UH99
-
אדום
- קיבל.ה 1098 לייקים
איך יכול להיות שעוד לא הגענו לעמוד 35? מה זה הבאג המוזר הזה
עדכון: אוקיי הגענו לעמוד 35. You're welcome
עדכון: אוקיי הגענו לעמוד 35. You're welcome
נערך לאחרונה על ידי אדום ב 07 ספטמבר 2025, 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Or_5
- קיבל.ה 134 לייקים
המידע היחיד שאני יודע ונאמר לי מחבר קרוב אוהד מכבי שיחסית מאוד מעורבב שם בשער 11 שמה שכתבו בתקשורת על מצב האוהד הפצוע הוא לא מדוייק בכלל. דבר נוסף שנאמר לי זה שזה אירוע מתגלגל של שני הצדדים שהתחיל עוד הרבה לפני האירוע במודיעין.תא מרבוטא כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 22:48המשטרה בהחלט לא הואשמה באמינות יתרOr_5 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 09:51אתה מכיר את הבן אדם אישית?7even כתב: ↑04 ספטמבר 2025, 22:25 ממשיכים לככב ברמת הסובלנות. צריך לקרוא שוב כדי להתבייש שוב - תקף אדם וגרם לו לפציעה קשה.
זו פציעה שתלווה את האדם הזה כל החיים, פיסית ונפשית.
לעבור על שלל הכינויים העבריניים שהארגון הזה זכה להם רק באשכול הזה (אפילו לא מדבר על כל השאר) ולראות שאחד אחד פגע בול. להקיא עליהם.
היית שם? אתה חלק מהצוות הרפואי שטיפל בו?
אני דווקא שמעתי שהבחור שהותקף ממש לא במצב בינוני-קשה ודי מנפחים את הסיפור הזה הרבה מעבר למה שנאמר בתקשורת ומהמשטרה! אז למי להאמין? לראש ארגון האולטראס או לתקשורת ולמשטרה שהאחרונים שהם אוהבים זה את אוהדי הפועל תל אביב (כנראה שאת ראש הארגון שלך הם אפילו עוד יותר לא אוהבים)
ושלא ישמע שאני מגן עליו או מצדיק אלימות כזו או אחרת כלפי אף אחד בלי קשר לאהדה לקבוצה כזו או אחרת!
אני פשוט מכיר את הנפשות הפועלות ומבין שמה שכתוב בתקשורת
ומה שהמשטרה מספרת סיפורים לא בהכרח זו האמת!
מהתגובות שלך אני גם מבין שאתה לא ״מחבב״ את הארגון שנקרא אולטראס הפועל תל אביב! בעיניך יש מצב הם האוייב הכי גדול של הקבוצה עצמה אז אני גם מאמין שנוח לך להגיב את מה שהגבת ואת גם כנראה תהיה מבסוט שמי שנעצר יקבל בראש גם אם לא עשה מה שאומרים שעשה… הרי זה יפיל את הארגון אולטראס הפועל! ממש ״האוייב משותף״
אבל מה אתה כן יודע ועל סמך מה? כי אני לא ראיתי שום ידיעה מרכזית על המקרה באתרי הספורט
בוא נגיד שזה לא משהו חדש … גם בצד של הפועל היו ויש אוהדים שקיבלו מכות ונפצעו כתוצאה של הסיפור המתמשך הזה ולא נכתב עליהם בתקשורת.
שורה תחתונה כל מה שכתוב בתקשורת ומה שהמשטרה מפרסמת אני מציע לקחת בערבון מוגבל.
תחשובה שלי? עוד שבוע אף אחד לא זוכר את האירוע הזה וכל אחד יחזור למקומו הטבעי!
אם שני הארגונים רוצים ללכת מכות אחרי ״שעת הלימודים״ שילכו מכות כל עוד זה לא מסכן אוהדים אחרים שבאים לאצטדיון וכל עוד זה לא פוגע בקבוצה!
- רווי
- קיבל.ה 1067 לייקים
בנוסף התוקף שאוהד את אולטראס הפועל שכב בבית חולים תקופה לא קצרה לפני איזה כמה שנים בעצמו.. אז אולי יש קשר.Or_5 כתב: ↑07 ספטמבר 2025, 12:56המידע היחיד שאני יודע ונאמר לי מחבר קרוב אוהד מכבי שיחסית מאוד מעורבב שם בשער 11 שמה שכתבו בתקשורת על מצב האוהד הפצוע הוא לא מדוייק בכלל. דבר נוסף שנאמר לי זה שזה אירוע מתגלגל של שני הצדדים שהתחיל עוד הרבה לפני האירוע במודיעין.תא מרבוטא כתב: ↑06 ספטמבר 2025, 22:48המשטרה בהחלט לא הואשמה באמינות יתרOr_5 כתב: ↑05 ספטמבר 2025, 09:51
אתה מכיר את הבן אדם אישית?
היית שם? אתה חלק מהצוות הרפואי שטיפל בו?
אני דווקא שמעתי שהבחור שהותקף ממש לא במצב בינוני-קשה ודי מנפחים את הסיפור הזה הרבה מעבר למה שנאמר בתקשורת ומהמשטרה! אז למי להאמין? לראש ארגון האולטראס או לתקשורת ולמשטרה שהאחרונים שהם אוהבים זה את אוהדי הפועל תל אביב (כנראה שאת ראש הארגון שלך הם אפילו עוד יותר לא אוהבים)
ושלא ישמע שאני מגן עליו או מצדיק אלימות כזו או אחרת כלפי אף אחד בלי קשר לאהדה לקבוצה כזו או אחרת!
אני פשוט מכיר את הנפשות הפועלות ומבין שמה שכתוב בתקשורת
ומה שהמשטרה מספרת סיפורים לא בהכרח זו האמת!
מהתגובות שלך אני גם מבין שאתה לא ״מחבב״ את הארגון שנקרא אולטראס הפועל תל אביב! בעיניך יש מצב הם האוייב הכי גדול של הקבוצה עצמה אז אני גם מאמין שנוח לך להגיב את מה שהגבת ואת גם כנראה תהיה מבסוט שמי שנעצר יקבל בראש גם אם לא עשה מה שאומרים שעשה… הרי זה יפיל את הארגון אולטראס הפועל! ממש ״האוייב משותף״
אבל מה אתה כן יודע ועל סמך מה? כי אני לא ראיתי שום ידיעה מרכזית על המקרה באתרי הספורט
בוא נגיד שזה לא משהו חדש … גם בצד של הפועל היו ויש אוהדים שקיבלו מכות ונפצעו כתוצאה של הסיפור המתמשך הזה ולא נכתב עליהם בתקשורת.
שורה תחתונה כל מה שכתוב בתקשורת ומה שהמשטרה מפרסמת אני מציע לקחת בערבון מוגבל.
תחשובה שלי? עוד שבוע אף אחד לא זוכר את האירוע הזה וכל אחד יחזור למקומו הטבעי!
אם שני הארגונים רוצים ללכת מכות אחרי ״שעת הלימודים״ שילכו מכות כל עוד זה לא מסכן אוהדים אחרים שבאים לאצטדיון וכל עוד זה לא פוגע בקבוצה!
OMG עווופררר
-
yoni143
- קיבל.ה 205 לייקים
כל האווירה העוינת סביב המשחק בין הקהלים, מקווה שלא יתפוצץ , לא לזרוק חפצים אן אובוקןת לדשא במילא הם חמים עלינו הבתי משפט. בחייאת אולטראס לא מגיע לספרא נזקים.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
yoni143
- קיבל.ה 205 לייקים
עוד פעם אתה חחח? מה אתה רוצה ממני תגיד לי ? כמו טפיל, נדבק לכל הודעה. רק מישהו מצייץ על האולטראס אתה נדלק . שתה כוס מים קרים.
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
טמטום לזרוק פירו מהיציעים העליונים. לא למדו כלום מהאבוקות ביד אליהו. רוצים פירו תהיה מספיק גברים לזרוק מקרוב ולא לזרוק לאנשים על הראש מרחוק.
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
כן כן חרא אולטראס וכאלה אפשר עד מחר
אבל בסוף הפירו מוסיף
לאווירה חצי קהל מצלם את זה ומתלהב
אבל העיקר אחרי זה ״חרא אולטראס שימותו״
סתם מעצבן שיוצרים עלינו תקדימים המשטרה
- רווי
- קיבל.ה 1067 לייקים
תודה. ולא בציניות. כל דבר שמוציא לאור את הדיקטטורה ומשטרת בן גביר זה מבורך. הלוואי שכל דרבי יהיה ככה אז שלמישהו יהיה אכפת מספיק בשביל לשנות משהו.
OMG עווופררר
הבעיה שלמשטרה יש סמכות לסגור ככה את הארוע והבעיה שהפירו לא חוקי, מה שגורם לזה שהוא נזרק בצורה מסוכנת
נערך לאחרונה על ידי דל פיירו ב 19 אוקטובר 2025, 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 211 לייקים
- בונדר
- קיבל.ה 165 לייקים
- Charmander
- קיבל.ה 453 לייקים
כשאוהדי בית"ר שנה שעברו ירו זיקוק שפגע בילד ביציע המערבי, המשחק התנהל כרגיל והמשטרה לא התערבה, מה שונה פה? הקבוצה לא של השר.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
-
Niro
- קיבל.ה 1754 לייקים
די נו למי אכפת מהוואטאבאוטיזםCharmander כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 21:30 כשאוהדי בית"ר שנה שעברו ירו זיקוק שפגע בילד ביציע המערבי, המשחק התנהל כרגיל והמשטרה לא התערבה, מה שונה פה? הקבוצה לא של השר.
הם תמיד צריכים להראות שיש להם את ההכי גדול במדינה וכולנו שבויים שלהם
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
אתם הזויים
אולטראס לא בסדר וכו הכל טוב הולך איתכם אבל הכל באשמת המשטרה. כמות פסיכית של אמלח, הם בכלל עובדים? על מה משלמים להם כסף?
בשביעי באוקטובר מי אשם? הצבא והמדינה שלא תפקדו, או המחבלים?
זה בדיוק זה.
אם הם לא יודעים לעשות את העבודה שלהם שיכריזו על זה מראש. שקל לא הייתי משלם להם על האירוע הזה.
אולטראס לא בסדר וכו הכל טוב הולך איתכם אבל הכל באשמת המשטרה. כמות פסיכית של אמלח, הם בכלל עובדים? על מה משלמים להם כסף?
זה בדיוק זה.
אם הם לא יודעים לעשות את העבודה שלהם שיכריזו על זה מראש. שקל לא הייתי משלם להם על האירוע הזה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7158 לייקים
חברים, הכל בסדר, לא צריך לבחור. זה נבלה וזה טרפה.
המשטרה הם חבורה של בריונים מושחתים עושי דברו של שר פשיסט, ואילו אולטראס הפועל הם ארגון פשע אלים שהפועל ואנחנו מעניינים לו את התחת.
יש מספיק טינופת לכולם וכרגיל מי שמשלם את המחיר זה אוהדים נורמלים שרק רצו לראות משחק כדורגל.
המשטרה הם חבורה של בריונים מושחתים עושי דברו של שר פשיסט, ואילו אולטראס הפועל הם ארגון פשע אלים שהפועל ואנחנו מעניינים לו את התחת.
יש מספיק טינופת לכולם וכרגיל מי שמשלם את המחיר זה אוהדים נורמלים שרק רצו לראות משחק כדורגל.
- 7even
- קיבל.ה 3451 לייקים
תגידו אתם שפויים?
משפחות שישבו כמה מטרים מתחתיי התיישבו על הרצפה בפחד. ילד 2 מטר ממני חטף זיקוק לפנים ואימהות נכנסו שם לאמוק.
אולטראס הפועל זה אירגון שמעניין אותו הכל. הכל הכל הכל. חוץ מהפועל תל אביבו אוהדיה. נאמר כבר מיליון פעם.
אירגון מסואב שחייב להתפרק עוד היום.
רגע בעצם עופר ינאי אשם שכחנו.
יאללה שאקו, פוליטי...להסית נגד עופר בטוויטר. קדימה. אולי יכסה קצת על הבושה מהבוטים.
משפחות שישבו כמה מטרים מתחתיי התיישבו על הרצפה בפחד. ילד 2 מטר ממני חטף זיקוק לפנים ואימהות נכנסו שם לאמוק.
אולטראס הפועל זה אירגון שמעניין אותו הכל. הכל הכל הכל. חוץ מהפועל תל אביבו אוהדיה. נאמר כבר מיליון פעם.
אירגון מסואב שחייב להתפרק עוד היום.
רגע בעצם עופר ינאי אשם שכחנו.
יאללה שאקו, פוליטי...להסית נגד עופר בטוויטר. קדימה. אולי יכסה קצת על הבושה מהבוטים.
יחד, רק יחד! 
-
D&3
- קיבל.ה 1463 לייקים
מי שזורק אמל"ח מיציע עליון הוא פושע ומקומו בכלא
- Mendelson
- קיבל.ה 484 לייקים
עופר ינאי בשביל האולטראס זה היועמ״שית בשביל הממשלה. במחילה מכבודו של עופר על ההשוואה.
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
אפשר לקבל את זה שהמשטרה לא היתה צריכה לבטל(כי זה נטו רק החלטה כדי להעניש וזה לא מתפקידה)
וגם שאוהדי הפועל מתחו את החבל יותר מידי בטמטום?
קודש לפירוכטניקה? אפשר לא להגזים? בעיקר כשיודעים שהמשטרה ואנחנו זאת לא אהבה גדולה.
היה כאן משהו חריג עם האבוקות, לא מצדיק ביטול כאמור, אבל זה כמו ללכת ליד אמסטף למשוך לו את הביצה כל פעם ופעם אחת יותר מידי. אפשר לנסות קצת שיקול דעת, לא יזיק להפועל כמו ההפך.
וגם שאוהדי הפועל מתחו את החבל יותר מידי בטמטום?
קודש לפירוכטניקה? אפשר לא להגזים? בעיקר כשיודעים שהמשטרה ואנחנו זאת לא אהבה גדולה.
היה כאן משהו חריג עם האבוקות, לא מצדיק ביטול כאמור, אבל זה כמו ללכת ליד אמסטף למשוך לו את הביצה כל פעם ופעם אחת יותר מידי. אפשר לנסות קצת שיקול דעת, לא יזיק להפועל כמו ההפך.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 19 אוקטובר 2025, 21:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 675 לייקים
המשמעות של הטענה שכל האחריות על המשטרה היא שכדי שהמשטרה תמלא את תפקידה צריכים להתייחס אלינו כמו כבשים, כמו בדרבי גביע ווינר שעופר פוצץ.KingZivos כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 21:34 אתם הזויים
זה בדיוק זה.
-
שחר
- קיבל.ה 1768 לייקים
עזבו עכשיו את המשטרה והפיצוץ של המשחק.
מה לעזאזל חשב מי שחשב שהחליט לזרוק רימונים ואבוקות לתוך יציע שלנו ? לא אחד או שניים בטעות .
זה יציע מלא בילדים קטנים עם מקומות מסומנים, משפחות שמגיעות כבר כמה שנים למשחקים ואין לי מושג אם באמת היו פצועים אבל כן , מה שהיה שם זה סכנת מוות ואני ראיתי את זה מול העיניים שלי .
מה לעזאזל חשב מי שחשב שהחליט לזרוק רימונים ואבוקות לתוך יציע שלנו ? לא אחד או שניים בטעות .
זה יציע מלא בילדים קטנים עם מקומות מסומנים, משפחות שמגיעות כבר כמה שנים למשחקים ואין לי מושג אם באמת היו פצועים אבל כן , מה שהיה שם זה סכנת מוות ואני ראיתי את זה מול העיניים שלי .
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
אם זה מה שצריך זה מה שצריךאוהד כורסא כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 21:52המשמעות של הטענה שכל האחריות על המשטרה היא שכדי שהמשטרה תמלא את תפקידה צריכים להתייחס אלינו כמו כבשים, כמו בדרבי גביע ווינר שעופר פוצץ.KingZivos כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 21:34 אתם הזויים
זה בדיוק זה.
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 277 לייקים
בדיוק כי 90 אחוז מהקהל זה אוהדי אוירה ולא אוהדי הפועל.
בגלל זה ב5-0 בדרבי מעודדים כי זה מגניב ולא מזיז להם את הביצה אם הפסדנו או ניצחנו
חבורה של נערים ערסים שבאים לפרוק אגרסיות ולאקשן
שנהיה 10% מהקהל בלי כלום עם אוהדי הפועל אמיתיים
-
Red_man
- קיבל.ה 1736 לייקים
רק על זה שהמשטרה קיבלה ליגיטמציה לפרוק עול על האוהדים מחוץ לאיצטדיון מגיע לכם לסבול
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים
מה התרחיש הפסימי ביותר לאירוע- הורדת נקודות או שיסתפקו בהפסד טכני?
-
אל באנדי
- קיבל.ה 547 לייקים
-
מתנחל אדום
- קיבל.ה 13 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2114 לייקים
-
D&3
- קיבל.ה 1463 לייקים
-
KingZivos
- קיבל.ה 137 לייקים
טוב בוא תגדיר מה זה אוהד.. אני לא מדבר איתך על 10 אחוז מדבר איתך על רוב האצטדיון .ASAFABADI כתב: ↑19 אוקטובר 2025, 22:04בדיוק כי 90 אחוז מהקהל זה אוהדי אוירה ולא אוהדי הפועל.
בגלל זה ב5-0 בדרבי מעודדים כי זה מגניב ולא מזיז להם את הביצה אם הפסדנו או ניצחנו
חבורה של נערים ערסים שבאים לפרוק אגרסיות ולאקשן
שנהיה 10% מהקהל בלי כלום עם אוהדי הפועל אמיתיים
אני לא מאןלטראס לא קרוב לזה אבל אי אפשר להתלהב מהם כשזה נוח ולהגיד לסגור אותם במקרה אחר.
היום היה מוגזם הזריקות האלה
אבל אבוקות צריך להיות חוקי
נערך לאחרונה על ידי KingZivos ב 19 אוקטובר 2025, 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
dino
- קיבל.ה 2935 לייקים