פרופיל רכש ליגה לאומית.
ינואר 24/25
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מרגיש מאכזב(שוב, ביחס לציפייה שלי מהבעלים, שציפיתי ליותר יד פתוחה ממינצברג ובטח מניסנובס)
גם שחתם לשנה וחצי, זאת אומרת שזה כנראה הפרופיל שהם רואים לנכון להביא גם לליגת העל.
יכול להיות שהוא יתברר כטוב, גם קליי הזה מכפר שלם עם עבר יבש מאוד. מקווה.
אני לא יכול להגיד שהבאנו קשר יותר טוב מהקשר שהפועל רמת גן הביאה לעצמה.
גם שחתם לשנה וחצי, זאת אומרת שזה כנראה הפרופיל שהם רואים לנכון להביא גם לליגת העל.
יכול להיות שהוא יתברר כטוב, גם קליי הזה מכפר שלם עם עבר יבש מאוד. מקווה.
אני לא יכול להגיד שהבאנו קשר יותר טוב מהקשר שהפועל רמת גן הביאה לעצמה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 320 לייקים
למה לא החזרנו את ההוא שהיה לפני שנתיים ההולנדי, שכחתי את שמו
שהיה טוב בסוף העונה
שהיה טוב בסוף העונה
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
נראה לי הביאו לחצי עונה ויושאל עונה הבאה ללאומית או יישאר איתנו אם ניכשל בצורה מחפירה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 115 לייקים
רומרטוHapoel_manga כתב: ↑05 פברואר 2025, 12:14 למה לא החזרנו את ההוא שהיה לפני שנתיים ההולנדי, שכחתי את שמו
שהיה טוב בסוף העונה
נתן שני משחקים אחרונים מצויינים
-
- קיבל.ה 140 לייקים
הו מיי גודפרידHapoel_manga כתב: ↑05 פברואר 2025, 12:14 למה לא החזרנו את ההוא שהיה לפני שנתיים ההולנדי, שכחתי את שמו
שהיה טוב בסוף העונה
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
רומרטו השאיר אותנו ליגה במשחק ההוא מול קש
-
- קיבל.ה 170 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
יאללה, שיחתום הקשר האחורי ואפשר לברך על חלון ינואר מרשים מאוד.
גוקו אמנם לא היה בראש הרשימה של הצוות, והיו המון שחקנים טובים שנפלו, אבל מבחינת פוטנציאל יכול להיות שיש פה בינגו.
די לראות את הקשר של באר שבע שירד ליגה שנה קודם ולהבין שהליגה הפורטוגלית השניה זו רמה רמה.
גוקו צעיר, לפני מעט מאוד שנים היה שחקן נבחרת פורטוגל הצעירה, גדל בבנפיקה.
די לראות את הקשר של באר שבע שירד ליגה שנה קודם ולהבין שהליגה הפורטוגלית השניה זו רמה רמה.
-
- קיבל.ה 140 לייקים
לא חייב להיות כזה נחרץ וחמוץ תמיד.
פרופיל טוב, בטח ללאומית. ממש לא כזה לאקרדה כמו שאתה עושה ממנו.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אנחנו בליגה הלאומית של מעצמת הכדורגל ישראל. לשכנע שחקן עם רזומה טוב להגיע לליגה הזאת זה מאוד קשה, כי מן הסתם יש לו הצעות נוספות מליגות פחות גרועות מהלאומית פה. אני מלכתחילה הנחתי שיגיע לפה הימור (ולכן אמרתי שאני תמיד אעדיף שחקן כמו אליאס על פני זר שיסכים להגיע ללאומית). גם לי ההימור נראה בסדר גמור. לליגה הלאומית מגיעים זרים עם רזומה הרבה יותר דל, ויש סיכוי לא רע שהוא יהיה פה זר טוב (שזה מה שאנחנו צריכים לחצי עונה שנותרה). אם יהיה בינגו, אז אפשר יהיה להשאיר אותו בשנה הבאה כזר שישי או מעבר. אם לא - לא נשמע שמדובר בחוזה שיהיה קשה להשתחרר ממנו (בהשאלה חזרה ללאומית או בשחרור).
מבחינתי זה בסדר גמור.
מבחינתי זה בסדר גמור.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
צריך לחכות ולראות
זה לא רכש מופרך
זה לא רכש מופרך
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
מי אתה?talb55 כתב: ↑05 פברואר 2025, 12:35 גוקו אמנם לא היה בראש הרשימה של הצוות, והיו המון שחקנים טובים שנפלו, אבל מבחינת פוטנציאל יכול להיות שיש פה בינגו.
OY של הכדורגל?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בליגה הפורטוגלית ה-2 אכן אפשר למצוא דברים מעניינים, מה שיותר מדאיג אותי מזהות הליגה זאת העבודה שהוא לא שחקן הרכב בקבוצת תחתית שם.talb55 כתב: ↑05 פברואר 2025, 12:35 גוקו אמנם לא היה בראש הרשימה של הצוות, והיו המון שחקנים טובים שנפלו, אבל מבחינת פוטנציאל יכול להיות שיש פה בינגו.
הלוואי שיהיה טוב.
אם לא היו מביאים הייתם מתלוננים
כשעושים מאמצים ומביאים גם כשזה בדקה 90 אתם מתלוננים
שורה תחתונה ליגה שנייה בפורטוגל זו לא ליגה לאומית ואפשר להגיד שהיא גם יותר טובה מחצי ליגת העל. יש עם מה לעבוד, ברדה לא פראייר ועדיף להביא מאשר לא.
שורה תחתונה ליגה שנייה בפורטוגל זו לא ליגה לאומית ואפשר להגיד שהיא גם יותר טובה מחצי ליגת העל. יש עם מה לעבוד, ברדה לא פראייר ועדיף להביא מאשר לא.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אז זה כבר לא האולטראס שהשאירו אותנו ?
זה היה המשחק הטוב היחיד שלו כל העונה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אם היו מחתימים את רונאלדו,היו בוכים שהוא מבוגר מדי.לוסיאנו כתב:אם לא היו מביאים הייתם מתלוננים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אגב, אם ברדה כל כך לא סומך על וויר והרמן לא ברור לי למה עידן כהן חתם בפ״ת ולא בא אלינו. לדעתי ללליגה לאומית הוא יכול להיות אחלה מגן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הרמן לא רואה אותו.אוגוסטוס היל כתב: ↑05 פברואר 2025, 14:50 אגב, אם ברדה כל כך לא סומך על וויר והרמן לא ברור לי למה עידן כהן חתם בפ״ת ולא בא אלינו. לדעתי ללליגה לאומית הוא יכול להיות אחלה מגן
אני מבין שבמערך האסימטרי ברדה מעדיף בלם כמגן ימני כמו פיבן מאשר הרמן שהוא מאוד התקפי אבל לא הוגן איך שהוא שרף אותו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
המסקנה המצערת מכל החלון הזה ששוב יש לנו בעלים שלא מאמין בלרכוש שחקנים בכסף.
סוג של יואב כץ רק עם מים חמים
סוג של יואב כץ רק עם מים חמים
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הביאו ארבעה שחקנים בדיוק לעמדות שהיינו צריכים בהם חיזוק. מתוך הארבעה הגיעו שלושה שהם לפחות שחקנים לגיטימיים בקבוצות פלייאוף עליון בליגת העל.
לעניין הזר שהחתימו ניסו להביא זרים מוכחים יותר בסוף הלכו עליו כי נגמר הזמן. אתמול כולם בכו שאין זר ומביאים את גולסה היום בוכים על זר שהחתימו. אוהדי הפועל זה משהו מדהים. סה״כ מתחשב בנסיבות חלון מהיותר טובים (על הנייר לפחות) שזכורים לי.
לעניין הזר שהחתימו ניסו להביא זרים מוכחים יותר בסוף הלכו עליו כי נגמר הזמן. אתמול כולם בכו שאין זר ומביאים את גולסה היום בוכים על זר שהחתימו. אוהדי הפועל זה משהו מדהים. סה״כ מתחשב בנסיבות חלון מהיותר טובים (על הנייר לפחות) שזכורים לי.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
באמת שאני לא מצליח להבין את התלונות.
פיבן - בלם/מגן ששייך לליגת העל וראינו את זה כבר על הדשא.
שבירו - החלוץ *הישראלי* הכי טוב שיש בשוק שאפשר היה להביא ובטח טוב יותר מסהר.
חטואל - שחקן ששייך לליגת העל.
הביאו גם זר וכמעט כל זר שמגיע לארץ הוא הימור, גם אלו עם רזומה מרשים הם הימור.
בנוסף, החליפו מאמן, הקבוצה מנצחת, מוכרים כרטיסים במחירים הוגנים ומנסים למשוך כמה שיותר קהל.
יש שקט תקשורתי, כמעט שום דבר לא מודלף.
העיקר אנשים מתלוננים...
פיבן - בלם/מגן ששייך לליגת העל וראינו את זה כבר על הדשא.
שבירו - החלוץ *הישראלי* הכי טוב שיש בשוק שאפשר היה להביא ובטח טוב יותר מסהר.
חטואל - שחקן ששייך לליגת העל.
הביאו גם זר וכמעט כל זר שמגיע לארץ הוא הימור, גם אלו עם רזומה מרשים הם הימור.
בנוסף, החליפו מאמן, הקבוצה מנצחת, מוכרים כרטיסים במחירים הוגנים ומנסים למשוך כמה שיותר קהל.
יש שקט תקשורתי, כמעט שום דבר לא מודלף.
העיקר אנשים מתלוננים...
בהתחשב בליגה לאומית ומלחמה, חלון משובח.
יאללה הפועל.
יאללה הפועל.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
הביאו שחקני ליגת על לגיטמיים, זר בסדר הימור אבל מה יבוא לליגה לאומית?
חלון טוב מאוד.
חלון טוב מאוד.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
מה שמשמח זה שלקבוצה יש יותר "צורה" אחרי החלון הזה, ואם נעלה ליגה (וזה תלוי רק בנו), יהיה אחלה בסיס שעם רכש נכון אפשר יהיה לבנות סביבו קבוצת צמרת לגיטימית.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
ליגה פורטוגלית שניה היא ליגה איכותית. גם אם היה שחקן ספסל
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
יש עוד 15 דקות... הוא בא?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
יופי.
שיהיה בהצלחה

שיהיה בהצלחה

"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא נועלים.
שם הנושא זה יעודכן בחלון ינואר הבא שבו נחפש קשר עושה משחק שיעזור לנו להבטיח פלייאוף עליון בליגת העל.
שם הנושא זה יעודכן בחלון ינואר הבא שבו נחפש קשר עושה משחק שיעזור לנו להבטיח פלייאוף עליון בליגת העל.
יחד, רק יחד! 

פתחתי את האשכול עם דעה שזה החלון הכי חשוב שלנו , בוא נראה מה יצא עכשיו שהוא הסתיים:
הביאו : פיבן , חטואל , שבירו , ז׳וקו
שחררו: גניס (השאלה), ארצ׳ל(השאלה), דודו
בסוף אין ספק שכמסתכלים על זה , הקבוצה התחזקה ובמקומות הנכונים.
לדעתי שכולם כשירים ההרכב אמור להיות ככה
רובי,פיבן,אנטוניץ,מורגן,נאסר,ז׳וקו,נאור,בינימין,טוריאל,שבירו וחטואל.
בספסל : שרון,ישראלוב,וייר/הרמן,אל ים, אלקוקין,קורין,ארי כהן,מאקריץ, רוטמן
שימו לב לשחקנים שמחוץ לסגל: עאבד,בריהון,בן שהר וגם קופרמן אפשר להגיד. סגל רחב מאוד שאני מקווה שלא ישפיע דווקא לרעה על האווירה בחדר ההלבשה.
אבל שוב , בסהכ אי אפשר להתלונן על החלון , אנחנו מסיימים אותו עם סגל ישראלי שכולל הרבה שחקנים שלפחות כרגע נראה שיש איתם אופק גם לליגת העל כמו פיבן , מורגן , נאסר , נאור , בינימין , טוריאל ,חטואל ושבירו
נקווה שגם בקיץ נחשוב ככה אחרי שיראו שהם יודעים לעמוד במטרה שיש לנו העונה ואולי בחלון הבא יהיה פה יותר מעניין …
הביאו : פיבן , חטואל , שבירו , ז׳וקו
שחררו: גניס (השאלה), ארצ׳ל(השאלה), דודו
בסוף אין ספק שכמסתכלים על זה , הקבוצה התחזקה ובמקומות הנכונים.
לדעתי שכולם כשירים ההרכב אמור להיות ככה
רובי,פיבן,אנטוניץ,מורגן,נאסר,ז׳וקו,נאור,בינימין,טוריאל,שבירו וחטואל.
בספסל : שרון,ישראלוב,וייר/הרמן,אל ים, אלקוקין,קורין,ארי כהן,מאקריץ, רוטמן
שימו לב לשחקנים שמחוץ לסגל: עאבד,בריהון,בן שהר וגם קופרמן אפשר להגיד. סגל רחב מאוד שאני מקווה שלא ישפיע דווקא לרעה על האווירה בחדר ההלבשה.
אבל שוב , בסהכ אי אפשר להתלונן על החלון , אנחנו מסיימים אותו עם סגל ישראלי שכולל הרבה שחקנים שלפחות כרגע נראה שיש איתם אופק גם לליגת העל כמו פיבן , מורגן , נאסר , נאור , בינימין , טוריאל ,חטואל ושבירו
נקווה שגם בקיץ נחשוב ככה אחרי שיראו שהם יודעים לעמוד במטרה שיש לנו העונה ואולי בחלון הבא יהיה פה יותר מעניין …