עונת המלפפונים 25/26
להוריד את הכובע בפניי ספרא על ההשקעה , הרבה מעבר לציפיות שלי.
הכל טוב ויפה ויש עומק לא רע בכלל בסגל ועדיין אני מתפלל שינחת פה מגן ימני בדגש על מגן ימני טבעי ולא חלטורה כלשהי
הכל טוב ויפה ויש עומק לא רע בכלל בסגל ועדיין אני מתפלל שינחת פה מגן ימני בדגש על מגן ימני טבעי ולא חלטורה כלשהי
-
- קיבל.ה 554 לייקים
נראה לי שאני - וממש לא רק אני - הוא זה שרומז.
אבל מאחר ולא הוסבר מספיק אני אדגים גם לך ( בערך האחרון שיכול לדבר על אובר דרמה =) :
תאר לך שבונים אחלה קבוצה. מביאים מוקדם עשרה שחקנים מדהימים בכסף גדול, ואז מצרפים לדבר הזה שוער מהנוער. מה אתה חושב שיקרה עם כל בעיטה לשער ואיך יעזור כל מה שנבנה מסביב?
קבוצת כדורגל, כאילו צריך להסביר את הדבר הברור מאליו, היא קולקטיב, וכשבונים סגל מתחשבים בהרבה פרמטרים, ביניהם כסף, זמינות שחקנים, ודעת הצוות המקצועי. השאיפה, בוודאי לקבוצה עם כוונות צמרת כמונו, היא לצוות שני שחקנים טובים לכל עמדה. בדרך כלל מתפשרים על עמדה זו ואחרת, לרוב מסיבות כלכליות, קורה גם לקבוצות הגדולות בעולם. אצלנו זה משהו אחר, כי לא רק שאין לנו מגן מחליף כרגע, המגן הקיים שיחק כפשרה כבר בליגה הלאומית, ובליגת העל הוא לא פשרה אלא הזנחה ומחדל.
מי שלא מבין את זה כבר לא יבין. שיהיה לכם לבריאות והכי חשוב נקווה שיגיע מגן ושיהיה טוב.
אבל מאחר ולא הוסבר מספיק אני אדגים גם לך ( בערך האחרון שיכול לדבר על אובר דרמה =) :
תאר לך שבונים אחלה קבוצה. מביאים מוקדם עשרה שחקנים מדהימים בכסף גדול, ואז מצרפים לדבר הזה שוער מהנוער. מה אתה חושב שיקרה עם כל בעיטה לשער ואיך יעזור כל מה שנבנה מסביב?
קבוצת כדורגל, כאילו צריך להסביר את הדבר הברור מאליו, היא קולקטיב, וכשבונים סגל מתחשבים בהרבה פרמטרים, ביניהם כסף, זמינות שחקנים, ודעת הצוות המקצועי. השאיפה, בוודאי לקבוצה עם כוונות צמרת כמונו, היא לצוות שני שחקנים טובים לכל עמדה. בדרך כלל מתפשרים על עמדה זו ואחרת, לרוב מסיבות כלכליות, קורה גם לקבוצות הגדולות בעולם. אצלנו זה משהו אחר, כי לא רק שאין לנו מגן מחליף כרגע, המגן הקיים שיחק כפשרה כבר בליגה הלאומית, ובליגת העל הוא לא פשרה אלא הזנחה ומחדל.
מי שלא מבין את זה כבר לא יבין. שיהיה לכם לבריאות והכי חשוב נקווה שיגיע מגן ושיהיה טוב.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
לא מבין בכדורגל? בשונה ממך איני מחזיק בתעודת פרו אבל די מבין בסדר עדיפויות.
וגם לא ראיתי שהמועדון פרסם שהסגל הושלם.
מבין את הצורך במגן ימין היו נסיונות שלצערנו לא צלחו עדיין מאמין שיגיע אחד כזה.
מפה ועד לתקוף את הצוות המקצועי שהוא ישן בעמידה לאחר הסגל שנבנה כאן בקיץ המורכב שעברנו,זה ניתוק מוחלט.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
אגיד את זה ככה
אם אני בעלים של קבוצה אני מאוד אתאמץ להביא אלי מנהל כמו פרימור.
אם אני בעלים של קבוצה אני מאוד אתאמץ להביא אלי מנהל כמו פרימור.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מי שחושב שאפשר להסתפק בפיבן לא מבין בכדורגל לטעמי, בהחלט.פוגודין כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:22לא מבין בכדורגל? בשונה ממך איני מחזיק בתעודת פרו אבל די מבין בסדר עדיפויות.
וגם לא ראיתי שהמועדון פרסם שהסגל הושלם.
מבין את הצורך במגן ימין היו נסיונות שלצערנו לא צלחו עדיין מאמין שיגיע אחד כזה.
מפה ועד לתקוף את הצוות המקצועי שהוא ישן בעמידה לאחר הסגל שנבנה כאן בקיץ המורכב שעברנו,זה ניתוק מוחלט.
מי שחושב שההתנהלות בנושא הזה ואחרים הייתה בסדר, גם לא מבין איך אמורה קבוצה להתנהל.
זו דעתי, אתה חושב אחרת, סבבה לגמרי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 1008 לייקים
אם אלי דסה מצליח להשתכנע זה יהיה בונזזה של החיים
זה בול
וואלה אם אני הוא הייתי חותם בהפועל, הוא מגיע לקבוצה מעניינת ובזמנים שישראלים לא רצויים יותר מידי בחו״ל אחרי שכבר עשה דבר או 2 בקריירה
זה בול
וואלה אם אני הוא הייתי חותם בהפועל, הוא מגיע לקבוצה מעניינת ובזמנים שישראלים לא רצויים יותר מידי בחו״ל אחרי שכבר עשה דבר או 2 בקריירה
long live the zapta
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
אגב לפי התמונות מהשדה הצטרף ללויזוס לביקור בארץ הקודש גם אחיו הגדול, מאמס לויזו, כדורגלן כושל ללא קבוצה ובליין קפריסאי.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן שגאוני הפורום החליטו שעסקת לואיזו נפלה בגלל איזה כתבה של כלפי (לכו להסתכל בעמוד 322)
עכשיו הגאונים החליטו שזהו, לא מביאים מגן ימני, כי זה המאניה דפרסיה הנוכחית
במקומכם פשוט הייתי ממתין לסוף החלון
עכשיו הגאונים החליטו שזהו, לא מביאים מגן ימני, כי זה המאניה דפרסיה הנוכחית
במקומכם פשוט הייתי ממתין לסוף החלון
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
אל תדאג, סומך על הצוות המקצועי שלויזוס ישאר עם הראש על הכדור.
אח שלו מצידי יכול להריח את עצמו לדעת בכל הדירות והמועדונים בתל אביב.
https://www.threads.com/@mr_lzou14
אגב, עם המידע הבלעדי הזה אני לבטח התקבלתי למועדון ה-Muppets אם לא הייתי בו עוד קודם, לא ככה?
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 20 ספטמבר 2025, 16:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
אומרים ששחקנים חופשיים יכולים לחתום גם אחרי שהחלון נסגר מחר אז לא צריך להתאפק עד מחר זה ימשיך... ואם שחקנים חופשיים יכולים לחתום גם אחרי שהחלון נסגר איך בשנים קודמות שהיינו מביאים רק זרים חופשיים החלון היו נסגר לנו בספטמבר והיינו צריכים לחכות לינואר להחתים שחקנים חופשיים?
-
- קיבל.ה 206 לייקים
חכו למחר בשעה 19 ויוכלו לנעול את האשכול הזה ולהכניס אותו לפורמאלין ולהיכל התהילה.
הלוואי שיביאו מגן ימין זר. אם לא אז לפחות ישראלי לגיבוי.
אם יגיע מגן זר אני אהיה מרוצה מהחלון (לא הכל מושלם)
הלוואי שיביאו מגן ימין זר. אם לא אז לפחות ישראלי לגיבוי.
אם יגיע מגן זר אני אהיה מרוצה מהחלון (לא הכל מושלם)
-
- קיבל.ה 206 לייקים
ולגבי מגן ימין, כמו שרשמתי אתמול. אם יגיע זה יהיה בשעות האחרונות של החלון. העדיפות זר ואז ישראלי.
בלי קשר - אנחנו כולנו אוהדים וצריכים עכשיו צריכים להיות מאחורי הקבוצה ולתמוך ולדחוף אותה למעלה!
בלי קשר - אנחנו כולנו אוהדים וצריכים עכשיו צריכים להיות מאחורי הקבוצה ולתמוך ולדחוף אותה למעלה!
לא מאמין שיש תלונות , ועוד על מגן ימני שפיבן בכיף יכול למלא את התפקיד ואם לא אז למקין/בנימין/קורין .
שחכתם שמגן זה התפקיד שעושים בוא הכי הרבה הסבות מתפקידים אחרים בדיוק כמו שעושים כרגע , ולהישאר עם פיבן עש ינואר זה ממש לא קטסטרופה , בכל מקרה מאמין שיגיע מישהו
שחכתם שמגן זה התפקיד שעושים בוא הכי הרבה הסבות מתפקידים אחרים בדיוק כמו שעושים כרגע , ולהישאר עם פיבן עש ינואר זה ממש לא קטסטרופה , בכל מקרה מאמין שיגיע מישהו
-
- קיבל.ה 983 לייקים
יכול להגיע גם אחרי סגירת החלון אם הוא שחקן חופשי (כמו המועמד הנוכחי שפורסם שהפועל רוצה, שכחתי את שמו, שחקן אפריקאי).אדוםאדום כתב:ולגבי מגן ימין, כמו שרשמתי אתמול. אם יגיע זה יהיה בשעות האחרונות של החלון. העדיפות זר ואז ישראלי.
אין לי ספק שיביאו מגן ימני עד תחילת אוקטובר.
-
- קיבל.ה 970 לייקים
-
- קיבל.ה 187 לייקים
חוץ מהדר יעקבי אף כתב לא אמר שאלי דסה קשור אלינו או קיבל פניה מתישהו. אשמח פה לכתבות בהקשר הזה. אם הוא בא, אני שם תמונה של פרימור מעל המיטה.
-
- קיבל.ה 687 לייקים
לא מבין למה אתה טוען שזו אדישות
בעיני זו הבעת אמון בהנהלה שעד כה החתימה שחקנים טובים בעמדות נחוצות כשהיה צריך לרענן משוער ועד חלוץ. האם כל העמדות במצב טוב? לא. ואני מקווה שימצאו. אגב פיבן כמגן אני זוכר שהסבו פה קשר מרכזי לבלם (באדיר) ומגן ימני לקשר ימין (קלימי סבן וחלק מהזמן פנסטיל). זה אגב עבד לא רע.
-
- קיבל.ה 537 לייקים
אני חושב שמגן ימני היה חלק חשוב כבר ביולי
אבת גם אם לא יגיע
עשינו אחלה רכש (אולי לא כולל פלקאו)
בגדול תודה לכל העוסקים במלאכה
אם ינחת פה גם מגן ימני
אני סוגד
אבת גם אם לא יגיע
עשינו אחלה רכש (אולי לא כולל פלקאו)
בגדול תודה לכל העוסקים במלאכה
אם ינחת פה גם מגן ימני
אני סוגד
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
אחלה חלון, לא מושלם, אבל אחלה, מעבר לציפיות שהיו לי ביי פאר.
היתה לי חשדנות בהתחלה(טבעי), חשבתי שנהיה בעמדה של ביטר מבחינת תקציב לכל היותר.
השוק הישראלי מאוד דל ולהביא סתם שחקנים, לא הייתי מביא וקשה להתחרות בו מול מועדוני ה100 מיליון שקל תקציב.
מה שהפתיע לטובה היתה ההשקעה בזרים, שהביאו פרופילי הפועל באר שבע בעיקר ואפילו חלקם יכולים להחשב מעבר לזה(קרייב ואם הקפריסאי יחתום).
לא אידיאלי בלי מגן, אבל אם פרימור היה מושלם, הוא היה משחק בפרמייר ליג.
היתה לי חשדנות בהתחלה(טבעי), חשבתי שנהיה בעמדה של ביטר מבחינת תקציב לכל היותר.
השוק הישראלי מאוד דל ולהביא סתם שחקנים, לא הייתי מביא וקשה להתחרות בו מול מועדוני ה100 מיליון שקל תקציב.
מה שהפתיע לטובה היתה ההשקעה בזרים, שהביאו פרופילי הפועל באר שבע בעיקר ואפילו חלקם יכולים להחשב מעבר לזה(קרייב ואם הקפריסאי יחתום).
לא אידיאלי בלי מגן, אבל אם פרימור היה מושלם, הוא היה משחק בפרמייר ליג.
-
- קיבל.ה 460 לייקים
לקבוצה הזאת מגיע מגן ימני. השקיעו ככ הרבה..
היום אנחנו נראה דוגמא לכמה רע זה פיבן כמגן במשחקים נגד קבוצות נסוגות
היום אנחנו נראה דוגמא לכמה רע זה פיבן כמגן במשחקים נגד קבוצות נסוגות
מישהו זוכר את אורך הנושאים של עונות מלפפונים קודמות? האם 350+ זה הישג וכן נשבר שיא, האם יש קורלציה בין הגדילה בכמות המנויים לכמות ההודעות
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כל מילה, וזה כל כך מובן מאליו שמוזר שצריך להסביר את זה לפורום של אוהדי כדורגל.joshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:19 נראה לי שאני - וממש לא רק אני - הוא זה שרומז.
ולא, זה לא אומר שאנחנו לא מאושרים שיש ספרא!!! איזה כיף שיש ספרא, תודה לאלוהים שהביא לנו את ספרא.
(אולי מעכשיו נחתום את זה בכל הודעה, אחרת אחרי כל הודעה עם ביקורת קופצות פה איזה 10 הודעות חינוך)
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
-
- קיבל.ה 2214 לייקים
ב08/09 דאגלס שיחק מגן ימניתא מרבוטא כתב:לא מבין למה אתה טוען שזו אדישות
בעיני זו הבעת אמון בהנהלה שעד כה החתימה שחקנים טובים בעמדות נחוצות כשהיה צריך לרענן משוער ועד חלוץ. האם כל העמדות במצב טוב? לא. ואני מקווה שימצאו. אגב פיבן כמגן אני זוכר שהסבו פה קשר מרכזי לבלם (באדיר) ומגן ימני לקשר ימין (קלימי סבן וחלק מהזמן פנסטיל). זה אגב עבד לא רע.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
למועדון הישראלי בהחלט עשית התקדמות גדולהרדפוקס כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:42אל תדאג, סומך על הצוות המקצועי שלויזוס ישאר עם הראש על הכדור.
אח שלו מצידי יכול להריח את עצמו לדעת בכל הדירות והמועדונים בתל אביב.
https://www.threads.com/@mr_lzou14
אגב, עם המידע הבלעדי הזה אני לבטח התקבלתי למועדון ה-Muppets אם לא הייתי בו עוד קודם, לא ככה?
לא היה אמור לחתום כבר לפני כמה שעות?
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
לירון האדום כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 10:26 חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
- SickleCell
- קיבל.ה 583 לייקים
פוגודין כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 22:59לירון האדום כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 10:26 חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו
![]()

- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 122 לייקים
צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
אלא כדי שפיבן יוכל לעבות את מצבת הבלמים.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 554 לייקים
נראה כמו ילד בר מצווה, או האח האבוד של מואיז
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
לא יודע, משהו בחיוך של ברדה
אולי כן יהיה מעניין. נראה מה האפנס.
אולי כן יהיה מעניין. נראה מה האפנס.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אם היום הוא היה חלש מתי הוא היה טוב...בעל(ת) האוב כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:14 צריך מגן ימני לא בגלל שפיבן לא מגן ימני טוב (אני מאלה שחושבים שהוא כן טוב בעמדה הזאת, אם כי היום היה חלש יחסית),
הוא לא טוב בה התקפית והוא לא טוב בה הגנתית, הוא פשוט לא מגן ומרגיש די הזוי לחזור על מה שנראה פשוט במגרש.
וגם אם יגיע מגן בשעה טובה מאוחרת ונקווה שמוצלחת, בכל מקרה פיבן יהיה מחליף גם שלו וגם של הבלמים.
-
- קיבל.ה 2633 לייקים
חייב מגן ימני דחוף, פיבן טוב כבלם שלישי לא כמגן
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
מצחיק לראות כמה הודעות למעלה לפניי המשחק ש"אפשר להסתדר עם פיבן".
נגד מכבי וב"ש נרגיש מה זה שאין לנו מגן ימני.
נגד מכבי וב"ש נרגיש מה זה שאין לנו מגן ימני.