שאר הליגה 23/24

פורום אוהדי הפועל תל אביב
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Xavi כתב: 29 אוגוסט 2023, 10:59 הקטע עם בלגיה מצחיק
דוחפים להם שחקנים בפי 8 מחיר שיושבים כל העונה על הספסל ואז קונים חזרה בגרושים
זה פשוט הזוי בעיניי.
לא מבין איך הם לא מבינים שהשחקן הישראלי ב-95% מהפעמים לא מתאים לליגה הזאת (ולדעתי לאף ליגה חוץ מהליגה הישראלית) והם פשוט ממשיכים לאכול את הבלוף הזה כל פעם מחדש.
מתוך כל הרכבת שחקנים שיוצאת מפה לבלגיה בשנים האחרונות, למעט ליאור רפאלוב וברדה אני לא זוכר אחד שלא חזר לארץ אחרי שייבש ספסל של קבוצה שם.
לא מבין איך באירופה עוד ממשיכים לקנות שחקנים מהארץ ועוד בסכומים כאלה.
שוב אגיד למען הסר ספק, יש פה שחקנים שכן הצליחו באירופה ועדיין מצליחים ואפילו כאלה שאני מאמין שיצליחו (פרץ לדוגמה), אבל ביחס לכמות שיוצאת מהארץ זה פשוט בדיחה.
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

טכנית לארז כתב: 29 אוגוסט 2023, 12:38
redrony כתב: 29 אוגוסט 2023, 12:22
טכנית לארז כתב: 29 אוגוסט 2023, 12:18 נו יפה, אז בסוף מגיעים תמיד לאותה נקודה. בעידן השייחים שם המשחק הוא אם יש או אין לך שייח.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה לא בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
לא. בלי ניהול נכון לא תגיע להשגים גם אם יהיה לך כסף. בלי כסף ועם ניהול נכון תוכל למצות את הפוטנציאל הכלכלי שיש לך תוך כדי הבנה שיש תקרת זכוכית (מה שהפועל לא הצליחו לעשות כמעט בשום עונה ואני לא מדבר בהכרח על מיקום בסוף העונה).
מכבי של גולדהאר בשלוש עונות הראשונות היא דוגמא ממצוינת (ניהול הוא בעיקר ניהול מקצועי)
דווקא מכבי של גולדהאר היא דוגמא מצויינת למה שאני אומר.
כשלא הייתה להם יריבה (אלא אם אתה קורא לכל הקבוצות ב"ש של אלישע ודובב גבאי יריבה) - הם שייטו פה בקלות וכולם הריעו ואיזה גאון קרויף ואיזה מדהים. מעניין שאחר כך כשבכר הרים קבוצות ראויות פתאום הניהול לא היה כזה מדהים והם שילמו על טעויות כמו לקנות שני ברזילאים שלא ראו דשא ב-2 מליון יורו, מה שלא הזיז לאף אחד שם ב3 עונות הראשונות האלה.

כנ"ל ביטר של ארקדי שנתיים, מעניין ששם אף אחד לא הריע לניהול מדהים עם ולדימיר שקלאר ואלי ארזי. והם שייטו פה לאליפויות קלות. מעניין אם זה היה בזכות הניהול של שקלאר או הכסף של ארקדי.

בליגה של היתר אני מסכים שניהול יכול לעשות את ההבדל בין מקום 4-5 לקרבות תחתית, אבל מעבר לזה גם אם תביא את מנהל הכדורגל הטוב בעולם - לאליפות אתה לא תרוץ.
אבל אתה מערבב דברים. זה שמכבי עשו טעויות זה ברור. אבל בשנייה שהם ייצבו את הניהול המקצועי הם תמיד למעלה.
חיפה 10 שנים עם תקציבי על אפילו לא התמודדו על האליפות. הגיע בכר, ישר ראו תוצאות (שזה גם ניהול מקצועי).
מסכים שההיפך יש תקרת זכוכית
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

redrony כתב: 29 אוגוסט 2023, 13:45
redrony כתב: 29 אוגוסט 2023, 12:22
לא. בלי ניהול נכון לא תגיע להשגים גם אם יהיה לך כסף. בלי כסף ועם ניהול נכון תוכל למצות את הפוטנציאל הכלכלי שיש לך תוך כדי הבנה שיש תקרת זכוכית (מה שהפועל לא הצליחו לעשות כמעט בשום עונה ואני לא מדבר בהכרח על מיקום בסוף העונה).
מכבי של גולדהאר בשלוש עונות הראשונות היא דוגמא ממצוינת (ניהול הוא בעיקר ניהול מקצועי)
כשלא הייתה להם יריבה (אלא אם אתה קורא לכל הקבוצות ב"ש של אלישע ודובב גבאי יריבה) - הם שייטו פה בקלות וכולם הריעו ואיזה גאון קרויף ואיזה מדהים. מעניין שאחר כך כשבכר הרים קבוצות ראויות פתאום הניהול לא היה כזה מדהים והם שילמו על טעויות כמו לקנות שני ברזילאים שלא ראו דשא ב-2 מליון יורו, מה שלא הזיז לאף אחד שם ב3 עונות הראשונות האלה.

כנ"ל ביטר של ארקדי שנתיים, מעניין ששם אף אחד לא הריע לניהול מדהים עם ולדימיר שקלאר ואלי ארזי. והם שייטו פה לאליפויות קלות. מעניין אם זה היה בזכות הניהול של שקלאר או הכסף של ארקדי.

בליגה של היתר אני מסכים שניהול יכול לעשות את ההבדל בין מקום 4-5 לקרבות תחתית, אבל מעבר לזה גם אם תביא את מנהל הכדורגל הטוב בעולם - לאליפות אתה לא תרוץ.
אבל אתה מערבב דברים. זה שמכבי עשו טעויות זה ברור. אבל בשנייה שהם ייצבו את הניהול המקצועי הם תמיד למעלה.
חיפה 10 שנים עם תקציבי על אפילו לא התמודדו על האליפות. הגיע בכר, ישר ראו תוצאות (שזה גם ניהול מקצועי).
לא שאני מזלזל בבכר אבל ביחד עם בכר הגיע אצילי שתפר פה את הליגה כמו שאף שחקן לא עשה
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מעניין שהניהול המקצועי שלהם תמיד היה נהדר רק כשבכר לא היה בסביבה, ופתאום כשהוא אימן את בש וחיפה אז הם עשו טעויות.

בעונת 14/15 למשל הם סיימו את העונה עם 70 נקודות, ברור לך שעם יריבה ראויה בעונה עונה הם לא לוקחים בחיים כן?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
redrony
קיבל.ה  858 לייקים

InFlames כתב: 29 אוגוסט 2023, 13:47

לא שאני מזלזל בבכר אבל ביחד עם בכר הגיע אצילי שתפר פה את הליגה כמו שאף שחקן לא עשה
העיקר שאתה לא מזלזל בבכר...
מאמן שהביא לב״ש 3 אליפויות רצוף אחרי 40 שנה ולחיפה אחרי 10 שנים.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

ועוד איזה אליפויות, כולם עם תקציב נמוך משמעותית מזה של היריבה שלו, במיוחד זו הראשנה שם זה היה סדר גודל של שליש.
וזה תוך כדי שהוא גם מצליח באירופה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

ליצן הדוידה הזה, מחק את הפוסט פרידה מהפועל
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

תהיו בטוחים שיחגוג מולנו
יש מין איזה תסמונת זונת קהל שאתה נדבק בה שם כמו זהבי טבח ואחרים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

Niro כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:00 ליצן הדוידה הזה, מחק את הפוסט פרידה מהפועל
עכשיו אף אחד לא ידע שהוא שיחק בהפועל :rofl:
הוא לא חכם על הדשא וגם לא מחוץ לדשא כנראה, עוד הוכחה לכך היא הבלוף שהוא ניסה למכור לאוהדים אחרי שירד לאט בחילוף בדרבי ההוא.
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

רדפוקס כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:13
הוא לא חכם על הדשא וגם לא מחוץ לדשא כנראה, עוד הוכחה לכך היא הבלוף שהוא ניסה למכור לאוהדים אחרי שירד לאט בחילוף בדרבי ההוא.
ובכלל, אנחנו לא בשנות התשעים, והגיע הזמן שיפסיקו לפמפם במועדון הזה "עד כמה חשובים שחקני הבית הצעירים".
אחרי שנתיים הטובים שבהם ימצאו את עצמם בחיפה, מכבי או בחו"ל.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

להפועל יש 17 אחוז מהמכירה לפי הדר יעקובי
אם זה נכון והסכומים נכונים זה סביב מיליון שקל
Niro
קיבל.ה  956 לייקים

אדום כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:17
רדפוקס כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:13
ובכלל, אנחנו לא בשנות התשעים, והגיע הזמן שיפסיקו לפמפם במועדון הזה "עד כמה חשובים שחקני הבית הצעירים".
אחרי שנתיים הטובים שבהם ימצאו את עצמם בחיפה, מכבי או בחו"ל.
שחקני הבית הצעירים חשובים להם כי את חלקם יוכלו למכור לחו"ל ולעשות קצת כסף. אפילו הביאו מאמן שפמפמו שהוא "מומחה בטיפוח צעירים".
אפשר לחשוב גם כמה נהנינו מאלו שנמכרו, ליידנר, למקין, דוידה, גרופר וכו'- בהזדמנות הראשונה הם התחפפו מפה.
אני מקווה מאוד שיהיה איזשהו שוני בין הניסנובים להנהלה הנוכחית, כי השיטה הזאת של לדשדש ולמלא את הסגל בשחקני נוער כל עונה לא תעבור טוב עוד הרבה זמן.
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:34 להפועל יש 17 אחוז מהמכירה לפי הדר יעקובי
שגעון
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

וינסנט כתב:יכול לספור על יד אחת 5 שחקנים מהבית ספר שלי שיותר טובים מדוידה (חלקם אפילו שיחקו מולו בנערים). כששחקן כזה נחשב לשחקן בכיר (פחות או יותר) בליגה שלנו אפשר להבין כמה היא חלשה
ואיפה משחקים ה 5 חברים האלו?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:34 להפועל יש 17 אחוז מהמכירה לפי הדר יעקובי
אם זה נכון אז יאללה להביא קשר אחורי או חלוץ 9 זר
להיפטר מקאיונדו
ולהשאיל/למכור את אל ים
רק הפועל
קיבל.ה  2399 לייקים

טכנית לארז כתב: 29 אוגוסט 2023, 12:18 נו יפה, אז בסוף מגיעים תמיד לאותה נקודה. בעידן השייחים שם המשחק הוא אם יש או אין לך שייח.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
במקרה שלנו אליפויות לא אבל אם היה פה ניהול נורמלי היינו מסיימים בקלות 4 בעונות האחרונות כי שם מקומנו מבחינת תקציב ביחס לשאר ( יש לנו הכנסות שאין לשאר הקבוצות למעט הגדולות ) בכל מקרה אנחנו לא צריכים את דוידה כרגע יש לנו את לאיוס שהוא שחקן טוב בהרבה מדוב הנמלים
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

לפחות קיבלנו עליו עוד קצת כסף, הלוואי שייכשל שם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

מבאס, אבל האמת היא שגם אם היה לנו את הסכומים לשלם לו, זה היה בזבוז משוגע.
צריכים קשר אמצע ואם יש כסף אז גם מגן ימני. כל השאר זה שטויות.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

טכנית לארז כתב:כן אבל ההבדלים התקציביים בין מכבי לחיפה הם נניח משהו כמו 70%? זה עוד משהו שיש על מה לדבר, על הנייר (בעיקרון לאורך זמן זה לא אמור לעבוד).
תבדוק בשנים שחיפה כשלה כ"כ כמה היה התקציב שם, עם כל ההשקעה הגדולה, לעומת מכבי ת"א. בעונת האליפות הראשונה של בכר לדעתי היה תקציב של משהו כמו שליש-חצי גג, אח"כ זה כבר הצטמצם. דומה למה שבכר עשה עם ב"ש.

ושחר בלי קשר הוא חרא של בעלים ולדעתי הכל היה שם בכר.

כשאתה מדבר על סדרי גודל של פי 4,5 או 8 אז זה גמור ולא משנה את מי תביא "לנהל".
״שחר הוא חרא של בעלים״.
צודק. טביב, הראל, ניסנוב, כבירי ומייצנברג יותר טובים...
הלוואי עלינו בעלים כזה שבמשך 30 שנים מוציא כסף מהכיס שלו ולא שומעים כל סוף עונה שהקבוצה למכירה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 29 אוגוסט 2023, 14:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
L.S
קיבל.ה  1044 לייקים

יהיה מבאס מאוד לראות את אושר במכבי. אבל אנחנו חיים בעידן של ילדי זין.
מקווה שלפחות יביאו רכש בכמה גרושים שעשינו מהעסקה הזו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
דוגיס
קיבל.ה  428 לייקים

אם זה נכון אז זה פצצה למככה עוד שנה ביציע הוא היה הולך לבני יהודה בחינם, במכבי לדעתי הוא יהיה שחקן ספסל מספיק משחק אחד לחוץ של מכבי הוא יעשה איזה פעולה שתיים טיפשיות כמו שהוא יודע ואיזה דרביל שהוא יעבור את עצמו ויצא לחוץ והוא טס לקצה של הספסל, אותו דבר קרה לו בבלגיה אצלנו פשוט לא היה מי שיחליף אותו במכבי יש.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

redrony כתב: 29 אוגוסט 2023, 13:49
InFlames כתב: 29 אוגוסט 2023, 13:47

העיקר שאתה לא מזלזל בבכר...
מאמן שהביא לב״ש 3 אליפויות רצוף אחרי 40 שנה ולחיפה אחרי 10 שנים.
בכר גאון כדורגל, אבל אי אפשר להתעלם מהמעטפת שם. אחרי שפלאניץ עזב זה היה השיא - תוך שבוע נוחת פה בלם על במונחים ישראלים. ובכלל - כמעט כל זר שם - בינגו
L.S
קיבל.ה  1044 לייקים

עדכון חשוב: הפועל הורידה עוקב לדוידה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

דוגיס כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:52
אם זה נכון אז זה פצצה למככה עוד שנה ביציע הוא היה הולך לבני יהודה בחינם, במכבי לדעתי הוא יהיה שחקן ספסל מספיק משחק אחד לחוץ של מכבי הוא יעשה איזה פעולה שתיים טיפשיות כמו שהוא יודע ואיזה דרביל שהוא יעבור את עצמו ויצא לחוץ והוא טס לקצה של הספסל, אותו דבר קרה לו בבלגיה אצלנו פשוט לא היה מי שיחליף אותו במכבי יש.
כמעט תמיד סעיפים כאלה מתייחסים רק לדלתא מעל מה שהקונה שילמה. אני מהמר שגם פה זה ככה ופה אין דלתא, ככה שאם אני צודק הפועל לא תקבל כלום
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1173 לייקים

טוב, אז גם הרבה כסף לא נקבל מזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
רק הפועל
קיבל.ה  2399 לייקים

קבינימט , חייבים לנצח את הדרבי הקרוב חייבים פעם אחת קצת לשמוח מכל הדרעק הזה
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

L.S כתב: 29 אוגוסט 2023, 15:04
מרטיט
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

L.S כתב:
אלה קשקושים.

בשורה התחתונה יש מאבק גדול על שוק הישראלים ובכלל, בין שני מועדוני הענק של הכדורגל הישראלי .
זה היה טבעי שאם שחקן כמו דוידה חוזר לארץ - זה יהיה לאחת מהן. רק במקרים חריגים המועדון השלישי בישראל, הפועל באר שבע, מצליח להנחית שחקנים כאלו אצלו (וכשעשה זאת בעבר עם ברדה, מליקסון, בוזגלו ושות׳ - זה נגמר ב-3 אליפויות רצופות ).

Nati
קיבל.ה  1762 לייקים

Charlie כתב:
L.S כתב:
אלה קשקושים.

בשורה התחתונה יש מאבק גדול על שוק הישראלים ובכלל, בין שני מועדוני הענק של הכדורגל הישראלי .
זה היה טבעי שאם שחקן כמו דוידה חוזר לארץ - זה יהיה לאחת מהן. רק במקרים חריגים המועדון השלישי בישראל, הפועל באר שבע, מצליח להנחית שחקנים כאלו אצלו (וכשעשה זאת בעבר עם ברדה, מליקסון, בוזגלו ושות׳ - זה נגמר ב-3 אליפויות רצופות ).

ברדה ובוזגלו הלכו לשם כי הפועל(הגאון בן שמעון)לא רצו אותם.
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

L.S כתב: 29 אוגוסט 2023, 15:04
עדכון חשוב שכיר החרב רודף הבצע החדש מתחיל לחסום אוהדים
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

לירון האדום כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:40
וינסנט כתב:יכול לספור על יד אחת 5 שחקנים מהבית ספר שלי שיותר טובים מדוידה (חלקם אפילו שיחקו מולו בנערים). כששחקן כזה נחשב לשחקן בכיר (פחות או יותר) בליגה שלנו אפשר להבין כמה היא חלשה

אחד במס אשדוד, קוראים לו זוהר זסנו אם אתה מכיר
השני לא המשיך בנוער, אבל היה פי 5 יותר כשרוני מדוידה
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

שכיר החרב הערס הזה היה מאוד בינוני אצלנו
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  708 לייקים

cholo כתב: 29 אוגוסט 2023, 10:56
L.S כתב: 29 אוגוסט 2023, 10:01 יודע מחבר קרוב שלו שהוא היה מעדיף לחזורלהפועל אבל הפועל לא פנו אליו.
מכבי וחיפה כן פנו.
לא מאשים אותו, זאת העבודה שלו וזה בסדר.
רק שלא יצפה לשום דבר אחר חוץ מקללות מאיתנו למשך כל חייו ובצדק
אז למה בכלל לקלל אותו אם אפילו לא רצינו או פנינו אליו? היה אמור לפרוש?
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

וינסנט כתב:
לירון האדום כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:40

ועוד 3 איפה?
כנראה שההוא לא יותר טוב מדוידה...

joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

שכיר חרב, אה כן. כאילו יש כאן כאלה שהם לא חוץ מאיזה עומר דמארי הזוי.
ומילא היה איזה שחקן ששיחק פה שנים והותיר חותם, אבל זה ילד שנתן שנה אחת טובה יחסית וגם אישיותית איך נגיד לא היה מאור לגולה.
כל כך מיותר שעכשיו יהפוך לעוד אחד מאויבי האומה, מי שישמע. לצערי עוד דלק למצעד השנאה של דור שגדל על תיעוב וקיצוניות.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

לירון האדום כתב: 29 אוגוסט 2023, 17:42
וינסנט כתב:
לירון האדום כתב: 29 אוגוסט 2023, 14:40 ואיפה משחקים ה 5 חברים האלו?

ועוד 3 איפה?
כנראה שההוא לא יותר טוב מדוידה...

ה-3 לא שיחקו בנוער, לאן יגיעו?
לגבי זה שלא המשיך בנוער, אגיד לך באוביקטיביות, היה טוב בהרבה מדוידה מכל בחינה, לא המשיך לשחק בגלל מסגרת שלא מתאימה להרבה שחקנים - אימונים, שעות לא נוחות, משחקים בשבת, צייתנות למאמנים. אגב, יש הרבה שחקנים טובים שמתפספסים ולא נרשמים לנוער או ממשיכים מהנוער לבוגרים בדיוק בגלל הסיבות האלה, נדרשת מהם מסגרת עם כללים ולא כולם יכולים לעמוד בהם.
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

לפעמים אני חושב שההם מנסים לעשות לנו דווקא. כמו שוינפלד שגי ב יחזקאל ורמוט.
דוידה ממש לא שחקן בשל וממש ממש לא שווה מיליון יורו וחצי.
InFlames
קיבל.ה  385 לייקים

וואלה אני מרחם עליו, בסוף בסוף בסוף זה כולה כדורגל והוא מקבל נאצות קשות מאוד כאילו רצח מישהו. אני גם הייתי חוסם
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

Xavi כתב: 29 אוגוסט 2023, 18:04 לפעמים אני חושב שההם מנסים לעשות לנו דווקא. כמו שוינפלד שגי ב יחזקאל ורמוט.
דוידה ממש לא שחקן בשל וממש ממש לא שווה מיליון יורו וחצי.
זה נראה כמו ההוא ליצן הפיתות בן גביר שרק רוצה לעשות זין לשמאל אז ככה זה אצל הגרמנים לפחות נראה
שליחת תגובה