מעדיף את קורין, בוסקילה, טוריאל ואת הקפריסאי עליו בכל מצד.בן לוז כתב:האמת שבהתקפה הם לא רעים בכלל
אנסה זה שחקן שבכיף הייתי לוקח אלינו
אם הוא חלוץ, אז דאפה ואלטמן טובים ממנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעדיף את קורין, בוסקילה, טוריאל ואת הקפריסאי עליו בכל מצד.בן לוז כתב:האמת שבהתקפה הם לא רעים בכלל
אנסה זה שחקן שבכיף הייתי לוקח אלינו
לא הייתי מסתנוור מהגול של אלטמן. כן הייתי מכניס אותו במחצית השנייה.אוגוסטוס היל כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 14:39 הייתי שם באמצע- את אלקוקין וקרייב ונותן לאלטמן לשחק 10 ובוסקילה או סילבה במקום רן בנימין
אז אם הם עולים בהרכב הזה, שזה אמצע לא כזה חזק, אין סיבה שלא נפתח ככה:
מצד אחד לברדה יש נטיות, מצד שני הוא לא עד כדי כך מטומטם שאחרי משחק כל כך טוב של אלקוקין הוא יעדיף את בנימין.
די נו, לברדה יש קבלת החלטות מאוד מוזרה בכל מה שקשור לרן בנימין אבל כבר אי אפשר לעצום עיניים לזה שאלקוקין יודע לעשות את המעט שרן בנימין יודע (לחץ וכושר משחק) ועוד הרבה דברים שהוא לא יודע.
כל מילהרדפוקס כתב:די נו, לברדה יש קבלת החלטות מאוד מוזרה בכל מה שקשור לרן בנימין אבל כבר אי אפשר לעצום עיניים לזה שאלקוקין יודע לעשות את המעט שרן בנימין יודע (לחץ וכושר משחק) ועוד הרבה דברים שהוא לא יודע.
אם הוא לא פותח עם אלקוקין היום הוא לא איתנו.
אני לא מאמין שזה נכון, אבל אם כן זה שפל חדש של טמטום ורגשי נחיתות
איי טולד יוredrony כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 17:24אני לא מאמין שזה נכון, אבל אם כן זה שפל חדש של טמטום ורגשי נחיתות
איזה משאיל את קורין שמע אין לך מושג.
כן אני הבנתי, רק אני באמת חושב שזה lowlife, שניהם.
שמע, במקרים מסויימים רב הנסתר על הגלוי. אני לא יודע לומר בודאות שאין אינטרסים ואם הייתי יודע, כנראה לא הייתי עני.
יש לי מושג, אדון ממציא הכדורגל. קורין במילא כל החיים פצוע, אז שיוכיח את עצמו בעונת השאלה. לא חסר לך קשרים התקפיים, אתה עם טוריאל, לויזו, בוסקילה, אלקוקין, שאנדה סילבה ואלטמן שיכול להיות גם חלוץ וגם 10 .
אולי הוא גם קורא בפורוםהוקיץ' כתב:ברדה אשכרה עלה עם הרכב נכון.
אחרית הימים.
אחלה ברדה.yoni143 כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 19:10 צריך לפתוח עם הכלים ההתקפיים שעומדים ברשותנו כדי להתנפל על אשדוד כבר במחצית הראשונה זה משחק שיכול להצמיד אותנו לטבלה, יש לנו לאבד נקודות במשחקים קשים יותר (סמי עופר בחוץ, דרבי חוץ, באר שבע וטדי בחוץ)
----- טוריאל'---- קרייב--- פלקאו ---שאנדה סילבה
----- אלקוקין----
----דאפה ------
מהספסל-אלטמן, מור בוסקילה וקורין ויזאן נסאר .