כן כמובן שום ביקורת לאנשים שמחרימים את הקבוצה , שלא יבואו גם ככה הם לא אוהדים אמיתיים מה הקטע בלהגיע שהקבוצה לא מצליחה אבל שהיא כן מצליחה לא להגיע זה בדיוק על אותו משקל של אוהדי הצלחות רק הפוך (כמה שזה נשמע הזויי )
הפועל נגד נס ציונה - יום ראשון 20:00 , יד אליהו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2806 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 1810 לייקים
תחדד - זה לא רק להחרים, זה גם לחכות להפסדים/פליטת פה של כל אחד/תאורה בזווית מסוימת שגורמת להיראות למדים פחות אדומים
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7153 לייקים
למה אתם מגיבים?
הרי מלכתחילה זה רק נועד לייצר פרובוקציה.
הרי מלכתחילה זה רק נועד לייצר פרובוקציה.
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
תמיד רציתי לראות את מושקוביץ' בהפועל. אחד האהובים עליי מחוץ להפועל.
יחד, רק יחד! 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
הדיון מיותר,
הרי יש 8,000 מנויים ואין שום בעיה בקהילה.
אנשים חיכו שנים להזדמנות להגיע.
בגלל זה למשחק ״בית״ (עם כניסה חינם לנשים) מגיעים פחות מ3,000 אוהדים.
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
יש קרע בקהילהRed Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 12:37 הדיון מיותר,
הקהילה תתגבר
-
Charlie
- קיבל.ה 1023 לייקים
קרע? יש קבוצה קטנה ודי רעשנית שבחרה להתנתק מהקבוצה ולהתמקד בפיצוץ משחקים חשובים בכדורגל. הרוב המכריע של האוהדים לא מחרים גם אם יש כאלה שבחרו שלא לרכוש מנוי. חלקם מגיע למשחקי בית וחלקם משיג כרטיס למשחקי חוץ , כשיש להם רצון ואפשרות לבוא למשחקים. לקרוא לזה "קרע" זה קצת מוגזם ומשרת את מי שבחר לעזוב והופתע שלא נכנעו לגחמותיו ואפשרו לו לעזוב, עם אנחת רווחה אחרי....בני12 כתב:יש קרע בקהילהRed Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 12:37 הדיון מיותר,
הקהילה תתגבר
מכאן נאחל הצלחה בהמשך הדרך לארגון האוהדים של הכדורגל שנפרד מאיתנו ולא יבוא להיכל מנורה או משחקי החוץ של קבוצת הכדורסל. מאחל להם ולנו לחגוג תואר בכדורגל כבר מחר בערב (ואגב אני לא מצפה מהם לשמוח בזכיה אפשרית של גביע הטוטו בכדורסל בעוד שבועיים בארנה, זה בסדר. כל אחד והעדפותיו).
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
קבוצה קטנה ורעשנית של 5,000 איש מתוך 8,000 המנויים שנטען בפורום הזה שהיו בעונה שעברה(לדעתי היו פחות, אבל עדיין לפחות מחצית לא חידשו).
כל זאת עם הקבוצה הטובה, הנוצצת והעשירה בתולדות המועדון. בעונת יורוליג.
במקום לעבור לחולון לליגה ולהנות מ5,500 באווירה מחשמלת, בצעד שגם יכל לרכך את קיום משחקי היורוליג ביד אליהו, בחרו בשממה באולם של מכבי עם פחות אוהדים ממה שהכיל הדרייב אין. עצוב.
במקום לעבור לחולון לליגה ולהנות מ5,500 באווירה מחשמלת, בצעד שגם יכל לרכך את קיום משחקי היורוליג ביד אליהו, בחרו בשממה באולם של מכבי עם פחות אוהדים ממה שהכיל הדרייב אין. עצוב.
Red Or Dead, אשמח להבין ממך על סמך מה אתה קובע בנחרצות כזאת שיכולנו לעבור לחולון. ממה שאני זוכר שקראתי, לרבות ציטוטים של אנשי חולון כדורסל וגם של ראש העיר חולון, האופציה הזאת לא באמת הייתה קיימת. הם מסרבים לה.
-
Nati
- קיבל.ה 2282 לייקים
תעשה לעצמך טובה ותחליף את הכינוי שלך.Red Or Dead כתב:הדיון מיותר,
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
אם אפשר להביא את וסיליה מיציץ׳ ועוד שחקנים בעשרות מיליוני שקלים לעונה, אני סומך על עושי הקסמים שיכלו לארגן גם האופרציה של מעבר להיכל בחולון. לא רצו, וגם הודו בכך(אה כן, שלחו SMS לראש העיר...)
נ.ב
עדיף 3500 בדרייב אין מ2850 ביד ושם
נ.ב
-
איש גדול
- קיבל.ה 293 לייקים
אבל בדרייב אין לא יהיו 3500Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:16 אם אפשר להביא את וסיליה מיציץ׳ ועוד שחקנים בעשרות מיליוני שקלים לעונה, אני סומך על עושי הקסמים שיכלו לארגן גם האופרציה של מעבר להיכל בחולון. לא רצו, וגם הודו בכך(אה כן, שלחו SMS לראש העיר...)
נ.ב
ברגע שכל המחרימים מסיימים את החרם אז למשחקים כאלה יגיעו הרבה יותר ממה שהדרייב אין יכול להכיל.
שלא נדבר על משחקים גדולים.
הפועל צריכה לשחק ביד אליהו
עופר צריך לסגור את עניין השיפוץ/אולם חדש כבר כי זה מה שהוא הבטיח.
וזהו
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
לא ברור לי עדיין מי אלה המחרימים האלה
מלבד 250-500 אולטראס שהיו מגיעים למשחקים, נגיע עוד 500 שנפגעו מדברים
לא כולכך מבין את המספרים
מלבד 250-500 אולטראס שהיו מגיעים למשחקים, נגיע עוד 500 שנפגעו מדברים
לא כולכך מבין את המספרים
Red Or Dead, אז בוא רק נסכים שלהערתך אפשר היה לעבור לחולון. פשוט קבעת את זה כעובדה מוגמרת - ולי לפחות זה ממש לא ברור שזה היה אכן אפשרי.
וזה עוד לפני שאני נכנס לשאלה העקרונית - האם זה פתרון נכון וטוב לנו.
וזה עוד לפני שאני נכנס לשאלה העקרונית - האם זה פתרון נכון וטוב לנו.
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
רוב מוחלט של מי שלא חידש לא קשור ל'קרע' אלא לעניינים אחרים.
ה'קרע' בקהילה החל אם כבר כשארגון מסויים שם קצוץ על שאר האוהדים וזה קרה שנים ארוכות לפני עופר ינאי, אלא שרוב האוהדים בכלל לא רואים בכלל האוהדים קהילה , לא מתעניינים בקרע או באיחוד אלא לבוא למגרש ולראות משחק, בטח ובטח בכדורסל. תכלס גם הארגון לא התעניין מעולם באחדות עם אף אחד ומבחינתו כל השאר הם אוויר שחייב לסור למרותו , וכשפעם ראשונה קם בעלים או הנהלה שלא רצו לתת לו מה שהתרגל הכריז על קרע חד צדדי מאותו בעלים. לשאר האוהדים אם כבר יש או היה קרע, הוא רק עם בעלים על רקע מעשים שונים ( כמו טביב או סגול, או גם עופר חלקית על רקע השטויות שלו ) ומהאולטראס יש להם בעיקר ייאוש על רקע כל החרא שהם סובלים בגללם
ה'קרע' בקהילה החל אם כבר כשארגון מסויים שם קצוץ על שאר האוהדים וזה קרה שנים ארוכות לפני עופר ינאי, אלא שרוב האוהדים בכלל לא רואים בכלל האוהדים קהילה , לא מתעניינים בקרע או באיחוד אלא לבוא למגרש ולראות משחק, בטח ובטח בכדורסל. תכלס גם הארגון לא התעניין מעולם באחדות עם אף אחד ומבחינתו כל השאר הם אוויר שחייב לסור למרותו , וכשפעם ראשונה קם בעלים או הנהלה שלא רצו לתת לו מה שהתרגל הכריז על קרע חד צדדי מאותו בעלים. לשאר האוהדים אם כבר יש או היה קרע, הוא רק עם בעלים על רקע מעשים שונים ( כמו טביב או סגול, או גם עופר חלקית על רקע השטויות שלו ) ומהאולטראס יש להם בעיקר ייאוש על רקע כל החרא שהם סובלים בגללם
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
כלומר אם הבעלים של חולון היה רוצה לעבור לשחק בדרייב-אין (כשאנחנו עדיין שחקנו שם), כל מה שהוא היה צריך זה לשים לרמי קצת כסף וזהו ?Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:16 אם אפשר להביא את וסיליה מיציץ׳ ועוד שחקנים בעשרות מיליוני שקלים לעונה, אני סומך על עושי הקסמים שיכלו לארגן גם האופרציה של מעבר להיכל בחולון. לא רצו, וגם הודו בכך(אה כן, שלחו SMS לראש העיר...)
נ.ב
זה היה עובר חלק ?
אתה היית מסכים לזה ?
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
צודק, בגלל זה היו יותר אוהדים כשהארגון היה ביציעים, והמספרים בבלומפילד שוברים שיאים ממחזור למחזורjoshsoos כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:33 רוב מוחלט של מי שלא חידש לא קשור ל'קרע' אלא לעניינים אחרים.
בעוד הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הסל, מביאה למשחקי הבית פחות מ3,000 איש כבר שלושה משחקים רצופים.
נו טוב, אולי זה כי הייתה עסקת חטופים לפני שבוע וחצי ואנשים עדיין מתרגשים...
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
גם אתמול היו באים יותר ( ולכן בדרייב אין פחות ) אם זה לא משחק שמגיע אחרי נתניה חוץ ויומיים לפני גמר שוקו, שלא לדבר על הטמטום העצום עם מכירת הכרטיסים. הדרייב אין לא רלוונטי יותר והוא כמו השיפוץ הם ספינים שנועדו להרחיק את הדיון ממה שבאמת קרה וקורה שהיא הזזת/לקיחת הגבינה. עופר יכול לעדכן על מה קורה עם השיפוץ ולספק עוד הצהרה חד משמעית על המחויבות שלו וזה לא יעניין וישנה כלוםאיש גדול כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:21אבל בדרייב אין לא יהיו 3500Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:16 אם אפשר להביא את וסיליה מיציץ׳ ועוד שחקנים בעשרות מיליוני שקלים לעונה, אני סומך על עושי הקסמים שיכלו לארגן גם האופרציה של מעבר להיכל בחולון. לא רצו, וגם הודו בכך(אה כן, שלחו SMS לראש העיר...)
נ.ב
ברגע שכל המחרימים מסיימים את החרם אז למשחקים כאלה יגיעו הרבה יותר ממה שהדרייב אין יכול להכיל.
וזהו
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
ברור, בלומפילד מתפוצץ בגללכם. איך הוא לא התפוצץ ככה כל השנים וגם בשנים טובות כשהייתם שם כל הזמן? מוזר...Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:42צודק, בגלל זה היו יותר אוהדים כשהארגון היה ביציעים, והמספרים בבלומפילד שוברים שיאים ממחזור למחזורjoshsoos כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:33 רוב מוחלט של מי שלא חידש לא קשור ל'קרע' אלא לעניינים אחרים.
בעוד הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הסל, מביאה למשחקי הבית פחות מ3,000 איש כבר שלושה משחקים רצופים.
נו טוב, אולי זה כי הייתה עסקת חטופים לפני שבוע וחצי ואנשים עדיין מתרגשים...
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
בהלם שאתם נכנסים עדיין לויכוח הזה.
יש פה קופי פייסט מהטוויטר שאין לכם סיכוי לצאת ממנו ונועד לדכא אתכם.
פשוט תהנו מה קבוצה כמו שעושה כל אדם שפוי. בין אם במנוי או לא במנוי.
יש פה קופי פייסט מהטוויטר שאין לכם סיכוי לצאת ממנו ונועד לדכא אתכם.
פשוט תהנו מה קבוצה כמו שעושה כל אדם שפוי. בין אם במנוי או לא במנוי.
יחד, רק יחד! 
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
joshsoos כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:44גם אתמול היו באים יותר ( ולכן בדרייב אין פחות ) אם זה לא משחק שמגיע אחרי נתניה חוץ ויומיים לפני גמר שוקו, שלא לדבר על הטמטום העצום עם מכירת הכרטיסים. הדרייב אין לא רלוונטי יותר והוא כמו השיפוץ הם ספינים שנועדו להרחיק את הדיון ממה שבאמת קרה וקורה שהיא הזזת/לקיחת הגבינה. עופר יכול לעדכן על מה קורה עם השיפוץ ולספק עוד הצהרה חד משמעית על המחויבות שלו וזה לא יעניין וישנה כלוםאיש גדול כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:21אבל בדרייב אין לא יהיו 3500Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:16 אם אפשר להביא את וסיליה מיציץ׳ ועוד שחקנים בעשרות מיליוני שקלים לעונה, אני סומך על עושי הקסמים שיכלו לארגן גם האופרציה של מעבר להיכל בחולון. לא רצו, וגם הודו בכך(אה כן, שלחו SMS לראש העיר...)
נ.ב
וזהו
- 7even
- קיבל.ה 3444 לייקים
ראית איזו תשובה מנומקת קיבלת? @joshsoos
עכשיו באמת שאפשר להפסיק את זה כאן ובשאר האשכולות. זה לא באמת ישנה מה תכתוב.
עכשיו באמת שאפשר להפסיק את זה כאן ובשאר האשכולות. זה לא באמת ישנה מה תכתוב.
יחד, רק יחד! 
לא אמרתי שאין בעיה בקהילה.Red Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 12:37 הדיון מיותר,
אמרתי שאכן יש מעט אוהדים לצערי, וזה בגלל אוהדים שמחרימים ולא מגיעים. לוגיקה פשוטה לעניות דעתי.
והפועל נפגעת מזה כנראה, אז חשוב מאוד להגיע! מצופה ממך וממני להגיע, אחרת אנחנו תורמים לפגיעה של אהובתנו.
-
redead
- קיבל.ה 632 לייקים
אני הייתי שמח שמישהו בקבוצה היה אישית מתקשר לכל אחד מאלה שלא חידשו להבין למהRed Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:04 קבוצה קטנה ורעשנית של 5,000 איש מתוך 8,000 המנויים שנטען בפורום הזה שהיו בעונה שעברה(לדעתי היו פחות, אבל עדיין לפחות מחצית לא חידשו).
לא תשכנע אותי שיש מעל 1000 אוהדים שהיו מגיעים קבוע למשחקים (ולא אלה שהיו מגיעים למשחקים הגדולים) שכרגע מחרימים את הקבוצה.
הראש מאיזה 3 וחצי משמתמשים בטוויטר + 10 משתמשים בפייסבוק לא מייצג יותר מה1000 אנשים האלה.
אני יודע אישית אצלי שאחי ואני הילדים שלו לא עושים מנויים נטו בגלל שהם בכדורגל וזה יותר מיידי בשבילם + זה שאין לוז ברור לליגה הזאת.
עוד חבר טוב היה מת לעשות אבל המחיר מאוד גבוה לו.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 347 לייקים
זו בדיוק התשובה הראויה כאשר מסבירים שלא הגיעו אוהדים בגלל שכמה ימים לפני הייתה עסקת חטופים, או כי יומיים אחרי יש גמר גביע הטוטו.
מעניין מה התירוץ הבא, הופעה של אייל גולן הערב בפארק הירקון?
אני לא צריך לשכנע אותך.redead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 17:37אני הייתי שמח שמישהו בקבוצה היה אישית מתקשר לכל אחד מאלה שלא חידשו להבין למהRed Or Dead כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 14:04 קבוצה קטנה ורעשנית של 5,000 איש מתוך 8,000 המנויים שנטען בפורום הזה שהיו בעונה שעברה(לדעתי היו פחות, אבל עדיין לפחות מחצית לא חידשו).
לא תשכנע אותי שיש מעל 1000 אוהדים שהיו מגיעים קבוע למשחקים (ולא אלה שהיו מגיעים למשחקים הגדולים) שכרגע מחרימים את הקבוצה.
הראש מאיזה 3 וחצי משמתמשים בטוויטר + 10 משתמשים בפייסבוק לא מייצג יותר מה1000 אנשים האלה.
אני יודע אישית אצלי שאחי ואני הילדים שלו לא עושים מנויים נטו בגלל שהם בכדורגל וזה יותר מיידי בשבילם + זה שאין לוז ברור לליגה הזאת.
עוד חבר טוב היה מת לעשות אבל המחיר מאוד גבוה לו.
העובדות הן מאוד ברורות, הגיעו פחות מ3,000 אוהדים בכל משחק ביד אליהו העונה.
למשחק חוץ בראשון לציון, אליו בעבר היו נגמרים הכרטיסים תוך 4 דקות, לקח ארבעה ימים למכור פחות מ-300 כאלה.
אתם יודעים מי היו מגיעים גם אם היו בכדורגל יום לפני וגביע הטוטו יומיים אחרי? בדיוק אלו שויתרו עליהם בשביל אלו עם התירוצים מפה ועד אוסטרליה...
-
joshsoos
- קיבל.ה 714 לייקים
איו תשובות ראויות לאנשים מכורים וחסרי מח
Red Or Dead,
מה זה אומר ויתרו עליהם? הפועל תל אביב היא קודם כל של האוהדים שלה. של כולם. ולכן, אף אחד לא מוותר עליכם - כי אין לו יכולת לעשות את זה. זה לא משהו שרשום בטאבו.
מותר שיהיו חילוקי דעות עם הבעלים, זה אפילו די שכיח. ויש המוןןןןן דברים שעופר ינאי כבעלים עשה ועושה שמרתיחים אותי ומרגיזים אותי ושאני מוחה נגדם. אבל שוב - הקבוצה היא לא שלו. היא שלי ושלך ושל כולנו. ולכן, לא חשוב מה הוא עושה ויעשה, אני אמשיך לתמוך בה. כמובן שאפשר לתמוך בה ובמקביל להביע נגדו מחאה. זה יותר מלגיטימי (ושוב, די שכיח בארץ ובעולם). מציע לך ולאחרים לזכור את מה שכולנו מקפידים ואוהבים לשיר במשחקים:
"תמיד אבוא לשיר לך...", "אחרייך הפועל אני בא בכל מצב....".
מה זה אומר ויתרו עליהם? הפועל תל אביב היא קודם כל של האוהדים שלה. של כולם. ולכן, אף אחד לא מוותר עליכם - כי אין לו יכולת לעשות את זה. זה לא משהו שרשום בטאבו.
מותר שיהיו חילוקי דעות עם הבעלים, זה אפילו די שכיח. ויש המוןןןןן דברים שעופר ינאי כבעלים עשה ועושה שמרתיחים אותי ומרגיזים אותי ושאני מוחה נגדם. אבל שוב - הקבוצה היא לא שלו. היא שלי ושלך ושל כולנו. ולכן, לא חשוב מה הוא עושה ויעשה, אני אמשיך לתמוך בה. כמובן שאפשר לתמוך בה ובמקביל להביע נגדו מחאה. זה יותר מלגיטימי (ושוב, די שכיח בארץ ובעולם). מציע לך ולאחרים לזכור את מה שכולנו מקפידים ואוהבים לשיר במשחקים:
-
למה זה טוב
- קיבל.ה 115 לייקים
זה נחמד בתאוריה אבל זה לא יחזיק ורק יגרור עוד בלאגן.שונא_מכבי כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 17:51 Red Or Dead,
אתמול הוזז/הורחק בן אדם שצעק למאמן "למה אתה לא מוציא את מוטלי".. תאר לעצמך מה יקרה כשימחאו נגד עופר.
גם שנה שעברה כהגיעו למשחקי החוץ, מחאו נגדו וזה נגמר בהתגרות קלה מצדו/בקשות מהמשטרה להוציא את מי שקילל אותו ובסתם שיט שואו. תחשוב מה יקרה כשזה יהיה במשחקי בית כאשר עופר הוא מנהל האירוע וזה שמשלם לחברת האבטחה.
אי אפשר להגיד לאנשים לבוא ולמחות כאשר זה לא באמת מתקבל.
שלא יבואו, שלא יעשו טובות, נסתדר בלעדיהם.
גם אני מנוי ועדיין לא הגעתי למשחקי בית מכל מיני סיבות. העונה תתקדם והכמויות ילכו ויגדלו.
באמת שהדיון הזה מוצה, עוד שנה כבר אף אחד לא יזכור את האולטראס.
גם אני מנוי ועדיין לא הגעתי למשחקי בית מכל מיני סיבות. העונה תתקדם והכמויות ילכו ויגדלו.
באמת שהדיון הזה מוצה, עוד שנה כבר אף אחד לא יזכור את האולטראס.
- porthos
- קיבל.ה 188 לייקים
@Red Or Dead
אולי לא אמרו לך את זה, אבל *כל* אוהדי הפועל שווים. אין קאסטות או היררכיה, הבנת?
נשבר הזין כבר ממך ומשכמותך, יאללה תתקדם.
אף אחד לא אוהב את יד אליהו, גם לא עופר בעצמו, אבל קבוצה לא מפקירים.
אם מפריע לך כמות האוהדים, אתה מוזמן לבוא בעצמך יא מפקיר.
אנחנו אוהדי הפועל ואנחנו תומכים בהפועל גם אם לא הכל הוא כפי שנראה לנו.
עכשיו לך תקיא את הרעל האנטי הפועל שלך במקום אחר, שמעתי שמכבי מגייסים עכשיו.
אולי לא אמרו לך את זה, אבל *כל* אוהדי הפועל שווים. אין קאסטות או היררכיה, הבנת?
נשבר הזין כבר ממך ומשכמותך, יאללה תתקדם.
אף אחד לא אוהב את יד אליהו, גם לא עופר בעצמו, אבל קבוצה לא מפקירים.
אם מפריע לך כמות האוהדים, אתה מוזמן לבוא בעצמך יא מפקיר.
אנחנו אוהדי הפועל ואנחנו תומכים בהפועל גם אם לא הכל הוא כפי שנראה לנו.
עכשיו לך תקיא את הרעל האנטי הפועל שלך במקום אחר, שמעתי שמכבי מגייסים עכשיו.
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 671 לייקים
טפי איזה דיבור. צריך לזכור שהחברה שלא מגיעים היה עם הפועל הקיבוץ נען ובאלקנה. בלעדיהם לא היה מיציץ ולא היה יורוליג ולא היתה הפועל (על red or dead אני יכול להעיד גם באופן אישי במשחקים האלה).
תירגעו עם המילים האלה כלפי אחים ליציע. וגם אני מבואס ועצבני מהאירוע הזה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1934 לייקים
גם החברה שמגיעים היו שם. כמוני וכמו עוד אנשים שנמצאים איתי ביד אליהו. היינו מגיעים למיציץ גם בלי אל שכבר במשחק האימון הראשון ניסו ללכת מכות עם שחקני הקבוצה היריבה שהם כולם אוהדי הפועל.אוהד כורסא כתב:טפי איזה דיבור. צריך לזכור שהחברה שלא מגיעים היה עם הפועל הקיבוץ נען ובאלקנה. בלעדיהם לא היה מיציץ ולא היה יורוליג ולא היתה הפועל (על red or dead אני יכול להעיד גם באופן אישי במשחקים האלה).
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
El dudernio
- קיבל.ה 1774 לייקים
זה דיון מפגר אבל כשמגיע אדיןט ועודה פרובוקציה ימצא מי שיגיב לו. קצת פתאטי בעייני לדבר על קהילה מפורקת שכל הודעה שלך היא נגד חברים בקהילה ... כנראה שלמיהו טוב שזה המצב עם הוא שמח מהתוצאהאוהד כורסא כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 20:20 טפי איזה דיבור. צריך לזכור שהחברה שלא מגיעים היה עם הפועל הקיבוץ נען ובאלקנה. בלעדיהם לא היה מיציץ ולא היה יורוליג ולא היתה הפועל (על red or dead אני יכול להעיד גם באופן אישי במשחקים האלה).
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 671 לייקים
אוקי גם נגדנו לא חושב שצריך לכתוב מילים כאלה מגעילות.רדנקו כתב: ↑27 אוקטובר 2025, 20:32גם החברה שמגיעים היו שם. כמוני וכמו עוד אנשים שנמצאים איתי ביד אליהו. היינו מגיעים למיציץ גם בלי אל שכבר במשחק האימון הראשון ניסו ללכת מכות עם שחקני הקבוצה היריבה שהם כולם אוהדי הפועל.אוהד כורסא כתב:טפי איזה דיבור. צריך לזכור שהחברה שלא מגיעים היה עם הפועל הקיבוץ נען ובאלקנה. בלעדיהם לא היה מיציץ ולא היה יורוליג ולא היתה הפועל (על red or dead אני יכול להעיד גם באופן אישי במשחקים האלה).
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
בני12
- קיבל.ה 2110 לייקים
לא מצליח להבין את האובססיה של המחרימים לכמות האוהדים שמגיעים
אתם טוענים שזאת כבר לא הפועל והיא לא מעניינת אז למה מעניין אתכם בכלל כמה מגיעים
זה כמו שאני אתעניין בכמה אוהדים מגיעים למשחקי נס ציונה
וחוץמזה, אם היינו משחקים בדרייב-אין או בחולון
אז זאת כבר לא היתה מכבי באדום?
זאת כבר לא היתה הפועל סופיה?
כבר לא היו לנו 12 זרים ?
החולצה כבר לא היתה כתומה ?
כבר לא היה מעניין אתכם מצבו של השחקן הישראלי ?
אתם טוענים שזאת כבר לא הפועל והיא לא מעניינת אז למה מעניין אתכם בכלל כמה מגיעים
זה כמו שאני אתעניין בכמה אוהדים מגיעים למשחקי נס ציונה
וחוץמזה, אם היינו משחקים בדרייב-אין או בחולון
אז זאת כבר לא היתה מכבי באדום?
זאת כבר לא היתה הפועל סופיה?
כבר לא היו לנו 12 זרים ?
החולצה כבר לא היתה כתומה ?
כבר לא היה מעניין אתכם מצבו של השחקן הישראלי ?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 626 לייקים
תפסיקו לשיר ״אחרייך הפועל, אני בא בכל מצב״, או שתוסיפו ״אלא אם הפועל ביד-אליהו״, אחרת אתם סתם שקרנים.