סגל לעונה הבאה
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
כן, אבל יש לנו כבר אחד כזה בעמדה הזאת.
לא חושב שזה סוג השחקן שחסר לנו…
לא חושב שזה סוג השחקן שחסר לנו…
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אם חלילה רגלנד נפצע אנחנו בבעיה רצינית.. יעקב עדיין צעיר ולא בטוח עד כמה יכול לתת תפוקה ברמות האלה הרבה דק.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
מצד שני יש גבול לכמה זרים אפשר לרשום. אנחנו עם מחסור של שחקן בעמדה 5 ומחסור של שחקן בעמדה 3 (בהנחה שאנגולה לא נשאר). ככה שגם אם מנפורד עוזב, ומביאים שחקן ל2-3 ול-5, אנחנו נהיה עם 7 זרים. להביא עוד שחקן לעמדה 1-2 בנוסף זה כבר אומר להתחיל את העונה עם 8 זרים ואני מעריך שזה לא יקרה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
הוא אכן רע.
בעיקר כשחקן על הפרקט.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 426 לייקים
על מה אתם מדברים הוא בקלות השחקן הכי טוב בליגה אם הוא חותם
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 196 לייקים
הוא יותר 2 קלאסי כזה פחות מוביל כדור וגם אם כן אז אין לנו כל כך מספר 2. . עם כל האהבה ליעקב היה צריך לדעתי להביא במקומו רכז ישראלי מנוסה כמו יפתח זיו/ מקס היידגר או בנוסף אליו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
רנגלנד, טימור ויעקב, כמה מובילי כדור אתה כבר צריך?lior777 כתב:אם חלילה רגלנד נפצע אנחנו בבעיה רצינית.. יעקב עדיין צעיר ולא בטוח עד כמה יכול לתת תפוקה ברמות האלה הרבה דק.
הכי דחוף סנטר כי יש רק 1, ואז סווינגמאן נוסף
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 196 לייקים
טימור יותר מחליף של פוסטר לדעתי עמדה 2 . תאר לך חלילה מצב שרגלנד נפצע בשבלים מאוחרים ביורוקאפ אתה לא באמת רוצה לבנות על יעקב וטימור בעמדה הזאת.. נכון אני מסכים שצריך יותר סנטר זר, לכן נוצר מצב קצת בעייתי.. אם רוצים לקחת את היורוקאפ השנה צריך לסגור את כל החורים האלה איכשהו.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
חוץ מכדור בדולח, איך אפשר לדעת "מה שחקן יביא"? יש דרך אחת בדיוק ששווה משהו, להסתכל מה נתן בעבר (בהנחה שלא מדובר באיזה שחקן נוער עם פוטנציאל). ואנגולה נתן בעבר, הרחוק, והקרוב מאד להחתמתו, הרבה מאד. זה לא שזה שחקן שרק אנחנו חשבנו ששווה משהו, הוא היה רחוק מרחק נגיעה מלחתום במכבי. סביר להניח שגם קבוצות טובות אחרות רצו אותו.ranjef כתב: ↑14 יולי 2024, 14:41אני חושב שכבר ניתן להגיד שאם אתה מביא בסכום גדול מישהו שלא ניתן לדעת מה הוא יביא (בד"כ זה יהיה זר), עדיף להחתים לשנה עם אופציה לשנה הבאה.
ביי אאוט כמובן זה סעיף נפרד אחרי מקרה הורד.
והנה אנחנו תקועים עם אנגולה.
וכאמור, זה לא שאנחנו כזה שם גדול באירופה, או אפילו משחקים ביורוליג. בשביל למשוך שחקנים איכותיים אלינו צריך להציע להם משהו אטרקטיבי.
בקיצור לא מבין מה אתה רוצה ממש. זזה נשמע כמו חוכמת הבדיעבד
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ואם מוטלי נפצע השלבים מאוחרים אתה לא בבעיה? פוסטר שאמור להיות הגו טו גאי שלנו סו פאר אם הוא נפצע בשלב מאוחר של העונה?lior777 כתב:טימור יותר מחליף של פוסטר לדעתי עמדה 2 . תאר לך חלילה מצב שרגלנד נפצע בשבלים מאוחרים ביורוקאפ אתה לא באמת רוצה לבנות על יעקב וטימור בעמדה הזאת.. נכון אני מסכים שצריך יותר סנטר זר, לכן נוצר מצב קצת בעייתי.. אם רוצים לקחת את היורוקאפ השנה צריך לסגור את כל החורים האלה איכשהו.
דווקא בניהול משחק אני רואה הרבה אפשרויות העונה יחסית, ולא הזכרנו עוד את אנגולה שגם יכול להוביל כדור, גם אם הוא לא רכז טבעי.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
ברור שאי אפשר להביא עכשיו זר מחליף לכל עמדה, אבל עמדת הרכז היא הכי חשובה לפחות לדעתי ויעקב פה זה סוג של הימור ענק.. לדעתי גם דדאס מבין את זה ויגיע לפה מחליף זר, נראה..גביזון כתב: ↑14 יולי 2024, 18:23ואם מוטלי נפצע השלבים מאוחרים אתה לא בבעיה? פוסטר שאמור להיות הגו טו גאי שלנו סו פאר אם הוא נפצע בשלב מאוחר של העונה?lior777 כתב:טימור יותר מחליף של פוסטר לדעתי עמדה 2 . תאר לך חלילה מצב שרגלנד נפצע בשבלים מאוחרים ביורוקאפ אתה לא באמת רוצה לבנות על יעקב וטימור בעמדה הזאת.. נכון אני מסכים שצריך יותר סנטר זר, לכן נוצר מצב קצת בעייתי.. אם רוצים לקחת את היורוקאפ השנה צריך לסגור את כל החורים האלה איכשהו.
דווקא בניהול משחק אני רואה הרבה אפשרויות העונה יחסית, ולא הזכרנו עוד את אנגולה שגם יכול להוביל כדור, גם אם הוא לא רכז טבעי.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אז מה אם מכבי רצו אותו?הפועל כתב:חוץ מכדור בדולח, איך אפשר לדעת "מה שחקן יביא"? יש דרך אחת בדיוק ששווה משהו, להסתכל מה נתן בעבר (בהנחה שלא מדובר באיזה שחקן נוער עם פוטנציאל). ואנגולה נתן בעבר, הרחוק, והקרוב מאד להחתמתו, הרבה מאד. זה לא שזה שחקן שרק אנחנו חשבנו ששווה משהו, הוא היה רחוק מרחק נגיעה מלחתום במכבי. סביר להניח שגם קבוצות טובות אחרות רצו אותו.
וכאמור, זה לא שאנחנו כזה שם גדול באירופה, או אפילו משחקים ביורוליג. בשביל למשוך שחקנים איכותיים אלינו צריך להציע להם משהו אטרקטיבי.
מכבי שרפו עשרות מיליוני דולרים על זרים שלא נתנו לה כלום. עשרות.
בסכום של 450 אלף, שזה השחקן הכי יקר שלך דאז, אפשר להיות יותר זהיר מאשר להתחייב לו לשנתיים לכסף הזה. הוא אמור להיות שחקן טוב, אבל הנה, יש גם נפילות. האליפות לא אצלנו לא מעט בגלל שהוא פשוט התפייד.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
במכבי אנגולה היה אמור להיות שחקן ספסל, אצלנו שחקן מרכזי.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
איך עוד מצפים פה למשהו מאנגולה?
הבחור השמיד לנו את כל המשחקים החשובים העונה במו ידיו.
הייתי שם אותו כמחליף חמישי עד שהוא מוצא לעצמו קבוצה.
הבחור השמיד לנו את כל המשחקים החשובים העונה במו ידיו.
הייתי שם אותו כמחליף חמישי עד שהוא מוצא לעצמו קבוצה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
קודם כל העובדות שאתה רושם פה הם שגויות. הוא החליף 2 קבוצות העונה.7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:14חבר, בדקת בכלל למה הוא קיבל 35 דקות?נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 15:39מה? על מה אתה מדבר?
מדובר על שחקן שהעונה (כן לפני 4 חודשים) שיחק 35 דקות למשחק במילווקי באקס בפלייאוף הנבא. קלע בפלייאוף 8 נקודות ו 5.5 אסיסטים בנבא.
באיזה עולם אתה יכול לחשוב ששחקן שמתאים לשחק 35 דקות בפלייאוף הנבא לא מתאים להפועל. אלוהים ישמור
מדובר על שחקן של 20 דקות למשחק שהחליף 3 קבוצות בעונה אחת כי לכולן פשוט נמאס ממנו. אני קצת עוקב.
הסיבה היחידה, אבל ממש היחידה, שהוא קיבל 35 דקות למשחק היא, מה לעשות, שיאניס ולילארד היו פצועים.
הראשון לא שיחק בכלל בסדרה, השני החמיץ בערך חצי סדרה. את המשחק הכי טוב שלו בברלי בכלל נתן במשחק שכמעט כולו היה גארבג'.
סתם רק לסבר את האוזן למי שקצת מתעמק ולא ניזון מכותרות בספורט 5 - הבחור קלעי מחריד ביותר מהשדה, קלעי עונשין גרוע, והוא התפרסם נטו על פרובוקציות.
האם הוא יהיה טוב בהפועל? לוידע. אני כן יודע שהוא מאוס. ברמות קיצוניות. בכדורסל הוא כבר לא כזה טוב.
קלעי עונשין גרוע? הוא 85 אחוז מהעונשין העונה. קלעי מחריד מהשדה? הוא 36 אחוז לשלוש ו 42 אחוז ל 2 העונה במילווקי, 37 אחוז קריירה לשלוש. התפרסם נטו על הפובוקציות? הוא היה חמישיית הגנה ראשונה בנבא ופעמיים חמישיית הגנה שנייה. לפני כן היה mvp של היורוקאפ.
מה הקשר שיאניס נפצע? הם לא באותה עמדה בכלל.
זה שקונטנדרית בנבא בנתה עליו לרכז שני ואתה אומר שהוא שחקן חלש זה הזוי מבחינתי, בלי להיכנס לכל השקרים שכתבת כאן כעובדות
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אנגולה שחקן שבקושי שיחק בעונה שעברה כששיחק בסוף העונה היה מחריד. ככל הנראה גם בגלל הדורבן שיש לו ברגל.הפועל כתב:חוץ מכדור בדולח, איך אפשר לדעת "מה שחקן יביא"? יש דרך אחת בדיוק ששווה משהו, להסתכל מה נתן בעבר (בהנחה שלא מדובר באיזה שחקן נוער עם פוטנציאל). ואנגולה נתן בעבר, הרחוק, והקרוב מאד להחתמתו, הרבה מאד. זה לא שזה שחקן שרק אנחנו חשבנו ששווה משהו, הוא היה רחוק מרחק נגיעה מלחתום במכבי. סביר להניח שגם קבוצות טובות אחרות רצו אותו.
זו פציעה שלא עוברת לבד בלי ניתוח בדרך כלל ולמיטב ידיעתי הוא לא עבר ניתוח כזה.
מה שאומר שהסיכוי שנקבל ממנו את היכולת שחשבנו שנוכל לקבל שואף לאפס.
לא מפתיע שהוא לא עשה עם זה כלום בהתחשב בעובדה שבעונה שעברה הוא לא התכונן בכלל לליגה והגיע אליה בלי כושר משחק.
האיש לא מקצוען ובונה על זה שיש לו חוזה (מטומטם) שמונע מאתנו לבעוט בו מכל המדרגות גם כשהוא מפגין יכולת של שחקן ליגה לאומית.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אוקי, אז אנגולה יקבל סכום מטורף בהפועל לעונה שהוא לא יהיה בה רלוונטי כשחקן ספסל, אבל הוא לא גומר לעצמו את הקריירה ככה? מי ייקח אותו אחרי 2 עונות כושלות? הוא בן 30 לא גמר את הסיפור המקצועי, אני לא כל כך מבין אותו, אלא אם כן דדאס רוצה אותו. כמו שאמרו לו לא למיילס (ברוך השם!!!) מניח שיש גם מישהו שרואה שהבריאות שלו חרבן, מספיק יש שחקנים לא צעירים בקבוצה, לא צריך עוד אחד פציע, הספיק כבר ג'ייקובן.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
נקווה שזה יתן לו דרייב להשקיע , עוד עונה כזו פה ואחר כך הקבוצות שירצו אותו יהיו ברמה של חולון ומטה שזה דאונגריד עצום מהרושם שהיה לו לפניי שהגיע לפהגביזון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:28 אוקי, אז אנגולה יקבל סכום מטורף בהפועל לעונה שהוא לא יהיה בה רלוונטי כשחקן ספסל, אבל הוא לא גומר לעצמו את הקריירה ככה? מי ייקח אותו אחרי 2 עונות כושלות? הוא בן 30 לא גמר את הסיפור המקצועי, אני לא כל כך מבין אותו, אלא אם כן דדאס רוצה אותו. כמו שאמרו לו לא למיילס (ברוך השם!!!) מניח שיש גם מישהו שרואה שהבריאות שלו חרבן, מספיק יש שחקנים לא צעירים בקבוצה, לא צריך עוד אחד פציע, הספיק כבר ג'ייקובן.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אין מי שישלם לו את הסכום הזה חוץ מהפועלגביזון כתב:אוקי, אז אנגולה יקבל סכום מטורף בהפועל לעונה שהוא לא יהיה בה רלוונטי כשחקן ספסל, אבל הוא לא גומר לעצמו את הקריירה ככה? מי ייקח אותו אחרי 2 עונות כושלות? הוא בן 30 לא גמר את הסיפור המקצועי, אני לא כל כך מבין אותו, אלא אם כן דדאס רוצה אותו. כמו שאמרו לו לא למיילס (ברוך השם!!!) מניח שיש גם מישהו שרואה שהבריאות שלו חרבן, מספיק יש שחקנים לא צעירים בקבוצה, לא צריך עוד אחד פציע, הספיק כבר ג'ייקובן.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
עוד עונה כזאת חולון ממש לא ירצו אותו, יותר לכיוון של הליגה הקולומביאנית וסיום קריירת חו"ל, אין קבוצה סבירה שתקח שחקן שבגילאי 29-31 שלו לא עשה כלום, והתעקש להשאר בקבוצה שכבר לא רצתה אותו, אם בכלל לא רוצים אותו, אצל דדאס כלום לא ברור.רק הפועל כתב:נקווה שזה יתן לו דרייב להשקיע , עוד עונה כזו פה ואחר כך הקבוצות שירצו אותו יהיו ברמה של חולון ומטה שזה דאונגריד עצום מהרושם שהיה לו לפניי שהגיע לפהגביזון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:28 אוקי, אז אנגולה יקבל סכום מטורף בהפועל לעונה שהוא לא יהיה בה רלוונטי כשחקן ספסל, אבל הוא לא גומר לעצמו את הקריירה ככה? מי ייקח אותו אחרי 2 עונות כושלות? הוא בן 30 לא גמר את הסיפור המקצועי, אני לא כל כך מבין אותו, אלא אם כן דדאס רוצה אותו. כמו שאמרו לו לא למיילס (ברוך השם!!!) מניח שיש גם מישהו שרואה שהבריאות שלו חרבן, מספיק יש שחקנים לא צעירים בקבוצה, לא צריך עוד אחד פציע, הספיק כבר ג'ייקובן.
אגב, אני מוכן לקבל בשמחה רבה את אנגולה כזר שישי בקבוצה אם במקום דדאס יגיע מאמן עם נסיון במעמדים האלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בצדק. אבל אם הוא בקושי ישחק העונה לא תהיה קבוצה אחת שתרצה אותו גם בחצי מהסכום עם סיום העונה הנוכחית.ranjef כתב:אין מי שישלם לו את הסכום הזה חוץ מהפועלגביזון כתב:אוקי, אז אנגולה יקבל סכום מטורף בהפועל לעונה שהוא לא יהיה בה רלוונטי כשחקן ספסל, אבל הוא לא גומר לעצמו את הקריירה ככה? מי ייקח אותו אחרי 2 עונות כושלות? הוא בן 30 לא גמר את הסיפור המקצועי, אני לא כל כך מבין אותו, אלא אם כן דדאס רוצה אותו. כמו שאמרו לו לא למיילס (ברוך השם!!!) מניח שיש גם מישהו שרואה שהבריאות שלו חרבן, מספיק יש שחקנים לא צעירים בקבוצה, לא צריך עוד אחד פציע, הספיק כבר ג'ייקובן.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
לפי ספורט 5, בברלי: "שוקל חוזה 'היסטורי' באירופה"
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
זה אומר שאנחנו מציעים לו יותר מ3.2 מיליון דולר לעונה?
לא נשמע לי הגיוני, אבל לך תדע…
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
מאוד מקווה שעופר לא השכיב סכום כזה עבורמילפורד כתב:זה אומר שאנחנו מציעים לו יותר מ3.2 מיליון דולר לעונה?
אחד כמוהו בן 36
-
- קיבל.ה 132 לייקים
יש את עניין המיסוי, ויש את עניין האישיות הספציפית של פטריק בוורלי. לגמרי יכול לראות אותו לוקח בחירה אקזוטית כזו על חשבון מיליון דולר. ביג פאן שלו בכל מקרה, חושב שהוא יהיה מדהים ברמה האירופית
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בגיל 36? הוא לברון ג'יימס או מייקל ג'ורדן שאמור להוביל קבוצה להישגים בגיל הזה?Gur כתב:יש את עניין המיסוי, ויש את עניין האישיות הספציפית של פטריק בוורלי. לגמרי יכול לראות אותו לוקח בחירה אקזוטית כזו על חשבון מיליון דולר. ביג פאן שלו בכל מקרה, חושב שהוא יהיה מדהים ברמה האירופית
אני מקווה שעופר לא ישתגע בשביל שמות סקסיים והמנהל קבוצה שלנו יודע מה הוא עושה.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 14 יולי 2024, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
לא יודע אם זה נכון או לא, אבל לשים סכום גדול על רכז זר נוסף בן 36 לא נראה לי חכם במיוחד.. עדיף להשקיע את זה על סורקין/בייאוט למכבי עליו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בסכום הזה אפשר להביא כל כוכב יורוליג בכל עמדה שהיא, מקווה שלא נשתגע איפה שלא צריך.
עוד רכז על חשבון גיבוי ל3?
פוסטר יכול לתת דקות שם?
פוסטר יכול לתת דקות שם?
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אפשר להביא את סלוקאס במחיר הזה (ועוד קצת לביי אאוט)
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מקווה מאד לא לקום בבוקר עם וולקאם של סכום הזוי בצורה קיצונית לשחקן מבוגר מאד לקבוצה שיש בה כבר את רנגלנד הלא צעיר, אבל הגיע הזמן להכיר בעובדה שקנה אותנו פסיכופט חיובי גאון ונחוש ושאף אחד לא יפריע לו, לשבת ולהרים רגליים.
המלחמה עם לבנון מעולם לא היתה צפויה יותר.
המלחמה עם לבנון מעולם לא היתה צפויה יותר.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
חברה הוא שיחק אצל דדאס שנתיים ב2011-2013, בספרטק סנט פטסבורג. דדאס היה עוזר מאמן שם.
יש מצב שיש פה רומנטיקה ואז זה לא כזה יקר:)
בכללי יש לי תחושה שרגילנד הוחתם ראשון כי חשבו שאף אחד לא יבוא. אחרי כל מה שהגיע, הוא בסוף הזר בפרופיל הכי נמוך מכל הזרים, ופחות מתאים לדאדאס באופן כללי. לא אתפלא אם ישחררו אותו אם בוורלי יוחתם.
יש מצב שיש פה רומנטיקה ואז זה לא כזה יקר:)
בכללי יש לי תחושה שרגילנד הוחתם ראשון כי חשבו שאף אחד לא יבוא. אחרי כל מה שהגיע, הוא בסוף הזר בפרופיל הכי נמוך מכל הזרים, ופחות מתאים לדאדאס באופן כללי. לא אתפלא אם ישחררו אותו אם בוורלי יוחתם.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
חייב להגיד שזה שחקן שאני מאוד אוהב, וזה כן סובייקטיבי, אבל גם מצד שני ראיתי כמה משחקים שלו העונה. הוא יכול לשחק 25 דקות כשחקן הכי אינטנסיבי על המגרש בפלייאוף nba, גם בגילו.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
סיטואציה כל כך מוזרה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
במידה ורגלנד נשאר, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה רכז.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
למה שרגלאנד יעזוב?
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
כי העלו פה תיאוריה כזאת.
צריכים להתרכז ב-2-3 וגבוה נוסף.
ולא לחפש כל מיני שחקני נבא לפני פרישה שרוצים לעשות סיבוב ועל הדרך לפרק איזה חדר הלבשה
צריכים להתרכז ב-2-3 וגבוה נוסף.
ולא לחפש כל מיני שחקני נבא לפני פרישה שרוצים לעשות סיבוב ועל הדרך לפרק איזה חדר הלבשה