יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

כל שם וסיפור שמפורסם זה אגרוף לבטן, מתפלל שנצליח לקום בסוף
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

חוץ מלא להגיד כלום, המשפט הזה גם אומר משהו? 100 שנה של סכסוך, אבל הנה, הפעם זה קורה, הפעם צה"ל ינצח.

יש לי חדשות בשבילך, יש יותר מ-3 מיליון פלסטינים בעזה ובגדה. הדרך היחידה שלך לחסל את הטרור היא לחסל את כולם רואנדה סטייל. זה מה שאתה רוצה?
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 אוקטובר 2023, 00:27
הסבתא של הפועל כתב: 08 אוקטובר 2023, 22:48
הוקיץ' כתב: 08 אוקטובר 2023, 19:16 לא שראיתי, אבל זה הלך הרוח במדינה וקל לראות את זה בטוויטר.
לא רק מהחשודים המיידיים, אלא גם מאנשים "נורמליים".
אפשר לשמור על שפיות כשאנשים ששהו בביתם ולא עשו רע לאף אחד פשוט נטבחו באכזריות? שילדים קטנים וקשישים נקלחו לשבי סתם כי שהו בביתם?
אתה לא רוצה שאותם אנשים ספציפיים ישלמו על האכזריות שלהם?
כן, אפשר וחייבים.
לגבי "ישלמו", אני חייב להודות שאני פחות מתחבר ליצר הנקמה הזה, ואם הדרך שבה הם ישלמו היא ע"י שיטוח עזה, זה אומר שגם עשרות אלפים חפים מפשע (לכל הפחות) ישלמו גם כן.
מעבר לאכזריות שבעניין, זה גם לא מציע שום פיתרון אמיתי. רק המשך של מעגל הדמים.
הוקיץ', @teknoboy , @KingAlpaca
אתם הרי בעצמכם יודעים שאף אחד לא "ישטיח" את עזה ושאנחנו בדרך לסכן חייהם של אלפי לוחמים שלנו שיכנסו למנהרות של חמאס כדי לפגוע בהם בצורה הכי מדוייקת שאפשר.
לומר שלא יהיו נפגעים חפים מפשע, לצערי במלחמה גם צדדים שלא צריכים להיפגע נפגעים גם.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 אוקטובר 2023, 10:56 חוץ מלא להגיד כלום, המשפט הזה גם אומר משהו? 100 שנה של סכסוך, אבל הנה, הפעם זה קורה, הפעם צה"ל ינצח.

יש לי חדשות בשבילך, יש יותר מ-3 מיליון פלסטינים בעזה ובגדה. הדרך היחידה שלך לחסל את הטרור היא לחסל את כולם רואנדה סטייל. זה מה שאתה רוצה?
אם להתנשא על אחרים זה מה שעוזר לך להתמודד אז בכיף תרגיש חופשי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

@הסבתא של הפועל
הכדור בדולח שלי בדיוק בתיקון, אז אני לא יכול לדעת מה יהיה.
אם תשים לב למה שכתבתי, גם לא התלוננתי ולא באתי בטענות על דברים עתידיים שאני מדמיין שאולי יקרו.
כתבתי דבר פשוט מאוד, ואני אחזור עליו טיפה יותר באריכות.

כולנו זועמים, כולנו מזועזעים, כולנו המומים, כולנו אבלים.
זה לא אומר שאנחנו צריכים לרדת לרמה של החמאסניקים או אפילו להתדרדר להיות מתחתיה.
זה לא אומר שאנחנו צריכים לרצות שמדינת ישראל, אזרחיה או הצבא שלה יהיו גרועים כמו החמאס\נאצים.
להפך. אנחנו צריכים לשאוף בכל מאודנו שזה לא יקרה, שלמרות הקושי נשמור על צלם אנוש.
לרצות להרוג את כולם או להשמיד אותם עם אטום זה בדיוק להיות נאצים.

אני רוצה גם להציע חלופה. במקום לחפש נקמה, בואו ננסה להחזיר את החטופים הביתה.
אני לא הולך לדרוש שזה ייעשה באמצעות פרחים ושירים, אבל אני חושב שזה יעד הרבה יותר חשוב, ראוי ואנושי (גם מבחינת ההשלכות שלו על אחרים, כולל על ישראל).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הייתי במקום צהל ו"ההנהגה" הזבל פה קודם כל מראה כנות.
מודה בפני הציבור שהיה פה מחדל, שהובסנו, שהופתענו, אבל שמה שהכי חשוב לנו כרגע זה להחזיר את מי שנחטף, ושישראל מכוונת לעסקת חילופיי שבויים עם חמאס ללא מלחמה ואלימות.
לדעתי זה יתקבל בהבנה. יצעקו מה זה איך יכול להיות ארגון טרור עושה לנו בית ספר ויגידו להם "כן ארגון טרור עשה לנו בית ספר, זה המצב". זהו.
זה בידיים של ישראל, אפשר בקבלת החלטה נכונה להחזיר את החטופים.

שיפזרו את היחצ שלהם על איך בהמשך יסגרו חשבון וזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

טכנית, אחד הדברים היותר עצובים פה זה שלצפות מההנהגה של ישראל להראות כנות זה מדע בדיוני.
תקן אותי אם אני טועה, אבל אף אחד מהם עוד לא פנה לציבור (הודעות מוקלטות לא נחשב, אני מדבר במינימום על משהו כמו הראיון של בנט\"אריות").
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

לא מצפה, אבל מייחל שמישהו שם יתעשת, יעשה חושבים ויבין שזה הדבר הנכון לעשות.
להחזיר את מי שחי.
אני לא רואה חולשה בכנות, להיפך.
מותר להודות שהפסדנו ובגדול, ואנחנו משלמים מחיר, אבל שמה שהכי חשוב זה להחזיר את מי שנחטף.
אם הולכים למהלך כזה בכל הכוח, בתוספת למסרל ציבור על איך נזיין אותם בהמשך ומה שאוהבים לשמוע פה, אני מניח שזה יקבל תמיכה לאט לאט.

מה ייתן לי להפציץ בניינים בעזה? לשמוע שנהרגו שם מאות ואז יותר מ1000? מה זה ייתן? מה זה תורם לתמונות ולעדויות הנוראיות של משפחות וקרובי החטופים?
ברור לכולם שאף הפצצה של בניין 15 קומות בעזה לא שווה מאית מהחזרת ילד חמוד אחד שנחטף.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 09 אוקטובר 2023, 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

ברור שאין חולשה בכנות, להפך. זאת עוצמה.
אבל להנהגה הישראלית אין גרם אחד של עוצמה בכולם ביחד, מאה אחוז חולשה.
הם פשוט פוחדים להראות את הפרצוף שלהם.
מדובר על אנשים ברמה מנטלית של גן תת חובה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

תראו, אפשר אפילו לעשות את זה (להחזיר את השבויים) די מהר, וזה נותן קצת זמן להחליט מה לעשות, לתכנן, להתארגן.
אבל אני מאמין שממשלת ישראל פשוט פוחדת לעשות את זה.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אנחנו פה בפורום, רק מהגזרה של הפורום, חווים רגעים קשים. שוב רק מתחום המשתמשים פה בפורום, שאצל הרבה פה זה גם מחוץ לו עם המקרה הזה.
כלום לא שווה מבחינתי יותר מלדעת שהחטופים חזרו.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

יודעים מה? אפילו ברמה הצבאית להיכנס עכשיו לעזה זה טמטום.
זה אומר שישראל לא יוזמת, אלא מגיבה.
שהיא לא פועלת לפי תוכנית.
אולי זה אפילו חלק מהתוכנית של החמאס.
פעם אחת הם כבר הפתיעו את מדינת ישראל וצה"ל. לכו תדעו אם לא הכינו עוד הפתעות גם מעבר לגדר.
בפעילות צבאית אתה רוצה להיות היוזם ושהצד השני יגיב.
כל אלה שמציעים "להיכנס לעזה ולזיין אותם" עושים בדיוק את ההפך.
במקרה הטוב זה טמטום שלומיאלי, במקרה הרע זה להיכנס בשמחה ובששון לתוך מלכודת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

D&3 כתב: 09 אוקטובר 2023, 11:05
הוקיץ' כתב: 09 אוקטובר 2023, 10:56 חוץ מלא להגיד כלום, המשפט הזה גם אומר משהו? 100 שנה של סכסוך, אבל הנה, הפעם זה קורה, הפעם צה"ל ינצח.

אם להתנשא על אחרים זה מה שעוזר לך להתמודד אז בכיף תרגיש חופשי
לא זו הייתה כוונתי. משער שכולנו קצת מתוחים ואני מתנצל אם כך זה יצא.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ברור שהכינו. זה יותר צפוי מהצהרות של דובר צהל.
לדעתי, לא שאני איזה מומחה, סיכוי סביר שישראל אוכלת עוד הפסד היה ותחליט על "כניסה קרקעית".

אין ספק בכלל שהדבר הנכון אובייקטיבית לעשות הוא להודות בהפסג, לעצור מלחמה, להחזיר שבויים ולעשות חושבים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הסבתא של הפועל כתב: 09 אוקטובר 2023, 11:00
הסבתא של הפועל כתב: 08 אוקטובר 2023, 22:48

אפשר לשמור על שפיות כשאנשים ששהו בביתם ולא עשו רע לאף אחד פשוט נטבחו באכזריות? שילדים קטנים וקשישים נקלחו לשבי סתם כי שהו בביתם?
אתה לא רוצה שאותם אנשים ספציפיים ישלמו על האכזריות שלהם?
כן, אפשר וחייבים.
לגבי "ישלמו", אני חייב להודות שאני פחות מתחבר ליצר הנקמה הזה, ואם הדרך שבה הם ישלמו היא ע"י שיטוח עזה, זה אומר שגם עשרות אלפים חפים מפשע (לכל הפחות) ישלמו גם כן.
אתם הרי בעצמכם יודעים שאף אחד לא "ישטיח" את עזה ושאנחנו בדרך לסכן חייהם של אלפי לוחמים שלנו שיכנסו למנהרות של חמאס כדי לפגוע בהם בצורה הכי מדוייקת שאפשר.
לומר שלא יהיו נפגעים חפים מפשע, לצערי במלחמה גם צדדים שלא צריכים להיפגע נפגעים גם.
האמת היא שאני לא יודע כלום. באמת. גם במבצעים קודמים אין לי שום דרך לדעת מה היה נחוץ ומה לא, עד כמה שבכלל ניתן להגדיר דברים כאלה.
ברור לי שגם תמיד יהיו נפגעים חפים מפשע, השאלה פה היא יותר קונספטואלית.

ואני מסכים עם כל מילה של טכנית לארז. לצערי אין לי שום אמון בהנהגה שלנו וזה המשבר הכי גדול פה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אנשים גמורים.
תעצרו את זה ותחזירו את מי שנחטף.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 אוקטובר 2023, 12:10
הסבתא של הפועל כתב: 09 אוקטובר 2023, 11:00
כן, אפשר וחייבים.
האמת היא שאני לא יודע כלום. באמת. גם במבצעים קודמים אין לי שום דרך לדעת מה היה נחוץ ומה לא, עד כמה שבכלל ניתן להגדיר דברים כאלה.
ברור לי שגם תמיד יהיו נפגעים חפים מפשע, השאלה פה היא יותר קונספטואלית.

ואני מסכים עם כל מילה של טכנית לארז. לצערי אין לי שום אמון בהנהגה שלנו וזה המשבר הכי גדול פה.
איך יכול להיות אמון בהנהגה שחושבת רק על עצמה ולא על האזרחים? ככה זה בדיקטטורה, הדיקטטור חושב רק על עצמו ועל המשך שלטונו זה היה נכון במקרה של אסד במלחמת האזרחים בסוריה וזה נכון גם לגבי הדיקטטור שלנו. מקווה מאוד שבניגוד לאסד ביבי לא יישאר בשלטון,בכלל לא בטוח שזה יקרה לצערי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

הקצת שאני שומע. זה הזוי.
אנשים בעוטף, מי שמכיר איזה גנרל מקבל חילוץ או ניסיון לחילוץ. מי שלא, אז לא. לפחות בשעות הראשונות (כלומר עד שלשום אחרהצ כזה).
כאילו אנחנו בנמיביה.
זה התוצר של צבא שנחלש היות ועומד בראשות המדינה הנאשם המושחת, שעוסק ברובו המוחלט בשימור אפרטהייד ועליונות יהודית בשטחים, וןעוסק רק בשיטור וקלגסות במקום במה שצריך.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יש פה כאלה שנחכו באירועים הרצחניים ? אם כן יכולים לשתף ולפרוק באמת מאמין שזה יכול לעזור ולעודד , כמובן בתקווה שכולם בריאים ושלמים
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

תמונה
לא הכרתי אותו
יהי זכרו ברוך :rose:
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

בינתיים ישראל כץ החליט להיות פול נאצי והודיע שלא יסופקו מים לעזה
כבר היה עדיף שימשיכו להתחבא כולם
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

אנחנו בזמן הכי גרוע מקום המדינה עם הממשלה הכי גרועה מקום המדינה, מפחיד.
tadmored
קיבל.ה  522 לייקים

סניור התנדב תמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונה

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

שרשור מעניין ולא של סמולנים על העניין של "מכה קשה לחמאס" לנוכח המצב

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

המודיעין המצרי הזהיר את ישראל מספר פעמים מפני אירוע גדול שעומד לקרות, אבל הממשלה התעלמה
https://apnews.com/article/israel-hamas ... 233be01721

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

teknoboy כתב: 09 אוקטובר 2023, 15:02 שרשור מעניין ולא של סמולנים על העניין של "מכה קשה לחמאס" לנוכח המצב

אם החליפו את צ'מברלין בזמן מלחמה אפשר גם להחליף את ביבי.
אני מודה שלא חשבתי על הרעיון של קואליציה בינלאומית נגד הטרור החמאסי והרתעה כלפי חזבאללה אבל זה נשמע רעיון חכם, כלומר אין סיכוי שהממשלה שלנו תיישם אותו בגלל זה צריך להחליף אותה מיד.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

לא היה צריך לחשוב. אמריקה כבר שלחה כוח צבאי ענק כדי שהחיזבאללה לא יתחכמו וישמידו את מדינת ישראל תוך כדי כל הבלגן הזה.

עריכה: השאלה אם הם ישאירו כוחות גם אם ישראל תהרוג מאות אלפי פלסטינים בצמא וכו'
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

ועוד משהו. מי שמקווה שהעסק יתחיל להירגע בקרוב, כדי שיעיף מבט מזרחה, לגדה ולהר הבית.
דוגמה: (תיכנסו לציוץ עצמו כי התוסף המעצבן הזה חתך את הסוף החשוב מאוד)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

teknoboy כתב: 09 אוקטובר 2023, 15:40 ועוד משהו. מי שמקווה שהעסק יתחיל להירגע בקרוב, כדי שיעיף מבט מזרחה, לגדה ולהר הבית.
:bang:
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

אפשר לשלוח את נערי הגבעות לעזה? אין זמן יותר מתאים מזה
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

אדום כתב: 09 אוקטובר 2023, 16:13 אפשר לשלוח את נערי הגבעות לעזה? אין זמן יותר מתאים מזה
בדיוק שהחמאס היהודי והחמאס הפלסטיני יהרגו אחד את השני, במחשבה שנייה עדיף לשלוח את שניהם למקום ריק מאדם כדי שלא ייפגעו חפים מפשע . ואז נוכל לחיות בשקט ובשלום 2 העמים בלי טרוריסטים.
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  156 לייקים

אדום כתב: 09 אוקטובר 2023, 16:13 אפשר לשלוח את נערי הגבעות לעזה? אין זמן יותר מתאים מזה
היה אפשר אולי לפני 7 בבוקר של יום שבת, אבל מסכים עם רוח הדברים
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

teknoboy כתב: 09 אוקטובר 2023, 15:40 ועוד משהו. מי שמקווה שהעסק יתחיל להירגע בקרוב, כדי שיעיף מבט מזרחה, לגדה ולהר הבית.
יודונאצים
פושעי עוטף עזה לדין
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

יותר גרוע מגולדה

ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

תמונה
תתפטר כבר קיבינימט
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

ארז שדה כתב: 09 אוקטובר 2023, 16:21
בדיוק שהחמאס היהודי והחמאס הפלסטיני יהרגו אחד את השני, במחשבה שנייה עדיף לשלוח את שניהם למקום ריק מאדם כדי שלא ייפגעו חפים מפשע . ואז נוכל לחיות בשקט ובשלום 2 העמים בלי טרוריסטים.
כמו שהרמה הטקטית נראית החמאס המקורי יביס את החמאס היהודי בהליכה
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

לא מאמין שהסיפור עם השר המצרי נכון
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

D&3 כתב: 09 אוקטובר 2023, 18:57 לא מאמין שהסיפור עם השר המצרי נכון
אני מאמין שבוועדת חקירה אחרי המלחמה יגלו את האמת.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

D&3 כתב: 09 אוקטובר 2023, 18:57 לא מאמין שהסיפור עם השר המצרי נכון
לא מאמין שהמודיעין המצרי ימציא את זה.
כן מאמין שביבי שחצן וכן מאמין שהוא שקרן. מאמין? יודע בוודאות.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
שליחת תגובה