שאר הליגה 21/22

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

טכנית לארז כתב: 23 דצמבר 2021, 15:07 אני רואה שיש עכשיו שיח יחסית ער פתאום על עניין בזבוזי הזמן וכמה זה נורא.

מעניין למה זה קורה דווקא היום ומעניין למה דווקא אתמול לפתע בא שופט שנתן לשחק עד דקה 104.
דיברנו על הנושא הזה לא מזמן, הרי גם נגדנו סכנין ובכלל מבזבזים זמן בלי סוף, אבל מכבי עושים מספיק רעש כדי שייתנו לשחק עד דקה 104 וראיתי לפחות שלוש כתבות על זה.
רק אצלנו דום שתיקה בנושאים האלה, אין כתבות ומוסיפים גג 6-7 דקות.
סנטה קלאוס
קיבל.ה  135 לייקים

הלך המומנטום כתב: 23 דצמבר 2021, 20:31
טכנית לארז כתב: 23 דצמבר 2021, 15:07 אני רואה שיש עכשיו שיח יחסית ער פתאום על עניין בזבוזי הזמן וכמה זה נורא.

מעניין למה זה קורה דווקא היום ומעניין למה דווקא אתמול לפתע בא שופט שנתן לשחק עד דקה 104.
דיברנו על הנושא הזה לא מזמן, הרי גם נגדנו סכנין ובכלל מבזבזים זמן בלי סוף, אבל מכבי עושים מספיק רעש כדי שייתנו לשחק עד דקה 104 וראיתי לפחות שלוש כתבות על זה.
רק אצלנו דום שתיקה בנושאים האלה, אין כתבות ומוסיפים גג 6-7 דקות.
זה אחד הדברים שהכי מחרפנים אותי אצל ההנהלה הכושלת שלנו, בית הדין והשופטים עושים מה שבזין שלהם נגדנו וכל פעם יש על זה שתיקה וגם כשכבר יש ציוצים (כמו מקרה גוטליב ואוהד במושבה) אז זה מעט מדי. רבאק תפתחו תפה ותעשו גיהנום למי ששורק נגדינו גם אם זה לא בצדק, תראו מה קורה בצד השני של הכביש ועובד להם כבר יובלות.
המשתמש על שם רז שלמה
Shalom14Tikva
קיבל.ה  26 לייקים

modag כתב: 23 דצמבר 2021, 12:46 בתקציר לא ראו את הבזבוזי זמן מישהו שראה יכול לסכם איך גד עמוס בזבז כל כך הרבה זמן והאם זה היה גרוע יותר מקנדיל נגדנו?
היה בדיוק אותו דבר אם לא יותר גרוע.
מה שעצוב יותר שאצלנו בזבוזי הזמן לא נבעו בגלל זריקת חפצים אשכרה כל הזמן שהתבזבז היה על שכיבה על הדשא כדור שוער וכו..
אבל אסור לנו לבכות כי יש פה כאלה שלא מסכימים להתבכיין.
מעניין איפה כל המגיבים בעד ה13 דק תוספת יהיו בעוד כמה ימים כאשר יבזבזו זמן מולנו ואתה תקבל בלחץ 6 דק .
אז גם לא נבכה ?
‏‏יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
Shalom14Tikva
קיבל.ה  26 לייקים

Xavi כתב: 23 דצמבר 2021, 12:17 אוקיי צודקים לגמרי, להתלונן על אפליה זה התבכיינות, להתלונן בכללי זה התבכיינות
אז כל הפיאסקו הזה שקורה מאתמול - מכבי בכיינים
הנה אמרתי בכיינים אז זה מוציא אותי אדם בוגר ואובייקטיבי כמו רוני האדום
תזהר אסור להגיד בכיינים פה זה מוציא אותנו לא טוב שלא נהיה כמו מכבי.
רק לרוני מותר בקונוטציה אחרת .
אני בספק אם הוא אוהד הפועל בכלל, לראשונה אני מתגעגע לפורום הישן…
D&3 כתב: 23 דצמבר 2021, 11:46
Xavi כתב: 23 דצמבר 2021, 11:33 מדהים שסכנין עשו לנו את אותה חוויה מלוכלכת.. אבל במקרה הזה
1 - ההבדל בסיקור התקשורתי שמים וארץ
2 - 13 דק תוספת זמן (מתי ראיתם דבר כזה?)
3 -השופט ישר שולף אדום ישיר על עבירה, אבל במקרה שלנו: הבלם שלהם היה חייב לקבל לפחות 2 צהובים עוד לפני המחצית
1. כי אתה לא מעניין.
2. מוצדק, וזה לא אותו מקרה.
3. באותה מידה מתי פעם אחרונה ראית שני צהובים לחלוץ בתוספת?

תפסיקו להתבכיין. זה לא בריא לכם והופך את הקהל לבדיחה, תסתכלו בפורום של מכבי ותבינו שאתם לא רוצים להיראות כמוהם.

אוהדי כדורגל תמיד ימצאו סיבה לבכות, זה לא ייחודי לכם.
עדיין לא הבנתי אם אני מדמיין ורשמת תסתכלו בפורום של מכבי .
מצטער אבל יש לי דברים לעשות בחיים, מעדיף למות ולא לבקר בפורום שלהם.
אתה בטח אחד מהיצורים שרצו לעשות עליהם פעם פה נושא רשמי של ציטוטים שלהם ?
שחררו אותנו כבר כל היצורים פה!
מותר לנו לבכות ובצדק לא הגיוני שקבוצה אחת תקבל 13 דק תוספת וקבוצה אחרת תקבל 6 דק על אותו זמן בדיוק שבזבזו מול אותה קבוצה באותו אצטדיון, אולי דקה לפה דקה לשם .
סליחה אסור לבכות פה מצטער :bang:
‏‏יהודים וערבים מסרבים להיות אויבים - عربا ويهودا يرفضون أن يكونوا أعداء
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

אני לא מאמין בבכיינות בחיים בשום תחום, הבעיה שבכדורגל הישראלי מי שבוכה יותר חזק מקבל יותר יחס. אז אם זה המצב אז ככה צריך להתנהג.
redrony
קיבל.ה  875 לייקים

הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 02:13 אני לא מאמין בבכיינות בחיים בשום תחום, הבעיה שבכדורגל הישראלי מי שבוכה יותר חזק מקבל יותר יחס. אז אם זה המצב אז ככה צריך להתנהג.
אבל זה לא המצב, כל אוהד כדורגל חי בתחושה שדופקים אותו וזה נובע מחוסר היכולת שלו להיות אובייקטיבי ולבדוק את עצמו. הרי רב ענייני השופטים שאנשים מביאים לפה סקרינשוטים ומתווכחים על כל סנטימנטר אם הם היו הפוכים אפילו לא היו חושבים שהיה משהו. מי שמחפש כל קוץ מוצא או לפחות חושב שהוא מוצא.
redrony
קיבל.ה  875 לייקים

או אני רואה שחזרת אדון שלום תקוה, חשבתי שהבטחת משהו לפחות לעצמך. נו טוב...
אגב התגובה האחרונה למשתמש D & 3 שהיתה חביבה מאוד ובה כינית אותו יצור היא באמת מראה מי אתה.
מזל שזה אתה מי שמפקפק בי אם אני אוהד הפועל אחרת באמת הייתי מתחיל לדאוג.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

redrony כתב: 24 דצמבר 2021, 13:06
הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 02:13 אני לא מאמין בבכיינות בחיים בשום תחום, הבעיה שבכדורגל הישראלי מי שבוכה יותר חזק מקבל יותר יחס. אז אם זה המצב אז ככה צריך להתנהג.
אבל זה לא המצב, כל אוהד כדורגל חי בתחושה שדופקים אותו וזה נובע מחוסר היכולת שלו להיות אובייקטיבי ולבדוק את עצמו. הרי רב ענייני השופטים שאנשים מביאים לפה סקרינשוטים ומתווכחים על כל סנטימנטר אם הם היו הפוכים אפילו לא היו חושבים שהיה משהו. מי שמחפש כל קוץ מוצא או לפחות חושב שהוא מוצא.
ממש לא אומר שדופקים אותנו באופן מכוון, סיסטמטי ורק אותנו, אלא שכשבמשחק ספציפי קיבלו נגדנו החלטות לא נכונות אז להתחיל את מסע ההתבכיינות בתקשורת. ולעשות כותרות בכל האתרים. גם את מכבי לא דופקים כל הזמן, אבל כששה כן קורה רואים ושומעים את זה 24/7 בתקשורת.
redrony
קיבל.ה  875 לייקים

הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 13:58
ממש לא אומר שדופקים אותנו באופן מכוון, סיסטמטי ורק אותנו, אלא שכשבמשחק ספציפי קיבלו נגדנו החלטות לא נכונות אז להתחיל את מסע ההתבכיינות בתקשורת. ולעשות כותרות בכל האתרים. גם את מכבי לא דופקים כל הזמן, אבל כששה כן קורה רואים ושומעים את זה 24/7 בתקשורת.
אז שוב, כל אחד שומע מה שנח לו. אני יכול להגיד לך בוודאות, אני באמת אוהד ותיק כבר, והפועל מועדון שמתבכיין לא מעט, גם בתקשורת. זה לא עוזר. יש שופטים שדווקא בגלל זה אומרים לעצמם אני לא אשים לב לבכיינות זה מוציא מהם בדיוק את הדבר ההפוך.
בסוף בתמונה הגדולה מהפועל לא נמנע שום הישג בגלל שיפוט. הדבר היחיד שהיה זה השרוכים וזה לא קשור לשיפוט
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

redrony כתב:
אז שוב, כל אחד שומע מה שנח לו. אני יכול להגיד לך בוודאות, אני באמת אוהד ותיק כבר, והפועל מועדון שמתבכיין לא מעט, גם בתקשורת. זה לא עוזר. יש שופטים שדווקא בגלל זה אומרים לעצמם אני לא אשים לב לבכיינות זה מוציא מהם בדיוק את הדבר ההפוך.
בסוף בתמונה הגדולה מהפועל לא נמנע שום הישג בגלל שיפוט. הדבר היחיד שהיה זה השרוכים וזה לא קשור לשיפוט
לדעתי , הגיע לנו גביע (לפחות הגעה לפנדלים) לפני כמה חודשים בגלל טעות שיפוט.אבל זו רק דעתי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

redrony
קיבל.ה  875 לייקים

De Niro כתב: 24 דצמבר 2021, 14:20
redrony כתב:
לדעתי , הגיע לנו גביע (לפחות הגעה לפנדלים) לפני כמה חודשים בגלל טעות שיפוט.אבל זו רק דעתי.

אתה מתכוון אולי הגיע לנו להגיע לפנדלים.
אני לא חושב שהיתה טעות שיפוט (היה שם פאול), אני כן חושב שהיה שימוש לא נכון בואר. אבל בוא האמת לא נפתח את הדיון הזה

ואני עורך ומוסיף שברור שיש טעויות שיפוט ובגמר גביע ברור שזה ימנע ממך תואר (לדעתי פעם לקחנו גביע עם גול שהובקע ביד, אולי אני טועה כברלא זוכר). טעויות היו ויהיו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

הסיבה למצבנו לא קשורה לשופטים.
העניין הוא שעכשיו נראה איך מכבי בשבועות הקרובים מקבלים הרבה שריקות 50:50 הודות ל״חוסר הספורטיביות״ של סכנין.
א. גם אני אוהד הפועל כבר שמנוי כבר 17 שנה.
ב. הרעש שעשינו בתקשורת אחרי הגמר / אחרי דרבי שמואלביץ׳ הוא כלום לעונה מה שהם עשו אחרי סכנין השבוע.

ברור שדברים כאלה ישפיעו על שופטים, כי הם יודעים שאם הם ישרקו דברים גבוליים נגד מכבי ידברו על זה במשך יומיים (אם בגמר גביע אז שבועיים) ואם נגד קבוצות אחרות, במקרה הטוב יזכירו את זה בדיון של 20 שניות.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 24 דצמבר 2021, 14:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

redrony כתב:
De Niro כתב: 24 דצמבר 2021, 14:20
redrony כתב: אז שוב, כל אחד שומע מה שנח לו. אני יכול להגיד לך בוודאות, אני באמת אוהד ותיק כבר, והפועל מועדון שמתבכיין לא מעט, גם בתקשורת. זה לא עוזר. יש שופטים שדווקא בגלל זה אומרים לעצמם אני לא אשים לב לבכיינות זה מוציא מהם בדיוק את הדבר ההפוך.

אתה מתכוון אולי הגיע לנו להגיע לפנדלים.
אני לא חושב שהיתה טעות שיפוט (היה שם פאול), אני כן חושב שהיה שימוש לא נכון בואר. אבל בוא האמת לא נפתח את הדיון הזה

ואני עורך ומוסיף שברור שיש טעויות שיפוט ובגמר גביע ברור שזה ימנע ממך תואר (לדעתי פעם לקחנו גביע עם גול שהובקע ביד, אולי אני טועה כברלא זוכר). טעויות היו ויהיו
לדעתי , אם היה פאול הוא היה של השחקן המגן.
באופן כללי , אני מסכים איתך היו ויהיו טעויות.
אישית , אני אהבתי יותר כדורגל לפני עידן ה-ואר אבל מתרגלים אני מניח.

redrony
קיבל.ה  875 לייקים

הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 14:32 הסיבה למצבנו לא קשורה לשופטים.
העניין הוא שעכשיו נראה איך מכבי בשבועות הקרובים מקבלים הרבה שריקות 50:50 הודות ל״חוסר הספורטיביות״ של סכנין.
א. גם אני אוהד הפועל כבר שמנוי כבר 17 שנה.
ב. הרעש שעשינו בתקשורת אחרי הגמר / אחרי דרבי שמואלביץ׳ הוא כלום לעונה מה שהם עשו אחרי סכנין השבוע.

ברור שדברים כאלה ישפיעו על שופטים, כי הם יודעים שאם הם ישרקו דברים גבוליים נגד מכבי ידברו על זה במשך יומיים (אם בגמר גביע אז שבועיים) ואם נגד קבוצות אחרות, במקרה הטוב יזכירו את זה בדיון של 20 שניות.
קודם כל חכה שזה יקרה. ״העניין הוא שעכשיו נראה״ זה בדיוק מה שמפריע לי. התחושת קיפוח הזו.
שנית, די, שחררו את מכבי כבר
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

מכבי לא כיריבה אלא כקבוצה שיודעת לנתב נכון את הכח שלה.
כמו שעשו בגמר עם דור פרץ שלא קם עד שיבדקו את השער של אייזן בוואר.
redrony
קיבל.ה  875 לייקים

הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 14:50 מכבי לא כיריבה אלא כקבוצה שיודעת לנתב נכון את הכח שלה.
כמו שעשו בגמר עם דור פרץ שלא קם עד שיבדקו את השער של אייזן בוואר.
כן, הבנתי...
אז קודם כל לנו אין אותו כח.
שנית, מה יעזור להם באמת? תחשוב על זה שניה. הם יקבלו עוד 3 שריקות? בתמונה הגדולה, מה זה באמת משנה?

השורה התחתונה שלי היא שזה לא באמת משנה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1446 לייקים

הם יקבלו הרבה יותר משלוש שריקות, הרבה שריקות ביניים ילכו איתם, הרבה החלטות ואר גבוליות ילכו איתם. זה משמעותי
redrony
קיבל.ה  875 לייקים

הלך המומנטום כתב: 24 דצמבר 2021, 15:11 הם יקבלו הרבה יותר משלוש שריקות, הרבה שריקות ביניים ילכו איתם, הרבה החלטות ואר גבוליות ילכו איתם. זה משמעותי
אם קבעת אז קבעת :)
אני לא בטוח שאתה צודק וגם כן, בכנות, זה לא מעניין אותי זה לא משהו ששווה להשקיע בו עוד שניה מחשבה. לא האוהדים ובטח לא שום גורם במועדון. זה התעסקות בשטויות
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

הפועל פ״ת למדה מאיתנו את תורת הלוזרס
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בני יהודה העפילה הערב למקום השני

Asafasraf
קיבל.ה  1406 לייקים

די להתסכל על מכבי. הם פחות מעניינים.
יש כאן מחלה שמרחיקה לא מעט אוהדים מהמגרשים והיא מגיפת בזבוזי הזמן ויש לא מעט אחראים לה:
השופטים- הגיע הזמן שיחלקו צהובים על כל בזבוז זמן, כולל המחלה לתפוס את הכדור אחרי עבירה ולא לשחרר אותו/ לזרוק אותו הצידה.
בנוסף, להפסיק לעצור משחק על כל פציעה ולגלגל כל פצוע ליד הקווים החוצה.
אנשי התקשורת- הם המחלה הכי גדולה בתחום הזה. הגיע הזמן שיפמפמו את הנושא ויוקיעו אותו.
נמאס לי לשמוע ש״בזבוזי זמן זה לגיטימי״. באתי לראות משחק כדורגל!
התאחדות/ מנהלת- פשוט משלימים עם זה, ואח״כ לא מבינים למה הכדורגל כאן נראה כמו פח.
לירון האדום
קיבל.ה  2319 לייקים

Asafasraf כתב:די להתסכל על מכבי. הם פחות מעניינים.
יש כאן מחלה שמרחיקה לא מעט אוהדים מהמגרשים והיא מגיפת בזבוזי הזמן ויש לא מעט אחראים לה:
השופטים- הגיע הזמן שיחלקו צהובים על כל בזבוז זמן, כולל המחלה לתפוס את הכדור אחרי עבירה ולא לשחרר אותו/ לזרוק אותו הצידה.
אנשי התקשורת- הם המחלה הכי גדולה בתחום הזה. הגיע הזמן שיפמפמו את הנושא ויוקיעו אותו.
התאחדות/ מנהלת- פשוט משלימים עם זה, ואח״כ לא מבינים למה הכדורגל כאן נראה כמו פח.
כל מילה

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

redrony
קיבל.ה  875 לייקים

Asafasraf כתב: 24 דצמבר 2021, 20:25 די להתסכל על מכבי. הם פחות מעניינים.
מסכים על הכל
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הכל נכון השאלה איך ניתן למנוע בזבוזי זמן של שוער נניח ששוכב על הקרקע?
באנגליה למשל אין בכלל תופעה כזו של בזבוזי זמן ברמה כזו.
אבל אם הייתה מה השופט היה עושה?

מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

De Niro כתב: 24 דצמבר 2021, 22:08 הכל נכון השאלה איך ניתן למנוע בזבוזי זמן של שוער נניח ששוכב על הקרקע?
באנגליה למשל אין בכלל תופעה כזו של בזבוזי זמן ברמה כזו.
אבל אם הייתה מה השופט היה עושה?

1. להוסיף אם צריך גם 20-30 דקות תוספת.
2. לא לפחד לתת צהוב שני על ביזבוזי זמן.
אודיכהן
קיבל.ה  44 לייקים

בזבוזי הזמן עד כמה שזה מגעיל זה בהחלט לגטימי מאמן ושחקנים בכל העולם נשפטים לפי מבחן התוצאה ורק לזה הם מחוייבים.
בשביל להשיג נקודה בבלומפילד מול מכבי כאשר אתה עם שחקן פחות רוב המשחק כל האמצעים כשירים.
השופטים צריכים לטפל בעניין הזה יש כרטיסים צהובים ויש תוספת זמן.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אודיכהן כתב:

בזבוזי הזמן עד כמה שזה מגעיל זה בהחלט לגטימי מאמן ושחקנים בכל העולם נשפטים לפי מבחן התוצאה ורק לזה הם מחוייבים.
בשביל להשיג נקודה בבלומפילד מול מכבי כאשר אתה עם שחקן פחות רוב המשחק כל האמצעים כשירים.
יש לבזבז זמן בהנעת כדור איטית , בהוצאות חוץ ובעיטות שוער , אלו דברים שאני רואה בלא מעט משחקים באירופה , ויש לשכב על הקרקע סתם שתי דקות ומעלה על כל עבירה, זה לא ראיתי באף משחק באירופה בשנים האחרונות.בזה צריך לטפל.
והטיפול הוא לאוו דווקא רק משמעתי , אלא יכול להיות הסברתי , צריך לשלוח מכתב לראשי המועדונים כולם , ולהסביר בישיבות המנהלת לבעלי המועדונים , שזה פשוט לא מקובל , אם אלו יסבירו את זה למאמנים שלהם זה עשוי להפתר.

סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  470 לייקים

צריך לקנוס קבוצות על בזבוז זמן. הבעיה היא שאם ימנו איזו וועדה לנושא גם שם דברים יושחתו ויעשו איפה ואיפה.

אפשר גם להציע פרסים על ספורטיביות להפיכין.
Nati
קיבל.ה  1769 לייקים

אודיכהן כתב:

בדרבי האחרון הפועל שיחקו בונקר.
אפילו פעם אחת השחקנים שלנו לא התחזו או משכו זמן.
Asafasraf
קיבל.ה  1406 לייקים

אודיכהן כתב:

מצטער, אבל יש לגיטימי ויש ברמת הביזיון.
במשחק של סכנין רואים את גד עמוס השוער עולה לכדור גובה ונוחת ממנו כשהוא תופס את הראש כאילו ירו בו.
בהילוך החוזר ראו שלא דובים ולא יער.
אני בגלל לא מדבר על ה״מתיחות וההתכווציות״ שיש כאן כאילו שהקצב הוא של הפרמייר ליג.
ראיתי לפני קצת יותר מחודש משחק של ליברפול באנפילד מול קבוצה קטנה באנגליה (וולבס אם אני לא טועה) שהסתיים 2-2 ובשום שלב לא היה עשירית מבזבוזי הזמן שיש כאן.
אם יש משהו אחד שהנבלות הכניסו לכאן והוא טוב זה העובדה שלא עוצרים משחק כששחקן שוכב על הדשא.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Asafasraf כתב: 25 דצמבר 2021, 07:04
אודיכהן כתב:

מצטער, אבל יש לגיטימי ויש ברמת הביזיון.
במשחק של סכנין רואים את גד עמוס השוער עולה לכדור גובה ונוחת ממנו כשהוא תופס את הראש כאילו ירו בו.
בהילוך החוזר ראו שלא דובים ולא יער.
אני בגלל לא מדבר על ה״מתיחות וההתכווציות״ שיש כאן כאילו שהקצב הוא של הפרמייר ליג.
ראיתי לפני קצת יותר מחודש משחק של ליברפול באנפילד מול קבוצה קטנה באנגליה (וולבס אם אני לא טועה) שהסתיים 2-2 ובשום שלב לא היה עשירית מבזבוזי הזמן שיש כאן.
אם יש משהו אחד שהנבלות הכניסו לכאן והוא טוב זה העובדה שלא עוצרים משחק כששחקן שוכב על הדשא.
עם שוער זה בעייתי אבל אם כל פעם שהכדור מגיע אליו הוא נשכב עך הדשא ל 2-3 דקות כמו שקנדיל עשה מולנו השופט יכול לדרוש להחליף אותו כי הוא לא כשיר. אני מאמין שאם פעם 1 זה יקרה השוערים יתחילו לחשוב פעמים.

לגבי שחקנים... שחקן ששוכב מעל לחצי דקה שיביאו אלונקה יוציאו אותו החוצה ויתן לקבוצה שלו להתמודד ב 10 שחקנים ל 2-3 דקות.
אודיכהן
קיבל.ה  44 לייקים

התפקיד של הקבוצות זה להביא נקודות ולא משנה באיזה צורה.
התפקיד של השופטים הוא בין היתר לעשות סדר במשחק ולדאוג שקבוצות לא יעשו מהם צחוק, זה שהם לא משתמשים בסמכויות שלהם זאת בעיה שלהם.
בזבוז זמן זה צהוב, אז השופטים שולפים צהוב בפעם הראשונה ולא מעזים לשלוף שוב גם אם זה חזר על עצמו, ביום ששופט יוציא שני צהובים לשוער על בזבוז זמן פתרנו את הבעיה הזאת.
שחקן שוכב על הדשא מעל 20 שניות קוראים לצוות הרפואי שיבואו לפנות אותו על אלונקה.
כדור חוץ או מצב נייח שלא מתבצע תוך 8 שניות שווה צהוב לקפטן הקבוצה (כי יש היום שיטה שבמצב נייח אף שחקן לא נגיש לכדור או שכל אחד עוזב לשני).
אפשר גם לקבוע שבמחצית השניה בכל צעירה גם עוצרים את הזמן.
יש דברים שהם בסמכות השופטים והם לא משתמשים בזה ויש חוקים שאפשר לחוקק.
אין מה לבוא בטענות לקבוצות, בסופו של דבר זה משחק שהמטרה בו זה להביא נקודות, ואם בדרבי אנחנו מובילים או תיקו טוב לנו אני רוצה שנשחק יותר מגעיל מסכנין.
שהקבוצות יעשו את העבודה שלהם.
ושהשופטים ואגיד השופטים יעשו את העבודה שלהם.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

עוד משהו טוב שאפשר לקחת מהסל, נניח זמן הוצאת בעיטת השוער
אם זה מהחוץ,נניח עד 15-20 שניות מרגע שהשופט נתן הוראה, אם עבר הזמן- הכדור עובר לחוץ לקבוצה היריבה מהחצי
אם הזמן עבר מעבר לפעמיים- כדור קרן ליריבה
(הצהוב לשוער זה אחד הדברים הכי לא אפקטיבים שיש)

לגבי פציעות
כל עוד השופט לא חושש לפגיעת ראש, או אירוע לבבי/עילפון
שחקן שנשכב על הדשא, אם זה מעבר לדקה, מחוייב לצאת מהמגרש לבדיקות וחזרה בהתאם לכשירותו
(כל השחקנים האלו שמחכים דקות לאלונקאים וכשהם באים, הם קמים כאילו כלום ולא יוצאים מהמגרש)
עכשיו, גם אם הוא קם ונראה כמו אריה, אם עבר הזמן המותר-צא החוצה ולך לבדיקות
(לא כעונש, למען שמירה על בריאותו)
נערך לאחרונה על ידי dino ב 25 דצמבר 2021, 10:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

חוץ מזה, יהיה מעניין לראות מה יקרה אם סכנין יובילו או יהיו בתיקו מול חיפה, עם כל ההד התקשורתי השבוע על בזבוזי הזמן שלהם, איך הם ינהגו
נחמן אש הפרויקטור
קיבל.ה  28 לייקים

רעיון טוב דינו עם הכדור עובר, כולל קרן אחרי פעמיים.
תהיה פרויקטור של פיפ"א.
אתה מתבזבז ככלבויניק בקיבוץ הכי מכוער בשער הנגב.
סאחי הוא אויב
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

וכמובן שאחרי הפעמיים, כל פעם נוספת- קרן ליריבה
לא מניח שצריך יותר מזה, כדי לעמוד בזמנים

אגב, מעבר לזה, אפשר שלשוער מותר להיות עם הכדור(רגל או יד) עד זמן מוגבל בתוך הרחבה
עבר הזמן- חוץ , חוץ וקרן, קרן וכו׳
טכנית לארז
קיבל.ה  1966 לייקים

עוד כתבה חשובה עך בזבוזי זמן.
הלהיט החדש של היחצנייה.

https://sports.walla.co.il/item/3478808
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Asafasraf
קיבל.ה  1406 לייקים

לא מעניין אותי מאיזו פוזיציה הוא בא. רוב המילים שהוא רשם פשוט נכונות.
הרמה כאן גם ככה ירודה ובנוסף אליה יש יש בזבוזי זמן מעצבנים.
פלא שכשהשחקנים שלנו מגיעים למשחקים באירופה הם פשוט לא עומדים בקצב ונפצעים.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

הכדורגל בישראל לא רק לא מתקדם , הוא צועד לאחור , והנבחרת היא ההוכחה הכי בולטת.
הכדורגל כאן לא מעניין את המדינה , ולכן הוא תמיד יישאר הרחק מאחורי 90 אחוזים ממדינות אירופה.

redrony
קיבל.ה  875 לייקים

כמו שכתבתי, יש דיבור (לא שאני מת על זה) שכדורגל ישוחק על זמן נטו. בעיניי די נורא, אבל לכו תדעו, זה עניין של הרגל.

אודי, אתה טועה בתפיסה שלך. הכדורגל המקצועני הוא בסופו של דבר מוצר בידורי. מוצר שמגלגל הרבה מאוד כסף. שאתה רואה סכנין כאלה יותא לך החשק לראות כדורגל מה שיגרום שלא תשלם על זה מה שיגרום לשחקנים ולמאמנים לא להרוויח כסף. נכון שאני מתאר שרשרת מזון שלוקחת שנים אבל זה מה שיקרה בסוף.
אני כבר לא מדבר על זה שבזבוזי זמן לא מביאים תוצאות, בטח לא בטווח הארוך. בטווח הארוך מה שמביא תוצאות זה להשתפר בכדורגל.

הדבר היחידי ששופטים יכולים לעשות זה להוסיף הרבה זמן ולא לעצור את המשחק. ואז יש את עניין פציעות הראש ששחקנים למדו לנצל וכאן צריך התקפות תקשורתיות בעיקר, אין מה לעשות.
ששחקן נוגע בכדור ביד בכוונה או נופל ברחבה מתייחסים אליו כאל רמאי. שיתייחסו ככה גם לשחקנים שמרמים (וזה בדיוק מה שהם עושים) שהם מתחזים לפצועים
שליחת תגובה