עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Lucas
קיבל.ה  16 לייקים

להוריד את הכובע בפניי ספרא על ההשקעה , הרבה מעבר לציפיות שלי.
הכל טוב ויפה ויש עומק לא רע בכלל בסגל ועדיין אני מתפלל שינחת פה מגן ימני בדגש על מגן ימני טבעי ולא חלטורה כלשהי
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

נראה לי שאני - וממש לא רק אני - הוא זה שרומז.
אבל מאחר ולא הוסבר מספיק אני אדגים גם לך ( בערך האחרון שיכול לדבר על אובר דרמה =) :
תאר לך שבונים אחלה קבוצה. מביאים מוקדם עשרה שחקנים מדהימים בכסף גדול, ואז מצרפים לדבר הזה שוער מהנוער. מה אתה חושב שיקרה עם כל בעיטה לשער ואיך יעזור כל מה שנבנה מסביב?
קבוצת כדורגל, כאילו צריך להסביר את הדבר הברור מאליו, היא קולקטיב, וכשבונים סגל מתחשבים בהרבה פרמטרים, ביניהם כסף, זמינות שחקנים, ודעת הצוות המקצועי. השאיפה, בוודאי לקבוצה עם כוונות צמרת כמונו, היא לצוות שני שחקנים טובים לכל עמדה. בדרך כלל מתפשרים על עמדה זו ואחרת, לרוב מסיבות כלכליות, קורה גם לקבוצות הגדולות בעולם. אצלנו זה משהו אחר, כי לא רק שאין לנו מגן מחליף כרגע, המגן הקיים שיחק כפשרה כבר בליגה הלאומית, ובליגת העל הוא לא פשרה אלא הזנחה ומחדל.
מי שלא מבין את זה כבר לא יבין. שיהיה לכם לבריאות והכי חשוב נקווה שיגיע מגן ושיהיה טוב.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

talb55 כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:16
שחר כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:09 סיכוי סביר שזה יהיה אחד השחקנים מהרשימה הזו
תמונה
סמביה כבר מחזיק בהצעה כפי שכולנו יודעים, אבל הוא עוד מתלבט.
השוודי אגב גם נבדק, לא רוצה לבוא לישראל.
ודסה? יש סיכוי בזמן הקרוב או שהוא מעדיף לחכות עוד זמן למי שלא יהיה?
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

תמונה
גם ההולנדי והספרדי שחקנים מעניינים.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:04 ויש כאן גולשים שלא מבינים איך עובד כדורגל
לא מבין בכדורגל? בשונה ממך איני מחזיק בתעודת פרו אבל די מבין בסדר עדיפויות.
וגם לא ראיתי שהמועדון פרסם שהסגל הושלם.

מבין את הצורך במגן ימין היו נסיונות שלצערנו לא צלחו עדיין מאמין שיגיע אחד כזה.

מפה ועד לתקוף את הצוות המקצועי שהוא ישן בעמידה לאחר הסגל שנבנה כאן בקיץ המורכב שעברנו,זה ניתוק מוחלט.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1482 לייקים

אגיד את זה ככה
אם אני בעלים של קבוצה אני מאוד אתאמץ להביא אלי מנהל כמו פרימור.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

פוגודין כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:22
joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:04 ויש כאן גולשים שלא מבינים איך עובד כדורגל
לא מבין בכדורגל? בשונה ממך איני מחזיק בתעודת פרו אבל די מבין בסדר עדיפויות.
וגם לא ראיתי שהמועדון פרסם שהסגל הושלם.

מבין את הצורך במגן ימין היו נסיונות שלצערנו לא צלחו עדיין מאמין שיגיע אחד כזה.

מפה ועד לתקוף את הצוות המקצועי שהוא ישן בעמידה לאחר הסגל שנבנה כאן בקיץ המורכב שעברנו,זה ניתוק מוחלט.
מי שחושב שאפשר להסתפק בפיבן לא מבין בכדורגל לטעמי, בהחלט.
מי שחושב שההתנהלות בנושא הזה ואחרים הייתה בסדר, גם לא מבין איך אמורה קבוצה להתנהל.
זו דעתי, אתה חושב אחרת, סבבה לגמרי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

תמונה
מה לגבי הצרפתי ששיחק עד לא מזמן בקבוצה ממולדתו של קרייב?
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  1008 לייקים

אם אלי דסה מצליח להשתכנע זה יהיה בונזזה של החיים
זה בול
וואלה אם אני הוא הייתי חותם בהפועל, הוא מגיע לקבוצה מעניינת ובזמנים שישראלים לא רצויים יותר מידי בחו״ל אחרי שכבר עשה דבר או 2 בקריירה
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

אגב לפי התמונות מהשדה הצטרף ללויזוס לביקור בארץ הקודש גם אחיו הגדול, מאמס לויזו, כדורגלן כושל ללא קבוצה ובליין קפריסאי.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן שגאוני הפורום החליטו שעסקת לואיזו נפלה בגלל איזה כתבה של כלפי (לכו להסתכל בעמוד 322)
עכשיו הגאונים החליטו שזהו, לא מביאים מגן ימני, כי זה המאניה דפרסיה הנוכחית

במקומכם פשוט הייתי ממתין לסוף החלון
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:30 אגב לפי התמונות מהשדה הצטרף ללויזוס לביקור בארץ הקודש גם אחיו הגדול, מאמס לויזו, כדורגלן כושל ללא קבוצה ובליין קפריסאי.
אקדח שמופיע במערכה הראשונה...
תודה רבה על המידע, נחכה לתמונות מהמועדונים בתל אביב :sh-cry:
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:41
רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:30 אגב לפי התמונות מהשדה הצטרף ללויזוס לביקור בארץ הקודש גם אחיו הגדול, מאמס לויזו, כדורגלן כושל ללא קבוצה ובליין קפריסאי.
אל תדאג, סומך על הצוות המקצועי שלויזוס ישאר עם הראש על הכדור.

אח שלו מצידי יכול להריח את עצמו לדעת בכל הדירות והמועדונים בתל אביב.
https://www.threads.com/@mr_lzou14

אגב, עם המידע הבלעדי הזה אני לבטח התקבלתי למועדון ה-Muppets אם לא הייתי בו עוד קודם, לא ככה?
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 20 ספטמבר 2025, 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

אומרים ששחקנים חופשיים יכולים לחתום גם אחרי שהחלון נסגר מחר אז לא צריך להתאפק עד מחר זה ימשיך... ואם שחקנים חופשיים יכולים לחתום גם אחרי שהחלון נסגר איך בשנים קודמות שהיינו מביאים רק זרים חופשיים החלון היו נסגר לנו בספטמבר והיינו צריכים לחכות לינואר להחתים שחקנים חופשיים?
אדוםאדום
קיבל.ה  206 לייקים

חכו למחר בשעה 19 ויוכלו לנעול את האשכול הזה ולהכניס אותו לפורמאלין ולהיכל התהילה.
הלוואי שיביאו מגן ימין זר. אם לא אז לפחות ישראלי לגיבוי.
אם יגיע מגן זר אני אהיה מרוצה מהחלון (לא הכל מושלם)
אדוםאדום
קיבל.ה  206 לייקים

ולגבי מגן ימין, כמו שרשמתי אתמול. אם יגיע זה יהיה בשעות האחרונות של החלון. העדיפות זר ואז ישראלי.
בלי קשר - אנחנו כולנו אוהדים וצריכים עכשיו צריכים להיות מאחורי הקבוצה ולתמוך ולדחוף אותה למעלה!
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

לא מאמין שיש תלונות , ועוד על מגן ימני שפיבן בכיף יכול למלא את התפקיד ואם לא אז למקין/בנימין/קורין .
שחכתם שמגן זה התפקיד שעושים בוא הכי הרבה הסבות מתפקידים אחרים בדיוק כמו שעושים כרגע , ולהישאר עם פיבן עש ינואר זה ממש לא קטסטרופה , בכל מקרה מאמין שיגיע מישהו
אדום לבן
קיבל.ה  50 לייקים

סומך עליהם שיהיה מגן ימני
Charlie
קיבל.ה  983 לייקים

אדוםאדום כתב:ולגבי מגן ימין, כמו שרשמתי אתמול. אם יגיע זה יהיה בשעות האחרונות של החלון. העדיפות זר ואז ישראלי.
בלי קשר - אנחנו כולנו אוהדים וצריכים עכשיו צריכים להיות מאחורי הקבוצה ולתמוך ולדחוף אותה למעלה!
יכול להגיע גם אחרי סגירת החלון אם הוא שחקן חופשי (כמו המועמד הנוכחי שפורסם שהפועל רוצה, שכחתי את שמו, שחקן אפריקאי).
אין לי ספק שיביאו מגן ימני עד תחילת אוקטובר.
redrony
קיבל.ה  970 לייקים

אדוםאדום כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:57 ולגבי מגן ימין, כמו שרשמתי אתמול. אם יגיע זה יהיה בשעות האחרונות של החלון. העדיפות זר ואז ישראלי.
דסה בתמונה? אם לא אז מה הסיבה?
yoni143
קיבל.ה  187 לייקים

חוץ מהדר יעקבי אף כתב לא אמר שאלי דסה קשור אלינו או קיבל פניה מתישהו. אשמח פה לכתבות בהקשר הזה. אם הוא בא, אני שם תמונה של פרימור מעל המיטה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:00
תא מרבוטא כתב: 20 ספטמבר 2025, 15:46
NARKOTIKA כתב: 20 ספטמבר 2025, 14:52
לפי כל הדיווחים התחילו לחפש מגן ימני זר רק בסוף אוגוסט, וזה התגבר עם היכולת החלשה של פיבן במשחקי ההכנה
יכול להיות אבל עדיף גם לא להחתים סתם. הספיקו לי 2 עצמיים של רמי חליס בשני דרבים שונים.
רק חליס? הייתה לנו סדרה מרשימה מאוד של מגינים כושלים שעשו טעויות על ימין ושמאל וגרמו לנו לנזק משמעותי, ככה זה עם מגינים ובלמים. האדישות של אנשים לסיפור הזה הזויה, מילא היה בעמדה מגן טוב ומחפשים מחליף, אבל אין בה מגן בכלל. לדבר אל הקיר.
לא מבין למה אתה טוען שזו אדישות
בעיני זו הבעת אמון בהנהלה שעד כה החתימה שחקנים טובים בעמדות נחוצות כשהיה צריך לרענן משוער ועד חלוץ. האם כל העמדות במצב טוב? לא. ואני מקווה שימצאו. אגב פיבן כמגן אני זוכר שהסבו פה קשר מרכזי לבלם (באדיר) ומגן ימני לקשר ימין (קלימי סבן וחלק מהזמן פנסטיל). זה אגב עבד לא רע.
אל באנדי
קיבל.ה  537 לייקים

אני חושב שמגן ימני היה חלק חשוב כבר ביולי
אבת גם אם לא יגיע
עשינו אחלה רכש (אולי לא כולל פלקאו)
בגדול תודה לכל העוסקים במלאכה
אם ינחת פה גם מגן ימני
אני סוגד
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

אחלה חלון, לא מושלם, אבל אחלה, מעבר לציפיות שהיו לי ביי פאר.
היתה לי חשדנות בהתחלה(טבעי), חשבתי שנהיה בעמדה של ביטר מבחינת תקציב לכל היותר.
השוק הישראלי מאוד דל ולהביא סתם שחקנים, לא הייתי מביא וקשה להתחרות בו מול מועדוני ה100 מיליון שקל תקציב.
מה שהפתיע לטובה היתה ההשקעה בזרים, שהביאו פרופילי הפועל באר שבע בעיקר ואפילו חלקם יכולים להחשב מעבר לזה(קרייב ואם הקפריסאי יחתום).
לא אידיאלי בלי מגן, אבל אם פרימור היה מושלם, הוא היה משחק בפרמייר ליג.
ונרקומן
קיבל.ה  460 לייקים

לקבוצה הזאת מגיע מגן ימני. השקיעו ככ הרבה..
היום אנחנו נראה דוגמא לכמה רע זה פיבן כמגן במשחקים נגד קבוצות נסוגות
שאנגפר
קיבל.ה  54 לייקים

מישהו זוכר את אורך הנושאים של עונות מלפפונים קודמות? האם 350+ זה הישג וכן נשבר שיא, האם יש קורלציה בין הגדילה בכמות המנויים לכמות ההודעות
NARKOTIKA
קיבל.ה  328 לייקים

joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:19 נראה לי שאני - וממש לא רק אני - הוא זה שרומז.
אבל מאחר ולא הוסבר מספיק אני אדגים גם לך ( בערך האחרון שיכול לדבר על אובר דרמה =) :
תאר לך שבונים אחלה קבוצה. מביאים מוקדם עשרה שחקנים מדהימים בכסף גדול, ואז מצרפים לדבר הזה שוער מהנוער. מה אתה חושב שיקרה עם כל בעיטה לשער ואיך יעזור כל מה שנבנה מסביב?
קבוצת כדורגל, כאילו צריך להסביר את הדבר הברור מאליו, היא קולקטיב, וכשבונים סגל מתחשבים בהרבה פרמטרים, ביניהם כסף, זמינות שחקנים, ודעת הצוות המקצועי. השאיפה, בוודאי לקבוצה עם כוונות צמרת כמונו, היא לצוות שני שחקנים טובים לכל עמדה. בדרך כלל מתפשרים על עמדה זו ואחרת, לרוב מסיבות כלכליות, קורה גם לקבוצות הגדולות בעולם. אצלנו זה משהו אחר, כי לא רק שאין לנו מגן מחליף כרגע, המגן הקיים שיחק כפשרה כבר בליגה הלאומית, ובליגת העל הוא לא פשרה אלא הזנחה ומחדל.
מי שלא מבין את זה כבר לא יבין. שיהיה לכם לבריאות והכי חשוב נקווה שיגיע מגן ושיהיה טוב.
כל מילה, וזה כל כך מובן מאליו שמוזר שצריך להסביר את זה לפורום של אוהדי כדורגל.

ולא, זה לא אומר שאנחנו לא מאושרים שיש ספרא!!! איזה כיף שיש ספרא, תודה לאלוהים שהביא לנו את ספרא.
(אולי מעכשיו נחתום את זה בכל הודעה, אחרת אחרי כל הודעה עם ביקורת קופצות פה איזה 10 הודעות חינוך)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

שאנגפר כתב: 20 ספטמבר 2025, 18:48 מישהו זוכר את אורך הנושאים של עונות מלפפונים קודמות? האם 350+ זה הישג וכן נשבר שיא, האם יש קורלציה בין הגדילה בכמות המנויים לכמות ההודעות
סתם שתדע שזה האשכול עם הכי הרבה הודעות מתחילת הפורום החדש. כמעט כפול הודעות ממקום 2 (עופר ינאי)
OMG עווופררר
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

תא מרבוטא כתב:
joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:00
תא מרבוטא כתב: 20 ספטמבר 2025, 15:46 יכול להיות אבל עדיף גם לא להחתים סתם. הספיקו לי 2 עצמיים של רמי חליס בשני דרבים שונים.
רק חליס? הייתה לנו סדרה מרשימה מאוד של מגינים כושלים שעשו טעויות על ימין ושמאל וגרמו לנו לנזק משמעותי, ככה זה עם מגינים ובלמים. האדישות של אנשים לסיפור הזה הזויה, מילא היה בעמדה מגן טוב ומחפשים מחליף, אבל אין בה מגן בכלל. לדבר אל הקיר.
לא מבין למה אתה טוען שזו אדישות
בעיני זו הבעת אמון בהנהלה שעד כה החתימה שחקנים טובים בעמדות נחוצות כשהיה צריך לרענן משוער ועד חלוץ. האם כל העמדות במצב טוב? לא. ואני מקווה שימצאו. אגב פיבן כמגן אני זוכר שהסבו פה קשר מרכזי לבלם (באדיר) ומגן ימני לקשר ימין (קלימי סבן וחלק מהזמן פנסטיל). זה אגב עבד לא רע.
ב08/09 דאגלס שיחק מגן ימני
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:42
joshsoos כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:41
אל תדאג, סומך על הצוות המקצועי שלויזוס ישאר עם הראש על הכדור.

אח שלו מצידי יכול להריח את עצמו לדעת בכל הדירות והמועדונים בתל אביב.
https://www.threads.com/@mr_lzou14

אגב, עם המידע הבלעדי הזה אני לבטח התקבלתי למועדון ה-Muppets אם לא הייתי בו עוד קודם, לא ככה?
למועדון הישראלי בהחלט עשית התקדמות גדולה
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

לא היה אמור לחתום כבר לפני כמה שעות?
לירון האדום
קיבל.ה  2633 לייקים

חייב מגן ימני
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  187 לייקים

לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 10:26 חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו
תמונה

:rofl:
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

פוגודין כתב: 20 ספטמבר 2025, 22:59
לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 10:26 חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו
תמונה

סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  122 לייקים

צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
אלא כדי שפיבן יוכל לעבות את מצבת הבלמים.
רינגו סטאר המלך
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

נראה כמו ילד בר מצווה, או האח האבוד של מואיז
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

לא יודע, משהו בחיוך של ברדה
אולי כן יהיה מעניין. נראה מה האפנס.
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 20 ספטמבר 2025, 23:14 צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
אלא כדי שפיבן יוכל לעבות את מצבת הבלמים.
אם היום הוא היה חלש מתי הוא היה טוב...
הוא לא טוב בה התקפית והוא לא טוב בה הגנתית, הוא פשוט לא מגן ומרגיש די הזוי לחזור על מה שנראה פשוט במגרש.
וגם אם יגיע מגן בשעה טובה מאוחרת ונקווה שמוצלחת, בכל מקרה פיבן יהיה מחליף גם שלו וגם של הבלמים.
לירון האדום
קיבל.ה  2633 לייקים

חייב מגן ימני דחוף, פיבן טוב כבלם שלישי לא כמגן
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

מצחיק לראות כמה הודעות למעלה לפניי המשחק ש"אפשר להסתדר עם פיבן".
נגד מכבי וב"ש נרגיש מה זה שאין לנו מגן ימני.
נעול