הפופקורן במיקרו. מחכה ללחוץ Start. איזה לחץ!talb55 כתב:10
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 550 לייקים
-
מקורבים יקרים מישהו יכול להכחיש את השם אם זה לא הוא ? שתיקה תתפרש כאישור השם הנ"ל
- רדפוקס
- קיבל.ה 5551 לייקים
הוא משחק אך ורק באגף ככה שזה יהיה מוזר מאוד אם זה השחקן שיביאו ל-10 אבל האמת שהוא עונה על כמה וכמה רמזים שהמקורבים פיזרו אז אני לא אהיה מופתע אם אכן כך.
נשמע כמו רוי קורין הקפריסאי שברדה כזכור אהב מאוד להכניס אותו כ-10 מהספסל בשנה שעברה (אני פחות התלהבתי מהדבר הזה ומעדיף את קורין באגף).
לפי מה שבדקתי בכל מקום מופיע כשחקן קיצוני ימני עם רגל שמאלית , נשמע טוריאל .
- רדפוקס
- קיבל.ה 5551 לייקים
איתרתי את המקור הקפריסאי, נראה לי אמין שהגשנו עליו הצעה.
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
בוא ..זה שחקן בן 22 עם 40 הופעות בנבחרת הבוגרת, נבחר פעמיים לשחקן הצעיר המבטיח בקפריסין כולל בשנה האחרונה , תסתכל על הגול שהוא בישל לפני שבועיים מול וולפסבורג ב1:10 שהעלה אותם לקונפרנס, זה נראה לך רוי קורין?רדפוקס כתב: ↑10 ספטמבר 2025, 01:31הוא משחק אך ורק באגף ככה שזה יהיה מוזר מאוד אם זה השחקן שיביאו ל-10 אבל האמת שהוא עונה על כמה וכמה רמזים שהמקורבים פיזרו אז אני לא אהיה מופתע אם אכן כך.
נשמע כמו רוי קורין הקפריסאי שברדה כזכור אהב מאוד להכניס אותו כ-10 מהספסל בשנה שעברה (אני פחות התלהבתי מהדבר הזה ומעדיף את קורין באגף).
-
- קיבל.ה 427 לייקים
גם הדר יעקבי מפרסמת בספורט 5.
מוזר, נראה שחקן אגף.
מוזר, נראה שחקן אגף.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5551 לייקים
לא ראיתי דקה שלו. התייחסתי לנתונים היבשים - שחקן אגף ימין, נמוך קומה, רגל שמאל, בן 22.שחר כתב: ↑10 ספטמבר 2025, 01:45בוא ..זה שחקן בן 22 עם 40 הופעות בנבחרת הבוגרת, נבחר פעמיים לשחקן הצעיר המבטיח בקפריסין כולל בשנה האחרונה , תסתכל על הגול שהוא בישל לפני שבועיים מול וולפסבורג ב1:10 שהעלה אותם לקונפרנס, זה נראה לך רוי קורין?רדפוקס כתב: ↑10 ספטמבר 2025, 01:31הוא משחק אך ורק באגף ככה שזה יהיה מוזר מאוד אם זה השחקן שיביאו ל-10 אבל האמת שהוא עונה על כמה וכמה רמזים שהמקורבים פיזרו אז אני לא אהיה מופתע אם אכן כך.
קשר 10 הוא לא כמו שזה נראה ואני מקווה שלא מנסים להמציא את הגלגל שוב עם כל מיני דברים מוזרים, בכל אופן מקווה שהוא שחקן טוב בלי קשר לעמדה שלו.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
דיארה / דון גם לא 10 קלאסים.
שיחק לא מעט את ה10 , כוכב כדורגל
שיחק לא מעט את ה10 , כוכב כדורגל
- רדפוקס
- קיבל.ה 5551 לייקים
נכון דיארה בכלל שחקן אגף שמאל ודון התחיל כחלוץ בנוער של הפועל ירושלים ובערך כל שנה מאז שעלה לבוגרים עבר עמדה אחת אחורה בסוף הוא יגיע להיות שוער.
נקווה שהוא שחקן כדורגל טוב מאוד שיודע גם לבוא לקבל כדור מהבלמים כי זה משהו שחסר לנו כרגע.
-
- קיבל.ה 43 לייקים
כן בדקת גם באתר העלום שם transfermarket?
שם לדוגמא רשום שהוא גם 10 וגם שמאל.
https://www.transfermarkt.com/loizos-lo ... ler/615033
-
- קיבל.ה 2827 לייקים
נראה כמו מנור סולומון הקפריסאי
חבל שלא יגיע בסוף
חבל שלא יגיע בסוף
נראה שחקן שחקן , מקווה שמה שהדר יעקובי כתבה שהסכויים נמוכים הוגשה רק הצעה ושיש הרבה מכשולים זה לא נכון וזה סגור כי ה10.9 זה ממש ממש לא הזמן לאיזה סחבת עכשיו
-
-
- קיבל.ה 2827 לייקים
התרגום למה שהיא כותבת זה שזה סגור בין הקבוצות, אבל לא עם השחקן.
לכן, כמיטב המסורת, מחר הוריו ישבו לו על הראש
לכן, כמיטב המסורת, מחר הוריו ישבו לו על הראש
-
- קיבל.ה 43 לייקים
גם מהסרטון ביצועים עליו נראה שהמון פעולות הוא מבצע מהאמצע. גם כניסות גם בעיטות ומסירות. מקווה שזה שהדר כתבת נדחפת עם "סקופ" לא יפיל את העסקה, כי זאת יש לה שחור.
- 7even
- קיבל.ה 3222 לייקים
פה זה מהעונה האחרונה. אין ספק שיש לו נטיה לשחק בימין אבל הוא ממש לא צמוד לאגף כמו טוריאל ונראה שגם באמצע נוח לו ורגל ימין היא לא מילה גסה אצלו.
לדעתי בדרך להיות חביב הקהל בקלות אם יגיע
לדעתי בדרך להיות חביב הקהל בקלות אם יגיע
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 6585 לייקים
אם אכן יגיע, נראה כמו חתיכת שחקן. הרקורד מאוד מרשים, בטח ביחס לגילו הצעיר, וגם את הסרטונים מאוד אהבתי. נראה כמו שחקן עם קלאסה וטכניקה עילאית.
יחד עם זאת, צריך להגיד שזה די תמוה לחכות כל כך הרבה זמן ובסוף להביא מישהו ששיחק כמעט אך ורק בתור קיצוני ימני בקריירה. כשמוסיפים את השילוב הלא ברור בין פלקאו וקרייב מקבלים קישור שבנוי בצורה בעייתית בעיני. מה שכן, בסרטונים נראה שהוא מרבה להיכנס לאמצע בניגוד לטוריאל נניח שנדבק לקו, אז נקווה שזה יכול לעבוד.
אני אישית חשבתי שיותר מתאים לנו שחקן בסגנון של דון (לא שאני יודע אם הוא בכלל היה אופציה מוחשית), אבל אולי אני טועה. כך או כך, נראה כמו שחקן איכותי וזה הדבר החשוב ביותר.
וכמובן שכל זה רלוונטי רק אם אכן יגיע וכל הסייגים האפשריים.
יחד עם זאת, צריך להגיד שזה די תמוה לחכות כל כך הרבה זמן ובסוף להביא מישהו ששיחק כמעט אך ורק בתור קיצוני ימני בקריירה. כשמוסיפים את השילוב הלא ברור בין פלקאו וקרייב מקבלים קישור שבנוי בצורה בעייתית בעיני. מה שכן, בסרטונים נראה שהוא מרבה להיכנס לאמצע בניגוד לטוריאל נניח שנדבק לקו, אז נקווה שזה יכול לעבוד.
אני אישית חשבתי שיותר מתאים לנו שחקן בסגנון של דון (לא שאני יודע אם הוא בכלל היה אופציה מוחשית), אבל אולי אני טועה. כך או כך, נראה כמו שחקן איכותי וזה הדבר החשוב ביותר.
וכמובן שכל זה רלוונטי רק אם אכן יגיע וכל הסייגים האפשריים.
-
הוא לא 10 טבעי אבל הוא יכול לשחק בעמדה, ומבחינת יכולות זה שחקן שאם הוא מגיע לפה והדברים מתחברים לו זה שחקן שובר שיוויון לליגה
- 7even
- קיבל.ה 3222 לייקים
אני ממש אהבתי מה שראיתי.
אם הוא הפשרה...אז באמת שיש סקאוטינג רציני .
אם הוא הפשרה...אז באמת שיש סקאוטינג רציני .
יחד, רק יחד! 

טוב אז לפי הסרטון של ה3 דקות מהעונה הנוכחית שראיתי מדובר בכוכב כדורגל.
רוב הסרטון הוא משחק באגף זה נכון אבל היו לו כמה כדורי עומק ובישולים מהאמצע
נראה טכני נמוך וזריז
לשם השוואה גם פטאצי כולם חשבו בהתחלה שהוא שחקן קו קלאסי ובסוף שיחק המון כ10 במכבי ודוידה היה בכנף
גם ספר בבאר שבע שיחק המון באגף ובריינה נגדנו שיחק 10 טהור
יש שחקנים שיודעים לשלב בין התפקידים.
ממה שקראתי מדובר בשחקן שנבחר לשחקן הצעיר הכי מבטיח בקפריסין שמדובר בליגה שהטופ 3 שלה זהה מאוד לליגה הישראלית ראו ערך פאפו שעשתה צמפיונס השנה
שחקן הרכב קבוע באומוניה שהיא קבוצה מצויינת בשנתיים האחרונות והמספרים שלו לא רעים בכלל (פתח תעונה הנוכחית עם 3 בישולים ו2 שערים)
שורה תחתונה הלוואי שיגיע אהבתי מקסימום.
רוב הסרטון הוא משחק באגף זה נכון אבל היו לו כמה כדורי עומק ובישולים מהאמצע
נראה טכני נמוך וזריז
לשם השוואה גם פטאצי כולם חשבו בהתחלה שהוא שחקן קו קלאסי ובסוף שיחק המון כ10 במכבי ודוידה היה בכנף
גם ספר בבאר שבע שיחק המון באגף ובריינה נגדנו שיחק 10 טהור
יש שחקנים שיודעים לשלב בין התפקידים.
ממה שקראתי מדובר בשחקן שנבחר לשחקן הצעיר הכי מבטיח בקפריסין שמדובר בליגה שהטופ 3 שלה זהה מאוד לליגה הישראלית ראו ערך פאפו שעשתה צמפיונס השנה
שחקן הרכב קבוע באומוניה שהיא קבוצה מצויינת בשנתיים האחרונות והמספרים שלו לא רעים בכלל (פתח תעונה הנוכחית עם 3 בישולים ו2 שערים)
שורה תחתונה הלוואי שיגיע אהבתי מקסימום.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
לא יודע למה גורם לי להיזכר בקלאודיו בומבה. איזה הייפ היה עליו. באמת חשבתי שאנחנו נמכור אותו במיליונים.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 550 לייקים
גם הוא וגם סילבה יכולים לשחק 10, לא?
יוכלו להחליף מיקומים תוך כדי משחק.
יוכלו להחליף מיקומים תוך כדי משחק.
-
- קיבל.ה 547 לייקים
אני מסרב להסתכל על סרטון ביצועים עד שהוא חותם.
הלב שלי כבר שבור
הלב שלי כבר שבור
- רווי
- קיבל.ה 849 לייקים
-
- קיבל.ה 547 לייקים
https://m.24sports.com.cy/gr/sports/pod ... exoterikoy
לפי התרגום, כאן הוא מצוטט כשהוא אומר: "זה נכון שיש לי הצעה מחו"ל, נראה איך זה יילך".
1. כיף שהוא לא פוסל על הסף.
2. מצחיק שישראל זה "חו"ל".
לפי התרגום, כאן הוא מצוטט כשהוא אומר: "זה נכון שיש לי הצעה מחו"ל, נראה איך זה יילך".
1. כיף שהוא לא פוסל על הסף.
2. מצחיק שישראל זה "חו"ל".
-
- קיבל.ה 232 לייקים
אז בשונה מהדר שזורקת ניחושים ״מושכלים״, מבחינת הפועל עם השחקן הדברים סגורים. רק הקבוצה, שאתמול נסגר אצלה חלון העברות והיא החתימה בדקה ה90 שחקן בעמדה שלו.
-
- קיבל.ה 164 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3222 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
הוא בשנת חוזה
יאללה איפה הפוש
-
- קיבל.ה 140 לייקים
זה ומגן ימין ובואו נסגור את החלון המסריח הזה
-
- קיבל.ה 547 לייקים
אוי לא.
גם דיארה סיכם לפי צנצי.
לא טוב בכלל שזה בחוץ
- 7even
- קיבל.ה 3222 לייקים
מה הקטע שלו עם הבלעדי?
יחד, רק יחד! 

- בז'רנו
- קיבל.ה 812 לייקים
אז בעצם הוא ישחק את ה 10?
או סילבה ואז הוא באגף שמאל( שאם אני מבין נכון זה לא הצד שלו)
יאללה תנו לדאסה הצעה שלא יוכל לסרב לה ונסגור את האשכול הארור הזה עד ינואר
או סילבה ואז הוא באגף שמאל( שאם אני מבין נכון זה לא הצד שלו)
יאללה תנו לדאסה הצעה שלא יוכל לסרב לה ונסגור את האשכול הארור הזה עד ינואר