עונת המלפפונים 25/26
- בז'רנו
- קיבל.ה 819 לייקים
אם הכתבה בספורט 5 נכונה,אז הסחבת היא כנראה בגללנו.
הם רוצים כנראה מיליון יורו.
אנחנו הצענו 700 אלף.
אז אפשר לשחק איתם צ'יקן עד הרגע האחרון ולקוות לטוב, או להציע 850-900,הצעה סופית( או גם מיליון אם יש את התקציב והצוות המקצועי חושב שהוא שווה את הכסף) .
אבל לתת דד ליין ולעבור הלאה.
עתיד המועדון לא תלוי באיזה לוזיו.
מקסימום הפלייאוף העליון בסכנה ויש את ינואר לתקן במקרה הגרוע ביותר
אנחנו הצענו 700 אלף.
אז אפשר לשחק איתם צ'יקן עד הרגע האחרון ולקוות לטוב, או להציע 850-900,הצעה סופית( או גם מיליון אם יש את התקציב והצוות המקצועי חושב שהוא שווה את הכסף) .
-
- קיבל.ה 437 לייקים
פחות עקבתי אחרי סאגות בארץ...חוץ משלנו כמובן. לא יודע מה קרה עם ונטורה בכלל, רוי רביבו הציב אולטימטום שהוא לא רוצה להישאר? זה לא נשמע לי הגיוני בשביל השחקן והסביבה שלו. באירופה לא מעט שחקנים הציבו אולטימטום, מאלה שעקבתי אחריהם כולם עברו. אם השחקן מתעקש, ובטח ובטח כשמדובר בשנת חוזה, קשה מאוד לקבוצה להשאיר אותו, כי ככל שעובר הזמן נוצר קרע ושחקנים מחרימים ואז קשה מאוד למצוא דרך חזרה.
אם לויזו יבהיר שהוא עוזב, אז כמו שאמר גורג' ברנרד שואו- זו רק שאלה של מחיר.
הסחבת ממש לא בגללנובז'רנו כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:57 אם הכתבה בספורט 5 נכונה,אז הסחבת היא כנראה בגללנו.
אנחנו הצענו 700 אלף.
בשיחת סיכום הם רצו 700 אלף יורו וזה מה שהפועל נתנה
אחרי שניסו לשכנע אותו ולא הצליחו כמה ימים
מנסים להוציא יותר לגטימי...
- רדפוקס
- קיבל.ה 5583 לייקים
שיביאו את ה-10 של לבסקי במיליון יורו (זה תג המחיר שלבסקי קבעה לו לפי התקשורת) אם זה נופל עם לויזוס.
שישלחו את קרייב והסקאוט הבולגרי שלנו לשכנע אותו.
שישלחו את קרייב והסקאוט הבולגרי שלנו לשכנע אותו.
-
- קיבל.ה 297 לייקים
לא כל כך לגיטימי, זה התנהגות די מסריחה ואם זה נכון בגלל זה השחקן התהפך עליהם.אדום לבן כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:04הסחבת ממש לא בגללנובז'רנו כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:57 אם הכתבה בספורט 5 נכונה,אז הסחבת היא כנראה בגללנו.
אנחנו הצענו 700 אלף.
אני לא יודע כמה זה אמיתי, צצניפר הכי חזק במקורבים ומשום מה הוא נקב בסכום של 900 אלף יורו.
-
- קיבל.ה 1674 לייקים
הם רצו מיליון מday1 ..אם הפועל לא הסכימו לשלם להם את זה, אז אכן יש בעיה.NARKOTIKA כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:08לא כל כך לגיטימי, זה התנהגות די מסריחה ואם זה נכון בגלל זה השחקן התהפך עליהם.אדום לבן כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:04הסחבת ממש לא בגללנובז'רנו כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:57 אם הכתבה בספורט 5 נכונה,אז הסחבת היא כנראה בגללנו.
אנחנו הצענו 700 אלף.
אני לא יודע כמה זה אמיתי, צצניפר הכי חזק במקורבים ומשום מה הוא נקב בסכום של 900 אלף יורו.
-
- קיבל.ה 1674 לייקים
כל דבר בחיים זה שאלה של מחיר, גם להשאר אפשר להשאיר במחיר.joshsoos כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:59 פחות עקבתי אחרי סאגות בארץ...חוץ משלנו כמובן. לא יודע מה קרה עם ונטורה בכלל, רוי רביבו הציב אולטימטום שהוא לא רוצה להישאר? זה לא נשמע לי הגיוני בשביל השחקן והסביבה שלו. באירופה לא מעט שחקנים הציבו אולטימטום, מאלה שעקבתי אחריהם כולם עברו. אם השחקן מתעקש, ובטח ובטח כשמדובר בשנת חוזה, קשה מאוד לקבוצה להשאיר אותו, כי ככל שעובר הזמן נוצר קרע ושחקנים מחרימים ואז קשה מאוד למצוא דרך חזרה.
יש מיליון דוגמאות לשחקנים שעשו בלאגן ובסוף נשארו על אפם וחמתם כי הם חתומים על חוזה ואין להם ברירה.
מוטלי בכדורסל זו אפילו דוגמה עוד יותר מוהבקת.
-
שיפנו כבר עכשיו ללבסקי סופיה לגבי פטקוב אם העסקה על לויזו נופלת, זה אותם סדרי גודל של כסף לא אמורה להיות מניעה כלכלית לעסקה כזאת
- רדפוקס
- קיבל.ה 5583 לייקים
וזה גם שחקן שאפילו יותר מתאים לתפקיד כי הוא אשכרה גם משחק בתור 10 לפעמים וגם חבר לקרייב.Bashan de silva כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:24 שיפנו כבר עכשיו ללבסקי סופיה לגבי פטקוב אם העסקה על לויזו נופלת, זה אותם סדרי גודל של כסף לא אמורה להיות מניעה כלכלית לעסקה כזאת
-
- קיבל.ה 166 לייקים
כל הקיץ הזה לא יהיה שווה בלי להביא מגן ימני ,
עזבו ששחר פיבן לא מגן ימין כן? אם הוא מורחק או פצוע, יחגגו עלינו כל העונה מהצד הזה? להתעורר ולהביא כל אחד לעמדה הזו.
עזבו ששחר פיבן לא מגן ימין כן? אם הוא מורחק או פצוע, יחגגו עלינו כל העונה מהצד הזה? להתעורר ולהביא כל אחד לעמדה הזו.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
שכחתי לציין שמדובר בשחקנים במעמד של לויזו, ושיש להם ביקוש, לא כזה עזו. היו הרבה כאלה הקיץ וכולם עברו, אחרי שהציבו אולטימטום וחלקם הפסיקו להתאמן.שחר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:24כל דבר בחיים זה שאלה של מחיר, גם להשאר אפשר להשאיר במחיר.joshsoos כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 10:59 פחות עקבתי אחרי סאגות בארץ...חוץ משלנו כמובן. לא יודע מה קרה עם ונטורה בכלל, רוי רביבו הציב אולטימטום שהוא לא רוצה להישאר? זה לא נשמע לי הגיוני בשביל השחקן והסביבה שלו. באירופה לא מעט שחקנים הציבו אולטימטום, מאלה שעקבתי אחריהם כולם עברו. אם השחקן מתעקש, ובטח ובטח כשמדובר בשנת חוזה, קשה מאוד לקבוצה להשאיר אותו, כי ככל שעובר הזמן נוצר קרע ושחקנים מחרימים ואז קשה מאוד למצוא דרך חזרה.
יש מיליון דוגמאות לשחקנים שעשו בלאגן ובסוף נשארו על אפם וחמתם כי הם חתומים על חוזה ואין להם ברירה.
מוטלי בכדורסל זו אפילו דוגמה עוד יותר מוהבקת.
מוטלי זה ענף אחר וכללים אחרים אבל בכל מקרה זו דוגמא מאוד חריגה, בגלל שמדובר בחולה נפש כמו ינאי, שחקנים שעשו מה שהוא עשה עברו ( לכן גם הסוכן שלו המליץ לו להתנהג ככה )
- רדפוקס
- קיבל.ה 5583 לייקים
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 358 לייקים
זו דרישה רשמית שלהם? אתה נהיית כבר דובר קפריסאית אז מניח שאתה באמת יודע. קראתי איפושהו שיש לו סעיף שחרור של 1.2 מיליון יורו, לא יודע אם זה נכון.שחר כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 11:22הם רצו מיליון מday1 ..אם הפועל לא הסכימו לשלם להם את זה, אז אכן יש בעיה.
-
- קיבל.ה 2849 לייקים
פטקוב שונה מהקפריסאי ודיארה.
הוא יותר כמו פיבוט 10, פחות שחקן שמכדרר ומדרבל כמו הקפריסאי והדיאראני.
הוא יותר כמו פיבוט 10, פחות שחקן שמכדרר ומדרבל כמו הקפריסאי והדיאראני.
-
- קיבל.ה 441 לייקים
יותר סביר שחיפה יגנבו לנו את היווני לפני שנגנוב להם בולגרי.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1527 לייקים
בגדול, הוא רצה לעזוב לפני שהפועל בכלל היתה בתמונה, הם שלחו אותו להביא הצעה של מליון יורו, הסכומים שמצויינים בכתבה הזו (700K) לדעתי לא נכונים.
אבל כן יש מומ על סכום העברה.
בעייני זה לא שאלה של אם, אלא שאלה של כמה ומתי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5583 לייקים
-
- קיבל.ה 225 לייקים
מי זה הקשר שחיפה רוצה? היה מתחת לאף שחקן צעיר בקבוצה טובה במיליון יורו ועוד בולגרי? למה לא ללכת עליו בכל הכח להציע 1.2 ושלום
-
- קיבל.ה 358 לייקים
רק עכשיו ראיתי בכתבה של וואן על זה שללוזיו 42 הופעות בנבחרת קפריסין, זה פסיכי בהתחשב בעובדה שהוא בן 22. בנבחרת ישראל הנוכחית השיאן הופעות הוא אלי דסה כרגע, עם 71 הופעות, אבל בגיל 32.
הפועל, תהיי בן אדם, תביאי כבר את לוזיו.
הפועל, תהיי בן אדם, תביאי כבר את לוזיו.
-
- קיבל.ה 466 לייקים
לא מאמין שהם רוצים כסף עבור השחקנים הטובים שלהם ביזיון
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 527 לייקים
אם לא יהיה עוד 2 חיזוקים אני לא אהיה רגוע
סליחה
סליחה
-
- קיבל.ה 284 לייקים
כמה זמן היה לכם להנחית חיזוק ואתם ישנים בעמידה
-
- קיבל.ה 37 לייקים
אני לא נוהג להגיב או לדבר באמצע משחק בגלל האמוציות אבל עם כל הכבוד, מחדל שאנחנו לא עם סגל מלא במחזור 3 ועוד במחזור 3 כזה שיכול להשפיע מאוד על המשך העונה.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 168 לייקים
מישהו דואג להראות לקפראיסי תקציר של הקהל והמשחק?
חבל על הזמן
חבל על הזמן
-
- קיבל.ה 527 לייקים
קודם כל שיחקנן הרבה יותר טוב בלי בנימין
חייב לראןת קצת ספסל
בנוסף חייבים מגן ימני
לא יעזור
חייב לראןת קצת ספסל
בנוסף חייבים מגן ימני
לא יעזור
-
- קיבל.ה 1674 לייקים
לאוויזוס סירב להתאמן גם היום ולא יהיה בסגל של אמוניה מול אאק ביום רביעי.
- רווי
- קיבל.ה 885 לייקים
מאיימבו
קרייב
טוריאל
בוסקילה
דפאאה
אלקוקין
ליידנר
אלטמן
למקין
צור
בינימין ועוד
חייבים מגן ימיני ועוד 10 אבל יש ים כישרון וים פוטנציאל בהפועל הזאת ואין סיבה שלא נעשה עונה מצויינת ונביא כושילראבראק של דרבי.
קרייב
טוריאל
בוסקילה
דפאאה
אלקוקין
ליידנר
אלטמן
למקין
צור
בינימין ועוד
חייבים מגן ימיני ועוד 10 אבל יש ים כישרון וים פוטנציאל בהפועל הזאת ואין סיבה שלא נעשה עונה מצויינת ונביא כושילראבראק של דרבי.
OMG עווופררר
עכשיו יבואו האנשים ויגידו שאחרי המשחק הזה יהיו שבעים ולא יתנו מאמץ לסוף החלון
-
- קיבל.ה 37 לייקים
-
- קיבל.ה 297 לייקים
הערת צד
למרות שאני סוג של מזיל עליו ריר
המשחק היום חיזק לי את התחושה שהקפריסאי זה לא סוג השחקן שאנחנו צריכים.
אנחנו צריכים 10 קלאסי שיכול אפילו לשחק כ8.
ויותר מזה- אנחנו חייבים לתקצב את עמדת המגן הימני אפילו על חשבון התקציב של 10.
להביא מפלצת שישחק על הקו עם טוריאל.
היכולת של אלקוקין טורפת את הקלפים.
למרות שאני סוג של מזיל עליו ריר
המשחק היום חיזק לי את התחושה שהקפריסאי זה לא סוג השחקן שאנחנו צריכים.
אנחנו צריכים 10 קלאסי שיכול אפילו לשחק כ8.
ויותר מזה- אנחנו חייבים לתקצב את עמדת המגן הימני אפילו על חשבון התקציב של 10.
להביא מפלצת שישחק על הקו עם טוריאל.
היכולת של אלקוקין טורפת את הקלפים.
-
- קיבל.ה 1635 לייקים
אוקיי תביאו את לואיזה דון ודאסה. אל תסגרו את מכירת המנויים מחר בבוקר אלא תמתינו ואנחנו עושים פה 20 אלף מנויים רק על המומנטום מהנצחון היום