שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
נתניה בדרך לאבד גם את זלאטנוביץ
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 635 לייקים
לא מסכים, הם חלשים מאוד, אבל יש להם מאמן שרואה גביע ונהפך להיות פפ גארדיולה לעניים
בקיצר הם אכלו לקרדה מהפועל חיפה, וזה יגרום להם לדעתי לרצף הפסדים, אבל היי אין מה לדאוג מחזור 5 נעזור להם לקום מהקרשים, בזה אנחנו מקצוענים
-
- קיבל.ה 428 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
גם אזולאי של נתניה התחיל בצורה יוצאת דופן (?)
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 151 לייקים
דווידה בדרך לזבלים החתימה כנראה בקרוב שם
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
טוב ברגע שמכבי נכנסו לתמונה אין לנו סיכוי להתחרות איתם על שחקן כמו דווידה.
חבל שלא ניצלנו את המומנטום השלילי שלו בבלגיה כדי להחזיר אותו עם חוזה ל-5 שנים.
במקום זה השקענו את הכסף בשחקן עם בעיות גב בסוף הקריירה.
חבל שלא ניצלנו את המומנטום השלילי שלו בבלגיה כדי להחזיר אותו עם חוזה ל-5 שנים.
במקום זה השקענו את הכסף בשחקן עם בעיות גב בסוף הקריירה.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. דוידה חוץ מחצי עונה לא הראה יותר מידי, הוא הימור מטורף. בנוסף הוא לא הסכים לחזור אליך ורצה להמשיך בחו"ל. אם הוא חוזר לארץ זה להרבה כסף ( שאין לך) ובשביל אירופה ( שאין לך).
ב. אלטמן בן 29 הוא ממש לא בסוף הקרירה אחרי עינת שיא...
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עזוב, בוא נשחרר. הביקורת הזו עושה רע למועדון.לירון האדום כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 08:48זה חיזוק של מכבי וחבל שלא השכלנו להחזיר אותו לפני שמכבי נכנסה לתמונה
בעת הזו, שאושר דווידה חותם כמחליף שביעי במכבי ת״א,
ואצלנו חותם שחקן נוער לא רצוי ממכבי חיפה כקשר קו ימין,
זה הזמן לתת גב להפועל.
@קפטן ג'ק ככה נכון?
-
- קיבל.ה 115 לייקים
הסוכנים בארץ ובראשם דודו דהאן גאונים, מוציאים שחקנים שעושים סיבוב (בעיקר תיירותי) בחו"ל ומחזירים אותם בחוזים מוגדלים.
זה שהחוזה שלו במכבי הוא כפול הופך אותו לפי שתיים יותר טוב ממה שהוא היה בהפועל???
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
זה שהחוזה שלו במכבי הוא כפול הופך אותו לפי שתיים יותר טוב ממה שהוא היה בהפועל???
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
בואו נרגע בנוגע לדיוידה
מאז שהיה אצלנו הוא כנראה רק נחלש כי לא שיחק
זה שהוא הצליח להראות ניצוצות כשהוא שיחק עם דחלילים וקונוסים לא אומר שבמכבי הוא יצליח להראות את אותו פוטנציאל
הוא עדיין בעיניי שחקן מאוד לא חכם (בלשון המעטה) עם רגל אחת (מדהים שלרוץ הוא מצליח עם 2 הרגליים)
מאז שהיה אצלנו הוא כנראה רק נחלש כי לא שיחק
זה שהוא הצליח להראות ניצוצות כשהוא שיחק עם דחלילים וקונוסים לא אומר שבמכבי הוא יצליח להראות את אותו פוטנציאל
הוא עדיין בעיניי שחקן מאוד לא חכם (בלשון המעטה) עם רגל אחת (מדהים שלרוץ הוא מצליח עם 2 הרגליים)
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אם זה יקרה, דוידה יוצא מגעיל מולנו.
דאג כל הזמן להסביר שהוא לא מתכוון לחזור לישראל וברגע שהגיעה ההצעה ממכבי, חוזר כמו עכבר.
מאחל לו שיסיים באום אל פאחם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
דאג כל הזמן להסביר שהוא לא מתכוון לחזור לישראל וברגע שהגיעה ההצעה ממכבי, חוזר כמו עכבר.
מאחל לו שיסיים באום אל פאחם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
אז הביקורת שלך על המועדון מסתכמת בזה שאין מספיק כסף?האדס כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 08:49עזוב, בוא נשחרר. הביקורת הזו עושה רע למועדון.לירון האדום כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 08:48זה חיזוק של מכבי וחבל שלא השכלנו להחזיר אותו לפני שמכבי נכנסה לתמונהרק הפועל כתב:
למרות שעל פניו הם כנראה נחלשים (גויאגון טוב ממנו בהרבה ) יש לזה טעם חמוץ קצת
זה הזמן לתת גב להפועל.
@קפטן ג'ק ככה נכון?
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מה זה יוצא מגעיל? אנחנו ב 2023. בן אדם אחרי תקופה מאכזבת בבלגיה שרק רוצים להפטר ממנו במינימום הפסד, מניח שגם הוא מבין שיש לו הרבה מאוד מה להוכיח אחרת הוא תוך שנתיים באשדוד או מכבי פ״ת, לפחות יעשה כמה גרושים בינתיים.
אם היינו מציעים לו הצעה טובה בקליבר של רודריגז הוא היה מגיע אלינו.
אישית אני חושב שהוא ממש לא שווה את זה וטוב שלא השתוללנו כדי להביא אותו אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות כמו שאי אפשר לבוא לזהבי בטענות שהוא חזר אליהם.
100 אחוז באשמתנו
אם היינו מציעים לו הצעה טובה בקליבר של רודריגז הוא היה מגיע אלינו.
אישית אני חושב שהוא ממש לא שווה את זה וטוב שלא השתוללנו כדי להביא אותו אבל אי אפשר לבוא אליו בטענות כמו שאי אפשר לבוא לזהבי בטענות שהוא חזר אליהם.
100 אחוז באשמתנו
-
- קיבל.ה 237 לייקים
למה מי הוא בכלל שהוא יכול להיות מגעיל כלפינו? סליחה על הבוטות, אבל שיזדיין אין לי שום סנטימנט אליו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
חלאס לחפש ריגושים ושנאות
מסתמן שלאושר אין אלטרנטיבה אמיתית, גם לא בחו״ל
אני בטוח שאילו הייתה נכונות מצידנו, הוא היה מעדיף לבוא לפה להשאלה עם אופציה (וטוב שהוא לא מגיע)
אם אין לשחקן אלטרנטיבה ואם השחקן סובל בחו״ל, עליו לעבור למקום אחר
כן, גם למכבי
הגיע הזמן שנתבגר, הטינה הזו לא מחמיאה לנו כמועדון
היא מקטינה אותנו
נ.ב : אני תמיד הייתי ספקן לגבי כישוריו הטכניים ומעריך שהוא יתקשה מאוד להתאקלם במכבי מבחינה מקצועית.
לדעתי אושר מתאים לקבוצות שמשחקות כדורגל שמתבסס על מעברים ולא על הנעת כדור.
אני בטוח שאילו הייתה נכונות מצידנו, הוא היה מעדיף לבוא לפה להשאלה עם אופציה (וטוב שהוא לא מגיע)
כן, גם למכבי
היא מקטינה אותנו
נ.ב : אני תמיד הייתי ספקן לגבי כישוריו הטכניים ומעריך שהוא יתקשה מאוד להתאקלם במכבי מבחינה מקצועית.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
ברור, כי אלמשוילי מחיפה שחקן יותר מוכח מדוידה שהוא הימור...El dudernio כתב:א. דוידה חוץ מחצי עונה לא הראה יותר מידי, הוא הימור מטורף. בנוסף הוא לא הסכים לחזור אליך ורצה להמשיך בחו"ל. אם הוא חוזר לארץ זה להרבה כסף ( שאין לך) ובשביל אירופה ( שאין לך).
ב. אלטמן בן 29 הוא ממש לא בסוף הקרירה אחרי עינת שיא...
אין לך שחקן קו בימין ודוידה כזה, כבר לפני חודש+ היה ידוע שדוידה לא ממשיך בבלגיה.
מעדיף "הימור" כמו דוידה שכבש שערים בהפועל והראה שיש לו יכולת טכנית טובה מעוד פרוספקט כמו סניור שלא מצליח לשים כדור ברשת גם מול שער ריק.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
יודע מחבר קרוב שלו שהוא היה מעדיף לחזורלהפועל אבל הפועל לא פנו אליו.
מכבי וחיפה כן פנו.
מכבי וחיפה כן פנו.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אפשר וכדאי להעביר ביקורת, ויש בהחלט על מה... אבל אין טעם לקרוא לפטר אנשים אחרי מחזור אחד של הליגה.האדס כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 08:49עזוב, בוא נשחרר. הביקורת הזו עושה רע למועדון.לירון האדום כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 08:48זה חיזוק של מכבי וחבל שלא השכלנו להחזיר אותו לפני שמכבי נכנסה לתמונהרק הפועל כתב:
למרות שעל פניו הם כנראה נחלשים (גויאגון טוב ממנו בהרבה ) יש לזה טעם חמוץ קצת
זה הזמן לתת גב להפועל.
@קפטן ג'ק ככה נכון?
אם יש מי שמייצר אווירה רעילה במקום עבודה או בארגון מסוים, האווירה תהפוך לכזו.
ביקורת אגרסיבית מדי אולי מגיעה ממקום טוב של אכפתיות וסטנדרטים גבוהים ורצון להצליח - אבל יכולה לעשות בדיוק את ההפך: לעורר יותר בעיות ולהרוס את הדברים הטובים שיש.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
הקטע עם בלגיה מצחיק
דוחפים להם שחקנים בפי 8 מחיר שיושבים כל העונה על הספסל ואז קונים חזרה בגרושים
דוחפים להם שחקנים בפי 8 מחיר שיושבים כל העונה על הספסל ואז קונים חזרה בגרושים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
לגמרי.צ'ימבויקה כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 09:48 חלאס לחפש ריגושים ושנאות
כן, גם למכבי
היא מקטינה אותנו
האם יש עוד קהל בעולם שאובססיבי לשנוא שחקני עבר שלו כמו הפועל?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כן.הוקיץ' כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 11:03לגמרי.צ'ימבויקה כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 09:48 חלאס לחפש ריגושים ושנאות
כן, גם למכבי
היא מקטינה אותנו
האם יש עוד קהל בעולם שאובססיבי לשנוא שחקני עבר שלו כמו הפועל?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
עצוב מאוד אם הוא מגיע למכבי. תורה תורה חגרי שק.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כאילו שלא היינו בסרט הזה כבר 80 פעם ביותר מעשור האחרון נו.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
כל עוד הפועל לא יעמידו תתקציבים שמתחרים בחיפה ומכבי לא נוכל לבנות פה כלום. גם אם תהיה מחלקת נוער הכי טובה בעולם והפועל יתנו עונה טובה וישחקו כדורגל מושלם, השחקנים יילכו. או לאירופה, או לחיפה ומכבי או לאירופה ומשם לחיפה ומכבי.
גם אם הפועל היו מציעים לדוידה חוזה, מכבי היו מציעים לו פי 3 והוא היה הולך לשם והולך לשם בצדק. זו הפרנסה שלו זה המקצוע שלו. אם זה היה הבן שלי הייתי אומר לו לעשות אותו דבר. מצער, אבל זו המציאות
גם אם הפועל היו מציעים לדוידה חוזה, מכבי היו מציעים לו פי 3 והוא היה הולך לשם והולך לשם בצדק. זו הפרנסה שלו זה המקצוע שלו. אם זה היה הבן שלי הייתי אומר לו לעשות אותו דבר. מצער, אבל זו המציאות
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
נו יפה, אז בסוף מגיעים תמיד לאותה נקודה. בעידן השייחים שם המשחק הוא אם יש או אין לך שייח.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא. בלי ניהול נכון לא תגיע להשגים גם אם יהיה לך כסף. בלי כסף ועם ניהול נכון תוכל למצות את הפוטנציאל הכלכלי שיש לך תוך כדי הבנה שיש תקרת זכוכית (מה שהפועל לא הצליחו לעשות כמעט בשום עונה ואני לא מדבר בהכרח על מיקום בסוף העונה).טכנית לארז כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 12:18 נו יפה, אז בסוף מגיעים תמיד לאותה נקודה. בעידן השייחים שם המשחק הוא אם יש או אין לך שייח.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה לא בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
מכבי של גולדהאר בשלוש עונות הראשונות היא דוגמא ממצוינת (ניהול הוא בעיקר ניהול מקצועי)
-
- קיבל.ה 940 לייקים
ידחוף לנו את הרביעי בדרבי, על תקן מתן חוזז
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2675 לייקים
בחיים לא הבנתי על מה ההתלהבות...
אני ראיתי בהפועל שחקן עם פוטנציאל שבשלב מסויים עבר להתנהלות שהיא הכל חוץ ממקצוענית. היה בטלן על הדשא ואני מעריך שגם באימונים. כנראה גם בבלגיה.
כן, הוא כבש גול יפה וכן יש לו דריבל לא רע לפרקים אבל לדעתי סך המשחקים הרעים שלו שבהם הוא היה בעיקר גולם על המגרש עלו בהרבה על סך המשחקים הטובים באמת שלו.
אגב הגול ההוא בגמר הגביע לא עליו אבל התחיל בשטות שלו שהיתה די תיאטרלית. התאטרליות הזו הובילה לכך שהוא היה חסר באגף ימין...ואז לקרן של מכבי שאחריה גם הגיע הגול.

אני ראיתי בהפועל שחקן עם פוטנציאל שבשלב מסויים עבר להתנהלות שהיא הכל חוץ ממקצוענית. היה בטלן על הדשא ואני מעריך שגם באימונים. כנראה גם בבלגיה.
כן, הוא כבש גול יפה וכן יש לו דריבל לא רע לפרקים אבל לדעתי סך המשחקים הרעים שלו שבהם הוא היה בעיקר גולם על המגרש עלו בהרבה על סך המשחקים הטובים באמת שלו.
אגב הגול ההוא בגמר הגביע לא עליו אבל התחיל בשטות שלו שהיתה די תיאטרלית. התאטרליות הזו הובילה לכך שהוא היה חסר באגף ימין...ואז לקרן של מכבי שאחריה גם הגיע הגול.

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
דווקא מכבי של גולדהאר היא דוגמא מצויינת למה שאני אומר.redrony כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 12:22לא. בלי ניהול נכון לא תגיע להשגים גם אם יהיה לך כסף. בלי כסף ועם ניהול נכון תוכל למצות את הפוטנציאל הכלכלי שיש לך תוך כדי הבנה שיש תקרת זכוכית (מה שהפועל לא הצליחו לעשות כמעט בשום עונה ואני לא מדבר בהכרח על מיקום בסוף העונה).טכנית לארז כתב: ↑29 אוגוסט 2023, 12:18 נו יפה, אז בסוף מגיעים תמיד לאותה נקודה. בעידן השייחים שם המשחק הוא אם יש או אין לך שייח.
האגדות על ניהול הם אוברייטד עצום. זה יכול להיות משמעותי כשאתה מתמודד באותם סדרי גודל של כסף, אבל כשאתה לא בליגה אחרת מבחינת כסף (מעל או מתחת), זה לא משנה כלום.
מכבי של גולדהאר בשלוש עונות הראשונות היא דוגמא ממצוינת (ניהול הוא בעיקר ניהול מקצועי)
כשלא הייתה להם יריבה (אלא אם אתה קורא לכל הקבוצות ב"ש של אלישע ודובב גבאי יריבה) - הם שייטו פה בקלות וכולם הריעו ואיזה גאון קרויף ואיזה מדהים. מעניין שאחר כך כשבכר הרים קבוצות ראויות פתאום הניהול לא היה כזה מדהים והם שילמו על טעויות כמו לקנות שני ברזילאים שלא ראו דשא ב-2 מליון יורו, מה שלא הזיז לאף אחד שם ב3 עונות הראשונות האלה.
כנ"ל ביטר של ארקדי שנתיים, מעניין ששם אף אחד לא הריע לניהול מדהים עם ולדימיר שקלאר ואלי ארזי. והם שייטו פה לאליפויות קלות. מעניין אם זה היה בזכות הניהול של שקלאר או הכסף של ארקדי.
בליגה של היתר אני מסכים שניהול יכול לעשות את ההבדל בין מקום 4-5 לקרבות תחתית, אבל מעבר לזה גם אם תביא את מנהל הכדורגל הטוב בעולם - לאליפות אתה לא תרוץ.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 29 אוגוסט 2023, 12:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
זה ועוד איך נכון, והדוגמא היא של חיפה של הדון שנוהלה מקצועית חרפה למרות השקעה גדולה, וכשזה השתנה ובמקביל הניהול המקצועי של המחלה התדרדר התוצאות היו בהתאם. אם הכל היה לשפוך כסף, אז המחלה היו אלופים עשר שנים רצוף
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כן אבל ההבדלים התקציביים בין מכבי לחיפה הם נניח משהו כמו 70%? זה עוד משהו שיש על מה לדבר, על הנייר (בעיקרון לאורך זמן זה לא אמור לעבוד).
תבדוק בשנים שחיפה כשלה כ"כ כמה היה התקציב שם, עם כל ההשקעה הגדולה, לעומת מכבי ת"א. בעונת האליפות הראשונה של בכר לדעתי היה תקציב של משהו כמו שליש-חצי גג, אח"כ זה כבר הצטמצם. דומה למה שבכר עשה עם ב"ש.
ושחר בלי קשר הוא חרא של בעלים ולדעתי הכל היה שם בכר.
כשאתה מדבר על סדרי גודל של פי 4,5 או 8 אז זה גמור ולא משנה את מי תביא "לנהל".
תבדוק בשנים שחיפה כשלה כ"כ כמה היה התקציב שם, עם כל ההשקעה הגדולה, לעומת מכבי ת"א. בעונת האליפות הראשונה של בכר לדעתי היה תקציב של משהו כמו שליש-חצי גג, אח"כ זה כבר הצטמצם. דומה למה שבכר עשה עם ב"ש.
ושחר בלי קשר הוא חרא של בעלים ולדעתי הכל היה שם בכר.
כשאתה מדבר על סדרי גודל של פי 4,5 או 8 אז זה גמור ולא משנה את מי תביא "לנהל".
-
- קיבל.ה 387 לייקים
יכול לספור על יד אחת 5 שחקנים מהבית ספר שלי שיותר טובים מדוידה (חלקם אפילו שיחקו מולו בנערים). כששחקן כזה נחשב לשחקן בכיר (פחות או יותר) בליגה שלנו אפשר להבין כמה היא חלשה
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
רכישת קרויף קלאסית שלהם