שאר הליגה 23/24
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
חבל שאף פעם לא הגיע אלינו, לפחות יכול להתגאות בקריירה אדירה ובזה ששיחק בפרמייר ליג
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
כואב הלבההוא שאמרו לו כתב: ↑02 ספטמבר 2023, 23:32חבל שאף פעם לא הגיע אלינו, לפחות יכול להתגאות בקריירה אדירה ובזה ששיחק בפרמייר ליג
שברו לשחקן הלא נכון את הרגל
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
אבוטבול עוד הצליח לחזור מזה לא בדיוק אותו דבר אבל הצליח עוד לשחק כמה שנים. כיאל בסוף הקריירה לא אתפלא אם הפציעה הזאת גומרת אותה וזה עצוב ואכזרי לגמור ככה קריירה. יש רק שחקן אחד שאני מאחל לו לגמור קריירה בפציעה כזאת וזה לא כיאל. הבעיה שלזין ההוא יא עצמות ורצועות מברזל
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כניסה מגעילה כדי לשבור רגל
הייתי תובע את השחקן הזה
הייתי תובע את השחקן הזה
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
לאבוטבול לקח מעל חצי שנה לחזור למגרשים.Red_man כתב:אבוטבול עוד הצליח לחזור מזה לא בדיוק אותו דבר אבל הצליח עוד לשחק כמה שנים. כיאל בסוף הקריירה לא אתפלא אם הפציעה הזאת גומרת אותה וזה עצוב ואכזרי לגמור ככה קריירה. יש רק שחקן אחד שאני מאחל לו לגמור קריירה בפציעה כזאת וזה לא כיאל. הבעיה שלזין ההוא יא עצמות ורצועות מברזל
לא ברור לי איך מדברים על חודשיים.
לשחקן של פתח תקווה אסור לראות דשא עד סוף הקריירה. כניסה ברמה של התנקשות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1185 לייקים
הוא לא חזר באופן חלקי רק בעונה שאחרי אבוטבול? הייתי במגרש בשער שבע את הצרחה שלו שמעו בטירוף בכל המגרשAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 07:19לאבוטבול לקח מעל חצי שנה לחזור למגרשים.Red_man כתב:אבוטבול עוד הצליח לחזור מזה לא בדיוק אותו דבר אבל הצליח עוד לשחק כמה שנים. כיאל בסוף הקריירה לא אתפלא אם הפציעה הזאת גומרת אותה וזה עצוב ואכזרי לגמור ככה קריירה. יש רק שחקן אחד שאני מאחל לו לגמור קריירה בפציעה כזאת וזה לא כיאל. הבעיה שלזין ההוא יא עצמות ורצועות מברזל
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מעבר לזה שאבוטבול בקושי הצליח לחזור אחרי אותה פציעה, הוא גם חזר שחקן אחר לגמרי. עד הפציעה הוא היה בכושר שיא ושיחק מדהים. מאותה פציעה הוא בקושי הצליח לרוץ, בערך כמו איבינדר עכשיו רק בגיל הרבה יותר צעיר
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ישבנו באותו השער.Red_man כתב:הוא לא חזר באופן חלקי רק בעונה שאחרי אבוטבול? הייתי במגרש בשער שבע את הצרחה שלו שמעו בטירוף בכל המגרשAsafasraf כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 07:19לאבוטבול לקח מעל חצי שנה לחזור למגרשים.Red_man כתב: אבוטבול עוד הצליח לחזור מזה לא בדיוק אותו דבר אבל הצליח עוד לשחק כמה שנים. כיאל בסוף הקריירה לא אתפלא אם הפציעה הזאת גומרת אותה וזה עצוב ואכזרי לגמור ככה קריירה. יש רק שחקן אחד שאני מאחל לו לגמור קריירה בפציעה כזאת וזה לא כיאל. הבעיה שלזין ההוא יא עצמות ורצועות מברזל
אחת הפציעות היותר קשות שאני ראיתי.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
עצוב מאד עבור כיאל... שחקן גדול.
כיאל השחקן הכי חשוב בסכנין, ההיעדרות שלו תשפיע עליהם מאד.
תוסיפו לזה את המורה לספורט, הסגל החסר והבעיות בבקרה, הזרים החלשים שם - ולדעתי הם הופכים מועמדים חזקים לירידה.
כיאל השחקן הכי חשוב בסכנין, ההיעדרות שלו תשפיע עליהם מאד.
תוסיפו לזה את המורה לספורט, הסגל החסר והבעיות בבקרה, הזרים החלשים שם - ולדעתי הם הופכים מועמדים חזקים לירידה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
איה ליגה חלשה יש פה , 2 מחזורים ולאף קבוצה חוץ ממכבי לא יהיה מאזן מושלם
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הליגה ממשיכה להיחלש. בעיקר כי אין ישראלים שהם טובים בכדורגל, לא בכדי חיפה ומכבי עברו למודל של לאזרח ולהביא יהודים בקצב מסחרר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
יש פה משתמש (לא חשוב שמות) שטען לפני איזה חצי שנה שחלאילי לא שחקן.
זה לא להאמין שהוא התחרה במונדיליטו על העמדה עם עומר סניור, איפה הוא ואיפה הוא.
25 דקות ראשונות בליגה מול הפועל ירושלים והוא השחקן הכי טוב במכבי חיפה, אצלנו סניור כבר עם כמעט 1,500 דקות בליגה עוד לא עצר כדור כמו שצריך.
25 דקות ראשונות בליגה מול הפועל ירושלים והוא השחקן הכי טוב במכבי חיפה, אצלנו סניור כבר עם כמעט 1,500 דקות בליגה עוד לא עצר כדור כמו שצריך.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בינתיים מכבי עם גול לא חוקי.
אחרי שמראים שיש יד ברורה, צמד הלקקנים בעמדת השידור ״יש פה פוטנציאל ליד, אבל זו רק זווית אחת״.
אחרי שמראים שיש יד ברורה, צמד הלקקנים בעמדת השידור ״יש פה פוטנציאל ליד, אבל זו רק זווית אחת״.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
ניסו אביטן לדעתי לא מגיע לחגים, חדרה הכי חלשים בליגה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מודה שגם אני לא התלהבתי ממנו יותר מידי ביורורדפוקס כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 20:27 יש פה משתמש (לא חשוב שמות) שטען לפני איזה חצי שנה שחלאילי לא שחקן.
אבל הוא כוכב כדורגל
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
רמה גבוהה ודגו הטמבל מחליף אותואדום כתב:חלאילי זה שחקן שחקן
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
אני לא רואה את המשחק של ההם אבל די מקווה שימשיכו להלל אותם בכל המחזורים הבאים עד שייפגשו אותנו. במשחקים שראיתי אותם השנה הם לא נתנו תחושה של קבוצה אדירה כפי שהתקשורת נוטה לטעון.
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
שינצחו הכל מצידי עד המשחק נגדנו , אליפות בכל מקרה הם יקחו העונה אבל חייבים לדפוק להם את המצב רוח בדרבי
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מכבי נראית טוב והזרים שלה טובים, מה שכן ניר ביטון זה חור מהלך וגם רביבו לא משהו
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
יש להם שחקני כנף טובים מאד אבל ההגנה שלהם מאד חלשה.SickleCell כתב: ↑03 ספטמבר 2023, 21:55 אני לא רואה את המשחק של ההם אבל די מקווה שימשיכו להלל אותם בכל המחזורים הבאים עד שייפגשו אותנו. במשחקים שראיתי אותם השנה הם לא נתנו תחושה של קבוצה אדירה כפי שהתקשורת נוטה לטעון.
או בקיצור: הם שמו את כל הקלפים על ההתקפה השנה. ויש להם התקפה רצינית מאד.
לוידע עד כמה חדרה אינדיקציה אבל זה היה נראה כמו טיול בפארק מבחינה התקפית.
מצד שני, כשבאה קבוצה כמו לרנקה ושיחקה נגדם נכון ועמדה נכון מכבי היו די חסרי אונים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ברגע שיהונתן כהן יעוף לספסל והזר החדש שהם החתימו ישחק בכנף ימין (כבר אתמול שם לזהבי כדור מושלם לגול), תהיה להם התקפה לאליפות.
זה לא באמת משנה אם ניר ביטון יעשה טעות של גול אם הם יתנו 2-3 שערים במשחק.
זה התור שלהם.
זה לא באמת משנה אם ניר ביטון יעשה טעות של גול אם הם יתנו 2-3 שערים במשחק.
זה התור שלהם.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
זה אמנם היה כדור מושלם אבל אם הייתי נקלע לכדורגל הישראלי במקרה הייתי אומר שמדובר פה על משחק ששמו עליו הרבה בטים (חלילה לא אומר שזה המצב)
חדרה לא שמרו בכלל. בכלל בכלל. שחקנים עמדו ברחבה חופשי לגמרי עם הכדור ואף אחד אפילו לא ניגש אליהם. או שהם באמת כאלה חלשים או שהכינו אותם ממש גרוע למשחק.
אפשר גם לשמוע את השדר, 2 שניות לפני הגול הראשון, אומר שהנה הגיע הגול. מביך נו. התמונות מדברות בעד עצמן. לראות את המרחקים של שחקני ההגנה מההתקפה בתוך הרחבה ולהזדעזע.
הגול הראשון

הגול השני

חדרה לא שמרו בכלל. בכלל בכלל. שחקנים עמדו ברחבה חופשי לגמרי עם הכדור ואף אחד אפילו לא ניגש אליהם. או שהם באמת כאלה חלשים או שהכינו אותם ממש גרוע למשחק.
אפשר גם לשמוע את השדר, 2 שניות לפני הגול הראשון, אומר שהנה הגיע הגול. מביך נו. התמונות מדברות בעד עצמן. לראות את המרחקים של שחקני ההגנה מההתקפה בתוך הרחבה ולהזדעזע.
הגול הראשון

הגול השני

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא שמרו? הם שמו אוטובוס ברחבה ומכבי היו דיי מוגבלים האמת רוב המשחק.
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
לשים אוטובוס ברחבה כל קבוצה יכולה. לשמור לא כל קבוצה יודעת.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2452 לייקים
נתניה רוכשת את אלמוג ומזרחי ממכמבי בסכום כולל של 2.7 מיליון שקל פלוס משלמת את אותו השכר כמו שקיבלו שם.
מניח שסגל שובר שיאים נוספים של התקציב שם
מניח שסגל שובר שיאים נוספים של התקציב שם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
מבין
טוב עדיין יש מצב שאנחנו מקום 4 בתקציב. אם מורידים את התקציב המוזר של ביטר.
טוב עדיין יש מצב שאנחנו מקום 4 בתקציב. אם מורידים את התקציב המוזר של ביטר.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
יש מצב שסגל זה ניסנוב רק עם יחצ במועדון בלי יותר מדי קהל שיעשה בעיות.
הוא מחפש רק למכור כל מה שזז, ואז מביא שחקנים זולים יחסית בעיקר מהמכרה של הרמן.
הוא הכניס בשנה האחרונה איזה 8 מליון יורו ממכירות שחקנים. איפה הכסף?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בניגוד לאחים ניסנוב וגרינברג, הוא לרוב מקפיד לפרסם דוחות תקציביים שגם הוכיחו שבניגוד לאחים וגרינברג, הןא מכניס כסף אמיתי. כמה מיליונים.טכנית לארז כתב: ↑04 ספטמבר 2023, 10:30 יש מצב שסגל זה ניסנוב רק עם יחצ במועדון בלי יותר מדי קהל שיעשה בעיות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
ברור כי הוא מושלם. אין על סגל עם החולצה של האלכסון ביציע.
עזוב אותך, לא קונה את ההצגות שלו. במיוחד את "ברגע שיבוא מישהו מתאים זה ייסגר בכמה דקות". בעלים שאומרים את המשפטים האלה זה בדר"כ אלה שלא רוצים לשחרר.
אולי אני טועה.
בכל קרה אני לא רואה איך הצורה שבה הוא מנהל את המועדון שם עוברת במקום שיש בו קהל. למכור למכור למכור ואז להביא בזול כל מיני בר כהן, בתקווה שאולי גם אותם הוא ימכור יום אחד.
זו צורת עבודה של קבוצת פיתוח שאם הולך לה אחלה ואם לא אז לא נורא. גם אין קהל שיבקר.
עזוב אותך, לא קונה את ההצגות שלו. במיוחד את "ברגע שיבוא מישהו מתאים זה ייסגר בכמה דקות". בעלים שאומרים את המשפטים האלה זה בדר"כ אלה שלא רוצים לשחרר.
אולי אני טועה.
בכל קרה אני לא רואה איך הצורה שבה הוא מנהל את המועדון שם עוברת במקום שיש בו קהל. למכור למכור למכור ואז להביא בזול כל מיני בר כהן, בתקווה שאולי גם אותם הוא ימכור יום אחד.
זו צורת עבודה של קבוצת פיתוח שאם הולך לה אחלה ואם לא אז לא נורא. גם אין קהל שיבקר.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 04 ספטמבר 2023, 10:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
ממש לא ניסנוב, מתניה רכשו הקיץ (אחרי הרכישה המסתמנת של אלמוג והמזרחי הזה) שחקנים במעל 2 מיליון יורו, שנה שעברה גם עשו רכש באזור המיליון יורו.טכנית לארז כתב: ↑04 ספטמבר 2023, 10:30 יש מצב שסגל זה ניסנוב רק עם יחצ במועדון בלי יותר מדי קהל שיעשה בעיות.
הלוואי עלינו שהניסנוב היו משקיעים ברכש 50% מההכנסות ממכירות שחקנים.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
הוא קונה בעיקר ישראלים צעירים חצי אלמונים ב200 אלף יורו כזה.
אני רואה שאת איתן אזולאי מלוזון קנה ב-700 אלף יורו. את רז שלמה בחצי מליון. אלה שתי הרכישות הגדולות שלהם.
אם אצלינו היו מכניסים סכומים כאלה ממכירות שחקנים הקהל היה מצפה לראות פה לפחות שני זרים תותחים ועוד ישראלי בכיר מוחתמים ובצדק.
אבל בנתניה אפשר להתנהל כמו מועדון לפיתוח שחקנים אז משקיעים את הכסף בהרבה צעירים כמו בר כהן, זערורה ואיתי בן שבת ואם יצליח אחלה סגל המלך ואם לא אז בקטנה.
אני רואה שאת איתן אזולאי מלוזון קנה ב-700 אלף יורו. את רז שלמה בחצי מליון. אלה שתי הרכישות הגדולות שלהם.
אם אצלינו היו מכניסים סכומים כאלה ממכירות שחקנים הקהל היה מצפה לראות פה לפחות שני זרים תותחים ועוד ישראלי בכיר מוחתמים ובצדק.
אבל בנתניה אפשר להתנהל כמו מועדון לפיתוח שחקנים אז משקיעים את הכסף בהרבה צעירים כמו בר כהן, זערורה ואיתי בן שבת ואם יצליח אחלה סגל המלך ואם לא אז בקטנה.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אין בעיה להתנהל ככה כמועדון בלי הרבה כסף יחסית לטופטכנית לארז כתב: ↑04 ספטמבר 2023, 10:34 ברור כי הוא מושלם. אין על סגל עם החולצה של האלכסון ביציע.
אולי אני טועה.
כמו שנאמר למעלה, אצלנו היו מביאים קשישים או 4 טוייזרים ונשארים עם הרבה עודף שאף אחד עד היום לא יודע איפה הכסף הלך ואיך גמרו עם חובות
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בנתיים ביחס לתקציב הם מצליחים
מגיעים לפלייאוף עליון מצליחים לעיתים להיות שווים במשחקים מול הטופס
מגיעים לפלייאוף עליון מצליחים לעיתים להיות שווים במשחקים מול הטופס