מנויים 2025/26
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
בשם השוויון/בטחון או כל תירוץ כלשהו אחר שיגרום להן לבכות פחות
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
אין סיכוי שהטורקיות נוחתות פה. אין ממש יחסים בין המדינות ומה גם שהן לא אירחו אותנו בבית שלהן.
לא שגרמניה היום לא נראית כמו טורקיה 2 אבל בסדר .
לא שגרמניה היום לא נראית כמו טורקיה 2 אבל בסדר .
יחד, רק יחד! 
- סומך
- קיבל.ה 1584 לייקים
זה לא רק העלות הגבוהה של להחזיק מנוי חודשי הענפים, זה גם הפניות.רדנקו כתב: ↑18 נובמבר 2025, 14:00 אני חושב שנכון להיום, אין להפועל 10,000 איש שיקנו מנוי לכדורסל, ואני באמת חושב שזה היה נכון גם בלי הקרע בקהל.
זה נכון בגלל שיש כדורגל שמושך הרבה אנשים ולקנות מנויים לשני הענפים זה זה קודם כל יקר מדי יחד. בעיקר למשפחות. אני חושב שהרעיון של מיני מנוי הוא מצוין כדי לפתור את הענין הזה אבל היה צריך להציע אותו מוקדם יותר ולא כאפשרות היחידה לרכוש כרטיס לדרבי אם אין לך מנוי קודם. זה גם דורש ממך לשלם על משחקים שאין לך מושג מתי יהיו (מודה שאני לא יודע כל כך איך זה בכדורגל כי לשם אין לי מנוי) אפילו חודש לפני.
ברגע שאתה מודיע שלא תאפשר לאנשים להעביר ניקובים למי שאינו בן משפחה יותר מחמש פעמים בשנה, אתה גורם למי שזו בעיה קשה עבורו לוותר על מנוי שאולי היה קונה. אני ויתרתי בגלל זה על מנוי שני ואני יודע שיש רבים כמוני.
סיבה נוספת היא שכמו שעופר אמר בצדק, הליגה לא מעניינת את רוב האנשים שאינם חולי כדורסל כמוני וכמו חלק מהמשוגעים כאן, ומלבד המשחקים מול הקבוצות "הגדולות" - מכבי, ירושלים ואולי חולון, פשוט כי הפועל בשלוש רמות מעל כל הקבוצות האחרות, כל שאר המשחקים לא תחרותיים.
את רוב האנשים לא מענין לבוא לראות את המשחקים מול הקבוצות "הקטנות" והם לא ישלמו מחיר של מנוי לעונה שלמה רק בשביל להיות במשחקים "הגדולים".
ומהסיבה הזו אני חושב שגם אם היו נמכרים היום 10,000 מנויים, אני לא חושב שהיינו מביאים ליד אליהו יותר מ-4000 איש למשחקים האלה. זה המצב.
אצל מכבי ממה שאני מבין גם כשהאולם סולד אאוט הם מביאים במקסימום 6000 איש למשחקים האלה, וזה כי רוב המנויים שלהם זה לא קהל של כדורגל אלא רק של כדורסל.
אני מאמין שאם נמשיך להצליח ביורוליג ימכרו עוד מנויים ולא מעטים, ואם ניקח אליפות זה יביא עוד מנויים, אבל גם אם האולם יהיה סולד אאוט, הוא יהיה במקרה הטוב חצי ריק ברוב משחקי הליגה.
מוזמנים לשנות את דעתי.
יש לי מנוי גם וגם אבל לא יכול להרשות לעצמי ללכת לאירועי ספורט פעמיים (וכשהיורוליג יחזור) שלוש או ארבע פעמים בשבוע
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדנקו
- קיבל.ה 2028 לייקים
נכון מאוד. ולכן גם כתבתי שהעובדה שהודיעו שלא תתאפשר העברת ניקובים גרמה לאנשים לא מעטים (כמוני למשל) לוותר על רכישה של מנוי נוסף או בכלל.סומך כתב: ↑18 נובמבר 2025, 15:55זה לא רק העלות הגבוהה של להחזיק מנוי חודשי הענפים, זה גם הפניות.רדנקו כתב: ↑18 נובמבר 2025, 14:00 אני חושב שנכון להיום, אין להפועל 10,000 איש שיקנו מנוי לכדורסל, ואני באמת חושב שזה היה נכון גם בלי הקרע בקהל.
זה נכון בגלל שיש כדורגל שמושך הרבה אנשים ולקנות מנויים לשני הענפים זה זה קודם כל יקר מדי יחד. בעיקר למשפחות. אני חושב שהרעיון של מיני מנוי הוא מצוין כדי לפתור את הענין הזה אבל היה צריך להציע אותו מוקדם יותר ולא כאפשרות היחידה לרכוש כרטיס לדרבי אם אין לך מנוי קודם. זה גם דורש ממך לשלם על משחקים שאין לך מושג מתי יהיו (מודה שאני לא יודע כל כך איך זה בכדורגל כי לשם אין לי מנוי) אפילו חודש לפני.
ברגע שאתה מודיע שלא תאפשר לאנשים להעביר ניקובים למי שאינו בן משפחה יותר מחמש פעמים בשנה, אתה גורם למי שזו בעיה קשה עבורו לוותר על מנוי שאולי היה קונה. אני ויתרתי בגלל זה על מנוי שני ואני יודע שיש רבים כמוני.
סיבה נוספת היא שכמו שעופר אמר בצדק, הליגה לא מעניינת את רוב האנשים שאינם חולי כדורסל כמוני וכמו חלק מהמשוגעים כאן, ומלבד המשחקים מול הקבוצות "הגדולות" - מכבי, ירושלים ואולי חולון, פשוט כי הפועל בשלוש רמות מעל כל הקבוצות האחרות, כל שאר המשחקים לא תחרותיים.
את רוב האנשים לא מענין לבוא לראות את המשחקים מול הקבוצות "הקטנות" והם לא ישלמו מחיר של מנוי לעונה שלמה רק בשביל להיות במשחקים "הגדולים".
ומהסיבה הזו אני חושב שגם אם היו נמכרים היום 10,000 מנויים, אני לא חושב שהיינו מביאים ליד אליהו יותר מ-4000 איש למשחקים האלה. זה המצב.
אצל מכבי ממה שאני מבין גם כשהאולם סולד אאוט הם מביאים במקסימום 6000 איש למשחקים האלה, וזה כי רוב המנויים שלהם זה לא קהל של כדורגל אלא רק של כדורסל.
אני מאמין שאם נמשיך להצליח ביורוליג ימכרו עוד מנויים ולא מעטים, ואם ניקח אליפות זה יביא עוד מנויים, אבל גם אם האולם יהיה סולד אאוט, הוא יהיה במקרה הטוב חצי ריק ברוב משחקי הליגה.
מוזמנים לשנות את דעתי.
יש לי מנוי גם וגם אבל לא יכול להרשות לעצמי ללכת לאירועי ספורט פעמיים (וכשהיורוליג יחזור) שלוש או ארבע פעמים בשבוע
לכן אני חושב שמיני מנוי הוא אחלה פתרון.
צריך להבין שקהל היעד של הפועל בכדורסל הוא לא אותו קהל היעד של מכבי כדורסל.
אני חושב שאם עופר ישאר והקבוצה תצליח בארץ וביורוליג יהיו פה עשרת אלפים מנויים.
אבל לבנות את זה לוקח זמן.
כי זה צריך להיות קהל שכדורסל מענין אותו מספיק בשביל להגיע לכל המשחקים ולשלם עבורם.
גם בלי הפילוג בקהל, אני לא רואה היום שכל כך מהר יבואו 10000 איש להוציא כסף על מנוי משולב שדורש ממך להגיע פעמיים-שלוש בשבוע לכדורסל.
וזה נכון פי כמה למי שאוהד שרוף של הכדורגל, כי מי שרוצה גם להגיע לכדורגל ולכדורסל צריך לפנות חלק משמעותי מהערבים שלו לספורט.
נכון להיום לא יודע כמה אוהדי הפועל כאלה יש.
-
joshsoos
- קיבל.ה 824 לייקים
הדברים האלה ידועים ונכתבו כאן הרבה פעמים, אבל הבעיה שעופר וצחי ושאר הצוות לא ממש מבינים את זה.
למרות זאת בתמחור נכון יהיו עוד כמה אלפים שיקנו יורוליג העונה, אבל בכל עונה זה יהיה תלוי במצב הקבוצה ומצב אישי של אנשים, עד שיבנה אם יבנה קהל נפרד ולא רק חופף לכדורגל.
מה שכן, אוהדי הפועל הם בכל זאת זן מיוחד, הקהל הכי נאמן במדינה, ולכן הבסיס הוא בכל זאת איתן גם אם לא גדול מספיק למלא לבדו. השאר זה כאמור מצב הקבוצה, ומצב אישי של אוהדים לעומת תמחור ואילוצים אישיים ( להביא משפחה וכו ).
למרות זאת בתמחור נכון יהיו עוד כמה אלפים שיקנו יורוליג העונה, אבל בכל עונה זה יהיה תלוי במצב הקבוצה ומצב אישי של אנשים, עד שיבנה אם יבנה קהל נפרד ולא רק חופף לכדורגל.
מה שכן, אוהדי הפועל הם בכל זאת זן מיוחד, הקהל הכי נאמן במדינה, ולכן הבסיס הוא בכל זאת איתן גם אם לא גדול מספיק למלא לבדו. השאר זה כאמור מצב הקבוצה, ומצב אישי של אוהדים לעומת תמחור ואילוצים אישיים ( להביא משפחה וכו ).
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
כישלון חרוץ. מקום ראשון ביורוליג ובליגה.
"קהילה חדשה" עלאק.

"קהילה חדשה" עלאק.

-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 721 לייקים
אתה יכול לנקוב מספרית?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
מביך ומביש.shaharg כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:07 לפי ספורט5 - 4500
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=525229
המינימום זה לפחות להוריד מחירים ביחס לשחיטה של המחירים היום.
-
shaharot
- קיבל.ה 892 לייקים
4500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
אין שמח ממני.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
ועדיין , אתה מקום ראשון ביורוליג ומכרת 4,500 מנויים.
זה לא כישלון?
- 7even
- קיבל.ה 3583 לייקים
אתה מאכיל אותם בתגובות באשכולות כאלה.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
שמחת שאתמול ניצחנו?
שמע לי, חבל.
גם 100 עובדות שתביא לא יעזרו לך.
יחד, רק יחד! 
-
shaharot
- קיבל.ה 892 לייקים
תראה עם תמחור ושיווק נכון אפשר היה למכור עוד 1500 מנויים +-יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
זה לא כישלון?
למשחקי יורוליג יהיה סולד אאוט אין לי ספק.
אין להפועל סל כיום כמות בשביל לעשות 10,000 מנויים לליגה. זה משהו שיבנה עם השנים. בהחלט יעד ריאלי.
רשמתי את זה במקום אחר -
כמה ישראלים ראו את גמר היורוליג לעומת גמר ליגת האלופות?
תחשוב מכבי שלפני עשור היה לה רשימת המתנה למנויים של עוד 3-4 יד אליהו. היום לא מצליחה לעשות 10,000 מנויים.
אוהדי הפועל הם בעיקר כדורגל , ולוקח זמן לבנות דור של כדורסל.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
עופר עוזב בסוף העונה.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:55תראה עם תמחור ושיווק נכון אפשר היה למכור עוד 1500 מנויים +-יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.
זה לא כישלון?
אין להפועל סל כיום כמות בשביל לעשות 10,000 מנויים לליגה. זה משהו שיבנה עם השנים. בהחלט יעד ריאלי.
רשמתי את זה במקום אחר -
תחשוב מכבי שלפני עשור היה לה רשימת המתנה למנויים של עוד 3-4 יד אליהו. היום לא מצליחה לעשות 10,000 מנויים.
אין פה דור ואין בטיח.
הוא בנה על לתת את המכה העונה ונכשל.
-
בני12
- קיבל.ה 2222 לייקים
הוא השקיע 160 מליון ש"ח העונה.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 19:14עופר עוזב בסוף העונה.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:55תראה עם תמחור ושיווק נכון אפשר היה למכור עוד 1500 מנויים +-יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27
אין שמח ממני.
זה לא כישלון?
רשמתי את זה במקום אחר -
אין פה דור ואין בטיח.
הוא בנה על לתת את המכה העונה ונכשל.
גם אם יד אליהו היה סולדאאוט זה לא היה מכסה 30%.
איזה מכה הוא בדיוק היה יכול לעשות ?
-
איש גדול
- קיבל.ה 346 לייקים
האמת שלא כל כךיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
זה לא כישלון?
אחרי אתמול אני הייתי קצת יותר נזהר כשאני אומר כישלון.
4500 אלף מנויים למרות המחאה כשבמשחקים גדולים יגיעו 7000+ (אתמול הגיעו 8500) זה לא כישלון.
ואני אומר את זה בתור אחד שעד אתמול חשב שונה לגמרי.
גם עם כל התחזיות שעופר אוטוטו עוזב הייתי נזהר , אני שומע תתחזיות האלה כבר מתחילת עונה שעברה.
שמעתי ראיון איתו היום ולא עושה רושם שהוא מתכוון לעזוב בקרוב.
בגדול אני חושב שקצת התאהבתם בפוזיציה של המחאה ואתם זוקפים לעצמכם הישגים שהם לא ממש הישגים ומסרבים לקבל את זה שהגלגל מתקדם בלעדיכם.
אם יש לכם עדין חשק כלשהו להיות חלק מהפועל וגם משהו שאתם יכולים לקבל ממנו החלטות חוץ מאגו הייתי ממליץ לכם לעשות חושבים מחדש.
כי זה לא נראה שהמחאה מובילה לתוצאות שהיא קיוותה להוביל.
-
Nati
- קיבל.ה 2416 לייקים
כל הכבודאיש גדול כתב:האמת שלא כל כךיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.
זה לא כישלון?
אחרי אתמול אני הייתי קצת יותר נזהר כשאני אומר כישלון.
4500 אלף מנויים למרות המחאה כשבמשחקים גדולים יגיעו 7000+ (אתמול הגיעו 8500) זה לא כישלון.
ואני אומר את זה בתור אחד שעד אתמול חשב שונה לגמרי.
גם עם כל התחזיות שעופר אוטוטו עוזב הייתי נזהר , אני שומע תתחזיות האלה כבר מתחילת עונה שעברה.
שמעתי ראיון איתו היום ולא עושה רושם שהוא מתכוון לעזוב בקרוב.
בגדול אני חושב שקצת התאהבתם בפוזיציה של המחאה ואתם זוקפים לעצמכם הישגים שהם לא ממש הישגים ומסרבים לקבל את זה שהגלגל מתקדם בלעדיכם.
אם יש לכם עדין חשק כלשהו להיות חלק מהפועל וגם משהו שאתם יכולים לקבל ממנו החלטות חוץ מאגו הייתי ממליץ לכם לעשות חושבים מחדש.
כי זה לא נראה שהמחאה מובילה לתוצאות שהיא קיוותה להוביל.
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
בשום צורה לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
זה לא כישלון?
קח שנה אחרונה על היום, והיינו חולמים על כמות מנויים כזו. וזה כשיש עוד אנשים שמחרימים. כמו הקהל הרדום שזה הצליח להעיר זה מטורף.
האם הפוטנציאל גבוה יותר? בהחלט. האם צריך לפעול להחזיר למגרשים ציבור שנעלם בשנה האחרונה? לחלוטין.
האם זה נמוך ביחס לתוכנית עסקית כזו או אחרת של ינאי? אולי, אין לנו מושג.
אבל אני לא פועל לפי תוכניות עסקיות של ההנהלה, ואני לא מגדיר דברים שהם פחות ממיצוי מוחלט של הפוטנציאל ככשלון.
זה כמות שמעידה על הצלחה והתקדמות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
חח עלק "שמח שאתמול ניצחנו?"
מזכיר לי את הדרישות מהחכים הערבים לגנות פיגועים.
כאילו מישהו חייב פה דין וחשבון למישהו אחר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
אני בהלם.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:56 חח עלק "שמח שאתמול ניצחנו?"
עונה שעברה היו לך כמעט 8,000 מנויים.
העונה במצב של הקבוצה אתה עם 4,500.
איך אין פה כישלון.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
אתה שמחת שניצחנו אתמול? שמחת או לא יא סוכן של האויב.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:59אני בהלם.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:56 חח עלק "שמח שאתמול ניצחנו?"
איך אין פה כישלון.
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
קודם כל, עונה שעברה בתקופה הזו היו לנו 3000 מנויים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:59אני בהלם.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:56 חח עלק "שמח שאתמול ניצחנו?"
איך אין פה כישלון.
שנית, זה היה חלק מהתלהבות עם המעבר, וכלל לא מעט ״מנויי רפאים״, כאלו שנמשכו עם המעבר אבל לא רצו בכך, ולא באו למשחקים.
מה שקרה אחרי המעבר היה חריג, ושובר את הסטטיסטיקה. אנחנו עדיין עם כמות מנויים ששנים אפילו לא העזנו לחלום עליה. זה בשום צורה לא כשלון. בשום צורה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2367 לייקים
מה זה "התלהבות עם המעבר"?
אם הייתה התלהבות עם המעבר, איפה ההתלהבות של מקום 1 ב"יורוליג" ומקום 1 בישראל?
אחרי המעבר מכרו שאיזה יופי, "בית זמני" ויתר השקרים.
בפועל הקהל הרחב הבין שלא זמני ולא נעליים, ונראה שגם קבוצה שהיא אחת הטובות באירופה לא מספיק מושכת אותו לעשות מנוי למשכן הקבוע במנורה. בטח כשאין עכידוד ואווירה, וכשכן יש אווירה חרא סביב המועדון. ככה לפחות לי נראה.
בפועל הקהל הרחב הבין שלא זמני ולא נעליים, ונראה שגם קבוצה שהיא אחת הטובות באירופה לא מספיק מושכת אותו לעשות מנוי למשכן הקבוע במנורה. בטח כשאין עכידוד ואווירה, וכשכן יש אווירה חרא סביב המועדון. ככה לפחות לי נראה.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
למה ההתלהבות על המעבר נגדעה? מה קרה? מקצועית אין סיבה לכך.red in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:05קודם כל, עונה שעברה בתקופה הזו היו לנו 3000 מנויים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:59אני בהלם.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:56 חח עלק "שמח שאתמול ניצחנו?"
איך אין פה כישלון.
שנית, זה היה חלק מהתלהבות עם המעבר, וכלל לא מעט ״מנויי רפאים״, כאלו שנמשכו עם המעבר אבל לא רצו בכך, ולא באו למשחקים.
מה שקרה אחרי המעבר היה חריג, ושובר את הסטטיסטיקה. אנחנו עדיין עם כמות מנויים ששנים אפילו לא העזנו לחלום עליה. זה בשום צורה לא כשלון. בשום צורה.
ואני זוכר שבחודש ינואר פרסמו שזה מעבר ״זמני״
מה קורה עם זה
זה לא כשלון, עם חזרת היורוליג לארץ ימכרו 6500-7000. שנה הבאה 8000 ועוד שנתיים סולד אאוט. ואז לא נזכור את כל הממורמרים שמקללים ברשתות, את כל אלו שכבר התנתקו מהקבוצה. הזמן עושה את שלו. גם ההצלחות. המועדון מעל הכל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:244500 > דרייב איןיותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 17:54 בסוף אחרי הכול- זו כמות המנויים.
"קהילה חדשה" עלאק.
![]()
שמחת שאתמול ניצחנו?
זה לא כישלון?
לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
בלי תנאים, בלי תירוצים. אחרייך הפועל !
-
קובי
- קיבל.ה 437 לייקים
פעם, כשהייתי צעיר, יצאתי לדייט עם מישהי.טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:10 מה זה "התלהבות עם המעבר"?
היא אמרה לי משהו שעד היום, עשרות שנים, אני נוצר בליבי.
הסבלנות משתלמת.
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 258 לייקים
צודק 200%.ramig76 כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:16זה לא כשלון, עם חזרת היורוליג לארץ ימכרו 6500-7000. שנה הבאה 8000 ועוד שנתיים סולד אאוט. ואז לא נזכור את כל הממורמרים שמקללים ברשתות, את כל אלו שכבר התנתקו מהקבוצה. הזמן עושה את שלו. גם ההצלחות. המועדון מעל הכל.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 18:27אין שמח ממני.
זה לא כישלון?
לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
בלי תנאים, בלי תירוצים. אחרייך הפועל !
לדעתי זה יקרה יותר מהר מבחינת הכמויות.
אם הפועל תגיע ליעדים שלה, נראה סולד אאוט
ככר משנה הבאה.
כמובן בתנאי שהקבוצה תשאר יקרה עם שחקנים
טופ יורוליג.
אני חושב שללא ספק 4,500 מנויים בעת הזאת זה לא הרבה, אבל יחסית לרעל וההחרמות שיש, זו כמות מכובדת בתור התחלה. ואלו גם מנויים שרכשו בידיעה שאין יורוליג בארץ, ובגלל שגם ככה רואים שאפשר להשיג כרטיסים למשחקים נגד ירושלים ומכבי, אין FOMO לרכוש מנויים.
אין לי ספק שאם וכאשר היורוליג באמת יחזור לארץ נראה עלייה יפה בכמות המנויים, שיכולה ליצור גם תגובת שרשרת ואת תחושת ה FOMO. לטווח הארוך אם נישאר ביורוליג והוא ישוחק בארץ, אז קל וחומר.
קצת מצחיק(ועצוב) חוסר הסבלנות הזה והחיפוש אחר נקודות כישלון במועדון...קהל זה משהו שנבנה עם הזמן ולמלא את הדרייב אין הרבה יותר קל מלמלא את מנורה.
נכון - אם הארגון היה מגיע למנורה אז כנראה היו לנו עוד כמות משמעותית של מנויים, אבל זה ייקרה בכל מקרה כל עוד הקבוצה תתמיד להיות חזקה. בינתיים אני נהנה מזה שיש לנו סיכוי לתארים כי לא מקבלים עונשים כל שני וחמישי.
אין לי ספק שאם וכאשר היורוליג באמת יחזור לארץ נראה עלייה יפה בכמות המנויים, שיכולה ליצור גם תגובת שרשרת ואת תחושת ה FOMO. לטווח הארוך אם נישאר ביורוליג והוא ישוחק בארץ, אז קל וחומר.
קצת מצחיק(ועצוב) חוסר הסבלנות הזה והחיפוש אחר נקודות כישלון במועדון...קהל זה משהו שנבנה עם הזמן ולמלא את הדרייב אין הרבה יותר קל מלמלא את מנורה.
נכון - אם הארגון היה מגיע למנורה אז כנראה היו לנו עוד כמות משמעותית של מנויים, אבל זה ייקרה בכל מקרה כל עוד הקבוצה תתמיד להיות חזקה. בינתיים אני נהנה מזה שיש לנו סיכוי לתארים כי לא מקבלים עונשים כל שני וחמישי.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
שוב- עונה קודמת היית עם יותר מ- 7,000 מנויים.Berger כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:24 אני חושב שללא ספק 4,500 מנויים בעת הזאת זה לא הרבה, אבל יחסית לרעל וההחרמות שיש, זו כמות מכובדת בתור התחלה. ואלו גם מנויים שרכשו בידיעה שאין יורוליג בארץ, ובגלל שגם ככה רואים שאפשר להשיג כרטיסים למשחקים נגד ירושלים ומכבי, אין FOMO לרכוש מנויים.
למה שתראה עלייה בכמות המנויים? תחשוב שהיציע הכי פושטי, נניח 6 למעלה, אבא עם 2 ילדים צריך להתחייב מראש לכיותר מ-7,000 ש"ח עבור מפעל שא. לך תדע אם יחזור ו- ב. מי יודע כמה משחקים באמת יהיו. שזו עוד סוגייה שהמועדון לא מוכן להתייחס אליה.
עוד עניין, הקהל של הפועל סל זה קהל ששם 2000 ש"ח מקסימום על מנוי עד לפני עונה. פתאום אתה מביא כזו קפיצה במחירים כאילו זה הקהל של מכבי.
למה אי אפשר היה לצאת במכירה של "מנוי מסגרת" שאתה כאילו נועל לך מקום עבור תשלום סמלי ואז לפני כל משחק מבקש העברת תשלום? היה נותן קצת יותר ביטחון.
אני מוצא בצער נקודות כישלון במועדון כי פשוט הן כל כך זועקות. הוא עושה ים טעויות.
וזה באמת על קצה המזלג.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1812 לייקים
מי שמרגיש שהפכו את הקבוצה שלו למכבי 2 בןחר להרגיש ככה כי זה משרת נרטיב שיקרי שהוא בוחר להאמין לו מטעמי שינאה וכעס
-
shaharot
- קיבל.ה 892 לייקים
עד שבוע הבא (יש מצב אפילו מחר) נדע אם המשחקים חוזרים לארץ או לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:00שוב- עונה קודמת היית עם יותר מ- 7,000 מנויים.Berger כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:24 אני חושב שללא ספק 4,500 מנויים בעת הזאת זה לא הרבה, אבל יחסית לרעל וההחרמות שיש, זו כמות מכובדת בתור התחלה. ואלו גם מנויים שרכשו בידיעה שאין יורוליג בארץ, ובגלל שגם ככה רואים שאפשר להשיג כרטיסים למשחקים נגד ירושלים ומכבי, אין FOMO לרכוש מנויים.
למה שתראה עלייה בכמות המנויים? תחשוב שהיציע הכי פושטי, נניח 6 למעלה, אבא עם 2 ילדים צריך להתחייב מראש לכיותר מ-7,000 ש"ח עבור מפעל שא. לך תדע אם יחזור ו- ב. מי יודע כמה משחקים באמת יהיו. שזו עוד סוגייה שהמועדון לא מוכן להתייחס אליה.
עוד עניין, הקהל של הפועל סל זה קהל ששם 2000 ש"ח מקסימום על מנוי עד לפני עונה. פתאום אתה מביא כזו קפיצה במחירים כאילו זה הקהל של מכבי.
למה אי אפשר היה לצאת במכירה של "מנוי מסגרת" שאתה כאילו נועל לך מקום עבור תשלום סמלי ואז לפני כל משחק מבקש העברת תשלום? היה נותן קצת יותר ביטחון.
אני מוצא בצער נקודות כישלון במועדון כי פשוט הן כל כך זועקות. הוא עושה ים טעויות.
וזה באמת על קצה המזלג.
כמה משחקים יהיו? אפילו פנר ואנדולו לא יודעים.
המועדון כן התייחס שהכסף יוחזר בסיום העונה על משחקים שלא ישוחקו בארץ.
הקפיצה נובעת מן הסתם כי נוסף 19 משחקי יורוליג. המחיר לדעתי זול משמעותי מהמנויים של מכבי.
עד לפני 4 שנים אוהדי הפועל לא היו רגילים לשלם גם 2000 שקל כי לא היינו באירופה.
וכן עם שיווק נכון אפשר היה להביא עוד 1000-1500 מנויים.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
לפי 2 השורות הראשונות- למה אז יצאו בכלל במכירה על מוצר שלא בטוח שיהיה קיים? למה לא עשו כמו עם המעבר ליד אליהו עונה קודמת ששילמת "דמי רצינות" או משהו בסגנון, שעובדתית זה עבד ביחס למצב הנוכחי.shaharot כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:34עד שבוע הבא (יש מצב אפילו מחר) נדע אם המשחקים חוזרים לארץ או לא.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:00שוב- עונה קודמת היית עם יותר מ- 7,000 מנויים.Berger כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:24 אני חושב שללא ספק 4,500 מנויים בעת הזאת זה לא הרבה, אבל יחסית לרעל וההחרמות שיש, זו כמות מכובדת בתור התחלה. ואלו גם מנויים שרכשו בידיעה שאין יורוליג בארץ, ובגלל שגם ככה רואים שאפשר להשיג כרטיסים למשחקים נגד ירושלים ומכבי, אין FOMO לרכוש מנויים.
וזה באמת על קצה המזלג.
כמה משחקים יהיו? אפילו פנר ואנדולו לא יודעים.
המועדון כן התייחס שהכסף יוחזר בסיום העונה על משחקים שלא ישוחקו בארץ.
הקפיצה נובעת מן הסתם כי נוסף 19 משחקי יורוליג. המחיר לדעתי זול משמעותי מהמנויים של מכבי.
עד לפני 4 שנים אוהדי הפועל לא היו רגילים לשלם גם 2000 שקל כי לא היינו באירופה.
וכן עם שיווק נכון אפשר היה להביא עוד 1000-1500 מנויים.
סליחה למה הכסף יוחזר בסיום העונה ולא עם ביטול המשחקים? למה אני צריך לקבל החזר של שוטף+ חצי שנה?
הקפיצה אבל היא לא פרופורציונלית. הורה עם ילדים צריך מראש להתחייב לסכום גדול, למשחקים שאולי לא יתקיימו?
העניין הוא שאנחנו אומרים את העניין של ה-1000 עד 15000 על כל דבר. היו יכולים להקצות כזו כמות למכירה לקבל בדרבי; היו יכולים להביא למשחקי ליגה פושטים את הכמות הזו בנוסף למעט שמגיעים היום ועוד ועוד.
זה לא באג, זה פיצ'ר.
-
shaharot
- קיבל.ה 892 לייקים
מנכל היורוליג הכריז שהמשחקים חוזרים לארץ ללא התנגדות של אף קבוצה.
אחרי שבועיים הטורקיות והספרדיות התהפכו ומנסות לעשות מהלך ולבטל את המהלך. בוא נקווה שלא יצליח להם. בכל מקרה עד שבוע הבא יהיה תשובה סופית לכאן או לכאן.
למה בסיום העונה? לא יודע רק ציינתי שהמועדון כן התייחס לנושא הזה. אגב גם בכדורגל זה היה בסיום העונה . לא ראיתי שהיו תלונות.
אחרי שבועיים הטורקיות והספרדיות התהפכו ומנסות לעשות מהלך ולבטל את המהלך. בוא נקווה שלא יצליח להם. בכל מקרה עד שבוע הבא יהיה תשובה סופית לכאן או לכאן.
למה בסיום העונה? לא יודע רק ציינתי שהמועדון כן התייחס לנושא הזה. אגב גם בכדורגל זה היה בסיום העונה . לא ראיתי שהיו תלונות.
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
כל התלהבות נעלמת, תמיד.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:15למה ההתלהבות על המעבר נגדעה? מה קרה? מקצועית אין סיבה לכך.red in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:05קודם כל, עונה שעברה בתקופה הזו היו לנו 3000 מנויים.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 21:59
אני בהלם.
איך אין פה כישלון.
מה קורה עם זה
אני איש מוצר, תמיד כשאתה משיק מוצר חדש יש התלהבות שנעלמת בחלקה אחרי זה, ואז יש ירידה מסויימת.
העניין הוא למתן את הירידה כמה שיותר, ואז לדאוג לצמיחה מתמדת קדימה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 2 לייקים
לא דאגוred in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:52כל התלהבות נעלמת, תמיד.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:15למה ההתלהבות על המעבר נגדעה? מה קרה? מקצועית אין סיבה לכך.red in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:05
קודם כל, עונה שעברה בתקופה הזו היו לנו 3000 מנויים.
מה קורה עם זה
אני איש מוצר, תמיד כשאתה משיק מוצר חדש יש התלהבות שנעלמת בחלקה אחרי זה, ואז יש ירידה מסויימת.
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
קודם כל, אתה רואה את העתיד?טכנית לארז כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:10 מה זה "התלהבות עם המעבר"?
מאיפה אתה קובע עובדתית שזה שקרים?
זה חלק מהעניין של זריעת רעל שחלק מהקהל עושה - תגיד שאתה מתסכל על המפה ומאמין שלא יצליחו להקים אולם חדש וזה ישאר אולם קבוע, לגיטימי. זה כבר עניין של דעה, וזה לגיטימי להתנגד למעבר שאתה חושב שיהפוך לקבוע כי הוא לא יצליח.
אבל למרות שהמועדון מסביר שהוא פועל לנושא, למרות שהעירייה אומרת שהיא פועלת לנושא, אתה קבעת שזה עובדה ששיקרו. סורי, זו לא המציאות.
שנית, יש התלהבות של יורוליג, ורואים שזה העלה את כמות המנויים לפי הדיווחים, אבל זה אף פעם לא גדול כמו ההתלהבות הראשונה.
ולבסוף, היית בדרבי עכשיו?
להגיד שאין עידוד ואווירה זה פשוט לא נכון.
נכון, זה לא חזק כמו עם האולטראס, אבל בהחלט היה הרבה עידוד והמון אווירה. כתבתי קודם, אבא שלי הגיע לדרבי כדורסל אחרי בערך 15 שנים, כי הוא היה בהתלהבות ענקית לקראת המשחק הזה, כמו שלא היה המון המון זמן.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 549 לייקים
מאיפה לעזאזל אתה אומר את זה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 נובמבר 2025, 00:01לא דאגוred in blood כתב: ↑18 נובמבר 2025, 23:52כל התלהבות נעלמת, תמיד.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 נובמבר 2025, 22:15
למה ההתלהבות על המעבר נגדעה? מה קרה? מקצועית אין סיבה לכך.
מה קורה עם זה
היה בתחילת העונה יותר מנויים ממה שהיה בפתיחת העונה בכל ההיסטוריה של הקבוצה, ונראה שזה עלה מאז בעוד שליש.
וזה תהליך ארוך שנים. העניין זה כל שנה לעלות עוד קצת. תמיד יהיה אחוז מסויים שמחדש, אחוז מסויים שמפסיק, וכמות מסויימת של מנויים חדשים. העניין הוא כל שנה לאפטם את המספרים האלו לכדי צמיחה.
הייתה דעיכת ההתלהבות הראשונית, וניצלו אותה במידה מסויימת כי כאמור, התחלנו עם כמות מנויים גדולה מהדרייב אין וגדולה מכל מה שהיה בהיסטוריה של הקבוצה. עכשיו נראה מה יהיה בשנים הבאות, והאם יצליחו לאפטם את זה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל