עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 171 לייקים
משוגע לחתום על חוזה כזה שלא מותנה לא בשערים, לא בבישולים, לא בהופעות, כלום.
פאקינג 3 מיליון שקל מהתקציב זה עומרי אלטמן.
אני אוהב אותו, אבל איזה שחיטה.
פאקינג 3 מיליון שקל מהתקציב זה עומרי אלטמן.
אני אוהב אותו, אבל איזה שחיטה.
-
- קיבל.ה 36 לייקים
אפשר להאשים רק את האוהדים והלחץ שלהם. מזכיר לכולם שלפני שנתיים שיגעו את ההנהלה יום ולילה שיבוא עם פציעה או בלי, זה לא היה מעניין אף אחד כולם רצו שיגיע.
-
- קיבל.ה 123 לייקים
הגיע להפועל השבורה מיוון אחרי ששיגעו אותו בהודעות לעונה הכי הזויים שהיתה פה אחרי ה7.10 ,עכשיו הפכו אותו לפרסונה לא רצויה. ברגל אחת הוא לא רואה פה את ארי כהן ורן בנימין ורק לראות את החיוך אחרי הכול עם ריינה מול הגרמנים לראות שיש לו דם בצבע הנכון.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
תקשיבו שניה, צריך להגיד לכם משהו.RedDrifter כתב: ↑25 יולי 2025, 11:20אפשר להאשים רק את האוהדים והלחץ שלהם. מזכיר לכולם שלפני שנתיים שיגעו את ההנהלה יום ולילה שיבוא עם פציעה או בלי, זה לא היה מעניין אף אחד כולם רצו שיגיע.
אי אפשר להאשים את האוהדים בהחלטות מקצועיות.
יש הנהלה וצוות מקצועי שמקבלים החלטות ורק אותם אפשר להאשים. זה שאוהדים צועקים ומגיבין ברשת לא אמור לנהל מועדון, וזה שאלו דברים שאכן ניהלו את המועדון זה עוד פשע בסדרת הפשעים שנעשו לנו בעשור וחצי האחרון. גם אוהדי המחלה רצו שזהבי יישאר אצלם למשל, שם הם קיבלו החלטה ועומדים בה על הראש של האוהדים.
אוהדים פועלים מסנטימנטים טהורים ואי אפשר להאשים אותם בכלום.
רק מי שנתן לו את החוזה הזה אשם.
תודה.
-
- קיבל.ה 123 לייקים
קשקוש, ברור שלאוהדים יש חלק בהחלטות מקצועיות, במיוחד שהפועל פוסט טביב עד ספרא נוהלה תמיד בידי אוהדים והיא אולי הקבוצה הכי מושפעת מלחץ אוהדים בליגה חוץ מבית"ר.
חלק עצום מההחלטות שלקחנו משכטר ועד רייכט הושפעה מלחץ אוהדים
חלק עצום מההחלטות שלקחנו משכטר ועד רייכט הושפעה מלחץ אוהדים
-
- קיבל.ה 2729 לייקים
רק נדייק שמדובר במקום 5 מתוך רק הישראלים ולא כולל הזרים.
דבר שני, זה נראה לי עוד הגזמה של צנציפר.
הוא גם כותב שם שכבר עתה תקציב השחקנים שלנו הוא כמו של באר שבע, שזה לא שם באמת.
מלבד זאת, הוא פרסם בעונה שעברה את הדבר הבא:
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /hkqez1gd0
קפטן הפועל ת"א, עומרי אלטמן, מסרב לבקשת הפועל ת"א להפחית משכרו. אלטמן, שמחזיק בחוזה של 250 אלף דולר לעונה, סופג ביקורות על כך שהוא לא מוכן לקצץ את שכרו, ואפילו לא להיפגש עם הקבוצה, אך גם אין לו הצעה אחרת.
במד המשתכרים העכשוי הוא מציג 400 אלף דולר לעונה. זאת אומרת שהוא סותר את עצמו(לא חדש)
בכל מקרה, בשורה התחתונה, אלטמן מרוויח שכר גבוה ביחס לתועלת ובעיקר ביחס ליעוד שלו, אבל זהו פלונטר מבחינה כספית, אם נעזיב אותו, עדיין נשלם כסף. השוק הישראלי דל, הסגל הישראלי שלנו רובו בא מהלאומית והוא צעיר ברובו, ככה שלא נורא שאלטמן ישאר ויתן את שלו כיששראלי טוב יחסית.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 25 יולי 2025, 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אתה צודק שזו המציאות, אבל אשם מי שמושפע מהלחץ הזה, לא מי שמפעיל אותו. בכל העולם אוהדים מפעילים לחץ, זה לא אומר שזה מה שאמור לנהל מועדון
-
- קיבל.ה 36 לייקים
תשמע אני מאלה שלא רצו שיחזור בגלל הפרסום על הפציעה שעבר. אהבתי את אלטמן ועדיין אוהב אותו כשחקן. חושב שמה שעושים לו זה עוול רציני - הלעג, הקללות והזלזול בו כי היה פצוע רוב הזמן בעונת הירידה. אי אפשר לקחת ממנו את העובדה שהוא היה השחקן הכי משמעותי שלנו בתקופות הכי חשוכות בהיסטוריה של המועדון הזה. עומרי אלטמן ממש לא שווה 400 אלף אירו לעונה, לא שווה את השכר הזה בשום צורה אבל מפה ועד מה שעושים לו יש פער רציני כי בסוף אנחנו הקהל לחץ להביא אותו בכל מחיר אז עכשיו שהתגלה שבאמת עשו הכל להחזיר אותו פתאום זה לא מתאים לאוהדים? זה צביעות לשמה. אוכלים את הדייסה שבישלנו לעצמו אי אפשר להאשים אחרים במקרה שלו. נכון שהלחץ מהקהל לא אמור לנהל את מה שקורה במועדון אבל זאת הייתה המציאות שלנו וזה ממחיש איזה בית זונות היה בהפועל עד לאחרונהקפבלנקה כתב: ↑25 יולי 2025, 11:42תקשיבו שניה, צריך להגיד לכם משהו.RedDrifter כתב: ↑25 יולי 2025, 11:20אפשר להאשים רק את האוהדים והלחץ שלהם. מזכיר לכולם שלפני שנתיים שיגעו את ההנהלה יום ולילה שיבוא עם פציעה או בלי, זה לא היה מעניין אף אחד כולם רצו שיגיע.
אי אפשר להאשים את האוהדים בהחלטות מקצועיות.
יש הנהלה וצוות מקצועי שמקבלים החלטות ורק אותם אפשר להאשים. זה שאוהדים צועקים ומגיבין ברשת לא אמור לנהל מועדון, וזה שאלו דברים שאכן ניהלו את המועדון זה עוד פשע בסדרת הפשעים שנעשו לנו בעשור וחצי האחרון. גם אוהדי המחלה רצו שזהבי יישאר אצלם למשל, שם הם קיבלו החלטה ועומדים בה על הראש של האוהדים.
אוהדים פועלים מסנטימנטים טהורים ואי אפשר להאשים אותם בכלום.
רק מי שנתן לו את החוזה הזה אשם.
תודה.
- Shacham
- קיבל.ה 934 לייקים
מישהו כתב בטוויטר משהו שלדעתי נכון - ה400 אלף יורו זה סכום של חוזה שלו לשנה + כספים שהוא הסכים לדחות בעונה שהיינו בלאומית.
זה מסתדר עם המשכורת שדוברה עליה כשחתם (250 אלף יורו) ועם הידיעות שביקשו ממנו לדחות שכר בלאומית עוד לפני שספרא נכנס רשמית. ובאף מקום לעולם לא דובר על 400 אלף יורו שכר.
זה מסתדר עם המשכורת שדוברה עליה כשחתם (250 אלף יורו) ועם הידיעות שביקשו ממנו לדחות שכר בלאומית עוד לפני שספרא נכנס רשמית. ובאף מקום לעולם לא דובר על 400 אלף יורו שכר.
-
- קיבל.ה 2460 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5282 לייקים
החוזה שצנצי פרסם לא נכון וגבוה מהחוזה בפועל.
אבל הוא עדיין מרוויח חוזה כפול ממה שהוא שווה.
אבל הוא עדיין מרוויח חוזה כפול ממה שהוא שווה.
-
- קיבל.ה 1286 לייקים
-
- קיבל.ה 375 לייקים
אף קבוצה לא תשלם לו את החוזה הזה והוא בצדק לא יוותר על מה שמגיע לו.
להשאיר אותו ולסחוט את הלימון כמה שנוכל
להשאיר אותו ולסחוט את הלימון כמה שנוכל
-
- קיבל.ה 1012 לייקים
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
צנציפר פרסם לפני שנתיים שהוא חתם על 250 אלף. איך זה פתאום 400?
יש הרבה אפשרויות.
הנה חלקן
1. שצנציפר שוב שופר של מישהו וזה מה שהוא התבקש להעביר.
2. שצנציפר טועה / מתבלבל בין נטו ברוטו יורו ושקלים
3. שבמהלך עונת הירידה שאלטמן הסכים לוותר על חלק מהשכר המועדון קיבל את הצעצו אבל ההצעה כללה גם החזרה של הכזף כאשר נהיה סליגת העל. אז שנה שעברה שולמו לו רק 100 אלף והשנה הוא אמור לקבל את ההמשך.
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים
הוא יראה דקה בהפועל עד סיום הקריירה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 415 לייקים
לא יכול להשאר במועדון. מהרגע שנכנס למשחק האווירה בקהל נהייתה מוזרה. קארמטית הוא לא טוב לנו
-
- קיבל.ה 2729 לייקים
חוץ מההחמצה ממטר, היה בסדר במה שצריך. סך הכל לא קיבל הרבה כדורים וכשקיבל כרגיל היה פיבוט נחמד, שיודע להשתלט טוב.
לא כל כך נכנס לענייני רגש, ווייבים וקארמות, עוד שניה מישהו יכתוב שהוא מוריד סטלות.
לא כל כך נכנס לענייני רגש, ווייבים וקארמות, עוד שניה מישהו יכתוב שהוא מוריד סטלות.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
הוא שחקן טוב שנמצא במצב לא נעים.
יצטרך להוכיח את עצמו ולקנות אמון מחדש במידה ויישאר.
כרגע אני רואה את מחאמיד עולה לפני כחלוץ
יצטרך להוכיח את עצמו ולקנות אמון מחדש במידה ויישאר.
כרגע אני רואה את מחאמיד עולה לפני כחלוץ
-
- קיבל.ה 375 לייקים
לא מבין את ההייט אליו.
היה הכי טוב בקבוצות העלובות של הפועל ששיחק בהם
ברור שהוא לא כוכב, אבל לא הבנתי מה הבעיה איתו. מה השלב הבא? ישרקו גם לרוטמן ובנימין?
יצורים
היה הכי טוב בקבוצות העלובות של הפועל ששיחק בהם
ברור שהוא לא כוכב, אבל לא הבנתי מה הבעיה איתו. מה השלב הבא? ישרקו גם לרוטמן ובנימין?
יצורים
-
- קיבל.ה 106 לייקים
-
- קיבל.ה 375 לייקים
אבל הוא לא סמל של כישלון. הוא היה השחקן היחיד שעוד איכשהו היה קשור למקצוע. (קוץ במדבר הוא פרח וכו׳)
להפיל את זה עליו זה לא פחות מהזוי.
העיקר כפיים לפיבן ואייבינדר, כי הם הרי הכי מסמלים פטיש ומגל. קהל של יצורים יש לנו אין מה להגיד
-
- קיבל.ה 259 לייקים
ביטחון שואף ל0
חייב איזה גול או 2 שיחזיר לו את הביטחון
לא חושב שהייתי מוותר עליו
חייב איזה גול או 2 שיחזיר לו את הביטחון
לא חושב שהייתי מוותר עליו
-
- קיבל.ה 106 לייקים
פיבן לא שייך לירידה הקודמת אז הוא פחות קשור לדיון לדעתי..
איינבינדר הוא בהחלט ה-סמל של התקופה הרעה שלנו בעיניי. שחקן שהוא מעודדת על המגרש ותו לא.
אלטמן הוא שריד של אותה תקופה והיה אצל בכמה קדנציות שכולם נגמרו רע, לא באשמתו הישירה ואולי היה הכי פחות גרוע באותה תקופה.
ועדיין, סנטימנטלית, אני יכול להבין למה יש סביבו פחות הערכה כרגע. החוזה השמן שהוא יושב עליו רק מחזק את הרגשות האלה אני מעריך
* רק מבהיר שלדעתי הוא שחקן כדורגל טוב וראוי לסגל אם מדברים נטו על הצד המקצועי
-
- קיבל.ה 375 לייקים
מה עובר עלייך? מה קשור לירידות ליגה בכלל?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 10:56פיבן לא שייך לירידה הקודמת אז הוא פחות קשור לדיון לדעתי..
איינבינדר הוא בהחלט ה-סמל של התקופה הרעה שלנו בעיניי. שחקן שהוא מעודדת על המגרש ותו לא.
אלטמן הוא שריד של אותה תקופה והיה אצל בכמה קדנציות שכולם נגמרו רע, לא באשמתו הישירה ואולי היה הכי פחות גרוע באותה תקופה.
ועדיין, סנטימנטלית, אני יכול להבין למה יש סביבו פחות הערכה כרגע. החוזה השמן שהוא יושב עליו רק מחזק את הרגשות האלה אני מעריך
אייבינדר סמל ביתרי לשעבר ופיבן שחקן של מכבי שחגג לך על הדם בדרבי. לא שאני חושב שצריך לשרוק להם בוז, אבל מתים עליהם ככ ביציע ואת אלטמן שונאים?
קצת פרופורציות פשוט. זה הכל.
- Shacham
- קיבל.ה 934 לייקים
באסה ממש שלא שם את הגול אתמול, היה משתיק את שורקי הבוז ועושה לו מעולה לביטחון.
- כרובית
- קיבל.ה 1039 לייקים
-
- קיבל.ה 106 לייקים
"חגג לך עד הדם״ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 10:59מה עובר עלייך? מה קשור לירידות ליגה בכלל?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 10:56פיבן לא שייך לירידה הקודמת אז הוא פחות קשור לדיון לדעתי..
אייבינדר סמל ביתרי לשעבר ופיבן שחקן של מכבי שחגג לך על הדם בדרבי. לא שאני חושב שצריך לשרוק להם בוז, אבל מתים עליהם ככ ביציע ואת אלטמן שונאים?
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
אתה אשכרה מנותק אם אתה חושב שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלך.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
לא הייתי במשחק, יש שריקות בוז משמעותיות לכיוונו? אם כן זה מבאס ומיותר. מותר לו להיות לא מספיק טוב, הוא בטח לא זורק זין או עושה בכוונה. ולא אשמתו שמישהו חשב שהוא שווה 400 אלף יורו לעונה וחתם איתו חוזה ארוך, החובה שלנו זה לכבד את החוזה הזה אלא אם נגיע לפשרה שמקובלת עליו.
-
- קיבל.ה 375 לייקים
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 11:26"חגג לך עד הדם״ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 10:59מה עובר עלייך? מה קשור לירידות ליגה בכלל?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 10:56
פיבן לא שייך לירידה הקודמת אז הוא פחות קשור לדיון לדעתי..
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
אתה אשכרה מנותק אם אתה חושב שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלך.
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 11:43מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1202 לייקים
היו הרבה שריקות בוז כשנכנס ואחרי ההחמצה שלו, לא משהו שנמשך לכל נגיעה שלו או משהו כזה. הרבה קללות נזרקו היו בחימום במחציתMendelson כתב: ↑30 יולי 2025, 11:40לא הייתי במשחק, יש שריקות בוז משמעותיות לכיוונו? אם כן זה מבאס ומיותר. מותר לו להיות לא מספיק טוב, הוא בטח לא זורק זין או עושה בכוונה. ולא אשמתו שמישהו חשב שהוא שווה 400 אלף יורו לעונה וחתם איתו חוזה ארוך, החובה שלנו זה לכבד את החוזה הזה אלא אם נגיע לפשרה שמקובלת עליו.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2729 לייקים
הוא רצה לרדת ליגה? שם זין במשחקים? חירבן משחקים בכוונת מכוון?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 11:54אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 11:43מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
כי זה המדד שלי(לעניות היותי) לפתח רגש נגטיבי.
-
- קיבל.ה 1012 לייקים
לא חייבים לאהוב אותו או לרצות אותו בהפועל, אבל לשרוק לו בוז זה פשוט טמטום מיותר
-
- קיבל.ה 106 לייקים
אני לא המדרג הלאומי של רגשות שליליים, ניסיתי לתת את השנקל שלי ללמה לא אוהבים אותו.dino כתב: ↑30 יולי 2025, 12:03הוא רצה לרדת ליגה? שם זין במשחקים? חירבן משחקים בכוונת מכוון?cholo כתב: ↑30 יולי 2025, 11:54אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 11:43
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
כי זה המדד שלי(לעניות היותי) לפתח רגש נגטיבי.
לא הוא לא שם זין (אולי יכל לעשות יותר כדי לשחק את המשחק האחרון נגד אשדוד בירידה האחרונה ואולי לא) ולא חירבן משחקים בכוונה.
-
- קיבל.ה 106 לייקים