פלקאו
- Mendelson
- קיבל.ה 862 לייקים
הוא היה לא רע. אבל המוגבלות שלו בהנעת הכדור קדימה זה חתיכת מעמסה על המשחק התקפה שלנו.
-
Dubi Dubkin
- קיבל.ה 157 לייקים
עם כל הצער
ואוהב תאישיות ותבנאדם
צריך להיפרד ממנו יפה שנה הבאה אם רוצה לעשות שידרוג מקצועי
חייבים 6 מודרני
שיודע גם להניע כדור קדימה , שיודע לנווט תמשחק ולא רק להרוס התקפות.
ואוהב תאישיות ותבנאדם
צריך להיפרד ממנו יפה שנה הבאה אם רוצה לעשות שידרוג מקצועי
חייבים 6 מודרני
שיודע גם להניע כדור קדימה , שיודע לנווט תמשחק ולא רק להרוס התקפות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
קבוצת אמצע טבלה פה בליגה יכולה להנות ממנו ממש זה שחקן בנקר לקבוצות 8-6
אני אוהב אותו בתור בן אדם. אישיות מעולה.
בכל מה שקשור למקצועי - הוא לא מספיק. אנחנו חייבים להתקדם ל6 שיודע להניע כדור ולפרוץ קדימה
אני אוהב אותו בתור בן אדם. אישיות מעולה.
בכל מה שקשור למקצועי - הוא לא מספיק. אנחנו חייבים להתקדם ל6 שיודע להניע כדור ולפרוץ קדימה
אף לא צעד לאחור 
-
CouchPotato
- קיבל.ה 102 לייקים
יכול להיות אחלה בלם. אבל אנחנו לא צריכים בלם.
-
נגמר הנוער
- קיבל.ה 222 לייקים
היה מצוין היום, ראשון לכל כדור. זה שהוא נגר אנחנו יודעים.
- בן לוז
- קיבל.ה 618 לייקים
לא רואה תסריט שהוא לא נשאר כאן שנה הבאה
הרבה לפניו יחליפו את שאנדה בואטנג וכנראה גם קרייב
ואגב, עם קשר יצירתו לידו שם קוד דנילסון זה גם מאוד יחמיא לו
הרבה לפניו יחליפו את שאנדה בואטנג וכנראה גם קרייב
ואגב, עם קשר יצירתו לידו שם קוד דנילסון זה גם מאוד יחמיא לו
-
oleg neduda
- קיבל.ה 2284 לייקים
מת עליו, אבל היום זאת הייתה דוגמה מעולה לכמה הבן אדם לא יודע מה לעשות כשהוא עם הכדור בשליש האחרון של היריבה. במקרה הטוב הוא מוציא איזה פס לצד, אבל אין לו שום יכולת לאיים באמת על השער במסירת מפתח או בבעיטה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
זה שחקן שלא יביא אותך לשום מקום
הבעיה היא ממש לא קרייב… בכדורגל המודרני לדעת לשנות את אופי המשחק שלך בהתאם ליריבה הוא יותר חשוב מאשר להעלות 11 שחקנים שמשחקים x
פלקאו זה אולי השחקן הכי מקובע שיש לך בסגל.. אפס יכולות מעבר לחטיפת כדור.. זה מאוד מגביל אותנו בכל מה שקשור להנעת כדור במרכז השדה והתקפה
אף לא צעד לאחור 
- בן לוז
- קיבל.ה 618 לייקים
בגדול אתה לא טועהRedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:43זה שחקן שלא יביא אותך לשום מקום
הבעיה היא ממש לא קרייב… בכדורגל המודרני לדעת לשנות את אופי המשחק שלך בהתאם ליריבה הוא יותר חשוב מאשר להעלות 11 שחקנים שמשחקים x
פלקאו זה אולי השחקן הכי מקובע שיש לך בסגל.. אפס יכולות מעבר לחטיפת כדור.. זה מאוד מגביל אותנו בכל מה שקשור להנעת כדור במרכז השדה והתקפה
לא אמרתי שזה השחקן המושלם שהייתי רוצה לראות כאן, הייתי מעדיף שחקנים ברמה של עלי מוחמד, סיסוקו, ונטורה
אמרתי שלא רואה תסריט שהוא לא ישאר
-
adom4
- קיבל.ה 792 לייקים
אני לוקח את פלקאו על סיסוקו בכל יוםבן לוז כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:03בגדול אתה לא טועהRedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:43זה שחקן שלא יביא אותך לשום מקום
לא אמרתי שזה השחקן המושלם שהייתי רוצה לראות כאן, הייתי מעדיף שחקנים ברמה של עלי מוחמד, סיסוקו, ונטורה
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
סיסוקו שחקן מעולה שלא מקבל מספיק קרדיט במכביadom4 כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:04אני לוקח את פלקאו על סיסוקו בכל יוםבן לוז כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:03בגדול אתה לא טועהRedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:43
משהו רע מאוד קורה אצלם. כמו שלנו לא היה חדר הלבשה מגובש וטוב בשנים האחרונות זה מה שקורה אתם כרגע - הרבה שחקנים שם (כולל אנדרדה) מתים שהעונה תסתיים לברוח
לוקח את סיסוקו אם יש אופציה בכל מחיר
אף לא צעד לאחור 
-
adom4
- קיבל.ה 792 לייקים
גם בעונה שעברה הוא היה לא יציב בטירוף ולקח סיכונים מיותרים כל הזמן, הוא אוברייטד מטורף.RedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:11סיסוקו שחקן מעולה שלא מקבל מספיק קרדיט במכבי
משהו רע מאוד קורה אצלם. כמו שלנו לא היה חדר הלבשה מגובש וטוב בשנים האחרונות זה מה שקורה אתם כרגע - הרבה שחקנים שם (כולל אנדרדה) מתים שהעונה תסתיים לברוח
לוקח את סיסוקו אם יש אופציה בכל מחיר
- בן לוז
- קיבל.ה 618 לייקים
שמע, עם כל האהבה שלי לפלקאו, אי אפשר להשוות בינהם מצטערadom4 כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:04אני לוקח את פלקאו על סיסוקו בכל יוםבן לוז כתב: ↑26 אפריל 2026, 11:03בגדול אתה לא טועהRedDrifter כתב: ↑26 אפריל 2026, 10:43
ראית משחקים של סיסוקו העונה? זה לבל אחר
גם הרזומה מעיד:
סיסוקו הגיע מבורדו ושווה היום 1.4 מיליון יורו
https://www.transfermarkt.com/issouf-si ... ler/740674
פאלקאו הגיע מברזיל 2 ושווה 350 אלף יורו:
https://www.transfermarkt.com/falcao/pr ... ler/643195
ושוב, גם במבחן העין זה לא אותה רמה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 669 לייקים
שחקן כמו סיסוקו צריך מאמן טקטי כמו ברדה
אין סיכוי שיגיע להפועל, אבל מותר לחלום.