ברגע שיש לו סעיף שחרור בסכום כזה יהיה מי שייקח אותואסון למכבי כתב: ↑01 יוני 2026, 10:05 לפי כלפי לא הוגשה הצעה בכלל מהכוכב, הבנתי גם שהם קצרים בכסף ולא בטוח שיצליחו לשלם 3 מיליון דולר במכה.
לויזוס לואיזו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1585 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 1100 לייקים
מה רצית שאוהדים יפתחו שמפניות שהוא עוזב ככה פתאום אחרי עונה עבור נזיד עדשים?
אף אחד לא העלה על דעתו שיש לו סעיף כזה ולראיה דיברו פה על זה שיביא לנו תארים ועל מכירה בסכומים של 7 מליון וצפונה.
מצד אחד "השחקן הכי טוב בהיסטוריה של הפועל" , מצד שני "מה אתם בוכים שהוא עוזב בשקל וחצי"
רדיוס לבית"ר!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1585 לייקים
הוא עוזב במחיר של פי שלושה ביחס למה שהובא לפה.Hapolo כתב: ↑01 יוני 2026, 11:34מה רצית שאוהדים יפתחו שמפניות שהוא עוזב ככה פתאום אחרי עונה עבור נזיד עדשים?
אף אחד לא העלה על דעתו שיש לו סעיף כזה ולראיה דיברו פה על זה שיביא לנו תארים ועל מכירה בסכומים של 7 מליון וצפונה.
מצד אחד "השחקן הכי טוב בהיסטוריה של הפועל" , מצד שני "מה אתם בוכים שהוא עוזב בשקל וחצי"
אני לא הראשון שכותב שכנראה שהוא לא היה מתקרב לפה ללא סעיף שחרור נמוך.
עצם העובדה שאף אחד לא ידע את החוזה שלו וכל הכתבים העריכו שאין סעיף שחרור זאת נקודת אור בעיני, הפועל הפסיקה להיות פלטפורמה שכל כתב יודע מה קורה בכל פינה במועדון. עובדים נכון, בצניעות ובשקט.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2821 לייקים
בכל מקרה אני לא חושב שקבוצות מעבר לסדר גודל של הכוכב האדום, סלטיק וגנק כאלה זה מי שישים עליו את ה-3 מליון יורו סעיף שחרור הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
-
דוגיס
- קיבל.ה 477 לייקים
פתחו לו חוזה עם משכורת של 450 וסעיף שחרור של 5.5 ותסגרו את הסיפור
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 375 לייקים
ברור כי הוא סיים ללמוד חשבון בכיתה ג' והסוכן שלו פרש מבי"ס ביסודי
אתם יודעים מה ? גם אז אני מאמין שהם יבינו ש 2.5 מיליון יורו זה יותר מ 150 אלף יורו.
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 01 יוני 2026, 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Hapolo
- קיבל.ה 1100 לייקים
1. אם אתה מנסה להציג את הסכום שהוא נמכר כסכום ראוי אז בעולם שבו דור תורג'מן פטאצי וכו' נמכרים בסכומים של 6 מליון ומעלה, 3 מליון עבורי לואיזו זה לא הרבה בלשון המעטההלך המומנטום כתב: ↑01 יוני 2026, 12:58 1. הוא עוזב במחיר של פי שלושה ביחס למה שהובא לפה.
2. אני לא הראשון שכותב שכנראה שהוא לא היה מתקרב לפה ללא סעיף שחרור נמוך.
עצם העובדה שאף אחד לא ידע את החוזה שלו וכל הכתבים העריכו שאין סעיף שחרור זאת נקודת אור בעיני, הפועל הפסיקה להיות פלטפורמה שכל כתב יודע מה קורה בכל פינה במועדון. עובדים נכון, בצניעות ובשקט.
2. הדעה הרווחת הייתה שהוא הולך להימכר בסכום עתק שכזה, אנשים לא היו מתדיינים פה אם למכור אותו ב8 עם אחוזים או 10 אם הייתה אפילו שמועה שיש סעיף כזה, שהיה הופך לנושא לדיון המרכזי פה.
שיהיה ברור שהייתי סוגר את אותה עסקה בלי לחשוב פעמיים, פשוט אני רואה פה פליאה לגבי זה שאנשים מאוכזבים, אני אומר שזה לא בגלל שהעסקה לא טובה או הגיונית אלא בגלל שנוצר (עם או בלי כוונה) מצג שווא לגבי זה שהוא הולך להישאר פה או להימכר בסכום גבוה כשמסתבר שמראש זה לא היה המצב אבל הסתירו את זה מסיבותם שלהם, והאכזבה של אנשים לאור כך שהתברר בוקר אחד שאלו פנטזיות נראית לי סה"כ במקומה
רדיוס לבית"ר!
-
אדום לבן
- קיבל.ה 110 לייקים
יש לי תחושת בטן
לויזו נשאר;)
מרגיש לי שבמידה ובאמת הכוכב יירדו ממנו
ההנהלה תפתח לו חוזה ותדע להגיע איתו לעמק השווה מבחינת חוזה ולהקפיץ תג מחיר כמובן.
לויזו נשאר;)
מרגיש לי שבמידה ובאמת הכוכב יירדו ממנו
ההנהלה תפתח לו חוזה ותדע להגיע איתו לעמק השווה מבחינת חוזה ולהקפיץ תג מחיר כמובן.
איפה קראת אמרתי שאני שמח שהסעיף נמוך ושהוא עוזב ?Hapolo כתב:מה רצית שאוהדים יפתחו שמפניות שהוא עוזב ככה פתאום אחרי עונה עבור נזיד עדשים?
רשמתי שצריך להיות פרופורציונאליים ושזה הישג שבכלל הבאנו שחקן כזה לעולה חדשה במדינת כדורגל רמה ג׳ (ואני עדין). וזאת בושה וטרחנות לצאת על ההנהלה ולזרוק שטויות כאילו אנחנו רד בול זלצבורג
אתה מביא את מכבי כדוגמה דומה עם פטאצי ותורג׳מן ? אתה אמיתי ? איפה אנחנו היינו ואיפה הם ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1585 לייקים
המחיר הוא לא גבוה ועדיין פי שלושה ממש שנקנה וכמו שאמרת כנראה שהיית סוגר על עסקה זהה.Hapolo כתב: ↑01 יוני 2026, 13:231. אם אתה מנסה להציג את הסכום שהוא נמכר כסכום ראוי אז בעולם שבו דור תורג'מן פטאצי וכו' נמכרים בסכומים של 6 מליון ומעלה, 3 מליון עבורי לואיזו זה לא הרבה בלשון המעטההלך המומנטום כתב: ↑01 יוני 2026, 12:58 1. הוא עוזב במחיר של פי שלושה ביחס למה שהובא לפה.
2. אני לא הראשון שכותב שכנראה שהוא לא היה מתקרב לפה ללא סעיף שחרור נמוך.
2. הדעה הרווחת הייתה שהוא הולך להימכר בסכום עתק שכזה, אנשים לא היו מתדיינים פה אם למכור אותו ב8 עם אחוזים או 10 אם הייתה אפילו שמועה שיש סעיף כזה, שהיה הופך לנושא לדיון המרכזי פה.
שיהיה ברור שהייתי סוגר את אותה עסקה בלי לחשוב פעמיים, פשוט אני רואה פה פליאה לגבי זה שאנשים מאוכזבים, אני אומר שזה לא בגלל שהעסקה לא טובה או הגיונית אלא בגלל שנוצר (עם או בלי כוונה) מצג שווא לגבי זה שהוא הולך להישאר פה או להימכר בסכום גבוה כשמסתבר שמראש זה לא היה המצב אבל הסתירו את זה מסיבותם שלהם, והאכזבה של אנשים לאור כך שהתברר בוקר אחד שאלו פנטזיות נראית לי סה"כ במקומה
מצד שני, לא ברור לי איזה מצג שווא הוצג מטעם ההנהלה כלפי הקהל, האם יצאה איזו הודעה? האם הכריזו על משהו? בסך הכל הכתבים מילאו את השורות שהם אמורים למלא במידע לא מבוסס. כנראה שלכל הצדדים היה נוח שהמידע הוסתר גם אם האוהדים לא אוהבים את העניין.
מה שכן, אני מאוד אוהב את זה שלא כל מהלך או פרט בהפועל ידועים לכולם, גם אם החדשות על לואיזו מבאסות
-
talb55
- קיבל.ה 432 לייקים
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 836 לייקים
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1630 לייקים
Kנו באמת איזה יישאר?
מהרגע הראשון שראינו אותו היה ברור שהוא לא קשור לפה.
זה שחקן שאם יעבוד נכון ויקבל החלטות נכונות יכול להגיע לקבוצת דרג 2 באירופה
מהרגע הראשון שראינו אותו היה ברור שהוא לא קשור לפה.
זה שחקן שאם יעבוד נכון ויקבל החלטות נכונות יכול להגיע לקבוצת דרג 2 באירופה
במילים אחרות אתה אומר שההנהלה החליטה למכור את לואיזו הקיץ? כי הצעות נוספות יגיעו ב3 מיליון , אם לא ינסו להשאיר ולפתוח חוזה זה אומר במילים אחרות וויתרו על לואיזו ומעדיפים לקבל עליו 3 מיליון
-
cholo
- קיבל.ה 305 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 2189 לייקים
- יצירת קשר:
לפי YNET ירדן שועה רוצה לחו"ל. סעיף שחרור 1.5 מיליון יורו.
בשביל הפרופורציות, לכל אלו שמקטרים פה על מחדלים ניהוליים מדומיינים ולא מבינים איך לויזו הוא סתם העברה גבוהה ולא שווה ערך להעברות הכי גבוהות אי פעם בישראל
בשביל הפרופורציות, לכל אלו שמקטרים פה על מחדלים ניהוליים מדומיינים ולא מבינים איך לויזו הוא סתם העברה גבוהה ולא שווה ערך להעברות הכי גבוהות אי פעם בישראל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
talb55
- קיבל.ה 432 לייקים
אופיר סער כתב אמת לאמיתה היום, זה לא עניין של כסף, לויזו נחוש לעבור, וזה יקרה, אם לא כבר קרה (ועוד לא פורסם).
-
הצבי ישראל
- קיבל.ה 111 לייקים
-
Rak-Hapoel
- קיבל.ה 19 לייקים
שחקן לבוא בשבילו לבלומפילד. כמה רגעי קסם יש לו במהלך משחק אפילו בלי קשר לשערים.
לא חושב שאמרתי את זה מאז שלום תקווה.
ההגדרה לשחקן מרגש. המושג בכללי איבד פרופורציה מאז כשעל כל ילדון אומרים פתאום מרגש.
לואיזו ה-הגדרה למרגש.
ההגדרה לשחקן מרגש. המושג בכללי איבד פרופורציה מאז כשעל כל ילדון אומרים פתאום מרגש.
לואיזו ה-הגדרה למרגש.
-
אדום לבן
- קיבל.ה 110 לייקים
-
chimpfive
- קיבל.ה 509 לייקים
אם לא יביאו זר בקליבר שלו, אנחנו נקבל עונה פח.
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1630 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 1100 לייקים
או שהזכרון שלי מטעה אותי או שסעיפים כאלה מתפרסמים כל הזמן לגבי שחקנים בולטים שחותמים וזה קצת היתממות לרמת ה- "לא אמרתי כי לא שאלת".הלך המומנטום כתב: ↑01 יוני 2026, 20:42 המחיר הוא לא גבוה ועדיין פי שלושה ממש שנקנה וכמו שאמרת כנראה שהיית סוגר על עסקה זהה.
מצד שני, לא ברור לי איזה מצג שווא הוצג מטעם ההנהלה כלפי הקהל, האם יצאה איזו הודעה? האם הכריזו על משהו? בסך הכל הכתבים מילאו את השורות שהם אמורים למלא במידע לא מבוסס. כנראה שלכל הצדדים היה נוח שהמידע הוסתר גם אם האוהדים לא אוהבים את העניין.
מה שכן, אני מאוד אוהב את זה שלא כל מהלך או פרט בהפועל ידועים לכולם, גם אם החדשות על לואיזו מבאסות
אני חושב שאם זה היה קורה אצל בעלים פחות פופולרי כמו ניסנוב היית מגיב אחרת. חוסר שקיפות הייתה די ביג דיל בכלל בכל ההתרסקות של הפועל בעשור האחרון.
בכל מקרה אתה באמת בסדר עם לא לדעת אם לשחקן בהפועל יש או אין סעיף שחרור וכמה? מעבר לעובדה שפשוט לא ברור לי מה העמימות הזו תורמת, לא מעניין אותך לדעת אם איזה שחקן תותח שהבאנו הוא ממש שחקן של הקבוצה ולא בא לביקור של עונה אחת מראש?
רדיוס לבית"ר!
-
Gania23
- קיבל.ה 218 לייקים
זה שחקן מעל הליגה נכון אבל אנחנו לא ניצלנו אותו בצורה הנכונה והוא שיחק רוב העונה לא בתפקיד שלו , ככה שאם נביא שחקן 10 אמיתי אנחנו רק נרוויח . לויזו וסתיו ביחד לא היה מביא אותנו למשהואוגוסטוס היל כתב: ↑03 יוני 2026, 01:16היסכוי שיביאו זר בקליבר שלו הוא לא גדול. זה שחקן 2 דרגת מעל הליגה שלנו
-
dino
- קיבל.ה 3223 לייקים
מזדהה עם התחושהRak-Hapoel כתב: ↑02 יוני 2026, 10:26 שחקן לבוא בשבילו לבלומפילד. כמה רגעי קסם יש לו במהלך משחק אפילו בלי קשר לשערים.
לואיזו ה-הגדרה למרגש.
היו חסרים לנו שחקנים כאלו.
למה לא קוראים ללואיזו ושואלים אותו מה הוא רוצה בשביל להישאר? ברור לכם שבתנאים מסוימים הוא יישאר , מזה הקישקוש הזה שיוויון ?
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 152 לייקים
אבל אמרו לך כבר שלא, והוא רוצה להתקדם לליגה יותר טובה גם במחיר של הרעה בתנאים. בחור חכם, הולך על התקדמות מקצועית ולא מחפש את הכסף. לא סתם כולם פה עצובים שהוא עוזב
אין מצב שהוא ישאר אם לא הכוכב אז קבוצה גדולה אחרת והוא לא יעצור שם.
השחקן כיף לו פה התחברו אליו הוא נקשר אלינו אבל בסוף.זה קרירה והוא רוצה להתקדם לשחק בצמפניונס ואפילו מעבר ל6 הליגות הגדולות בסוף זה קרירה של שחקן גם לי היה כיף ממש בצבא למשל אבל באיזשהו שלב הציעו לי קצונה אז עזבתי הכל והתקדמתי זה נכון גם לגביו
השחקן כיף לו פה התחברו אליו הוא נקשר אלינו אבל בסוף.זה קרירה והוא רוצה להתקדם לשחק בצמפניונס ואפילו מעבר ל6 הליגות הגדולות בסוף זה קרירה של שחקן גם לי היה כיף ממש בצבא למשל אבל באיזשהו שלב הציעו לי קצונה אז עזבתי הכל והתקדמתי זה נכון גם לגביו
חוץ מזה אולי נביא תשחקן שאנחנו צריכים וזה 10 לא חצי אגף חצי חלוץ רק 10 שיודע לבשל ולתת גולים בשליש האחרון מה שחסר לנו
לא קונה את זה , הצעה מספיק מפתה ולהגיד לו שיוביל אותנו לליגת האלופות והוא נשאר , פשוט לא רוצים לשלםאסון למכבי כתב: ↑03 יוני 2026, 13:39אבל אמרו לך כבר שלא, והוא רוצה להתקדם לליגה יותר טובה גם במחיר של הרעה בתנאים. בחור חכם, הולך על התקדמות מקצועית ולא מחפש את הכסף. לא סתם כולם פה עצובים שהוא עוזב
-
dino
- קיבל.ה 3223 לייקים
אתה צריך לתת לו איזשהי הצעה ממש חסרת פרופורציות, משהו בסגנון ינאי, הרבה מעבר לרגיל אצלנו, כדי שאולי הוא יתלבט. שכר של 2-3 זרים תותחים ביחד. מה זה יוביל לליגת האלופות? בלי להביא לידו שחקנים נוספים זה רק פרזנטציה חסרת אמינות של השקרניהו שלכםדרסליה כתב: ↑03 יוני 2026, 20:50לא קונה את זה , הצעה מספיק מפתה ולהגיד לו שיוביל אותנו לליגת האלופות והוא נשאר , פשוט לא רוצים לשלםאסון למכבי כתב: ↑03 יוני 2026, 13:39אבל אמרו לך כבר שלא, והוא רוצה להתקדם לליגה יותר טובה גם במחיר של הרעה בתנאים. בחור חכם, הולך על התקדמות מקצועית ולא מחפש את הכסף. לא סתם כולם פה עצובים שהוא עוזב
-
chimpfive
- קיבל.ה 509 לייקים
אז אתה לא קונה את זה, הספיק לו עונה טובה בליגה ביוב עם טילים על הראש, וחודש בלי לשחק ואז שלושה משחקים בשבוע. באמת קשה להחליט אם לשחק 8 משחקים בצ'מפיונס, או לשחק נגד טבריה, קרית שמונהדרסליה כתב: ↑03 יוני 2026, 20:50לא קונה את זה , הצעה מספיק מפתה ולהגיד לו שיוביל אותנו לליגת האלופות והוא נשאר , פשוט לא רוצים לשלםאסון למכבי כתב: ↑03 יוני 2026, 13:39אבל אמרו לך כבר שלא, והוא רוצה להתקדם לליגה יותר טובה גם במחיר של הרעה בתנאים. בחור חכם, הולך על התקדמות מקצועית ולא מחפש את הכסף. לא סתם כולם פה עצובים שהוא עוזב
- RedDrifter
- קיבל.ה 821 לייקים
פולחן האישיות על לויזו הוא באמת חולני כבר. הבן אדם הולך אין מה להתעסק בו עוד יותר מידי
אם הפועל ת״א תמשיך במודל העסקי הזה תהיו בטוחים שיהיו עוד הרבה שחקנים שיעברו פה לשנה שנתיים וביי הכדורגל שלנו הוא תת רמה וזה הגיוני ששחקנים ירצו לברוח מפה כמה שיותר מהר
אם הפועל ת״א תמשיך במודל העסקי הזה תהיו בטוחים שיהיו עוד הרבה שחקנים שיעברו פה לשנה שנתיים וביי הכדורגל שלנו הוא תת רמה וזה הגיוני ששחקנים ירצו לברוח מפה כמה שיותר מהר
אף לא צעד לאחור 
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 963 לייקים
יוביל אותנו לאלופות? למה,יש לנו סגל לאליפות שדרכה יש מוקדמות אלופות? כי בשביל אליפות שאולי נגיע ממנה לצמפיונס, אולי, צריך חוץ מלואיזו גם איזה קאנגווה,או צארון שרי, או ראדה פריצה פלוס מגן שמאל כמו טוואטחה או בן דיין וכיוב.דרסליה כתב: ↑03 יוני 2026, 20:50לא קונה את זה , הצעה מספיק מפתה ולהגיד לו שיוביל אותנו לליגת האלופות והוא נשאר , פשוט לא רוצים לשלםאסון למכבי כתב: ↑03 יוני 2026, 13:39אבל אמרו לך כבר שלא, והוא רוצה להתקדם לליגה יותר טובה גם במחיר של הרעה בתנאים. בחור חכם, הולך על התקדמות מקצועית ולא מחפש את הכסף. לא סתם כולם פה עצובים שהוא עוזב
הסגל האחרון שהביא לנו צמפיונס אגב היה סגל סופר יקר ואיכותי, והביא לנו אליפות אחת. שכאמור אולי נגיע ממנה לצמפיונס ואולי , כמו כל 3 האלופות האחרונות, נודח במוקדמות
מה עדיף ללואיזו- להשאר פה? ולהמר שאולי נשיג אליפות וגם צמפיונס? או ללכת לקלאב ברוז' /סלביה פראג שבטוח בשלב הליגה שם?
ובינתיים ספרא לא הראה שהוא ינאי. הרבה שמחים מזה. רק שזה כולל גם להשכיב המון כסף בשביל ברייאנט או אוטורו גרסת כדורגל
- בז'רנו
- קיבל.ה 931 לייקים
אם אני בהנהלה,אני יוצר קשר עם הכוכב,מוריד חצי מליון- מליון יורו מהמחיר וסוגר איתם על זכות ראשונים לקנות אותו בחזרה במחיר שנמכר)
( או על אחוזים מסוימים במכירה עתידית).
יש לי הרגשה שהוא לא יצליח בליגה הסרבית.
מפרקים שם שחקנים. הליגה שם קצת מזכירה,מבחינת העבירות והתיקולים את הליגות של לפני 20 שנה.
גם השחקנים הסרבים הם סוסים וסגנון המשחק שם לא מתאים ללואיזו לדעתי.
הדבר היחיד שמבאס זה,שאם הוא יצליח הקהל שלהם מדהים.יעשו ממנו חצי אל.
מצד שני- אם לא ילך לו,בקללות יתחילו מהר מאוד.
מפרקים שם שחקנים. הליגה שם קצת מזכירה,מבחינת העבירות והתיקולים את הליגות של לפני 20 שנה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6303 לייקים
ליגה סרבית זאת ליגה בדיחה של שתי קבוצות, אין שום סיבה שלא יצליח שם.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2026, 13:10 אם אני בהנהלה,אני יוצר קשר עם הכוכב,מוריד חצי מליון- מליון יורו מהמחיר וסוגר איתם על זכות ראשונים לקנות אותו בחזרה במחיר שנמכר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 931 לייקים
אתה מדבר על הרמה- ואתה צודק.רדפוקס כתב: ↑04 יוני 2026, 13:23ליגה סרבית זאת ליגה בדיחה של שתי קבוצות, אין שום סיבה שלא יצליח שם.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2026, 13:10 אם אני בהנהלה,אני יוצר קשר עם הכוכב,מוריד חצי מליון- מליון יורו מהמחיר וסוגר איתם על זכות ראשונים לקנות אותו בחזרה במחיר שנמכר)
תראה משחק רנדומלי שם.האגרסיביות והמשחק הפיזי שם הוא על גבול האלים.יעיפו אותו באוויר ברגע שיתחיל לשחק כמו ששיחק בארץ
-
dino
- קיבל.ה 3223 לייקים
יש לך שם קטנים מוצלחים, גם ביברס. לויזו נראה קטן אבל הוא מאוד יציב וחזק.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2026, 14:48אתה מדבר על הרמה- ואתה צודק.רדפוקס כתב: ↑04 יוני 2026, 13:23ליגה סרבית זאת ליגה בדיחה של שתי קבוצות, אין שום סיבה שלא יצליח שם.בז'רנו כתב: ↑04 יוני 2026, 13:10 אם אני בהנהלה,אני יוצר קשר עם הכוכב,מוריד חצי מליון- מליון יורו מהמחיר וסוגר איתם על זכות ראשונים לקנות אותו בחזרה במחיר שנמכר)
תראה משחק רנדומלי שם.האגרסיביות והמשחק הפיזי שם הוא על גבול האלים.יעיפו אותו באוויר ברגע שיתחיל לשחק כמו ששיחק בארץ
-
אסון למכבי
- קיבל.ה 152 לייקים
-
htafan99
- קיבל.ה 192 לייקים
הוא לא כזה טוב יא גמורים, זה הפסד כלכלי, ברמת הכדורגל נסתדר.