היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
ילד חמוד, מאחל לו עתיד מזהיר.
אבל זה בגדול כל מה שצריך לדעת על מה שנהיה מגוש העידוד של הפועל סל.
לא מבין איך הם בתור ארגון אוהדים לא באים לעופר ואומרים לו שככה אי אפשר להמשיך.
מערך עידוד ביד אליהו
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
מה לעזאזל הבעיה עם זה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
יש להפועל ערכים ואני תמיד אתעקש על זה, אבל זה לא אומר שאין מקום לאוהדים כי הם לא תאומים אחד לאחד או זה.
ילד צעיר, בא למשחקים, מעודד, מתחבר, ואתה מצביע על בעיה כי יש לו כיפה?
שיהיה חרדי מצידי - כל עוד הוא אוהד הפועל (וברור שהוא כזה), וכל עוד הוא מכיר בהקשרים החברתיים וההיסטוריים של הקבוצה (ואין לא לי ולא לך מושג על זה), המלאי שיהיו עוד כמוהו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Adom500
- קיבל.ה 286 לייקים
שמע הודעה לא חכמה במיוחד, מה הבעיה שיש לו כיפה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
הבעיה שלנו הוא המחסור באנשים, ושכולם בטוחים שאנחנו נגד האולטראס ובאנו להחליף אותם.
ההפך הוא הנכון ומבחינתי לפחות, אנחנו כאן למלא מקום כדי שלא יהיה שקט מוחלט באולם, עד שהאולטראס יחזרו.
גם לנו לא קל בכלל המצב ונשמח לימים יפים יותר.
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
היום היה בגוש בלה בלה בלה
בלה בלה בלה
בלה בלה בלה
לא מבין איך הם בתור ארגון אוהדים לא באים לכל מיני יצורים שמספרים שהם מגיעים למשחקים ואומרים להם שככה אי אפשר להמשיך ושיצטרפו לגוש המעודד כדי לחזק אותו במקום לרוץ לפורום רק כדי לטנף.
בלה בלה בלה
בלה בלה בלה
לא מבין איך הם בתור ארגון אוהדים לא באים לכל מיני יצורים שמספרים שהם מגיעים למשחקים ואומרים להם שככה אי אפשר להמשיך ושיצטרפו לגוש המעודד כדי לחזק אותו במקום לרוץ לפורום רק כדי לטנף.
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
שמע אתה חתיכת חצוף גזען שלא ברור איך ממשיך לכתוב פה ככה באהלן אהלן.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
לך תבדוק כמה חובשי כיפה יש בשער 5 בבלומפילד ותחזור אליי.
כנל בכדורסל.
יחד, רק יחד! 
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1877 לייקים
אחת ההודעות ההזויות (ואני עדין מאוד במילים שלי).יותם שירן הלא מקורי כתב:היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 812 לייקים
אם היית באלקנה (לא היית) במשחק הראשון של הפועל אוסישקין, היית יודע שבאותו משחק היה רגע קורע שנער עם כיפה פרץ למרכז המגרש עם דגל של האולטראס וניסה לשלהב את הקהל בזמן זריקות העונשין של טוהר חיימוביץ.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
כרגיל קופצים פה. הבעיה היא לא הכיפה, אלא לזיהוי אם מישהו שם לב כמוני שבתוך הגוש המעודד יושב ילד בן 10.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2026, 02:21שמע הודעה לא חכמה במיוחד, מה הבעיה שיש לו כיפה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
הבעיה שלנו הוא המחסור באנשים, ושכולם בטוחים שאנחנו נגד האולטראס ובאנו להחליף אותם.
ההפך הוא הנכון ומבחינתי לפחות, אנחנו כאן למלא מקום כדי שלא יהיה שקט מוחלט באולם, עד שהאולטראס יחזרו.
אני מעריך שאתם מנסים אבל זה לא עובד. מספיק היה לראות כמה אנשים יצאו לפני השריקה כדי להבין כמה קשה המצב. דווקא מכם הייתי מצפה לבוא לעופר ולהגיד לו שהדבר שנקרא יד אליהו צריך להסתיים.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 812 לייקים
אם הבעיה היא לא הכיפה אז למה לציין את זה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 07:54כרגיל קופצים פה. הבעיה היא לא הכיפה, אלא לזיהוי אם מישהו שם לב כמוני שבתוך הגוש המעודד יושב ילד בן 10.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2026, 02:21שמע הודעה לא חכמה במיוחד, מה הבעיה שיש לו כיפה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:50 היום היה בגוש איזה ילד קטן עם כיפה וצעיף ךבן של 100% אנטי מכבי
אני מעריך שאתם מנסים אבל זה לא עובד. מספיק היה לראות כמה אנשים יצאו לפני השריקה כדי להבין כמה קשה המצב. דווקא מכם הייתי מצפה לבוא לעופר ולהגיד לו שהדבר שנקרא יד אליהו צריך להסתיים.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
זיהוי, אם מישהו פספס. אני חושב שגם הרמתי לו ״עתיד מזהיר״.אוהד כורסא כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:04אם הבעיה היא לא הכיפה אז למה לציין את זה?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 07:54כרגיל קופצים פה. הבעיה היא לא הכיפה, אלא לזיהוי אם מישהו שם לב כמוני שבתוך הגוש המעודד יושב ילד בן 10.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2026, 02:21
שמע הודעה לא חכמה במיוחד, מה הבעיה שיש לו כיפה?
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
לפי התיאורים של אלו ששלחו את הייצור הזה לפה היו אתמול בערך 10,000 טרמפיסטים בבלומפילד.
זה ממש הרבה.
זה ממש הרבה.
יחד, רק יחד! 
-
Giovanni Giorgio
- קיבל.ה 1070 לייקים
עצוב, הכל מתפרק
long live the zapta
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
העיקר שהגבת לעניין
יחד, רק יחד! 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
די כלום לא מתפרק , הקבוצה בתקופה רעה והמחרימים גורמים לזה להרגיש כמו כיאוס , להתעלם , עברנו דברים וימים קשים יותר
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
אתה מזכיר לי...יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:29אתה מזכיר לי את ההוא שקפץ מקומה 50 וכשהגיע לקומה 35 אמר שהכל בנתיים בסדר.
עזוב אתה לא מזכיר לי כלום.
יחד, רק יחד!