redrony כתב: ↑09 נובמבר 2025, 14:19
מה שמפריע לי זה שחזרנו להיות הפועל להיות של העשור האחרון. נראים לא מאומנים, כדורגל חלש אין אמצע. לא משנה אפילו מה הסיבות.
לא הגיוני ש 6500 איש מגיעים לטדי וזה מה שהם רואים
זה כי המאמן שלך מתנהג כאילו זה מחנה אימון ועושה ניסיונות וקומבינות מעצבנות, ושוכח שאנחנו קבוצה חדשה לגמרי.
בלתי נסבל
מה שמפריע לי זה שחזרנו להיות הפועל להיות של העשור האחרון. נראים לא מאומנים, כדורגל חלש אין אמצע. לא משנה אפילו מה הסיבות.
זה כי המאמן שלך מתנהג כאילו זה מחנה אימון ועושה ניסיונות וקומבינות מעצבנות, ושוכח שאנחנו קבוצה חדשה לגמרי.
בלתי נסבל
נכון
העובדה שאנחנו אחרי עשרה מחזורים וברדה עדיין לא סגור על ההרכב זה כישלון אדיר שלו
בלתי נסבל
נכון
העובדה שאנחנו אחרי עשרה מחזורים וברדה עדיין לא סגור על ההרכב זה כישלון אדיר שלו
עזוב הרכב, יש שחקנים שהוא עוד לא סגור באיזו עמדה הוא רוצה שישחקו וממציא עמדות חדשות לשחקנים פעם בשבועיים.
פגרה.
אחרי 10 מחזורים בהם צברנו 17 נקודות אבל יש רק 15 כרגע. מקום חמישי. סהכ לא רע,
זמן טוב למחשבה, מחנה אימונים של מספר ימים לסינכרון , טעינת אנרגיות מחדש, והעלעת רמת התיאום בסגל. המשחק האחרון במוקדמות (בולגריה) ב 18.11. משחק הליגה הבא ב 29.11.
מקווה שתחזיר את הקבוצה לפסים של מוטיבציה ואגרסיביות כפי שהייה לפני הפגרה הקודמת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)