אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
RnM
קיבל.ה  34 לייקים

לא הגבתי כאן יותר מדי כדי שלא יגידו שאני פסימי ובא רק לבאס, אבל לא האמנתי שהעסקה הזאת תצא לפועל והאמת שדווקא מהצד של ספרא, חשבתי שזה עוד בלון שיתפוצץ לנו בפרצוף.

אפשר לחשוב שאולי מדובר באיזה ניסיון להפעיל לחץ על הניסנובים, אבל גם אם יגידו להם שהקבוצה עומדת לפני פירוק אם הם לא ישלמו את החובות שלהם, הם לא ישלמו, חי בסרט מי שחושב שהפחים האלה יוציאו שקל על הקבוצה.

לגבי מינצברג, לא יודע אם הוא הולך ״אול אין״, כנראה שהמצב שלו גרוע מול קבוצת המשקיעים והוא פשוט מחכה לאיזה נס. מה זה אומר לגבי הקבוצה בשנה הבאה? לא מבשר טובות וכמו שהערכתי לדעתי, קבוצה במינימום תקציב, עם ניסיונות להיפטר מחוזים (אלטמן, לאיוס, צ׳יבוטה) וכל מי שמרוויח יותר משקל וחצי בחודש, עוד חובות מהסכמים שלא ישלמו (אבוקסיס?) ועוד צעד בדרך להרס סופי של המועדון.
Niro
קיבל.ה  963 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 30 מאי 2024, 23:50 אני מאוד מקווה שיש דברים מעבר למה שכתוב כי אחרת אנחנו קרובים מאוד לחזרה של ניסנוב עם באיזה קומבינה חדשה עם טביב או משהו.
הניסנובים כנראה עשו תרגיל למינצברג והוא לא מבין עם מי יש לו עסק. הם יגלגלו את זה בבתי משפט שנים על שנים.
הם לא מתכוונים לוותר וספרא עוד שניה אומר - חברים תודה רבה מיציתי.
התקווה היחידה שמינצברג הבין את הסיטואציה והוא מבין שעדיף לו למזער נזקים מול הניסנובים גם אם הוא צודק כי אחרת הוא יפסיד יותר, ככה שהוא בא עכשיו לתושב ולמי שזה לא יהיה שם עם נכונות להגיע לפשרה כואבת.
אין לי מושג מי עשה תרגיל למי, אבל אם טביב והניסנובים חוזרים אני אלך למכון גמילה אם צריך, אני עם החרא הזה סיימתי.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

צריך מכון גמילה, הייתי מתחיל לחפש
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

dino כתב: 30 מאי 2024, 23:21
יש אוהדים שמעדיפים את המינצברגים על הניסנובים, אבל לא נראה לי שיש אוהדים שמעדיפים את המינצברגים על הספראים. לא מצאתי עד כה.
כי העדר לא עוצר לחשוב.
אומרים להם מילארדר, הם לא מנסים לחשוב כמה פעמים צנצי שיקר להם או באיזה רשימת מילארדרים הנצר הזה של המשפחה לא הופיע מעולם.
אני אישית חושב שאם לא תהיה מכירה אז מינצברג עדיף בהרבה על ספרא, כל הסיפור של הקניה זה 25 אולי 30 מיליון כולל כל החובות וכל הסיפורים
אם ספרא הולך לגרור את זה חודש ולסכן את העונה בשביל כמה מיליונים הוא בפירוש לא האיש לבואו התפללנו

בן אדם שמסכן את העסקה או אפילו מפוצץ אותה על סכום כזה עדיף שלא יבוא להפועל ולא ניתקע איתו עכשיו 10 שנים של דישדוש.
הדבר הכי טוב במינצברג זה שכולנו יודעים שמטרתו היא למכור ולא בנזיד עדשים, ההתעקשות הזאת בהגדרתה צריכה להביא רוכש עשיר ולסנן סתם רודפי פרסום ולנו זה טוב
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
fankrashkin
קיבל.ה  4 לייקים

ואני אומר לכם, אנחנו כפסע לפני הסכם, הכל סגור בין מינצברג לספרא ורק מנסים להוריד את ניסנוב לאדמה.
dino
קיבל.ה  2459 לייקים

fankrashkin כתב: 31 מאי 2024, 06:44 ואני אומר לכם, אנחנו כפסע לפני הסכם, הכל סגור בין מינצברג לספרא ורק מנסים להוריד את ניסנוב לאדמה.
ואני אומר לך שמעניין לאיציק ניסנוב תתחת אם הפועל תתפרק ותתחיל בליגה ג
חלילה לא להוציא כסף.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2693 לייקים

הניסנובס לא ישלמו את החובות המפלצתיים שהם יצרו גם אם יעמידו אותם על קצה הצוק ויאיימו בזריקה.
וכל סאת בידיעה גמורה שיש להם את הכסף והרבה יותר מזה. הם יעדיפו להיזרק.

הם ואגו זה תסביך פסיכי.

אני בכלל בהלם שמינתברג איכשהו קנה מהם.
מדובר באנשים שהחתימו עשרות שחקנים בינוניים על חוזים מטורפים, בידיעה גמורה שהם לא הולכים לכבד אותם וזה יחזור כתביעות ענק.
הרסו את השם הפועל עד היסוד.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 31 מאי 2024, 08:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

זה ברור שזה מהלך טקטי של מו״מ. אבל זה עדיין נשמע יותר קרוב לפיצוץ מלהסכם
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  710 לייקים

הכל יכול היה להיפתר אם הבקרה היתה מתנהלת כמו גוף נורמאלי.
סיימת את העונה עם חובות? עד שהם לא נסגרים מחלטים את הצק בטחון של הבעלים.
פשוט וקל
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

כתבתי את זה כבר כמה פעמים
אדם בקאליבר של ספרא סוגר עסקה בחודש

לא אתפלא אם הכל פה סיבוב על מנת להכריח את הבעלות הקודמת לשלם את החובות וספרא זה רק פיקציה שנועדה ליצור לחץ

אני חושב שיותר מתמיד הגיע הזמן להפועל משלנו
לא תצליחו לשכנע אותי שיותר גרוע מזה יכול להיות

המועדון הזה מת, אנחנו כבר עשור וחצי בני ערובה של עסקנים שמנסים לחלוב אותנו בכל דרך וצורה, מנצלים את כל העתודות של הקבוצה ואז זורקים אותנו לפח מלאים בחובות

הגיע הזמן להבין שמשיח לא יבוא, הגיע הזמן לקחת את הגורל שלנו בידיים ככה שאם באחד הימים באמת יבוא משיח, הפועל תהייה אטרקטיבית, נקייה מחובות והכי חשוב, להפועל יהיה ניהול שידע להכריע ולהעביר את הקבוצה רק לידיים נכונות

מאמין בקהל וביכולת שלו לעשות את זה
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  758 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 31 מאי 2024, 09:14 כתבתי את זה כבר כמה פעמים

לא אתפלא אם הכל פה סיבוב על מנת להכריח את הבעלות הקודמת לשלם את החובות וספרא זה רק פיקציה שנועדה ליצור לחץ

המועדון הזה מת, אנחנו כבר עשור וחצי בני ערובה של עסקנים שמנסים לחלוב אותנו בכל דרך וצורה, מנצלים את כל העתודות של הקבוצה ואז זורקים אותנו לפח מלאים בחובות

הגיע הזמן להבין שמשיח לא יבוא, הגיע הזמן לקחת את הגורל שלנו בידיים ככה שאם באחד הימים באמת יבוא משיח, הפועל תהייה אטרקטיבית, נקייה מחובות והכי חשוב, להפועל יהיה ניהול שידע להכריע ולהעביר את הקבוצה רק לידיים נכונות

הבעיה שכדורגל זה לא כדורסל, האטרקטיביות שאתה מדבר עליה יכולה להתרחש במקרה הטוב ביותר עוד 5-6 שנים. בעולם שלנו זה יותר מידיי זמן .
OMG עווופררר
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

רווי כתב: 31 מאי 2024, 09:20

הבעיה שכדורגל זה לא כדורסל, האטרקטיביות שאתה מדבר עליה יכולה להתרחש במקרה הטוב ביותר עוד 5-6 שנים. בעולם שלנו זה יותר מידיי זמן .
אולי, אני לא חושב שהדרך תהייה פשוטה ויכול להיות שגם לא נצליח להחזיר את הפועל לליגה הראשונה
בדבר אחד אני בטוח, שהקבוצה תחת הניהול של כל הנוכלים לדורותיהם כבר לא תצליח להתאושש, מבחינתי זה נגמר, במקרה הטוב נדשדש בין הליגות
long live the zapta
NARKOTIKA
קיבל.ה  108 לייקים

לא תהיה עסקה.
ניסנוב תושב לא יוציאו שקל עד שנייה האחרונה שבית המשפט יכריח אותם וזה יכול לקחת שנים.
מינצברג לא יכול ולא מפנים שהכסף שהוא השקיע אבוד.
זאת השקעה שנפלה ובמקום למכור בהפסד כמו כל מניה בשוק הוא נופל למלכודת פסיכולוגית ברמה של ילד בתיכון.

הפועל די אבודה אם לומר את האמת.
דווקא במצב הנוכחי עדיף לרדת עוד ליגה, כדי שלא יהיה ספק שכל הנוגעים בדבר איבדו את הכסף ופשוט יתחננו רק להעביר את הקבוצה בחינם.
אוהד כורסא
קיבל.ה  496 לייקים

NARKOTIKA כתב: 31 מאי 2024, 10:12 לא תהיה עסקה.
ניסנוב תושב לא יוציאו שקל עד שנייה האחרונה שבית המשפט יכריח אותם וזה יכול לקחת שנים.
זאת השקעה שנפלה ובמקום למכור בהפסד כמו כל מניה בשוק הוא נופל למלכודת פסיכולוגית ברמה של ילד בתיכון.

דווקא במצב הנוכחי עדיף לרדת עוד ליגה, כדי שלא יהיה ספק שכל הנוגעים בדבר איבדו את הכסף ופשוט יתחננו רק להעביר את הקבוצה בחינם.
עד אז אף אחד לא ירצה לקבל.
dino
קיבל.ה  2459 לייקים

להעביר את הקבוצה בחינם זה כמו זברה שנפרדה מהעדר פצועה וצולעת וכל מיני צבועים, תנים ואלי טביב מחכים לאכול אותה
הכי גרוע שיש
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

זה בדיוק מה שאני חושב אבל עוד יש סיכוי.

רוצה להאמין שמינצברג מבין והוא חושב רציונלית כי הם אמנם זימברו אותו אבל הוא יכול להפסיד יותר. אם הוא יבוא אליהם עם הצעה מאוד לארג'ית שעבורו תקטין קצת את הנזק ותרום להם להסכים כדי לסגור הדברים ולשלם סכום קטן יחסית יש סיכוי
אבל זה דורש לשים את האגו בצד וזה קשה, ולא לשכוח שיש יש לו משקיעים על הגב.
וואלה סיטואציה מפגרת
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

אני חושב שלמינצברג פשוט לא באמת אכפת.
אם הוא מוכר - המשקיעים כועסים עליו שהפסיד להם כסף ומפטרים אותו.
אם הוא לא מוכר והקבוצה מידרדרת - המשקיעים כועסים עליו שהפסיד להם כסף ומפטרים אותו.
אם הוא לא מוכר והקבוצה מצליחה ונמכרת בכסף יפה - המשקיעים נותנים לו בונוס.

המסקנה שלו - לא למכור.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
dino
קיבל.ה  2459 לייקים

אני רוצה להאמין שכרגע מינצברג מנסה למתוח את החבל ומנסה להרוויח כמה שקלים על חשבון החוב שהניסנובגרינגרס יצרו. מקווה שזה מתואם עם ספרא והוא לא עיצבן אותו מידי.
אם הבעלים הקודמים יבינו שהעסקה תלויה בזה, מניח שבדקה ה90 אולי רק תושב יעשה איזה דיל מבחינתו. כאמור, שרון ניסנוב ואח שלו וכמובן פייק אוהד גרינברג, מצידם שהפועל תתפרק מחר ולא להביא שקל מהבית.
לגבי מינצברג וקבוצת ההשקעות מאחוריו, מניח שאנחנו לא מצליחים לראות את כל האפשרויות והתמונה, כי אם זה היה כזה ברור שזה או סגירת חובות של ספרא או שהעסק וההשקעה שלהם מתמוטט טוטאלי, מניח שהעיסקה כבר היתה יוצאת לפועל
L.S
קיבל.ה  1049 לייקים

הייתי נגד קבוצת אוהדים
אבל כמו שזה נראה, אנחנו משנה לשנה, מבעלות לבעלות רק מגדילים את גודל הגוש הסרטני שיש במועדון הזה.
הDNA של המועדון כבר כל כך נגוע שאין אור בקצה המנהרה.

כנראה שאין מנוס, הפועל בלומפילד + רתימת הקהל הרחב לתהליך הזה זו הדרך היחידה להביא אלינו רוכש אמיתי ורציני.

חרא על הפרצוף של כל מי שנגע במועדון שלנו בעשור האחרון
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

בז'רנו כתב:הכל יכול היה להיפתר אם הבקרה היתה מתנהלת כמו גוף נורמאלי.
פשוט וקל
שטויות. החובות הם של המועדון. כל השקעה יכולה להפוך לחוב. הכל עניין של סדר עדיפויות בתשלומים. אם, נניח, במקום להביא את ציבוטה היו מחזירים חוב, היה פחות חוב.
הבעיות מתחילות כשהקבוצה מחליפה ידיים, בדיוק כמו מכירת מניות בהפסד.
ממה שדווח ספרא מוכן לקחת את החובות אבל לא להחזיר למינצברג את ההשקעה. למעשה מינצברג לא רוצה לשלם על ירידת הליגה- ירידת הערך של המועדון.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

הסבתא של הפועל
קיבל.ה  238 לייקים

אם מדובר ב10 מיליון, מה הבעיה להביא את הסכום הזה אם מוכרים את טוריאל, לאיוס, ישראלוב ובנימין (כן, יודע שאנחנו מוכרים את היחידים שיש להם פוטנציאל להיות שחקנים קל קבוצה נורמלית. אבל כשנפטרים מסרטן פוגעים גם בגוף לא?).
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

L.S כתב: 31 מאי 2024, 10:49 הייתי נגד קבוצת אוהדים
אבל כמו שזה נראה, אנחנו משנה לשנה, מבעלות לבעלות רק מגדילים את גודל הגוש הסרטני שיש במועדון הזה.
הDNA של המועדון כבר כל כך נגוע שאין אור בקצה המנהרה.

כנראה שאין מנוס, הפועל בלומפילד + רתימת הקהל הרחב לתהליך הזה זו הדרך היחידה להביא אלינו רוכש אמיתי ורציני.

חרא על הפרצוף של כל מי שנגע במועדון שלנו בעשור האחרון
חד משמעית, בטח שהכדורסל עם בעלים וזה כבר לא מצב של להחזיק שתי קבוצות בשני ענפים. ראיתי מקרוב מה היה עם כפר סבא 1928 העונה- טירוף. אף פעם בהיסטוריה לא היה להם קהל כזה.
עם עבודה נכונה בהפועל אפשר לעשות משהו גדול בכמה סדרי גודל ולחבר עוד אוהדים וקהילה והכי חשוב- לחזור תוך כמה שנים לקדמת הבמה בלי חובות שמתגלגלים מעל עשור ועם אנרגיה אחרת
dino
קיבל.ה  2459 לייקים

dino כתב: 31 מאי 2024, 10:24 אני רוצה להאמין שכרגע מינצברג מנסה למתוח את החבל ומנסה להרוויח כמה שקלים על חשבון החוב שהניסנובגרינגרס יצרו. מקווה שזה מתואם עם ספרא והוא לא עיצבן אותו מידי.
אם הבעלים הקודמים יבינו שהעסקה תלויה בזה, מניח שבדקה ה90 אולי רק תושב יעשה איזה דיל מבחינתו. כאמור, שרון ניסנוב ואח שלו וכמובן פייק אוהד גרינברג, מצידם שהפועל תתפרק מחר ולא להביא שקל מהבית.
לגבי מינצברג וקבוצת ההשקעות מאחוריו, מניח שאנחנו לא מצליחים לראות את כל האפשרויות והתמונה, כי אם זה היה כזה ברור שזה או סגירת חובות של ספרא או שהעסק וההשקעה שלהם מתמוטט טוטאלי, מניח שהעיסקה כבר היתה יוצאת לפועל

איפה האופטימיות? בסופו של דבר מדובר בחובות\התחייבויות של לא יותר מ-3 מיליון דולר.
במצב כזה, אם כל אחד מהצדדים ירצה בעסקה ויהיה מוכן לעשות צעד בשבילה, הדברים אפשרייים. אתמול הועלתה הצעה כי מאיר תושב יעביר מיליון דולר, ספרא מצידו ייתן מיליון דולר ומינצברג יוותר על מיליון דולר מההשקעה ובכך כל הנושא של חובות הבעלות הקודמת והמחלוקות יהפכו להיסטוריה

אופיר סער
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  710 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2024, 11:54
פשוט וקל
שטויות. החובות הם של המועדון. כל השקעה יכולה להפוך לחוב. הכל עניין של סדר עדיפויות בתשלומים. אם, נניח, במקום להביא את ציבוטה היו מחזירים חוב, היה פחות חוב.
ממה שדווח ספרא מוכן לקחת את החובות אבל לא להחזיר למינצברג את ההשקעה. למעשה מינצברג לא רוצה לשלם על ירידת הליגה- ירידת הערך של המועדון.

ברור שטויות.בגלל זה אתה לא מצליח לנהל קבוצה או למכור אותה.
ומה שכתבת נכון.יש לך חוב של 300 אלף? קודם שהבקרה תחייב את המועדון לסגור את החוב.אחרת לא פותחים עונה/ יורדים ליגה/ מחלטים.
הבקרה צריכה לתפקד כמו בנק.
יש חוב- לא תוכל להוציא כספים על דברים אחרים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4766 לייקים

בז'רנו כתב: 31 מאי 2024, 13:05
ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2024, 11:54
פשוט וקל

ומה שכתבת נכון.יש לך חוב של 300 אלף? קודם שהבקרה תחייב את המועדון לסגור את החוב.אחרת לא פותחים עונה/ יורדים ליגה/ מחלטים.
ואם יש הלוואה בפריסה ל-5 שנים? זה עדיין חוב אבל מה הבקרה יכולה לעשות בנוגע לזה?

בקיצור די באמת, נמאס להתעסק בראיית חשבון, עריכת דין, עריכת חוזים, לנתח אנשי עסקים מוזרים שמתעניינים.
פשוט שחררו אותנו הרגתם לנו את הנשמה וברור ששום דבר טוב לא יצא מכל דבר שקשור להפועל תל אביב.
תודיע לנו מי בונה את הסגל לעונה הבאה ושלום על ישראל, לא רוצה לשמוע על הקבוצה הזאת עד אוגוסט בכלל.
ונרקומן
קיבל.ה  302 לייקים

ההוא מפעם כתב: 31 מאי 2024, 03:10
dino כתב: 30 מאי 2024, 23:21
יש אוהדים שמעדיפים את המינצברגים על הניסנובים, אבל לא נראה לי שיש אוהדים שמעדיפים את המינצברגים על הספראים. לא מצאתי עד כה.
כי העדר לא עוצר לחשוב.
אומרים להם מילארדר, הם לא מנסים לחשוב כמה פעמים צנצי שיקר להם או באיזה רשימת מילארדרים הנצר הזה של המשפחה לא הופיע מעולם.
אני אישית חושב שאם לא תהיה מכירה אז מינצברג עדיף בהרבה על ספרא, כל הסיפור של הקניה זה 25 אולי 30 מיליון כולל כל החובות וכל הסיפורים
אם ספרא הולך לגרור את זה חודש ולסכן את העונה בשביל כמה מיליונים הוא בפירוש לא האיש לבואו התפללנו

בן אדם שמסכן את העסקה או אפילו מפוצץ אותה על סכום כזה עדיף שלא יבוא להפועל ולא ניתקע איתו עכשיו 10 שנים של דישדוש.
הדבר הכי טוב במינצברג זה שכולנו יודעים שמטרתו היא למכור ולא בנזיד עדשים, ההתעקשות הזאת בהגדרתה צריכה להביא רוכש עשיר ולסנן סתם רודפי פרסום ולנו זה טוב
מת להבין את חוט המחשבה המוזר הזה שלך של אם הוא לא מוכן להוסיף כמה מיליונים על חובות שלא שלו ולא קשורים אליו אז זה אומר שאין לו מספיק כסף. והוא לא ראוי.

הכסף גדל על העצים ברגע שהוא לא שלך, אה?
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  405 לייקים

אם ספרא מעוניין לרכוש את הקבוצה, העסקה תצא לפועל.
לדוויד מינצברג אין אלטרנטיבה. בלי עסקה הוא נשאר עם החוב שהוא עצמו יצר + מאבק משפטי מול ההנהלה הקודמת + בעיה קשה של ערבויות לקראת העונה הקרובה.
גם אם הוא חושב שמגיע לו ולשותפים שלו לקבל החזר על ההשקעה, מי מבטיח לו שיש משקיע נוסף שרק ממתין שספרא יעזוב?
כרגע, בלי ספרא, דוויד צריך : למנות מנכל במשרה מלאה, מנהל מקצועי, מאמן, להוריד בצורה חדה עלויות השכר של מספר שחקנים (ציבוטה, אלטמן, לאויס הבולטים). הוא צריך לממן את עלות החוזה של אבוקסיס (קרוב למיליון שח). הוא צריך לטפל בערבויות ולכסות גרעון (אם נוצתר בעונת 23-24) לפני שמאשרים לו תקציב בבקרה.
אף אחד לא יודע האם ספרא נחוש לקנות אבל אם הוא כן רוצה את הקבוצה, הוא מנהל מו"מ מתוך עמדה של כח. הזמן פועל לרעתו של דוויד.
סמל אישי של משתמש
Charmander
קיבל.ה  432 לייקים

אם כמה שההודעה אתמול נשמעת לא חיובית, בסופו של דבר בסיטואציה הנוכחית כל הצדדים לדעתי רוצים בעסקה וזו עכשיו הישורת האחרונה שבה כל אחד מנסה להוציא את עצמו עם ההפסד הכספי המינימלי.
הניסנובים יודעים שהם עלולים להסתבך בתביעות של מיליונים אם העסקה לא תצא לפועל, מינצברג יודע שיצטרך להזרים עוד מיליונים רק כדי לשמור את ההשקעה הראשונית שלו חיה וספרא לא רוצה לשפוך עשרות מיליונים כדי לתת לכל אלו שחירבו את המועדון לצאת ברייק איבן, וואלה אני כאוהד מעדיף שיקח את הכסף הזה וישקיע במועדון ולא במינצברג.
קיצר אני עדיין אופטימי ולמרות שזה מאוד שולי, בהודעה אתמול ניתן להבין גם שספרא כבר פתח חברה בע"מ שעתידה לנהל את המועדון, וזה עוד צעד קטן שלדעתי מראה שהוא רציני.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לדעתי ספרא רציני מאד , אבל יש לו גבולות ברורים , והוא לא ישנה אותם.
מולו עומדת הנהלה כוחנית מאד לכאורה שלפי הפרסומים לא כיבדה פסיקה של הליך גישור , וגם התמקחה על כל שקל וגרוש עם ההנהלה הקודמת כבר לפני יותר משנה .
גם אם לא מדובר רק במשחקי אגו
, אז גם את הדברים האלו צריכים לזכור , כשמעריכים את הסיכויים שהעסקה תצא לפועל.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  710 לייקים

רדפוקס כתב: 31 מאי 2024, 13:20
בז'רנו כתב: 31 מאי 2024, 13:05
ברנדון מלכה כתב: 31 מאי 2024, 11:54 שטויות. החובות הם של המועדון. כל השקעה יכולה להפוך לחוב. הכל עניין של סדר עדיפויות בתשלומים. אם, נניח, במקום להביא את ציבוטה היו מחזירים חוב, היה פחות חוב.

ואם יש הלוואה בפריסה ל-5 שנים? זה עדיין חוב אבל מה הבקרה יכולה לעשות בנוגע לזה?

בקיצור די באמת, נמאס להתעסק בראיית חשבון, עריכת דין, עריכת חוזים, לנתח אנשי עסקים מוזרים שמתעניינים.
פשוט שחררו אותנו הרגתם לנו את הנשמה וברור ששום דבר טוב לא יצא מכל דבר שקשור להפועל תל אביב.
תודיע לנו מי בונה את הסגל לעונה הבאה ושלום על ישראל, לא רוצה לשמוע על הקבוצה הזאת עד אוגוסט בכלל.
כמו שכתבתי.הבעלים לוקחים הלוואה,אין בעיה.צק בטחון של הבעלים באופן אישי על הסכום מופקד בבקרה.
ככה בדיוק אתה מבריח את כל הגרושניקים והנוכלים שבאים לכדורגל כדי לקבל פרסום,לא להשקיע כסף ובסוף לחרב את הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4766 לייקים

זה יפה בתאוריה, במציאות יהיו 3 קבוצות שיעברו בבקרה.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  710 לייקים

רדפוקס כתב: 31 מאי 2024, 16:37 זה יפה בתאוריה, במציאות יהיו 3 קבוצות שיעברו בבקרה.
הפוך.
קבוצות יתנהלו ,הפתעה,לפי התקציב שלהן.
ישלמו משכורות,עוד הפתעה, לפי כמות ההכנסות שלהן.
כמובן שבעלים שרוצה להוסיף כסף על ההכנסות של זכויות שידור,כרטיסים,פרסום וכו מוזמן.
ממש לא כזה מסובך
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

לא הבנתי, מאיפה אתה יודע מה הקליבר שלו ? אם יש לך מידע על העסקים שלו וכמה הוא שוווה אשמח אם תשתף
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4766 לייקים

בז'רנו כתב: 31 מאי 2024, 16:42
רדפוקס כתב: 31 מאי 2024, 16:37 זה יפה בתאוריה, במציאות יהיו 3 קבוצות שיעברו בבקרה.
הפוך.
קבוצות יתנהלו ,הפתעה,לפי התקציב שלהן.
ישלמו משכורות,עוד הפתעה, לפי כמות ההכנסות שלהן.
כמובן שבעלים שרוצה להוסיף כסף על ההכנסות של זכויות שידור,כרטיסים,פרסום וכו מוזמן.
ממש לא כזה מסובך
יש תקציב מינימלי בליגת העל, קבוצות לא יוכלו להעמיד ערבויות בגובה הזה.
עזוב סתם דיבורים.
dino
קיבל.ה  2459 לייקים

היחיד שנלחם(משפחת תושב)
הניסנובים והגרינברגים מחריבי הפועל עם תעודות
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הכל רק בידיים של ההנהלה הנוכחית והיא לא מראה סימני התגמשות.
וינסנט
קיבל.ה  389 לייקים

אם אחרי זה הם לא ישחררו צריך לרדוף את ניסנוב ומינצברג עד שארית חיינו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4766 לייקים

מה רשום לטובת החסומים?
שליחת תגובה