שנת ה100
יקר להם
שנת ה100
איך ישקיעו בזרים אם השוער שלך מרוויח 100 אלף דולר כמעט פחות מהשוער שלך בשנה שעברה?
כאב ראש להפועל תל אביב לקראת ההמראה למחנה האימונים בסרביה ביום ראשון הקרוב. נכון לעכשיו למאמן קובי רפואה יש 16 שחקנים בסגל מה שמקשה עליו לתרגל הרכב באימון פנימי.SexyRedBand כתב: ↑11 יולי 2022, 10:47דווקא לא מאוד קצר. יואב תומר הפך מחלוץ שני לשלישי, בקישור ההתקפי אתה די מלא, קישור אחורי בהנחה שאל-ים נשאר גם בסדר.
בהגנה קצת חסר עומק, אבל בלם ומגן שמאלי פותרים את זה. בקיצור ארבעה שחקנים והסגל די מלא.
השאלה היא האיכות
לא מבין איך יורדים משחקן על פער של 40 אלף יורו?
שוב אני אומר, קבוצה שסיימה מקום 2 וספגה הכי מעט בבלגיה.SeniorLover כתב: ↑12 יולי 2022, 15:24לא מבין איך יורדים משחקן על פער של 40 אלף יורו?
פתח ב26 משחקים בליגה הבכירה בבלגיה
L.S כתב: ↑12 יולי 2022, 15:11 אני לא יודע כמה מכם מדברים או מכירים שחקני כדורגל או אנשי מקצוע שעובדים בענף.
משיחות עם חברים שחקנים ועוד כל מיני שאני מעדיף לא לדבר עליהם.
הפועל ת"א היא הקבוצה עם השם הכי גרוע כרגע בכדורגל הישראלי. הכי גרוע!
וזה הנזק הכי גדול שהם עושים למועדון שלנו.
כמעט ואין בן אדם שדיברתי איתו שלא אמר לי " הפועל גמורה, אין להם שקל"
שחקנים ואנשי מקצוע שמכבדים את עצמם לא ידרכו בהפועל כל עוד הם פה.
הנזק התדמיתי שהם עושים להפועל זה פשוט חורבן בית.
הם חייבים לעוף מפה
*חייב להגיד שאני תומך גדול באולטראס. הם הפקירו אותנו בענק בקיץ הזה.
הביזיון שהולך להיות העונה הוא על הראש שלהם לא פחות מעל הבוכרים
לא עדיף שהיא לא תעבוד בבוגרים, בשביל זה יש מנהל מקצועיצ'ימבויקה כתב: ↑12 יולי 2022, 15:45 אגב, לא יודע אם ראיתם אבל הנשים עשו כמה החתמות בימים האחרונים.
בכל החתמה אודליה מצולמת.
אני חושב שזו הזייה שמנכלית של מועדון בליגת העל מעבירה את זמנה בהחתמה והתעסקות סביב קבוצת הנשים של המועדון שמשחק בליגה השנייה בישראל.
מילא אם הסגל שלנו היה סגור. מה את לעזאזל עושה שם?
תעבדי בבוגרים.
שמח מאוד לראות שהם מחתימים כישרון מדהים כזה במטרה להשאילו, התינוק רק בן 25 ואחרי 8 שערים בעונה הקודמת בליגה א' ועונת השאלה נוספת יש מצב שבעונה הבאה יוכל להיות סוף סוף היורש של רז טוויזר.הקבוצה במגעים עם שחקן הכנף איימן עלי מהפועל צעירי טייבה מליגה א' שצפוי לצאת בהשאלה לאחר החתימה.
בטח יעלה יותר כמו 20 אלף היורו שרוצים הסוכנים של אוז'בולט.רדפוקס כתב: ↑12 יולי 2022, 16:00 זה אומנם כתוב כשורה בכתבה על כך שיצאו רק 16 שחקנים למחנה האימונים אבל:שמח מאוד לראות שהם מחתימים כישרון מדהים כזה במטרה להשאילו, התינוק רק בן 25 ואחרי 8 שערים בעונה הקודמת בליגה א' ועונת השאלה נוספת יש מצב שבעונה הבאה יוכל להיות סוף סוף היורש של רז טוויזר.הקבוצה במגעים עם שחקן הכנף איימן עלי מהפועל צעירי טייבה מליגה א' שצפוי לצאת בהשאלה לאחר החתימה.
שוב פעם במקום להחתים שחקנים אמיתיים הם מביאים כל מיני יצורים שלעולם לא יראו פה דשא אבל את החוזה שלהם הם יצטרכו לשלם.
בדיוק חשבתי על זהאוהד כורסא כתב: ↑12 יולי 2022, 16:24בטח יעלה יותר כמו 20 אלף היורו שרוצים הסוכנים של אוז'בולט.רדפוקס כתב: ↑12 יולי 2022, 16:00 זה אומנם כתוב כשורה בכתבה על כך שיצאו רק 16 שחקנים למחנה האימונים אבל:שמח מאוד לראות שהם מחתימים כישרון מדהים כזה במטרה להשאילו, התינוק רק בן 25 ואחרי 8 שערים בעונה הקודמת בליגה א' ועונת השאלה נוספת יש מצב שבעונה הבאה יוכל להיות סוף סוף היורש של רז טוויזר.הקבוצה במגעים עם שחקן הכנף איימן עלי מהפועל צעירי טייבה מליגה א' שצפוי לצאת בהשאלה לאחר החתימה.
שוב פעם במקום להחתים שחקנים אמיתיים הם מביאים כל מיני יצורים שלעולם לא יראו פה דשא אבל את החוזה שלהם הם יצטרכו לשלם.
מישהו שאל פה לפני כמה ימים איך בעלים יכול סתם ככה להוציא כסף מהקבוצה לכיס שלו.רדפוקס כתב: ↑12 יולי 2022, 16:00 זה אומנם כתוב כשורה בכתבה על כך שיצאו רק 16 שחקנים למחנה האימונים אבל:שמח מאוד לראות שהם מחתימים כישרון מדהים כזה במטרה להשאילו, התינוק רק בן 25 ואחרי 8 שערים בעונה הקודמת בליגה א' ועונת השאלה נוספת יש מצב שבעונה הבאה יוכל להיות סוף סוף היורש של רז טוויזר.הקבוצה במגעים עם שחקן הכנף איימן עלי מהפועל צעירי טייבה מליגה א' שצפוי לצאת בהשאלה לאחר החתימה.
יש את קיים גאנם שיש לו איזה 4 שערים ב5 עונות בליגת העל.Hapoel_manga כתב: ↑12 יולי 2022, 17:35 אז אנחנו יוצאים למחנה אימונים כשהחלוץ הבכיר שלנו הוא יואב תומר ?
כמספר השחקנים האמיתיים שהניסנובים הביאו ב5 שנות קיומם לא עלינואדום כתב: ↑12 יולי 2022, 17:36יש את קיים גאנם שיש לו איזה 4 שערים ב5 עונות בליגת העל.Hapoel_manga כתב: ↑12 יולי 2022, 17:35 אז אנחנו יוצאים למחנה אימונים כשהחלוץ הבכיר שלנו הוא יואב תומר ?
עזוב נו, טוב שהוא לא כתב שהשמש שוקעת במערב.
כי השאר דרעק כמונו
8 עד 9 בעונה שמחליפים כמעט את כל ההרכב?dino כתב:כי השאר דרעק כמונו
זה יכול להיות 6-5 כמו שזה יכול להיות 9-8
הבעיה שיש פוטנציאל להצליח יותר, אבל הם מתעקשים שהפועל תשאר בצילם- בינונית ומטה, טיפשה, משעממת וחושבת חצי מטר קדימה ולא מעבר.
אני באמת לא מבין את משפחת תושב שממשיכה את ההתקשרות הזאת.
רוסה וקולו היו רשומים בתקציב של עונה שעברה, קולו חתך באמצע ככה שחלק מהחוזה שלו בכלל לא שולם.
ולמה זה קורה? כי חלקים גדולים בקהל שלנו קונים את התירוץ של "אין מספיק כסף/התקציב הזה לא יכול להתחרות בצמרת הגבוהה",jonati כתב: ↑13 יולי 2022, 01:42רוסה וקולו היו רשומים בתקציב של עונה שעברה, קולו חתך באמצע ככה שחלק מהחוזה שלו בכלל לא שולם.
רוסה שוחרר תחת סעיף שחרור הזוי קצת לפני הפלייאוף. הכסף שנכנס מהמכירה שלו כיסה את רוב המשכורת שלו וגם את ההבאה של ינקוביץ שלמעשה עליו הניסנובים הרוויחו לא מעט בהתחשב בזה שהוא בא בחינם, שיחק מעט וקיבלנו עליו לא מעט כסף.
אז גם אם רוסה שייך לשנה שעברה, עדיין עשו עליו כסף שכבר היה מגולם בתקציב הראשוני שעבר בבקרה.
בקיצור, כל הכבוד לממולחים שכל הזמן עושים כסף על הגב של הנרקומנים משער 5 ומדי פעם עסקה מצליחה להם. אבל מה לגבי רוב הזמן שהניהול שלהם ממאיס על כולנו את הכדורגל ומוריד את ערך המותג השאולה?
ומה הם עושים עם הכסף הזה? למה לא רואים את הבוגרת משתפרת?
פעם עונת המלפפונים הייתה מביאה למלא אשכולות והייתי כל הזמן מרפרש כדי לראות מי חתם ואיך הסגל נראה. עכשיו אני מרפרש בשביל לראות אם כבר התפוצץ המומ עם החלוץ ואיזו פרשיה חדשה, ולאיזה עולב חדש דרדרו אותנו בזמן שלא קראתי.
אני מבין שהתקציב שלהם גבוה יותר בכפול חמש משלנו.אדום כתב: ↑13 יולי 2022, 09:55ולמה זה קורה? כי חלקים גדולים בקהל שלנו קונים את התירוץ של "אין מספיק כסף/התקציב הזה לא יכול להתחרות בצמרת הגבוהה",jonati כתב: ↑13 יולי 2022, 01:42רוסה וקולו היו רשומים בתקציב של עונה שעברה, קולו חתך באמצע ככה שחלק מהחוזה שלו בכלל לא שולם.
רוסה שוחרר תחת סעיף שחרור הזוי קצת לפני הפלייאוף. הכסף שנכנס מהמכירה שלו כיסה את רוב המשכורת שלו וגם את ההבאה של ינקוביץ שלמעשה עליו הניסנובים הרוויחו לא מעט בהתחשב בזה שהוא בא בחינם, שיחק מעט וקיבלנו עליו לא מעט כסף.
אז גם אם רוסה שייך לשנה שעברה, עדיין עשו עליו כסף שכבר היה מגולם בתקציב הראשוני שעבר בבקרה.
בקיצור, כל הכבוד לממולחים שכל הזמן עושים כסף על הגב של הנרקומנים משער 5 ומדי פעם עסקה מצליחה להם. אבל מה לגבי רוב הזמן שהניהול שלהם ממאיס על כולנו את הכדורגל ומוריד את ערך המותג השאולה?
ומה הם עושים עם הכסף הזה? למה לא רואים את הבוגרת משתפרת?
פעם עונת המלפפונים הייתה מביאה למלא אשכולות והייתי כל הזמן מרפרש כדי לראות מי חתם ואיך הסגל נראה. עכשיו אני מרפרש בשביל לראות אם כבר התפוצץ המומ עם החלוץ ואיזו פרשיה חדשה, ולאיזה עולב חדש דרדרו אותנו בזמן שלא קראתי.
וזה משהו שמקל על ההתנהלות החובננית שלהם.
אפילו כאן בפורום אנשים מקבלים בכניעה את התבוסות לחיפה ומכבי כי "התקציב שלהם גבוה יותר".