מיציץ׳
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 875 לייקים
ספרו לי עוד שים מדר צריך להוכיח את עצמו על הפרקט כדי לקבל דקות.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1850 לייקים
עזוב, הוא לא ברמה. מיציץ׳, זה שחקן ברמה.אוהד כורסא כתב: ↑29 אפריל 2026, 23:09 ספרו לי עוד שים מדר צריך להוכיח את עצמו על הפרקט כדי לקבל דקות.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1783 לייקים
זה הזמן של עופר להראות שהוא איש עסקים יוצא דופן
ולהצליח לדחוף אותו לאיזה שהיא קבוצה אחרת
ולהצליח לדחוף אותו לאיזה שהיא קבוצה אחרת
- 7even
- קיבל.ה 4377 לייקים
מזמן לא שנאתי ככה שחקן.
או שאולי את הקרדיט שהוא מקבל.
או שאולי את הקרדיט שהוא מקבל.
יחד, רק יחד! 
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1981 לייקים
אני כל כך שונא אותך
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 875 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
לא מצליח להבין את ההתנהלות איתו
מה לא רואים ולא מבינים שם במועדון שכל העולם רואה ומבין
מה לא רואים ולא מבינים שם במועדון שכל העולם רואה ומבין
-
Karl Marx
- קיבל.ה 249 לייקים
תכף יבואו כל הקשקשנים עם סטטיסטיקות ויטענו שהוא לא כזה גרוע.
בכל פעם שניסינו לייצר מיני-מומנטום הוא כבר דאג לאבד ברשלנות ולדאוג שנישאר מאחור.
בכל פעם שניסינו לייצר מיני-מומנטום הוא כבר דאג לאבד ברשלנות ולדאוג שנישאר מאחור.
-
Niro
- קיבל.ה 2679 לייקים
אם נשאר לו מעט כבוד עצמי הוא פורש מכדורסל השנה.
-
Adom500
- קיבל.ה 328 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 4377 לייקים
תדייק לפחותאוהד כורסא כתב: ↑29 אפריל 2026, 23:45אתה זה שאמרת שים מדר לא ברמה ולא הוכיח את עצמו ולכן לא מקבל דקות, לא?
יחד, רק יחד! 
-
קובי
- קיבל.ה 657 לייקים
14 איבודי כדור בסה"כ
מתוכם 6 של מיציץ'
מתוכם 6 של מיציץ'
-
Karl Marx
- קיבל.ה 249 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 3731 לייקים
אם בריאנט משחק היום, וקולע 4 נקודות, לא חושב שהיינו מסתכלים על המשחק של מיציץ באותה צורה.
אבל בריאנט לא שיחק היום, ומיציץ היה צריך לחפות על זה, ה15 נקודות שלו היו בסדר, גם יחסית, את השלשות המזעזעות שלו הוא קלע סביר הפעם.
אבל היחס איבודים/אסיסטים שלו , בלתי נסבל.
ועדיין, ההפסד הזה רשום הרבה יותר על חוסר סגירה לריבאונד מאשר האיבודים שלו.
הספיקו לקמפסו חמש דקות ברבע הראשון לקבור אותנו.
אני לא אומר את זה בצחוק, אם הייתי יכול, הייתי פותח במשחק 2 עם פלטין שישמור עליו.
אבל בריאנט לא שיחק היום, ומיציץ היה צריך לחפות על זה, ה15 נקודות שלו היו בסדר, גם יחסית, את השלשות המזעזעות שלו הוא קלע סביר הפעם.
אני לא אומר את זה בצחוק, אם הייתי יכול, הייתי פותח במשחק 2 עם פלטין שישמור עליו.
-
איש גדול
- קיבל.ה 597 לייקים
די איתו די
אנחנו כבר במאי לא בינואר
אפשר כבר להסיק מהמצב שהוא שחקן גמור
תנו לים לשחק , גם עדיף עליו מקצועית וגם הקהל יותר אוהב אותו.
זה שיש לו חוזה כזה זה באמת תיק אבל זה לא אומר שצריך לתת לו להמשיך להחריב לנו משחקים
אנחנו כבר במאי לא בינואר
אפשר כבר להסיק מהמצב שהוא שחקן גמור
תנו לים לשחק , גם עדיף עליו מקצועית וגם הקהל יותר אוהב אותו.
זה שיש לו חוזה כזה זה באמת תיק אבל זה לא אומר שצריך לתת לו להמשיך להחריב לנו משחקים
פלטין אחד האןברייטדים. בשביל זה יש לנו את יםמילפורד כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:24 אם בריאנט משחק היום, וקולע 4 נקודות, לא חושב שהיינו מסתכלים על המשחק של מיציץ באותה צורה.
-
redead
- קיבל.ה 870 לייקים
שיחק אתמול 30 דקות - הכי הרבה בקבוצה
מחר כבר משחק מספר 2
שאלוהים יעזור
מחר כבר משחק מספר 2
שאלוהים יעזור
- 7even
- קיבל.ה 4377 לייקים
יש מצב שיש לו איזה מינימום דקות בחוזה או משו?
אם כספי יכל לעשות את זה בטח גם מיציץ.
אין הסבר למה שהדבר הזה עושה על המגרש ככ הרבה דקות.
אם כספי יכל לעשות את זה בטח גם מיציץ.
אין הסבר למה שהדבר הזה עושה על המגרש ככ הרבה דקות.
יחד, רק יחד! 
-
redead
- קיבל.ה 870 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 779 לייקים
מיצ׳יץ לא כאן בשביל לעשות נקודות בעצמו, אלא בשביל לנהל את המשחק. הוא כושל בזה.מילפורד כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:24 אם בריאנט משחק היום, וקולע 4 נקודות, לא חושב שהיינו מסתכלים על המשחק של מיציץ באותה צורה.
ואם ברגע האחרון בראיינט היה נכנס וקולע 5 נקודות והיינו איכשהו מנצחים, אז אולי לא היו כועסים כמו עכשיו על מיצ׳יץ, אבל לא חושב שהיה מישהו אחד שהיה יכול להגיד שהמשחק שלו אתמול היה משהו מתקבל על הדעת. עזוב לשכר שלו או למעמד שלו, אלא לשחקן אנונימי בהפועל.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Niro
- קיבל.ה 2679 לייקים
לי אישית אין טיפת כעס עליו. האיבודים ההזויים שלו לא נובעים מזלזול או עודף בטחון, הוא צל של עצמו. אשם מי שנותן לו 30 דקות להשפיל את עצמו ככה.red in blood כתב: ↑30 אפריל 2026, 16:31מיצ׳יץ לא כאן בשביל לעשות נקודות בעצמו, אלא בשביל לנהל את המשחק. הוא כושל בזה.מילפורד כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:24 אם בריאנט משחק היום, וקולע 4 נקודות, לא חושב שהיינו מסתכלים על המשחק של מיציץ באותה צורה.
ואם ברגע האחרון בראיינט היה נכנס וקולע 5 נקודות והיינו איכשהו מנצחים, אז אולי לא היו כועסים כמו עכשיו על מיצ׳יץ, אבל לא חושב שהיה מישהו אחד שהיה יכול להגיד שהמשחק שלו אתמול היה משהו מתקבל על הדעת. עזוב לשכר שלו או למעמד שלו, אלא לשחקן אנונימי בהפועל.
- red in blood
- קיבל.ה 779 לייקים
גם, אבל הוא מנסה בכח לעשות את עצמו הגיבור. לכדרר המון במקום ואז להכנס עם הראש בקיר או לזרוק מרחוק.Niro כתב: ↑30 אפריל 2026, 16:42לי אישית אין טיפת כעס עליו. האיבודים ההזויים שלו לא נובעים מזלזול או עודף בטחון, הוא צל של עצמו. אשם מי שנותן לו 30 דקות להשפיל את עצמו ככה.red in blood כתב: ↑30 אפריל 2026, 16:31מיצ׳יץ לא כאן בשביל לעשות נקודות בעצמו, אלא בשביל לנהל את המשחק. הוא כושל בזה.מילפורד כתב: ↑30 אפריל 2026, 00:24 אם בריאנט משחק היום, וקולע 4 נקודות, לא חושב שהיינו מסתכלים על המשחק של מיציץ באותה צורה.
לא הייתי כועס עליו ככה אם היה מנסה לנהל את המשחק ולא מצליח, אבל הוא אפילו לא מנסה. ככל שהוא ביום פחות טוב, ככה הוא עוד יותר מנסה לקחת הכל על עצמו במקום לדאוג למשחק קבוצתי שיחפה על מה שלא הולך לו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
יוסי האדום המקורי
לי ברור שים שרוף אצל איטודיס. אולי בגלל שהלך לנבחרת למרות שאמר לו לא ללכת. כל כך חבל. לחשוב שנקבל במקומו, אולי, את ההוא עם המגן שיניים.
לגבי מיצ'יץ' איטודיס אולי חושב שהסיכוי היחיד שלו להגיע לפיינל פור הוא רק איתו. כמו שחשב לגבי הסיכוי להגיע לפלייאוף.
פעמיים אולי, מה אני יודע, אין לי הסבר אחר.
בעצם יש הסבר אחר: איטודיס חושב שים לא יכול להיות שחקן רוטציה סביר ביורוליג, איטודיס הבטיח למיצ'יץ' שעל הספסל הוא לא יישב
לגבי מיצ'יץ' איטודיס אולי חושב שהסיכוי היחיד שלו להגיע לפיינל פור הוא רק איתו. כמו שחשב לגבי הסיכוי להגיע לפלייאוף.
בעצם יש הסבר אחר: איטודיס חושב שים לא יכול להיות שחקן רוטציה סביר ביורוליג, איטודיס הבטיח למיצ'יץ' שעל הספסל הוא לא יישב
נערך לאחרונה על ידי יוסי האדום המקורי ב 30 אפריל 2026, 18:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MichaelWright
- קיבל.ה לייק אחד
רק לחשוב על סוף שנה שעברה כשים מדר סיים סידרה מול ולנסיה בה היה נראה שווה ערך למונטרו.
איפה למונטרו ואיפה ים מדר שנה לאחר מכן...
לגבי מיציץ' הוא השחקן הראשון של הפועל שאני ממש שונא. ואני אוהד את הקבוצה הזו 27 שנים.
איפה למונטרו ואיפה ים מדר שנה לאחר מכן...
לגבי מיציץ' הוא השחקן הראשון של הפועל שאני ממש שונא. ואני אוהד את הקבוצה הזו 27 שנים.
- רדנקו
- קיבל.ה 2196 לייקים
איטודיס הביא את ים לפנר במשכורת עתק.יוסי האדום המקורי כתב: ↑30 אפריל 2026, 18:20 לי ברור שים שרוף אצל איטודיס. אולי בגלל שהלך לנבחרת למרות שאמר לו לא ללכת. כל כך חבל. לחשוב שנקבל במקומו, אולי, את ההוא עם המגן שיניים.
אז לא חושב שהוא מאמין שים לא יכול להיות שחקן רוטציה סביר ביורוליג.
הבעיה היא מי שנמצא לפניו ומקבל עדיפות לפניו (אחרי שים העדיף את הנבחרת על הפועל בקיץ) וכנראה גם ההתנהלות שלו במהלך חלק מההזדמנויות שהוא קיבל שאיטודיס לא אהב.