חצי גמר מול ירושלים
-
- קיבל.ה 533 לייקים
חייב להיות כאן איזה טריק שמישהו עושה על מישהו
מצד אחד מפרסמים שיש מנויים לפלייאוף למכירה ומצד שני הם שמים שום קישור ושום דבר לא מופיע באתר של לאן..
מצד אחד מפרסמים שיש מנויים לפלייאוף למכירה ומצד שני הם שמים שום קישור ושום דבר לא מופיע באתר של לאן..
-
- קיבל.ה 1477 לייקים
המחירים ביוון ובסרביה הם פי כמה יותר באופן יחסי למדינה מול המחירים של הפועל בפלייאוף. וגם די הפתיע אותיXavi כתב:מחירי כרטיסים בליגות מקבילות באירופה לפי הצ׳אט:
* הוא ציין כמה וכמה פעמים שבשלבי הפלייאוף המחירים גבוהים יותר
-
- קיבל.ה 1477 לייקים
חד משמעית. המחירים לא זולים, אבל מחיר של 150-180 שקל למרכז מגרש למטה, בחצי גמר וגמר פלייאוף לקבוצה הזאת - זה לא זול בכלל וגם די יקר, אבל ממש לא מוגזם.Adam כתב:אוהד הפועל 25 שנים, מכיר את כל השירים, אגיע למשחקים כי אני רוצה לתמוך בקבוצה שלי.
אה ואין לי רולקס, אבל יש לי שעון יפה של קאסיו.
כל בילוי הכי מסריח במדינה הזאת עולה יותר, ואין לו חשיבות של גמר פלייאוף.
אף אחד לא מדבר שבכדורגל דרבי בית רגיל בליגה עולה 100 שקל (כרטיס בודד ללא מנוי) על קבוצה
עם רוחאנה.
אבל אם לבנדובסקי (מוטלי) היה בהפועל - זה היה עולה 200 כמו כלום ואף אחד לא היה מצרצר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1625 לייקים
המחירים למטה הם סבירים. הבעיה היא עם המחירים למעלה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1797 לייקים
אלו מחירים שלרדנקו כתב:המחירים למטה הם סבירים. הבעיה היא עם המחירים למעלה.
בעונה הבאה תקנו מנוי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1625 לייקים
לא מסכים. אבל זה באמת דיון חסר טעם. כל דעה פה היא לגיטימית
מה שאני כן חושב שהמחירים חייבים להיות כאלה שיגרמו לסולד אאוט בלי לחשוב בכלל.
זה הרבה יותר חשוב מההכנסה שהמשחק יביא. וזה לא כל כך קשה.
מה שאני כן חושב שהמחירים חייבים להיות כאלה שיגרמו לסולד אאוט בלי לחשוב בכלל.
זה הרבה יותר חשוב מההכנסה שהמשחק יביא. וזה לא כל כך קשה.
-
- קיבל.ה 907 לייקים
מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
אוהדים שחופרים פה שנים על זה שצריך יותר כסף ואיך נביא עוד ספונסרים, ברגע שיש קבוצה יוקרתית, צריך לשלם בהתאם.
אני אגיד משהו אחר, אם המחירים היו מעל 250 שח הייתי מבין, מדובר בפחות מ200 שח, למשחק חצי גמר בין 2 מהקבוצות הטובות באירופה, במשחק שרוצים לראות עשרות אלפי אוהדים.
כל מי שמשתגע מהמחיר, איבד את זה לגמרי לטעמי. וזה רק טריגר לכעס גדול על משהו אחר
אוהדים שחופרים פה שנים על זה שצריך יותר כסף ואיך נביא עוד ספונסרים, ברגע שיש קבוצה יוקרתית, צריך לשלם בהתאם.
אני אגיד משהו אחר, אם המחירים היו מעל 250 שח הייתי מבין, מדובר בפחות מ200 שח, למשחק חצי גמר בין 2 מהקבוצות הטובות באירופה, במשחק שרוצים לראות עשרות אלפי אוהדים.
-
- קיבל.ה 1262 לייקים
זה הרבה יותר מ200 שקל. למקומות הכי גרועים באולם מוכרים ב180 כשלאורחת מוכרים לאותו יציע בדיוק בצד השני ב100. ליציע במרכז המגרש מוכרים בין 300-500. אני יכול להבין העלאת מחירים אבל אני לא יכול להבין כרטיסים ב500 שקל למרכז המגרש ביציע בקצה למעלה. איך זה אמור להיות בילוי משפחתי בשישי בצהריים אם הורה ושני ילדים זה כבר מעל 500 שקל?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
אתן ספוילר לא יהיה סולד אאוט ולא קרוב לזה והפעם ההנהלה לא תוכל להאשים אף אחד אלא רק את עצמה. לא להיות קרובים לסולד אאוט לחצי גמר פלייאוף זה גרוע מאוד
-
- קיבל.ה 235 לייקים
בחיאת בשביל העניין,
כמה עלה שנה שעברה כרטיס למכבי נגד ירושלים לאותם המקומות?
כמה עלה שנה שעברה כרטיס למכבי נגד ירושלים לאותם המקומות?
-
- קיבל.ה 1797 לייקים
כמה עולה להורה ושני ילדים הצגה בחנוכה?Red_man כתב:זה הרבה יותר מ200 שקל. למקומות הכי גרועים באולם מוכרים ב180 כשלאורחת מוכרים לאותו יציע בדיוק בצד השני ב100. ליציע במרכז המגרש מוכרים בין 300-500. אני יכול להבין העלאת מחירים אבל אני לא יכול להבין כרטיסים ב500 שקל למרכז המגרש ביציע בקצה למעלה. איך זה אמור להיות בילוי משפחתי בשישי בצהריים אם הורה ושני ילדים זה כבר מעל 500 שקל?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
אתן ספוילר לא יהיה סולד אאוט ולא קרוב לזה והפעם ההנהלה לא תוכל להאשים אף אחד אלא רק את עצמה. לא להיות קרובים לסולד אאוט לחצי גמר פלייאוף זה גרוע מאוד
-
- קיבל.ה 527 לייקים
המציאות תוכיח האם זה מחירים סבירים או לא ואם רוצים לראות את המשחק הזה עשרות אלפי אוהדים.Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
-
- קיבל.ה 1262 לייקים
הם הולכים להצגה אחת ולא לשלושה משחקים בפוטנציהNati כתב: ↑18 מאי 2025, 04:12כמה עולה להורה ושני ילדים הצגה בחנוכה?Red_man כתב:זה הרבה יותר מ200 שקל. למקומות הכי גרועים באולם מוכרים ב180 כשלאורחת מוכרים לאותו יציע בדיוק בצד השני ב100. ליציע במרכז המגרש מוכרים בין 300-500. אני יכול להבין העלאת מחירים אבל אני לא יכול להבין כרטיסים ב500 שקל למרכז המגרש ביציע בקצה למעלה. איך זה אמור להיות בילוי משפחתי בשישי בצהריים אם הורה ושני ילדים זה כבר מעל 500 שקל?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
- גביזון
- קיבל.ה 3117 לייקים
כוס אמאמאישלהם, אני בא מרחוק ולא אספיק בזמן הזהadom4 כתב:המשחק הוקדם ל-14:45
Sent from my 22101320G using Tapatalk
משום מה מופיע לי בוולט כרטיס למשחק הראשון עם תאריך של היום.
לעוד מישהו זה ככה?
לעוד מישהו זה ככה?
-
- קיבל.ה 269 לייקים
עשרות אלפים?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
הימור שלי - סולד אאוט לא יהיה, ואם זה יתקרב לשם כנראה שיחולקו לא מעט הזמנות
אם זה קו המחירים אליו הולך המועדון בעונה הבאה, אני חושש שהנהלת הקבוצה תגלה שקבוצה בתקציב של 160 מיליון לא תביא אפילו את כמות המנויים שהייתה בדרייב אין.
-
- קיבל.ה 373 לייקים
-
- קיבל.ה 1797 לייקים
למה הם מחכים עם הכרטיסים למשחק השני?
- רדנקו
- קיבל.ה 1625 לייקים
גם לי מופיע ככה. רק עכשיו ראיתי.
בגלל זה קיבלתי התראה אתמול.
בגלל זה קיבלתי התראה אתמול.
-
- קיבל.ה 1654 לייקים
-
- קיבל.ה 819 לייקים
דרים טים של 160 מיליון שקל תמכור יותר מ-2500 מנויים של הדרייב אין. אבל כל עוד גביע אירופה לא משוחק בישראל - יהיה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לסולד אאוט, גם ברמת מחירים נמוכה יותר.Red Or Dead כתב:עשרות אלפים?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
אם זה קו המחירים אליו הולך המועדון בעונה הבאה, אני חושש שהנהלת הקבוצה תגלה שקבוצה בתקציב של 160 מיליון לא תביא אפילו את כמות המנויים שהייתה בדרייב אין.
בסופו של דבר אנחנו מצויים בעיצומו של תהליך וצריכים סבלנות כשהימשכות המלחמה בוודאי שלא תורמת לתכניות המועדון.
-
- קיבל.ה 269 לייקים
אני חושב שרבים מהמנויים שהיו בדרייב אין והוסבו ליד במהלך השנה, לא ירכשו בעונה הבאה. בנוסף, הרבה אוהדים לא יקנו מנוי במחיר מופקע, כשהם יודעים שיש כרטיסים זמינים לכל משחק(והשנה נמכרו ב50 ש״ח). ברור שיורוליג בישראל משנה את התמונה אבל אנחנו עוד רחוקים משם.Charlie כתב: ↑19 מאי 2025, 11:47דרים טים של 160 מיליון שקל תמכור יותר מ-2500 מנויים של הדרייב אין. אבל כל עוד גביע אירופה לא משוחק בישראל - יהיה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לסולד אאוט, גם ברמת מחירים נמוכה יותר.Red Or Dead כתב:עשרות אלפים?Money כתב: ↑17 מאי 2025, 23:48 מחירים סבירים ביחס לקבוצה שקמה פה.
בסופו של דבר אנחנו מצויים בעיצומו של תהליך וצריכים סבלנות כשהימשכות המלחמה בוודאי שלא תורמת לתכניות המועדון.
-
- קיבל.ה 819 לייקים
אני מסכים בגדול.Red Or Dead כתב:אני חושב שרבים מהמנויים שהיו בדרייב אין והוסבו ליד במהלך השנה, לא ירכשו בעונה הבאה. בנוסף, הרבה אוהדים לא יקנו מנוי במחיר מופקע, כשהם יודעים שיש כרטיסים זמינים לכל משחק(והשנה נמכרו ב50 ש״ח). ברור שיורוליג בישראל משנה את התמונה אבל אנחנו עוד רחוקים משם.Charlie כתב: ↑19 מאי 2025, 11:47דרים טים של 160 מיליון שקל תמכור יותר מ-2500 מנויים של הדרייב אין. אבל כל עוד גביע אירופה לא משוחק בישראל - יהיה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לסולד אאוט, גם ברמת מחירים נמוכה יותר.Red Or Dead כתב: עשרות אלפים?
1. כמו בכדורגל, תמיד תשיג כרטיס למשחק כשתרצה ללכת, אפילו במחיר נמוך.
2. היורוליג בישראל זה גיים צ׳יינג׳ר. אם המפעל ישוחק פה והפועל אכן בונה קבוצה לפיינל פור או לפחות להצלבה, זה משהו שיגרום באזז שיכול להביא להתנפלות על כרטיסים (בין השאר של כל מיני נובורישים שבאים לראות כדורסל אירופי ולהתחכך עם בעלי ממון כמוהם, בלי אהדה להפועל, כמו הבעלים שלנו בזמנו) ולעליית מחירים וכפועל יוצא למכירת מנויים מרשימה.
כל עוד המצב יימשך כמו שהוא - מנוי זה למכורים ולשרוטים בלבד.
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
צריך לפעול תחת הנחת מוצא כלשהי לגבי העונה הבאה , עם תוכניות מגירה , אבל השאיפה היא להתחיל בנהחה שהמשחקים יהיו בארץ.
מצד שני , לדעתי יש פה גם עיניין של להכות על הברזל כשהוא חם , כלומר , המשכות המלחמה וזה שאין משחקים בארץ משפיע גם על מכבי ושם אותם במשבר שמאפשר לנו לסגור פערים שנפתחו במשך מעל לחמישה עשורים בזמן קצר, זה מצריך כרגע יותר השקעה ומאמץ, אבל אם זה יעבור (ואכן יש פה אם) , זה יאפשר לנו לכל הפחות ליישר קו גם לקראת העתיד והסתכל למכבי בגובה העיניים (תקציבית) לאורך זמן.
מצד שני , לדעתי יש פה גם עיניין של להכות על הברזל כשהוא חם , כלומר , המשכות המלחמה וזה שאין משחקים בארץ משפיע גם על מכבי ושם אותם במשבר שמאפשר לנו לסגור פערים שנפתחו במשך מעל לחמישה עשורים בזמן קצר, זה מצריך כרגע יותר השקעה ומאמץ, אבל אם זה יעבור (ואכן יש פה אם) , זה יאפשר לנו לכל הפחות ליישר קו גם לקראת העתיד והסתכל למכבי בגובה העיניים (תקציבית) לאורך זמן.
- רדנקו
- קיבל.ה 1625 לייקים
אני חושב שהפלייאוף הזה היה הזדמנות לעופר לעשות סולד אאוט קל ולגרום לאנשים לקבל תיאבון לעשות מנוי גם בעונה הבאה.
כל מה שהיה צריך זה להציע מחירים נגישים, בעיקר ליציע העליון ולאפשר מחירים מוזלים לאבא ובן וכו'.
העונה בכדורגל למעשה הסתיימה, והריגוש לאפשרות שאולי ניקח אליפות השנה היה יכול למלא את את האולם בקלות.
אני מאוד מקווה שההתעקשות על המחירים הגבוהים מדי לדעתי ביציע העליון לא תגרום לאולם להיות רק 60-70 אחוז מלא.
גם ככה נתקשה מאוד להתמודד עם העידוד של אוהדי מגדל.
כל מה שהיה צריך זה להציע מחירים נגישים, בעיקר ליציע העליון ולאפשר מחירים מוזלים לאבא ובן וכו'.
העונה בכדורגל למעשה הסתיימה, והריגוש לאפשרות שאולי ניקח אליפות השנה היה יכול למלא את את האולם בקלות.
אני מאוד מקווה שההתעקשות על המחירים הגבוהים מדי לדעתי ביציע העליון לא תגרום לאולם להיות רק 60-70 אחוז מלא.
אנשים לא יעשו מנוי אלא אם :
לא יוכלו לשבת איפה שהם רוצים\רגילים (נגיד 5 בבלומפילד ) או אם יהיה פער קטן יחסית בין מנוי לבין המשחקים שחשוב להיות בהם.
כיוון שמעשית כמות המשחקים המעניינים היא קטנה מדי והאולם גדול , ועדיין יהיה ניתן לרכוש כרטיס למשחקים החשובים - אז לא יהיה סולדאוט מינויים גם אם יהיה פלאוף מהסרטים .
עניין של ביקוש והצע
לא יוכלו לשבת איפה שהם רוצים\רגילים (נגיד 5 בבלומפילד ) או אם יהיה פער קטן יחסית בין מנוי לבין המשחקים שחשוב להיות בהם.
כיוון שמעשית כמות המשחקים המעניינים היא קטנה מדי והאולם גדול , ועדיין יהיה ניתן לרכוש כרטיס למשחקים החשובים - אז לא יהיה סולדאוט מינויים גם אם יהיה פלאוף מהסרטים .
עניין של ביקוש והצע
-
- קיבל.ה 964 לייקים
204 ש"ח לאולם, זה בדיוק מה שיביא לכך שאוהדים נוספים לא יקנו כרטיס. גם ככה הרבה מאוד לא קנו את מיני מנוי, שהמחיר בו לכרטיס יהיה זול יותר אם נעלה לגמר. אני באמת לא מבין מי מקבל החלטות כל כך גרועות בקבוצה הזו.
יאללה הביתה!!!
- Red Wolf
- קיבל.ה 897 לייקים
עשו תיקון קל ומחירים מצויינים להורה + ילד / 2
- רדנקו
- קיבל.ה 1625 לייקים
לא חושב שהם כאלה מצויינים ליציע, אבל לאולם הם לחלוטין בסדר.
תיקון נחמד לא יותר מזה
רוב הקהל נשאר עם המחירים ההזויים
רוב הקהל נשאר עם המחירים ההזויים
- הפועל
- קיבל.ה 1724 לייקים
- יצירת קשר:
זה מה שהכי מבאס בכל העיסוק הדבילי הזה. במקום למנף את הוייב המדהים של הזכיה ביורוקאפ כדי ליצור מומנטום לקראת שנה הבאה, אנחנו מתעסקים בשטויות ובשביל מה? רווח תאורטי של עוד כמה עשרות אלפי שקלים ? איוולת מוחלטת.רדנקו כתב: ↑19 מאי 2025, 14:59 אני חושב שהפלייאוף הזה היה הזדמנות לעופר לעשות סולד אאוט קל ולגרום לאנשים לקבל תיאבון לעשות מנוי גם בעונה הבאה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2420 לייקים
224₪ להורה + שני ילדים?
אחלה מחיר!
ולמטה זה 244₪ להורה+2, עוד יותר טוב.
אחלה מחיר!
ולמטה זה 244₪ להורה+2, עוד יותר טוב.
-
- קיבל.ה 2483 לייקים
התגובות של כפויי הטובה ברשתות החברתיות לאחר שינויי המחיר אומרות הכל , הם תמיד יהיו קוץ בתחת לא משנה מה המצב ומה המחיר רק כי הם שונאים את עופר, איףף
-
- קיבל.ה 190 לייקים
מחיר מעולה לצאת איתו לפני שבועיים.
לפני שפרסמו את המיני מנויים למהמרים ואת המחירים למשחק הזה.. אותה דבר כמו הוספת כרטיסי נוער- למה הכול צריך להיות אחרי שאנשים קנו (כמובן עם אפשרות אדיבה לרדוף אחרי הפועל לקבל החזר)
לפני שפרסמו את המיני מנויים למהמרים ואת המחירים למשחק הזה.. אותה דבר כמו הוספת כרטיסי נוער- למה הכול צריך להיות אחרי שאנשים קנו (כמובן עם אפשרות אדיבה לרדוף אחרי הפועל לקבל החזר)
-
- קיבל.ה 117 לייקים
פניתי. ההחזר למי שקננ כרטיס בודד לא למי שקנה מנוי
-
- קיבל.ה 5975 לייקים
לפי דיווחים בטוויטר, נשארו משהו כמו 1300 כרטיסים.
אם זה נכון, יהיה סולד אאוט או קרוב לכך.
אם זה נכון, יהיה סולד אאוט או קרוב לכך.