הלך המומנטום כתב: ↑06 מאי 2025, 00:33
אורי כתב: ↑05 מאי 2025, 12:01
Scofield כתב: ↑05 מאי 2025, 11:52
יום שישי צהריים, משפחות, פלייאוף, אפשרות קלילה למלא את האולם ב30 ש"ח כרטיס - מה שגם ישאיר את קופת המועדון פחות או יותר באותו מצב של עכשיו, אם לא יותר טוב (כי יקנו הרבה יותר כרטיסים, לא נראה לי שצריך להיות גאון שאבא עם 3 ילדים לא שש לקנות כרטיס ב100 ש"ח לעליון).
גם כרטיסי נוער בשביל מה צריך בכלל? ילדים ב100 לעליון. מתכון להצלחה.
אז בטח, למה שיחזרו בהם אחרי ה"מבצע" המטומטם והכושל בהיסטוריה: הרולטה שנקראת "מנוי פלייאוף".
יאללה בהצלחה, ראש בקיר עד סוף העונה, למה למלא את האולם?
הרי אמרנו שזה משתלם לקנות מנוי פלייאוף ומי שלא ייאלץ לקנות במחיר גבוה.
למה להפיק לקחים מזה שכל העונה חצי אולם ריק עם המחירים האלה?
גם אם נגיע לירושלים בחצי/לדרבי בגמר תתעקשו להקשות על התהליך ותמכרו ב200 לכרטיס. לא אתפלא אם גם אז לא בטוח שימלאו את האולם, או בקושי.
תכף יהיו פה תגובות על כמה זה לגיטימי לקחת מחירים כאלה למשחקי פלייאוף ודרבי בגמר שווה גם 300 שקל.
יכלו בקלות ליצור תמונה של אולם מלא.
אח צחי רייכטנשטיין...
למה אין בקבוצה הזאת מישהו אחד שמבין משהו בספורט?
שמע זה פשוט מרתיח אותי העניין הזה של המחירים.
חבורה של מפגרים שלא מפסיקים להחטיא ולקבל החלטות רעות.
מרגיש שזה קצת כמו משחקי מחשב של פעם, שאתה קובע מחיר למשהו והוא מודיע לך כמה יקנו ואז אתה בוחר את המחיר שממנו ייצא לך רווח מקסימלי, היה את זה ברולר קוסטר טייקון אם אני זוכר נכון.
הפועל השנה מתנהלת בדיוק ככה, מניחים שב-100 שקלים הרווח יהיה מקסימלי, אז למה למלא את האולם או לתת לאוהדים תחושה שרוצים אותם אם אפשר להכניס עוד 10,000 שקלים בסוף לקופת המועדון?
אני אפילו לא בטוח כמה זה רווח מקסימלי. אם תכנס למפה בלאן, בכל משחק בין אם זה ליגה או פלייאוף - באותם יציעים עליונים יש בערך את אותה כמות של כרטיסים פנויים תמיד.
הם לא פרסמו שום מידע על כמה מנויי פלייאוף נמכרו אבל יש לי תחושה שלא הרבה בכלל.
גם אם ה100 שקל האלה נותנים להם רווח גדול במעט מאשר למכור במחירים שהכדורגל כשרוצים למלא את בלומפילד (30 שקל, 3 ב100 וכו), כמה זה כבר משמעותי.
מרגיש כמו סתם טמטום/ניתוק/אמרנו שיותר משתלם לקנות מנוי אז נלך ראש בקיר כל העונה.
הם כלכך מנסים ליצור תמונה של יד אליהו מלא וכמה הם מאפשרים לכל אוהד הפועל להגיע, ובסוף דופקים בעצמם את התהליך.
זה פשוט צועק.
שימשיכו לנרמל כרטיסים ב150-200 שקל לקהל הרחב לדרבי. בטח זה עוד יעלה גם.