כן עם זה אני זורם בכיף כי הוא באמת דמות חיובית, שיתאזרח ( אם דון שחר מסוגל לאזרח כל דבר שזז הגיע הזמן ללמוד גם ) ושיהיה אופציה מהספסל. בעולם שהמחליף שלנו בקישור אחורי זה אל ים מה בכלל השאלה...NARKOTIKA כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:47אני מסכים פחות או יותר.joshsoos כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:42 מחצית ראשונה נוראית, די שיחק איתם. מחצית שניה עשה מה שהוא יודע, שזה בדיוק להילחם ולחלץ כשאנחנו לא עוברים את החצי, ובמצבים האלה הוא טוב הרבה פעמים. אבל זה גם מדגים- שוב ושוב ושוב - למה הוא הבעיה שלנו ולמה חייב להיות מוחלף ( וברור שזה לא יקרה ) כי הוא לא השחקן שאנחנו צריכים כדי להיות קבוצה שמאיימת על משהו, הוא שחקן לקבוצות קטנות או למאמנים מסתגרים כמו ברדה.
אז לב לב לב ונשמה וחמוד מאוד ובאמת קשה שלא לאהוב אותו, אבל אם אנחנו מדברים כדורגל נטו, אין לו מקום בהפועל שרוצה לחזור להיות גורם משמעותי.
אני ממש למדתי גם לאהוב אותו חייב לומר.
בעולם של 9 זרים אני משאיר אותו.
בא לי שיתאזרח.
פלקאו
-
joshsoos
- קיבל.ה 879 לייקים
-
joshsoos
- קיבל.ה 879 לייקים
כן, ברור. רק נביא שחקן עשר ושחקן שמונה וחלוץ, ואז נראה איך פלקאו מגלה בגיל 28 שהוא בעצם שחקן אחר מזה שהיה כל הקריירה, עם שחרור לחץ ומסירות מהירות. אתה מתאים להיות עוזר של ברדה, תרים לו טלפוןדוגיס כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:47יש לך טעות חמורה אתה צריך חלוץ וקשר עשר ואת ברדה נותן חופש למגנים ואתה תראה איך זה בדיוק השחקן שאתה חייב בהרכב. אתה גם צריך שחקנים כאלה במיוחד שאתה כבר רואה מימנו את שיחרור הלחץ והמסירות המהירות. אני במשחקים הראשונים אמרתי דחוף למטוס היום אני מתחיל איתו ועם טוריאל את ה11joshsoos כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:42 מחצית ראשונה נוראית, די שיחק איתם. מחצית שניה עשה מה שהוא יודע, שזה בדיוק להילחם ולחלץ כשאנחנו לא עוברים את החצי, ובמצבים האלה הוא טוב הרבה פעמים. אבל זה גם מדגים- שוב ושוב ושוב - למה הוא הבעיה שלנו ולמה חייב להיות מוחלף ( וברור שזה לא יקרה ) כי הוא לא השחקן שאנחנו צריכים כדי להיות קבוצה שמאיימת על משהו, הוא שחקן לקבוצות קטנות או למאמנים מסתגרים כמו ברדה.
אז לב לב לב ונשמה וחמוד מאוד ובאמת קשה שלא לאהוב אותו, אבל אם אנחנו מדברים כדורגל נטו, אין לו מקום בהפועל שרוצה לחזור להיות גורם משמעותי.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8024 לייקים
בקבוצה טובה מדובר באיש למשימות מיוחדות מהספסל, או סתם אחד שסוגר משחקים.joshsoos כתב: ↑20 ינואר 2026, 07:42 מחצית ראשונה נוראית, די שיחק איתם. מחצית שניה עשה מה שהוא יודע, שזה בדיוק להילחם ולחלץ כשאנחנו לא עוברים את החצי, ובמצבים האלה הוא טוב הרבה פעמים. אבל זה גם מדגים- שוב ושוב ושוב - למה הוא הבעיה שלנו ולמה חייב להיות מוחלף ( וברור שזה לא יקרה ) כי הוא לא השחקן שאנחנו צריכים כדי להיות קבוצה שמאיימת על משהו, הוא שחקן לקבוצות קטנות או למאמנים מסתגרים כמו ברדה.
קשה שלא לאהוב אותו, קילר אמיתי. קנגוואה איבד את הרצון לחיות בשלב כלשהו.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 653 לייקים
כבר אמרנו שהוא יצור מרגש מהאגדות.
פלקאו לב לב תעשה לי מספרת. ותיקול.
פלקאו לב לב תעשה לי מספרת. ותיקול.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 743 לייקים
הכי טוב בהפועל היום.
חילץ מלא כדורים, אדיר.
חילץ מלא כדורים, אדיר.
- RedDrifter
- קיבל.ה 516 לייקים
גבר על חלל
אף לא צעד לאחור 
-
ASAFABADI
- קיבל.ה 299 לייקים
אוכל את הכובע מה שאמרתי עליו בהתחלה, יש מצב אפילו כרגע עדיף על קרייב
- SickleCell
- קיבל.ה 632 לייקים
אם רק היה בקצת יותר יצירתי עם הכדור הוא בליגה טובה יותר.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 653 לייקים
אני חולה עליו, שחקן אדיר אדיר אדיר
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2853 לייקים
בגלל זה הוא פה, שיישאר פה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1106 לייקים
עוד משחק מצויין שלו. ממשיך בקו השיפור המתמיד שלו. לדעתי, מבצע יותר ויותר תיקולים וחילוצים נקיים, ללא צהובים! מעניין אם יש סטטיסטיקה עליו כדי לראות חילוצים\זכיה במאבקים לפי דקות וכרטיסים צהובים.
מצפה לראות אותו גם מנסה לאיים יותר על השער מחוץ לרחבה. זה יוסיף מימד נוסף למשחקו ויתרום רבות ללחץ שאנחנו מפעילים על המתנגד.
מזכיר לי את דניס אונישנקו (לא יודע כמה ממכם זוכרים את אונישנקו,שהגיע בתקופה של קשטן) כשהגיע היתה עליו ביקורת אין סופית, אוהדים שאלו - למה מביאים קשר אחורי זר (שחקן נבחרת אוקראינה), יש טובים ממנו וכו). ובסוף היה בורג חשוב מאד בהישגים של הפועל בשנים ששיחק בה. הלואי שפלקאו יהיה שותף להישגים כמו שהשגנו בתקופה של אונישנקו.
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 27 ינואר 2026, 10:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
קשר הגנתי טוב, לא כוכב, לא יצירתי. מזכיר את דניס אונישנקו מבחינת הרמה.
-
Money
- קיבל.ה 1144 לייקים
משחק טוב לאחרונה
הגול שקיבלנו לגמרי עליו
הגול שקיבלנו לגמרי עליו
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1106 לייקים
היטבת לתאר מה מצפים מקשר אחורי! מצטער אבל אני לא מכיר קשר אחורי כוכב. הכוכבות שלו היא בעצם ביצוע דברים "לא סקסיים" - כמו חילוצים, תיקולים, עצירות וכו. אנגליה זכתה בגביע העולמי (1966) כשהקשר האחורי היה נובי סטיילס שעצר במשחק חזק, בלתי מתפשר ונכון, במרכז כל מי שניסה ללהטט מולם.
הכדורגל השתנה, לא מצפים ממנו להיות פירלו, אבל קצת יכולות התקפיות לדוגמא אבוקסיס או שי אבוטבול.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:24היטבת לתאר מה מצפים מקשר אחורי! מצטער אבל אני לא מכיר קשר אחורי כוכב. הכוכבות שלו היא בעצם ביצוע דברים "לא סקסיים" - כמו חילוצים, תיקולים, עצירות וכו. אנגליה זכתה בגביע העולמי (1966) כשהקשר האחורי היה נובי סטיילס שעצר במשחק חזק, בלתי מתפשר ונכון, במרכז כל מי שניסה ללהטט מולם.
קשר אחורי צריך לדעת להוציא התקפות, בעיטות ארוכות טובות מהקו השני וכו.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1106 לייקים
נכון, המשחק השתנה. אבל עדיין, פירלו, היו בודדים בעולם. לא חושב שנוכל לארגן רשימה של 5 כאלה. הם לא היו קשרים הגנתיים. כמו שבקנבאואר לא היה בלם. אלה שחקנים שפיתחו את משחק הקשר האחורי לוהוסיפו לו מימד אחר לחלוטין!Vieri כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:31הכדורגל השתנה, לא מצפים ממנו להיות פירלו, אבל קצת יכולות התקפיות לדוגמא אבוקסיס או שי אבוטבול.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:24היטבת לתאר מה מצפים מקשר אחורי! מצטער אבל אני לא מכיר קשר אחורי כוכב. הכוכבות שלו היא בעצם ביצוע דברים "לא סקסיים" - כמו חילוצים, תיקולים, עצירות וכו. אנגליה זכתה בגביע העולמי (1966) כשהקשר האחורי היה נובי סטיילס שעצר במשחק חזק, בלתי מתפשר ונכון, במרכז כל מי שניסה ללהטט מולם.
כבר מתחילים לראות אצל פלקאו , יחד עם הביטחון שלו, ניסיונות בעיטה מרחוק (עדים לא מספיק ולא מספיק טוב) ומסירות טובות. אני חושב שהוא עוד ישתפר במהלך העונה.
שי אבוטבול כוכב כדורגל? יש הרבה כמוהו. שאתה מביא זר אתה מצפה שיהיה יותר טוב מישראלי ממוצע.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:38נכון, המשחק השתנה. אבל עדיין, פירלו, היו בודדים בעולם. לא חושב שנוכל לארגן רשימה של 5 כאלה. הם לא היו קשרים הגנתיים. כמו שבקנבאואר לא היה בלם. אלה שחקנים שפיתחו את משחק הקשר האחורי לוהוסיפו לו מימד אחר לחלוטין!Vieri כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:31הכדורגל השתנה, לא מצפים ממנו להיות פירלו, אבל קצת יכולות התקפיות לדוגמא אבוקסיס או שי אבוטבול.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:24
היטבת לתאר מה מצפים מקשר אחורי! מצטער אבל אני לא מכיר קשר אחורי כוכב. הכוכבות שלו היא בעצם ביצוע דברים "לא סקסיים" - כמו חילוצים, תיקולים, עצירות וכו. אנגליה זכתה בגביע העולמי (1966) כשהקשר האחורי היה נובי סטיילס שעצר במשחק חזק, בלתי מתפשר ונכון, במרכז כל מי שניסה ללהטט מולם.
כבר מתחילים לראות אצל פלקאו , יחד עם הביטחון שלו, ניסיונות בעיטה מרחוק (עדים לא מספיק ולא מספיק טוב) ומסירות טובות. אני חושב שהוא עוד ישתפר במהלך העונה.
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1106 לייקים
אין קשרים אחוריים טובים זמינים בכדורגל הישראלי. תסתכל על הנבחרת.Vieri כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:52שי אבוטבול כוכב כדורגל? יש הרבה כמוהו. שאתה מביא זר אתה מצפה שיהיה יותר טוב מישראלי ממוצע.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:38נכון, המשחק השתנה. אבל עדיין, פירלו, היו בודדים בעולם. לא חושב שנוכל לארגן רשימה של 5 כאלה. הם לא היו קשרים הגנתיים. כמו שבקנבאואר לא היה בלם. אלה שחקנים שפיתחו את משחק הקשר האחורי לוהוסיפו לו מימד אחר לחלוטין!
תסתכל על כל הליגה- רוב הקשרים האחוריים זרים. זה תפקיד לא סקסי והילדים רוצים להיות חלוצים, קיצונים דריבליסטים.
אתה מכיר ילד שחולם להיות קשר אחורי?
שי אבוטבול, לא היה כוכב כדורגל (כמו גילי ורמוט, או סבסטיאן, או חרזי) שי היה שחקן חיוני שנלחם על מעמדו ושכרו מול טביב, והראה את חיוניותו כמעט בכל משחק ששיחק (כמדומני השער שלו מול האוסטרים בבלומפילד העלה אותנו לליגת האלופות).
כל הניסיונות לבנות קשר אחורי מהנוער לא צלחו. (למה- ויכוח אחר).
כבר בשנה שעברה ראינו כמה חיוני היה להביא קשר אחורי זר.
- Mendelson
- קיבל.ה 773 לייקים
אני לא אקח לו את מה שכן יש לו, ובסוף הוא נותן 3-4 חילוצים טובים במשחק. הוא כן מוסיף משהו הגנתי טוב. ואין ספק שהוא מאוד מאוד מחובר למועדון, ושאוהבים אותו מסביב.
אבל לא השתכנעתי שהוא מספיק לנו, למרות שהוא הפך להיות כמעט קונצנזוס. גם ברמה ההגנתית - יש לו נטייה לתפוס שטח ריק רחוק מאוד משחקן, כאילו הוא מנסה לחשוב שני מהלכים קדימה על הגליץ' שאולי יתן אם השחקן יעשה תנועה, כשהרבה פעמים זה הסתיים בקרוס שהוביל גם לשער (לאורך העונה). והתקפית הוא גם מאוד מוגבל, הוא שיפר קצת את היכולת שלו לתת פס קצר, אבל בכדורים ארוכים הוא לא קיים וזו כן תכונה חשובה של קשר אחורי. וחלק נכבד באפרוריות של המשחק שלנו קשורה ליכולת שלו בצד ההתקפי או בהנעת הכדור המסודרת.
אם היינו מביאים מישהו אחר לעמדה הזאת, שנגיד היה נותן 30% פחות גליצ'ים אבל הופך את האמצע שלנו ליציב יותר, ועוזר לנו להחזיק בכדור בצורה טובה לאורך המשחק ולהניע אותו - לדעתי זה היה משפר בהרבה את היכולת שלנו וגם את התוצאות.
אבל לא השתכנעתי שהוא מספיק לנו, למרות שהוא הפך להיות כמעט קונצנזוס. גם ברמה ההגנתית - יש לו נטייה לתפוס שטח ריק רחוק מאוד משחקן, כאילו הוא מנסה לחשוב שני מהלכים קדימה על הגליץ' שאולי יתן אם השחקן יעשה תנועה, כשהרבה פעמים זה הסתיים בקרוס שהוביל גם לשער (לאורך העונה). והתקפית הוא גם מאוד מוגבל, הוא שיפר קצת את היכולת שלו לתת פס קצר, אבל בכדורים ארוכים הוא לא קיים וזו כן תכונה חשובה של קשר אחורי. וחלק נכבד באפרוריות של המשחק שלנו קשורה ליכולת שלו בצד ההתקפי או בהנעת הכדור המסודרת.
אם היינו מביאים מישהו אחר לעמדה הזאת, שנגיד היה נותן 30% פחות גליצ'ים אבל הופך את האמצע שלנו ליציב יותר, ועוזר לנו להחזיק בכדור בצורה טובה לאורך המשחק ולהניע אותו - לדעתי זה היה משפר בהרבה את היכולת שלנו וגם את התוצאות.
-
ונרקומן
- קיבל.ה 558 לייקים
חחחחחחחחחחחחחחMendelson כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:02 אני לא אקח לו את מה שכן יש לו, ובסוף הוא נותן 3-4 חילוצים טובים במשחק. הוא כן מוסיף משהו הגנתי טוב. ואין ספק שהוא מאוד מאוד מחובר למועדון, ושאוהבים אותו מסביב.
הקשר האחורי הטוב בליגה. עאלק לא השתכנעתי
-
קפבלנקה
- קיבל.ה 814 לייקים
אתה על עץ אח יקר.Mendelson כתב: ↑27 ינואר 2026, 11:02 אני לא אקח לו את מה שכן יש לו, ובסוף הוא נותן 3-4 חילוצים טובים במשחק. הוא כן מוסיף משהו הגנתי טוב. ואין ספק שהוא מאוד מאוד מחובר למועדון, ושאוהבים אותו מסביב.
מושיט לך סולם - בוא רד.
אחלה פלקאו שבעולם.
אני באמת חושב שהוא השתפר ככדורגלן בתקופה שלו אצלנו.
הוא לא מושלם אבל הוא הרבה מעל הציפיות של כולנו והכי חשוב הוא לוחם, אכפתי ועם מנטליות חזקה.
אחלה מן אחלה.
ובכל זאת אני חושב שאפשר להביא שחקן טוב יותר בשכר דומה.אדום ותיק כתב: ↑27 ינואר 2026, 10:24היטבת לתאר מה מצפים מקשר אחורי! מצטער אבל אני לא מכיר קשר אחורי כוכב. הכוכבות שלו היא בעצם ביצוע דברים "לא סקסיים" - כמו חילוצים, תיקולים, עצירות וכו. אנגליה זכתה בגביע העולמי (1966) כשהקשר האחורי היה נובי סטיילס שעצר במשחק חזק, בלתי מתפשר ונכון, במרכז כל מי שניסה ללהטט מולם.
-
אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 743 לייקים
הוא 6 מעולה ב10 משחקים האחרונים בערך, אם היה לידו שחקן יותר דינמי ו10 איכותי לא היו מדברים עליו לרעה.
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 8024 לייקים
שחקן מוגבל כידוע, אבל קילר אמיתי. קשר אחורי מהאייטיז שבמקרה נקלע לשנת 2026.
אוהב אותו מאוד.
אוהב אותו מאוד.
-
ואן גוך
- קיבל.ה 288 לייקים
הוא הבעיה האחרונה שלנו, אם ה-8 (קרייב) ו-10 שלנו היו באים הרבה יותר לקבל כדור ולדחוף קדימה אז זה היה מושלם. קרייב במשחקים האחרונים להוציא את ה15 דק׳ אחרונות אתמול לא טוב, אלקוקין לא מורגש, אולי אלטמן שם באופן קבוע יהיה טוב.
לוקח אותו איתי לשנים הבאות
לוקח אותו איתי לשנים הבאות
- זיטו
- קיבל.ה 373 לייקים
איך אפשר לדבר עליו רעה?
השחקן הכי יציב בהפועל העונה - הכי טוב בפער במחצית הראשונה.
אחלה פלקאו
השחקן הכי יציב בהפועל העונה - הכי טוב בפער במחצית הראשונה.
אחלה פלקאו
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 189 לייקים
כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
עושה בדיוק מה שהביאו אותו לעשות וברמה הכי גבוהה בליגה
אם הוא במכבי / בש / חיפה מאוננים עליו בתקשורת
הקשר האחורי הכי טוב בליגה בפער
שחקן על
-
Spiderman
- קיבל.ה 157 לייקים
מה זה כולם?דולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
אני ידעתי מה הוא מהתחלה.
עופר מלך הפועל
- RedDrifter
- קיבל.ה 516 לייקים
הוא לא הקשר האחורי הכי טוב בליגהדולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
יש לו הרבה מניות לאחרונה אצלנו זה נכון, הלוואי וימשיך ככה עם הביטחון והיכולת
עדיין הייתי רוצה לראות פה 8 בנוסף
אף לא צעד לאחור 
-
היחיד שנלחם
- קיבל.ה 43 לייקים
כפרה יש את בליץ' ואת לוקאס ונטורה , אבל אחריהם הוא לגמרי הכי טוב.דולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
-
InFlames
- קיבל.ה 493 לייקים
לא חושב שהוא יותר טוב אבל גמר על ונטורה מול בשהיחיד שנלחם כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:49כפרה יש את בליץ' ואת לוקאס ונטורה , אבל אחריהם הוא לגמרי הכי טוב.דולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
- בונדר
- קיבל.ה 246 לייקים
אני מרוצה גם ממנו וגם מקרייב, הבעיה שלי זה שהם צמד הגנתי מדי.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
adom4
- קיבל.ה 716 לייקים
למה צריך להעמיד פנים שבליץ' עוד רלוונטי למשהו? הבן אדם שיחק אולי חמישה משחקים העונה, הוא יותר פצוע כרוני מכל הסגל שלנו ביחד.היחיד שנלחם כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:49כפרה יש את בליץ' ואת לוקאס ונטורה , אבל אחריהם הוא לגמרי הכי טוב.דולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
-
L.S
- קיבל.ה 2065 לייקים
את בליץ' לא ראיתי יותר מדיי כדי להחליט, אבל אין ספק שאתרי המכבי עשו לו הייפ מרשים.היחיד שנלחם כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:49כפרה יש את בליץ' ואת לוקאס ונטורה , אבל אחריהם הוא לגמרי הכי טוב.דולימנגה99 כתב: ↑27 ינואר 2026, 14:37 כמה כולם ליכלכו עליו בהתחלה והוא השתיק את כולם
שחקן על
ונטורה כולם עדיין מאוננים עליו בגלל העונה הקודמת, אבל מי שעוקב, רואה שחקן חלש משמעותית השנה ובכיין הכי גדול בליגה.
אחלה פלקאו
הוא הפועל על מלא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.