עמרי אלטמן

פורום אוהדי הפועל תל אביב
NARKOTIKA
קיבל.ה  171 לייקים

משוגע לחתום על חוזה כזה שלא מותנה לא בשערים, לא בבישולים, לא בהופעות, כלום.

פאקינג 3 מיליון שקל מהתקציב זה עומרי אלטמן.
אני אוהב אותו, אבל איזה שחיטה.
Chego
קיבל.ה  28 לייקים

אבא סידר
RedDrifter
קיבל.ה  36 לייקים

NARKOTIKA כתב: 25 יולי 2025, 11:14 משוגע לחתום על חוזה כזה שלא מותנה לא בשערים, לא בבישולים, לא בהופעות, כלום.

אפשר להאשים רק את האוהדים והלחץ שלהם. מזכיר לכולם שלפני שנתיים שיגעו את ההנהלה יום ולילה שיבוא עם פציעה או בלי, זה לא היה מעניין אף אחד כולם רצו שיגיע.
amorphis
קיבל.ה  123 לייקים

הגיע להפועל השבורה מיוון אחרי ששיגעו אותו בהודעות לעונה הכי הזויים שהיתה פה אחרי ה7.10 ,עכשיו הפכו אותו לפרסונה לא רצויה. ברגל אחת הוא לא רואה פה את ארי כהן ורן בנימין ורק לראות את החיוך אחרי הכול עם ריינה מול הגרמנים לראות שיש לו דם בצבע הנכון.
קפבלנקה
קיבל.ה  368 לייקים

RedDrifter כתב: 25 יולי 2025, 11:20
NARKOTIKA כתב: 25 יולי 2025, 11:14 משוגע לחתום על חוזה כזה שלא מותנה לא בשערים, לא בבישולים, לא בהופעות, כלום.

אפשר להאשים רק את האוהדים והלחץ שלהם. מזכיר לכולם שלפני שנתיים שיגעו את ההנהלה יום ולילה שיבוא עם פציעה או בלי, זה לא היה מעניין אף אחד כולם רצו שיגיע.
תקשיבו שניה, צריך להגיד לכם משהו.

אי אפשר להאשים את האוהדים בהחלטות מקצועיות.

יש הנהלה וצוות מקצועי שמקבלים החלטות ורק אותם אפשר להאשים. זה שאוהדים צועקים ומגיבין ברשת לא אמור לנהל מועדון, וזה שאלו דברים שאכן ניהלו את המועדון זה עוד פשע בסדרת הפשעים שנעשו לנו בעשור וחצי האחרון. גם אוהדי המחלה רצו שזהבי יישאר אצלם למשל, שם הם קיבלו החלטה ועומדים בה על הראש של האוהדים.

אוהדים פועלים מסנטימנטים טהורים ואי אפשר להאשים אותם בכלום.

רק מי שנתן לו את החוזה הזה אשם.
תודה.
amorphis
קיבל.ה  123 לייקים

קשקוש, ברור שלאוהדים יש חלק בהחלטות מקצועיות, במיוחד שהפועל פוסט טביב עד ספרא נוהלה תמיד בידי אוהדים והיא אולי הקבוצה הכי מושפעת מלחץ אוהדים בליגה חוץ מבית"ר.
חלק עצום מההחלטות שלקחנו משכטר ועד רייכט הושפעה מלחץ אוהדים
dino
קיבל.ה  2729 לייקים

אדום כתב: 25 יולי 2025, 11:03 לפי צנציפר, הוא המשתכר החמישי בליגה יחד עם דוידה ויותר משועה, אצילי ומלמד. אם זה נכון זאת הזיה מוחלטת
רק נדייק שמדובר במקום 5 מתוך רק הישראלים ולא כולל הזרים.
דבר שני, זה נראה לי עוד הגזמה של צנציפר.
הוא גם כותב שם שכבר עתה תקציב השחקנים שלנו הוא כמו של באר שבע, שזה לא שם באמת.

מלבד זאת, הוא פרסם בעונה שעברה את הדבר הבא:

https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /hkqez1gd0

קפטן הפועל ת"א, עומרי אלטמן, מסרב לבקשת הפועל ת"א להפחית משכרו. אלטמן, שמחזיק בחוזה של 250 אלף דולר לעונה, סופג ביקורות על כך שהוא לא מוכן לקצץ את שכרו, ואפילו לא להיפגש עם הקבוצה, אך גם אין לו הצעה אחרת.

במד המשתכרים העכשוי הוא מציג 400 אלף דולר לעונה. זאת אומרת שהוא סותר את עצמו(לא חדש)

בכל מקרה, בשורה התחתונה, אלטמן מרוויח שכר גבוה ביחס לתועלת ובעיקר ביחס ליעוד שלו, אבל זהו פלונטר מבחינה כספית, אם נעזיב אותו, עדיין נשלם כסף. השוק הישראלי דל, הסגל הישראלי שלנו רובו בא מהלאומית והוא צעיר ברובו, ככה שלא נורא שאלטמן ישאר ויתן את שלו כיששראלי טוב יחסית.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 25 יולי 2025, 11:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  368 לייקים

amorphis כתב: 25 יולי 2025, 11:51 קשקוש, ברור שלאוהדים יש חלק בהחלטות מקצועיות, במיוחד שהפועל פוסט טביב עד ספרא נוהלה תמיד בידי אוהדים והיא אולי הקבוצה הכי מושפעת מלחץ אוהדים בליגה חוץ מבית"ר.
אתה צודק שזו המציאות, אבל אשם מי שמושפע מהלחץ הזה, לא מי שמפעיל אותו. בכל העולם אוהדים מפעילים לחץ, זה לא אומר שזה מה שאמור לנהל מועדון
RedDrifter
קיבל.ה  36 לייקים

קפבלנקה כתב: 25 יולי 2025, 11:42
RedDrifter כתב: 25 יולי 2025, 11:20

תקשיבו שניה, צריך להגיד לכם משהו.

אי אפשר להאשים את האוהדים בהחלטות מקצועיות.

יש הנהלה וצוות מקצועי שמקבלים החלטות ורק אותם אפשר להאשים. זה שאוהדים צועקים ומגיבין ברשת לא אמור לנהל מועדון, וזה שאלו דברים שאכן ניהלו את המועדון זה עוד פשע בסדרת הפשעים שנעשו לנו בעשור וחצי האחרון. גם אוהדי המחלה רצו שזהבי יישאר אצלם למשל, שם הם קיבלו החלטה ועומדים בה על הראש של האוהדים.

אוהדים פועלים מסנטימנטים טהורים ואי אפשר להאשים אותם בכלום.

רק מי שנתן לו את החוזה הזה אשם.
תודה.
תשמע אני מאלה שלא רצו שיחזור בגלל הפרסום על הפציעה שעבר. אהבתי את אלטמן ועדיין אוהב אותו כשחקן. חושב שמה שעושים לו זה עוול רציני - הלעג, הקללות והזלזול בו כי היה פצוע רוב הזמן בעונת הירידה. אי אפשר לקחת ממנו את העובדה שהוא היה השחקן הכי משמעותי שלנו בתקופות הכי חשוכות בהיסטוריה של המועדון הזה. עומרי אלטמן ממש לא שווה 400 אלף אירו לעונה, לא שווה את השכר הזה בשום צורה אבל מפה ועד מה שעושים לו יש פער רציני כי בסוף אנחנו הקהל לחץ להביא אותו בכל מחיר אז עכשיו שהתגלה שבאמת עשו הכל להחזיר אותו פתאום זה לא מתאים לאוהדים? זה צביעות לשמה. אוכלים את הדייסה שבישלנו לעצמו אי אפשר להאשים אחרים במקרה שלו. נכון שהלחץ מהקהל לא אמור לנהל את מה שקורה במועדון אבל זאת הייתה המציאות שלנו וזה ממחיש איזה בית זונות היה בהפועל עד לאחרונה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  934 לייקים

מישהו כתב בטוויטר משהו שלדעתי נכון - ה400 אלף יורו זה סכום של חוזה שלו לשנה + כספים שהוא הסכים לדחות בעונה שהיינו בלאומית.

זה מסתדר עם המשכורת שדוברה עליה כשחתם (250 אלף יורו) ועם הידיעות שביקשו ממנו לדחות שכר בלאומית עוד לפני שספרא נכנס רשמית. ובאף מקום לעולם לא דובר על 400 אלף יורו שכר.
לירון האדום
קיבל.ה  2460 לייקים

amorphis כתב: 25 יולי 2025, 11:51 קשקוש, ברור שלאוהדים יש חלק בהחלטות מקצועיות, במיוחד שהפועל פוסט טביב עד ספרא נוהלה תמיד בידי אוהדים והיא אולי הקבוצה הכי מושפעת מלחץ אוהדים בליגה חוץ מבית"ר.
תקרא שוב ולאט
ספרא טבא
קיבל.ה  262 לייקים

יאללה הביתה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5282 לייקים

החוזה שצנצי פרסם לא נכון וגבוה מהחוזה בפועל.
אבל הוא עדיין מרוויח חוזה כפול ממה שהוא שווה.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1286 לייקים

רדפוקס כתב: 25 יולי 2025, 12:48 החוזה שצנצי פרסם לא נכון וגבוה מהחוזה בפועל.
אבל הוא עדיין מרוויח חוזה כפול ממה שהוא שווה.
ועדיין נכון לכרגע להשאיר קל
ונרקומן
קיבל.ה  375 לייקים

אף קבוצה לא תשלם לו את החוזה הזה והוא בצדק לא יוותר על מה שמגיע לו.
להשאיר אותו ולסחוט את הלימון כמה שנוכל
אדום
קיבל.ה  1012 לייקים

ונרקומן כתב: 25 יולי 2025, 13:29 אף קבוצה לא תשלם לו את החוזה הזה והוא בצדק לא יוותר על מה שמגיע לו.
להשאיר אותו ולסחוט את הלימון כמה שנוכל
בינתיים נראה שהוא סוחט את הלימון יופי יופי :whome:
El dudernio
קיבל.ה  1633 לייקים

אדום כתב: 25 יולי 2025, 11:03 לפי צנציפר, הוא המשתכר החמישי בליגה יחד עם דוידה ויותר משועה, אצילי ומלמד. אם זה נכון זאת הזיה מוחלטת
צנציפר פרסם לפני שנתיים שהוא חתם על 250 אלף. איך זה פתאום 400?

יש הרבה אפשרויות.
הנה חלקן
1. שצנציפר שוב שופר של מישהו וזה מה שהוא התבקש להעביר.
2. שצנציפר טועה / מתבלבל בין נטו ברוטו יורו ושקלים
3. שבמהלך עונת הירידה שאלטמן הסכים לוותר על חלק מהשכר המועדון קיבל את הצעצו אבל ההצעה כללה גם החזרה של הכזף כאשר נהיה סליגת העל. אז שנה שעברה שולמו לו רק 100 אלף והשנה הוא אמור לקבל את ההמשך.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3075 לייקים

הוא יראה דקה בהפועל עד סיום הקריירה?
יחד, רק יחד! :heart:
InFlames
קיבל.ה  415 לייקים

לא יכול להשאר במועדון. מהרגע שנכנס למשחק האווירה בקהל נהייתה מוזרה. קארמטית הוא לא טוב לנו
קפבלנקה
קיבל.ה  368 לייקים

אי אפשר לראות אותו.

הורס את הוייב.
dino
קיבל.ה  2729 לייקים

חוץ מההחמצה ממטר, היה בסדר במה שצריך. סך הכל לא קיבל הרבה כדורים וכשקיבל כרגיל היה פיבוט נחמד, שיודע להשתלט טוב.
לא כל כך נכנס לענייני רגש, ווייבים וקארמות, עוד שניה מישהו יכתוב שהוא מוריד סטלות.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

סמרטוטים כל מי ששרק בוז
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

הוא שחקן טוב שנמצא במצב לא נעים.
יצטרך להוכיח את עצמו ולקנות אמון מחדש במידה ויישאר.
כרגע אני רואה את מחאמיד עולה לפני כחלוץ
ונרקומן
קיבל.ה  375 לייקים

לא מבין את ההייט אליו.
היה הכי טוב בקבוצות העלובות של הפועל ששיחק בהם
ברור שהוא לא כוכב, אבל לא הבנתי מה הבעיה איתו. מה השלב הבא? ישרקו גם לרוטמן ובנימין?
יצורים
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 09:13 לא מבין את ההייט אליו.
ברור שהוא לא כוכב, אבל לא הבנתי מה הבעיה איתו. מה השלב הבא? ישרקו גם לרוטמן ובנימין?
יצורים
התשובה בגוף השאלה..
ההייט נובע מזה שהוא הסמל של תקופה ארוכה של כשלון.
ונרקומן
קיבל.ה  375 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 10:17
יצורים
התשובה בגוף השאלה..
אבל הוא לא סמל של כישלון. הוא היה השחקן היחיד שעוד איכשהו היה קשור למקצוע. (קוץ במדבר הוא פרח וכו׳)
להפיל את זה עליו זה לא פחות מהזוי.
העיקר כפיים לפיבן ואייבינדר, כי הם הרי הכי מסמלים פטיש ומגל. קהל של יצורים יש לנו אין מה להגיד
בן לוז
קיבל.ה  259 לייקים

ביטחון שואף ל0
חייב איזה גול או 2 שיחזיר לו את הביטחון
לא חושב שהייתי מוותר עליו
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 10:47
יצורים
התשובה בגוף השאלה..
אבל הוא לא סמל של כישלון. הוא היה השחקן היחיד שעוד איכשהו היה קשור למקצוע. (קוץ במדבר הוא פרח וכו׳)
העיקר כפיים לפיבן ואייבינדר, כי הם הרי הכי מסמלים פטיש ומגל. קהל של יצורים יש לנו אין מה להגיד
פיבן לא שייך לירידה הקודמת אז הוא פחות קשור לדיון לדעתי..
איינבינדר הוא בהחלט ה-סמל של התקופה הרעה שלנו בעיניי. שחקן שהוא מעודדת על המגרש ותו לא.
אלטמן הוא שריד של אותה תקופה והיה אצל בכמה קדנציות שכולם נגמרו רע, לא באשמתו הישירה ואולי היה הכי פחות גרוע באותה תקופה.
ועדיין, סנטימנטלית, אני יכול להבין למה יש סביבו פחות הערכה כרגע. החוזה השמן שהוא יושב עליו רק מחזק את הרגשות האלה אני מעריך

* רק מבהיר שלדעתי הוא שחקן כדורגל טוב וראוי לסגל אם מדברים נטו על הצד המקצועי
ונרקומן
קיבל.ה  375 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 10:56

התשובה בגוף השאלה..
איינבינדר הוא בהחלט ה-סמל של התקופה הרעה שלנו בעיניי. שחקן שהוא מעודדת על המגרש ותו לא.
אלטמן הוא שריד של אותה תקופה והיה אצל בכמה קדנציות שכולם נגמרו רע, לא באשמתו הישירה ואולי היה הכי פחות גרוע באותה תקופה.
ועדיין, סנטימנטלית, אני יכול להבין למה יש סביבו פחות הערכה כרגע. החוזה השמן שהוא יושב עליו רק מחזק את הרגשות האלה אני מעריך

מה עובר עלייך? מה קשור לירידות ליגה בכלל?
אייבינדר סמל ביתרי לשעבר ופיבן שחקן של מכבי שחגג לך על הדם בדרבי. לא שאני חושב שצריך לשרוק להם בוז, אבל מתים עליהם ככ ביציע ואת אלטמן שונאים?
קצת פרופורציות פשוט. זה הכל.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  934 לייקים

באסה ממש שלא שם את הגול אתמול, היה משתיק את שורקי הבוז ועושה לו מעולה לביטחון.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1039 לייקים

Shacham כתב: 30 יולי 2025, 11:06 באסה ממש שלא שם את הגול אתמול, היה משתיק את שורקי הבוז ועושה לו מעולה לביטחון.
זה היה מבאס, יכל להיות מושלם
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 10:59

אייבינדר סמל ביתרי לשעבר ופיבן שחקן של מכבי שחגג לך על הדם בדרבי. לא שאני חושב שצריך לשרוק להם בוז, אבל מתים עליהם ככ ביציע ואת אלטמן שונאים?
"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
אתה אשכרה מנותק אם אתה חושב שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלך.
Mendelson
קיבל.ה  289 לייקים

Shacham כתב: 30 יולי 2025, 11:06 באסה ממש שלא שם את הגול אתמול, היה משתיק את שורקי הבוז ועושה לו מעולה לביטחון.
לא הייתי במשחק, יש שריקות בוז משמעותיות לכיוונו? אם כן זה מבאס ומיותר. מותר לו להיות לא מספיק טוב, הוא בטח לא זורק זין או עושה בכוונה. ולא אשמתו שמישהו חשב שהוא שווה 400 אלף יורו לעונה וחתם איתו חוזה ארוך, החובה שלנו זה לכבד את החוזה הזה אלא אם נגיע לפשרה שמקובלת עליו.
ונרקומן
קיבל.ה  375 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 11:26

"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
כולם שכירי חרב ולמעט מעטים שממש מתריסים נגדנו אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים.
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
מצאתם שעיר לעזאזל ויאללה חגיגה. שחררו מהבן אדם, לא עשה להפועל שום דבר רע.
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

ונרקומן כתב: 30 יולי 2025, 11:43

"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
מה זה קשור ל״הכתמה של השם שלך״? איך הבנת שאמרתי שירידת ליגה לא מכתימה את השם שלנו? ומה קשור אלטמן לירידת ליגה שלנו?
"אין לי בעיה עם שחקנים שעוברים מצהוב אלינו בהנחה שהם טובים״ , אבל יש לך בעיה עם שחקן טוב בגלל שהוא ירד איתנו ליגה. למה אתה לא שורק בוז לרן בנימין? טוריאל? גם הם היו בירידה
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1202 לייקים

Mendelson כתב: 30 יולי 2025, 11:40
לא הייתי במשחק, יש שריקות בוז משמעותיות לכיוונו? אם כן זה מבאס ומיותר. מותר לו להיות לא מספיק טוב, הוא בטח לא זורק זין או עושה בכוונה. ולא אשמתו שמישהו חשב שהוא שווה 400 אלף יורו לעונה וחתם איתו חוזה ארוך, החובה שלנו זה לכבד את החוזה הזה אלא אם נגיע לפשרה שמקובלת עליו.
היו הרבה שריקות בוז כשנכנס ואחרי ההחמצה שלו, לא משהו שנמשך לכל נגיעה שלו או משהו כזה. הרבה קללות נזרקו היו בחימום במחצית
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
dino
קיבל.ה  2729 לייקים

cholo כתב: 30 יולי 2025, 11:54

"חגג לך עד הדם״
בוא נגזים עוד קצת..
אם אתה לא מצליח להבין למה שחקן עם החוזה הגבוה מבין הישראלים, שירד איתך ליגה פעמיים שונה מרן בנימין וסתיו טוריאל אין לי איך לעזור לך.
הוא רצה לרדת ליגה? שם זין במשחקים? חירבן משחקים בכוונת מכוון?
כי זה המדד שלי(לעניות היותי) לפתח רגש נגטיבי.
אדום
קיבל.ה  1012 לייקים

לא חייבים לאהוב אותו או לרצות אותו בהפועל, אבל לשרוק לו בוז זה פשוט טמטום מיותר
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

dino כתב: 30 יולי 2025, 12:03
cholo כתב: 30 יולי 2025, 11:54
הוא רצה לרדת ליגה? שם זין במשחקים? חירבן משחקים בכוונת מכוון?
כי זה המדד שלי(לעניות היותי) לפתח רגש נגטיבי.
אני לא המדרג הלאומי של רגשות שליליים, ניסיתי לתת את השנקל שלי ללמה לא אוהבים אותו.
לא הוא לא שם זין (אולי יכל לעשות יותר כדי לשחק את המשחק האחרון נגד אשדוד בירידה האחרונה ואולי לא) ולא חירבן משחקים בכוונה.
cholo
קיבל.ה  106 לייקים

אדום כתב: 30 יולי 2025, 12:09 לא חייבים לאהוב אותו או לרצות אותו בהפועל, אבל לשרוק לו בוז זה פשוט טמטום מיותר
עם זה אני יכול להסכים במאה אחוז
שליחת תגובה