מה שאומר שייקח כמה חודשים עד שיקבל אזרחות, אבל הרישום בליגה נקבע כשרושמים אותו לליגה
תמיר בלאט טירוף המשכורות
- red in blood
- קיבל.ה 785 לייקים
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
Nati
- קיבל.ה 3478 לייקים
אם באמת הוא יגיע.
אז בטח יחכו עם הרישום שלו לליגה.
- Mendelson
- קיבל.ה 1057 לייקים
כמו בכדורגל ככה בכדורסל - מרגיש שכשהמחלה גונבת לנו שחקן זה יהיה ורמוט, שכטר, אניימה, זה שאין להזכיר את שמו. כשאנחנו גונבים להם שחקן זה ברוך דגו, יוסי שבחון ובן רייכרט.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 848 לייקים
אני הולך להוציא פה תיאוריה מאוד מטומטמת שחשבתי עליה עכשיו בשירותים
יכול להיות שזה בגלל שאצלנו הדבר הראשון שאומרים לשחקן זה "רק אל תעזוב למחלה" אז הוא בעצם כמו ילד קטן וירצה לעשת את המעשה ה"אסור"
ואצלם ברגע ששחקן עוזב שייזדיין לאן שבא לו
שוב - תיאוריה מטומטמת שמבוססת על ישיבת שירותים אחרי חבילת כריות נוגט
- Mendelson
- קיבל.ה 1057 לייקים
יכול להיות, אבל גם חלק מזה זו העובדה שאנחנו לא מצטיינים בדומיננטיות בשוק הישראלים לאורך רוב השנים, לא ברגל ולא בסל.iamgabormarton כתב: ↑08 יולי 2026, 12:36אני הולך להוציא פה תיאוריה מאוד מטומטמת שחשבתי עליה עכשיו בשירותים
יכול להיות שזה בגלל שאצלנו הדבר הראשון שאומרים לשחקן זה "רק אל תעזוב למחלה" אז הוא בעצם כמו ילד קטן וירצה לעשת את המעשה ה"אסור"
ואצלם ברגע ששחקן עוזב שייזדיין לאן שבא לו
שוב - תיאוריה מטומטמת שמבוססת על ישיבת שירותים אחרי חבילת כריות נוגט
לצורך העניין בכדורגל - בשנתיים היחידות שהייתה לנו אסופה של שחקנים ישראלים "חמים", לקחנו דאבל. גם עם קשטן וגם עם גוטמן. לא זוכר שהיינו עם אוסף של 4-5 ישראלים חמים וחזקים ולא לקחנו תואר, זה נכון גם לזנב שאחרי הדאבל, כי לקחנו אחר כך גביע פעמיים ברצף (במקביל לקמפיין אירופי) והתמודדנו על אליפות. מקווה שאני לא ממציא או גונב דעת, אבל אני רואה קשר ישיר.
- בונדר
- קיבל.ה 478 לייקים
בישראלים אתה צודק לגמרי, אולי חוץ מאלימלך למרות שלא היה משמעותי במכבי. אבל אם רשמת את אניימה אז היה גם את פנטסיל ובכדורסל את אלייזה בראיינט למשל.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
ההוא מפעם
- קיבל.ה 384 לייקים
תסמונת האישה המוכה והקבוצה הקטנה, שאנחנו ממשיכים בה גם כשהתקציב שלנו כפול משלהם.
כל כך חשוב לנו להראות שלקחנו להם שחקן שזה בכלל לא משנה לנו מי זה ומה המחיר
עופר לדוגמא היה אובססיבי ל"החזיר" למכבי ולקחת להם את בלאט שהוא נתן חוזה הזיה לשחקן שהצוות המקצועי לא רוצה.
אין פה שום שיקול מקצועי, אין פה שום שיקול כלכלי יש פה רק לפצות את האגו על רגשי נתחיתות מול מכבי
.
אם גם כשהתקציב שחקנים שלנו הוא פי 2.5 משלהם עדיין יש לנו רגשי נחיתות אני תוהה מתי סוף סוף נגמל מהם
- רדנקו
- קיבל.ה 2420 לייקים
בלאט הוא אחד משלושת הישראלים הכי טובים שיש בליגה והוא רכז מוכח ביורוליג למרות כל מגרעותיו.
אם אנחנו רוצים לקחת מתישהו אליפות (ורצוי השנה) אז חייבים את הישראלים הכי טובים שנותרו אצלנו.
אין דרך אחרת.
ולכן ההחתמה של בלאט היא החתמה מצויינת והכרחית, למרות המשכורת המופרכת.
ולכל אלה שמדברים על מתאזרחים כדאי לזכור מה קרה למשל עם היידגר בעונה האחרונה ברגע שנודע שאיראן בדרך לתקוף.
הוא מיד עזב את הארץ וזה מה שיעשו קרוב לודאי כל המתאזרחים (ובצדק).
אז כל עוד אנחנו במצב שבו בכל רגע עלולים לעוף עלינו טילים ויש אזהרת מסע לישראל, אנחנו חייבים אצלנו שחקנים שישארו וישחקו כאן בזמן שהליגה נמשכת גם אם יש חשש לאזעקות.
אם אנחנו רוצים לקחת מתישהו אליפות (ורצוי השנה) אז חייבים את הישראלים הכי טובים שנותרו אצלנו.
אין דרך אחרת.
ולכן ההחתמה של בלאט היא החתמה מצויינת והכרחית, למרות המשכורת המופרכת.
ולכל אלה שמדברים על מתאזרחים כדאי לזכור מה קרה למשל עם היידגר בעונה האחרונה ברגע שנודע שאיראן בדרך לתקוף.
הוא מיד עזב את הארץ וזה מה שיעשו קרוב לודאי כל המתאזרחים (ובצדק).
אז כל עוד אנחנו במצב שבו בכל רגע עלולים לעוף עלינו טילים ויש אזהרת מסע לישראל, אנחנו חייבים אצלנו שחקנים שישארו וישחקו כאן בזמן שהליגה נמשכת גם אם יש חשש לאזעקות.
- Red Wolf
- קיבל.ה 1904 לייקים
מחכים לראות מה קורה עם ים לפני שחתומים רשמית עם בלאט? איפה זה עומד?
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 220 לייקים
למה אובססיבי לקחת ולא שפשוט הוא גם ישראלי וגם עם ניסיון רציני ביורוליג שיכול מאד לתרום?ההוא מפעם כתב: ↑08 יולי 2026, 15:39תסמונת האישה המוכה והקבוצה הקטנה, שאנחנו ממשיכים בה גם כשהתקציב שלנו כפול משלהם.
כל כך חשוב לנו להראות שלקחנו להם שחקן שזה בכלל לא משנה לנו מי זה ומה המחיר
עופר לדוגמא היה אובססיבי ל"החזיר" למכבי ולקחת להם את בלאט שהוא נתן חוזה הזיה לשחקן שהצוות המקצועי לא רוצה.
אין פה שום שיקול מקצועי, אין פה שום שיקול כלכלי יש פה רק לפצות את האגו על רגשי נתחיתות מול מכבי
.
אם גם כשהתקציב שחקנים שלנו הוא פי 2.5 משלהם עדיין יש לנו רגשי נחיתות אני תוהה מתי סוף סוף נגמל מהם
לכמה ישראלים בהיסטוריה יש את הסטאטס והדקות של בלאט ביורוליג (וכם אני מדוע לחסרונות שלו)?
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
מוזר לאללה למה הוא עוד לא אצלנו, מפתיע אותי מאד
Sent from my 2511FPC34G using Tapatalk
-
ארז שדה
- קיבל.ה 1619 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
אני לא מאמין לרבע מילה בתקשורת בכל מה שנוגע להפועל, יש פה ניגוד אינטרסים שלא קיים בשום מקום אחר בעולם. אין לי מושג מה באמת קורה שם.
-
El dudernio
- קיבל.ה 2084 לייקים
לדעתי זה הוא או מתאזרח לעמדה 3/4.
אתב חייב קו אחורי ברמה גבוהה עם נוכחות הגנתית. לצאת למלחמה עם בלאט / אניס / ואסה זה הימור גדול מידי, הימור שילקח בלית ברירה אבל כל עוד יש אפשרות אחרת לדעתי איטודיס מעדיף אותה
-
Niro
- קיבל.ה 3091 לייקים
מציע לכם לא לבנות על אניס, לא רואה אותו ממשיך אצלנו
- רדנקו
- קיבל.ה 2420 לייקים
אניס לא יהיה כשיר לפחות חצי עונה.
גם אם ישאר אצלנו אי אפשר לבנות עליו כחלק מהסגל.
לדעתי איטודיס פשוט לא רוצה שחקנים ישראלים שיצפו לדקות משחק ושקהל ירצה שיקבלו דקות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
גם אם ישאר אצלנו אי אפשר לבנות עליו כחלק מהסגל.
לדעתי איטודיס פשוט לא רוצה שחקנים ישראלים שיצפו לדקות משחק ושקהל ירצה שיקבלו דקות.
שוב פרסום, על זה שמתכוונים לממש את הסיכום ואחת האופציות היא השאלה לאירופה עם השלמת שכר ( כנראה לא מבוטלת).
לא כל כך ברור כל הסיפור הזה,
בהחלט אפשר ורצוי להביא את בלאט, במיוחד כשהוסבר לו המצב והוא יודע שבאירופה הוא מתחיל מלמטה בהיררכיה והוהלך להילחם על המקום (תוך כדי שהוא יקבל שכר שאין לו סיכוי לקבל בשום מקום אחר).
אבל למה להיכנס לכל ענייני השאלות, סיכום זה חלק מתהליך של עסקה ולא כל סיכום מבשיל לחתימת חוזה, דוגמא הכי פשוטה קניה/מכירה של נכס. גם אין פה, איזשהן נסיבות חריגות, לדוגמא הוא לא חיכה חצי שנה להפועל ובזמן הזה ויתר על הצעות דומות...לא ברור ומיותר.
לא כל כך ברור כל הסיפור הזה,
בהחלט אפשר ורצוי להביא את בלאט, במיוחד כשהוסבר לו המצב והוא יודע שבאירופה הוא מתחיל מלמטה בהיררכיה והוהלך להילחם על המקום (תוך כדי שהוא יקבל שכר שאין לו סיכוי לקבל בשום מקום אחר).
אבל למה להיכנס לכל ענייני השאלות, סיכום זה חלק מתהליך של עסקה ולא כל סיכום מבשיל לחתימת חוזה, דוגמא הכי פשוטה קניה/מכירה של נכס. גם אין פה, איזשהן נסיבות חריגות, לדוגמא הוא לא חיכה חצי שנה להפועל ובזמן הזה ויתר על הצעות דומות...לא ברור ומיותר.
-
Niro
- קיבל.ה 3091 לייקים
איזה מהלך הגרמנים עשו עם נעילה של 2 הישראלים הכי טובים אצלהם לשנים קדימה. חבל שאין אצלנו במערכת מישהו עם ראייה לטווח ארוך.
- its-sick
- קיבל.ה 1732 לייקים
הם עשו את זה עם תקציב הזרים שלהם. לא נשאר להם כסף לכלום, תחתית ביורוליג בוודאות.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3276 לייקים
אותי זה לא מעניין אם יקחו פה אליפויות במקומנו
-
lior777
- קיבל.ה 282 לייקים
איזה טמטום בחיי עד כמה הצוות המקצועי הזה יכול להיות הזוי. ישראלי ברמת יורוליג הם רוצים להחתים ולהשאיל לחול.. כאילו יש לנו ישראלים בכירים בשפע.
במיוחד כשיש תיאום ציפיות לגבי כמות דקות באירופה ואי אפשר להגיד לא ידעתי וציפיתי להיות כוכב יורוליג.
מה גם שבלאט הוכיח שהוא כן מתאים את עצמו ומצליח להשתלב.
חד משמעית להביא, במקרה הגרוע יתן 20 דקות בליגה, במקרה הטוב עוד יתן 10-15 דקות לגיטימיות ביורוליג (אם תהיה פרידה מאיטודיס אז בכלל).
מה גם שבלאט הוכיח שהוא כן מתאים את עצמו ומצליח להשתלב.
חד משמעית להביא, במקרה הגרוע יתן 20 דקות בליגה, במקרה הטוב עוד יתן 10-15 דקות לגיטימיות ביורוליג (אם תהיה פרידה מאיטודיס אז בכלל).
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 51 לייקים
ישתחררו מהחוזה של ווקר ויתפנה להם עוד תקציב
- רדנקו
- קיבל.ה 2420 לייקים
לא יאמן שלפי הפרסומים פדרו רוצה את ווקר בריאל.
- its-sick
- קיבל.ה 1732 לייקים
הם ישתתפו בשכר שלו איפה שלא ישחק. לעופר לא אכפת, אבל הם סופרים כל חצי שקל
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1732 לייקים
https://www.ice.co.il/sport_news/news/article/1122415
בלאט כנראה יושאל מהפועל לאירופה
لا إله
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
חייב להגיד שאני לא מבין מה צריך אותו בסכום ההזוי הזה אם הוא לא אצלנו, לא מבין בכלל את העניין, צריכים אותו אצלנוits-sick כתב:https://www.ice.co.il/sport_news/news/article/1122415
-
purvis short
- קיבל.ה 369 לייקים
העניין הוא לא המשכורת. הבעיה שלי היא עם העניין המקצועי:
תמיר בלאט חייב להיות אחד משלושת הרכזים הבכירים של הפועל בעונה הבאה.
- גביזון
- קיבל.ה 5359 לייקים
עזוב משכורת, מה ההגיון בלהביא ולהשאיל אותו? זה משהו שהיינו צריכים לעשות עם בינגהם, בלאט לא כשרון צעיר שצריך להשתפשף ולחזור אלינו לאחר מכן.purvis short כתב:העניין הוא לא המשכורת. הבעיה שלי היא עם העניין המקצועי: