לזכרוני סגול התעקש על מליון + ואז בדרך פלא ירד מהדרישה ימים ספורים אחרי שמישהו ביקר במשרדו בלילה ללא אישוריהלום14אדום כתב: ↑05 מרץ 2024, 11:17זו היתה הפגנה מטעם, אחרי שסגול כבר החליט שהוא רוצה לעזוב, כי נמאס לו כפי שציינת, בלי שום קשר לאוהדים עבור מי שממשיך עם השקר הזה עד היום (לא אתה שחם), שיעביר את הקבוצה בחינם ולא במיליון ש"ח כפי שביקש סגול.נועם שחם כתב: ↑05 מרץ 2024, 10:58לא שברו כלום בביתו של סגול.הלוטוס הלבן כתב: ↑02 מרץ 2024, 12:56
אכן תקופה קשה כאשר תאומים היה בהנהלה. הביאו את קשטן. לקחנו דאבל. עשינו היסטוריה באירופה.
נכון, היו כמה אוהדים ששברו עציצים בביתו של סגול אבל זה לא השפיע עליו.
אוהדים הגיעו להפגין במשרדי כתר פלסטיק (באותה תקופה סגול סגר את הברז אחרי שגילה את עומק הבור של עשרות מליונים שהשותפים שלו יצרו), במהלך ההפגנה נפל עציץ ונשבר.
הפועל תל אביב 23/24
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
עדכון: בעונה שעברה שניצלנו בנס מירידה היו לנו 27 נקודות בתום העונה הסדירה כאשר גם אז סיימנו את הסיבוב השני נגד מכבי חיפה בהפסד (גם הפעם זה יגמר ככה), נכון להיום יש לנו 25 נקודות כאשר הורידו לנו נקודה אחת בבית הדין.Charmander כתב: ↑24 פברואר 2024, 18:09 עונה שעברה בתום 23 מחזורים היו לנו 24 נקודות עם 5 ניצחונות 9 תיקו ו9 הפסדים.
היום אחרי 23 מחזורים יש לנו 23 נקודות (24 אם לא הורדת הנקודה) מ6 ניצחונות, 6 תיקו ו11 הפסדים.
העיקר חן סול דיבר בפודקאסט הרשמי של המועדון שהוא רוצה להשתפר מעונה לעונה..
עונה שהיא כישלון מוחלט.
מעניין מה חן סול שרוצה להשתפר מעונה לעונה חושב על ההתקדמות שלנו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 387 לייקים
תחושה שלא מפסידים לחיפה שבוע הבא. הם באים גמורים מעייפות ועם סגל חסר, אבוקסיס יעשה בונקר כמו בספרים. נקווה ל0-0 מסריח.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
סיבוב ראשון 19 נקודות , 5 ניצ 4 תיקו ו4 הפסדים יחס שערים 17-14 חיובי.
סיבוב שני 6 נקודות, 1 ניצ 4 תיקו ו7 הפסדים יחס שערים 12-23 שלילי.
גם עכשיו הם יפרסמו ששברנו שיא נקודות בסיבוב מזה עשור?
סיבוב שני 6 נקודות, 1 ניצ 4 תיקו ו7 הפסדים יחס שערים 12-23 שלילי.
גם עכשיו הם יפרסמו ששברנו שיא נקודות בסיבוב מזה עשור?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
וכמובן שזה התסריט הכי ריאלי שקיים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 398 לייקים
אם זה התרחיש אפשר לוותר מראש. למרות שביתר הפסידה נגד ב"ש ומכבי תא , נראו כקבוצת כדורגל תוססת שגם מגיעה לעמדות כיבוש שערים ( למרות ההחמצות). תכונות שאין לנו בכלל.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אם הפועל מגיעה למשחק אחרון בטדי שהיא לא הבטיחה
הישארות אז מגיע לנו לרדת .בלי כל קשר ליריבות בין
המועדונים.
הישארות אז מגיע לנו לרדת .בלי כל קשר ליריבות בין
המועדונים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הקבוצה היעילה בליגה:
מספורט 5לפי CIES, הפועל תל אביב היא הקבוצה היעילה ביותר בליגת העל עם 1.08 שערים ו-0.8 שערים צפויים, ועם אחוז המרה גבוה מאוד של 38.4%. למרות זאת, הבעיה היא שהקבוצה פשוט לא בועטת למסגרת - הפועל עם 9.44 בעיטות למשחק, הנתון השלישי הכי נמוך בליגת העל מעל שתי האחרונות, וכזה שהושפע מהכדורגל ההתקפי של סלים טועמה בתקופתו הקצרצרה ומייקל ולקאניס.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אף שחקן בקבוצה המסריחה הזאת לא צריך להישאר פה בעונה הבאה. חוץ מלאיוס שצריך לקבל איזה סטירה שתחזיר אותו למציאות. לבנות הכל מחדש, כולל מאמן.
את חן סול להחזיר לעזה בעסקת חטופים הבאה.
את חן סול להחזיר לעזה בעסקת חטופים הבאה.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
יש לנו עכשיו 2 משחקים קריטים מאד שבו יהיה לנו רוב גדול בקהל.
הפועל פ"ת דיי חייבת לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי, היא תהיה חייבת לפתוח את המשחק וחייבים לנצח אותם, אחרי זה מול מכבי פת שכבר בים עם מושבה מלא בקהל שלנו.
אפשר להישאר
הפועל פ"ת דיי חייבת לנצח כדי להשאיר לעצמה סיכוי, היא תהיה חייבת לפתוח את המשחק וחייבים לנצח אותם, אחרי זה מול מכבי פת שכבר בים עם מושבה מלא בקהל שלנו.
אפשר להישאר
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה הכל על הנייר. על המגרש אתה קבוצה במלטדאון מקצועי ומנטלי.לירון האדום כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:10 יש לנו עכשיו 2 משחקים קריטים מאד שבו יהיה לנו רוב גדול בקהל.
אפשר להישאר
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
גם שנה שעברה הינו נראים כמו כלום ושום דבר, הפועל פ"ת יקבע הרבההפועל כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:16זה הכל על הנייר. על המגרש אתה קבוצה במלטדאון מקצועי ומנטלי.לירון האדום כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:10 יש לנו עכשיו 2 משחקים קריטים מאד שבו יהיה לנו רוב גדול בקהל.
אפשר להישאר
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני יודע שזה בלתי נתפס, אבל נכון לעכשיו אנחנו יותר גרועים משנה שעברה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 437 לייקים
שנה שעברה עשית ניצחון הירואי בטדי אחרי ששרפו לך את המתחם, עכשיו אתה בלי גול כבר 7 משחקים שכל העולם נגדך ואין אף אחד בקבוצה הזאת שלוקח עליו משהו, אם לא מנצחים עוד שבועיים אני לא רואה אותנו מנצחים אף קבוצה.לירון האדום כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:19גם שנה שעברה הינו נראים כמו כלום ושום דבר, הפועל פ"ת יקבע הרבההפועל כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:16זה הכל על הנייר. על המגרש אתה קבוצה במלטדאון מקצועי ומנטלי.לירון האדום כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:10 יש לנו עכשיו 2 משחקים קריטים מאד שבו יהיה לנו רוב גדול בקהל.
אפשר להישאר
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
זה פשוט הזוי שאנחנו במצב יותר גרוע מהפח זבל שהיינו בעונה הקודמת. אין תקווה להפועל תל אביב יותר.
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הגיע הזמן לניצחון הרואי מול הפועל פ"תadom4 כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:24שנה שעברה עשית ניצחון הירואי בטדי אחרי ששרפו לך את המתחם, עכשיו אתה בלי גול כבר 7 משחקים שכל העולם נגדך ואין אף אחד בקבוצה הזאת שלוקח עליו משהו, אם לא מנצחים עוד שבועיים אני לא רואה אותנו מנצחים אף קבוצה.לירון האדום כתב: ↑01 אפריל 2024, 23:19גם שנה שעברה הינו נראים כמו כלום ושום דבר, הפועל פ"ת יקבע הרבה
-
- קיבל.ה 372 לייקים
תנו לי את שנה שעברה עם ה 3:1 הגדול על ביתר בטדי שהכניס לנו שמחה ורוח למפרשים, גם אם לפעמים (לרוב תאמת) הקבוצה נראתה כמו כלום. עכשיו נשארנו רק עם הכלום
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מה עם ניק האמונד?
זה היה כדי למכור מנויים?
זה היה כדי למכור מנויים?
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
הירידת ליגה הזאת תגמור את המועדון
מזה לדעתי הוא לא חוזר
מזה לדעתי הוא לא חוזר
-
- קיבל.ה 295 לייקים
איזה קשקוש מוחלט.
גם אם נרד לליגה ג׳ יהיו מספיק נרקומנים שידחפו את הקבוצה בצפת, שדרות, עראבה ושלומי.
חייב להגיד שירידת ליגה זה שנה הפסקה מהאינטנסיביות של להיות אוהד הפועל. שנה בלי דרבי, שנה בלי ציפיות, שנה בלי לוקשים. קצת הפסקה מהחרא הזה.
זה נורא אם זה יקרה, אבל ננסה לראות את היתרונות כי צריך להשלים עם זה - אנחנו כנראה נרד ליגה.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
עם האמריקאים וחן סול לוקשים יהיו לך בכל מצב.ונרקומן כתב: ↑02 אפריל 2024, 14:03איזה קשקוש מוחלט.
גם אם נרד לליגה ג׳ יהיו מספיק נרקומנים שידחפו את הקבוצה בצפת, שדרות, עראבה ושלומי.
חייב להגיד שירידת ליגה זה שנה הפסקה מהאינטנסיביות של להיות אוהד הפועל. שנה בלי דרבי, שנה בלי ציפיות, שנה בלי לוקשים. קצת הפסקה מהחרא הזה.
זה נורא אם זה יקרה, אבל ננסה לראות את היתרונות כי צריך להשלים עם זה - אנחנו כנראה נרד ליגה.
גם לך תדע אם זו תהיה רק שנה הפסקה.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 218 לייקים
https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1 ... tml?ref=hp
- בזמנו אברהם גרנט היה צריך לאמן את הפועל תל אביב, כאשר רומן אברמוביץ’ היה אמור להיות הבעלים של הקבוצה ובסוף לב לבייב היה בפרונט. אתה היית המוציא לפועל וסגרת עם לא מעט שחקנים. ספר לנו.
- ”עם אברהם גרנט זה פצע פתוח. אחת האכזבות הכי גדולות שלי בחיים ואני מעדיף לא לחזור לזה”.
- בוא תגיד עם מי סגרת, ספר קצת פיקנטריה, חלף הרבה זמן מאז.
- ”ניר דוידוביץ’ היה חתום, היחיד שהיה לו שכל להעלות את זה על הכתב, אז הוא קיבל פיצוי. הוא בחור יקר ומגיע לו, אני שמח בשבילו. יוסי שבחון היה חתום גם כן. גם מיכאל זנדברג היה קרוב מאוד, עידן טל היה קרוב מאוד. חבל, היה מי שהיה לו אינטרס מהפועל לפוצץ את הדבר הזה, עשה עוול גדול מאוד להרבה שחקנים ולכדורגל הישראלי. זה יכול היה להיות מפנה גדול מאוד בכדורגל הישראלי אם בן אדם כמו רומן אברמוביץ’ היה בעלים של קבוצה פה, התכניות היו גרנדיוזיות. היו זרים שגם עקבתי אחריהם. אם תשמע את השמות, זה שחקנים שהגיעו לצמרת האירופאית, זה לא להאמין איזה שחקנים אז רצינו להביא לפה”.
הפועל תל אביב יבלה להיות איפריית כדורגל .
אלא שהפועל תל אביב כמו הפועל תל אביב, מהרסיך ומחריביך ממך יצאו.
גרמו לסמי סגול לעזוב. הפחידו והבריחו את לב לבייב ורומן אברמוביץ'.
תאומים ואורנשטיין, מוני הראל שהביא את טביב, חיים רמון ועמותת האוהדים המקוללת, כבירי, הניסנובים.
אלו הבעלים של הפועל תל אביב מאז שעברה לידיים פרטיות. תחתם המועדון הזה הולך ודועך.
מתי זה יגמר?
מתי למועדון הזה יהיה בעלים נורמלי?
- בזמנו אברהם גרנט היה צריך לאמן את הפועל תל אביב, כאשר רומן אברמוביץ’ היה אמור להיות הבעלים של הקבוצה ובסוף לב לבייב היה בפרונט. אתה היית המוציא לפועל וסגרת עם לא מעט שחקנים. ספר לנו.
- ”עם אברהם גרנט זה פצע פתוח. אחת האכזבות הכי גדולות שלי בחיים ואני מעדיף לא לחזור לזה”.
- בוא תגיד עם מי סגרת, ספר קצת פיקנטריה, חלף הרבה זמן מאז.
- ”ניר דוידוביץ’ היה חתום, היחיד שהיה לו שכל להעלות את זה על הכתב, אז הוא קיבל פיצוי. הוא בחור יקר ומגיע לו, אני שמח בשבילו. יוסי שבחון היה חתום גם כן. גם מיכאל זנדברג היה קרוב מאוד, עידן טל היה קרוב מאוד. חבל, היה מי שהיה לו אינטרס מהפועל לפוצץ את הדבר הזה, עשה עוול גדול מאוד להרבה שחקנים ולכדורגל הישראלי. זה יכול היה להיות מפנה גדול מאוד בכדורגל הישראלי אם בן אדם כמו רומן אברמוביץ’ היה בעלים של קבוצה פה, התכניות היו גרנדיוזיות. היו זרים שגם עקבתי אחריהם. אם תשמע את השמות, זה שחקנים שהגיעו לצמרת האירופאית, זה לא להאמין איזה שחקנים אז רצינו להביא לפה”.
הפועל תל אביב יבלה להיות איפריית כדורגל .
אלא שהפועל תל אביב כמו הפועל תל אביב, מהרסיך ומחריביך ממך יצאו.
גרמו לסמי סגול לעזוב. הפחידו והבריחו את לב לבייב ורומן אברמוביץ'.
תאומים ואורנשטיין, מוני הראל שהביא את טביב, חיים רמון ועמותת האוהדים המקוללת, כבירי, הניסנובים.
אלו הבעלים של הפועל תל אביב מאז שעברה לידיים פרטיות. תחתם המועדון הזה הולך ודועך.
מתי זה יגמר?
מתי למועדון הזה יהיה בעלים נורמלי?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
לאומית לא לאומית, ספרא לא ספרא, חייב להיות פה ניקוי אורוות עונה הבאה, כי הסגל הזה לא מסוגל להתמודד על הצמרת גם בלאומית. בלוריאן, פאסי, מאיר, קופרמן, זובאס, אלטמן, אוזבולט, ואייבינדר, להעיף לקיבינימט את כל חבורת האנטי כדורגל האלה ולבנות מחדש קבוצה צעירה ומנוסה בלי בני 30 שלא מסוגלים לזוז, עם שחקנים שמשחקים כדורגל ונלחמים, לא הולכים על המגרש וזורקים זין על הקהל. ללאיוס ציבוטה וטוריאל להעיף סטירה שתחזיר אותם למציאות. והכי חשוב להביא קשרים אחוריים/מרכזיים טובים שהם בסיס לכל קבוצה חזקה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
איווניר סיכם בדיוק את העונה של הפועל.
אין קישור, אין מי שימנע התקפות מעבר ויעשה לחץ באמצע. הבעיה שגם אין בלמים מאחורה. התוצאה זה ירידת ליגה. חן סול ימח שמך ושם זכרך.
אין קישור, אין מי שימנע התקפות מעבר ויעשה לחץ באמצע. הבעיה שגם אין בלמים מאחורה. התוצאה זה ירידת ליגה. חן סול ימח שמך ושם זכרך.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
כן ושחררו אותו כמו מים והביאו את רוחנא במקום
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הרוב יעזבו בלי קשר כי לשחק בימי שישי נגד כפר שלם לא עושה להם את זה. רובם יוכל למצוא כל מיני חדרה ואשדוד לשחק אצלן. הפועל תתבסס על שחקני בית וכמה שחקני רכש שיתאימו למשימה להתמודד על מקומות 1-3 כולל 2-3 זרים.וינסנט כתב:לאומית לא לאומית, ספרא לא ספרא, חייב להיות פה ניקוי אורוות עונה הבאה, כי הסגל הזה לא מסוגל להתמודד על הצמרת גם בלאומית. בלוריאן, פאסי, מאיר, קופרמן, זובאס, אלטמן, אוזבולט, ואייבינדר, להעיף לקיבינימט את כל חבורת האנטי כדורגל האלה ולבנות מחדש קבוצה צעירה ומנוסה בלי בני 30 שלא מסוגלים לזוז, עם שחקנים שמשחקים כדורגל ונלחמים, לא הולכים על המגרש וזורקים זין על הקהל. ללאיוס ציבוטה וטוריאל להעיף סטירה שתחזיר אותם למציאות. והכי חשוב להביא קשרים אחוריים/מרכזיים טובים שהם בסיס לכל קבוצה חזקה.
לעמדת המאמן צריך קבלן עליות מוכח. רפואה פנוי אגב? אני רציני לגמרי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
למה אתה צריך לציין שאתה רציני? הלוואי רפואה ועולים במרץCharlie כתב: ↑27 אפריל 2024, 22:33הרוב יעזבו בלי קשר כי לשחק בימי שישי נגד כפר שלם לא עושה להם את זה. רובם יוכל למצוא כל מיני חדרה ואשדוד לשחק אצלן. הפועל תתבסס על שחקני בית וכמה שחקני רכש שיתאימו למשימה להתמודד על מקומות 1-3 כולל 2-3 זרים.וינסנט כתב:לאומית לא לאומית, ספרא לא ספרא, חייב להיות פה ניקוי אורוות עונה הבאה, כי הסגל הזה לא מסוגל להתמודד על הצמרת גם בלאומית. בלוריאן, פאסי, מאיר, קופרמן, זובאס, אלטמן, אוזבולט, ואייבינדר, להעיף לקיבינימט את כל חבורת האנטי כדורגל האלה ולבנות מחדש קבוצה צעירה ומנוסה בלי בני 30 שלא מסוגלים לזוז, עם שחקנים שמשחקים כדורגל ונלחמים, לא הולכים על המגרש וזורקים זין על הקהל. ללאיוס ציבוטה וטוריאל להעיף סטירה שתחזיר אותם למציאות. והכי חשוב להביא קשרים אחוריים/מרכזיים טובים שהם בסיס לכל קבוצה חזקה.
לעמדת המאמן צריך קבלן עליות מוכח. רפואה פנוי אגב? אני רציני לגמרי.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מאז ה 23.12. 5 חודשים...
הפסד
תיקו
תיקו
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
ניצחון
הפסד
תיקו
הפסד
תיקו
תיקו
תיקו
הפסד
תיקו
הפסד
הפסד
ניצחון
הפסד
נזכיר שמדובר בקבוצה עם התקציב ה 5 בגובהו בליגה, כן?
תוהה באיזה שלב חן סול הבין שהוא לא שייך לענף...
הפסד
תיקו
תיקו
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
הפסד
ניצחון
הפסד
תיקו
הפסד
תיקו
תיקו
תיקו
הפסד
תיקו
הפסד
הפסד
ניצחון
הפסד
נזכיר שמדובר בקבוצה עם התקציב ה 5 בגובהו בליגה, כן?
תוהה באיזה שלב חן סול הבין שהוא לא שייך לענף...
יחד, רק יחד! 

- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
ולחשוב שהיינו רחוקים רן בן שמעון אחד באוקטובר מפלייאוף עליון
איכשהו תמיד הגורל מביא אותי להכנס לפה פעם בשנה ולהגיב אחרי מפלה היסטרית או כישלון. מי שלא יחדש מנוי ו/לא יבוא עונה הבאה שיעשה טובה שיזרוק את הבגדים של הפועל לפח ולא יבוא יותר בחיים. אוהדים שהם אלופי העולם בלחפש כרטיסים לדרבי ולמעמדים גדולים כשהם כל השנה רואים את הפועל מהבית.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני אישית מגיע כל משחק שמסתדר לי עם הבן שלי (מנוי) אבל אני לגמרי מבין אנשים שלא רוצים לבוא ולראות משהו ברמה ירודה.scorpio כתב: ↑12 מאי 2024, 09:35 איכשהו תמיד הגורל מביא אותי להכנס לפה פעם בשנה ולהגיב אחרי מפלה היסטרית או כישלון. מי שלא יחדש מנוי ו/לא יבוא עונה הבאה שיעשה טובה שיזרוק את הבגדים של הפועל לפח ולא יבוא יותר בחיים. אוהדים שהם אלופי העולם בלחפש כרטיסים לדרבי ולמעמדים גדולים כשהם כל השנה רואים את הפועל מהבית.
ואני אפילו לא מדבר על הפסדים. נטו על יכולת ירודה מאד.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1488 לייקים
בשנה הבאה יישאר גרעין של משהו כמו 1000 מכורים במקרה הטוב, אתם כנראה לא מבינים את גודל השבר.
אני אישית לוקח שנה הפסקה מהזוועה הזו וכמעט כל אדם בוגר שאני מכיר ועבר את השנה הזו לא מתכוון לעבור שוב את הסיוט הזה של לאומית בעונה הבאה.
אני אישית לוקח שנה הפסקה מהזוועה הזו וכמעט כל אדם בוגר שאני מכיר ועבר את השנה הזו לא מתכוון לעבור שוב את הסיוט הזה של לאומית בעונה הבאה.
נערך לאחרונה על ידי שחר ב 12 מאי 2024, 10:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
האמת שאני חייב לציין שלא היה זוועה בלאומית היה דווקא כיף להגיע לכל החורים האלה.. חוץ מהכדורגל המסריח בלאומית
מתחבר לדברים שלך. הייתי מנוי גם בירידת ליגה הקודמת, ואתמול כשראיתי את האצטדיון מלא הרגשתי שיש שם בעיקר טרמפיסטים שחושבים שזה ״מגניב״ אבל ייעלמו אחרי שנפסידscorpio כתב: ↑12 מאי 2024, 09:35 איכשהו תמיד הגורל מביא אותי להכנס לפה פעם בשנה ולהגיב אחרי מפלה היסטרית או כישלון. מי שלא יחדש מנוי ו/לא יבוא עונה הבאה שיעשה טובה שיזרוק את הבגדים של הפועל לפח ולא יבוא יותר בחיים. אוהדים שהם אלופי העולם בלחפש כרטיסים לדרבי ולמעמדים גדולים כשהם כל השנה רואים את הפועל מהבית.