ינואר 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

שחקן אדיר
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

זה הזר ששיחק גם מגן ימני מדי פעם בב״ש?
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

Niro כתב: 29 ינואר 2025, 12:25 זה הזר ששיחק גם מגן ימני מדי פעם בב״ש?
כן
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

adom4 כתב: 29 ינואר 2025, 12:26
Niro כתב: 29 ינואר 2025, 12:25 זה הזר ששיחק גם מגן ימני מדי פעם בב״ש?
כן
שחקן שחקן. להביא
בן לוז
קיבל.ה  170 לייקים

הלוואי פוקו, היה פה ממש אחלה
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

SickleCell כתב: 29 ינואר 2025, 11:12 בכתבה של וואן על החתמת שבירו מוזכרת מועמדות של אנדרה פוקו ששיחק בשנה שעברה בב״ש. מישהו יכול להרחיב על יכולותיו? אישית אני לא זוכר ממנו כלום.
היה טוב בב"ש, מביאה אותו בכיף בטח ללאומית
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

קצת מעצבן אותי שלא מנסים להביא שחקן טוב מר"ג או כפר-שלם, יש ערך מוסף ענק לשחקן טוב שמחזק אותך ומחליש את היריבה שלך לעליה בו"ז. שלושת הקבוצות האחרות שמתמודדות על העליה עם סגל פחות טוב משלנו לרוחב, אבל יש לכל אחת 1-2 שחקנים שעושים את ההבדל ומביאים נקודות גם במשחקים אפורים מאוד שלהן.

למשל אפשר היה להביא את בוסקילה מר"ג, שנותן אחלה עונה עם 5 שערים ו- 5 בישולים, משחק קיצוני שמאלי או מתחת לחלוץ. שחקן בן 20 עם הרבה עניין סביבו לאחרונה גם מקבוצות ליגת העל.
אפשר היה להביא את קליי/קלה/הוקלידס מכפר-שלם שנתן כבר 9 שערי ליגה העונה ולא יודע כמה בישולים, ויש לא מעט משחקים שהוא הביא להם את הנקודות לבד. ראיתי כבר כמה משחקים שלו והוא פשוט מעולה, גם לליגת העל.
וצריך היה (ועדיין צריך) להביא את בן הדדי מרמה"ש, למרות שכשהיו שמועות על זה אנשים פה העבירו ביקורת, שחקן בן 20 שנתן כבר 7 שערים העונה ובעיני הוא מצויין. הוא גם שיחק בנוער של הפועל בעבר לדעתי, אבל אולי אני טועה.

ודווקא בינואר את השחקנים האלו אפשר לגנוב יותר בקלות מבחינת תג מחיר מאשר בסוף העונה, כשהשוק פתוח, והשחקנים שנתנו עונה טובה בלאומית מקבלים הצעות מקבוצות בליגת העל.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

Mendelson כתב: 29 ינואר 2025, 13:19 קצת מעצבן אותי שלא מנסים להביא שחקן טוב מר"ג או כפר-שלם, יש ערך מוסף ענק לשחקן טוב שמחזק אותך ומחליש את היריבה שלך לעליה בו"ז. שלושת הקבוצות האחרות שמתמודדות על העליה עם סגל פחות טוב משלנו לרוחב, אבל יש לכל אחת 1-2 שחקנים שעושים את ההבדל ומביאים נקודות גם במשחקים אפורים מאוד שלהן.

למשל אפשר היה להביא את בוסקילה מר"ג, שנותן אחלה עונה עם 5 שערים ו- 5 בישולים, משחק קיצוני שמאלי או מתחת לחלוץ. שחקן בן 20 עם הרבה עניין סביבו לאחרונה גם מקבוצות ליגת העל.
אפשר היה להביא את קליי/קלה/הוקלידס מכפר-שלם שנתן כבר 9 שערי ליגה העונה ולא יודע כמה בישולים, ויש לא מעט משחקים שהוא הביא להם את הנקודות לבד. ראיתי כבר כמה משחקים שלו והוא פשוט מעולה, גם לליגת העל.
וצריך היה (ועדיין צריך) להביא את בן הדדי מרמה"ש, למרות שכשהיו שמועות על זה אנשים פה העבירו ביקורת, שחקן בן 20 שנתן כבר 7 שערים העונה ובעיני הוא מצויין. הוא גם שיחק בנוער של הפועל בעבר לדעתי, אבל אולי אני טועה.

ודווקא בינואר את השחקנים האלו אפשר לגנוב יותר בקלות מבחינת תג מחיר מאשר בסוף העונה, כשהשוק פתוח, והשחקנים שנתנו עונה טובה בלאומית מקבלים הצעות מקבוצות בליגת העל.
אני יודע בוודאות שרמת גן קיבלה הצעות על שחקנים (כולל בוסקילה) והסכימה לכל היותר למכור בתנאי שהשחקן נשאר עד סוף העונה (כמו מדמון שעבר למכבי). ועובדה שגם זה לא יצא לפועל. ועם כל הכבוד למור בוסקילה, חטואל שחקן שעשה הרבה יותר ממנו ובטח שלא נופל ממנו על הנייר

קליי בכלל מושאל לכפר שלם, ולהעביר אותו בינואר כשהוא תחת חוזה השאלה זה מורכב ומצריך להגיע להסכמות גם עם הקבוצה שממנה מושאל, וגם עם כפר שלם (שמן הסתם מאוד לא תרצה לאבד שחקן שבלעדיו היא כלום ושום דבר, ואיתו היא במקום שמוביל לעליייה).

אז מה שאותה כותב זה יפה כמשאלת לב או בתיאוריה, אבל לא ממש ישים
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 29 ינואר 2025, 13:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

הלוואי שפוקו יבוא. הבנאדם מפלץ
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

oleg neduda כתב:
Mendelson כתב: 29 ינואר 2025, 13:19 קצת מעצבן אותי שלא מנסים להביא שחקן טוב מר"ג או כפר-שלם, יש ערך מוסף ענק לשחקן טוב שמחזק אותך ומחליש את היריבה שלך לעליה בו"ז. שלושת הקבוצות האחרות שמתמודדות על העליה עם סגל פחות טוב משלנו לרוחב, אבל יש לכל אחת 1-2 שחקנים שעושים את ההבדל ומביאים נקודות גם במשחקים אפורים מאוד שלהן.

אני יודע בוודאות שרמת גן קיבלה הצעות על שחקנים (כולל בוסקילה) והסכימה לכל היותר למכור בתנאי שהשחקן נשאר עד סוף העונה (כמו מדמון שעבר למכבי). ועובדה שגם זה לא יצא לפועל. ועם כל הכבוד למור בוסקילה, חטואל שחקן שעשה הרבה יותר ממנו ובטח שלא נופל ממנו על הנייר

קליי בכלל מושאל לכפר שלם, ולהעביר אותו בינואר כשהוא תחת חוזה השאלה זה מורכב ומצריך להגיע להסכמות גם עם הקבוצה שממנה מושאל, וגם עם כפר שלם (שמן הסתם מאוד לא תרצה לאבד שחקן שבלעדיו היא כלום ושום דבר, ואיתו היא במקום שמוביל לעליייה).

אז מה שאותה כותב זה יפה כמשאלת לב או בתיאוריה, אבל לא ממש ישים
היריבות לא מעניינות.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

הפועל צריכה לחשוב קדימה ולא להסתכל על היריבות, אלא על השחקן שהכי מתאים לנו. ראינו לא פעם שחקנים שהתאימו לקבוצות בלי לחץ כמו רמת גן וכפר שלם, שלא הצליחו להשתלב אצלנו.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

מאיפה אתה יודע שלא מנסים?
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  326 לייקים

לפי מה שאני שומע - פוקו כנראה בחר באופצייה אחרת.
אולי עוד נופתע
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

נשארו 7 ימים.
אם לא מחזקים את הקישור זה בזיון.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

זיטו כתב: 29 ינואר 2025, 19:38 לפי מה שאני שומע - פוקו כנראה בחר באופצייה אחרת.
אולי עוד נופתע
אבל אין ספק שמדובר בשינוי מרענן שזאת הרמה של הזרים שמכוונים אליה.
אף אחד לא מצפה שיצליחו תמיד להנחית פה זרים כאלה ולפגוע עם כל הזרים
לא שכחתי
קיבל.ה  30 לייקים

Red_man כתב: 29 ינואר 2025, 22:23
אולי עוד נופתע
אבל אין ספק שמדובר בשינוי מרענן שזאת הרמה של הזרים שמכוונים אליה.
אף אחד לא מצפה שיצליחו תמיד להנחית פה זרים כאלה ולפגוע עם כל הזרים
לגמרי. פוקו אם יגיע יהיה הזר הכי איכותי שהיה פה מאז... לא זוכרת כבר מתי היה פה זר איכותי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

קובי כתב: 29 ינואר 2025, 21:38 נשארו 7 ימים.
אמת. לא מעניינים התירוצים הגרועים.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

קובי כתב:נשארו 7 ימים.
ביזיון
בכלל לא הגזמת
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

Nati כתב: 30 ינואר 2025, 03:26
ביזיון
בכלל לא הגזמת
לא הגזים בכלל , זה העמדה שיש בה בעיה הכי גדולה.
ההנחה היחידה שהם מקבלים היא שרצו למצות את השוק הישראלי קודם אבל אם בסוף החלון נשארים עם המשולש הקדוש נאור - אלקוקין - אל ים אז .........
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הביאו לפה שלושה שחקנים עם משכורות גבוהות מאוד ביחס ללאומית. נראה לכם באמת שלא יביאו זר שלישי? אני בטוח במאה אחוז שיגיע אחד כזה ודי משוכנע שזה יהיה לאמצע
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

גם יש פרסומים על שחקנים בעמדה הזו בקאליבר גבוה שמדברים / דברו איתם
תרגעו כבר

עובדים. ביזיון זה לא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

shaar7_12 כתב:
ביזיון
בכלל לא הגזמת
ההנחה היחידה שהם מקבלים היא שרצו למצות את השוק הישראלי קודם אבל אם בסוף החלון נשארים עם המשולש הקדוש נאור - אלקוקין - אל ים אז .........
כןןן
ליריבות יש הרבה שחקנים ברמה הזאת.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

נכון שעד עכשיו הביאו חיזוק ראוי מאד ששידרג את הקבוצה, אבל
נותרנו עם קישור שמורכב רק מגוני -אלקוקין- אל ים וזה לא מספיק! אין אף מחליף בסגל לגוני !
מקווה שבכל זאת יגיע קשר אמצע טוב.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

מזכיר שיש מקום פנוי לזר
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

Nati כתב: 30 ינואר 2025, 10:32
shaar7_12 כתב:
ביזיון
בכלל לא הגזמת
כןןן
ליריבות יש הרבה שחקנים ברמה הזאת.
היריבות לפנינו בטבלה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

L.S כתב: 30 ינואר 2025, 10:13 גם יש פרסומים על שחקנים בעמדה הזו בקאליבר גבוה שמדברים / דברו איתם
תרגעו כבר

עובדים. ביזיון זה לא
לא שמעתי של שום שם חוץ מפוקו ואיזה שקרכלשהו על קשר מהליגה הפורטוגלית שמפחד להגיע (איזה תירוץ נוח, מעניין שהוא לא תופס לגבי הזרים של ב״ש).

להזכירכם דודו שוחרר כבר בנובמבר, היו להם חודשים שלמים לחפש שחקן זר, זה שאנחנו מגיעים לסוף החלון בלי אחד כזה זה מביך אבל אם החלון יגמר בלי אחד כזה זה גם יהיה מחדל.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

אולי עוד נופתע
שומע איפה? צריך כאוהדים ללחוץ עליו להצטרף
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

היו ארבע עמדות שהיה חייב בהן חיזוק כשיש מקום רק לזר אחד. אי אפשר להתחיל מהזר, כי מבחר הישראלים הרבה יותר קטן. בתכלס, בכל אחת מ-3 העמדות שבהן כבר התחזקנו, החתמנו לדעתי את הישראלי הכי טוב על הנייר שאפשר היה להחתים.
סיימו אתמול עם חיזוק 3 מתוך 4 עמדות שהיה צריך להתחזק בהם, ועכשיו אפשר להחתים זר לאמצע. אני די בטוח שזה מה שיקרה ובעיני זאת התנהלות נכונה ואני גם די בטוח שלא התחילו לחפש עכשיו ושיש שמות שאיתם כבר מתנהל שיח, ומחכים לסגור עם אחד מהם.

אם לא יגיע זר נורמלי לאמצע עד סוף החלון יהיה לגיטימי להתלונן, אבל עד עכשיו יש אחלה רכש ואני באמת מתקשה להבין מה יש להתלונן
ונרקומן
קיבל.ה  295 לייקים

חייב להגיד שגם בלי קשר אחורי (שאני מאמין שיגיע), אני חושב שמגיע שאפו על החלון הזה.
הייתי מאוד מאוד פסימי, אבל שבירו, חטואל, פיבן ועוד קשר זר - זה רכש ממוקד שבאמת משדרג אותנו.
כבוד לעוסקים במלאכה - המנכ"ל ולברדה שכנראה ידע לדרוש את זה.
מקווה שספרא מבין שיצטרך לפתוח את הכיס בעתיד כי השאלות לא יקרו בכזאת קלות כשנחזור לליגת העל, מתי שזה לא יהיה
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

לא רואה סרט שלא מגיע לכאן זר ואנחנו נשארים עם 2 זרים.
יכול להיות גם שיש כמה זרים שמחכים לראות אם הם ימצאו קבוצה אחרת, מה לעשות שישראל זה עדיין לא המקום הכי בטוח בעולם
ועוד הפועל שבליגה השניה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

אני לא מקבל את זה שאין פה זרים עד כה
היה המון זמן לפעול ולמצוא את השחקן המתאים

למה אצל הישראלים יודעים לפעול במהירות ובנחישות ככ גדולה?
בגלל סוכנים שדוחפים? בגלל אינטרסים של קבוצות שמפעילים עלינו?
אני מציע לאנשי המועדון לא להתבשם בשחקן הישראלי, אני מזכיר ששמות של ישראלי בקליבר טוב כמו: לאיוס,אלטמן,בלוריאן, ציבוטה הורידו אותנו ליגה

תודה על החיזוק הישראלי, הוא עדיף על ההזיות של בריהון, עאבד או סהר
אבל צריך להבין שיש לנו משחקים קריטיים
והשחקנים שאמורים לתת את הטון בקבוצת כדורגל, הם השחקנים הזרים
זה שאין פה זר נורמלי שנים, לא אומר שזו צריכה להיות המציאות שלנו

היינו אמורים בשישי לעלות עם חלוץ וקשר אמצע זרים שמשדרגים אותנו דרמטית
בלתי מתקבל על הדעת שקבוצה עם התקציב של הפועל משחקת עם זר אחד בהרכב

בלתי מתקבל על הדעת שלפאקינג כפר שלם יש זר מעל הליגה
בזמן שיש מצב שהבלם הזר שלך הוא החוליה החלשה בהרכב כיום
זה הזוי
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

קודם כל אנחנו משחקים עם שני זרים בהרכב ולא אחד.
דבר שני ההודעה שלך היא חתיכת יציאה מפרופורציות. הסגל של הפועל הוא 4 דרגות מעל כפר שלם ויתר היריבות כבר עכשיו, והסיבה היחידה שאנחנו לא מקום ראשון היא התפוקה של מסאי דגו והמוןןןןןן מזל ואירועים מוזרים אצל כפר שלם.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

הסגל עכשיו רחב מאד, מה לגבי להשאיל/ לשחרר 2-3 שחקנים? (ישראלים, אני לא מדבר כרגע על הזרים)...
קראתי איפשהו שבריהון אולי יעזוב די הוא מבין שלא יקבל הרבה דקות. הייתי מתחיל בלהשאיל את אל-ים ולהגיד שלום לבן סהר שבסופו של דבר לא נתן יותר מדי בהתקפה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
זרתותח
קיבל.ה  45 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 30 ינואר 2025, 15:05 הסגל עכשיו רחב מאד, מה לגבי להשאיל/ לשחרר 2-3 שחקנים? (ישראלים, אני לא מדבר כרגע על הזרים)...
קראתי איפשהו שבריהון אולי יעזוב די הוא מבין שלא יקבל הרבה דקות. הייתי מתחיל בלהשאיל את אל-ים ולהגיד שלום לבן סהר שבסופו של דבר לא נתן יותר מדי בהתקפה.
לדעתי אפשר להפרד מהרמן,עאבד ובריהון ונתאזן מבחינת עומס
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

זרתותח כתב: 30 ינואר 2025, 16:46
קפטן ג'ק כתב: 30 ינואר 2025, 15:05 הסגל עכשיו רחב מאד, מה לגבי להשאיל/ לשחרר 2-3 שחקנים? (ישראלים, אני לא מדבר כרגע על הזרים)...
דווקא הרמן? הוא סובל מחוסר מזל עם הפציעות, אבל יכול להיות מגן ימני טוב לסגל, גם בליגת העל.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

oleg neduda כתב: 30 ינואר 2025, 14:14 קודם כל אנחנו משחקים עם שני זרים בהרכב ולא אחד.
דבר שני ההודעה שלך היא חתיכת יציאה מפרופורציות. הסגל של הפועל הוא 4 דרגות מעל כפר שלם ויתר היריבות כבר עכשיו, והסיבה היחידה שאנחנו לא מקום ראשון היא התפוקה של מסאי דגו והמוןןןןןן מזל ואירועים מוזרים אצל כפר שלם.
כתבתי פה אחרי נוף הגליל באחד הנושאים, מבדיקה שעשיתי המאזן הנוכחי שלנו היה מספיק למקום הראשון בלאומית אחרי 20 מחזורים בכל אחת מ-15 העונות האחרונות. מן הסתם גם זה של רמת גן וכפר שלם, וברוב מוחלט של העונות (לדעתי משהו כמו 12 מה-15) גם זה של פתח תקווה.
כלומר, יש פה אירוע חריג מאוד עם ארבע קבוצות שצוברות נקודות בקצב די מטורף עבור הלאומית. בגלל זה אני גם חשבתי שרמת גן וכפר שלם יתחילו לאבד נקודות בשלב מסוים, אבל זה כבר פאקינג 20 מחזורים.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הוקיץ' כתב: 30 ינואר 2025, 16:54
oleg neduda כתב: 30 ינואר 2025, 14:14 קודם כל אנחנו משחקים עם שני זרים בהרכב ולא אחד.
כתבתי פה אחרי נוף הגליל באחד הנושאים, מבדיקה שעשיתי המאזן הנוכחי שלנו היה מספיק למקום הראשון בלאומית אחרי 20 מחזורים בכל אחת מ-15 העונות האחרונות. מן הסתם גם זה של רמת גן וכפר שלם, וברוב מוחלט של העונות (לדעתי משהו כמו 12 מה-15) גם זה של פתח תקווה.
כלומר, יש פה אירוע חריג מאוד עם ארבע קבוצות שצוברות נקודות בקצב די מטורף עבור הלאומית. בגלל זה אני גם חשבתי שרמת גן וכפר שלם יתחילו לאבד נקודות בשלב מסוים, אבל זה כבר פאקינג 20 מחזורים.
כפר שלם 10 נקודות פחות אם לא הגולים ההזויים שהיא עשתה בדקות האחרונות, הפנדלים המוזרים והאדומים שלא היו שקיבלו היריבות שלה. היא נהנית ממזל מטורף והמון טעויות שיפוט, אני עדיין חושב שזה יתאזן. יש עוד מספיק זמן

פת ורמת גן באמת משחקות טוב, אבל גם שם אני מאמין שהקצב ידעך
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Niro כתב: 30 ינואר 2025, 16:49
זרתותח כתב: 30 ינואר 2025, 16:46
דווקא הרמן? הוא סובל מחוסר מזל עם הפציעות, אבל יכול להיות מגן ימני טוב לסגל, גם בליגת העל.
אני גם חושב, אבל אני גם כמעט בטוח שהוא כבר כשיר חודש אם לא יותר, ברדה מחק אותו.
arik89
קיבל.ה  96 לייקים

אם יש אפשרות לשחרר את בריהון ועאבד, זה יכול לעזור. הייתי משאיל גם ארצ'ל ואל ים (אם מומשה עליו האופציה)
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

ארצ'ל חבל עליו, עדיף באמת שיושאל.
אל ים צריך להישאר בסגל.
בריהון ועאבד לשחרר
שליחת תגובה