עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מסכים איתך לגבי סייף ודוידה.
לגבי שכר וחבשי, האם הם היו עושים הבדל? אני חושב ששניהם הוכיחו שהם שחקני ליגת על לגיטימיים, לצערי אני לא יכול להגיד את זה עדיין על מרבית הצעירים שלנו. אני חושב שנכון להיום הם עדיפים על למקין וסניור לצורך העניין, ולא במעט.
לגבי להביא שחקנים תחת חוזה, הלוואי. נחכה ונראה.
אבל כן, אני חושב שבניגוד למה שהיה לפני חודש, למי שמביע דאגה היום בהחלט יש על מה להתבסס.
לגבי שכר וחבשי, האם הם היו עושים הבדל? אני חושב ששניהם הוכיחו שהם שחקני ליגת על לגיטימיים, לצערי אני לא יכול להגיד את זה עדיין על מרבית הצעירים שלנו. אני חושב שנכון להיום הם עדיפים על למקין וסניור לצורך העניין, ולא במעט.
לגבי להביא שחקנים תחת חוזה, הלוואי. נחכה ונראה.
אבל כן, אני חושב שבניגוד למה שהיה לפני חודש, למי שמביע דאגה היום בהחלט יש על מה להתבסס.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
מי היה לך ריאלי לשדרג באמת את הסגל? קנדיל לא היה לך באמת דרך להביא. כל השאר זה סבבה לסגל אבל לא משהו שישדרג.הוקיץ' כתב: ↑19 יוני 2023, 22:32מה זה למה סגרנו את השוק הישראלי? מי נשאר? ברצינות אני שואל. אני לא מצליח לחשוב על אף שם רלוונטי.שחר כתב: ↑19 יוני 2023, 22:24 היחיד שבאמת הפסדנו זה קנדיל, שהיה אמור לחתום והעדיף כסף וספסל אצל חיפה.
בדש לא באמת היה מועמד אלינו כי אנחנו לא מסוגלים להתחרות בתקציבים של חיפה , בש ומכבי.
אני לא מבין למה סגרתם את השוק הישראלי ולמה לשפוט אותם באמצע יוני. לא ראיתי שקבוצות אחרות עשו רכש מרשים, גם קבוצות שמכוונות גבוה כמו מכבי וביתר. מילא אם היו חותמים שחקנים גרועים בעמדות שחסרים בהם שחקנים, אז היייתי מסכים, אבל ברור שלא נתחיל כך את העונה ויגיעו שחקנים בעמדות החסרות.
גם התרגלנו לכל הדיווחים על ״ הפועל הציעה לשחקן פלוני 100 אלף לעונה״ ועל מומ עם שחקן שקר כלשהו מרומניה ועכשיו זה לא קיים, אז יש תחושה שכלום לא קורה ומן הסתם זה לא נכון.
אתם ממהרים להיות השופטים והתליינים, אני חןשב שאחרי כל החרא שספגנו, מגיע להם כמה חודשים של חסד לפחות ..
ואחרי הכל גם צריך תיאום ציפיות ולהבין שמהבוץ העמוק שהניסנובים השאירו אותנו, ייקח זמן לצאת ולא לצפות שנדרוס את הליגה וכנראה שגם יקרו טעויות בדרך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם השחקנים שאנחנו מדברים עליהם פה, קני סייף, דור חוגי ודוידה, לכולם יש חוזים לעונה הבאה בקבוצותיהם וזה לא יותר מווישפול ט'ינקינג בשלב הזה.
יכול להיות שיש להם שיטות סקאוטינג מעולות והם הולכים להביא לפה 2-3 זרים נהדרים. הלוואי. אני חושב שגם אם זה המצב אנחנו עדיין בבעיה לא קטנה ונצטרך קפיצת מדרגה מכמה שחקנים כדי לעשות עונה טובה.
יש פה עונה מאוד דלה בישראלים טובים. זה מצב נתון.
צריך לחשוב יצירתי. מקווה שעושים עבודה מעבר לזה אין לי מה להציע ספציפית.
סה"כ אזוגי רודריגז אלטמן זה שדרוג. אביב סאלם לפי מה שקראתי החתמה טובה לסגל,
חסרים 3 שחקנים להרכב ועוד 4 לסגל פלוס מינוס
ואני לא יודע לתת לך שמות של ישראלים ריאלים. עוד יכולים לקרות דברים כולל כל מיני טריידים או יהודים אוסטרלים שקרכלשהו.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כמו שכתבתי לשחר, בעיני כל השמות שציינתי היו שדרוג על הקיים, מי יותר ומי פחות.
יכול להיות שכולם היו לא רלוונטים מכל מיני סיבות, קשה לי להאמין, אבל אולי. אני כרגע פחות מסתכל על מי אשם ויותר מודאג מהמצב הקיים.
כאמור, הלוואי ויקריצו ישראלים מאיפשהו.
יכול להיות שכולם היו לא רלוונטים מכל מיני סיבות, קשה לי להאמין, אבל אולי. אני כרגע פחות מסתכל על מי אשם ויותר מודאג מהמצב הקיים.
כאמור, הלוואי ויקריצו ישראלים מאיפשהו.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
-
- קיבל.ה 291 לייקים
הזרים שיגיעו יהיו חייבים להיות משמעותיים כפי שכבר נכתב כאן.
רודריגס אגב יכול לשחק גם כמגן…
מה שחסר פה לרוב המשתמשים זה תיאום ציפיות והשלמה עם כך שקידום צעירים מהווה אסטרטגיה מאד בסיסית של המועדון ועם החומר הקיים אין סיבה שלא.
כפי שנכתב כאן הפועל לא יכולה להתמודד על הישראלים הטובים בארץ(ולא שיש יותר מדי) ולכן צריכה ואף חייבת לייצר אותם בעצמה,ההתפתחות שלהם תהיה חלק חשוב בתקומה של המועדון.
מעבר לכך מאמין שמעבר לשני זרים כן יגיעו עוד ישראלים.
מה שחסר פה לרוב המשתמשים זה תיאום ציפיות והשלמה עם כך שקידום צעירים מהווה אסטרטגיה מאד בסיסית של המועדון ועם החומר הקיים אין סיבה שלא.
כפי שנכתב כאן הפועל לא יכולה להתמודד על הישראלים הטובים בארץ(ולא שיש יותר מדי) ולכן צריכה ואף חייבת לייצר אותם בעצמה,ההתפתחות שלהם תהיה חלק חשוב בתקומה של המועדון.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
הייתי הולך על דור חוגי, הוא ממש אנדרייטד, עונה שעברה חתם בסכנין ואפשרי לעמוד בדרישות השכר שלו.
בחצי עונה הוא עומד על מספרים יפים, שיחק 14 משחקים ותרם 5 גולים, 2 בישולים, 6 מסירות מפתח ועוד 11 ניסיונות, לא רע בכלל לחצי עונה בלחץ, ומי שראה אותו היו לו גם המון מצבים שיצר לבד ולא נכנסו, ואגב אחרון, סטטיסטית הוא שיחק חצי מבדש בכמות דקות, כולם התאכזבו שבדש לא חתם, אם הוא היה משחק אותה כמות דקות כמו בדש, הוא יכל לשפר את הסטטיסטיקה שלו הרבה יותר (אפילו לעקוף)
בחצי עונה הוא עומד על מספרים יפים, שיחק 14 משחקים ותרם 5 גולים, 2 בישולים, 6 מסירות מפתח ועוד 11 ניסיונות, לא רע בכלל לחצי עונה בלחץ, ומי שראה אותו היו לו גם המון מצבים שיצר לבד ולא נכנסו, ואגב אחרון, סטטיסטית הוא שיחק חצי מבדש בכמות דקות, כולם התאכזבו שבדש לא חתם, אם הוא היה משחק אותה כמות דקות כמו בדש, הוא יכל לשפר את הסטטיסטיקה שלו הרבה יותר (אפילו לעקוף)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הדבר הנכון הוא לשלב צעירים. לא לתת להם את המפתחות להרכב באופן קבוע.BRUNO CONTI כתב:הזרים שיגיעו יהיו חייבים להיות משמעותיים כפי שכבר נכתב כאן.
זו טעות מקצועית וניהולית.
אפשר היה גם בתקציב הקיים לעשות הרבה יותר בגזרת הישראלים.
לדעתי , זה כבר לא הפיך בקיץ הנוכחי.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אחלה שחקןshaolin232 כתב:הייתי הולך על דור חוגי, הוא ממש אנדרייטד, עונה שעברה חתם בסכנין ואפשרי לעמוד בדרישות השכר שלו.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
דור חוגי משחק באגף שמאל או חלוץ שני, כלומר על העמדות של אלטמן/לאיוס.
שחקן בינוני מאוד לטעמי.
שחקן בינוני מאוד לטעמי.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
כמובן שלא יהיה הרכב של 11 צעירים זה לא שם.De Niro כתב: ↑19 יוני 2023, 23:44הדבר הנכון הוא לשלב צעירים. לא לתת להם את המפתחות להרכב באופן קבוע.BRUNO CONTI כתב:הזרים שיגיעו יהיו חייבים להיות משמעותיים כפי שכבר נכתב כאן.
זו טעות מקצועית וניהולית.
אפשר היה גם בתקציב הקיים לעשות הרבה יותר בגזרת הישראלים.
לדעתי , זה כבר לא הפיך בקיץ הנוכחי.
אבל הם כן יהוו שחקני סגל לגיטימיים.
אחד הבלמים ואל ים מבחינתי לגמרי בסדר לבנות עליהם הרכב.
סניור מחליף לגיטימי לכנפיים,כנל בנימין לקישור.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
בעיני הוא שחקן נחמד, אבל לא להרכב.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
דור חוגי מספיק טוב בשביל לשחק הרכב בלא מעט קבוצות.
לא רואה למה לו לבוא להפועל
לא רואה למה לו לבוא להפועל
-
- קיבל.ה 320 לייקים
ובפינתינו הקבועה
האם יהיה וולקאם היום?
או שבהפועל מתעסקים רק במשחק חגיגות המאה שיצא כבר מכל החורים
האם יהיה וולקאם היום?
או שבהפועל מתעסקים רק במשחק חגיגות המאה שיצא כבר מכל החורים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
יהיה של שחקן 10–14 ימים
צוות מקצועי בקרוב
*הימור
צוות מקצועי בקרוב
*הימור
-
- קיבל.ה 337 לייקים
אז אחרי שבדש וקנדיל הלכו, נשארנו עם מעט מאוד ישראלים מוכשרים וטובים לעמדות שאנחנו צריכים. מי היה מאמין שזה יהיה המצב כשאמרתי.נו לא להחתים את זובאס כי זה תופס מקום של זר.
אבל כרגע יש לנו רק לחלום על דוידה. ויותר הגיוני וכדאי כיאל. כיאל היה בעצם כמעט הכל בסכנין יחד עם מלמד. מאוד הרשים אותי בפיזיות ובטכניות שלו. אם הוא מגיע הוא מאפשר גם לפתוח מדי פעם עם רודריגס בעמדה אחרת, לאל ים לעלות מהספסל, לאייבינדר לעלות בהרכב פעם ב. פותר בעיה של פציעות במרכז המגרש.
----------------זובאס---------------
--גורפינקל--ישראלוב--בלם זר---אזוגי--
----------אל ים -----רודריגס-------
--לאיוס------אלטמן----------קשר זר
-----------------אוז'ו--------------
ספסל:
שרון, אייבינדר, למקין, סניור, בנימין, גאנם, רמות, סאלם, ארי, טוויזר
אבל כרגע יש לנו רק לחלום על דוידה. ויותר הגיוני וכדאי כיאל. כיאל היה בעצם כמעט הכל בסכנין יחד עם מלמד. מאוד הרשים אותי בפיזיות ובטכניות שלו. אם הוא מגיע הוא מאפשר גם לפתוח מדי פעם עם רודריגס בעמדה אחרת, לאל ים לעלות מהספסל, לאייבינדר לעלות בהרכב פעם ב. פותר בעיה של פציעות במרכז המגרש.
ספסל:
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הוא משחק 3-4-3 או -4-3-3jonati כתב: ↑20 יוני 2023, 08:21 אז אחרי שבדש וקנדיל הלכו, נשארנו עם מעט מאוד ישראלים מוכשרים וטובים לעמדות שאנחנו צריכים. מי היה מאמין שזה יהיה המצב כשאמרתי.נו לא להחתים את זובאס כי זה תופס מקום של זר.
ספסל:
כך נטען
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כבירי כבר היה מחזיר את ליידנר ודוידה
-
- קיבל.ה 956 לייקים
עזבו וולקאם, שידליפו איזה מלפפון שיתנו לנו לראות קצת סרטוני ביצועים עם מוזיקת מעליות ברקע. גמרו עלינו עם השקט הזה
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בכל מקרה מניח שמינצברג התעדכן שפה קבוצות יורדות ליגה וזה לא כמו בMLS
אז לא דואג
פשוט עניין ההחתמות זאת התמכרות
בעיה שלנו
אז לא דואג
פשוט עניין ההחתמות זאת התמכרות
בעיה שלנו
-
- קיבל.ה 122 לייקים
איך הגענו מזה שלמקין עוד רגע נמכר לקבוצה מחול,ללשבת על הספסל וישראלוב בהרכב?jonati כתב: ↑20 יוני 2023, 08:21 אז אחרי שבדש וקנדיל הלכו, נשארנו עם מעט מאוד ישראלים מוכשרים וטובים לעמדות שאנחנו צריכים. מי היה מאמין שזה יהיה המצב כשאמרתי.נו לא להחתים את זובאס כי זה תופס מקום של זר.
ספסל:
-
- קיבל.ה 122 לייקים
אדי גוטליב טוען שלא חתם בריינה ומתכוון להגיע לפתיחת האימונים בהפועל
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
קני סייף יפתור לנו הרבה כאבי ראש
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
קני סייף מחזיק בחוזה לעוד עונה בנפטצ'י והוא שחקן יותר יקר מבדש שלא היינו מסוגלים להנחית, מה גורם לך לחשוב שהוא ירק לכיוון שלנו או שחן סול ירשה לעצמו בכלל לפנטז עליו?
-
- קיבל.ה 506 לייקים
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
טוב, ראיתי את הסרטון ביצועים של אודיסאוס כבר 500 פעם.
אני זקוק לסרטון ביצועים חדש.
מישהו שם יכול להדליף כבר משהו?
אני זקוק לסרטון ביצועים חדש.
מישהו שם יכול להדליף כבר משהו?
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 385 לייקים
ולאסקיס אמר שהוא שוקל להביא שחקנים אוסטרלים אז הנה הדלפה שהמצאתי:
Jackson Irvine
אוסטרלי שמשחק בסט. פאולי
קשר אמצע שמאלני הארדקור ונורא ווקאלי לגבי זכויות הכל. מתאים לנו בול.
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
אלוף בבישול גולים עצמאיים של היריבה. להחתים

"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גידי קאניוק קיבל הודעה לחפש קבוצה, להביא
-
- קיבל.ה 940 לייקים
שחקן בן 30 קיבל הודעה שהוא לא מספיק טוב להפועל חיפה, להביא.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
נשארו ישראלים ברמה סבירה בכלל?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1024 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
מה עם פיראס מוגרבי? אם כבר שמות שקשה להיפטר מהם
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אז קדימה- כדורגלנים אוסטרלים יהודים
ריאן בלומברג, מגן שמאלי בן 24 גובה 2 מטר.
משחק במרילנד בארה"ב
https://umterps.com/sports/mens-soccer/ ... mberg/9665
ג'ייקוב מאייר..בלם בן 21 שמשחק בפרת' גלורי מהליגה הראשונה באוסטרליה.
לא מזמן הקבוצה האריכה לו חוזה.
https://perthglory.com.au/news/highly-r ... e-to-glory
המאמן שלו מאמין בו.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
זה בסדר, הוא חוזר גם כך. יש לו חוזה.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
לדעתי קאניוק לא שחקן גמור למרות העונה האחרונה שהייתה זוועתית מבחינתו, ואם אפשרי אז כן להביא, בעיקר נוכח מיעוט החלופות. גם לא הייתי בוחל במקסים פלקושצ'נקו.
אפשר לנסות גם לגנוב לביתר את אבישי כהן (מגן) שנתן עונה טובה. וגם מורגן מק"ש יכול להיות בסדר, בהתחשב במצב.
אין מה לעשות חברים, השוק דל וכל קוץ הופך דרדר !
אפשר לנסות גם לגנוב לביתר את אבישי כהן (מגן) שנתן עונה טובה. וגם מורגן מק"ש יכול להיות בסדר, בהתחשב במצב.
אין מה לעשות חברים, השוק דל וכל קוץ הופך דרדר !
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
באר שבע מכוונת לזרים שאנחנו צריכים לכוון אליהם גם
כעת הם רוצים איזה פטרסן אחד קשר כנף ימין עם עבר לא רע בבונדסליגה2 והליגה ההולנדית
מניח שהוא ברמות שכר של 250-300 אלף יורו ומעלה
כנראה שהשוק היזראלי לא כזה מעניין אותנו(האמת הרוב חרא שם)
כעת הם רוצים איזה פטרסן אחד קשר כנף ימין עם עבר לא רע בבונדסליגה2 והליגה ההולנדית
מניח שהוא ברמות שכר של 250-300 אלף יורו ומעלה
כנראה שהשוק היזראלי לא כזה מעניין אותנו(האמת הרוב חרא שם)