הפועל עונת 26/27

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
purvis short
קיבל.ה  350 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 26 יוני 2026, 14:16 לתומר יש הצעה מירושלים בהרבה כסף. לגבי בר פורסם על התעניינות מצדה של נס ציונה, שיכולה לשלם ולא מעט
יש לו חוזה. אני לא משחרר אותו. ירושלים רוצה? שבתור התחלה תציע תמורתו את זוסמן. נחשוב על זה
ביוניק מאן
קיבל.ה  50 לייקים

purvis short כתב: 26 יוני 2026, 14:38 אם ג'ריאן גרנט אכן משוחרר מפאו, הוא נכנס אצלי לפנקס
לא מתאים לסגל בעיני, אנחנו צריכים רכז שיכול להגיע לצבע ולייצר לאחרים.
בפאו גראנט תמיד היה בסגל לצד 2 רכזים נוספים.

שחנקנים שכן אפשר להביא:

ג׳סטין רובינסון מפריז שעדיין לא חתם בברצלונה - הדיווחים מדברים על כמה מאות אלפי דולרים ביי אוואט.

איפה לונדברג - שהפך שחקן חופשי

נייג׳ל וויליאמס גוס - אם יש לו סעיף שחרור (אם פאו מוציאה את באדיו מולנסיה בביי אוואט אנחנו גם צריכים לעשות פעולות כאלה).
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  799 לייקים

שונא_מכבי כתב: 26 יוני 2026, 14:35 שימו לב שהעניינים יחסית מתנהלים אצלנו בעצלתיים. בטח בהשוואה לקבוצות אחרות ביורוליג לרבות מכבי.
למה זה? מניח שזה בין היתר תלוי בים מדר שצריך להחזיר תשובה האם הוא ממשיך בהפועל או לא…
תנסה להזכר איך התנהל הקיץ שעבר בנוגע להחתמות
היו את השמות המוכרים כמו מיציץ שעופר הכריז שאנחנו בקטע שלהם והיו שמות כמו אוטרו שפשוט קיבלת וולקאם בלי שידעת שמתנהל מומ בכלל
אני סומך על האחראים שיעמידו פה קבוצה.
Red_man
קיבל.ה  2819 לייקים

iamgabormarton כתב: 26 יוני 2026, 19:27
שונא_מכבי כתב: 26 יוני 2026, 14:35 שימו לב שהעניינים יחסית מתנהלים אצלנו בעצלתיים. בטח בהשוואה לקבוצות אחרות ביורוליג לרבות מכבי.
למה זה? מניח שזה בין היתר תלוי בים מדר שצריך להחזיר תשובה האם הוא ממשיך בהפועל או לא…
היו את השמות המוכרים כמו מיציץ שעופר הכריז שאנחנו בקטע שלהם והיו שמות כמו אוטרו שפשוט קיבלת וולקאם בלי שידעת שמתנהל מומ בכלל
בטח שידענו על מו״מ עם אטורו הרבה זמן לפני
Niro
קיבל.ה  3014 לייקים

iamgabormarton כתב: 26 יוני 2026, 19:27
לא היה שם אחד שלא עלה הרבה זמן לפני שחתם.
הוקיץ'
קיבל.ה  9049 לייקים

נכון, אבל זה לא שפורסם על מו"מ ואחרי הרבה זמן הם חתמו. הם סגרו ממש מוקדם ומשום מה הוולקאם היה הרבה זמן אחר כך.
שונא_מכבי
קיבל.ה  265 לייקים

לפחות ממה שאני זוכר היו שמועות כבר בזמן הפיינל פור (שהתבררו כנכונות) שגם בראיינט וגם אוטורו סגרו בהפועל. יתרה מכך, אני זוכר אותי מסתכל בטלוויזיה בפלייאוף הטורקי באנדולו, וממש בוחן את שניהם כי כבר היה ברור שהם חתומים אצלנו.

השנה המצב שונה….אנחנו יודעים שהפועל רוצים את לייל - הסיכויים לזה לטעמי נמוכים ביותר (גם כי הוא רוצה נבא; וגם אם לא ישיג בסוף אז אריות היורוליג רוצות אותו - פנר לדוגמה). מעבר לכך אין מישהו שחתום כנראה וגם אין מישהו שהפועל רוצה ובדרך אלינו…

מזכיר שבראיון של הינאס בחמישיות הוא אישר התעניינות בלייל בלבד - פסל על הדרך את שורטס, הזוניה, ועוד שמות אם אני זוכר נכון.
נערך לאחרונה על ידי שונא_מכבי ב 26 יוני 2026, 22:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  3102 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 26 יוני 2026, 14:16 לתומר יש הצעה מירושלים בהרבה כסף. לגבי בר פורסם על התעניינות מצדה של נס ציונה, שיכולה לשלם ולא מעט
ההצעה לתומר זה מאותה צלחת של הבסיס בחו"ל?

טימור יעבור בחצי כסף לנס ציונה כדי לשחק רק בליגה שזה בדיוק המצב שלו בהפועל?
מקורב לצלחת
קיבל.ה  37 לייקים

ההצעה מירושלים קיימת. לגבי הבסיס בחו''ל, מציע שתשאל את כל המעורבים שההודעה התקבלה בהפתעה גמורה אצל השחקנים והצוות אתמול, בערך שעה לפני אירוע הסיום
ביוניק מאן
קיבל.ה  50 לייקים

יש לתומר חוזה והפועל לא חייבת לשחרר אותו לשום מקום.

אם יעזוב עיקר הנזק יהיה בעיקר תדמיתי.

הוא צריך להבין שלא יהיה לו מקום קבוע ביורוליג
אבל הוא חייב לעשות הכנה גופנית טובה בקיץ, להשתקם מהפציעה - הוא יכול לתרום במשחקים נתונים ולא מעט. גם ביורוליג.
Niro
קיבל.ה  3014 לייקים

פופלינגר מפרסמת שמוטלי בדרך החוצה ושמחפשים גארד שלישי בהיררכיה אחרי מיציץ' ומדר, כשסטורנסקי מועמד. הוא בערך הדבר האחרון שאנחנו צריכים לטעמי, עוד גארד שלא מסוגל לחדור לסל ולא בדיוק ידוע במשחק ההגנה שלו.
purvis short
קיבל.ה  350 לייקים

מקורב לצלחת כתב: 27 יוני 2026, 01:01 ההצעה מירושלים קיימת. לגבי הבסיס בחו''ל, מציע שתשאל את כל המעורבים שההודעה התקבלה בהפתעה גמורה אצל השחקנים והצוות אתמול, בערך שעה לפני אירוע הסיום
אז מה אם יש לו הצעה? יש לו חוזה בהפועל וצריך להגיד לו שיישאר.
שליחת תגובה