עופר ינאי
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לא, אני מעדיף לחסוך את הבלגאן והנזק שהמעבר הזה יעשה אם יתבצע העונה, מאשר שיגיעו עוד 1600 איש נגד אילת.
נוח לך לעשות לי עלק "ניתוח" ולספר שאני יעני שם זין על אלפי אוהדים אחרים כי זה נוח לך בויכוח פה, אבל זה קצת יומרני הייתי אומר.
אגב, למה באמת לא לשחק בארנה? יש אוהדים שלא גרים בגוש דן.
מה, אתה מעדיף את החוויה שלך על שלהם? סוציופטי קצת לא?
עשיתי את זה כמו שצריך?
ואמרת שאני התלוננתי על המחירים. איפה בדיוק?
נוח לך לעשות לי עלק "ניתוח" ולספר שאני יעני שם זין על אלפי אוהדים אחרים כי זה נוח לך בויכוח פה, אבל זה קצת יומרני הייתי אומר.
עשיתי את זה כמו שצריך?
ואמרת שאני התלוננתי על המחירים. איפה בדיוק?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- מילפורד
- קיבל.ה 2334 לייקים
מדהים אותי באיזה קלות אתה מתייחס לעוד ״1,600 איש נגד אילת״ כאילו זה איזה נתון זניח.
ואחרי זה מתפלא שאנשים חושבים שאתה רק יעני של זין על אלפי אוהדים ולא באמת.
דרך אגב, זה משחק שהיום בדרייב אין באים אליו אולי 2,500 איש, ככה שאם שנה הבאה יגיעו אליו כפול מזה, באמת שזה חלום.
לגבי הארנה, ואני אומר את זה כאחד שלא גר בתל אביב ולהגיע לארנה זה כמעט אותו דבר מבחינתי כמו להגיע ליד אליהו, אנחנו הפועל תל אביב , מן הראוי שהקבוצה תשחק ככל האפשר בתל אביב, במקסימום, איפשהו בגוש דן רבתי.
לא אמרתי שאתה התלוננת על המחירים, אם כבר אמרתי שאני התלוננתי על המחירים.
רק וידאתי שלפחות אם אתה בעד לשחק בדרייב אין מקובל עלייך שזה יעלה יותר.
ואחרי זה מתפלא שאנשים חושבים שאתה רק יעני של זין על אלפי אוהדים ולא באמת.
דרך אגב, זה משחק שהיום בדרייב אין באים אליו אולי 2,500 איש, ככה שאם שנה הבאה יגיעו אליו כפול מזה, באמת שזה חלום.
לגבי הארנה, ואני אומר את זה כאחד שלא גר בתל אביב ולהגיע לארנה זה כמעט אותו דבר מבחינתי כמו להגיע ליד אליהו, אנחנו הפועל תל אביב , מן הראוי שהקבוצה תשחק ככל האפשר בתל אביב, במקסימום, איפשהו בגוש דן רבתי.
לא אמרתי שאתה התלוננת על המחירים, אם כבר אמרתי שאני התלוננתי על המחירים.
רק וידאתי שלפחות אם אתה בעד לשחק בדרייב אין מקובל עלייך שזה יעלה יותר.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
זה מוזר שצריך להגיד את זה, אבל לאפשר להרבה יותר אוהדים להגיע זה חשוב מסיבות שהן לא רק אלטרואיסטיות. זה מאפשר לך להגדיל את בסיס האוהדים, זה גורם לכך שמסתכלים עליך אחרת גם בארץ וגם באירופה, והכי חשוב, זה מגדיל משמעותית את ההכנסות ומגדיל את הסיכוי שנמשיך לראות שחקנים כמו ג'ונתן מוטלי מגיעים אלינו. קל להגיד "מה הלחץ כבר העונה?" כשזה לא הכסף שלך.
עופר לא ביקש מאיתנו לעבור כבר העונה כשהוא החליט לשים כסף על השחקנים האלה והוא גם לא כופה עלינו כלום (לא שהוא יכול), אבל אני נהנה לראות שחקנים כאלה מגיעים לפה ואם אני יכול לעזור לזה אז זה נו בריינר מבחינתי.
אגב, לא הבנתי מה זה משנה אם זה יקרה העונה או בעונה הבאה. זה לא שאז האולטראס יהיו סבבה עם זה.
עופר לא ביקש מאיתנו לעבור כבר העונה כשהוא החליט לשים כסף על השחקנים האלה והוא גם לא כופה עלינו כלום (לא שהוא יכול), אבל אני נהנה לראות שחקנים כאלה מגיעים לפה ואם אני יכול לעזור לזה אז זה נו בריינר מבחינתי.
אגב, לא הבנתי מה זה משנה אם זה יקרה העונה או בעונה הבאה. זה לא שאז האולטראס יהיו סבבה עם זה.
-
- קיבל.ה 188 לייקים
אני בהחלט יכול להבין את זה ,הוקיץ' כתב: ↑27 יולי 2024, 03:14 זה מוזר שצריך להגיד את זה, אבל לאפשר להרבה יותר אוהדים להגיע זה חשוב מסיבות שהן לא רק אלטרואיסטיות. זה מאפשר לך להגדיל את בסיס האוהדים, זה גורם לכך שמסתכלים עליך אחרת גם בארץ וגם באירופה, והכי חשוב, זה מגדיל משמעותית את ההכנסות ומגדיל את הסיכוי שנמשיך לראות שחקנים כמו ג'ונתן מוטלי מגיעים אלינו. קל להגיד "מה הלחץ כבר העונה?" כשזה לא הכסף שלך.
ובגלל זה אני אומר , מי שהולך ליד אליהו , תנו תנשמה ויאללה הפועל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
הנקודה היא לא אדם ספציפי, זו הפועל תל אביב ובסיס האוהדים שלה הוא במרכז, גם האנשים שמגיעים מיותר רחוק (הייתה לי תקופה כזו כסטודנט) מודעים למצב הזה. מי שבוחר לאהוד הפועל צח אביב יודע שמשחקי הבית יתקיימו בתל אביב, או באזור. לא בעיר אחרת שנמצאת במחוז אחר ובמרחק שעה נסיעה מתל אביבטכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 02:25
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אין שום פסול בלרצות לנצח, זאת המהות של תחרות ספורט. מבטיח לך שגם אני הרבה יותר שמח כשאנחנו מנצחים. יש פסול בלהשיג את הניצחון באמצעים פסולים כמו לקנות שחקנים שאתה לא צריך של היריבה רק כדי להחליש אותם (תודה לאל שלא הצליח לעופר לקנות את תמיר בלאט, וזה שכולם כאן התלהבו מזה "חחח איזו הטרלה" זה ביזיון בעיני ובדיוק המדרון החלקלק שאני מדבר עליו שאנחנו כבר מתקרבים למדי לקצה המלוכלך שלו) או לקבל יתרון תקציבי עצום ובלתי ניתן לגישור מול שאר הקבוצות בליגה בעקבות שריון ולא בעקבות הישגים ספורטיביים (וכבר ברור היום ש90 אחוז מהקהל יצביע בעד שריון ליורוליג אם זאת תהיה אופציה בלי למצמץ). אתה טוען שההתנגדות לדברים כמו השריון זה רק כי לא יכולנו בעצמנו אבל האמת היא שיש סיבות אובייקטיביות מעולות להתנגד לזה והן מובנות מאליהן. הצמא כאן להצלחה ספורטיבית מעוור ואני יכול להבין את זה ועדיין לבקר את זה. הייתי שמח לזכות ביורוקאפ ולשחק ביורוליג אבל לא הייתי שמח לעשות את זה כמו מכבי עם חמישיה ראשונה ושניה של אמריקאים מתחלפים כשהשחקנים הישראלים זוכים לעלות ל15 שניות לפרקט. כן כי השחקן הישראלי חשוב לי, ואם זאת המשמעות מבחינת הישראלים בקבוצה כדי להפוך לאימפריה האירופית שעופר מדמיין - אני מוותר. השאיפות שלי לפחות להפועל מעולם לא היו להיות מועמדת קבועה לזכייה ביורוליג. גם לזכות שנה אחרי שנה במשך עשורים באליפות המקומית בהפרש סלים ממוצע שמזכיר את הפער התקציבי מהקבוצות האחרות במיליונים, פחות עושה לי את זה. אני מקווה להפועל שמתמודדת כל שנה על האליפות בליגה, ובאופן טבעי גם זוכה בה, שעושה קמפיינים יפים באירופה, שומרת על הזהות והערכים שלה כקבוצה שאוהבת ומכבדת ספורט ולא כמפלצת קפיטליסטית דורסנית שמבחינתה כל האמצעים כשרים.Tals2000 כתב: ↑26 יולי 2024, 15:10
הרבה מזה שהתרגלנו לשנוא כל מה שקורה במכבי זה כי לא הייתה לנו ברירה.
לא היינו באותה הליגה מכל בחינה שהיא וכל מה שנותר לנו מתוך עמדת הנחיתות שלנו זה לשנוא אותם ולקלל, כי מה עוד כבר היה לנו. בשביל הדימוי זה כמו שבאים למשחק חשוב שמתים לנצח ואז ברגע שכבר ברור שמפסידים במשחק פתאום מעודדים יותר חזק וגם שרים שירי קללות כי זה מה שנותר באותם רגעים כדי להרגיש טוב ״שאנחנו אנדרדוג שלא נשבר״, אבל זה אומר שלא היינו שמחים יותר לנצח? אסור לנו להתבלבל להתעקש ולחשוב שזה ״הדבר האמיתי״ העידוד בזמן הפסד (לא שזה רע) כי זה מה שהיה לנו, אלא לשאוף לעודד כי מנצחים (שוב, אני בעולם הדימויים).
לא אומר שכל מה שקורה שם הוא טוב ושהייתי רוצה לחקות, אבל אין כל פסול בלקחת אליפות כל שנה, או לנצח ולזכות ביורוליג, אם רק יכולים.
אלו חלומות שלא היו בליגה שלנו אז גדלנו לשנוא את זה כי זה ״מכבי״ ולא כי זה באמת דבר רע.
אז כן, אם יש הזדמנות אנחנו צריכים לעשות את כל הדברים הללו ( לזכות בכל שנה ולנסות לזכות ביורוליג) וכמה שיותר מהר, כי אין בשאיפה לזה כל פסול גם אם זה משהו שמכבי עושים ( אז מה זה להיות הפועל זה רק מראש לרצות להפסיד בשביל לשיר יותר חזק ולהוכיח שלא ישברו אותנו?)
על מנת שלא תהיה הסכמה שבשתיקה כי אליבא דרמת (מה?) התגובה שלך ברמה כל כך נמוכה שנדמה שיורם שפטל ניסח אותה, אבל למען הסר ספק, אם כי לא נראה לי שיש פה עוד מישהו מטומטם עד כדי כך שיבין שזה מה שאמרתי מתוך מה שכתבתי - אני לא מנרמל איומים כלפי הבת של עופר.IsraelM כתב: ↑26 יולי 2024, 15:18 האידאל הצ׳ה גברה שלך מתאים ללאומית ב .
וזה שאתה מנרמל כפיות טובה או איומים על ביתו של עופר מראה על עולם הערכים העקום שלך באמתלא שמי ששפך מילונים רבים על הקבוצה מותר לשפוך את דמו ולמרר לו את החיים.
כל כך כואב לך חוסר צדק ושבית המשפט בארץ בעולם שופטים מושחתים מהיסוד זה לא מפריע לך לתמוך בחוסמי כבישים פעמיים בשבוע למרות שחלק משופטי בג״ץ הם בני משפחה עם אינטליגנציה של סטודנט בינוני לספרות .
עניתי על מנת שלא תיהיה הסכמה שבשתיקה כי אליבא דרמת אתה לא שווה תגובה רצינית .
אולי אני לא מפרש את הטון של ההודעה הזאת נכון, אבל התגובה הפלובית הזאת של "לך תקים קבוצת מתנס יא לוזר" זאת המקבילה מבחינתי לויכוחים פוליטיים עם ימנים שמסתיימים בסוף בכך שהם שולחים אותך ללכת לגור בעזה. זה נחמד ונוח להציג את הסיטואציה בתור בחירה בין א' וב' כל כך מובחנות ודיכוטומיות, או מועדון "הישגי" או קבוצת מתנ"ס. כמובן שהמציאות הרבה יותר מורכבת וכוללת טווח הרבה יותר רחב של אפשרויות ויהיה נחמד אם הדיון יתעלה לרמת קצת יותר גבוהה ולא יסתכם בהצגה פשטנית כזאת של הדברים
נכון והיטלר היה צמחוני ואני צמחוני גם. חחח אני והיטלר באותו צד חחח חיחיחי
אתה נשמע לי הרבה יותר קרוב לדון ממני ושאולי אתה גם מפנטז שעופר יהפוך להיות יום אחד הדון באדום, עם שריונים מושחתים ליורוליג וכרטיסים לשופטים ופיצות וכל הכיף הזה
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
אני אחדש לך הוא בא כי זאת קבוצה עם קהל גדול, מסורת ופוטנציאל גדילה. אף אחד לא בא לראות משחק בגלל חבורה של אנשים שמעודדת. האולטראס עולה לנו בהמון עונשים ורגעים סופר מביכים כבר שנים בכדורגל ובכדורסל. אני זוכר ימים שכשהיו שרים הפועל זונה היו מוחאים כפיים וכשהיו שרים הפועל עולה זה היה בלי פאק מכבי. באותם ימים היינו קבוצה תחרותית שרצה לתארים בכדורגל. אבל היום? כן מדובר בארגון שיצא מפרופורציה זריקת אבוקות על אוהדים, תקיפת אוהד של יריבה, זריקות החפצים הבלתי נגמרות ועכשיו איום מפורש של לא יקרה. למה מי הם חושבים שהם? בקהל הרחב יש תחושת מיאוס גדולה מההתנהגות שלהם שיחזרו להיות ועדת קישוט ומורל זה תפקידם ואותו הם עושים טוב מאוד. כל הפוזה מסביב של מאפיה מסיציליה זה מביך, מפגר ומרחיק את הקהל מהםRed roy כתב: ↑27 יולי 2024, 01:38אחלהRed_man כתב: ↑27 יולי 2024, 01:33שלושה משחקים והאולטראס רצים להתחנן להנהלה שתעביר להם את המנויים בחינם שלהם והם מגיעים כמו גדולים. אולי זה מה שסוף סוף יחזיר אותם למקומם הטבעי. הגיע הזמן להתעורר למציאות כמו שנאמר פה אם מילאן ואינטר יכולות לחלוק את הסן סירו אז גם אנחנו יכולים זמנית לחלוק את מנורה. לפני שתתחיל לזיין תשכל יש לי מנוי עוד מהעונה בבית מכבי (שם זה היה בסדר לשחק כן?) והיה לי מנוי להדר יוסף וכל השטויות האלה. אם האולטראס יגרום לעופר לברוח אז הם יותר גרועים משמעון חולדאי ושאול ביחד ומדובר בשונאי ומחריבי הפועל הגדולים בהיסטוריהRed roy כתב: ↑27 יולי 2024, 01:24
קראתי , הודעה מעולה
הפועל תעבור , וואלה זה זוועה אבל אין מה לעשות .
האולטראס לא יגיע ,
אין פילוג , הפועל היא משפחה ונתראה במשחקי חוץ .
דמוקרטיה לא מחייבת אותי לפעול על פי מה שהרוב מחליט , הרוב החליט לעבור , מקבל בלית ברירה , אבל אני לא יכול להגיע .
והדבר שאני חולם עליו מאז ששיחקתי בפועל קטסל באוסישקין זה לראות תואר .
ובגלל זה אני אומר , מי שהולך ליד אליהו , תנו בראש שהחלום שלי יתגשם
פעם אמרתם שבגלל האולטראס לא יבוא איש כמו עופר ינאי
עכשיו האולטראס יבריח את עופר ינאי .
אז אני אחדש לך , הרבה בגלל האולטראס עופר ינאי בכלל הגיע .
שבת שלום
גם אם נעזוב לרגע את הגדלת כמות המנויים בגלל התחשבות באוהדים שאין להם מנוי, כל הדיבורים על ״להישאר בינתיים עוד שנה״, ״נעבור כאשר נגיע ליורוליג״, ״מעדיף להמשיך בדרך שלנו בדרייב אין ורק להתמודד על אליפות כל שנה ובסוף זה יבוא״, מבוססים על מצג שווא (גם לעצמכם) שזו באמת החלופה ושזה באמת אפשרי.
מתי תבינו שזו לא, זו לא החלופה?!
עופר כבר אמר שאם לא נעבור הכל טוב, אבל זו לא תהיה רמת ההשקעה ובהתאם רמת הקבוצה.
אז לא נוכל לעבור כאשר רק כאשר כל הדברים הללו יקרו, כי לא נהיה שם יותר ובהתאם הם לעולם לא יקרו.
לוקחים את זה כאקסיומה שאנחנו שם ושוכחים שהעובדה שהגענו לגמרים בשנים האחרונות זה בגלל כספים של עופר ודומיו ומתייחסים לזה כאילו זה יהיה המצב וש״הנה אנחנו כמעט זוכים באליפות כל שנה בלי טובות אז אפשר להמשיך באותה הדרך רק בדרייב אין״
זה מצג שווא!!!
אז לא נוכל לעבור כאשר רק כאשר כל הדברים הללו יקרו, כי לא נהיה שם יותר ובהתאם הם לעולם לא יקרו.
לוקחים את זה כאקסיומה שאנחנו שם ושוכחים שהעובדה שהגענו לגמרים בשנים האחרונות זה בגלל כספים של עופר ודומיו ומתייחסים לזה כאילו זה יהיה המצב וש״הנה אנחנו כמעט זוכים באליפות כל שנה בלי טובות אז אפשר להמשיך באותה הדרך רק בדרייב אין״
זה מצג שווא!!!
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 27 יולי 2024, 08:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
ואם ינאי יבנה לך אולם ברמהש? איך זה מסתדר?הלך המומנטום כתב: ↑27 יולי 2024, 07:31הנקודה היא לא אדם ספציפי, זו הפועל תל אביב ובסיס האוהדים שלה הוא במרכז, גם האנשים שמגיעים מיותר רחוק (הייתה לי תקופה כזו כסטודנט) מודעים למצב הזה. מי שבוחר לאהוד הפועל צח אביב יודע שמשחקי הבית יתקיימו בתל אביב, או באזור. לא בעיר אחרת שנמצאת במחוז אחר ובמרחק שעה נסיעה מתל אביבטכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 02:25
ואני מסכים איתך כמובן, אבל האם באותו אופן לא ניתן לטעון שזו הפועל ת"א ולכן היא לא יכולה לשחק באולם של מכבי?
וכן אני יודע שזה אולם של העירייה והכל, ועדיין יש אוהדים שמבחינתם האולם הזה זה מכבי.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
ואם המצג שווא הוא הרחבת הדרייב אין?Tals2000 כתב: ↑27 יולי 2024, 08:37 גם אם נעזוב לרגע את הגדלת כמות המנויים בגלל התחשבות באוהדים שאין להם מנוי, כל הדיבורים על ״להישאר בינתיים עוד שנה״, ״נעבור כאשר נגיע ליורוליג״, ״מעדיף להמשיך בדרך שלנו בדרייב אין ורק להתמודד על אליפות כל שנה ובסוף זה יבוא״, מבוססים על מצג שווא (גם לעצמכם) שזו באמת החלופה ושזה באמת אפשרי.
שוכחים שהעובדה שהגענו לגמרים בשנים האחרונות זה בגלל כספים של עופר ודומיו ומתייחסים לזה כאילו זה יהיה המצב וש״הנה אנחנו כמעט זוכים באליפות כל שנה בלי טובות אז אפשר להמשיך ככה״
זה מצג שווא!!!
שוב, לגיטימי להעדיף לשחק במנורה בשביל שהפועל תהיה קבוצה מצליחה באופן קבוע, אבל חייבים להתייחס ברצינות לנושא של הרחבת הדרייב אין, מה הסיכוי שזה יקרה, מתי וכו', כי כרגע השיח הוא של "מעבר זמני" גם מצידו של ינאי, אז אם זה באמת זמני, צריך לדבר על זה ולהבין בצורה מסודרת מה הולך לקרות.
בעיני כל עוד אין תשובה ברורה ורשמית לגבי זה (תאריך התחלה, צפי למשך זמן, גודל האולם אחרי הרחבה) - אז להמשיך בדרייב אין.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1438 לייקים
זו הסיבה שתיערך הצבעה.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 08:39ואם ינאי יבנה לך אולם ברמהש? איך זה מסתדר?הלך המומנטום כתב: ↑27 יולי 2024, 07:31הנקודה היא לא אדם ספציפי, זו הפועל תל אביב ובסיס האוהדים שלה הוא במרכז, גם האנשים שמגיעים מיותר רחוק (הייתה לי תקופה כזו כסטודנט) מודעים למצב הזה. מי שבוחר לאהוד הפועל צח אביב יודע שמשחקי הבית יתקיימו בתל אביב, או באזור. לא בעיר אחרת שנמצאת במחוז אחר ובמרחק שעה נסיעה מתל אביבטכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 02:25
ואני מסכים איתך כמובן, אבל האם באותו אופן לא ניתן לטעון שזו הפועל ת"א ולכן היא לא יכולה לשחק באולם של מכבי?
וכן אני יודע שזה אולם של העירייה והכל, ועדיין יש אוהדים שמבחינתם האולם הזה זה מכבי.
כמו שהעליתי פה בעבר, האם אפשר להשוות את המרחק של רמת השרון / ראשון / פתח תקווה (כדורגל) לתל אביב למרחק של ירושלים מתל אביב?
אם היינו ביורוליג וירושלים היה האולם היחיד שניתן לארח בו משחקים בארץ אז כמובן, זה לא המצב.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הטעות היא שאתה חושב שעוברים ליד אליהו כי הוא סממן לתחרותיות. יד אליהו הוא אמצעי להגדלת תקציב לא תלוי בבעלי ההון. כאשר יהיה אמצעי אחר נשתמש בו, וכדי שזה יהיה צריך לבנות כזה בדריב אין, כלומר צריכים לצאת מהדריב אין לפרק זמן מוגדר.
מעבר לזה.
הטענות שלך עלציד אליהו מקורן ברגש ולא בראש, אני לא יכול להתווכח עם הרגשות שלך והרי אין שום דבר ראציונאלי באהדה אבל בסיס הדיון אם כך גם מול עופר הוא ריק מתוכן. הוא פועל רצינאלית ואותך הרציונאל לא מענין ( וזה בסדר גמור).
זה לא מצג שווא, כי עם כל הבאסה על המחשבה שנשחק שם, מבחינתי זה שני נושאים נפרדים שלא תלויים.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 08:40ואם המצג שווא הוא הרחבת הדרייב אין?Tals2000 כתב: ↑27 יולי 2024, 08:37 גם אם נעזוב לרגע את הגדלת כמות המנויים בגלל התחשבות באוהדים שאין להם מנוי, כל הדיבורים על ״להישאר בינתיים עוד שנה״, ״נעבור כאשר נגיע ליורוליג״, ״מעדיף להמשיך בדרך שלנו בדרייב אין ורק להתמודד על אליפות כל שנה ובסוף זה יבוא״, מבוססים על מצג שווא (גם לעצמכם) שזו באמת החלופה ושזה באמת אפשרי.
שוכחים שהעובדה שהגענו לגמרים בשנים האחרונות זה בגלל כספים של עופר ודומיו ומתייחסים לזה כאילו זה יהיה המצב וש״הנה אנחנו כמעט זוכים באליפות כל שנה בלי טובות אז אפשר להמשיך ככה״
זה מצג שווא!!!
שוב, לגיטימי להעדיף לשחק במנורה בשביל שהפועל תהיה קבוצה מצליחה באופן קבוע, אבל חייבים להתייחס ברצינות לנושא של הרחבת הדרייב אין, מה הסיכוי שזה יקרה, מתי וכו', כי כרגע השיח הוא של "מעבר זמני" גם מצידו של ינאי, אז אם זה באמת זמני, צריך לדבר על זה ולהבין בצורה מסודרת מה הולך לקרות.
בעיני כל עוד אין תשובה ברורה ורשמית לגבי זה (תאריך התחלה, צפי למשך זמן, גודל האולם אחרי הרחבה) - אז להמשיך בדרייב אין.
אני לא בעד המעבר (בלב כבד) כי הבטיחו שנחזור, אלא בגלל כל הדברים שייקרו אם נעבור ובעיקר שלא יקרו אם לא נעבור.
וכן, אם הכל יצליח ונהיה קבוצה מצליחה שמוכרת בכל שנה 9,000 מנויים ומצליחה גם באירופה, אז מבחינתי ה״לחזור״ זה לא חובה ולא תנאי שגובר על כל דבר (אבל ברור שאעדיף לחזור).
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 27 יולי 2024, 09:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
למה יד אליהו זה אמצעי להגדת לא תצקיב לא תלוי בבעל הון?
אם תארח שם וינאי יחליט שנמאס לו, ויהיה לך שוב סגל שבמקרה הטוב יסיים 4-5 - גם אז אתה תעשה 8000 מנויים? נראה לי יותר סביר שנחזור למספרים של לפני שנתיים ומעלה.
זה לא שיש לנו שריון מושחת ב"יורוליג", שלא משנה מה יהיה, תמיד יהיו כמה אלפים טובים שירוצו לקנות מנוי.
אם תארח שם וינאי יחליט שנמאס לו, ויהיה לך שוב סגל שבמקרה הטוב יסיים 4-5 - גם אז אתה תעשה 8000 מנויים? נראה לי יותר סביר שנחזור למספרים של לפני שנתיים ומעלה.
זה לא שיש לנו שריון מושחת ב"יורוליג", שלא משנה מה יהיה, תמיד יהיו כמה אלפים טובים שירוצו לקנות מנוי.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
בלעדיהם, רק העונה בכדורגל היו לנו עוד 2 נקודות סופר חשובות למאבק נגד הירידה.טכנית לארז כתב:בסך הכל יש אנשים שרוצים לדעת שאם עוברים למנורה יש לזה תאריך סיום כלשהו, ולא לחשוש ממצב שמשחקים במנורה בזמן שעלילות שיפוץ הדרייב אין נותרות בגדר דיבורים באוויר, בלי שום דבר שקורה בפועל.
וזה נחמד לזלזל באולטראס, אבל בלעדיהם החוויה של משחקי ליגה של הפועל היא לא כזו מדהימה. בטח במנורה.
להזכיר לך את העונשים בכדורגל ובכדורסל שקיבלנו?
עופר ינאי הלך איתם ועם שאר הקהל בגביע ווינר, תוך ידיעה שזה יעלה במאות אלפי שקלים והילדי קקה האלה (שחלקם לא היו מחשבה כשחלקנו היינו בטמרה בכדורגל) יטיפו לנו מה זה הפועל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ברור, כי זה לא הכסף שלי ושלך.Red roy כתב:הטעות היא שאנשים חושבים שהשנה לעבור ליד אליהו שאנחנו עדיין ביורוקאפ ולא מארחים ארופה בבית זה מה שיהפוך את המועדון לתחרותי .
בואו ניקח גביע בארץ , בואו ניקח אליפות .
בדרייב אין יש סיכוי יותר גדול שזה יקרה לדעתי .
ההשקעה של ינאי מבורכת אבל לא אמורה לבוא עם תנאים .
הכי קל להיות גיבור עם כסף של אחרים, לא?
-
- קיבל.ה 320 לייקים
הטעות היחידה הייתה שאחרי הלינץ שהם עשו כלפי אוהד הפועל חיפה
לינץ שלא היה מבזה פיגועים קשים של מחבלים
אחרי זה המשכנו לתת להם את הכבוד והבמה
במקום להרחיק אותם לכל החיים
מעדיף את מנורה שקט
מאשר את דרייב אין מלא במחרבי הפועל כמוהם
לינץ שלא היה מבזה פיגועים קשים של מחבלים
אחרי זה המשכנו לתת להם את הכבוד והבמה
במקום להרחיק אותם לכל החיים
מעדיף את מנורה שקט
מאשר את דרייב אין מלא במחרבי הפועל כמוהם
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
תמיד אתה תבחר ללטף את האפסים האלה ותתנהג כבת יענה.טכנית לארז כתב:סבבה, זו לא תחרות אהדה.
פשוט יש פה משתמשים שלא ממש זכור לי שהרבו מדי לכתוב בפורום כדורסל ועכשיו נורא חשוב להם להטיף מוסר לאנשים שהלכו למשחקים נגד באר יעקב או עמק יזרעאל ולזלזל בדיעה שלהם כאילו מדובר באנשים שלא צריך ממש להתייחס אליהם.ף
ואני מסכים שההתנחסות שלהם של ה"לא יקרה" היא לא דמוקרטית.
״לא נאפשר״ זה איום של ארגון פשע. מי הם בכלל?
מאוד מאוד מאוד מקווה שעופר ינאי יצליח להילחם ולפרק את הארגון פשע הזה, שלקח קבוצות כדורגל וכדורסל כבני ערובה.
אבל אתה לא מחליט עבור בעל ההון! ושוב לפי מה שכתבת, אתם מקבעים את עמדתכם על מצג שווא שאפשר להחליט לא לעבור ליד אליהו ובעל ההון יכול אם הוא רוצה להחליט שהתקציב לא יפגע.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 09:26 למה יד אליהו זה אמצעי להגדת לא תצקיב לא תלוי בבעל הון?
אבל מה לעשות הוא את עמדתו אמר, כולל מה יקרה אם לא נעבור וגם בגלל סיבות שלא תלויות בו (חוקי פיר פליי וכאלה)
אם נעבור ליד אליהו והוא משום מה יעזוב, לא קרה כלום. נחזור לדרייב אין למצב של לפני שנתיים שלוש.
אם לא נעבור השנה, בהכרח נהיה בשנה שאחרי (אם לא כבר העונה), קבוצה בתקציבים אחרים והרבה פחות תחרותית. אני מוכן לקחת את הסיכון (שזה לא באמת סיכון כי זה להישאר במצב שהיה) שמקסימום נחזור להיות מה שהייינו, לעומת הסיכוי להגיע לשמים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
התבלבלת. מי שמשתמש במילה פילוג הוא מי ששמתנגד למעבר.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
בכדורגל היו שנה שעברה 9000 מנויים כי הקבוצה מצליחה ? מנצחת דרבים ?טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 09:26 למה יד אליהו זה אמצעי להגדת לא תצקיב לא תלוי בבעל הון?
יש השנה 8000 מנויים בפאקינג ליגה לאומית
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני רכשתי אתמול זכאות למנוי.
היה לי מנוי לכדורסל עונה אחת בדרייב אין בשנים הראשונות.
הגעתי לכדורסל מתוך כדורגל גרוע ולא מתוך אהבה לענף.
בשנים האחרונות אני סובל ממצוקת כרטיסים שמשאירה אותי בבית.
לא אני לא ילד אוסישקין.
כן, מגיע לי להצטרף למעגל ולהנות ממה שנבנה פה ביחד עם אבא שלי.
עם יד על הלב, מעבר להיכל נוקיה עושה לי כואב בגוף.
אני מתחיל להבין שהשנאה והסלידה ממכבי לאורך כל החיים אצל רוב האוהדים היא מתוך קנאה ורצון להיות הם ולא מתוך ערכים ועקרונות.
מעבר לנוקיה יכול להשאיר אותנו בלי כלום, בלי עופר ובלי האולטראס.
אני מבין שיש פה גם הרבה אנשים ששמחים יותר על חרם הארגון מאשר על המעבר עצמו.
לטובת הפועל, הקרע הזה יוביל אותה למקום טוב?
אם זה שנתיים שלוש שיפוץ, אני מוכן לארח בארנה ולסבול נסיעות, אני מוכן להשאר בבית בזמן שיארחו בחולון.
אני מסתכל מהצד ורואה 2 צדדים שאומרים אין לי מה להפסיד ובסוף שניהם יפסידו.
לא אני לא ילד אוסישקין.
אני מתחיל להבין שהשנאה והסלידה ממכבי לאורך כל החיים אצל רוב האוהדים היא מתוך קנאה ורצון להיות הם ולא מתוך ערכים ועקרונות.
אם זה שנתיים שלוש שיפוץ, אני מוכן לארח בארנה ולסבול נסיעות, אני מוכן להשאר בבית בזמן שיארחו בחולון.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אין אופציה לחולון, רק למנורה.עידן סרור כתב: ↑27 יולי 2024, 13:38 אני רכשתי אתמול זכאות למנוי.
לא אני לא ילד אוסישקין.
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 27 יולי 2024, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
מאיפה אתם מביאים את הדרישה ההזויה הזאת לארנה בפאקינג ירושלים? כמו שאני מכיר את האולטראס הם ידאגו לנו לכמה עונשי רדיוס טובים שנארח שםMic_red כתב: ↑27 יולי 2024, 14:05אין אופציה לחולון, רק ארנה.עידן סרור כתב: ↑27 יולי 2024, 13:38 אני רכשתי אתמול זכאות למנוי.
לא אני לא ילד אוסישקין.
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
אני מגיע מהצפון, לא צפון צפון כמו פעם שהייתי יוצא ב15 בצהריים וחוזר אחרי 2 בלילה ממשחקים, כי נאסראללה החליט, אבל עדיין מהצפון.
אני לא רוצה ארנה כי יש שם הרבה אוהדי ביטר באזור, וזה אולם שמזוהה עם מי שמזיינת אותנו בגביע ביתם של עיתון ישראל היום. והדרך רצופה פקקי ענק משמעותית מגוש דן
הפתרון הוא לעבור לאולם זמני באזור צפת, שיהיה קרוב אלי, אבל רק אם עופר יציג בפני זמני התחלה, סיום, יעדכן אותי במהלך הבניה והפיתוח, זה חשוב לי מאד.
אני ואלפי חברי אוהדי הפועל מהצפון שהקריבו חצי יממה עבור משחק של הפועל שנערך שעתיים ראויים לזה.
חבל שניצור קרע, ופילוג.
הכל בשביל הפועל
שכחתי, האולם חייב להכיל כ2,000 מקומות כמו שהייתי הולך בזמנו לאוסישקין, כי כל דבר אחר זה מכבי.
כל דבר אחר לא יקרה.
אני לא רוצה ארנה כי יש שם הרבה אוהדי ביטר באזור, וזה אולם שמזוהה עם מי שמזיינת אותנו בגביע ביתם של עיתון ישראל היום. והדרך רצופה פקקי ענק משמעותית מגוש דן
הפתרון הוא לעבור לאולם זמני באזור צפת, שיהיה קרוב אלי, אבל רק אם עופר יציג בפני זמני התחלה, סיום, יעדכן אותי במהלך הבניה והפיתוח, זה חשוב לי מאד.
אני ואלפי חברי אוהדי הפועל מהצפון שהקריבו חצי יממה עבור משחק של הפועל שנערך שעתיים ראויים לזה.
חבל שניצור קרע, ופילוג.
הכל בשביל הפועל
שכחתי, האולם חייב להכיל כ2,000 מקומות כמו שהייתי הולך בזמנו לאוסישקין, כי כל דבר אחר זה מכבי.
כל דבר אחר לא יקרה.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
@Mic_red
עופר מצטייר כאיש שמשיג מה שהוא רוצה, הוא כנראה לא רוצה.
ראוי שכל האופציות האפשריות יהיו פתוחות להצבעה.
@גביזון
נורא בוגר
עופר מצטייר כאיש שמשיג מה שהוא רוצה, הוא כנראה לא רוצה.
ראוי שכל האופציות האפשריות יהיו פתוחות להצבעה.
@גביזון
נורא בוגר
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מי בדיוק אמר שיש בכלל אופציה לארנה.Mic_red כתב: ↑27 יולי 2024, 14:05אין אופציה לחולון, רק ארנה.עידן סרור כתב: ↑27 יולי 2024, 13:38 אני רכשתי אתמול זכאות למנוי.
לא אני לא ילד אוסישקין.
עירית ירושלים כבר הסכימה שתשחק בארנה ? מה האינטרס שלהם ?
-
- קיבל.ה 195 לייקים
התכוונתי למנורהRed_man כתב: ↑27 יולי 2024, 14:07מאיפה אתם מביאים את הדרישה ההזויה הזאת לארנה בפאקינג ירושלים? כמו שאני מכיר את האולטראס הם ידאגו לנו לכמה עונשי רדיוס טובים שנארח שםMic_red כתב: ↑27 יולי 2024, 14:05אין אופציה לחולון, רק ארנה.עידן סרור כתב: ↑27 יולי 2024, 13:38 אני רכשתי אתמול זכאות למנוי.
לא אני לא ילד אוסישקין.
סליחה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. לשנה הבאה וכנראה שלשנתיים הבאות ינאי לא עתיד לעזוב. לכן כרגע השאלה מה יקרה לאחר שיעזוב לא רלוונטית.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 09:26 למה יד אליהו זה אמצעי להגדת לא תצקיב לא תלוי בבעל הון?
ב. במהלך הרכישה ינאי העביר 30 מליון ( אם אני זןכר נכון) כדי להבטיח חוזר פיננסי למועדון לאורל זמן. כלומר אם הוא יעזוב אמור להיות לך עוצמה פיננסית מידית כדי להעמיד תקציב גבוה ולמשוך קהל.
ג. אתה עובר ליד אליהו זמנית לצורך שיפוץ הדרייב אין. לפי עופר חלק מההכנסות והזכיונות של האולם יהיה אצל המועדון ככה שהאולם החדש ללא קשר לתכולתו אמור יהיה להכניס לך כסף, כלומר המעבר לי אליהו לא רק מאפשר לך למכור עוד מנויים ( ואם אתה טוען שאחרי שעופר יעזוב מה זה משנה אם נשאיר את הדריב אין ב 30% תפוסה או את יד אליהו) אלא גם מאפשר לך מקור הכנסה לא תלוי בהמשך.
בקשתם שנכתוב לעופר , נרשמתי לטוויטר כתבתי ולא ענה , לחלקכם הוא ענה ?
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
גם אני חושד שהאפשרות בחולון לא קיימת פשוט כי לא מעוניינים בה. וחבל בעיניי.
רואה שחורות המקורי
- מילפורד
- קיבל.ה 2334 לייקים
האפשרות בחולון מעולם לא היתה קיימת.
אבל נגיד ואיכשהו היתה, כבר עכשיו ברור שהאולם בחולון לא מספיק לנו.
אבל נגיד ואיכשהו היתה, כבר עכשיו ברור שהאולם בחולון לא מספיק לנו.
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
מכיר אגב אדם שמקורב לעירייה שם בחולון.
הטענה המרכזית שלהם, שלא ממש ראיתי שנרשמה איפשהו היא בכל לא לגבי השתלטות על האולם.
הטענמה המרכזית שלהם היא חשש שבמידה והפועל תצליח כפי שהיא מצפה להצליח, זה ימשוך הרבה קהל מקומי צעיר להפועל במקום להפועל חולון.
אישית, חבל. האולם בחולון מוקף איזור מרכזי מאד של מקומות בילוי. בניגוד לדרייב אין למשל...ויש מצב גם יד אליהו.
חלקם ממש מתחת לאולם וחלקם במרחק 3 דקות הליגה.
אבל כפי שנאמר, אם הביקוש הוא כמו שמסתמן, גם האולם בחולון לא היה רלוונטי ממילא.
הטענה המרכזית שלהם, שלא ממש ראיתי שנרשמה איפשהו היא בכל לא לגבי השתלטות על האולם.
הטענמה המרכזית שלהם היא חשש שבמידה והפועל תצליח כפי שהיא מצפה להצליח, זה ימשוך הרבה קהל מקומי צעיר להפועל במקום להפועל חולון.
אישית, חבל. האולם בחולון מוקף איזור מרכזי מאד של מקומות בילוי. בניגוד לדרייב אין למשל...ויש מצב גם יד אליהו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 221 לייקים
אם זאת אופציה קיימת (בכל מקום כתבו שלא) היא אכן רלוונטית וגם כדאית, אני מאמין שחלק גדול מהתומכים במעבר ליד אליהו היו מעדיפים עקרונית פתרון אחר אם היה.7even כתב: ↑28 יולי 2024, 08:26 מכיר אגב אדם שמקורב לעירייה שם בחולון.
האולם בחולון יגדיל את סך המנויים ב2,000 וגם מי שלא יצליח לעשות מנוי יהיה לו קל בהרבה להשיג כרטיס כי מן הסתם זה כבר יותר היצע. חד משמעית מדובר בשיפור ביחס להיום.
בהתחשב בשיפוץ הדרייב מדובר בשנתיים ואז לעבור לאולם גדול יותר,אז זה לא גודע את החלום של כולם לראות את הפועל בקרוב, זה טוב להדרגתיות ומעל הכל זה לא יד אליהו, שאף אחד לא אוהב גם מי שיתמוך בצדק במעבר לשם במצב האין ברירה המסתמן.
רוב הסיכויים שכל הדיון הזה תיאורטי, אבל אם כבר העלת אותו אני חושב שבכל מקרה מגיע לנו לשמוע באופן ברור מרמי או עופר: ניסינו את האולם בחולון, הצענו (כסף?) הצעות עסקיות שיהיו כדאיות לעיירית חולון, הם סירבו מהסיבות א' ב' ג'.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני חושב שקיבלנו מעופר מעל ומעבר ואני לא חושב שהוא צריך להציע לעיריית חולון אגורה כדי להשתמש באולם שם, מעבר לעלות השימוש כמובן.
היה מאוד הגיוני מבחינתו לבקש שנעבור ליד אליהו לצמיתות ואחרת הוא לא ימשיך לשים סכומים כאלה. במקום זה הוא הגיע לסיכום עם עיריית תל אביב על הגדלת הדרייב אין כולל מימון חלק מהפרויקט מכיסו. מעל ומעבר.
לצערי מה שהוא מקבל בתמורה עד כה זה חוסר אמון, איומים וכפיות טובה.
היה מאוד הגיוני מבחינתו לבקש שנעבור ליד אליהו לצמיתות ואחרת הוא לא ימשיך לשים סכומים כאלה. במקום זה הוא הגיע לסיכום עם עיריית תל אביב על הגדלת הדרייב אין כולל מימון חלק מהפרויקט מכיסו. מעל ומעבר.
לצערי מה שהוא מקבל בתמורה עד כה זה חוסר אמון, איומים וכפיות טובה.
אני חושב שאם האנטי והאיומים ימשיכו שתוך שנה הוא יתחיל לחפש דרכו החוצה .
הוא לא מבין שהוא נפל על אנשים שאם אתה לא עושה לפחות 90 אחוז עושה מה שהם רוצים הם שוברים את הכלים .
הוא לא מבין שהוא נפל על אנשים שאם אתה לא עושה לפחות 90 אחוז עושה מה שהם רוצים הם שוברים את הכלים .