דווקא השנה יש דרך ויש שיטה...
קלינגר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 347 לייקים
אני לא רואה לא דרך ולא שיטה.
לא מאלה שסוגדים לרפואה, אבל שהיה פה הקבוצה הייתה נראת מאומנת וטובה והיה לו חרא של חומר שחקנים שהוציא מהם
את המקסימום.
לצערי גם אם נרצה לעשות שינויים זה ייגמר בפרדי דוד או משהו כזה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
בהחלט. יש את השיטה הזאת שהבלמים מתנפלים על הכדורים ועושים חורים מכוונים.
חוץ מזה אין פה כלום.
הוא צריך להגיד תודה שהחתימו לו את רוסה כי בלעדיו אני בספק אם אנחנו כובשים מעל 2 גולים עד היום.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. הבלמים מתנפלים אבל מלבד דיבה בגול אף אחד לא עשה חור... איך אומרים על זה? שכר לימוד?רדפוקס כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:50בהחלט. יש את השיטה הזאת שהבלמים מתנפלים על הכדורים ועושים חורים מכוונים.
חוץ מזה אין פה כלום.
הוא צריך להגיד תודה שהחתימו לו את רוסה כי בלעדיו אני בספק אם אנחנו כובשים מעל 2 גולים עד היום.
ב. המגנים שלך תוקפים כל הזמן ונמצאים בחצי של היריב יותר מבחצי שלך. ישנה הנעת כדור שמיועדת ליצור מצבים של 1:1 באגף ומשחק של 2 (המגן והקיצוני) באזור ה 16 של היריבה.. וגם היום הגעת ככה למצבים.
ג. הייתה לך בעיה במשחק ההגנה שנפתרה על ידי מעבר ל3 בלמים והכנסת הופמייסטר אבל אתה עדיין משחק את אותו כדורגל.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
תמשיכו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם יש דבר שמפריע , ולדעתי חייב להשתנות זו הכנסה של דוידה להרכב על חשבון ורד.
באמת עם כל הכבוד לו הוא לא תרם היום כלום למשחק ההתקפה ולא רק היום.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
באמת עם כל הכבוד לו הוא לא תרם היום כלום למשחק ההתקפה ולא רק היום.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
כל כך הרבה שנים מאמן, ועדיין כל כך כל כך אבל כל כך בינוני, אפס בהבנת המשחק, אפס בניהול משחק. אבל אני יכול להישבע שקלינגר הוא שיבוט של גיא לוזון שהוא שיבוט של יוסי אבוקסיס, מאמנים בינוניים שעשו קרירה מפוזה ואפס ציפיות מקבוצה. היה פה מאמן קובי רפואה, שעם סגל נוראי הוציא את המקסימום. גם בלאומית שהוא הביא אותנו ללילגת על, ראית קבוצה. אבל הוא עצבני, אוי ואבוי באמת עדיף למות עם קלינגר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
אתה לא טועה. אין לי ספק שאם אנחנו כובשים גול או שניים בתחילת המשחק סכנין מתפרקים מנטאלית.BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:55 מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
השאלה מה קורה שזה לא נכנס ואנחנו חוטפים שער? אז מה שקורה הוא שגם אם נשחק עד הדרבי לא נבקיע שער, אין לנו מה למכור מול קבוצות שמתגוננות ככה מולנו וזה עבודה של מאמן.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הזכרון קצר.כמה משחקים הפסדנו עם רפואה מיד אחרי נצחון.כמה חוסר יציבות היתה גם אז.
הרבה מכל.
היה לו סגל פחות טוב אולי , אבל לא הברקנו גם איתו.
כל עוד לא יגיע רוכש נתעסק באיכות המאמן בדיוק כמו בנבחרת ישראל.אלו הם חיינו בעידן הזה.
הרבה מכל.
כל עוד לא יגיע רוכש נתעסק באיכות המאמן בדיוק כמו בנבחרת ישראל.אלו הם חיינו בעידן הזה.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
הבעיה שגם שאנחנו מנצחים אנחנו נראים פח.De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:02 הזכרון קצר.כמה משחקים הפסדנו עם רפואה מיד אחרי נצחון.כמה חוסר יציבות היתה גם אז.
הרבה מכל.
נגד חדרה מחצית ראשונה הסרחנו את הדשא, ופשוט מהברקה של אייבינדר ורוסה ניצחנו את המשחק.
שיטת 3 הבלמים עובדת לא רע בכלל כשגוטליב מחפה על קולו וטראורה החסרי מושג האלו, וכשאנחנו לא בפיגור.
כשאנחנו בפיגור? צריך נס כדיי להבקיע גול מול צפיפות, במיוחד שהאהבל הזה על הקווים מחכה כל כך הרבה זמן לשנות את השיטה ולשחק יותר התקפי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לדעתי , זו אשליה טהורה לחשוב שעם מאמן אחר על הקווים במצב של היום עם שחקנים בינוניים כמו שלנו היינו משווים.Yalla Hapoel כתב:הבעיה שגם שאנחנו מנצחים אנחנו נראים פח.De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:02 הזכרון קצר.כמה משחקים הפסדנו עם רפואה מיד אחרי נצחון.כמה חוסר יציבות היתה גם אז.
הרבה מכל.
נגד חדרה מחצית ראשונה הסרחנו את הדשא, ופשוט מהברקה של אייבינדר ורוסה ניצחנו את המשחק.
שיטת 3 הבלמים עובדת לא רע בכלל כשגוטליב מחפה על קולו וטראורה החסרי מושג האלו, וכשאנחנו לא בפיגור.
כשאנחנו בפיגור? צריך נס כדיי להבקיע גול מול צפיפות, במיוחד שהאהבל הזה על הקווים מחכה כל כך הרבה זמן לשנות את השיטה ולשחק יותר התקפי.
ליידנר וגוטליב יחזרו אני מקווה ואולי נראה קצת טוב יותר.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 31 אוקטובר 2021, 23:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
תאכלס למה לא לנסות להביא את מרקו בלבול? עשה עבודה טובה במכבי חיפה ( בזכותו לקחו אליפות עונה שעברה) ועכשיו הוא פנוי
-
- קיבל.ה 291 לייקים
גם ריאל מדריד מתקשה מול קבוצות שסוגרות אז?רדפוקס כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:01אתה לא טועה. אין לי ספק שאם אנחנו כובשים גול או שניים בתחילת המשחק סכנין מתפרקים מנטאלית.BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:55 מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
השאלה מה קורה שזה לא נכנס ואנחנו חוטפים שער? אז מה שקורה הוא שגם אם נשחק עד הדרבי לא נבקיע שער, אין לנו מה למכור מול קבוצות שמתגוננות ככה מולנו וזה עבודה של מאמן.
מה שאותי עיצבן היום זה ההיפך מהרוב כאן.
זה שהוא פירק את המערך והלך אול אין מה שפירק אותנו עוד יותר.
זה גם הוכיח למי שצריך כאן שמלא שחקני ״התקפה״ על הדשא לא אומר כלום ואין לזה באמת תכלית.
וכן יש הבדל בין להפסיד 1-0 ל3-0 שיש לו גם נופך מנטלי בטח ובטח לפני הסדרת משחקים שמחכה לנו.
- Yalla Hapoel
- קיבל.ה 355 לייקים
אין מאמנים טובים בארץ.De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:11לדעתי , זו אשליה טהורה לחשוב שעם מאמן אחר על הקווים במצב של היום עם שחקנים בינוניים כמו שלנו היינו משווים.Yalla Hapoel כתב:הבעיה שגם שאנחנו מנצחים אנחנו נראים פח.De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:02 הזכרון קצר.כמה משחקים הפסדנו עם רפואה מיד אחרי נצחון.כמה חוסר יציבות היתה גם אז.
הרבה מכל.
מאמן שיש לו קצת מושג מבחינה התקפית, נניח רב"ש לדוגמה.. עושה מהסגל הזה אחלה קבוצה התקפית.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
נראה לי שהוא שבר שיא בכמות הטעויות שמאמן עשה במשחק אחד.
איזה גרוע.
איזה גרוע.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני חושב שאנשים נוטים להפריז בהשפעת מאמן כדורגל בזמן משחק.Yalla Hapoel כתב:אין מאמנים טובים בארץ.De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:11לדעתי , זו אשליה טהורה לחשוב שעם מאמן אחר על הקווים במצב של היום עם שחקנים בינוניים כמו שלנו היינו משווים.Yalla Hapoel כתב: הבעיה שגם שאנחנו מנצחים אנחנו נראים פח.
מאמן שיש לו קצת מושג מבחינה התקפית, נניח רב"ש לדוגמה.. עושה מהסגל הזה אחלה קבוצה התקפית.
אולי רב"ש מאמן יותר טוב אבל הוא לא פנוי.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
העיקר עלה עם 5 בהגנה. יעני השיטה נשארת והשחקנים מתחלפים. אז מה אם זה אומר לעלותעץ עם טרידובסקי.
העיקר להישאר עם השיטה האגדית.
עדיין בולט שהבעיה שלנו גם היום הייתה היעדר חלוץ טוב.
העיקר להישאר עם השיטה האגדית.
עדיין בולט שהבעיה שלנו גם היום הייתה היעדר חלוץ טוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
מה אני אגיד לך, ההצלחות שלו בדרבים מדברות בעד עצמן.dino כתב:מול חיפה, הדרבי או באר שבע, הוא יצליח יופי
הוא תחבולן כאנדרדוג
הבעיה תהיה, כשאתה הפועל ולא סכנין ותבוא מול השאר בבלומפילד, אם תרצה או לא, הציפיה תהיה להיות הדומיננטים ולא קבוצה שרוצה לגנוב גול או לקחת תיקו
מעבר לזה, אני לא יודע כמה הוא מאמן עם השפעה על השחקנים
אני רואה את בני יהודה, מתחילת העונה, הם שכונה(הרמה ל..)
זה בדרך כלל מבשר רעות אם אתה מתחיל להסתבך ברצף רע(בהקשר לאופי המאמן)
שלא לדבר על התבוסות שקיבלנו מחיפה.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
בזמן משחק? מה הוא עושה איתם באימונים כבר שנתיים?De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:19אני חושב שאנשים נוטים להפריז בהשפעת מאמן כדורגל בזמן משחק.Yalla Hapoel כתב:אין מאמנים טובים בארץ.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
כנראה לא עובד איתם על שום דבר כי יש כאן טעויות שחוזרות על עצמן כל משחקרדפוקס כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:40בזמן משחק? מה הוא עושה איתם באימונים כבר שנתיים?De Niro כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:19אני חושב שאנשים נוטים להפריז בהשפעת מאמן כדורגל בזמן משחק.Yalla Hapoel כתב:
אין מאמנים טובים בארץ.
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
מעניין, מה ההגדרה שלך ל"להצלחה" במשחקים האלו ,להפסיד בכבוד? אני מהמר שנוציא נקודה מ9 בשלשות המשחקים הקרובים (בכל זאת לא רוצה להיות פסימי מדי)dino כתב: ↑12 אוקטובר 2021, 08:02 מול חיפה, הדרבי או באר שבע, הוא יצליח יופי
הוא תחבולן כאנדרדוג
הבעיה תהיה, כשאתה הפועל ולא סכנין ותבוא מול השאר בבלומפילד, אם תרצה או לא, הציפיה תהיה להיות הדומיננטים ולא קבוצה שרוצה לגנוב גול או לקחת תיקו
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
ואני כתבתי על אבוקסיסkruvi כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:35מה אני אגיד לך, ההצלחות שלו בדרבים מדברות בעד עצמן.dino כתב:מול חיפה, הדרבי או באר שבע, הוא יצליח יופי
הוא תחבולן כאנדרדוג
איפה התחקירנית שלכם?
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
בחל''ת.dino כתב:ואני כתבתי על אבוקסיסkruvi כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:35מה אני אגיד לך, ההצלחות שלו בדרבים מדברות בעד עצמן.dino כתב:מול חיפה, הדרבי או באר שבע, הוא יצליח יופי
הוא תחבולן כאנדרדוג
איפה התחקירנית שלכם?
מתנצל.
קראתי את ההודעה בראי כותרת האשכול.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הלך אול אין... ולא הצליח. אני גם חושב שזה הימור מטופש כי עד אז ישבתם אצלם ברחבה... והגעת לחצאי הזדמנויות... אבל הוא לא המאמן היחיד בעולם שעושה את זה...BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:13גם ריאל מדריד מתקשה מול קבוצות שסוגרות אז?רדפוקס כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:01אתה לא טועה. אין לי ספק שאם אנחנו כובשים גול או שניים בתחילת המשחק סכנין מתפרקים מנטאלית.BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:55 מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
זה גם הוכיח למי שצריך כאן שמלא שחקני ״התקפה״ על הדשא לא אומר כלום ואין לזה באמת תכלית.
וכן יש הבדל בין להפסיד 1-0 ל3-0 שיש לו גם נופך מנטלי בטח ובטח לפני הסדרת משחקים שמחכה לנו.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
אני לא מחובבי קלינגר בלשון המעטה, אבל כמה דברים "להגנתו" היום:
יכול להבין את ההחלטה לעלות במערך 3 בלמים כשנראנו טוב איתו, בטח כשהמערך ייצב את משחק ההגנה שהיה נוראי במערך של 4, וכשאנחנו בלי גוטליב ועם מגן שמאלי חסר ניסיון שעל פי יודעי דבר הוא חלש מאוד הגנתית. וגם ככה במשחקים הקרובים זה ברור שנשחק במערך הזה אז לא רואה סיבה לשנות דווקא היום.
מה שכן, אם כבר נקלענו למצב הזה היה עדיף לעלות עם אייבינדר בלם ולהכניס לאמצע את אזולאי הקשר. גם החילופים היו די גרועים - דוידה ושלומי אזולאי הקשר היו צריכים להיכנס במחצית, ולא ברור מה טויזר עשה על המגרש ובמה בכלל השחקן הזה טוב. וברגע שדוידה עבר לימין הוא לא עשה יותר כלום.
יכול להבין את ההחלטה לעלות במערך 3 בלמים כשנראנו טוב איתו, בטח כשהמערך ייצב את משחק ההגנה שהיה נוראי במערך של 4, וכשאנחנו בלי גוטליב ועם מגן שמאלי חסר ניסיון שעל פי יודעי דבר הוא חלש מאוד הגנתית. וגם ככה במשחקים הקרובים זה ברור שנשחק במערך הזה אז לא רואה סיבה לשנות דווקא היום.
מה שכן, אם כבר נקלענו למצב הזה היה עדיף לעלות עם אייבינדר בלם ולהכניס לאמצע את אזולאי הקשר. גם החילופים היו די גרועים - דוידה ושלומי אזולאי הקשר היו צריכים להיכנס במחצית, ולא ברור מה טויזר עשה על המגרש ובמה בכלל השחקן הזה טוב. וברגע שדוידה עבר לימין הוא לא עשה יותר כלום.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
דוידה בשמאל היה ממש שווה לנו גול.
אז הוא מעביר אותו לימין.
תודה ניר.
אז הוא מעביר אותו לימין.
תודה ניר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 291 לייקים
לא הוא לא,זה עדיין עיצבן אותי.El dudernio כתב: ↑01 נובמבר 2021, 00:54הלך אול אין... ולא הצליח. אני גם חושב שזה הימור מטופש כי עד אז ישבתם אצלם ברחבה... והגעת לחצאי הזדמנויות... אבל הוא לא המאמן היחיד בעולם שעושה את זה...BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 23:13גם ריאל מדריד מתקשה מול קבוצות שסוגרות אז?
-
- קיבל.ה 135 לייקים
הוא שונא כדורגל, איו לי הסבר אחר להרכבים והחילופים ההזויים שהוא עושה
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 949 לייקים
היתרון ב3 בלמים הוא החופש שיש למגנים להצטרף ולעשות התקפות
במצב שבו אחד המגנים שלך הוא ילד לא מנוסה אתה מאבד את כל היתרון הזה
השיטה הזאת באה על חשבון האמצע, אייבינדר והופמייסטר באמצע המגרש מאוד התקשו לייצר התקפות כי פשוט היינו פחות שחקנים באמצע
בסופו של דבר נוצר מצב במשחק שלא מצליחים להתקיף משמאל, לא מצליחים להתקיף מהאמצע וכל ההתקפות נבנו רק מימין שבאופן ברור ניסגר באקסטרה תשומת לב על ידי סכנין
סכנין נתנה לנו לשחק, נתנה לנו את האמצע מתוך מחשבה לתפוס אותנו לא מוכנים בהתקפות מעבר וזה דיי הצליח לה. אם היינו משכילים לנצל את זה ע״י אזולאי הקשר במקום בלם אחד אולי היינו רואים יותר התקפות
סכנין שיחקו רע, התוצאה משקרת וזה ממש לא מה שהיה על המגרש ועדיין אין פה שום מקום לנחמה כי גם אנחנו נראנו מזוויע
אני לא יודע מה מאמן יכול לקחת ממשחק כזה שהכל אבל הכל היה בו מיקרי, שום תוכנית ושום שיטה
ואני לא רוצה להתחיל לדבר על המצבים הנייחים שלנו והבזבוז שלהם, ממש כמו בשכונה, מרימים לרחבה ומקווים לטוב
במצב שבו אחד המגנים שלך הוא ילד לא מנוסה אתה מאבד את כל היתרון הזה
השיטה הזאת באה על חשבון האמצע, אייבינדר והופמייסטר באמצע המגרש מאוד התקשו לייצר התקפות כי פשוט היינו פחות שחקנים באמצע
בסופו של דבר נוצר מצב במשחק שלא מצליחים להתקיף משמאל, לא מצליחים להתקיף מהאמצע וכל ההתקפות נבנו רק מימין שבאופן ברור ניסגר באקסטרה תשומת לב על ידי סכנין
סכנין נתנה לנו לשחק, נתנה לנו את האמצע מתוך מחשבה לתפוס אותנו לא מוכנים בהתקפות מעבר וזה דיי הצליח לה. אם היינו משכילים לנצל את זה ע״י אזולאי הקשר במקום בלם אחד אולי היינו רואים יותר התקפות
סכנין שיחקו רע, התוצאה משקרת וזה ממש לא מה שהיה על המגרש ועדיין אין פה שום מקום לנחמה כי גם אנחנו נראנו מזוויע
אני לא יודע מה מאמן יכול לקחת ממשחק כזה שהכל אבל הכל היה בו מיקרי, שום תוכנית ושום שיטה
ואני לא רוצה להתחיל לדבר על המצבים הנייחים שלנו והבזבוז שלהם, ממש כמו בשכונה, מרימים לרחבה ומקווים לטוב
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
30% מ3 מצבים זה החמצה? איך זה עובד?BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:55 מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
בלי קשר, הבעיה הכי גדולה שלי עם קלינגר זה העצבים וההתבכיינות שלו במשחק. זה משפיע מאוד על השחקנים וזה ניכר אתמול.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
הכי גדולה? לא, אפילו לא קרוב.האדס כתב: ↑01 נובמבר 2021, 19:4830% מ3 מצבים זה החמצה? איך זה עובד?BRUNO CONTI כתב: ↑31 אוקטובר 2021, 22:55 מה שיפה שכל הניתוחים שלכם שווים לתחת אם אדון אזולאי עושה 30% מהמצבים שלו.
תמשיכו
בלי קשר, הבעיה הכי גדולה שלי עם קלינגר זה העצבים וההתבכיינות שלו במשחק. זה משפיע מאוד על השחקנים וזה ניכר אתמול.
אבל כן הוא בכיין נוראי וגנב דעת. כל העצבים והבכייניות האלו הם הכנה לגנוב דעת בסוף משחק שלא הולך.
הוא כאילו מאמן אמוציונלי שחי את המשחק אבל זה פשוט נועד להסתיר את זה שאין לו מושג.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 01 נובמבר 2021, 22:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מתאים לניסנובים בול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 623 לייקים
היום לפני שנתיים מונה למאמן הקבוצה, 49 אחוזי הצלחה, פלייאוף עליון מאז עונת 13/14, חצי גמר וגמר מאז עונת 11/12.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
-
- קיבל.ה 623 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
מה קשור כדורגל לנושא?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 291 לייקים
דעתי על קלינגר ידועה.
הוא בעיניי עדיף על כל המימרים והאביטנים למיניהם שזה רוב רובם של ״המאמנים״ בארץ.
בכדורגל של היום/ מצב הענף והיצע המאמנים בשוק הוא מאד מתאים למועדון הפועל תא.
נראה לאן יוליך אותנו העונה שזו עונה ראשונה שיש לו סגל סביר.
הוא בעיניי עדיף על כל המימרים והאביטנים למיניהם שזה רוב רובם של ״המאמנים״ בארץ.
בכדורגל של היום/ מצב הענף והיצע המאמנים בשוק הוא מאד מתאים למועדון הפועל תא.
נראה לאן יוליך אותנו העונה שזו עונה ראשונה שיש לו סגל סביר.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
במסגרת סגל סביר,בלי הפחתת ניקוד ובהנתן הליגה שלנו הוא מאמן בסדר וכנראה נהיה קבוצת טופ פלייאוף תחתון או תת פלייאוף עליון. עם אביטן או איווניר או אסי דומב על הקווים מצבנו היה גרוע בהרבה.
יש לו 3 בעיות ממה שהתרשמתי
1. הוא לא מצליח מול קבוצות עם הגנה מסודרת וזהירות (בגלל זה מול אשדוד שרבש נותן לה לשחק סופר התקפי הצלחנו, בעיקר כי החוד שם החמיץ, ומול הפועל חיפה ומכבי פתח תקווה פחות עבד לנו)
2. הוא עם חילופים די צפויים ולא תואמים בהכרח למשחק
3. הוא מגיב רע לביקןרת, אפילו מרומזת
יש לו 3 בעיות ממה שהתרשמתי
1. הוא לא מצליח מול קבוצות עם הגנה מסודרת וזהירות (בגלל זה מול אשדוד שרבש נותן לה לשחק סופר התקפי הצלחנו, בעיקר כי החוד שם החמיץ, ומול הפועל חיפה ומכבי פתח תקווה פחות עבד לנו)
2. הוא עם חילופים די צפויים ולא תואמים בהכרח למשחק
3. הוא מגיב רע לביקןרת, אפילו מרומזת
-
- קיבל.ה 271 לייקים
איך הוא מבסוט מהתיקו.
מי אלה מכבי בכלל?
המאמן עם הגישה הכי לוזרית בליגה
איכס
מי אלה מכבי בכלל?
המאמן עם הגישה הכי לוזרית בליגה
איכס