עונת המלפפונים 25/26
להזכיר לכל המלינים שארבע חודשים לא הביאו מגן ימני,
שניסינו, ועלו במהלך התקופה שמות ״נוצצים״ כמו נועם בן הרוש, כארם ג׳אבר, אלי דסה. וזרים כמו קוקו וסמביה והיה עוד הולנדי ששכחתי את שמו. אבל זה לא שהזניחו את החיפוש.
לא רוצים להתפשר ולהחתים שחקן בינוני. במידה ולא ימצאו אז אני סומך על היצירתיות של אליה לבנות אחד כזה מהסגל הקיים שלא זוכה לדקות בתפקידו הנוכחי (לדוגמא ארצ׳ל)
שניסינו, ועלו במהלך התקופה שמות ״נוצצים״ כמו נועם בן הרוש, כארם ג׳אבר, אלי דסה. וזרים כמו קוקו וסמביה והיה עוד הולנדי ששכחתי את שמו. אבל זה לא שהזניחו את החיפוש.
לא רוצים להתפשר ולהחתים שחקן בינוני. במידה ולא ימצאו אז אני סומך על היצירתיות של אליה לבנות אחד כזה מהסגל הקיים שלא זוכה לדקות בתפקידו הנוכחי (לדוגמא ארצ׳ל)
נערך לאחרונה על ידי LiraninhO ב 20 ספטמבר 2025, 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
ועוד אחת על הכתפיים (שיוריד אותו בזהירות)

צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
המניף הלאומי (לא זוכר את הכינוי המדוייק שחרמש הדביק לו )
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
כל הכבוד להנהלה שהצליחו להביא שחקן בסכום כזה ובקליבר הזה, כשמגיע מגיע.
ועדיין - לגיטימי והגיוני להתאכזב ש4 חודש לא הגיע מגן ימני אחד לסגל.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
היה לך חודש בערך להביא מגן זר, מגן ישראלי את השחקנים שניסית הביאו ב"ש ומכבי, לא נראה לי שלמישהו יש תלונות על זהאנחנו בתהליך כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:49 כל הכבוד להנהלה שהצליחו להביא שחקן בסכום כזה ובקליבר הזה, כשמגיע מגיע.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
על אחד בקליבר גבוה שהתפספס אנחנו יודעים. לך תדע מה עוד היה על הפרק ומה קרה שם.
גם יש מצב שהצות המקצועי תיעדף למטה את העמדה הזאת כי היו עמדות יותר קריטיות. לבנות קבוצה של בערך 10 שחקני הרכב חדשים זה די מטורלל.
נחכה למחר ונקווה שה דיון תיאורטי
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לפי כל הדיווחים התחילו לחפש מגן ימני זר רק בסוף אוגוסט, וזה התגבר עם היכולת החלשה של פיבן במשחקי ההכנה
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
מה חודש?D&3 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:50היה לך חודש בערך להביא מגן זר, מגן ישראלי את השחקנים שניסית הביאו ב"ש ומכבי, לא נראה לי שלמישהו יש תלונות על זהאנחנו בתהליך כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:49 כל הכבוד להנהלה שהצליחו להביא שחקן בסכום כזה ובקליבר הזה, כשמגיע מגיע.
4 חודשים
מצטער שאין לך מגן ימני טבעי אחד בסגל אין לזה שום הצדקה
תראה לי קבוצה אחת בעולם בלי מגן ימני בסגל
נהיה פה מצב בלתי נסבל שאם לאנשים יש טענות או תלונות להנהלה הם שונאי הפועל או כפויי טובה, תשחררו.
את נועם בן הרוש ניסו להביא בתחילת חלון העברות והוא בחר במחלה, את כארם גם באיזור חודש יולי ונתניה לא הסכימה לשחרר.
החיפוש אחר מגן ימני החל הרבה לפני אוגוסט
החיפוש אחר מגן ימני החל הרבה לפני אוגוסט
- רווי
- קיבל.ה 1000 לייקים
-
- קיבל.ה 521 לייקים
חברה לפני שאנחנו קוראים קדיש על עמדת המגן הימני, החלון עדיין לא נסגר.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
לפני שהבינו שדאפה מייתר את הצורך בחלוץ זר להביא מגן זר היה אומר שאתה בונה על ילד בן 17 שאתה( עוד ) לא סומך עליו, זה קרה לפני בערך חודש.אנחנו בתהליך כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:53מה חודש?D&3 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:50היה לך חודש בערך להביא מגן זר, מגן ישראלי את השחקנים שניסית הביאו ב"ש ומכבי, לא נראה לי שלמישהו יש תלונות על זהאנחנו בתהליך כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:49 כל הכבוד להנהלה שהצליחו להביא שחקן בסכום כזה ובקליבר הזה, כשמגיע מגיע.
4 חודשים
מצטער שאין לך מגן ימני טבעי אחד בסגל אין לזה שום הצדקה
תראה לי קבוצה אחת בעולם בלי מגן ימני בסגל
נהיה פה מצב בלתי נסבל שאם לאנשים יש טענות או תלונות להנהלה הם שונאי הפועל או כפויי טובה, תשחררו.
מי שהיה מסיים את מכסת הזרים בלי חלוץ היה זוכה פה להרבה יותר ביקורות, ובצדק
אני אמרתי שאתה שונא הפועל או כפוי טובה?
נהיה פה מצב בלתי נסבל שכל דיון על ביקורות מתפרש כאיזו תקיפה. תשחררו
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1067 לייקים
שאפו גדול להנהלה על השם והפרופיל
והעובדה שגם את זה הצליחו לסגור
גם אם זה הולך קשה ולא הכי יפה
כמו עם בוסקילה
והעובדה שגם את זה הצליחו לסגור
גם אם זה הולך קשה ולא הכי יפה
כמו עם בוסקילה
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אין שום תירוץ, ולא יכול להיות כזה. את עמדת המגן שמאלי, שם גם היה כבר מגן שממשיך אבל כזה אמיתי,סגרו מוקדם. גם אם חשבו שפיבן מספיק ( ולמי שחושב את זה לא הייתי נותן להיות בעמדה מקצועית ) לא צריך מחליף? איך זה לא קריטי? באמת שאני לא מבין מה אפילו צריך להסביר פה ואיך אפשר למצוא צידוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:51על אחד בקליבר גבוה שהתפספס אנחנו יודעים. לך תדע מה עוד היה על הפרק ומה קרה שם.
גם יש מצב שהצות המקצועי תיעדף למטה את העמדה הזאת כי היו עמדות יותר קריטיות. לבנות קבוצה של בערך 10 שחקני הרכב חדשים זה די מטורלל.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני מאמין שיחתימו וברור שמחפשים, אבל להציג "מגן ימני טבעי" כמשהו הכרחי שאסון שאין כאילו פיבן לא עדיף על דרוויש/אבישי כהן או כל מני "מגנים ימניים טבעיים" שקריים שאם היו מגיעים לפה לא היו משפרים את הקבוצה במאומה זה גניבת דעת והתעקשות על ביקורת. עשו קיץ טוב, ניסו להחתים 7 זרים מצוינים.כיוונו גבוה. מה שלא קורה עכשיו יקרה בינואר.. הכל בסדררדפוקס כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 13:58אין שום קשר בין הדברים.דולימנגה99 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 13:52ביקום. כנראה שאתה מתגעגע לקיץ שהיו מחתימים לך ליצנים כל הקיץ ואז ברגע האחרון איזה קונט
פה הביאו שחקן נבחרת בן 22 במליון יורו
ואנשים אומרים למה נשארים רק עם פיבן בימין
אפשר לשמוח מאוד מהסכומים שעפים פה הקיץ ומהקאליבר של חלק מהשחקנים שהגיעו ובאותה מידה לחשוב שהעניין שאין לנו מגן ימני טבעי אחד בסגל זאת תקלה.
מקווה מאוד שבכל זאת יחתימו אחד.
-
- קיבל.ה 1482 לייקים
ברור שזו תהיה תקלה וזה יהיה מבאס, אבל בהתסכלות רחבה זה קיץ אדיר גם אם לא יגיע מגן ימני וזה לא צריך לקלקל את ההערכה לפרימור ושות על הקיץ הזה. אף אחד פה לא טען אחרת. באמת שלא מבין מה פה צריך להסביר או במחלוקת. אם מישהו חושב שאי הבאת מגן ימני (אם וכאשר) הופכת את הקיץ הזה ללא טוב- שיהיה לו לבריאותjoshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:08אין שום תירוץ, ולא יכול להיות כזה. את עמדת המגן שמאלי, שם גם היה כבר מגן שממשיך אבל כזה אמיתי,סגרו מוקדם. גם אם חשבו שפיבן מספיק ( ולמי שחושב את זה לא הייתי נותן להיות בעמדה מקצועית ) לא צריך מחליף? איך זה לא קריטי? באמת שאני לא מבין מה אפילו צריך להסביר פה ואיך אפשר למצוא צידוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:51על אחד בקליבר גבוה שהתפספס אנחנו יודעים. לך תדע מה עוד היה על הפרק ומה קרה שם.
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 20 ספטמבר 2025, 15:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 133 לייקים
למקין המחליףjoshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:08אין שום תירוץ, ולא יכול להיות כזה. את עמדת המגן שמאלי, שם גם היה כבר מגן שממשיך אבל כזה אמיתי,סגרו מוקדם. גם אם חשבו שפיבן מספיק ( ולמי שחושב את זה לא הייתי נותן להיות בעמדה מקצועית ) לא צריך מחליף? איך זה לא קריטי? באמת שאני לא מבין מה אפילו צריך להסביר פה ואיך אפשר למצוא צידוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:51על אחד בקליבר גבוה שהתפספס אנחנו יודעים. לך תדע מה עוד היה על הפרק ומה קרה שם.
-
- קיבל.ה 521 לייקים
אנשים פה אפילו לא מתלוננים על חצי הכוס הריקה, מתלוננים על עשירית הכוס הריקה, זה משהו
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 525 לייקים
למקין לא מגן ימני כמו שבנימין או ארצ'ל או פיבן לא מגנים ימניים, אלו אילתורים.fidel כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:21למקין המחליףjoshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:08אין שום תירוץ, ולא יכול להיות כזה. את עמדת המגן שמאלי, שם גם היה כבר מגן שממשיך אבל כזה אמיתי,סגרו מוקדם. גם אם חשבו שפיבן מספיק ( ולמי שחושב את זה לא הייתי נותן להיות בעמדה מקצועית ) לא צריך מחליף? איך זה לא קריטי? באמת שאני לא מבין מה אפילו צריך להסביר פה ואיך אפשר למצוא צידוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:51
-
- קיבל.ה 1054 לייקים
זו לא "תקלה". זה לא שמישהו שכח מזה, ניסו ואולי לא הצליחו. אני בטוח כמובן שכולם פה היו מצליחים יותר
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
-
- קיבל.ה 687 לייקים
יכול להיות אבל עדיף גם לא להחתים סתם. הספיקו לי 2 עצמיים של רמי חליס בשני דרבים שונים.NARKOTIKA כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:52לפי כל הדיווחים התחילו לחפש מגן ימני זר רק בסוף אוגוסט, וזה התגבר עם היכולת החלשה של פיבן במשחקי ההכנה
-
- קיבל.ה 197 לייקים
אשכרה נחת פה הזר ההתקפי עם הרקורד הכי מרשים ב15 שנה האחרונות ואנשים מתעסקים פה בשחר פיבן .
חח.. אנשים פשוט שכחו איך לשמוח.
חח.. אנשים פשוט שכחו איך לשמוח.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
מישהו יכול לעשות השוואה גסה של לויזו מול זר אחר ששיחק בארץ בקבוצה אחרת?
האם מדובר בפרוספקט כמו מילסון/פטאצ'י אצל ההם?
האם מדובר בשחקן סטייל חלייאלי בחיפה, אצילי בבית"ר? או סטייל דן ביטון בב"ש?
האם מדובר בפרוספקט כמו מילסון/פטאצ'י אצל ההם?
האם מדובר בשחקן סטייל חלייאלי בחיפה, אצילי בבית"ר? או סטייל דן ביטון בב"ש?
נערך לאחרונה על ידי הזקן מבלומפילד ב 20 ספטמבר 2025, 15:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
צריך להיות מציאותיים, בנו פה סגל הרבה יותר טוב ממה שכולם חשבו שנצליח בעונת החזרה . מעדיף 11 שאני שמח לצאת איתם לקרב מאשר 6 שאני סומך עליהם ו5 מתפשר עליהם.
אם אני יוצא לקרב שאני מתפשר על עמדה אחת , שבמקרה הזה זה פיבן - שהמוטיבציה שלו והרצון שלו הם 100% , אני יכול לישון בשקט בלילה עד ינואר בכיף במידה ולא יגיע מישהו חופשי בימים הקרובים.
אם אני יוצא לקרב שאני מתפשר על עמדה אחת , שבמקרה הזה זה פיבן - שהמוטיבציה שלו והרצון שלו הם 100% , אני יכול לישון בשקט בלילה עד ינואר בכיף במידה ולא יגיע מישהו חופשי בימים הקרובים.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
מה בדיוק מטריד בזה? נסגרו חלונות ההעברות בכל העולם, טכנית זה בלתי אפשרי להביא שחקן עם חוזה.
2 המועמדים האחרונים שעלו פה, היו חופשיים.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 20 ספטמבר 2025, 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
מה הקשר אבל להסתכלות רחבה? מי דיבר פה על הקיץ כולו? אם לא יגיע מגן ימני זה רע מאוד מאוד, אתה יכול לבנות בית מפואר אבל אם לא תתקין לו דלת, תהיה לך בעיה.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:19ברור שזו תהיה תקלה וזה יהיה מבאס, אבל בהתסכלות רחבה זה קיץ אדיר גם אם לא יגיע מגן ימני וזה לא צריך לקלקל את ההערכה לפרימור ושות על הקיץ הזה. אף אחד פה לא טען אחרת. באמת שלא מבין מה פה צריך להסביר או במחלוקת. אם מישהו חושב שאי הבאת מגן ימני (אם וכאשר) הופכת את הקיץ הזה ללא טוב- שיהיה לו לבריאותjoshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:08אין שום תירוץ, ולא יכול להיות כזה. את עמדת המגן שמאלי, שם גם היה כבר מגן שממשיך אבל כזה אמיתי,סגרו מוקדם. גם אם חשבו שפיבן מספיק ( ולמי שחושב את זה לא הייתי נותן להיות בעמדה מקצועית ) לא צריך מחליף? איך זה לא קריטי? באמת שאני לא מבין מה אפילו צריך להסביר פה ואיך אפשר למצוא צידוק.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:51
בכל מקרה גם לנקודה שלך, אני את שני הסנט שלי כבר נתתי ובעיניי ההתנהלות שלו/שלהם הייתה כושלת ברובה, ולהתנהלות אין קשר לתוצר הסופי, שנקווה מאוד שאחרי שיגיע מגן ימני והסגל יושלם, יעמוד במבחן התוצאה ויהיה מוצלח בהרבה מאותה התנהלות.
-
- קיבל.ה 300 לייקים
לא התכוונתי להטריד את מנוחתכם. הכוונה הייתה שחלון העברות לא מהווה חסם. מראש הוגדר שהמגן שיגיע יהיה כ״כ הנראה שחקן חופשי.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
מטריד שהוא אמר אם יגיע. בלי קשר זה תירוץ גרוע שחלונות סגורים בעולם ובגלל זה אנחנו לא מביאים מגן ימני. גם אם בינואר נחתים את ג׳אבר לעונה הבאה שזה מעולה ואחלה זה לא יוריד מהבעיה לשחק בלי מגן ימין.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
רק חליס? הייתה לנו סדרה מרשימה מאוד של מגינים כושלים שעשו טעויות על ימין ושמאל וגרמו לנו לנזק משמעותי, ככה זה עם מגינים ובלמים. האדישות של אנשים לסיפור הזה הזויה, מילא היה בעמדה מגן טוב ומחפשים מחליף, אבל אין בה מגן בכלל. לדבר אל הקיר.
נערך לאחרונה על ידי joshsoos ב 20 ספטמבר 2025, 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
יש כאן גולשים שגם אם תיתן להם מטיל זהב, הם יתלוננו על כך שהוא כבד.הגלמוד מלוד כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 15:36 אנשים פה אפילו לא מתלוננים על חצי הכוס הריקה, מתלוננים על עשירית הכוס הריקה, זה משהו
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
ויש כאן גולשים שלא מבינים איך עובד כדורגל
-
- קיבל.ה 739 לייקים
פשוט רומזים לך שאתה באובר דרמה על החלק אולי הכי פחות חשוב בקבוצה. אבל בהחלט אתה יכול להמשיך לזעום.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
סיכוי סביר שזה יהיה אחד השחקנים מהרשימה הזו

דיארה משחק 2 רצוף לא בסגל. לא מובן לי מה הייתה המטרה של ריימס בכל הסיפור הזה.
-
- קיבל.ה 300 לייקים