מבלי להיכנס למוד נעלב וזה.. וואלה סתם שחקן ולא שווה את כל הרעש. נתן משחק או שניים טובים וזהו וזה גם רק בגלל שההגנה של חיפה פח
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1125 לייקים
-
- קיבל.ה 1465 לייקים
נתכאו כובש צמד בליגה הסרבית ואנשים פה טוענים שאין לו מקום אצלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 961 לייקים
-
- קיבל.ה 103 לייקים
אמר לתקשורת הסרבית שסיכוי נמוך שהוא יחזור ארצה
חוץ ממספרים שמפזרים מדי פעם, מתי ראית משחק בליגה הסרבית?
אמנם 2 הקבוצות הראשונות בליגה הסרבית משאירות אבק לכל קבוצה בליגת העל, אבל ממקום שלישי ומטה מדובר בנגרים שבכלל לא בטוח יותר טובים מקבוצות בליגת העל.
חלום שלי היה שביבראס יבוא אלינו בכל עונה, אבל הבחור נכנס ל38 עונה הבאה. לא חושב שהוא מתאים לפרופיל שחקן שברדה נוטה אליו - קישור סופר דינאמיKingZivos כתב:חוץ ממספרים שמפזרים מדי פעם, מתי ראית משחק בליגה הסרבית?
אמנם 2 הקבוצות הראשונות בליגה הסרבית משאירות אבק לכל קבוצה בליגת העל, אבל ממקום שלישי ומטה מדובר בנגרים שבכלל לא בטוח יותר טובים מקבוצות בליגת העל.
עדיין יהיה נחמד לראות אותו חוזר הביתה לשנת סיום ומשתלב באיזשהו תפקיד אם ירצה.
ועם כל האהבה, אם יש מצב שלהביא אותו יקטין את שכר שחקנים ומוריד את רמת הזרים
10 ל9 - אין לי שום בעייה לראות אותו גומר אצל יענקל׳ה או במועדון שקר כלשהו
-
- קיבל.ה 182 לייקים
אופיר סער מעלה את השם של עופרי ארד.
לדעתי הוא על הכוונת כבר תקופה.
אני בעד. אפשר לארוז לי טו גו.
לדעתי הוא על הכוונת כבר תקופה.
אני בעד. אפשר לארוז לי טו גו.
איציק כלפי מדווח בone שיש "שיחות חיוביות" מול נועם בן הרוש, מנסים להוריד את יואב כץ במחיר.
מעניין ומפתיע האמת.
מעניין ומפתיע האמת.
-
- קיבל.ה 1465 לייקים
ראיתי משחקים בליגה שלנו.KingZivos כתב:חוץ ממספרים שמפזרים מדי פעם, מתי ראית משחק בליגה הסרבית?
מוסיף לזה את המספרים המדהימים שלו בכל עונה ובטוח שהוא מתאים לנו וישדרג אותנו.
-
- קיבל.ה 616 לייקים
לא יודע באיזה כושר משחק הוא אבל בהנחה שהוא משחק בהרכב בקבוצה שמקבילה נניח לבאר שבע אצלנו, לא מוצא בעיה. אתה כרגע רוצה שחקן מוכח, בכושר סביר לליגה, בעמדה שלו. ועדיף עם חיבור למועדון. ביבראס עונה לכל הסעיפים (בהנחה שהכושר אכן סביר)
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
זה בלתי סביר הסכומים שם בהקשר שלנו, גם אם ספרא יצא שיכור ממסעדה. “להוריד מחיר” מ1.5 מיליון יורו, לא נגיע ל700 או 800 אלף היותר הגיוניים.
מניח שהכתב לא באירוע מה שנקרא. זאת אומרת- או שהפועל לא מתעניינת, או שהכתב לא על הסכומים.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 26 מאי 2025, 07:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
מבחינת אסטרטגיית מלפפוניאדה
נכון יותר ללכת קודם על מה שמצליחים לדוג מהשוק הישראלי שהוא משאב מוגבל מאוד, כמובן בקטגוריה שאנחנו שואפים אליה ואחרי זה לפי העמדות שנשארו, להשקיע בזרים(כשמראש מוגדר הסכום לזרים).
זה לא שימתינו כמו רובוט לישראלי האחרון, אבל אני מתכוון למסה מהשוק הזה להתחיל בזריזות.
נכון יותר ללכת קודם על מה שמצליחים לדוג מהשוק הישראלי שהוא משאב מוגבל מאוד, כמובן בקטגוריה שאנחנו שואפים אליה ואחרי זה לפי העמדות שנשארו, להשקיע בזרים(כשמראש מוגדר הסכום לזרים).
זה לא שימתינו כמו רובוט לישראלי האחרון, אבל אני מתכוון למסה מהשוק הזה להתחיל בזריזות.
מי למעשה נשאר בקבוצה משנה שעברה כרגע? מאמין שיהיו עוד שחרורים לא ?
- בז'רנו
- קיבל.ה 729 לייקים
אולי להוריד למיליון יורו נניח, ולהוסיף שחקן כמו אל ים למשל
-
- קיבל.ה 182 לייקים
אני עוד בשלבי שמחת הרש של בכלל להיות רלוונטי בשוק הישראלי בחודש מאי בצורה הזאת. מתי פעם אחרונה הייתי במאבקים על שחקנים ישראלים עם מקקי? יש תקווה.
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
ממה שאני יודע הפועל כן התענינה בבן הרוש והוא מעדיף לשחק באחת מהקבוצות שמשחקות באירופה
ככה שזה יכול להיות באמת ספין של סוכן
אבל הלוואי
ככה שזה יכול להיות באמת ספין של סוכן
אבל הלוואי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
קונה הגנה של פיבן מייאבו ערד ליינדר בן הרוש.בגיבוי נאסר וישראלוב
איציק כלפי
שיחות חיוביות בין הפועל תל אביב לנועם בן הרוש
האדומים מנסים להוריד את דרישתו של יואב כץ על מגן הפועל חיפה, 1.5 מיליון אירו. אליניב ברדה רוצה אותו מאוד. מאיימבו עבר את הבדיקות הרפואיות
צנציפר
פגישה כבר התקיימה: שתי התל-אביביות במרדף אחרי נועם בן הרוש | פרסום ראשון
הגרמנים והעולה החדשה לליגת העל נאבקות על מגן הפועל חיפה, שצפוי להיפגש עם נציגי שתי הקבוצות. יואב כץ דורש 1.5 מיליון דולר על 60 אחוז מכרטיסו של השחקן
אופיר סער
הפועל תל אביב בוחנת את האפשרות להחזיר ארצה את עופרי ארד, המשחק כיום בקזחסטן. במועדון גם אופטימיים לגבי צירופו של מור בוסקילה, על אף הסחבת במו"מ
שיחות חיוביות בין הפועל תל אביב לנועם בן הרוש
האדומים מנסים להוריד את דרישתו של יואב כץ על מגן הפועל חיפה, 1.5 מיליון אירו. אליניב ברדה רוצה אותו מאוד. מאיימבו עבר את הבדיקות הרפואיות
צנציפר
פגישה כבר התקיימה: שתי התל-אביביות במרדף אחרי נועם בן הרוש | פרסום ראשון
הגרמנים והעולה החדשה לליגת העל נאבקות על מגן הפועל חיפה, שצפוי להיפגש עם נציגי שתי הקבוצות. יואב כץ דורש 1.5 מיליון דולר על 60 אחוז מכרטיסו של השחקן
אופיר סער
הפועל תל אביב בוחנת את האפשרות להחזיר ארצה את עופרי ארד, המשחק כיום בקזחסטן. במועדון גם אופטימיים לגבי צירופו של מור בוסקילה, על אף הסחבת במו"מ
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
לא חושב שהפועל באזור הסכומים האלובז'רנו כתב: ↑26 מאי 2025, 08:18אולי להוריד למיליון יורו נניח, ולהוסיף שחקן כמו אל ים למשל
מניח שכבר נגמרו הימים של עסקאות שעשינו בתשלומים.
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
טוב צנציפר די מבהיר את עניין הסכום המוגזם(60 אחוז על 1.5 מיליון דולר)-
״מבחינת בן הרוש מדובר בעונת החוזה האחרונה שלו בהפועל חיפה, כך שאחרי שיבחר באיזו מבין השתיים, נציגיה יצטרכו להיכנס למגעים עם כץ ולנסות להסדיר עמו את תג המחיר, אחרת המגן ייאלץ להישאר בהפועל חיפה עונה נוספת. מצד שני, אם יתעקש, כץ עלול לספוג הפסד כספי, מאחר שבן הרוש יכול לנהל מגעים החל מינואר הבא ולעזוב בקיץ כשחקן חופשי״
אף אחד לא באמת ישלם לו משהו שקרוב לזה.
״מבחינת בן הרוש מדובר בעונת החוזה האחרונה שלו בהפועל חיפה, כך שאחרי שיבחר באיזו מבין השתיים, נציגיה יצטרכו להיכנס למגעים עם כץ ולנסות להסדיר עמו את תג המחיר, אחרת המגן ייאלץ להישאר בהפועל חיפה עונה נוספת. מצד שני, אם יתעקש, כץ עלול לספוג הפסד כספי, מאחר שבן הרוש יכול לנהל מגעים החל מינואר הבא ולעזוב בקיץ כשחקן חופשי״
-
- קיבל.ה 209 לייקים
חחחחח וואו יואב כץ חי בסרט רע, לא ידעתי שהוא מסיים חוזהdino כתב: ↑26 מאי 2025, 09:19 טוב צנציפר די מבהיר את עניין הסכום המוגזם(60 אחוז על 1.5 מיליון דולר)-
שיגיד תודה אם יקבל 300 אלף יורו
אחרי שלוקחים אליפות השנה חייב להביא את מנור סלומון בשביל שיהיה קל יותר לקחת את הגביע של ליגת האלופות.
-
- קיבל.ה 2555 לייקים
עכשיו זה כבר יותר ריאלי, אם כי למכמבי יש יותר גדול מה שנקרא. היכולת למתוח כספית. תלוי כמה הם ירצו.
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
אם מאיימבו באמת יהפוך לישראלי במהלך העונה, אז למרות שהוא ירשם בתחילת העונה כזר יהיה אפשר להפוך אותו לישראלי באמצע ובינואר להביא עוד זר? כי בכדורסל אני זוכר שברגע ששחקן נרשם כזר אז זה עד סוף העונה. אם הוא באמת הופך לישראלי אז זה חתיכת שדרוג
-
- קיבל.ה 305 לייקים
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2825 לייקים
עכשיו לעבור לחלק של הקוים בהגנה. ההחתמות הכי קריטיות לשנה הבאה הם המגנים.
יחד, רק יחד! 

2 שחקנים שלדעת כולם הם חלק מנבחרת העונה הנוכחית. רק ההתחלה אבל עד עכשיו עבודה מעולה. שימשיכו באותו פרופיל שחקנים. ויהיה טוב
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
מי הסוכן של נועם בן הרוש?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1339 לייקים
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 478 לייקים
לפי טרנספרמרקט שחר גרינברג שעל פי הרשימה של המיוצגים שלו נראה שהוא דוחף שחקנים ליענקל'ה
https://www.transfermarkt.com/shahar-gr ... rater/4739
- Sin Queso
- קיבל.ה 478 לייקים
אגב איך דניאל לסבוי היה במכבי חיפה? ישראלי ומסיים חוזה ...Sin Queso כתב: ↑26 מאי 2025, 10:37לפי טרנספרמרקט שחר גרינברג שעל פי הרשימה של המיוצגים שלו נראה שהוא דוחף שחקנים ליענקל'ה
שוער: אסף צור
בלמים:פיבן+מאיימבו
התחלה מעולה.
צריך עוד.
בלמים:פיבן+מאיימבו
התחלה מעולה.
צריך עוד.
-
- קיבל.ה 474 לייקים
מחרידSin Queso כתב: ↑26 מאי 2025, 10:41אגב איך דניאל לסבוי היה במכבי חיפה? ישראלי ומסיים חוזה ...Sin Queso כתב: ↑26 מאי 2025, 10:37לפי טרנספרמרקט שחר גרינברג שעל פי הרשימה של המיוצגים שלו נראה שהוא דוחף שחקנים ליענקל'ה