מערך עידוד ביד אליהו
-
Jonatan192
- קיבל.ה 56 לייקים
זוכרים שדיברו באשכול הזה על עידוד פעם? 
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
אין להם מושג. גוש עידוד של ילדים
- בונדר
- קיבל.ה 243 לייקים
הג'ינג'י שהפריע לעידוד כשהליינאפ לא התאים לו, אתה יצור מרגש.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
Tals2000
- קיבל.ה 115 לייקים
בשביל תחילת עבודות, חסר לך אחרי תכנון איזה שנה וחצי לפחות הליך היתר בנייהEl dudernio כתב: ↑18 ינואר 2026, 14:38מקבל...
הכוןנה בלוחות הזמנים היתה משהו כללי.
למשל
8/26 סיום תכנון.
10/26 יציאה למכרז קבלן מבצע
12/26 הכרזת קבלן זוכה
1/27 תחילת עבודה
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
אז למה אתה לא בא לעזור אם אתה כזה גיבור?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
כי אז טינופי לא יוכל לשפוך רעלמילפורד כתב: ↑18 ינואר 2026, 20:42אז למה אתה לא בא לעזור אם אתה כזה גיבור?
נכון טינופי?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
וואלה אני מודע ליכולות שלי. לתמוך ולתת את הגרון מאולם 4- אני יכול. גוש מעודד גדול עליי.
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
אז לכל הפחות, במקום להיות ציני, תפרגן לילדים האלה (ולא רק להם) על זה שהם נותנים את כל מה שיש להם.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
אבל הוא חייל אולטראס שונא עופר. הוא לא מסוגל.
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
אחת משתי אפשרויות -יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 ינואר 2026, 21:31 וואלה אני מודע ליכולות שלי. לתמוך ולתת את הגרון מאולם 4- אני יכול. גוש מעודד גדול עליי.
א- מה שאתה עושה עם היכולות שלך זה יותר ממה שעושים בגוש, ואז אתה יכול לבוא ולעזור להם.
ב- מה שהם עושים בגוש זה יותר ממה שאתה עושה עם היכולות שלך, ואז אתה מזלזל ככה באנשים שעושים יותר ממך.
ככה או ככה, אתה לא יוצא טוב מזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
לא. אני עושה בדיוק מה שהיכולות שלי מסוגלות להן. אין לי יומרות להחליף ארגון אוהדים שרץ יותר מ-25 שנה.red in blood כתב: ↑18 ינואר 2026, 22:42אחת משתי אפשרויות -יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 ינואר 2026, 21:31 וואלה אני מודע ליכולות שלי. לתמוך ולתת את הגרון מאולם 4- אני יכול. גוש מעודד גדול עליי.
א- מה שאתה עושה עם היכולות שלך זה יותר ממה שעושים בגוש, ואז אתה יכול לבוא ולעזור להם.
ב- מה שהם עושים בגוש זה יותר ממה שאתה עושה עם היכולות שלך, ואז אתה מזלזל ככה באנשים שעושים יותר ממך.
אני גם לא חושב שהם טובים במיוחד במה שהם עושים. עונה שעברה הם היו באמת בסדר (מלבד הקטע שהם היו "שורפים" שירים מהר מדי).
גם במשחק חוץ מול חולון הם היו טובים.
הם גם הריצו פה קופת פייבוקס למי שרוצה ותרמתי להם בחפץ לב.
אני לא יודע אם יש שם אנשים שיצאו ובגלל זה זה נראה כמו שזה נראה, אבל אני יודע שמאולם 4 אני לא תמיד שומע אותם, ויש שם אי-הבנה קשה של מתי צריך לשיר ומתי צריך תופים. במשחק מול רמת גן באתי לאחד מהם שעמד במדרגות ואמרתי לו את זה.
אני כבר כתבתי שהם צריכים לעלות לרגל לטאקרייה ולבקש משאקו לחזור כי האירוע הזה גדול עליהם.
נערך לאחרונה על ידי יותם שירן הלא מקורי ב 19 ינואר 2026, 09:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
לא כזה למרחקים. בנתיים כל משחק העונה ישבתי לידם.
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 ינואר 2026, 09:12 לא. אני עושה בדיוק מה שהיכולות שלי מסוגלות להן. אין לי יומרות להחליף ארגון אוהדים שרץ יותר מ-25 שנה.
אני גם לא חושב שהם טובים במיוחד במה שהם עושים. עונה שעברה הם היו באמת בסדר (מלבד הקטע שהם היו "שורפים" שירים מהר מדי).
אני לא יודע אם יש שם אנשים שיצאו ובגלל זה זה נראה כמו שזה נראה, אבל אני יודע שמאולם 4 אני לא תמיד שומע אותם, ויש שם אי-הבנה קשה של מתי צריך לשיר ומתי צריך תופים. במשחק מול רמת גן באתי לאחד מהם שעמד במדרגות ואמרתי לו את זה.
אני כבר כתבתי שהם צריכים לעלות לרגל לטאקרייה ולבקש משאקו לחזור כי האירוע הזה גדול עליהם.

יש סוג אחד, אוהדים שמעדיפים את המועדון והקבוצה ויש סוג שני, יצורים שמעדיפים אנשים על פני המועדון והקבוצה
אנשים שכבר לא רואים במועדון והקבוצה את הפועל תל אביב. בשבילם זו לא הפועל תל אביב
זו הקבוצה ששיחקה מול מ. ת"א
אתה שייך לסוג השני
תמשיך לזרוע רעל בהרשאת העדמינים
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
אף אחד לא אמר לך להחליף את האולטראס. מה היכולות שלך שהן לא כוללות יכולת לעודד יחד איתם?יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑19 ינואר 2026, 09:12לא. אני עושה בדיוק מה שהיכולות שלי מסוגלות להן. אין לי יומרות להחליף ארגון אוהדים שרץ יותר מ-25 שנה.red in blood כתב: ↑18 ינואר 2026, 22:42אחת משתי אפשרויות -יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑18 ינואר 2026, 21:31 וואלה אני מודע ליכולות שלי. לתמוך ולתת את הגרון מאולם 4- אני יכול. גוש מעודד גדול עליי.
בסופו של דבר, אם אתה יכול לעודד וחשוב לך איכות העידוד, אתה מוזמן להצטרף אליהם
אם אתה לא יכול לעודד (לגיטימי), אז הם כבר עושים יותר ממך, ואז הטענות שלך שהם לא טובים הן הזויות.
אפשר לתת ביקורת שנועדה לשפר, לגיטימי לחלוטין וכולנו כאן עשינו את זה, אבל אתה שוב ושוב ושוב קוטל אותם. זה בעיקר מוציא אותך קטן.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
גם על האולטראס האירוע הזה גדול.
אם ילד לא מצליח להתאפק מלזרוק בקבוק מים או כל דבר אחר על המורה באמצע השיעור אחרי שמסבירים לו יפה 10 פעמים וגם מענישים כמה פעמים...
אז הכיתה הזו גדולה עליו והוא צריך להיות רק במקום שיוכל להכיל אותו. בכדורגל או הכדורעף או הליגת הנמוכות נגיד. עד שגם להם יימאס.
יחד, רק יחד! 
-
ramig76
- קיבל.ה 207 לייקים
אין ספק שצריך להשתפר, אבל במקום להתלונן מה לא טוב, מה לדעתכם אפשר לעשות כדי להשתפר?
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
-
ramig76
- קיבל.ה 207 לייקים
אני מוכן למחול על כבודי ולבקש ממי שצריך לחזור.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:50לא בטוח שאפשר. בראשון היה שם בגוש המעודד איזה ילד בן 5. זה לא רציני.
לעלות לרגל לטאקריה לבקש ששאקו יחזור.
השאלה אם זה יעזור.
מה זה טאקריה?
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
https://letmegooglethat.com/?q=%D7%98%D ... 7%99%D7%94ramig76 כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:56אני מוכן למחול על כבודי ולבקש ממי שצריך לחזור.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:50לא בטוח שאפשר. בראשון היה שם בגוש המעודד איזה ילד בן 5. זה לא רציני.
השאלה אם זה יעזור.
מה זה טאקריה?
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 129 לייקים
מצחיק שיש כאן תלונות על חזרתיות והגייס החמישי הזה חופר כאן על ההליכה לקנוסה שהוא מייחל לה שוב ושוב.
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
שאני אבין , אתה חושב שאם אני אדבר עם שאקו ואבקש ממנו לבוא למשחקים , זה יעזור למישהו במשהו?
אחדד, נראה לך שיש מישהו שאם הוא יבקש משאקו לבוא למשחקים זה יקדם אותנו במשהו?
אחדד, נראה לך שיש מישהו שאם הוא יבקש משאקו לבוא למשחקים זה יקדם אותנו במשהו?
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
אבל לא רוצים ששאקו יחזור.יותם שירן הלא מקורי כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:50לא בטוח שאפשר. בראשון היה שם בגוש המעודד איזה ילד בן 5. זה לא רציני.
בעיקר כי אין בינו ובין הפועל שום קשר למעט הסתה נגד אוהדי הפועל.
נקסט...
יחד, רק יחד! 
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
אני מאוד אשמח אם שאקו ו/או כל אחד אחר שהפסיק לבוא למשחקים בגלל שהם ביד אליהו יחזור לעודד את הקבוצה, כמו שאני שמח על כל אוהד אחר שמגיע.
יחד עם זאת , צריך להכיר בזה שהתנאים השתנו , ואין יותר מקום לאלימות , מכל גוון וסוג , מי שמוכן לקבל את זה , welcome back.
יחד עם זאת , צריך להכיר בזה שהתנאים השתנו , ואין יותר מקום לאלימות , מכל גוון וסוג , מי שמוכן לקבל את זה , welcome back.
- teknoboy
- קיבל.ה 2038 לייקים
מצד אחד בוטים שחוזרים שוב ושוב על אותה שטות זה סוג של שעשוע, מצד שני אנחנו כבר יודעים שזאת "שיטת באנון" שעבדה לא פעם ברחבי העולם בהקשרים טיפה יותר חשובים מיחסים בין אוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת, אז אולי בכל זאת היה עדיף להזכיר מדי פעם שהמשתמש שמעליי הוא לא רק שקרן מטונף אלא גם נראה כמו מישהו שנמצא פה אך ורק כדי ללכלך על אוהדים שהוא (או המפעיל שלו, לא יודע מה הסיפור שם) לא אוהב ולהסית נגדם. לא צריך גם להתפלא על זה שהוא מאשים את כולם בדברים שהוא עושה, גם זה חלק מהשיטה.
בינתיים השיטה הזאת הצליחה להקריס כמה דמוקרטיות שוליות ואחת מרכזית מאוד. נקווה שהקהילה שלנו יותר חסינה מפני התכסיסים הילדותיים האלה אבל בני אדם הם בני אדם, אז יש סיכוי לא רע שזה יעבוד גם פה, לצערי, וצריך גם לזכור שלשקרים ולטינופים יש מטרה מאוד ברורה וגם להילחם נגדם - או לפחות להזכיר מדי פעם שמדובר בקמפיין הסתה, פילוג ושיסוי (תחשבו לבד למי יש אינטרס לפלג בין אוהדי הפועל ולשסות אותם אחד בשני).
עריכה: אני מתחרט על הרמיזה שהוא מופעל על ידי גורם עוין וחוזר בי. (הוספתי הערה ולא מחקתי בשביל שלא ייראה כאילו שאלה שציטטו אותי הכניסו לי למקלדת מילים שלא כתבתי)
בינתיים השיטה הזאת הצליחה להקריס כמה דמוקרטיות שוליות ואחת מרכזית מאוד. נקווה שהקהילה שלנו יותר חסינה מפני התכסיסים הילדותיים האלה אבל בני אדם הם בני אדם, אז יש סיכוי לא רע שזה יעבוד גם פה, לצערי, וצריך גם לזכור שלשקרים ולטינופים יש מטרה מאוד ברורה וגם להילחם נגדם - או לפחות להזכיר מדי פעם שמדובר בקמפיין הסתה, פילוג ושיסוי (תחשבו לבד למי יש אינטרס לפלג בין אוהדי הפועל ולשסות אותם אחד בשני).
עריכה: אני מתחרט על הרמיזה שהוא מופעל על ידי גורם עוין וחוזר בי. (הוספתי הערה ולא מחקתי בשביל שלא ייראה כאילו שאלה שציטטו אותי הכניסו לי למקלדת מילים שלא כתבתי)
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 20 ינואר 2026, 17:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 129 לייקים
אולי זה רק אני אבל אני חושב שהמטרה היא להימנע ממשחקי רדיוס, סגירת יציעים, הורדת נקודות ופציעת אוהדי הקבוצה.
יש שיגידו שאלו שיקולים מינוריים ביחס לדירוג של הקהל בתחרויות אולטראס למיניהן אבל אני חולק על כך.
יש שיגידו שאלו שיקולים מינוריים ביחס לדירוג של הקהל בתחרויות אולטראס למיניהן אבל אני חולק על כך.
- מילפורד
- קיבל.ה 3483 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
המכסימום שאני מוכן זה להביא לשאקו סולם אם הוא לא יכול להרשות אחד לעצמו
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
בוא, שיטוט קל ברחבי הטיקטוק של שאקו ושות' מראה שיש לפחות עוד גורם שמעוניין להסית, לפלג ולשסותteknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:49 מצד אחד בוטים שחוזרים שוב ושוב על אותה שטות זה סוג של שעשוע, מצד שני אנחנו כבר יודעים שזאת "שיטת באנון" שעבדה לא פעם ברחבי העולם בהקשרים טיפה יותר חשובים מיחסים בין אוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת, אז אולי בכל זאת היה עדיף להזכיר מדי פעם שהמשתמש שמעליי הוא לא רק שקרן מטונף אלא גם נראה כמו מישהו שנמצא פה אך ורק כדי ללכלך על אוהדים שהוא (או המפעיל שלו, לא יודע מה הסיפור שם) לא אוהב ולהסית נגדם. לא צריך גם להתפלא על זה שהוא מאשים את כולם בדברים שהוא עושה, גם זה חלק מהשיטה.
- teknoboy
- קיבל.ה 2038 לייקים
לא מסתובב כל כך ברשתות חברתיות, אבל אני מאמין לך.בני12 כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:13בוא, שיטוט קל ברחבי הטיקטוק של שאקו ושות' מראה שיש לפחות עוד גורם שמעוניין להסית, לפלג ולשסותteknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:49 מצד אחד בוטים שחוזרים שוב ושוב על אותה שטות זה סוג של שעשוע, מצד שני אנחנו כבר יודעים שזאת "שיטת באנון" שעבדה לא פעם ברחבי העולם בהקשרים טיפה יותר חשובים מיחסים בין אוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת, אז אולי בכל זאת היה עדיף להזכיר מדי פעם שהמשתמש שמעליי הוא לא רק שקרן מטונף אלא גם נראה כמו מישהו שנמצא פה אך ורק כדי ללכלך על אוהדים שהוא (או המפעיל שלו, לא יודע מה הסיפור שם) לא אוהב ולהסית נגדם. לא צריך גם להתפלא על זה שהוא מאשים את כולם בדברים שהוא עושה, גם זה חלק מהשיטה.
יש לך ספק ששאקו ושות' פוגעים בקהילת אוהדי הפועל?
ההבדל בין המקרים הוא שאת שאקו ושות' אנחנו מכירים כאוהדי הפועל, ואת 7even אנחנו מכירים כשם משתמש בפורום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
רואה שחורות
- קיבל.ה 129 לייקים
כן, עופר מריץ psyop בפורום נידח כי סיבות
זה מן הסתם ההסבר הגיוני לאנונימיות בפורום אנונימי
זה מן הסתם ההסבר הגיוני לאנונימיות בפורום אנונימי
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
בהפוכהteknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:49 מצד אחד בוטים שחוזרים שוב ושוב על אותה שטות זה סוג של שעשוע, מצד שני אנחנו כבר יודעים שזאת "שיטת באנון" שעבדה לא פעם ברחבי העולם בהקשרים טיפה יותר חשובים מיחסים בין אוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת, אז אולי בכל זאת היה עדיף להזכיר מדי פעם שהמשתמש שמעליי הוא לא רק שקרן מטונף אלא גם נראה כמו מישהו שנמצא פה אך ורק כדי ללכלך על אוהדים שהוא (או המפעיל שלו, לא יודע מה הסיפור שם) לא אוהב ולהסית נגדם. לא צריך גם להתפלא על זה שהוא מאשים את כולם בדברים שהוא עושה, גם זה חלק מהשיטה.
מי שצריך להגן על הקהילה זה העדמינים הלא מכובדים
מי שצריך למנוע את הלכלוכים על אוהדים, התכסיסים הילדותיים, השקרים, הטינופים, קמפיין ההסתה, הפילוג והשיסוי הם האדמינים הלא מכובדים
אולי הם לא מסוגלים להפריד בין הדעות הפרטיות שלהם לבין חובת התפקיד המוטלת עליהם
אולי כי הם מפחדים שבלי היצורים והטרולים האלו שהורסים כל חלקה טובה "הפורום היה מת"
אולי הם לא מבינים שהיתורים והטרולים האלו נמצאים פה כדי לשרת את אלו ששונאים את מועדון הפועל תל אביב
גם את הבקורת שלא נעימה לאוזניים שלהם הם לא יודעים להכיל ולהפנים
בכל פורום נורמלי אחר היצורים והטרולים האלו היו נזרקים החוצה תוך שניה
נערך לאחרונה על ידי קובי ב 20 ינואר 2026, 17:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- teknoboy
- קיבל.ה 2038 לייקים
@בני12
יודע מה? אני מתחרט על מה שכתבתי בסוגריים בסוף וחוזר בי.
לצורך העניין, בוא נסכים שהוא לא מייצג שום אינטרס זר ועוין ואפילו נניח שהוא אדם אמיתי. בכל מקרה, כל מה שהוא כותב - האחריות על הדברים היא שלו.
מדובר במשתמש אנונימי שאף אחד לא מכיר, שכותב הודעות בקצב פחות או יותר הכי מהיר מכל משתמשי הפורום, ואחוז ניכר מהן מוקדש להסתה נגד אנשים קונקרטיים שהוא לא אוהב (כולל נקיבה בשמות) ולשיסוי אוהדים אלה באלה.
זה מצב קצת בעייתי אם אתה שואל אותי.
עריכה: לרגע לא עלה על דעתי שהמשתמש המדובר הוא psy-op\ל"פ שעופר מפעיל.
כאמור, אני מתחרט על הרמיזה שהוא מופעל על ידי גורם עוין וחוזר בי.
לצורך העניין, בוא נסכים שהוא לא מייצג שום אינטרס זר ועוין ואפילו נניח שהוא אדם אמיתי. בכל מקרה, כל מה שהוא כותב - האחריות על הדברים היא שלו.
מדובר במשתמש אנונימי שאף אחד לא מכיר, שכותב הודעות בקצב פחות או יותר הכי מהיר מכל משתמשי הפורום, ואחוז ניכר מהן מוקדש להסתה נגד אנשים קונקרטיים שהוא לא אוהב (כולל נקיבה בשמות) ולשיסוי אוהדים אלה באלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
יש לא מעט כותבים ותיקים כאן שמעולם לא נפגשתי איתם פיזית ועדיין אני מאמין שהם אוהדי הפועלteknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:19לא מסתובב כל כך ברשתות חברתיות, אבל אני מאמין לך.בני12 כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:13בוא, שיטוט קל ברחבי הטיקטוק של שאקו ושות' מראה שיש לפחות עוד גורם שמעוניין להסית, לפלג ולשסותteknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:49 מצד אחד בוטים שחוזרים שוב ושוב על אותה שטות זה סוג של שעשוע, מצד שני אנחנו כבר יודעים שזאת "שיטת באנון" שעבדה לא פעם ברחבי העולם בהקשרים טיפה יותר חשובים מיחסים בין אוהדים של קבוצת ספורט כזאת או אחרת, אז אולי בכל זאת היה עדיף להזכיר מדי פעם שהמשתמש שמעליי הוא לא רק שקרן מטונף אלא גם נראה כמו מישהו שנמצא פה אך ורק כדי ללכלך על אוהדים שהוא (או המפעיל שלו, לא יודע מה הסיפור שם) לא אוהב ולהסית נגדם. לא צריך גם להתפלא על זה שהוא מאשים את כולם בדברים שהוא עושה, גם זה חלק מהשיטה.
יש לך ספק ששאקו ושות' פוגעים בקהילת אוהדי הפועל?
ההבדל בין המקרים הוא שאת שאקו ושות' אנחנו מכירים כאוהדי הפועל, ואת 7even אנחנו מכירים כשם משתמש בפורום.
סגנון הכתיבה של 7even פוגע מאד באג'נדה אותה הוא מנסה לקדם אבל זאת זכותו
-
Adam
- קיבל.ה 160 לייקים
עזוב שטויות, אתה בן אדם מכובד ולרוב אתה כותב דברי טעם.teknoboy כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:26 @בני12
אתה בא, או משכנע אנשים לבוא לתמוך בהפועל במשחקים שלה, אשר בהם אין אווירה ביתית ולכן הפועל נפגעת?
- teknoboy
- קיבל.ה 2038 לייקים
לא יודע אם הוא אוהד הפועל או לא, לא יודע אם הוא אדם אמיתי או פרויקט כלשהו.בני12 כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:30יש לא מעט כותבים ותיקים כאן שמעולם לא נפגשתי איתם פיזית ועדיין אני מאמין שהם אוהדי הפועל
סגנון הכתיבה של 7even פוגע מאד באג'נדה אותה הוא מנסה לקדם אבל זאת זכותו
אני מסכים שהסגנון והתוכן של הדברים שלו פוגעים מאוד באג'נדה שלו, וגם כתבתי לו את זה לא פעם ולא פעמיים (לפעמים אני והוא בעד אותו דבר, ואז מבאס אותי שהוא הורס לנו).
מצד שני, האג'נדה שלו היא לא הדבר היחיד שנפגע כשהוא מציף את השיח בחרא (לצערי זה המונח המקורי והמדויק לתיאור מה שהוא עושה).
זה פוגע גם בפורום כקהילה, בפורום כמקום שאפשר לקיים בו שיח (אני לא מדבר על שיח מפייס או מאחד, פשוט שיח, החלפת רעיונות ועמדות) וגם (במידה שהפורום שלנו משפיע על משהו) באוהדי הפועל כקהילה ובאוהדי הפועל בכלל.
שיסוי והסתה מאותו סוג בדיוק מפוררות ברגעים אלה ממש דברים קצת יותר גדולים וחשובים מפורום אוהדים, זה נכון, אבל אין סיבה שגם אנחנו ניפול ונתפורר בגלל ***משתמש אחד*** שמציף אותנו בחרא, שקרים והסתה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
Nati
- קיבל.ה 2723 לייקים
ממה שאני מביןteknoboy כתב:לא יודע אם הוא אוהד הפועל או לא, לא יודע אם הוא אדם אמיתי או פרויקט כלשהו.
אני מסכים שהסגנון והתוכן של הדברים שלו פוגעים מאוד באג'נדה שלו, וגם כתבתי לו את זה לא פעם ולא פעמיים (לפעמים אני והוא בעד אותו דבר, ואז מבאס אותי שהוא הורס לנו).
מצד שני, האג'נדה שלו היא לא הדבר היחיד שנפגע כשהוא מציף את השיח בחרא (לצערי זה המונח המקורי והמדויק לתיאור מה שהוא עושה).
זה פוגע גם בפורום כקהילה, בפורום כמקום שאפשר לקיים בו שיח (אני לא מדבר על שיח מפייס או מאחד, פשוט שיח, החלפת רעיונות ועמדות) וגם (במידה שהפורום שלנו משפיע על משהו) באוהדי הפועל כקהילה ובאוהדי הפועל בכלל.
שיסוי והסתה מאותו סוג בדיוק מפוררות ברגעים אלה ממש דברים קצת יותר גדולים וחשובים מפורום אוהדים, זה נכון, אבל אין סיבה שגם אנחנו ניפול ונתפורר בגלל ***משתמש אחד*** שמציף אותנו בחרא, שקרים והסתה.
הוא היה חלק מהאולטראס,ומספר על דברים שהוא עבר שם.