אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 388 לייקים
המועדון הוציא הודעה משותפת של מינצברג וספרא, החליטו להשהות את המו״מ עד שיפתרו את עניין החובות.
אין עסקה בקיצור, תודה מינצברג, תודה ניסנוב, ימח שמכם.
אין עסקה בקיצור, תודה מינצברג, תודה ניסנוב, ימח שמכם.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
כן מושהה, רק חבל שאת תחילת העונה אי אפשר להשהות. בקצב הזה ההכנות לעונה יתחילו באמצע אוגוסט
-
- קיבל.ה 961 לייקים
משהים את המשא ומתן עד לפתרון החובות של קבוצת הבעלות הקודמת.
אין לי כוח
אין לי כוח
-
- קיבל.ה 374 לייקים
כבר מאז שהניסנובים בעלים אין להם פתרון לבעיית החובות של עצמם, מה מצפים שפתאום תוך שבועיים הם יפטרו את זה באורך פלא? בקיצר המומ ימשיך ב 2028
-
- קיבל.ה 940 לייקים
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
לא יכול להגיע איזה הוריקן ולהשמיד את המועדון הזה כבר ?
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
כל הזמן חובות חובות אפילו אחרי פירוק
- 7even
- קיבל.ה 2684 לייקים
הניסנובס זה טפיל שמסרב לעזוב.
הם פגעו בשם הפועל יותר מאלי טביב או כל אחד אחר בצורה התנהלות שלהם ובתביעות שחזרו מכל שחקן בערך.
וממשיכים גם בימינו אנו....מטורף.
הם פגעו בשם הפועל יותר מאלי טביב או כל אחד אחר בצורה התנהלות שלהם ובתביעות שחזרו מכל שחקן בערך.
וממשיכים גם בימינו אנו....מטורף.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4753 לייקים
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
מה יש להשהות של מי ההחלטה להשהות ? חבורה של צנונים מנהלים את הקבוצה הזו למה שפתאום יטפלו בחובות בכלל ? להקיא
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אם רוצים להציל את המועדון הזה, קבוצה חדשה בליגה ג' זה הפיתרון היחיד. אם יש קבוצת כזאת, והקהל מאוחד מאחוריה, מחר בבוקר ספרא הוא הבעלים. ואין יותר ניסנובים ואין יותר מינצברגים.
-
- קיבל.ה 2401 לייקים
-
- קיבל.ה 301 לייקים
לא. זה לא הפתרון, ומרוב שמעלים את זה פה עוד יתחילו להאמין בסיסמא המטומטמת הזאת של לפרק ולבנות מחדש.
שכל בן זונה שאחראי לחוב בהפועל ישלם את החוב הזה בחזרה, כל חוב באחריות בסוף של מישהו מסוים, מנחש שכולם של ניסנוב, ושיעופו לנו מהחיים.
להרגשתי - ספרא לא מוכן לקחת אחריות על חובות ניסנוב, ומינצברג גם לא יקח את האחריות הזאת, ושם זה תקוע.
מי מבטיח לך שספרא לא עומד לייצר עוד חובות? הרי כל בעלים שהיה פה בסוף גמר ככה. למה לי לראות את הקבוצה שלי משחקת מול הפועל שלומי וכפר כנא במשך 6 שנים במקרה הטוב?
-
- קיבל.ה 230 לייקים
זה לא רק זה, את הכסף שהוא היה משקיע בלהחזיר חובות למינצברגים והחזרי השקעות ושטויות הוא ישקיע במועדון.
אם בקהל שלנו מעדיפים לסמוך על ניסנובס שבסוף הכל יסתדר, במקום הזדמנות למיליארדר, מגיע לנו.
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
אז הניסנובים כן אשמים
רביב אמר שאין להם קשר לכל עניין המומ
רביב אמר שאין להם קשר לכל עניין המומ
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אהה! איזה הצעה נפלאה! שכל אחד ישלם את החובות שלו! נו, חבל שלא הצעת את זה לניסנובים. עכשיו הכל נפתר.ונרקומן כתב: ↑30 מאי 2024, 17:00לא. זה לא הפתרון, ומרוב שמעלים את זה פה עוד יתחילו להאמין בסיסמא המטומטמת הזאת של לפרק ולבנות מחדש.
שכל בן זונה שאחראי לחוב בהפועל ישלם את החוב הזה בחזרה, כל חוב באחריות בסוף של מישהו מסוים, מנחש שכולם של ניסנוב, ושיעופו לנו מהחיים.
להרגשתי - ספרא לא מוכן לקחת אחריות על חובות ניסנוב, ומינצברג גם לא יקח את האחריות הזאת, ושם זה תקוע.
מי מבטיח לך שספרא לא עומד לייצר עוד חובות? הרי כל בעלים שהיה פה בסוף גמר ככה. למה לי לראות את הקבוצה שלי משחקת מול הפועל שלומי וכפר כנא במשך 6 שנים במקרה הטוב?
-
- קיבל.ה 428 לייקים
למה ניסנוב מצילי הפועל לא אומרים כל חוב שאנחנו אחראים נשלם וכנל מצנברג
-
- קיבל.ה 950 לייקים
שתיגמר כבר הסאגה הזו, לכאן או לכאן, נמאס כבר מכל הכתבות האלה.
רק בקבוצה הזו כל דבר מוציא את הנשמה.
רק בקבוצה הזו כל דבר מוציא את הנשמה.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 55 לייקים
חייב להבין את הקטע של הצמדת החובות לאנשים ספציפיים. זה לא שהם הלוו כסף מהפועל. אלה חובות של המועדון. למשל השכר של אבוקסיס לעונה הבאה. מי צריך לשלם את זה? מינצברג מכיסו?ונרקומן כתב: ↑30 מאי 2024, 17:00לא. זה לא הפתרון, ומרוב שמעלים את זה פה עוד יתחילו להאמין בסיסמא המטומטמת הזאת של לפרק ולבנות מחדש.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
עכשיו,כדי להפוך את הסיפור למושלם- גם ספרא וגם מינצברג מוותרים על הפועל והאחים הממלוחים יחזרו להציל אותנו.
אני כבר עברתי את שלב הכאב והעצבים
אני כבר עברתי את שלב הכאב והעצבים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
קחי אוויר...
תנו לחברות לסיים את בדיקת הנאותות ולהציג תמונה ברורה של מצב החובות
תנו לחברות לסיים את בדיקת הנאותות ולהציג תמונה ברורה של מצב החובות
-
- קיבל.ה 272 לייקים
מעניין אותי איך הגיעו לכל החובות האלה? הרי ראינו את הסגלים שהעמידו פה ב7 השנים אחרונות אז אני שואל איך יש כזה הרבה חובות?
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
-
- קיבל.ה 55 לייקים
נראה לי שזה בגלל שהחוב הוא לא שלהם. הוא נוצר בתקופתם, אולי, אבל הוא חוב של המועדון. אני לא יודע אם זאת דוגמה טובה אבל החוזה של אבוקסיס לעונה הבאה זה חוב של מינצברג? הוא צריך לשלם לאבוקסיס מכיסו?
כי אם הוא נשאר בעלים הוא יכול לקזז את השכר הזה מהתקציב לעונה הבאה. מניח שאותו הדבר הניסנובים. מבחינתם החובות צריכים להיות חלק מהתקציב של המועדון.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
בואו נעצור וננשום
קודם כל לנו כקהל אין מילה בויכוח בין הצדדים לכן לא באמת משנה ההעדפה שלנו.
דבר שני בית המשפט פסק כבר שיש חוב של הפועל/מינצברג לניסנובים בגובה של 5 מיליון והטיל עיקולים. ככה שכנ' זה לא שחור ולבן שהניסנובים הרעים ומינצברג הטוב. זה דבר אחד.
דבר שני אני מתקשה להבין את האמונה העיוורת במשיח ספרא ובמילארדים שלו
במציאות : ספרא לא מילארדר בטח לא בדולרים, ולא בא לשפוך כסף כמו שאנשים מפנטזים
כל סיפור המחלוקת והחובות ברכישת הקבוצה הוא פחות מהעלות השנתית של זהבי במכבי
יכול להיות שמדובר על עקרון מקודש בעיניי ספרא יכול להיות שזו דרכו לחסוך בהוצאות, בכל מקרה גרירת הרגליים הזאת בעיניי לא מוציאה אותו טוב.
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 30 מאי 2024, 17:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
הוא שלהם כי בין השאר לא שילמו ביודעין ליואב גרפיברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2024, 17:16נראה לי שזה בגלל שהחוב הוא לא שלהם. הוא נוצר בתקופתם, אולי, אבל הוא חוב של המועדון. אני לא יודע אם זאת דוגמה טובה אבל החוזה של אבוקסיס לעונה הבאה זה חוב של מינצברג? הוא צריך לשלם לאבוקסיס מכיסו?
כי אם הוא נשאר בעלים הוא יכול לקזז את השכר הזה מהתקציב לעונה הבאה. מניח שאותו הדבר הניסנובים. מבחינתם החובות צריכים להיות חלק מהתקציב של המועדון.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
למה מינצברג נזכר רק עכשיו לתבוע את החובות מהניסנובים?
מה קשור עיתוי המכירה לספרא? אם מינצברג חושב שאת החובות שנוצרו בתקופת ניסנוב הם צריכים לשלם מכיסם, למה הוא לא דרש את זה לפני חודשיים?
מה קשור עיתוי המכירה לספרא? אם מינצברג חושב שאת החובות שנוצרו בתקופת ניסנוב הם צריכים לשלם מכיסם, למה הוא לא דרש את זה לפני חודשיים?
-
- קיבל.ה 272 לייקים
אבל מכרנו שחקנים ב26 מיליון שקל רק בשנתיים האחרונות איפה כל הכסף הזה?
אני גם לא מבין לא אמרו שהשנה 17 מיליון שקל מהתקציב הןא כיסוי חובות? שום עיתונאי רציני לא עושה סדר אמיתי באיפה הכסף
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אז החוב שלהם הוא "הקנס" על הלנת שכר?dino כתב: ↑30 מאי 2024, 17:22הוא שלהם כי בין השאר לא שילמו ביודעין ליואב גרפיברנדון מלכה כתב: ↑30 מאי 2024, 17:16נראה לי שזה בגלל שהחוב הוא לא שלהם. הוא נוצר בתקופתם, אולי, אבל הוא חוב של המועדון. אני לא יודע אם זאת דוגמה טובה אבל החוזה של אבוקסיס לעונה הבאה זה חוב של מינצברג? הוא צריך לשלם לאבוקסיס מכיסו?
זה לא רלוונטי. הם היו הבעלים של העסק וניהלו אותו. ברגע שהעסק נמכר, הכל תלוי בהסכם בינם לבין מינצברג, בהנחה שהוכנסו בו סעיפים חריגים.
אם החובות אכן שלהם, לא ברור מדוע מינצברג חיכה עד עכשיו כדי לתבוע
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אני מנסה להבין מה מנסים לעשות פה, כי ההודעה היא סתם קשקוש ותכלס אין חדש.
מניח שמנסים להפעיל לחץ על תושב וגרינברג אבל כנראה יש דברים שקורים מאחורי הקלעים אחרת אין פה כלום ולא יהיה כלום
מניח שמנסים להפעיל לחץ על תושב וגרינברג אבל כנראה יש דברים שקורים מאחורי הקלעים אחרת אין פה כלום ולא יהיה כלום
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 30 מאי 2024, 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
מועדון מת מת מת מת מת מת מת מת
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
מחכים למסמך של דלויטאוגוסטוס היל כתב: ↑30 מאי 2024, 17:29 אני מנסה להבין מה מנסים לעשות פה, כי ההודעה היא סתם קשקוש ותכלס אין חדשה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ייתכן וההודעה היא פשוט כלשונה.אוגוסטוס היל כתב: ↑30 מאי 2024, 17:29 אני מנסה להבין מה מנסים לעשות פה, כי ההודעה היא סתם קשקוש ותכלס אין חדשה.
פורסם בעבר שהחברות אמורות לתת את חוו"ד הסופית בשוף החודש. כנראה שהגיע סוף החודש והם לא הספיקו ולכן יצאו בהודעה משותפת שאומרת שהמומ ימשך כאשר מצב החובות יתבהר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה נשמע פחות אופטימי מכך שמחכים למסמך של פירמה של רו"ח.
יש כאן כוונה לכאורה של ההנהלה הנוכחית לפתור בעצמה את הסוגייה מול ההנהלה הקודמת מתוך בטחון , שהם ינצחו בבית המשפט , ולכן העסקה בסיכון ממשי לדעתי.
עניין של כמה ימים עד שנדע כנראה.
יש כאן כוונה לכאורה של ההנהלה הנוכחית לפתור בעצמה את הסוגייה מול ההנהלה הקודמת מתוך בטחון , שהם ינצחו בבית המשפט , ולכן העסקה בסיכון ממשי לדעתי.
עניין של כמה ימים עד שנדע כנראה.
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אם אני מבין את זה נכון- הכל תלוי בהסכם המכירה בין מינצברג לניסנובים והאחריות לחובות שנוצרו בתקופת הניסנובים. לפחות מבחינת מינצברג.
את ספרא לא מעניינים הניסנובים וכנראה גם להפך.
השאלה, אולי, היא למה מיצברג לא יכול למכור ולתבוע את הניסנובים בלי קשר למכירה. הרי החובות ממילא חלים על המועדון, גם אם הוא ימשיך להחזיק בו.
זה מטריד כי לא בטוח שמינצבג היה נכנס לתביעה הזאת לולא עסקת המכירה. אולי חשב שכל עוד הוא מחזיק במועדון, הוא יחזיר את החובות כחלק מהתקציב. ברגע שהוא יוצא, אין לו אפשרות לעשות את זה.
את ספרא לא מעניינים הניסנובים וכנראה גם להפך.
השאלה, אולי, היא למה מיצברג לא יכול למכור ולתבוע את הניסנובים בלי קשר למכירה. הרי החובות ממילא חלים על המועדון, גם אם הוא ימשיך להחזיק בו.
זה מטריד כי לא בטוח שמינצבג היה נכנס לתביעה הזאת לולא עסקת המכירה. אולי חשב שכל עוד הוא מחזיק במועדון, הוא יחזיר את החובות כחלק מהתקציב. ברגע שהוא יוצא, אין לו אפשרות לעשות את זה.