עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2826 לייקים
אנחנו לא רואי חשבון(בטח לא אני, שלא מסוגל לעזור לילדים ביסודי בשיעורי בית בחשבון)
אבל שואפים שיהיו לספרא חיים נעימים עם כמה שפחות בורות.
זה לא יענקלה שחר שיצור בחיפה גרעונות וישלם את זה כמו גרביים 200 שנה.
שחקן בן 33, שחקן קו, עם חוזה ל3 שנים, רוב הסיכויים ששנתיים מהחוזה הוא יהיה מחליף.
אבל שואפים שיהיו לספרא חיים נעימים עם כמה שפחות בורות.
זה לא יענקלה שחר שיצור בחיפה גרעונות וישלם את זה כמו גרביים 200 שנה.
שחקן בן 33, שחקן קו, עם חוזה ל3 שנים, רוב הסיכויים ששנתיים מהחוזה הוא יהיה מחליף.
- 7even
- קיבל.ה 3217 לייקים
הגיל לא משנה כל עוד מדובר בשחקן טוב.
באמת שלא עקבתי אחרי דסה, אני מתאר לעצמי ש1.5 מיליון יורו הוא לא קיבל סתם ככה כי הוא לוידע לחבר דאבל פס.
מצד טוב שהוא גם יודע שיקבל הרבה פחות.
באמת שלא עקבתי אחרי דסה, אני מתאר לעצמי ש1.5 מיליון יורו הוא לא קיבל סתם ככה כי הוא לוידע לחבר דאבל פס.
מצד טוב שהוא גם יודע שיקבל הרבה פחות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 445 לייקים
דסה לא יקבל חוזה באף מקום שהוא יותר מ600 אלף יורו לעונה. חוזה של מיליון יורו לשנתיים זה עיסקה טובה לשני הצדדים. אם הפועל ישימו לו את זה אני מאמין שיחתום. יכול להיות ששבוע הבא זה יהיה או זה או כלום
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1051 לייקים
לדעתי, יש היגיון בדסה רק במסגרת השכר שהגדירו לזר
שזה אומר 200-350 אלף יורו
אגב, אפשר לנסות להביא את כארם ג׳אבר ולתת שם הצעה שאי אפשר לסרב לה (כי הוא מסיים חוזה), יש במהלך הזה יותר היגיון בעיניי מאשר להביא את דסה לשנתיים עם שכר של בטח 400 אלף יורו לעונה..
אני יודע שזה מת אבל אני מתקשה להבין איך לא התנפלו בתחילת הקיץ על דרוויש, עסקה הכי קלה בעולם…
היית יכול לשחק עם פיבן כבלם שני- שלישי, ולהביא מגן זר לצדו או לפנות למה שבאמת היה חייב להיות פה וזה קשר 8
ממש לא ברורה לי הבחירה המקצועית להביא 2 בלמים ומגן זרים בקבוצה שבאה ללחוץ לשלוט בקצב ולשחק גבוה…
הבחירה לצאת לקרב הזה עם שחקנים יחסית מוגבלים וחד גוניים כמו פלקאו ורן בנימין, וללא זר משלים בהרכב או על הספסל.. ממש לא מובנת
שזה אומר 200-350 אלף יורו
אגב, אפשר לנסות להביא את כארם ג׳אבר ולתת שם הצעה שאי אפשר לסרב לה (כי הוא מסיים חוזה), יש במהלך הזה יותר היגיון בעיניי מאשר להביא את דסה לשנתיים עם שכר של בטח 400 אלף יורו לעונה..
אני יודע שזה מת אבל אני מתקשה להבין איך לא התנפלו בתחילת הקיץ על דרוויש, עסקה הכי קלה בעולם…
היית יכול לשחק עם פיבן כבלם שני- שלישי, ולהביא מגן זר לצדו או לפנות למה שבאמת היה חייב להיות פה וזה קשר 8
ממש לא ברורה לי הבחירה המקצועית להביא 2 בלמים ומגן זרים בקבוצה שבאה ללחוץ לשלוט בקצב ולשחק גבוה…
הבחירה לצאת לקרב הזה עם שחקנים יחסית מוגבלים וחד גוניים כמו פלקאו ורן בנימין, וללא זר משלים בהרכב או על הספסל.. ממש לא מובנת
-
- קיבל.ה 2574 לייקים
אם הצוות המקצועי והניהולי יחשוב שזה בסדר לשלם לדסה את הסכומים שהוא מבקש עדיין תחשוב שזאת עסקה לא טובה?בן לוז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 14:20כן ולאלירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
מה אכפת לי כמה משלמים לו, הוא שחקן טוב?
ישראלי? יש לו ניסיון? מנהיגות?
יופי אז להביא.
העולם לא בינארי 0 או 1
אם הוא בא בחוזה מנופח זה יכול ליצור פערים בחדר הלבשה
היום השכר הגבוה ביותר לשחקו בהפועל עומד על פחות מ300 אלף יורו (לא מחשיב את אלטמן ב350 כי זאת ירושה)
תשלם לו מיליון יורו ושנה הבאה הוא יחווה ירידה דרסטית ביכולת כי הוא יהיה בן 34 והופ אתה מסונדל לעוד שנתיים עם 2 מיליון יורו חוזה
וברור שזה חידפוק אותך מהלביא שחקנים אחרים
בסוף יש תקציב והכל זה סיכוי סיכון
אגב אני לא בהכרח נגד הבאה שלו, אבל ממש לא בכל סכום
אתה שופט את השחקנים שהפועל מביאה לפי עלויות השכר שלהם ואיך הם יתחברו בחדר ההלבשה או לפי יכולת מקצועית?
-
- קיבל.ה 6572 לייקים
הצוות המקצועי גם חשב שזה נכון לשלם 300 אלף יורו על פלקאו.
אני בעד להפעיל את הראש מאשר לעשות outsourcing לצוות המקצועי.
אני בעד להפעיל את הראש מאשר לעשות outsourcing לצוות המקצועי.
-
- קיבל.ה 356 לייקים
הצוות המקצועי גם בנתיים ממסמר את בנימין להרכב במקום אלקוקין והביא לפה נגר ברזילאי ב300 אלף יורו במקום את סורו בחינם/את דוןלירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 14:58אם הצוות המקצועי והניהולי יחשוב שזה בסדר לשלם לדסה את הסכומים שהוא מבקש עדיין תחשוב שזאת עסקה לא טובה?בן לוז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 14:20כן ולאלירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
העולם לא בינארי 0 או 1
אם הוא בא בחוזה מנופח זה יכול ליצור פערים בחדר הלבשה
היום השכר הגבוה ביותר לשחקו בהפועל עומד על פחות מ300 אלף יורו (לא מחשיב את אלטמן ב350 כי זאת ירושה)
תשלם לו מיליון יורו ושנה הבאה הוא יחווה ירידה דרסטית ביכולת כי הוא יהיה בן 34 והופ אתה מסונדל לעוד שנתיים עם 2 מיליון יורו חוזה
וברור שזה חידפוק אותך מהלביא שחקנים אחרים
בסוף יש תקציב והכל זה סיכוי סיכון
אגב אני לא בהכרח נגד הבאה שלו, אבל ממש לא בכל סכום
אתה שופט את השחקנים שהפועל מביאה לפי עלויות השכר שלהם ואיך הם יתחברו בחדר ההלבשה או לפי יכולת מקצועית?
לא תמיד הצצות המקצועי צודק
אם הצוות המקצועי חושב שצריך להביא אותו והוא ידרוש מיליון יורו לעונה בחוזה ל3 שנים אז לא, אני אני לא מביא אותו
מכל הסיבות שרשמתי
מה קרה זה המגן הימני היחיד בעולם?
תביא זר תותח צעיר שתהנה ממנו כמה שנים בחצי מהסכום
-
- קיבל.ה 1220 לייקים
אני אשמח מאוד שלפחות אחד משני הזרים שיגיעו יהיה צעיר שנוכל למכור עוד שנה שנתיים ברווח
זה לא פחות חשוב לצמיחה של קבוצה מאיכות הסגל עצמו, וכרגע אף אחד מהזרים שלנו הוא לא כזה
זה לא פחות חשוב לצמיחה של קבוצה מאיכות הסגל עצמו, וכרגע אף אחד מהזרים שלנו הוא לא כזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
בוא נתחיל קודם מזה שיגיעו זרים, אנחנו שבוע מהמשחק מול בית"ר וחשבתי שבשלב הזה כבר נחתים זר שישי לכל הפחות.
-
- קיבל.ה 1398 לייקים
זרים לא זרים זקנים ילדים לא מזיז
שני שחקנים טובים בשתי עמדות שחסרות
שני שחקנים טובים בשתי עמדות שחסרות
-
- קיבל.ה 270 לייקים
למה אתה מטיף לנו על מה לדבר?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
אם זה לא מעניין אותך אז תדבר על מה שמעניין אותך
-
- קיבל.ה 1220 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 812 לייקים
לגבי דסה- יש מצב שהוא לא רוצה לחזור לישראל בגלל המיסוי?
-
- קיבל.ה 140 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
לא יודע, חוץ מקרייב (בינגו גדול) אני ממש לא התרשמתי מפלקאו וצ'יקו עד כה ומאיימבו זאת מניה בטוחה שכבר הייתה בארץ.D&3 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:22אני מאז ההחתמה של קרייב החלטתי עם עצמי שאני מהזרים שיגיעו לא דואג
כמובן שזה לא אומר חלילה שיש לי סבלנות להמתין, אבל יש לי אפס דאגה בנושא
ואני בכלל לא מדבר על זה שאנחנו עוד מעט באמצע ספטמבר וחסרים לנו 2 זרים להרכב.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
רדפוקס ידידי
מציע לכולם להסתכל על החלק המלא של הכוס, ופחות על מה שעוד חסר או ששפחות נראה טוב.
נכון שיש בעלים עם יכולות כלכליות, שגם רוצה להשקיע ולא רק לגזור קופונים., אבל מה שעשו השנה הוא יפה מאד בהתחשב בנקודת הפתיחה. החתימו חיזוק מאד טוב בהמון עמדות.
מקווה שגם פלקאו וציקו יוכיחו עצמם כברגים חשובים בהרכב של הפועל.
מקווה שמכת הפציעות כבר מאחורינו.
ומקווה (אחרון) שנראה מגן ימני טוב מאד ובעיקר קשר בונה משחק!
מציע לכולם להסתכל על החלק המלא של הכוס, ופחות על מה שעוד חסר או ששפחות נראה טוב.
נכון שיש בעלים עם יכולות כלכליות, שגם רוצה להשקיע ולא רק לגזור קופונים., אבל מה שעשו השנה הוא יפה מאד בהתחשב בנקודת הפתיחה. החתימו חיזוק מאד טוב בהמון עמדות.
מקווה שגם פלקאו וציקו יוכיחו עצמם כברגים חשובים בהרכב של הפועל.
מקווה שמכת הפציעות כבר מאחורינו.
ומקווה (אחרון) שנראה מגן ימני טוב מאד ובעיקר קשר בונה משחק!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 448 לייקים
מה עם קשר התקפי
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- סומך
- קיבל.ה 1454 לייקים
העובדה שהביאו את מאיימבו אמורה להיות לזכותם. אתה לא יכול לבטל את זה ככה בקלות.רדפוקס כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:48לא יודע, חוץ מקרייב (בינגו גדול) אני ממש לא התרשמתי מפלקאו וצ'יקו עד כה ומאיימבו זאת מניה בטוחה שכבר הייתה בארץ.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 432 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1051 לייקים
זה מדהים שכל הודעה עם שמץ של אכזבה, תהיה או ביקורת לגיטימית על זהות השחקנים או מספר השחקנים שהגיעו לפה עד כה, מתקבלת מיד באמירות של ״חצי כוס מלאה״, ״לזכותם ייאמר״ ו-״תגיד תודה״
אי אפשר לנהל פה דיון בכלל
כל האשכול הזה נהפך לאשכול קריאה למשתמשים המקורבים, שמועות, ספקולציות שירי הלל להנהלה (לפעמים בצדק ולפעמים לא) ומשאלות לב של משתמשים
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
אחרי שלא נראנו טוב מול קבוצות חלשות
מה ככ מבהיל אתכם?
כל האשכול הזה נהפך לאשכול קריאה למשתמשים המקורבים, שמועות, ספקולציות שירי הלל להנהלה (לפעמים בצדק ולפעמים לא) ומשאלות לב של משתמשים
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
מה ככ מבהיל אתכם?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
אני לא מבטל את זה אבל אני לא יכול לנקוף את זה לזכות הסקאוטים.סומך כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 17:50העובדה שהביאו את מאיימבו אמורה להיות לזכותם. אתה לא יכול לבטל את זה ככה בקלות.
-
- קיבל.ה 167 לייקים
מה שמבהיל זה שזה יחזור שובצ'ימבויקה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:13 זה מדהים שכל הודעה עם שמץ של אכזבה, תהיה או ביקורת לגיטימית על זהות השחקנים או מספר השחקנים שהגיעו לפה עד כה, מתקבלת מיד באמירות של ״חצי כוס מלאה״, ״לזכותם ייאמר״ ו-״תגיד תודה״
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
מה ככ מבהיל אתכם?
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 01,00.html
עברו מאז 20 שנה, 20 שנה של בעלים הזויים ומחאות אוהדים
חוזרות ונשנות . 20 שנה זה הרבה זמן, גם אתה מסכים שזה הבעלים הראשון הנורמלי שהיה מאז.
אז אין לי ולעוד המון אוהדים כוח לזה שוב , ואנחנו נשמרים שהאוירה הזו תחזור. וגם במועדון שלנו תוך רגע זה יכול להסלים למחאות אקטיביות שאי אפשר לעצור ונגרם נזק בלתי הפיך. מבחינתי גם שנסיים במקום 10 ואראה שמשקיעים כספים ומנסים ואמשיך לתמוך.
מבחינתי זה אחריות של הקהל גם לשמור על הבעלים ועל התהליך שקורה.
לבקר , ברור שאפשר , זה מה שקהל עושה, אבל שזה מתחיל להיות מוגזם גם אתה צריך להודות שיש גם חלק מהקהל שעוצר את זה נותן קונטרה. ועדיין אנחנו יכולים לנהל דיונים על אלי דסה במקום שגם לספרא ימאס שוב נחזור ללופ שוב איזה אוהד הפועל יקנה אותנו ל"הציל" את הפועל וננהל דיונים על האם קאמבק של ניב זריהן יכול לעזור לנו שוב לעלות ליגה.
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 08 ספטמבר 2025, 21:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 134 לייקים
צודק.amorphis כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:34מה שמבהיל זה שזה יחזור שובצ'ימבויקה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:13 זה מדהים שכל הודעה עם שמץ של אכזבה, תהיה או ביקורת לגיטימית על זהות השחקנים או מספר השחקנים שהגיעו לפה עד כה, מתקבלת מיד באמירות של ״חצי כוס מלאה״, ״לזכותם ייאמר״ ו-״תגיד תודה״
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
מה ככ מבהיל אתכם?
חוזרות ונשנות . 20 שנה זה הרבה זמן, גם אתה מסכים שזה הבעלים הראשון הנורמלי שהיה מאז.
אז אין לי ולעוד המון אוהדים כוח לזה שוב , ואנחנו נשמרים שהאוירה הזו תחזור. וגם במועדון שלנו תוך רגע זה יכול להסלים למחאות אקטיביות שאי אפשר לעצור ונגרם נזק בלתי הפיך. מבחינתי גם שנסיים במקום 10 ואראה שמשקיעים כספים ומנסים ואמשיך לתמוך.
לבקר , ברור שאפשר , זה מה שקיבל עושה, אבל שזה מתחיל להיות מוגזם גם אתה צריך להודות שיש קהל שגם עוצר את זה נותן קונטרה ועדיין אפשר לנהל דיונים על אלי דסה במקום שגם לספרא ימאס ונחזור ללופ שוב איזה אוהד הפועל יקנה אותנו ל"הציל" את הפועל וננהל דיונים על האם קאמבק של ניב זריהן יכול לעזור לנו שוב לעלות ליגה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1051 לייקים
amorphis כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:34מה שמבהיל זה שזה יחזור שובצ'ימבויקה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:13 זה מדהים שכל הודעה עם שמץ של אכזבה, תהיה או ביקורת לגיטימית על זהות השחקנים או מספר השחקנים שהגיעו לפה עד כה, מתקבלת מיד באמירות של ״חצי כוס מלאה״, ״לזכותם ייאמר״ ו-״תגיד תודה״
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
מה ככ מבהיל אתכם?
לבקר , ברור שאפשר , זה מה שקיבל עושה, אבל שזה מתחיל להיות מוגזם גם אתה צריך להודות שיש קהל שגם עוצר את זה נותן קונטרה ועדיין אפשר לנהל דיונים על אלי דסה במקום שגם לספרא ימאס ונחזור ללופ שוב איזה אוהד הפועל יקנה אותנו ל"הציל" את הפועל וננהל דיונים על האם קאמבק של ניב זריהן יכול לעזור לנו שוב לעלות ליגה.
קודם כל זוכר את ההיסטוריה, עמדתי בכפר שמריהו
גם את תקופת סגול זוכר היטב.
יש פה כמה בעיות.
- אתה מאפשר לעבר שלך לנהל אותך, אני לא אשם בזה שיש לך טראומה ובזה שאתה סבור שאם 3 אנשים יכתבו הודעה בפורום שדים אז המשמעות היא שיתחיל תהליך שיוביל לכך שישאירו עופות מחוץ לבית של פרימור.
- אגב, גם אם נכנסים לנושא, אז שים לב שהמחאות שהיו פה בשנים האחרונות לא באו מתוך כשל מקצועי או זה שלא משקיעים כספים. אלא מתוך מקומות אחרים. הקהל של הפועל מאוד אבל מאוד סבלני ולא יוצא למחאות על רקע אי השקעה.
- אין שום בעיה לעצור או לתת קונטרה. יש בעיה בסתימת פיות. ובניסיון לנתח את המציאות של המועדון אך ורק דרך העבר והטראומה. אפשר גם לנתח מציאות דרך היותה של הפועל ת״א מועדון ענק, דרך פרופיל השחקנים ורמת המוכנות של הסגל לעומת קבוצות אחרות, דרך המשאבים שיש לספרא או המטרות שהמועדון הציב. הניתוח שלך בצורה הזו מושך את החבל למקום שבו העבר שלי ושרון ניסנוב כתופעה מנהלים את סדר היום של המועדון. הפועל לא תפרד מהעבר שלה אם ימשיכו להחזיק אותו ככ חזק.
- אם זה עוזר לך, מיותר לציין שאין שום סנאריו שבו אני אמחה נגד הנהלה כזו. אני מאושר שזו ההנהלה שלי ושהגענו לימים שאלה הדיונים שאנחנו מנהלים.
-
- קיבל.ה 1220 לייקים
אני חושב שצ'יקו וסילבה הם על הנייר אחלה החתמות עם התאמה טובה לקבוצה, אבל זה לא החלק הקריטי.רדפוקס כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:48לא יודע, חוץ מקרייב (בינגו גדול) אני ממש לא התרשמתי מפלקאו וצ'יקו עד כה ומאיימבו זאת מניה בטוחה שכבר הייתה בארץ.
החלק הקריטי זה שאני פעם ראשונה מאז השם יודע מתי שאני סומך על מה שבונים פה. היו לי ספקות במהלך הקיץ שאולי זה לא זה, אבל אז החתימו פה את דאפה שהבהירה לי שכלכלית אנחנו בעידן אחר, ואחרי זה קרייב שהבהירה לי שמנסים להביא לה זרים ברמה שאנחנו כבר לא זוכרים.
אנחנו הולכים ליפול השנה עם זרים, פלקאו אולי לא יראה את מה שאני חושב שהוא יכול, סילבה אולי יכנס לשוק מהאדום ויתן עונה של 2 שערים ו2 בישולים, צ'יקו אולי לא יתקאלם ורק יחשוב על החזרה לברזיל בסוף העונה, הזרים האחרים שיגיעו גם הם לא יהיו משהו בסוף.
כל זה זה דיטיילס, התמונה הגדולה בעיני היא שיש סוף סוף בהפועל את שני הדברים הכי חשובים כדי להצליח -
1. כסף.
2. צוות ומערכת מקצועיים ברמה הכי גבוהה שיש בנוף פה.
מתחילת הקיץ לא נדלקה לי בשום שלב נורה אדומה שתגרום לי לחשוב אחרת, אז וואלה, אני בוחר לשבת ולחכות בציפייה לרכש הבא ובעיקר למשחקים הבאים בלי דאגה. יש לנו את הפריבילגיה שמקום 5 העונה תהיה הצלחה, צריך להנות מזה ולתת למערכת לעשות את שלה בלי להכניס לחץ שלא לצורך.
-
- קיבל.ה 353 לייקים
אל תשאלו איך נקלעתי למצב שאני רואה בו משחק של ראשל״צ מול רעננה, יש תירוץ. אבל המגן הימני של ראשל״צ עונה לשם דניאל בוהדנה, והוא מאוד מאוד מרשים אותי בחצי משחק הזה שראיתי עד כה.
יש לו גם קלטת לא רעה, מחיפוש קצר:
בהתחשב שאין לנו כלום ושום דבר לעמדה הזאת, ובתקווה שכן יחתימו פה מגן ימני זר ראוי - להביא אותו. כמובן אחרי שרואים כמה משחקים שלו ומוודאים שהוא לא במקרה נותן הצגה. ילד בן 21, זה משאיר מקום לאופטימיות.
בהתחשב שאין לנו כלום ושום דבר לעמדה הזאת, ובתקווה שכן יחתימו פה מגן ימני זר ראוי - להביא אותו. כמובן אחרי שרואים כמה משחקים שלו ומוודאים שהוא לא במקרה נותן הצגה. ילד בן 21, זה משאיר מקום לאופטימיות.
-
- קיבל.ה 2574 לייקים
חס וחלילה לא מטיף, זה פשוט מצחיק אותי.NARKOTIKA כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:06למה אתה מטיף לנו על מה לדבר?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
לשפוט כאוהד שחקן לפי השכר שלו או העלויות לדעתי זה טפשי, אני כאוהד שופט את השחקן לפי היכולת המקצועית שלו ולא לפי השכר שלו
- לוסיאנו
- קיבל.ה 107 לייקים
תרגיעו את המצבMendelson כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:13 אל תשאלו איך נקלעתי למצב שאני רואה בו משחק של ראשל״צ מול רעננה, יש תירוץ. אבל המגן הימני של ראשל״צ עונה לשם דניאל בוהדנה, והוא מאוד מאוד מרשים אותי בחצי משחק הזה שראיתי עד כה.
@L.S @אדוםאדום @talb55
-
- קיבל.ה 2574 לייקים
-
- קיבל.ה 167 לייקים
עם חלק ממה שכתבת אני מסכים אבל קח בחשבון שיש אוהדי מכבי ( והם מדברים על זה) אשכרה פותחים פה פרופיל בפורום הנידח הזה כדי לנסות להתסיס אותנו נגד הצוות וההנהלה.צ'ימבויקה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:55amorphis כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:34מה שמבהיל זה שזה יחזור שובצ'ימבויקה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 18:13 זה מדהים שכל הודעה עם שמץ של אכזבה, תהיה או ביקורת לגיטימית על זהות השחקנים או מספר השחקנים שהגיעו לפה עד כה, מתקבלת מיד באמירות של ״חצי כוס מלאה״, ״לזכותם ייאמר״ ו-״תגיד תודה״
יש גם מציאות
ויש משחק חשוב לפנינו
ואנחנו בלי 2 זרים בהרכב
מה ככ מבהיל אתכם?
קודם כל זוכר את ההיסטוריה, עמדתי בכפר שמריהו
גם את תקופת סגול זוכר היטב.
יש פה כמה בעיות.
- אתה מאפשר לעבר שלך לנהל אותך, אני לא אשם בזה שיש לך טראומה ובזה שאתה סבור שאם 3 אנשים יכתבו הודעה בפורום שדים אז המשמעות היא שיתחיל תהליך שיוביל לכך שישאירו עופות מחוץ לבית של פרימור.
- אגב, גם אם נכנסים לנושא, אז שים לב שהמחאות שהיו פה בשנים האחרונות לא באו מתוך כשל מקצועי או זה שלא משקיעים כספים. אלא מתוך מקומות אחרים. הקהל של הפועל מאוד אבל מאוד סבלני ולא יוצא למחאות על רקע אי השקעה.
- אין שום בעיה לעצור או לתת קונטרה. יש בעיה בסתימת פיות. ובניסיון לנתח את המציאות של המועדון אך ורק דרך העבר והטראומה. אפשר גם לנתח מציאות דרך היותה של הפועל ת״א מועדון ענק, דרך פרופיל השחקנים ורמת המוכנות של הסגל לעומת קבוצות אחרות, דרך המשאבים שיש לספרא או המטרות שהמועדון הציב. הניתוח שלך בצורה הזו מושך את החבל למקום שבו העבר שלי ושרון ניסנוב כתופעה מנהלים את סדר היום של המועדון. הפועל לא תפרד מהעבר שלה אם ימשיכו להחזיק אותו ככ חזק.
- אם זה עוזר לך, מיותר לציין שאין שום סנאריו שבו אני אמחה נגד הנהלה כזו. אני מאושר שזו ההנהלה שלי ושהגענו לימים שאלה הדיונים שאנחנו מנהלים.
אז ברור שמתוך זה גם יש אוהדים שקצרים להודעות האלה ,וטוב שכך. דווקא ממש שמח לראות שמתוך ההטרלה הזו התמיכה במועדון דווקא גוברת.
בנוסף לדעתי הסיבה שההחתמות האחרונות כל כך מתעכבות, היא משום שדווקא ממש מפחדים לעשות טעות ולהביא מישהו לא מתאים ומנסים להביא פרופיל גבוה וזה קשה לעולה החדשה בתקופת מלחמה( והנושא הזה כבר נטחן פה ).
גם אני מסכים איתך שהפועל כרגע נראית פחות טוב ממה שציפיתי ולדעתי גם נפסיד לביתר אבל אני גם מאמין שאם נמשיך בהשקעה הנוכחית נחזור למקום שלנו בליגה עוד השנה או מקסימום בעונה הבאה במידה ולא יהיה שוב מלחמות/ מחאות ודרמות .
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
לטווח הארוך אני בהחלט מסכים שיש הרבה סיבות לאופטימיות מהכיוון של ספרא ופרימור.D&3 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:03אני חושב שצ'יקו וסילבה הם על הנייר אחלה החתמות עם התאמה טובה לקבוצה, אבל זה לא החלק הקריטי.
החלק הקריטי זה שאני פעם ראשונה מאז השם יודע מתי שאני סומך על מה שבונים פה. היו לי ספקות במהלך הקיץ שאולי זה לא זה, אבל אז החתימו פה את דאפה שהבהירה לי שכלכלית אנחנו בעידן אחר, ואחרי זה קרייב שהבהירה לי שמנסים להביא לה זרים ברמה שאנחנו כבר לא זוכרים.
אנחנו הולכים ליפול השנה עם זרים, פלקאו אולי לא יראה את מה שאני חושב שהוא יכול, סילבה אולי יכנס לשוק מהאדום ויתן עונה של 2 שערים ו2 בישולים, צ'יקו אולי לא יתקאלם ורק יחשוב על החזרה לברזיל בסוף העונה, הזרים האחרים שיגיעו גם הם לא יהיו משהו בסוף.
כל זה זה דיטיילס, התמונה הגדולה בעיני היא שיש סוף סוף בהפועל את שני הדברים הכי חשובים כדי להצליח -
1. כסף.
מתחילת הקיץ לא נדלקה לי בשום שלב נורה אדומה שתגרום לי לחשוב אחרת, אז וואלה, אני בוחר לשבת ולחכות בציפייה לרכש הבא ובעיקר למשחקים הבאים בלי דאגה. יש לנו את הפריבילגיה שמקום 5 העונה תהיה הצלחה, צריך להנות מזה ולתת למערכת לעשות את שלה בלי להכניס לחץ שלא לצורך.
אבל אין לזה קשר לביקורת על החלטות מקצועיות לטווח קרוב ולדאגה שלי מזה שאנחנו שבועיים מסגירת החלון בלי שני זרים להרכב.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
מה אתה סקאוט?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:22חס וחלילה לא מטיף, זה פשוט מצחיק אותי.NARKOTIKA כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:06למה אתה מטיף לנו על מה לדבר?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
לשפוט כאוהד שחקן לפי השכר שלו או העלויות לדעתי זה טפשי, אני כאוהד שופט את השחקן לפי היכולת המקצועית שלו ולא לפי השכר שלו
מה זה יכולת מקצועית?
תשפוט לפי התוצאת סיום
-
- קיבל.ה 356 לייקים
לכולנו אותו אינטרס וזה הצלחת הפועללירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:22חס וחלילה לא מטיף, זה פשוט מצחיק אותי.NARKOTIKA כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 16:06למה אתה מטיף לנו על מה לדבר?לירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:08 שוב רואי חשבון?
יופי אז להביא.
אבל שוב, החיים זה לא 0 או 1
יכול להיות שתביא את דסה, תשלם לו מיליון יורו לעונה והוא יהיה ממש אחלה
מה עם העלות האלטרנטיבית?
בשכר של מיליון יורו לעונה יכלת להביא מגן ימני זר צעיר מליגה בכירה באירופה עם פוטניצאל מכירה עתידי של פי 3
אז כן, קיבלת אחלה החזר השקעה על דסה
אבל יכלת לקבל הרבה יותר מקצועית ואולי כלכלית באותו כסף
-
- קיבל.ה 164 לייקים
השאלה את האמת היא פשוטה יותרבן לוז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 20:40לכולנו אותו אינטרס וזה הצלחת הפועללירון האדום כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:22חס וחלילה לא מטיף, זה פשוט מצחיק אותי.
אבל שוב, החיים זה לא 0 או 1
יכול להיות שתביא את דסה, תשלם לו מיליון יורו לעונה והוא יהיה ממש אחלה
מה עם העלות האלטרנטיבית?
בשכר של מיליון יורו לעונה יכלת להביא מגן ימני זר צעיר מליגה בכירה באירופה עם פוטניצאל מכירה עתידי של פי 3
אז כן, קיבלת אחלה החזר השקעה על דסה
אבל יכלת לקבל הרבה יותר מקצועית ואולי כלכלית באותו כסף
מה התוכנית?
דסה הוא שחקן להצלחה מיידית. קפטן נבחרת ישראל, מעוטר ומוכח. הגיל לו דווקא קשור להאם כדי להביא אותו או לא.
התשובה לשאלה למעלה, לדעתי, שהתוכנית בטווח הזמן המיידי היא לייצב את הקבוצה ולהגיע לפלייאוף עליון + ניסיון להגיע לאירופה. האם עם הסגל הנוכחי אנחנו יכולים להגיע לשם? תלוי. תלוי גם במי עוד יגיע.
לא רואה את דסה או מישהו שדומה לו מבחינת גיל ושכר שיהיה מועמד רציני להפועל כי זה פשוט לא מתאים לתוכנית פעולה שראינו עד עכשיו.
בונים פה משהו לעתיד הקרוב-רחוק. ייקח זמן, דברים יראו לא הכי טוב בהתחלה.
-
- קיבל.ה 1220 לייקים
הסברתי למה אני לא מודאג, אני יכול להבין אנשים שכן.רדפוקס כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:51לטווח הארוך אני בהחלט מסכים שיש הרבה סיבות לאופטימיות מהכיוון של ספרא ופרימור.D&3 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:03אני חושב שצ'יקו וסילבה הם על הנייר אחלה החתמות עם התאמה טובה לקבוצה, אבל זה לא החלק הקריטי.
1. כסף.
אבל אין לזה קשר לביקורת על החלטות מקצועיות לטווח קרוב ולדאגה שלי מזה שאנחנו שבועיים מסגירת החלון בלי שני זרים להרכב.
אני כן חושב שיש סיבות לאופטימיות גם מברדה, ויש לי הרבה פחות ביקורת מחלק מהאנשים פה על ההחלטות המקצועיות שלקחו פה עד עכשיו בקיץ
-
- קיבל.ה 187 לייקים
-
- קיבל.ה 1398 לייקים
אני לא בטוח שאין קשררדפוקס כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:51לטווח הארוך אני בהחלט מסכים שיש הרבה סיבות לאופטימיות מהכיוון של ספרא ופרימור.D&3 כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:03אני חושב שצ'יקו וסילבה הם על הנייר אחלה החתמות עם התאמה טובה לקבוצה, אבל זה לא החלק הקריטי.
1. כסף.
כשאתה מסתכל 2-3 עונות קדימה זה משפיע על קבלת ההחלטות שלך ולפעמים תשלם מחיר בטווח קצר.
אם המטרה היתה לבנות קבוצה חזקה לעונה הזאת בלי לחשוב בכלל על העונות הבאות סביר מאוד שהיינו רואים סגל שונה.
-
- קיבל.ה 353 לייקים
לא במקום זר/דסה, בנוסף. שחקן בן 21 שיהיה לו זמן להתבשל ולהתפתח, בתקווה שיפגעו עם השיבוץ להרכב.לוסיאנו כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:24תרגיעו את המצבMendelson כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 19:13 אל תשאלו איך נקלעתי למצב שאני רואה בו משחק של ראשל״צ מול רעננה, יש תירוץ. אבל המגן הימני של ראשל״צ עונה לשם דניאל בוהדנה, והוא מאוד מאוד מרשים אותי בחצי משחק הזה שראיתי עד כה.
@L.S @אדוםאדום @talb55