איטודיס
-
Charlie
- קיבל.ה 1142 לייקים
נדבק בזחיחות של שחקניו ברבע השלישי במקום לנער אותם ולהחליף את מי שצריך. ההפסד עליו
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Red_man
- קיבל.ה 2023 לייקים
סבבה שלחתם הביתה את מי אתם מביאים? אני מקשיב
-
Gania23
- קיבל.ה 115 לייקים
-
ואן גוך
- קיבל.ה 285 לייקים
אם לא מנצחים את באיירן ואת ירושלים הוא צריך ללכת (כן גם שאנחנו מקום ראשון ביורוליג)
לא מעניין את מי מביאים, כנראה שכסף לא בעיה ויביאו מישהו. ניהול משחק יותר גרוע ממנו קשה לי להאמין שנראה.
לא מעניין את מי מביאים, כנראה שכסף לא בעיה ויביאו מישהו. ניהול משחק יותר גרוע ממנו קשה לי להאמין שנראה.
-
אדומה שלי אור
- קיבל.ה 13 לייקים
-
Red_man
- קיבל.ה 2023 לייקים
קטש במכבי אז הוא לא יבוא ואוברדוביץ הבן אדם גמר את הסוס מספיק.
כן אני עדיין מחכה שתביאו שם אחד נורמלי
כן אני עדיין מחכה שתביאו שם אחד נורמלי
-
קובי
- קיבל.ה 570 לייקים
הבעיה עם מאמן, כל מאמן בכל ענף, היא כזו
ששחקן מפשל יש את המאמן שיחזיר אותו לתלם
שמאמן מפשל אין מי שיחזיר אותו לתלם
ששחקן מפשל יש את המאמן שיחזיר אותו לתלם
שמאמן מפשל אין מי שיחזיר אותו לתלם
-
Nati
- קיבל.ה 2696 לייקים
אתה מתפלא???גביזון כתב:חחחחח
עונה שעברה הביא לנו יורוקאפ
העונה אנחנו בינתיים מקום ראשון בליגה הישראלית ומקום ראשון ביורוליג ( לא היה פה מישהו אחד, אחד שחשב שנהיה במיקום הזה בזמן הזה העונה) ורוצים לשלוח אותו הביתה, לגמרי. בוא נחזיר את פרנקו או נביא את מסינה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מינכן זו לא בעיה כמו זה כשאתה תעוף מהגביע ותפסיד ליונתן אלון משחק 6 מתוך 7 נגדו אם אני לא טועה משנה שעברה ועוד תואר ילך לפח
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
גם שרון אברהמי ובית הלחמי לא מפסידים 3 פעמים רצוף עם הסגל הזה לירושלים.
אז אני לא אומר שצריך לפטר אותו כרגע.
שיתאפס על עצמו השבוע
אבל אם הוא מפסיד שוב לירושלים במשחק מאני טיים אין לו מה לחפש פה יותר
אז אני לא אומר שצריך לפטר אותו כרגע.
שיתאפס על עצמו השבוע
אבל אם הוא מפסיד שוב לירושלים במשחק מאני טיים אין לו מה לחפש פה יותר
-
adom4
- קיבל.ה 689 לייקים
והוא גם הפסיד לנו כל תואר בארץ כולל חירבון של 17 הפרש מול ירושלים והכדורסל שלנו בלתי ניתן לצפייה כבר כמעט חודשיים, מגיע לו את כל החרא שכותבים עליו עכשיו.Nati כתב: ↑24 ינואר 2026, 00:36אתה מתפלא???גביזון כתב:חחחחח
העונה אנחנו בינתיים מקום ראשון בליגה הישראלית ומקום ראשון ביורוליג ( לא היה פה מישהו אחד, אחד שחשב שנהיה במיקום הזה בזמן הזה העונה) ורוצים לשלוח אותו הביתה, לגמרי. בוא נחזיר את פרנקו או נביא את מסינה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
-
adom4
- קיבל.ה 689 לייקים
כי אתה משחק כדורסל עלוב עם המאמן השלשלן הזה כבר חודש פלוסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 825 לייקים
אבל כבר הובלת 27 עם ה״עלוב״ הזה, ויש שחקנים עם ניסיון. מה זה החירבון הזה?adom4 כתב:כי אתה משחק כדורסל עלוב עם המאמן השלשלן הזה כבר חודש פלוסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
-
adom4
- קיבל.ה 689 לייקים
אתה גם הובלת 17 הפרש על ירושלים ברבע הרביעי עונה שעברה והצלחת לחרבן את זה איתו, יש גבול כמה אפשר לרמות עם הכדורסל לעקור את העיניים הזה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:06אבל כבר הובלת 27 עם ה״עלוב״ הזה, ויש שחקנים עם ניסיון. מה זה החירבון הזה?adom4 כתב:כי אתה משחק כדורסל עלוב עם המאמן השלשלן הזה כבר חודש פלוסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
כמו בדרך כלל האמת היא איפשהו באמצע - אנחנו עם סגל טוב אבל פחות טוב ממה שמשווקים - היתרון שלנו הוא בעיקר בעומק ובטח לא בניסיון ביורוליג. מלבד בראיינט ומיצ'יץ' אין אף אחד בסגל עם רזומה של טופ יורוליג. אוטורו פרץ רק בעונה שעברה ועדיין לא יציב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
המאמן עם ניסיון אבל חסר מעוף, יודע לנהל את האגו בסגל טוב ולתת לשחקנים עם כישרון יד חופשית, אך מלבד זאת לא ניכר שיש משהו מעבר. היתרון שלו הוא שגם שאר המאמנים ביורוליג לא מציאה גדולה.
אין מקריות בכדורסל - כבר תקופה ארוכה שאנחנו נקלעים למשחק צמוד, בין אם בגלל פתיחה רעה או סיומת מנומנמת, הפעם זה פשוט נגמר בהפסד. בקשר למשחקים מול מכבי וירושלים - עם הגבלת הזרים יתרון העומק שלנו נעלם והיתרון האיכותי בזרים יותר קטן ממה שחושבים. בישראלים אנחנו שווים מקום 3, זאת האמת.
גם ההפסדים למכבי וירושלים - לא מקרים.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2964 לייקים
נמאס כבר מהשטויות שלו יש לו סגל על והוא לא מסוגל לייצר עליונות על קבוצות נחותות בחלק גדול מהמקרים, הפסד לירושלים והוא צריך לעוף מפה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2964 לייקים
סליחה אבל אתה מדבר שטויות , הסגל שלנו גם עם מגבלת הזרים הוא הכי טוב בליגה מבחינת שחקנים אנחנו שווים מקום ראשון בפערBerger כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:33כמו בדרך כלל האמת היא איפשהו באמצע - אנחנו עם סגל טוב אבל פחות טוב ממה שמשווקים - היתרון שלנו הוא בעיקר בעומק ובטח לא בניסיון ביורוליג. מלבד בראיינט ומיצ'יץ' אין אף אחד בסגל עם רזומה של טופ יורוליג. אוטורו פרץ רק בעונה שעברה ועדיין לא יציב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
המאמן עם ניסיון אבל חסר מעוף, יודע לנהל את האגו בסגל טוב ולתת לשחקנים עם כישרון יד חופשית, אך מלבד זאת לא ניכר שיש משהו מעבר. היתרון שלו הוא שגם שאר המאמנים ביורוליג לא מציאה גדולה.
אין מקריות בכדורסל - כבר תקופה ארוכה שאנחנו נקלעים למשחק צמוד, בין אם בגלל פתיחה רעה או סיומת מנומנמת, הפעם זה פשוט נגמר בהפסד. בקשר למשחקים מול מכבי וירושלים - עם הגבלת הזרים יתרון העומק שלנו נעלם והיתרון האיכותי בזרים יותר קטן ממה שחושבים. בישראלים אנחנו שווים מקום 3, זאת האמת.
-
קובי
- קיבל.ה 570 לייקים
הקבוצה במבוי סתום
השאיפה להיות קבוצת טופ יורוליג הביאה אותה למצב הזה
בלי שינוי היא לא תצא ממנו
אפשרות אחת היא להוריד ציפיות לגבי היורוליג, לשתף יותר ישראלים גם במחיר הסיכון להפסדים
אם כי צריך לאמר שגם בלי הישראלים הקבוצה תתקשה/תפסיד כשהמשחק נגד פרטיזן הוא ההוכחה לכך
הרווח הגדול יהיה בליגת הסל שלנו
האפשרות השניה להביא שחקן/שחקנים חדשים במקום קבוקלו שעזב ואניס שנפצע
הזרמת הדם החדשה הזו תעורר את הקבוצה ותגביר את התחרות בין השחקנים
זה יכול לעזור לליגת הסל שלנו באופן עקיף למעט הישראלים שמצבם ימשיך להיות לא מזהיר
באחד הפודקאסטים של MatchUp פיני גרשון סיפר שבתקופה הזוהרת של הצהובים בינואר כבר מחלקת הסקאוטים הייתה מתחילה לחפש שחקנים ולברר מי יכול להיות רלוונטי כאשר באפריל כבר היו יוצרים קשר עם השחקנים
אני מקווה שאצלנו לא שוקטים על השמרים וכבר עכשיו מכינים רשימות
השאיפה להיות קבוצת טופ יורוליג הביאה אותה למצב הזה
בלי שינוי היא לא תצא ממנו
אפשרות אחת היא להוריד ציפיות לגבי היורוליג, לשתף יותר ישראלים גם במחיר הסיכון להפסדים
אם כי צריך לאמר שגם בלי הישראלים הקבוצה תתקשה/תפסיד כשהמשחק נגד פרטיזן הוא ההוכחה לכך
הרווח הגדול יהיה בליגת הסל שלנו
האפשרות השניה להביא שחקן/שחקנים חדשים במקום קבוקלו שעזב ואניס שנפצע
הזרמת הדם החדשה הזו תעורר את הקבוצה ותגביר את התחרות בין השחקנים
זה יכול לעזור לליגת הסל שלנו באופן עקיף למעט הישראלים שמצבם ימשיך להיות לא מזהיר
באחד הפודקאסטים של MatchUp פיני גרשון סיפר שבתקופה הזוהרת של הצהובים בינואר כבר מחלקת הסקאוטים הייתה מתחילה לחפש שחקנים ולברר מי יכול להיות רלוונטי כאשר באפריל כבר היו יוצרים קשר עם השחקנים
אני מקווה שאצלנו לא שוקטים על השמרים וכבר עכשיו מכינים רשימות
- בז'רנו
- קיבל.ה 872 לייקים
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 281 לייקים
איטודיס הגאון במצב של 20 הבדל + היה צריך להכניס
את תומר ל 4 לפחות לכל הרבע השלישי וההפסד הזה
לא היה אפילו קרוב.
מה הבעיה לשחק עם ים , ג'ונס/בר ,מלקולם /איש , תומר
ואודיאסי לכמה דקות??
את תומר ל 4 לפחות לכל הרבע השלישי וההפסד הזה
לא היה אפילו קרוב.
מה הבעיה לשחק עם ים , ג'ונס/בר ,מלקולם /איש , תומר
ואודיאסי לכמה דקות??
אנשים עם זכרון קצר. בזכות איטודיס אנחנו מקום ראשון במפעל הזה. היכולת לנהל את כל האגואים בקבוצה היא לא פחות חשובה מלדעת מתי לעשות את החילוף הנכון.
זו עונה ארוכה וגם קבוצות טובות מאיתנו הפסידו לקבוצות קיקיוניות.
זה לא מוריד מהכשלון המחפיר של המשחק אתמול (הגדול ביותר העונה ללא ספק) ומהאחריות של איטודיס לתוצאה. אמירות כמו ״אם ההוא או ההוא היו משחקים התוצאה הייתה שונה״ היא לא יותר מגניבת דעת. הוא עשה טעות בדיעבד שהלך עם מיציץ׳ במאני טיים, ועדיין אותו מיציץ׳ היה מעולה בחצי הראשון ומהבודדים שסיימו עם פלוס מינוס חיובי. אם הוא היה מוריד אותו ברבע האחרון והיינו מפסידים - כולכם פה כנראה הייתם מתלוננים על למה הוא לא שיחק עם מיציץ׳.
זו עונה ארוכה וגם קבוצות טובות מאיתנו הפסידו לקבוצות קיקיוניות.
זה לא מוריד מהכשלון המחפיר של המשחק אתמול (הגדול ביותר העונה ללא ספק) ומהאחריות של איטודיס לתוצאה. אמירות כמו ״אם ההוא או ההוא היו משחקים התוצאה הייתה שונה״ היא לא יותר מגניבת דעת. הוא עשה טעות בדיעבד שהלך עם מיציץ׳ במאני טיים, ועדיין אותו מיציץ׳ היה מעולה בחצי הראשון ומהבודדים שסיימו עם פלוס מינוס חיובי. אם הוא היה מוריד אותו ברבע האחרון והיינו מפסידים - כולכם פה כנראה הייתם מתלוננים על למה הוא לא שיחק עם מיציץ׳.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1584 לייקים
הדבר החיובי היחיד שאני יכול לקוות לו מהמשחק הזה זו אופטימיות זהירה שאיטודיס מבין שהשימושמשלו ברוטציה הוא לא סביר והוא יתחיל לערבב קצת את הקבעונות המתישים שלו
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
הוא אומר שלזרוק בלי חלופה טובה זה סתם להכניס לסחרור. גם דדאס , שאגב היה מאמן פח באמת, עמד על הקוים כמה משחקים עד שאיטודיס חתם.
ובלי קשר גם מאמן טוב (ואיטודיס לא מושלם אבל יש לו בהחלט איכויות) מתבזה לפעמים. ההפסד שלנו לואדוז ? דרור קשטן היה מאמן. שלא לדבר על הרביעיה מאשדוד בעונת רבע גמר אופא
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
בליגה עם מגבלת זרים? אולי מקום ראשון אבל לא בפעררק הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:07סליחה אבל אתה מדבר שטויות , הסגל שלנו גם עם מגבלת הזרים הוא הכי טוב בליגה מבחינת שחקנים אנחנו שווים מקום ראשון בפערBerger כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:33כמו בדרך כלל האמת היא איפשהו באמצע - אנחנו עם סגל טוב אבל פחות טוב ממה שמשווקים - היתרון שלנו הוא בעיקר בעומק ובטח לא בניסיון ביורוליג. מלבד בראיינט ומיצ'יץ' אין אף אחד בסגל עם רזומה של טופ יורוליג. אוטורו פרץ רק בעונה שעברה ועדיין לא יציב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:01 אני לא מבין איך כל הזמן אני שומע שיש סגל טוב, שחקנים עם ניסיון ביורוליג, מאמן עם ניסיון - והם מצליחים לחרב משחק של 27 הפרש.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
כבר ראינו. עם דדאס. עע ניהול משחק בושה בהפסד לרמת גן בגביע ווינר לפני שנה. לא יורוליג, לא בנק יהב, רמת גן. גם עם אדלשטיין ב30 הפרש של שימון בדרבי. גם עם רמי הדר.
אבל בסדר הבנו שאתה רוצה לחזור לימי העמותה.
ולמען הסר ספק אנחנו נראים רע לאחרונה ואיטודיס לא חסין
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 281 לייקים
לדעתי ההפסד הזה יכול לעשות טוב לפחות למשחק
שניים הבאים.
באיירן מינכן הולכים לחטוף בראש.
שניים הבאים.
לא חושב שבאיירן מינכן הולכים לחטוף בראש וזאת גם לא צריכה להיות המטרה אלא לנצח בלי דרמות גדולות ובלי לשחוק את השחקנים לקראת משחק חשוב לא פחות מול ירושלים בגביע. זה הפסד שהיה יכול לעשות טוב אם הוא היה נטו עניין של רפיון מנטלי, לדעתי הוא הרבה מעבר. היו המון דגלים אדומים במשחק מעבר לקיבעון ברוטציה וזחיחות.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 805 לייקים
על בסיס מה האופטימיות?תעיף ליציע כתב: ↑24 ינואר 2026, 09:08 לדעתי ההפסד הזה יכול לעשות טוב לפחות למשחק
שניים הבאים.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2964 לייקים
אוליי , עדיין להגיד שאנחנו שווים מקום 3 זה לא נכוןתא מרבוטא כתב: ↑24 ינואר 2026, 08:40בליגה עם מגבלת זרים? אולי מקום ראשון אבל לא בפעררק הפועל כתב: ↑24 ינואר 2026, 02:07סליחה אבל אתה מדבר שטויות , הסגל שלנו גם עם מגבלת הזרים הוא הכי טוב בליגה מבחינת שחקנים אנחנו שווים מקום ראשון בפערBerger כתב: ↑24 ינואר 2026, 01:33
כמו בדרך כלל האמת היא איפשהו באמצע - אנחנו עם סגל טוב אבל פחות טוב ממה שמשווקים - היתרון שלנו הוא בעיקר בעומק ובטח לא בניסיון ביורוליג. מלבד בראיינט ומיצ'יץ' אין אף אחד בסגל עם רזומה של טופ יורוליג. אוטורו פרץ רק בעונה שעברה ועדיין לא יציב.
-
Gania23
- קיבל.ה 115 לייקים
הפסד כזה או גומר עונה או מוציא לדרך חדשה , לדעתי השחקנים והמאמן למדו אתמול שיעור על יהירות.
-
איש גדול
- קיבל.ה 468 לייקים
פאדיחה להגיד שעם התקציב שיש לנו אין לנו את הקבוצה הכי טובה בארץ בפער.
הפער בתקציב בינינו לבין מכבי הוא גדול ובינינו לבין ירושלים הוא פער ענק.
אם עם תקציב כזה לא הצליחו לבנות את הקבוצה הכי טובה בארץ בפער אז מי שבנה אותה צריך לשלם את המחיר.
הפער בתקציב בינינו לבין מכבי הוא גדול ובינינו לבין ירושלים הוא פער ענק.
אם עם תקציב כזה לא הצליחו לבנות את הקבוצה הכי טובה בארץ בפער אז מי שבנה אותה צריך לשלם את המחיר.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 281 לייקים
*על בסיס המחצית הראשונה.תא מרבוטא כתב: ↑24 ינואר 2026, 09:53על בסיס מה האופטימיות?תעיף ליציע כתב: ↑24 ינואר 2026, 09:08 לדעתי ההפסד הזה יכול לעשות טוב לפחות למשחק
שניים הבאים.
*על בסיס רוטציה ושיתוף קצת יותר שחקנים בסגל
אחרי שאיטודיס ראה שלא ניתן לשחוק / לסמוך רק
על הזרים .
*על סטירה מצלצלת שיכולה לעורר את הקבוצה ולהביא
אנרגיות חדשות שכן היו בסיבוב הראשון .
*על כך שבריאנט יחזור.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1094 לייקים
איטודיס , באופן ניהול המשחק, אחראי להפסד אמש.
כן זה אותו מאמן שהביא אותנו למקום ראשון ביורוליג. אז מציע לכולנו להירגע.
יתכן והסטירה אמש, תעיר את כולם -שחקנים, ומאמן! יבינו סוף סוף שאי אפשר לסמוך על ניסים כל הזמן!
כן זה אותו מאמן שהביא אותנו למקום ראשון ביורוליג. אז מציע לכולנו להירגע.
יתכן והסטירה אמש, תעיר את כולם -שחקנים, ומאמן! יבינו סוף סוף שאי אפשר לסמוך על ניסים כל הזמן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
Red_man
- קיבל.ה 2023 לייקים
לא זה לא מה שאני אומר. אני אומר שלהעיף אותו בלי חלופה אמיתית ונורמלית זה פשוט מהלך מפגר שיכניס אותנו לסחרור מטורף. רוצה לפטר? אחלה מי בא במקום? יותם שירן הלא מקורי ווינסנט ואדום או מוות לא נחשבים כאופציות טובות למרות שבעיני עצמם הם מבינים כדורסל ברמות של פופוביץ.
עובדתית עדיין לא נתנו פה שם אחד אמיתי וראוי. רוצה להמר על שמוליק ברנר או יהוא אורלנד? לדעתי הם מאמנים נהדרים השאלה אם לרמות האלה
-
Xavi
- קיבל.ה 1632 לייקים
לא צריך לשלוח אותו הביתה. אבל כן הוא לגמרי האשם העיקרי בהפסד אתמול. מזה שהשחקנים נראים מחויכים ומזלזלים, דרך זה שהוא קופא במומנטום שלילי ולא יודע לעצור את הסחף, ולבסוף גם לא יודע לנצח את המשחק "בכוח" כשאתה מוביל דקה לסוף עם עבירות חכמות, להריץ את השעון וכו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1816 לייקים
לדעתי, לא יקרה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
Adam
- קיבל.ה 147 לייקים
בוא נתעלם בעדינות, ומקוה שגם הבעלים מתעלם בעדינות.גביזון כתב: ↑23 ינואר 2026, 23:55 חחחחח
קדימה קואץ'.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2964 לייקים
הבעיה שאנשים פה מסתוורים ממקום ראשון ביורוליג ובליגה בנתיים אבל בפועל נראה שיש בעיה לקבוצה במצ אפים ספציפים בעיקר בליגה , אם אנחנו מודחים לירושלים בגביע לדוגמא זה משהו שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום ולא "עוד הפסד"