עמרי אלטמן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
ביי עמרי תהנה ביוון.
רק עוד שנתיים שאתה חוזר לארץ לחוזה אחרון לפני פרישה תוציא את השם הפועל תל אביב מהפה שלך.
נתניה, פ״ת, הפועל חיפה ישמחו לקבל אותך.
רק עוד שנתיים שאתה חוזר לארץ לחוזה אחרון לפני פרישה תוציא את השם הפועל תל אביב מהפה שלך.
נתניה, פ״ת, הפועל חיפה ישמחו לקבל אותך.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
כמה חסכנו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אני באמת חושב שאנחנו לא עולים ליגה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
אני חושש מאוד מעמדת החלוץ.
אם לא פגעת בחלוץ הזר (שאני לא חושב שזה מופרך בכלל) אתה בונה על ליעד רמות שיבקיע לך גולים.
זה חור שאלטמן בכיף יכל למלא במקרה הצורך.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
לא מאמין שהוא היה הגורם הקריטי להישארות בליגה. יותר האירגון האיטי, כמעט לא קיים של הסגל.
היינו צריכים להחתים את גיל יצחק ושחקנים מוכחים בליגה הלאומית בעת הירידה בלי להתחשב ברכישה בסוף נשארנו עם אותה מעטפת של "ילדי פלא" שהורידו אותנו ליגה.
השאלה מתי הקונספציה תתפוצץ ואם תיקון בינואר יספיק.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אפשר למכור עוד שחקנים ולחסוך כסףMr.china כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 14:41לא מאמין שהוא היה הגורם הקריטי להישארות בליגה. יותר האירגון האיטי, כמעט לא קיים של הסגל.
היינו צריכים להחתים את גיל יצחק ושחקנים מוכחים בליגה הלאומית בעת הירידה בלי להתחשב ברכישה בסוף נשארנו עם אותה מעטפת של "ילדי פלא" שהורידו אותנו ליגה.
השאלה מתי הקונספציה תתפוצץ ואם תיקון בינואר יספיק.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כוסאמא שלך ושל מי שנתן לך ללכת בהשאלה.
לפחות אם אתה לא מעלה אותנו ליגה תשחרר אותנו.
אשכרה אוכל את העוגה ומשאיר אותה שלמה.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
גדול הלוזרים בהיסטוריה של הפועל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
בחיים לא שמעתי את המשפט הזה לפני ואני לא יודע עכשיו איך לא חשבתי עליו בעצמי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 398 לייקים
הפועל ת"א תמשיך לשלם לו משכורת גם בזמן השאלה: ההפרש בין השכר שלו ביוון לבין השכר על פי החוזה אצלנו.
-
- קיבל.ה 430 לייקים
מקווה שלא יעשו שוב את הטעות של להביא את הבן האובד הביתה. פעמיים של כישלון טוטאלי מה"סמל״ הגדול
טעות הייתה לשחרר אותו. טעות יותר גדולה תהיה להחזיר אותו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בואו נסכם רגע את עניין אלטמן לכל אלה שמתכוונים להגיד לי שדגו לא רוצה אותו וההנהלה מתה להיפטר מהחוזה שלו, הכל טוב ויפה -
אלטמן בתור מי שנתפס ע"י הרבה אוהדים (ליצנים) כסמל כלשהו, הצהיר לא פעם על כמה הפועל חשובה לו, שיחק בה ב-3 קדנציות וירד איתה פעמיים ליגה היה צריך לעשות את הדברים הבאים:
- לקצץ בשכר ככל הניתן ולהגיע לעמק השווה עם המועדון בעניין הזה, כל מה שצריך לקרות כדי שהוא ישאר פה לעלות את הפועל ליגה.
- להגיד לדגו שהוא מוכן לעשות הכל כדי לעלות את הפועל ליגה, גם אם זה אומר להילחם על מקומו בהרכב ולהיות שחקן ספסל.
- לא צריך לברוח בפעם השנייה אחרי ירידה ליוון.
לאלטמן אסור לחזור לקדנציה רביעית בהפועל תל אביב ואני מקווה מאוד שכשהוא יסיים את ההשאלה ביוון בשנה הבאה הוא יבין שבהפועל הוא לא יכול לשחק וימצאו פיתרון לשנה האחרונה בחוזה.
אלטמן בתור מי שנתפס ע"י הרבה אוהדים (ליצנים) כסמל כלשהו, הצהיר לא פעם על כמה הפועל חשובה לו, שיחק בה ב-3 קדנציות וירד איתה פעמיים ליגה היה צריך לעשות את הדברים הבאים:
- לקצץ בשכר ככל הניתן ולהגיע לעמק השווה עם המועדון בעניין הזה, כל מה שצריך לקרות כדי שהוא ישאר פה לעלות את הפועל ליגה.
- להגיד לדגו שהוא מוכן לעשות הכל כדי לעלות את הפועל ליגה, גם אם זה אומר להילחם על מקומו בהרכב ולהיות שחקן ספסל.
- לא צריך לברוח בפעם השנייה אחרי ירידה ליוון.
לאלטמן אסור לחזור לקדנציה רביעית בהפועל תל אביב ואני מקווה מאוד שכשהוא יסיים את ההשאלה ביוון בשנה הבאה הוא יבין שבהפועל הוא לא יכול לשחק וימצאו פיתרון לשנה האחרונה בחוזה.
ברוך שפטרנו ולכל ההזויים שחושבים שזה מינוס אז שתדעו שזו הצורה שפעלנו בה בעשור האחרון ורק טעינו,
די לגחמות עבר ודי לתת צ'אנס עשירי לכל שחקן שאומר יאללה הפועע.
הוא לא שווה את הכסף ושיעוף!
-
- קיבל.ה 398 לייקים
למה האמריקאים החתימו אותו למרות שגילו שהוא פצוע רק בבדיקות בארץ? כי האוהדים מתו עליו והיה מקדם מכירות מעולה למנויים.
האם האוהדים למדו משהו מהקרה הזה? לא.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
האמריקאים החתימו אותו כי הוא היה שחקן סגל רחב של הנבחרת וגם עכשיו לזכרוני הוא זומן לסגל הרחב שח משחקי האימון.
הוא סבל מפציעות אבל חלקן לא קשור בכלל לפציעה שהיתה לו בקפריסין.
גם השנה למרות כל הפציעות הוא השחקן ממוצע השערים לדקות משחק הטוב בהפועל ומלך השערים שלנו... אני לא מרמז שהיתה לי עונה טובה או שהוא שווה את הכסף... אבל העליהום עליו קצת לא בכיוון.
הוא סבל מפציעות אבל חלקן לא קשור בכלל לפציעה שהיתה לו בקפריסין.
גם השנה למרות כל הפציעות הוא השחקן ממוצע השערים לדקות משחק הטוב בהפועל ומלך השערים שלנו... אני לא מרמז שהיתה לי עונה טובה או שהוא שווה את הכסף... אבל העליהום עליו קצת לא בכיוון.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
איזה שחקן נבחרת? הוא בן 30 עם 2 הופעות במשחקי ידידות, מזמנים אותו כשזהבי וחברים שלו סגרו חופשה במיקונוס והוא היחיד שמוכן לבוא בפגרה.
לא מאמין שיש אנשים שעוד מחזיקים מהשק תפוחי אדמה הפוזאיסט הזה, ממש קל להתבלט כשהתחרות שלו זה סניור ואוזבולט הדחליל. שחקן סיוט.
לא מאמין שיש אנשים שעוד מחזיקים מהשק תפוחי אדמה הפוזאיסט הזה, ממש קל להתבלט כשהתחרות שלו זה סניור ואוזבולט הדחליל. שחקן סיוט.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
דיי נו, אני חושב שיש לו איכויות מסוימות אבל להגיד שהוא קשור איכשהו לנבחרת זה חרטוט מארץ החרטוטים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אז אפשר להבין שהמושג ״חוזה״ לא מדבר אליך? סתם לידיעה, אתה אוהד אגודה שהשם שלה מתחיל ב״הפועל״ ומייצגת משהו.REDGTS כתב:ברוך שפטרנו ולכל ההזויים שחושבים שזה מינוס אז שתדעו שזו הצורה שפעלנו בה בעשור האחרון ורק טעינו,
עם כל הפציעות שלו והיכולת הלא מספקת שלו, הוא היה הכי אפקטיבי בקבוצה הכושלת של העונה שעברה.
לא עצוב שהוא עזב. כן עצוב שהקהל שלנו מתנהג כאילו לא היה חוזה חתום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כמה קשה היה הכישלון המקצועי בבחירת השחקנים בשנה שעברה?
בכל פעם שאלטמן היה 60% בכושר הוא היה השחקן הכי טוב על הדשא, בפער. בפער רציני אפילו, גם בלי לרוץ הרבה וזה בלט מאד.
הבעיה היא שהוא לא ממש שיחק. אני אישית הייתי מאד בעדו אבל להשאיר שחקן שפשוט לא עולה על דשא זה לא רלוונטי.
דומה לעניין רודריגז שהשחרור שלו היה מכה מקצועית קשה, אבל אני רואה מה הוא עושה(או לא עושה בטורקיה) ולדעתי הוא היה ממשיך לשבת ביציע - שיחק בטורקיה כמה משחקים ומאז מושבת.
אלטמן ורודריגז - העלו מנויים והורידו קבוצה. גם אם הם כשירים במקרה לאיזה שבועיים פתאום, לא נוגע בהם.
לדעתי ההשאלה של אלטמן פשוט היתה ההצעה הכי טובה שהונחה על השולחן כי כאמור אף אחד לא רוצה לגעת בשחקן שלא משחק, טוב ככל שיהיה.
בכל פעם שאלטמן היה 60% בכושר הוא היה השחקן הכי טוב על הדשא, בפער. בפער רציני אפילו, גם בלי לרוץ הרבה וזה בלט מאד.
הבעיה היא שהוא לא ממש שיחק. אני אישית הייתי מאד בעדו אבל להשאיר שחקן שפשוט לא עולה על דשא זה לא רלוונטי.
דומה לעניין רודריגז שהשחרור שלו היה מכה מקצועית קשה, אבל אני רואה מה הוא עושה(או לא עושה בטורקיה) ולדעתי הוא היה ממשיך לשבת ביציע - שיחק בטורקיה כמה משחקים ומאז מושבת.
אלטמן ורודריגז - העלו מנויים והורידו קבוצה. גם אם הם כשירים במקרה לאיזה שבועיים פתאום, לא נוגע בהם.
לדעתי ההשאלה של אלטמן פשוט היתה ההצעה הכי טובה שהונחה על השולחן כי כאמור אף אחד לא רוצה לגעת בשחקן שלא משחק, טוב ככל שיהיה.
יחד, רק יחד! 

- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
כמה אמרנו שהוא הבקיע העונה בליגה, וכמה מתוך זה בפנדלים?
רדיוס לבית"ר!
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
התגובות פה פשוט לא קשורות.
ברור שאין לאלטמן מקום בהפועל שנחזור לליגת העל.
אבל בלאומית?
אין בעיה,נראה את הרונאלדודו הזה שהחתימו ובינואר,במקרה הטוב כבר יעוף בחזרה
ברור שאין לאלטמן מקום בהפועל שנחזור לליגת העל.
אבל בלאומית?
אין בעיה,נראה את הרונאלדודו הזה שהחתימו ובינואר,במקרה הטוב כבר יעוף בחזרה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני מסכים אלטמן הוא אחלה שחקן ליגה לאומית.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הוא לא אחלה שחקן לאף ליגה כי הוא כל הזמן פצוע
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2287 לייקים
התראיין לפשכצקי בספורט 5.
מקווה מאד שלא יחזור להפועל...
מקווה מאד שלא יחזור להפועל...
-
- קיבל.ה 384 לייקים
מה אמר?
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מקווה בגלל משהו שהוא אמר או מקווה בכללי (או שגם וגם)?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הוא לא אמר משהו מיוחד, אבל הוא בונה על חזרה
להפועל בעונה הבאה והגיע הזמן להשתחרר ממנו..
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לגמרי.לירון האדום כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 23:31הוא לא אמר משהו מיוחד, אבל הוא בונה על חזרה
להפועל בעונה הבאה והגיע הזמן להשתחרר ממנו..
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
מכל הטעויות בקיץ הזה, השחרור שלו זה המחדל הכי גדול. היה יכול לעזור המון במשחקים האלה, בין אם בכיבוש שערים ובין אם בקצת להרגיע בדקות שכל הילדים מתחילים לשלשל במכנסיים.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
די נו, ממש חסר לנו עוד שחקן כבד שבקושי זז
שכל כדור בהתקפה חייב לעבור דרכו
שכל כדור בהתקפה חייב לעבור דרכו
-
- קיבל.ה 371 לייקים
הוא גדול השלשלנים. הוא ירגיע ילדים משלשלים?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
גם אם השם שלו מסי אלטמן.
ההבחור לא מצליח להישאר כשיר דקה ורבע, מה עוזר לי שבוא רשום בקבוצה?
ההבחור לא מצליח להישאר כשיר דקה ורבע, מה עוזר לי שבוא רשום בקבוצה?
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מה אלטמן היה מוסיף לנו? עוד כבדות ואיטיות? בחייאת.
- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים