לויזוס לואיזו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
ר.ש
קיבל.ה  456 לייקים

לויזו צריך לשחק בתור התחלה במקום שאנדה. לא נכון להוציא את טוריאל או אלקוקין מההרכב בשלה הזה
רואה שחורות המקורי
Or_5
קיבל.ה  126 לייקים

ר.ש כתב: 22 ספטמבר 2025, 12:59 לויזו צריך לשחק בתור התחלה במקום שאנדה. לא נכון להוציא את טוריאל או אלקוקין מההרכב בשלה הזה
איך בכלל עולה המחשבה להוציא את טוריאל מההרכב?
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

אחלה לואיזה לואיזה, עושה רושם ילד טוב עם אופי חזק.
לא יודע איך יסתדר הפאזל איתו ועם אלקוקין, מקווה שברדה ימצא עם הדרך לשחק עם שניהם בהרכב כ 8 ו10.
אבל בכל מקרה, שניהם ביחד עם טוריאל, בוסקילה ודאפה, הם כשרון התקפי פוטנציאלי שהיה לנו רק בעונת ליגת האלופות ( ורמוט, ע.ז, שכטר, תמוז, סהר, טועמה. סעמק על הגוטמן הדרעק שלא לקחנו אליפות עם כזה סגל ) והרבה פוטנציאל להזכיר לנו שאפשר גם ליהנות בכדורגל....
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

בגדול אפשר לוותר כרגע על קשר בצד שמאל על הקו. אלקוקין ישחק באמצע ליד לואיזו עם נטייה שמאלה כשליידנאסר על הקו משתף פעולה ושולח כדורים מדויקים פנימה כשצריך. לואיזו באמצע מעל אלקוקין, טוריאל בימין ודאפה באמצע. מאחור שלושה בלמים, פלקאו קרוב לפניהם ומעט ימינה (כדי שלא יהיה בדרך). קרייב מנהל את העניינים לפניו. נשאר לנו בוסקילה על הספסל כקלף משנה משחק. מכניסים אותו ומוציאים אלקוקין/פלקאו ומכניסים מגן ימני. בגדול גם אם מוצאים בעתיד איזה בלם-על זה יחזק את המערך הזה.
נערך לאחרונה על ידי SickleCell ב 23 ספטמבר 2025, 01:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

3 בלמים פיבן ימני ציקו שמאלי ומאייבו באמצע
קו שמאל ליינדר קו ימין טוריאל
קשרים אחוריים פלקאו וקרייב
אלקןקין 10 נטייה שמאל לויזו 10 נטייה ימין ודאפה חלוץ .
מערך כזה יכול ללכת ? זה נשמע מלא שחקנים תקועים באמצע ולאבד את טוריאל שיצטרך לחרוש את הקו במקום להיות סוג של חלוץ שני שאוהב את צד ימין כמו היום.
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

האופציה השנייה זה קרייב 6 ואלקוקין 8 ןלהוריד את פלקאו נראה לי ברדה לא יעשה את זה בחיים
קפבלנקה
קיבל.ה  636 לייקים

לא צריך לחפש בכח מערכים מוזרים שכולם אחד על השני.

יהיו הרחקות, צהובים, פציעות. יהיו מספיק דקות גם ללואיזו וגם לאלקוקין. הוורסטיליות של שניהם מבטיחה את זה.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  521 לייקים

רק לי הוא ממש נראה כמו פדרי?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 23 ספטמבר 2025, 05:01 רק לי הוא ממש נראה כמו פדרי?
שייראה כמו טל בן חיים וישחק כמו פדרי. אני מוכן.
יחד, רק יחד! :heart:
אדום
קיבל.ה  1073 לייקים

מדובר בכלל בדניאל ג'יימס
מינה
קיבל.ה  16 לייקים

דעתי: הדבר הכי טוב שיכול להיות עכשיו לאלקוקין (ברמה האישית אפילו, לא לקבוצה) - זה להיות מחליף ראשון קבוע שנכנס באיזור דקה 70. מעט מהאחריות, הרבה מההזדמנות להשתפר ולמצות פוטנציאל.
אני היחיד שחושב ככה?
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

קפבלנקה כתב: 23 ספטמבר 2025, 01:15 לא צריך לחפש בכח מערכים מוזרים שכולם אחד על השני.

יהיו הרחקות, צהובים, פציעות. יהיו מספיק דקות גם ללואיזו וגם לאלקוקין. הוורסטיליות של שניהם מבטיחה את זה.
יפה אמרת
בנוסף לפציעות והרחקות, הפועל קבוצה צעירה, הפועל קבוצה בבנייה, מאוד יתכן שנראה חוסר יציבות ביכולת בתקופות שונות אצל שחקנים
הפועל בנויה על הורסטיליות בקישור, לשחק עם התפקידים,
קשה פשוט להבין את זה בעולם הפיפא
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

ה11 שהייתי רוצה לראות איתו ועם אלקוקין בהרכב

----------דפאאה-----------
טוריאל----לוזיתוס----בוסקילה
---קורין---אלקוקין----סילבה--
-----------קרייב------------
למקין------------------ליידנר
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

רווי כתב: 23 ספטמבר 2025, 11:03 ה11 שהייתי רוצה לראות איתו ועם אלקוקין בהרכב

שכחת שוער והגנה אבל מסכים לגמרי שאנחנו צריכים לעלות במערך של: 1-3-2-1-3-3-1
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1000 לייקים

SickleCell כתב: 23 ספטמבר 2025, 12:17

האמת שלאאאא שכחחחחתי
OMG עווופררר
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

מינה כתב: 23 ספטמבר 2025, 10:23 דעתי: הדבר הכי טוב שיכול להיות עכשיו לאלקוקין (ברמה האישית אפילו, לא לקבוצה) - זה להיות מחליף ראשון קבוע שנכנס באיזור דקה 70. מעט מהאחריות, הרבה מההזדמנות להשתפר ולמצות פוטנציאל.
אני היחיד שחושב ככה?
מאוד מקווה שכן...
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

מינה כתב: 23 ספטמבר 2025, 10:23 דעתי: הדבר הכי טוב שיכול להיות עכשיו לאלקוקין (ברמה האישית אפילו, לא לקבוצה) - זה להיות מחליף ראשון קבוע שנכנס באיזור דקה 70. מעט מהאחריות, הרבה מההזדמנות להשתפר ולמצות פוטנציאל.
אני היחיד שחושב ככה?
נראה לי קצת פיספסת את האירוע , הוא לא במקום של לקבל הזדמנות פה ושם ולהראות מה הוא יודע ולהשתפר הוא השחקן הכי טוב שלך כל הליגה מדברת עליו
דרסליה
קיבל.ה  57 לייקים

השאלה הגדולה זה אם ברדה יכניס את לוזיו לתוך המערך הקיים וימשיך לרוץ על אותו מערך או אם הוא ישנה את המערך ואת העמידה של השחקנים בשביל לשלב את לוזיו ואלקוקין ביחד ,זה לא פשוט בכלל בשביל מאמן לעשות שינוי במערך ובשיטה שהקבוצה מנצחת ונראת טוב .
עורב
קיבל.ה  11 לייקים

כל האשכול הזה מזכיר לי משום מה את בונדר וקנדה.
dino
קיבל.ה  2909 לייקים

דרסליה כתב: 23 ספטמבר 2025, 12:55
אני היחיד שחושב ככה?
נראה לי קצת פיספסת את האירוע , הוא לא במקום של לקבל הזדמנות פה ושם ולהראות מה הוא יודע ולהשתפר הוא השחקן הכי טוב שלך כל הליגה מדברת עליו
קודם כל הוא לא ההכי טוב שלך, הוא אחלה, בין הברגים החשובים ויכול כמו כולם להיות לפעמים מחליף.
אנחנו צריכים לחשוב דינמי.
יכול להיות שהוא מדי פעם ישחק מאחורה יותר, לפעמים כ10 והקפריסאי יהיה במקום שאנדה סילבה. יש ויש.
זה שאנחנו מתווכחים פה בין טוב לטוב יותר ויש את כל המבחר הזה, זה מראה איפה אנחנו נמצאים כיום. אם ברוח החג נקח את המחשבות הטובות.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  583 לייקים

:o
רווי כתב: 23 ספטמבר 2025, 12:31
SickleCell כתב: 23 ספטמבר 2025, 12:17

--- :o קורין---אלקוקין----סילבה--
האמת שלאאאא שכחחחחתי
:o

זה באמת רגע היסטורי בו המצאת מחדש את הכדורגל ואני humbled שהתאפשר לי להיות חלק מזה.
סמל אישי של משתמש
סימרוטיץ' סבסטיאן
קיבל.ה  98 לייקים

אנחנו צריכים להודות על כל רגע שיש כאב ראש חיובי בסגל הפועל.

היו לנו מספיק ימים שממסמרים להרכב כל נער עם יח"צ וטיפת כישרון כי אין משהו אחר.

העונה ארוכה, יהיו חיסורים, ויש שלד שצריך לייצר כדי שנוכל לחזק אותו נקודתית בעונה הבאה. לא לשכוח שגם לויזו וגם אלקוקין ובכלל כל שחקן בהתקפה שלנו, הוא שחקן ורסטילי שיכול לשחק במספר עמדות. אחלה פרימור וברדה.
אוהבים אותך כולם :hapoel:
Niro
קיבל.ה  1566 לייקים

אני היחיד שחושב ככה?
למה? למה לתת לשחקן בן 21 רק מעט מהאחריות? איך 20 דקות בסוף זה מה שיעזור לו למצות פוטנציאל? הוא צריך להיות מולחם להרכב.
קח כמה דוגמאות מאירופה מהשבוע האחרון- ניקו אוריילי, צעיר מאלקוקין בשנה, פתח בסיטי במשחק חוץ נגד ארסנל. לוקאס ברגוואל, צעיר מאלקוקין בשנתיים, פתח בהרכב בטוטנהאם, ויש עוד עשרות דוגמאות.
מינה
קיבל.ה  16 לייקים

Niro כתב: 23 ספטמבר 2025, 13:40
אני היחיד שחושב ככה?
למה? למה לתת לשחקן בן 21 רק מעט מהאחריות? איך 20 דקות בסוף זה מה שיעזור לו למצות פוטנציאל? הוא צריך להיות מולחם להרכב.
קח כמה דוגמאות מאירופה מהשבוע האחרון- ניקו אוריילי, צעיר מאלקוקין בשנה, פתח בסיטי במשחק חוץ נגד ארסנל. לוקאס ברגוואל, צעיר מאלקוקין בשנתיים, פתח בהרכב בטוטנהאם, ויש עוד עשרות דוגמאות.
לא יודע אם הגיל זה הפקטור הנכון פה. שני השחקנים שהזכרת כבר הוכיחו את עצמם באופן עקבי בחלק השני של העונה הקודמת ובתחילת העונה. כנ״ל לויזו (בכל זאת הנושא הנוכחי), רק שנה מעליו בגיל אבל כבר הוכיח את עצמו בעקביות.
אצלנו יש נטייה להמליך אחרי משחק וחצי טובים ולהעיף ליציע אחרי משחק וחצי פחות טובים. נראה את הפורום אם (חס וחלילה) הוא לא יצליח לעמוד במשימה מול מרכז השדה של ב״שׁ ומכבי.

בכל אופן אני גם מודה ומתוודה - חשבתי שאלקוקין יותר קרוב ל19 מאשר ל21. יכול להיות שהייתי חושב אחרת מראש אם הייתי שם לב לגיל שלו אבל לא יודע.
דולימנגה99
קיבל.ה  110 לייקים

אוהדי הפועל אחרי 3 שנים של הרצת צעירים - "נמאס מהצעירים!! תביאו שחקנים מוכחים לעמדות מפתח"
אוהדי הפועל אחרי 3 משחקים טובים של אלקוקין - "למה אתם הורסים לשחקן את הקריירה??? הוא חייב להיות מולחם להרכב!!"
מה שלא יעשו, מה שלא יקרה, איך שלא תתקדם העונה - פורום שדים ימצא על מה לבכות להתלונן וללכלך
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  596 לייקים

רווי כתב:ה11 שהייתי רוצה לראות איתו ועם אלקוקין בהרכב

אתה במקרה הנכד של שומי?
אז לא ייגמר 4:3, יותר בכיוון של 12:9.
סמל אישי של משתמש
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  525 לייקים

הגיל לא מעניין.
יש כוכבים שבגיל 17 ו 18 פותחים בכל משחק (החלוץ המוביל שלנו בן 18).
אלקוקין היה טוב בעונה הקודמת, והוא פתח נהדר את העונה ואין שום סיבה שבכושר הזה הוא ירד לספסל.

אני מבין את הפאניקה, שנים שלא היה לנו כל כך הרבה איכות ועומק בחלק הקדמי
אלקוקין, לואיזו , בוסקילה , קורין , טוריאל , (סילבה?) אלו שחקנים מאוד מוכשרים ובסופו של דבר מי שטוב ישחק, גיל וניסיון זה שטויות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5668 לייקים

לא יאמן שלפני חודש פתחנו בטוטו נגד ב"ש עם קישור התקפי של למקין רוטמן ורן בנימין ולא הייתה לנו התקפה בכלל ועכשיו לנו על כל עמדה בקישור ההתקפי 2 שחקנים ראויים (לפחות על הנייר).
ההוא מפעם
קיבל.ה  295 לייקים

לויזו לויזו נשמע כמו הכנה לדאבל.

באופן כללי נראה שהמכירה של פאטצ'י פתחה לכולם את התיאבון בליגה
נראה שהרבה קבוצות מנסות לשחזר את זה, לא חייבים 30 מיליון שח גם 15 סוגר פינה.
ולדאבל לויזו יש פוטנציאל יפה לסגור יותר מפינה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
joshsoos
קיבל.ה  554 לייקים

מה שלא מובן לי איתו, זה איך הוא בכלל הגיע לארץ. אז נכון שהוא לא הצליח באפיזודה קצרה בהולנד, ועדיין צעיר עם פוטנציאל צמיחה, מאוד מוכשר, אין בעיה של אופי, התמדה ביכולת בליגה, נסיון באירופה בקבוצה ובנבחרת ושנת חוזה. נשמע מוזר מאוד שלא נמצאה אף קבוצה בליגה טיפה יותר אטרקטיבית משלנו שתיקח עליו 'הימור'. טפו טפו רווח נקי שלנו.
Nati
קיבל.ה  2214 לייקים

דולימנגה99 כתב:אוהדי הפועל אחרי 3 שנים של הרצת צעירים - "נמאס מהצעירים!! תביאו שחקנים מוכחים לעמדות מפתח"
אוהדי הפועל אחרי 3 משחקים טובים של אלקוקין - "למה אתם הורסים לשחקן את הקריירה??? הוא חייב להיות מולחם להרכב!!"
מה שלא יעשו, מה שלא יקרה, איך שלא תתקדם העונה - פורום שדים ימצא על מה לבכות להתלונן וללכלך
שי אייזן זה הדוגמא הכי טובה.
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

אני היחיד שחושב ככה?
אני איתך. לא רואה לנכון להכניס שחקן צעיר להרכב ישר אחרי שנותן משחק אחד טוב. כמו שאם אחרי משחק גרןע לא הייתי רוצה לראות אותו בספסל או יציע. צריך לעשות תהליכים בהדרגה.
אדום לבן
קיבל.ה  50 לייקים

אסון למכבי כתב: 23 ספטמבר 2025, 22:23
אני היחיד שחושב ככה?
אני איתך. לא רואה לנכון להכניס שחקן צעיר להרכב ישר אחרי שנותן משחק אחד טוב. כמו שאם אחרי משחק גרןע לא הייתי רוצה לראות אותו בספסל או יציע. צריך לעשות תהליכים בהדרגה.
משחק אחד טוב? אתה רציני
נגד קש עלה מהספסל ובישל,
נגד ריינה מחצית 2 מהרגע שנכנס שינה משחק
משחק 3 ו4 פתח והיה מצוין בישל וכבש.
קראייב , אלקוקין ולואיזיו חייבים להיות שלישיית הקישור שלנו במשחקים נגד הקבוצות הקטנות לפחות.
Gania23
קיבל.ה  43 לייקים

אדום לבן כתב: 24 ספטמבר 2025, 02:29
אסון למכבי כתב: 23 ספטמבר 2025, 22:23
אני היחיד שחושב ככה?

משחק אחד טוב? אתה רציני
נגד קש עלה מהספסל ובישל,
נגד ריינה מחצית 2 מהרגע שנכנס שינה משחק
משחק 3 ו4 פתח והיה מצוין בישל וכבש.
קראייב , אלקוקין ולואיזיו חייבים להיות שלישיית הקישור שלנו במשחקים נגד הקבוצות הקטנות לפחות.
נכון , נגד הקטנות הייתי גם אולי מנסה את למקין כמגן ימין
אדום ותיק
קיבל.ה  918 לייקים

לואיזוס עדיין לא שיחק דקה, וכבר בונים עליו תילי תילים.
חובת ההוכחה עליו. וההשתלבות שלו בקבוצה שבתהליכי גיבוש כבר חודשיים חשובה מאד.
סומך על ברדה שיידע לשלב אותו כך שהקבוצה תרוויח!
טובת הפועל והישגיה קודמים לפיתוח שחקן זה או אחר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
עידןס
קיבל.ה  26 לייקים

אומנם חג והכל אבל עדיין לא רשום בהתאחדות
אסון למכבי
קיבל.ה  62 לייקים

יש שיר
על הלחן של השיר: זה לא עושה לי כלום. נראה לי סטלוס ואורן חן
שחר
קיבל.ה  1756 לייקים

אונישנקו כתב: 24 ספטמבר 2025, 21:17
וואו. לקחו את השחקן עם השם הכי כיפי ומתגלגל והמציאו לו שיר הכי מוזר ומסובך בעולם שגם עוד 20 שנה הקהל לא יצליח להבין איך לשיר את הפזמון שלו .
Mario
קיבל.ה  376 לייקים

אונישנקו כתב: 24 ספטמבר 2025, 21:17
שיר שחקן ענקקקקקקקקק :bow:
שליחת תגובה