עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  108 לייקים

סתם בשביל הספורט
כמה הפועל הציעה למתאוס פריזו שזה נפל?
@L.S @אדוםאדום @talb55
joshsoos
קיבל.ה  420 לייקים

אדוםאדום כמדומני אמר שעל עמדה 10 הולכים לשים הרבה כסף ברכישה, אז מאחר ויהיה מדובר בשחקן חופשי או בקבוצה שגם אם תמכור תצטרך להתפשר עכשיו, נראה לי שאפשר לשים הפרש על דסה גם אם זה שובר מסגרות שכר ( לא ברמות פסיכיות, אבל נגיד עד חצי מיליון ). לליגה שלנו הוא חתיכת שובר שיויון ובהתחשב בקישור הלא יצירתי שלנו, הצדדים הופכים להיות קריטיים, הוא וליידנר יהפכו אותם למשהו קטלני שעם טוריאל ובוסקילה/שאנדה יכולים להפוך את דאפה למלך שערים
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  552 לייקים

לגמרי מסכים עם מי שמנסים לשים הכל בפרופורציות. אנחנו נמצאים כרגע בתקופת הבראה של המועדון. אני מאמין דרך אגב שזה בסופו של תהליך יוביל גם למיתון של הקיצוניים בקהל שלנו. מה שהיה תמיד ייחודי בקהל שלנו זה העידוד שיכול להגיע גם משער שאין בו הנהגה על הברזלים. באופי שלנו לתמוך כשקשה. הצעדים שנעשו, השחקנים והצוות שהגיעו… הכל מרגיש חיובי ונקי מכל מיני בחישות מאחורי הקלעים, מקורבים וכו׳. אני רואה לראשונה מאז עידן סגול קבוצה עם עתיד. הטעויות כביכול שנעשו בבנייה, הסיפור עם בוסקילה. הכל זניח ביחס לבסיס היציב והמקצועני שהנחילו. נבנים יסודות יציבים וזה מה שהפועל צריכה כדי לפרוח.
איש גדול
קיבל.ה  185 לייקים

תגידו על מה אתם מדברים ?
איזה תקופת הבראה ?
אנחנו מדברים על הליגה הישראלית כן?
עם תקציב 50 מיליון צריך להגיע לפליאוף העליון
אסון למכבי
קיבל.ה  43 לייקים

אפשר לפצל את האשכול לאשכול אחד על מלפפונים ואחד על נהי?
oleg neduda
קיבל.ה  2171 לייקים

אנחנו לא בתקופת הבראה ולא נעליים. אנחנו בתקופה פצצה, ומי שלא מבין את זה (למרות הבעיות והטעויות), פשוט לא יודע להעריך.
אחלה ספרא, אחלה קיץ ואחלה תקופה להיות אוהד הפועל
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  552 לייקים

איש גדול כתב: 07 ספטמבר 2025, 12:49 תגידו על מה אתם מדברים ?
איזה תקופת הבראה ?
אין סתירה בין השניים. הכוונה היא שזה לא יהיה משהו חד פעמי. נבנתה אחלה קבוצה שתגיע לפלייאוף העליון. היסודות שנבנים הם במטרה להיות בגביעי אירופה ב-8 מ-10 השנים הבאות. בסיטואציה של ישראל 2025 מגיע כל הכבוד לצוות על מה שנעשה הקיץ.
LiraninhO
קיבל.ה  25 לייקים

RedDrifter כתב: 07 ספטמבר 2025, 10:11 הפועל נאחסים עם שחקנים שיש להם ד בשם

דיארה דסה דון
וגם היה דנילסון על הפרק...

אבל עם דאפה זה הלך טוב
אדום
קיבל.ה  1052 לייקים

oleg neduda כתב: 07 ספטמבר 2025, 12:56 אנחנו לא בתקופת הבראה ולא נעליים. אנחנו בתקופה פצצה, ומי שלא מבין את זה (למרות הבעיות והטעויות), פשוט לא יודע להעריך.
אחלה ספרא, אחלה קיץ ואחלה תקופה להיות אוהד הפועל
מצבנו על הנייר טוב, אבל אנחנו אוהדים - נדבר כשנראה הישגים על המגרש (:
שחר
קיבל.ה  1627 לייקים

L.S כתב: 07 ספטמבר 2025, 12:03
joshsoos כתב: 07 ספטמבר 2025, 11:55
L.S כתב: 07 ספטמבר 2025, 10:14

עובדתית, הפועל כיום מועדון טוב יותר בערך ב10 רמות ממה שהיה פה בעשור וחצי האחרונים.

גם ברמת הניהול, גם ברמת התקציב, גם ברמת השיווק והמדיה וגם ברמת איכות הסגל ושכר שחקנים.

למה תמיד צריך לחפש את הרע? למה אי אפשר לעצור רגע ולהסתכל על מה כן עושים במקום על מה אין ומה חסר?

יהיו עוד הרבה נפילות בדרך (הארוכה) למעלה. צריך את הסבלנות שלנו. הם הוכיחו שיש על מי לסמוך.
אתה יודע, כל מספר שגדול מאפס... ברור שהמצב שלנו טוב יותר ממה שהיה, אבל מה הקשר? אני לא שופט מה שהיה אלא מה שקיים, ואני לא מחפש את הרע אלא את הטוב יותר. אם אתה, גם בפוזיציה שנמצא בה, לא מסוגל להסתכל על הקיץ הזה ולהגיד שעשו פה הרבה דברים לא נכון וגם אם כן לא נורא, זו בעיה. הרי כשהקבוצה לא שלמה בשלב כל כך מתקדם של קדם העונה, זה משהו שיכול להשפיע על כלל העונה, איפה בדיוק הבעיה עם הביקורת הזו? אתה לא חושב שזו המטרה? ואגב, בתור מי שמקורב, אתה יכול לדעת יותר על כמה העיכובים האלו הגיעו מהחשש להנחית שחקנים שלא יתאימו כי בשביל הבעלים המבחן הוא הקיץ הבא
לא יודע איפה הם הוכיחו שיש על מי לסמוך, רק התחלנו, ויש הרבה ספקות בקשר למשפט הזה. וגם אתה יודע שאם חלילה נקבל בראש בשבוע הבא, לא תשמע עליהם ביקורת כמו שלי אלא קללות ישראליות טיפוסיות.
לפחות שינחת בימים הקרובים מגן, ושאדון מאמן יתן לאלקוקין לשחק 10 עד שהזרתותח לעמדה יגיע..
כל השאלה והמהות היא רמת הציפיות

אין לי מושג למה אתה ועוד אנשים כאן ציפו בקיץ. ברור שיש דברים שחורקים רצת בתכנון הסגל, וזה גם דיי מובן בהתחשב בזה שאנחנו קבוצה שהרגע עלתה מהלאומית, בונה סגל חדש דיי מ0 ועושה מאמץ להיות בפליאוף עליון העונה.
כבר עכשיו, כשאני מסתכל על מי הגיע, אני מרוצה וזה אפילו מעל הציפיות. אני לוקח כמובן בחשבון שיגיעו שחקנים לעמדות שחסרות.
מה ציפית שיהיה בסגל שלך? עומר אצילי על כל עמדה?

כשאני מסתכל ימינה ושמאלה ורואה קבוצות נוספות מתקשות להחתים זרים, אני מבין שהבעיה היא לא רק אצלי אלא אצל כל הליגה.
ואל תתן לי את מכבי כדוגמא, קבוצה שכבר 10 שנים משתתפת במפעלים אירופאים באופן קבוע והפכה להיות מקפצה לשחקנים להגיע לקבוצות אירופאיות.

גם אם נפסיד לביתר, עם כל הצער שבדבר, זה עוד משחק בליגה בדרך למטרה גדולה בהרה. וכדאי שכולנו נסתכל על העונה הזו בצורה הזו
since 2000, סמי סגול וכו', תמיד אותן תלונות וחמיצות, לא צריך להתרגש.
קפבלנקה
קיבל.ה  539 לייקים

למי שעוד מקווה לדסה,
גם אופיר סער הבית"רי העלה את האייטם היומי של הפועל, וגם אצלו, שום זכר. יש פה פרסום של הדר כתבת שנועד בכוונה לפגוע ביכולת של הפועל להביא אותו.

אני רק חושב על התגובות שהוא סופג מחדר ההלבשה המכביסטי בנבחרת ויודע שזה בטוח לא יקרה. מה שחבל כי הוא חלום בעמדה הזאת. אבל נו שוין.
איש גדול
קיבל.ה  185 לייקים

SickleCell כתב: 07 ספטמבר 2025, 12:56
איזה תקופת הבראה ?
אין סתירה בין השניים. הכוונה היא שזה לא יהיה משהו חד פעמי. נבנתה אחלה קבוצה שתגיע לפלייאוף העליון. היסודות שנבנים הם במטרה להיות בגביעי אירופה ב-8 מ-10 השנים הבאות. בסיטואציה של ישראל 2025 מגיע כל הכבוד לצוות על מה שנעשה הקיץ.
לדעתי יש פה הקצנה של המצב לטובה כמו גם שיש פה כאלה שמקצינים את המצב לרעה.
הליגה הישראלית היא ליגה מגוכחת ועם הקציב של הפועל צריך להגיע לפליאוף העליון נקודה בלי תירוצים.
לטעמי בלי עוד 2 שחקנים בפרופיל גבוה שישדרגו את הקבוצה אין קבוצה שתגיע לפליאוף העליון.
ולטעמי במסגרת התקציב היה אפשר ללכת על מניות הרבה יותר בטוחות כמו למשל סורו במקום פלקאו וספר במקום ב-10 שעוד לא הגיע.
אבל בסוף מבחן התוצאה יקבע
dino
קיבל.ה  2852 לייקים

הפועל כיום היא בנויה לקטול את העשירות ופחות להיות קבוצה דומיננטית מול קבוצות קטנות ומסתגרות, שזו בשורה נהדרת לכל מי שהדרבי בראש סדר העדיפויות שלו.
לפחות כרגע(ואני מאמין שזה ישתנה ויתאזן)
לחוץ הרבה יותר מהמצב בארץ ובעולם בוא נגיד כך, אבל לא לשם כך התכנסנו פה. הפועל מתנהלת טוב וזה הרבה מעבר לציפיות שהיו לי כשספרא נכנס.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  552 לייקים

איש גדול כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:05
איזה תקופת הבראה ?
הליגה הישראלית היא ליגה מגוכחת ועם הקציב של הפועל צריך להגיע לפליאוף העליון נקודה בלי תירוצים.
לטעמי בלי עוד 2 שחקנים בפרופיל גבוה שישדרגו את הקבוצה אין קבוצה שתגיע לפליאוף העליון.
ולטעמי במסגרת התקציב היה אפשר ללכת על מניות הרבה יותר בטוחות כמו למשל סורו במקום פלקאו וספר במקום ב-10 שעוד לא הגיע.
לעולם לא נדע אם אתה צודק לגבי סורו וספר. מה נעשה שהתקבלו החלטות אחרות. ניסיתי להסביר שאני לא אתאכזב אפילו אם לא נגיע לפלייאוף העליון העונה כי ברור לכל מי שעיניים בראשו שהכיוון נכון והכל נעשה בצורה מסודרת אבל עם מספיק כישרון/הבנה בניהול קבוצת כדורגל בשביל ההנחתות של דאפא וקרייב בקבוצה שלפי מה שקראתי ב-300 העמודים האחרונים, לא היו לחלוטין מתוכננות. אז אני מרוצה כי הקבוצה מתנהלת כמו שהייתי רוצה שתתנהל ומצליחה גם לרגש אותי תוך כדי. אני גם די בטוח שסקר קצר של המשתתפים.ות באשכול הזה יגיד לך שהרוב מסכימים עם ההערה שלך על צורך בעוד 2 שחקנים. אז לא נראה לי שמישהו מקצין לטובה, אנחנו פשוט נהנים להנות שוב מהקבוצה/מועדון.
L.S
קיבל.ה  1486 לייקים

dino כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:11 הפועל כיום היא בנויה לקטול את העשירות ופחות להיות קבוצה דומיננטית מול קבוצות קטנות ומסתגרות, שזו בשורה נהדרת לכל מי שהדרבי בראש סדר העדיפויות שלו.
לחוץ הרבה יותר מהמצב בארץ ובעולם בוא נגיד כך, אבל לא לשם כך התכנסנו פה. הפועל מתנהלת טוב וזה הרבה מעבר לציפיות שהיו לי כשספרא נכנס.
זה תכלס לא נכון / או לכל הפחות אין לנו מושג איך הפועל נראת

אנחנו לא זכינו עדיין לראות את הפועל בסגל מלא (ואני מוציא את ה10 שצריך להגיע ומגן ימני)

הפועל עד דאפה, טוריאל, בוסקילה וסילבה על הנייר אמורה להיות קבוצה הרבה יותר מוכשרת ומסוכנת מצמד המשחקים שראינו עד עכשיו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
איש גדול
קיבל.ה  185 לייקים

SickleCell כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:13
איש גדול כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:05

לעולם לא נדע אם אתה צודק לגבי סורו וספר. מה נעשה שהתקבלו החלטות אחרות. ניסיתי להסביר שאני לא אתאכזב אפילו אם לא נגיע לפלייאוף העליון העונה כי ברור לכל מי שעיניים בראשו שהכיוון נכון והכל נעשה בצורה מסודרת אבל עם מספיק כישרון/הבנה בניהול קבוצת כדורגל בשביל ההנחתות של דאפא וקרייב בקבוצה שלפי מה שקראתי ב-300 העמודים האחרונים, לא היו לחלוטין מתוכננות. אז אני מרוצה כי הקבוצה מתנהלת כמו שהייתי רוצה שתתנהל ומצליחה גם לרגש אותי תוך כדי. אני גם די בטוח שסקר קצר של המשתתפים.ות באשכול הזה יגיד לך שהרוב מסכימים עם ההערה שלך על צורך בעוד 2 שחקנים. אז לא נראה לי שמישהו מקצין לטובה, אנחנו פשוט נהנים להנות שוב מהקבוצה/מועדון.
אפשר להינות מזה שיש בעל בית יציב בהפועל ועדין להגיד שמקצועית לא להגיע לפליאוף העליון זה יהיה מאכזב.
dino
קיבל.ה  2852 לייקים

L.S כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:20
dino כתב: 07 ספטמבר 2025, 13:11 הפועל כיום היא בנויה לקטול את העשירות ופחות להיות קבוצה דומיננטית מול קבוצות קטנות ומסתגרות, שזו בשורה נהדרת לכל מי שהדרבי בראש סדר העדיפויות שלו.

אנחנו לא זכינו עדיין לראות את הפועל בסגל מלא (ואני מוציא את ה10 שצריך להגיע ומגן ימני)

הפועל עד דאפה, טוריאל, בוסקילה וסילבה על הנייר אמורה להיות קבוצה הרבה יותר מוכשרת ומסוכנת מצמד המשחקים שראינו עד עכשיו.
מסכים
אבל לכן כתבתי כרגע(כאחול הנראה) ושאני מאמין שזה יתאזן.
גם החסרים, ה10 והעבודה. העסק משדר מקצועיות.
משמעותי מי יהיה ה10(מניח שאתה כבר יודע או כמעט, אל תעשה לי ספויילר) בעיקר לטובת יתרון מול קבוצות שבאות להסתגר.
RedDrifter
קיבל.ה  164 לייקים

dino כתב: 07 ספטמבר 2025, 14:12

מסכים
אבל לכן כתבתי כרגע(כאחול הנראה) ושאני מאמין שזה יתאזן.
גם החסרים, ה10 והעבודה. העסק משדר מקצועיות.
משמעותי מי יהיה ה10(מניח שאתה כבר יודע או כמעט, אל תעשה לי ספויילר) בעיקר לטובת יתרון מול קבוצות שבאות להסתגר.
לדעתי ה10 יצטרך יותר מהכל ״לתת את הטון״ ניכר מאוד מהמשחקים עד כה העונה שהכדור מגיע לשליש האחרון אין מי שידע לנתב אותו, לפעמים יוצא לקרייב איזה חטיפה/מסירה שמביאה אותנו למצבים כפי שהיה ניתן לראות בשני המחזורים הראשונים.

אני מקווה מאוד לקבל קשר 10 שידע לבוא לקבל כדור ולתת את המסירה החכמה לכנפיים/חלוץ חשוב יותר מכמות המספרים שיש לו, לדעתי האישית.
arik89
קיבל.ה  134 לייקים

עם השחקנים שיש כרגע, בלי מנהל משחק שידע להניע את הכדור, הפועל בנויה על מתפרצות בלבד. זה לא איכות השחקנים כמו הסגנון שלהם והחיבור המקצועי שלהם לאלה שלידם. זה מה יש
הוקיץ'
קיבל.ה  6566 לייקים

אני לא מבין למה יש אנשים שמתחרפנים מכל טיפת ביקורת. למעט כמה "יחידי סגולה" שחושבים שהכל פה שערורייה וכולם חסרי מושג, אני חושב שהרוב המוחלט פה מבסוט עד הגג מהבעלות, מהאנשים שנמצאים במועדון ומכך שחזרנו להיות רלוונטיים. יחד עם זאת, לא הכל מתנהל מושלם ואני לא מבין מה כל כך פסול בלהגיד את זה.

לצורך העניין, למחזור הראשון הגענו עם שלושה זרים מוכנים. הרביעי אמנם עלה בהרכב, רק ששילמנו על זה בשער ולא היינו רחוקים מלחטוף עוד אחד. למחזור השני נרשם זר נוסף, רק שחטף אדום תוך 7 דקות. אלה דברים שהם תוצאה ישירה של ההתנהלות שלנו הקיץ, וזה לפני שדיברנו על מי שעדיין לא פה כמו זר 10, מגן ימני ובוסקילה שרק עכשיו הצטרף.
לשמחתי הצלחנו להוציא 4 נקודות משני המחזורים הראשונים, אבל זה לא היה נראה מי יודע מה ויכל גם להסתיים אחרת לחלוטין. קל לבוא אחרי שהוצאנו תוצאות סבבה בשני המשחקים הראשונים ולהגיד שאנשים סתם היסטריים, אבל אני לא חושב שזה נכון לשפוט התנהלות לפי תוצאות בשני משחקים כי זה מתכון להסקת מסקנות לא נכונה.
הנקודה היא שהיו בעיות בהתנהלות שראינו חלק מהתוצאות שלהן באות לידי ביטוי בשני המחזורים הראשונים, אפשר לפתח על זה דיון בלי שיצעקו עליך: "מה ציפית? שניקח אליפות?"
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  656 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 ספטמבר 2025, 14:33 אני לא מבין למה יש אנשים שמתחרפנים מכל טיפת ביקורת. למעט כמה "יחידי סגולה" שחושבים שהכל פה שערורייה וכולם חסרי מושג, אני חושב שהרוב המוחלט פה מבסוט עד הגג מהבעלות, מהאנשים שנמצאים במועדון ומכך שחזרנו להיות רלוונטיים. יחד עם זאת, לא הכל מתנהל מושלם ואני לא מבין מה כל כך פסול בלהגיד את זה.

לצורך העניין, למחזור הראשון הגענו עם שלושה זרים מוכנים. הרביעי אמנם עלה בהרכב, רק ששילמנו על זה בשער ולא היינו רחוקים מלחטוף עוד אחד. למחזור השני נרשם זר נוסף, רק שחטף אדום תוך 7 דקות. אלה דברים שהם תוצאה ישירה של ההתנהלות שלנו הקיץ, וזה לפני שדיברנו על מי שעדיין לא פה כמו זר 10, מגן ימני ובוסקילה שרק עכשיו הצטרף.
לשמחתי הצלחנו להוציא 4 נקודות משני המחזורים הראשונים, אבל זה לא היה נראה מי יודע מה ויכל גם להסתיים אחרת לחלוטין. קל לבוא אחרי שהוצאנו תוצאות סבבה בשני המשחקים הראשונים ולהגיד שאנשים סתם היסטריים, אבל אני לא חושב שזה נכון לשפוט התנהלות לפי תוצאות בשני משחקים כי זה מתכון להסקת מסקנות לא נכונה.
הנקודה היא שהיו בעיות בהתנהלות שראינו חלק מהתוצאות שלהן באות לידי ביטוי בשני המחזורים הראשונים, אפשר לפתח על זה דיון בלי שיצעקו עליך: "מה ציפית? שניקח אליפות?"
לדעתי יש פה הקצנה של הגנה על ההנהלה כי יש פה 3-4 משתמשים שכל מה שהם עושים זה להספאים פה נגטיביות ורעילות להכניס את האוהדים לנהי ודיכאון
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1395 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 ספטמבר 2025, 14:33 אני לא מבין למה יש אנשים שמתחרפנים מכל טיפת ביקורת. למעט כמה "יחידי סגולה" שחושבים שהכל פה שערורייה וכולם חסרי מושג, אני חושב שהרוב המוחלט פה מבסוט עד הגג מהבעלות, מהאנשים שנמצאים במועדון ומכך שחזרנו להיות רלוונטיים. יחד עם זאת, לא הכל מתנהל מושלם ואני לא מבין מה כל כך פסול בלהגיד את זה.

מאה אחוז רק נקודה נוספת שווה להתייחס אליה ומרמזת על משהו טוב שקורה בדי אן איי של הקבוצה.
שני משחקים לא טובים שלנו, בשניהם אנחנח בפיגור ובשניהם חזרנו ובריינה התחושה היתה שעוד כמה דקות ואנחנו מנצחים.
משהו ברוח שלהמועדון משתנה. וזה לא פחות חשוב משחקן כזה או אחר
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3215 לייקים

עוד שבוע נפגוש קבוצה ברמה שעוד לא פגשנו העונה, עם כל הכבוד לבאר שבע בטוטו.
אולי יתן קצת אינדיקציה.
יחד, רק יחד! :heart:
איש גדול
קיבל.ה  185 לייקים

7even כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:10 עוד שבוע נפגוש קבוצה ברמה שעוד לא פגשנו העונה, עם כל הכבוד לבאר שבע בטוטו.
אולי יתן קצת אינדיקציה.
מה?
אולי הפוך
עם כל הכבוד לביתר , פגשנו כבר קבוצה יותר טובה מהם.
באר שבע בטרנר פתחו בהרכב יחסית ראשון שלהם להגיד שהם לא ברמה של ביתר?
dino
קיבל.ה  2852 לייקים

7even כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:10 עוד שבוע נפגוש קבוצה ברמה שעוד לא פגשנו העונה, עם כל הכבוד לבאר שבע בטוטו.
אולי יתן קצת אינדיקציה.
כמו שכתבתי, הפועל העכשוית אוהבת מאוד משחק כזה.
לפתות את ביטר להחזיק בכדור גבוה, זה מה שצריך.
כמו נמר שצד את הטרף כשהוא מתחת לניצוד, עם הגב לרצפה, ביס לצוואר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3215 לייקים

איש גדול כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:28
אולי יתן קצת אינדיקציה.
מה?
אולי הפוך
עם כל הכבוד לביתר , פגשנו כבר קבוצה יותר טובה מהם.
באר שבע בטרנר פתחו בהרכב יחסית ראשון שלהם להגיד שהם לא ברמה של ביתר?
גביע הטוטו הוא באמת לא יותר מהמשך מחנה האימונים, פשוט בארץ. וכך צריך להתייחס אליו.
לא חושב שחוץ מנבחנים יש שחקן שלוקח אותו 100% ברצינות.

הכנה.
כיף לנצח. עדיין הכנה.
לירון האדום
קיבל.ה  2563 לייקים

מקווה מאד שהאדמינים ינעלו את האשכול הזה מיד עם נעילת החלון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3215 לייקים

dino כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:29
אולי יתן קצת אינדיקציה.
דווקא נמר אוהב משחק איטי.
זה הצ'יטה שבעד מתפרצות קטלניות :)
בן לוז
קיבל.ה  354 לייקים

7even כתב: 07 ספטמבר 2025, 16:09
dino כתב: 07 ספטמבר 2025, 15:29
אולי יתן קצת אינדיקציה.
דווקא נמר אוהב משחק איטי.
זה הצ'יטה שבעד מתפרצות קטלניות :)
חלום שבוסקילה יבקיע מולם ומאחמיד/נסאר יתנו גול ניצחון
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3215 לייקים

לירון האדום כתב: 07 ספטמבר 2025, 16:08 מקווה מאד שהאדמינים ינעלו את האשכול הזה מיד עם נעילת החלון
הצעתי בעמוד הקודם פשוט לעשות אשכול של סגל הקבוצה ולשמור את זה נטו לדיונים על שחקנים פוטנציאלים.

ננסה שוב

@Red Wolf
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1060 לייקים

לא רואה סיבה לייצר עוד אשכול ספאם כרגע (אם אחרי הנעילה נראה צורך נפתח)
ננעל את האשכול הזה ויהיה יותר קל לטפל בטרולים
H.T.A
קיבל.ה  26 לייקים

dino כתב:
אולי יתן קצת אינדיקציה.
שכחת לציין שהפועל העכשווית גם מאוהבת בבילדאפ שנכשל מול לחץ פושר. וביטר אוהבת ללחוץ רוב הזמן. זה הדבר שהכי מפחיד אותי, עוד פעם ראש בקיר ודפיקות לב כל המשחק.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אל באנדי
קיבל.ה  526 לייקים

המגן ימני הזר ירד מהפרק?
Mendelson
קיבל.ה  350 לייקים

אל באנדי כתב: 07 ספטמבר 2025, 18:43 המגן ימני הזר ירד מהפרק?
לפי התקשורת הרומנית סיכם בקלוז׳ לשנתיים, ומחר יעבור בדיקות רפואיות.
זרתותח
קיבל.ה  141 לייקים

בmls מותר לצרף שחקנים חופשיים עד ה12 לספטמבר (אם אנחנו עדיין מפנטזים על דסה או משהו)
אסון למכבי
קיבל.ה  43 לייקים

זרתותח כתב: 07 ספטמבר 2025, 19:30 בmls מותר לצרף שחקנים חופשיים עד ה12 לספטמבר (אם אנחנו עדיין מפנטזים על דסה או משהו)
בספק כמה ביקוש יהיה ליקיר האומה הרוסית
אל באנדי
קיבל.ה  526 לייקים

Mendelson כתב: 07 ספטמבר 2025, 18:46
אל באנדי כתב: 07 ספטמבר 2025, 18:43 המגן ימני הזר ירד מהפרק?
לפי התקשורת הרומנית סיכם בקלוז׳ לשנתיים, ומחר יעבור בדיקות רפואיות.
באסה
אדום לבן
קיבל.ה  37 לייקים

יש לי תחושת בטן
דסה וסדריק דון יגיעו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5557 לייקים

אדום לבן כתב: 07 ספטמבר 2025, 21:16 יש לי תחושת בטן
דסה וסדריק דון יגיעו
נראה לי סתם אכלת משהו מקולקל.
קפבלנקה
קיבל.ה  539 לייקים

רדפוקס כתב: 07 ספטמבר 2025, 23:34
אדום לבן כתב: 07 ספטמבר 2025, 21:16 יש לי תחושת בטן
דסה וסדריק דון יגיעו
נראה לי סתם אכלת משהו מקולקל.
כמאמר הסטיקר: לפעמים תחושת בטן היא רק קקי.
שליחת תגובה