עונת מלפפונים 22
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
בלוריאן יכול לפנות משבצת של זר למגן שמאלי (בהנחה שמישהו שם חשב על להביא בלם זר)
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
לוזון ירצה עליו כסף וניסנוב לא אוהבים לשלם
-
- קיבל.ה 320 לייקים
אל תשכחו שגוטליב כל עונה מפספס כמה משחקים
חייבים להביא 2 בלמים טובים בנוסף ללמקין וישראלוב
חייבים להביא 2 בלמים טובים בנוסף ללמקין וישראלוב
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הנה, ב״ש הולכת על אוחנה. היינו צריכים…
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 47 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
חייבים להמר. זה חלק מהעניין בלהיות הפועל כרגע.
הרי כשהיה בשיאו הוא היה מעבר לתקציב שלנו. אז ברור שמשהו היה צריך להשתבש כדי שנוכל להרשות לעצמנו אותו.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לו רק אוחנה היה מודע לעצמו ודורש שכר שתואם לשחקן שלא נשאר בריא יותר מחודשיים רצוף ולא ניפק משחק ראוי 3 שנים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 320 לייקים
יש מלא כסף בקופה
שיביאו את דיא סבע כבר
שיביאו את דיא סבע כבר
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אם מוכרים גם את ליידנר בשני מליון יורו, אני מצפה לראות פה שחקנים בלבל אחר. משכורת של 250-300 לפחות, ולעתים גם דמי העברה של חצי מליון עד מליון דולר.
או לחילופין, שמסתפקים בסגל הקיים אבל סוגרים את כל החובות.
לא ייתכן שלמכירת חיסול הזו לא יהיו יתרונות.
או לחילופין, שמסתפקים בסגל הקיים אבל סוגרים את כל החובות.
לא ייתכן שלמכירת חיסול הזו לא יהיו יתרונות.
רואה שחורות המקורי
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
אני הייתי מעדיף את הסגל שעומד להיות לנו + סגירת כל חוב אפשרי כולל שיקחו את ההלוואת בעלים שלהם ויעזבו אותנו.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
ככל הנראה דבקים במדיניות של לאסוף הרבה שחקנים בינוניים ומטה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אם זה קורה, עדיף לסגור כמה שיותר חובות. שנוריד את המשקולת הנוראית הזאת מעלינו, ונוכל אולי לצאת סופסוף באמת מאיזור הדמדומים הזה לדרך חדשה. ובינתיים תהיה עוד עונה בינונית אחת , אף אחד לא יזכור אותה בכלל עוד 10 שנים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
שחקן לא רע פדידה.
מאוד פיזי ומהיר.
מאוד פיזי ומהיר.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
"בעונה שעברה שותף פדידה ב-31 משחקים בכל המסגרות במדי האדומים מהכרמל, בהן לא כבש ורשם שני בישולים בסך הכול"
נשמע כמו שחקן מבטיח מאד.
טפי עליהם
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
נשמע כמו שחקן מבטיח מאד.
טפי עליהם
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מאוד מיותר להביא שחקן כזה
כשחקן קישור התקפי נוסף, אם זה לא מישהו שישדרג אותנו (פדידה לא ישדרג), עדיף לתת דקות לגניס/סניר
כשחקן קישור התקפי נוסף, אם זה לא מישהו שישדרג אותנו (פדידה לא ישדרג), עדיף לתת דקות לגניס/סניר
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
ממה שאני זוכר הוא יותר אליאס מקשר התקפי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש לו בעיטה יוצאת מהכלל מרחוק.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
הוא על תקן יובל אשכנזי אקס מלפפון אם אני מבין
-
- קיבל.ה 320 לייקים
סער פדידה יופי
מה עם תום שלייפר ועובד חביה ? שמעתי שהם גם פנויים
מה עם תום שלייפר ועובד חביה ? שמעתי שהם גם פנויים
-
- קיבל.ה 1044 לייקים
חבר קרוב מין הצד האדום של חיפה טוען שהוא מחזיק אצבעות להשלמת העיסקה,בואו נגיד שהם לא כל כך מעריכים אותו.לירון האדום כתב: ↑07 יולי 2022, 13:46 "בעונה שעברה שותף פדידה ב-31 משחקים בכל המסגרות במדי האדומים מהכרמל, בהן לא כבש ורשם שני בישולים בסך הכול"
נשמע כמו שחקן מבטיח מאד.
טפי עליהם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
לא הבנתי למה צריך את סער פדידה, הוא קשר אגף שיש לנו כבר כאלה לא מעט ועוד אחד שבקביעות לא מבשל ולא כובש. שחקן חלש מאוד אפילו לא שחקן מוביל בהפועל חיפה או משהו, שחקן סגל סתמי שלהם.
רק אם מוכרים את דוידה אני יכול להבין בכלל את המחשבה על להביא עוד שחקן אגף.
אבל כרגיל כמו בכל שנה מאז הגיעו הניסנובים - עמדה אחת הם יפוצצו בשחקנים ונשאר עם חורים בעמדות אחרות חשובות (בלם נוסף וקשר אחורי נוסף לדוגמא).
אבל כרגיל כמו בכל שנה מאז הגיעו הניסנובים - עמדה אחת הם יפוצצו בשחקנים ונשאר עם חורים בעמדות אחרות חשובות (בלם נוסף וקשר אחורי נוסף לדוגמא).
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
הוא קשר אמצע.רדפוקס כתב: ↑07 יולי 2022, 15:27 לא הבנתי למה צריך את סער פדידה, הוא קשר אגף שיש לנו כבר כאלה לא מעט ועוד אחד שבקביעות לא מבשל ולא כובש. שחקן חלש מאוד אפילו לא שחקן מוביל בהפועל חיפה או משהו, שחקן סגל סתמי שלהם.
נדמה לי שברוב העונה שעברה הם שיחקו יהלום עם אוז'בולט ותורג'מן בחוד, ממן מאחוריהם, פדידה וסרדל באמצע וטאפוקו אחורי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
קשר אמצע? אולי מרוב שהיה לא אפקטיבי מבחינת מספרים באגף עשו לו הסבה, חוץ מבעונה הקודמת תמיד שיחק באגפים או מאחורי החלוץ.הוקיץ' כתב: ↑07 יולי 2022, 15:50הוא קשר אמצע.רדפוקס כתב: ↑07 יולי 2022, 15:27 לא הבנתי למה צריך את סער פדידה, הוא קשר אגף שיש לנו כבר כאלה לא מעט ועוד אחד שבקביעות לא מבשל ולא כובש. שחקן חלש מאוד אפילו לא שחקן מוביל בהפועל חיפה או משהו, שחקן סגל סתמי שלהם.
נדמה לי שברוב העונה שעברה הם שיחקו יהלום עם אוז'בולט ותורג'מן בחוד, ממן מאחוריהם, פדידה וסרדל באמצע וטאפוקו אחורי.
בכל מקרה זה שחקן שלא סיים 90 דקות פעם אחת בליגה שנה שעברה, שאין לו עונה בליגה שהוא רשם בה מעל 1,500 דקות משחק, שנה שעברה רשם 1,468 דקות וזאת הייתה עונת השיא שלו.
שחקן סגל סתמי בהפועל חיפה - אם זה מה שמביאים בתור מי שאמור להחזיק את האמצע לצד הזר ההולנדי אז מצבנו רע.
-
- קיבל.ה 2451 לייקים
בעיקר מצבנו לא שונה משאר העונות שבהן הבאנו הרבה קראפ על משקל, במקום למקד במספר שחקנים בודדים איכותיים יותר
זה עצוב בעיקר כי גם מינו לפה מנהל מקצועי שאמור להיות איש רציני ודעתן וגם כי נגמרו תירוצי העלויות הגבוהות בפרופורציות אלינו, כי נמכרו מספר שחקנים וליידנר עוד רגע
זה עצוב בעיקר כי גם מינו לפה מנהל מקצועי שאמור להיות איש רציני ודעתן וגם כי נגמרו תירוצי העלויות הגבוהות בפרופורציות אלינו, כי נמכרו מספר שחקנים וליידנר עוד רגע
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יתרה מכך , כרגע נראה שנחלשנו בעמדת השוער , בכנף שמאל והחלוץ המרכזי.dino כתב:בעיקר מצבנו לא שונה משאר העונות שבהן הבאנו הרבה קראפ על משקל, במקום למקד במספר שחקנים בודדים איכותיים יותר
כנראה , נהיה חלשים יותר גם בעמדת המגן השמאלי.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
איזה לפי משקל? אין מספיק שחקנים בשביל לסגור את הסגל. עדיין חסר חלוץ, קשר אמצע ובלם. וזה עוד לפני ליידנר.
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
מאיפה אתה יודע שגונזלס פחות טוב מרוסה/פלומיין?De Niro כתב: ↑07 יולי 2022, 16:16יתרה מכך , כרגע נראה שנחלשנו בעמדת השוער , בכנף שמאל והחלוץ המרכזי.dino כתב:בעיקר מצבנו לא שונה משאר העונות שבהן הבאנו הרבה קראפ על משקל, במקום למקד במספר שחקנים בודדים איכותיים יותר
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כי גונזלס שיחק רוב הקריירה בכנף ימין וכנראה יש לכך סיבה טובה.oleg neduda כתב:מאיפה אתה יודע שגונזלס פחות טוב מרוסה/פלומיין?De Niro כתב: ↑07 יולי 2022, 16:16יתרה מכך , כרגע נראה שנחלשנו בעמדת השוער , בכנף שמאל והחלוץ המרכזי.dino כתב:בעיקר מצבנו לא שונה משאר העונות שבהן הבאנו הרבה קראפ על משקל, במקום למקד במספר שחקנים בודדים איכותיים יותר
בכנף שמאל הוא שיחק הכי מעט , והיא העמדה השלישית שלו.
אני לא מאמין בהסבה של שחקנים מתפקיד לתפקיד ובטח לא מצד לצד , זה לרוב לא מצליח , וגם השחקנים בעצמם שונאים לשחק בעמדה הלא הטבעית שלהם.
פלומה היה טוב מאד לטעמי.שחקן מוכשר ששיחק בליגה שלנו עם דריבל טוב ומהירות , ואנחנו יודעים מה נקבל ממנו.
גונזלס הוא ניחוש כמו רוב הזרים שהגיעו או יגיעו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
כל מה שכתבת לא רלוונטי ולא נכון כי בשלוש העונות האחרונות שלו בסיגמה העמדה שהוא שיחק בה הכי הרבה היא כנף שמאל.De Niro כתב: ↑07 יולי 2022, 17:10כי גונזלס שיחק רוב הקריירה בכנף ימין וכנראה יש לכך סיבה טובה.
בכנף שמאל הוא שיחק הכי מעט , והיא העמדה השלישית שלו.
אני לא מאמין בהסבה של שחקנים מתפקיד לתפקיד ובטח לא מצד לצד , זה לרוב לא מצליח , וגם השחקנים בעצמם שונאים לשחק בעמדה הלא הטבעית שלהם.
פלומה היה טוב מאד לטעמי.שחקן מוכשר ששיחק בליגה שלנו עם דריבל טוב ומהירות , ואנחנו יודעים מה נקבל ממנו.
גונזלס הוא ניחוש כמו רוב הזרים שהגיעו או יגיעו.
מה שכן נכון זאת השורה האחרונה שכתבת.