מנויי פלייאוף

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

Red_man כתב: 20 אפריל 2025, 15:16
Scofield כתב: 20 אפריל 2025, 15:12
Red_man כתב: 20 אפריל 2025, 15:05
עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקל
אין לי מושג איך להעלות לפה תמונה אבל עלה 75 שקל, נוער/חייל/סטודנט. הכרטיס מולי.
עכשיו אין הבחנה בין מנוי נוער/חייל/סטודנט למבוגר וזו הקפיצה.
הייתי אומר שזאת הבהרה חשובה אתה לא חושב?
הבהרה למה? אמרתי שזה המחיר ששילמתי בדרייב אין. כרגע עובדתית לא מבחינים בין נוער/סטודנט למבוגר.
גם לא בזה שהמנוי שלי הוא ליציע מאחורי הסל.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

בני12 כתב: 20 אפריל 2025, 15:21
Scofield כתב: 20 אפריל 2025, 15:12
Red_man כתב: 20 אפריל 2025, 15:05
עלה 100 שקל למשחק 2 בגמר. גם בעונה הסדירה אני בספק רב שכרטיס לדרבי עלה 75 שקל
אין לי מושג איך להעלות לפה תמונה אבל עלה 75 שקל, נוער/חייל/סטודנט. הכרטיס מולי.
עכשיו אין הבחנה בין מנוי נוער/חייל/סטודנט למבוגר וזו הקפיצה.
לא נכון.
יש הנחה של 99 ש"ח למנוי
כן נכון.
מה שאתה אומר לא נכון, כי ה"הנחה" הזו היא למנויי היציע - כלומר מנויי פלייאוף שנמכרים למי שלא מנוי קיים (הנחה של 99 ש"ח מהמנוי של ה700 שקל, שברביעי יעלה 800, לחדשים, למנוי שכולל את רבע הגמר).
אני מנוי, יכול לקנות רק את הכסא שלי, וה"הנחה" הזו לא נוגעת לי.
ואם כבר העלת את ה99 ש"ח האלה, מי ש"נהנה" מזה ויכול לקנות בתעריף שלו הוא מנוי חדש שבעצם מועדף פה על מנוי קיים.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

העובדה שאין הבחנה בין מנויים למקומות שונים במגרש היא לא לענין כי מישהו נדפק פה.
לי יש למשל שני מנויים לאולמות שונים, שעלו מחירים שונים משמעותית.
מנוי פלייאוף לשני המקומות עולה אותו דבר.
למה?
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

פומפה כתב: 20 אפריל 2025, 14:39
רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 14:31 מחיר של 150 ש"ח לדרבי גמר זה לא מחיר לגיטימי?
לדעתי לגמרי. גם יותר מזה.
אין אף משחק בכדורסל הישראלי שצריך לעלות יותר מ-120 שקל לכרטיס. המוצר שאתה מקבל וכל החוויה (מחירים במזנונים, הליך רכישת הכרטיסים, מגרשים, תורים, שוטרים וכו - שחייב לציין שהשניים האחרונים השתפרו פלאים מאז שאין אולטראס) לחלוטין לא מצדיק את הסכומים האלה. תוסיף לזה את עלויות המנוי שמלכתחילה היו יקרות וסינדלו אותנו למרות שאין אירופה. אבל נניח ואני אלך עם מה שאתה אומר לגבי דרבי גמר, שהוא מכל הבחינות משחק כדורסל איכותי ואטרקטיבי, הייתי אומר ניחא למכור ב-120-150 ולא שקל יותר מזה.
כל מחיר מעל זה הוא פשוט ביזיון שאסור להסכים לו.
מחזק ומוסיף שעות משחקים ותאריכים לא ידועים- לדעתי בעיה מספר אחת והזלזול הכי גדול באוהדים שהם הצרכנים של כל החרא הזה בשורה התחתונה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

די כבר עם הקשקוש הזה.
זה לא תלוי בהפועל וכולנו יודעים את זה.
זה ככה כל העונה ואין לקבוצה אפשרות להשפיע על זה.
אתה יכול להיות בטוח בדבר אחד - המשחקים ישוחקו בשעת השיא כלומר בתשע בערב.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 16:39 די כבר עם הקשקוש הזה.
לא האשמתי את הקבוצה בזה.
אמרתי שזה גם גורם מרכזי שמשפיע על הרמה של ה"מוצר" וכתוצאה מכך על המחיר שבעיני לגיטימי לדרוש עבור משחק סידרת חצי גמר או גמר.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  18 לייקים

גם לא אומרים כמה יעלו כרטיסים בודדים. כל ההתנהלות מתחילת העונה (וגם לפני, עם מתווה הפיצויים של אירופה) בנושא כרטיסים ומנויים פשוט לא ברורה ולא הוגנת.
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

איום ונורא. פשוט ככה.
חבל שאוהדים קונים את המנוי הביזיוני הזה בלי לחשוב רגע, מדובר בניצול ציני שלנו. רק מכירות חלשות יכולות להזיז משהו.
אני מתכוון למחות בעניין הזה במשחק הקרוב, אכין איזה שלט. מקווה שיצטרפו אלי.
חתול במגפיים
קיבל.ה  9 לייקים

רדנקו כתב: 20 אפריל 2025, 16:39 די כבר עם הקשקוש הזה.
אני לא חושב שהם משוחקים ב21:00 בגלל שזו שעת השיא - לאחרונה נפל לי האסימון שהשיבוץ של משחקים ב20:50 זה מתוך הנחה שהם יזרמו ישר משם למהדורת הלילה של חדשות הספורט. כנגזרת מזה המשחקים המוקדמים ב18:50 כדי שלא יגלשו אחד עד השני ויתחברו עם מהדורת הערב שמשודרת ב18:00
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

לא יודע מה הסיבה שזו השעה שלהם למשחקים החשובים.
אבל זו השעה לצערי.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

אין אף משחק בכדורסל הישראלי שצריך לעלות יותר מ-120 שקל לכרטיס. המוצר שאתה מקבל וכל החוויה (מחירים במזנונים, הליך רכישת הכרטיסים, מגרשים, תורים, שוטרים וכו - שחייב לציין שהשניים האחרונים השתפרו פלאים מאז שאין אולטראס) לחלוטין לא מצדיק את הסכומים האלה. תוסיף לזה את עלויות המנוי שמלכתחילה היו יקרות וסינדלו אותנו למרות שאין אירופה. אבל נניח ואני אלך עם מה שאתה אומר לגבי דרבי גמר, שהוא מכל הבחינות משחק כדורסל איכותי ואטרקטיבי, הייתי אומר ניחא למכור ב-120-150 ולא שקל יותר מזה.
תחשוב שאם אין אולטראס כבר שנה שעברה, אתה אפילו מארח השנה את משחק 1 בגמר ואם יש צורך גם את משחק 3...ככה שמחיר המנוי פר משחק בכלל יורד :)
אדום-לבן. :heart:
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

רדנקו כתב:העובדה שאין הבחנה בין מנויים למקומות שונים במגרש היא לא לענין כי מישהו נדפק פה.
למה?
לי יש לאולם 9 (רוצים פאקינג 1,004₪)
וליציע 9 (פה רוצים 244₪)
איזה הבדל....

אגב, יציע 9 זה מקומות מסומנים? מישהו יודע?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Nati כתב:עדיין לא הבנתי איפה זה פורסם.
כי אני לא קבלתי אימייל על מכירה של מנוי לפלייאוף.
קיבלתי מייל גם מהפועל עם הפרסום , וגם מייל מלאן שהמקום שמור עם לינק ישירות לדף הרכישה
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

זה לא כמו למכור מיני מנוי לפלייאוף בכדורגל - שם יש 5 משחקי בית בטוחים.

בכל מקרה כתוב בפרסום:

"בעל מנוי, שלא קנה מנוי פלייאוף, עדיין יוכל לקנות כרטיס בודד למקומו הקבוע, וזאת למשך מס' שעות שיוגדרו בעת פתיחת מכירת הכרטיסים במהלך הפלייאוף. לאחר מכן, אפשרות הרכישה תיפתח לכולם. מחיר כרטיס בודד צפוי להיות יקר יותר מהמחיר המשוקף במנוי."
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 20 אפריל 2025, 18:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

הלכת רחוק, אם רוצים ממך 1,004₪ (זה כולל ה5₪ לתרופות של לאן) זה אומר שאתה יושב בשורות 1-5.
שורות 6 ומעלה משלמים 304₪ (כולל לאן).
אם אתה מחפש את הפער הלא סביר , שם הוא נמצא.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

מילפורד כתב:הלכת רחוק, אם רוצים ממך 1,004₪ (זה כולל ה5₪ לתרופות של לאן) זה אומר שאתה יושב בשורות 1-5.
שורות 6 ומעלה משלמים 304₪ (כולל לאן).
אם אתה מחפש את הפער הלא סביר , שם הוא נמצא.
אני מקווה שבקיץ אכן יסכימו להעלות אותי כמה שורות. לא הייתי מנוי בדרייב אין ביהלום, פלטינה או איך שקוראים לזה ב-5 השורות הראשונות.
במעבר למנורה כביכול צ׳יפרו אותי לשורה שלישית, אבל אני לא ביקשתי ולא רציתי. שישאירו אותי בשורה שישית כמו בדרייב אין. פניתי ללאן ולהפועל כשעברנו ליד אליהו ואמרו שבאמצע העונה אין מה לעשות אבל לחזור אליהם ביוני והם ישתדלו להעלות אותי כמה שורות למעלה.

פערים לא נורמליים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

אולם 8-9 שורות 1-5 זה נקרא יציע זהב.
בדרייב אין שילמנו על זה בערך פי 2 מאלו שישבו קצת מעלינו מתוך איזה כוונה לתרום למועדון.
היום הפער הזה עלה לפי 3.3 שזה לא היתה כוונת המשורר מבחינתנו כשבחרנו לשבת שם, האם תהיה לנו אפשרות סבירה להגר קצת למעלה ולרדת לרמה סבירה , זה נראה בקיץ.

להבנתי , הרפרנס למחירים, בטח עכשיו כשאנחנו ביורוליג, זה כמה מכבי גובה על המקומות האלה.
במכבי מנוי לאולם 8/9 עולה כמעט 13 אלף שקל בשנה, למעט השלוש השורות העליונות שלו שעולות משהו כמו 8.5 אלף.
נראה כמה זה יעלה אצלינו ולאיזה יציע נעבור שנה הבאה…
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Charlie כתב:
רדנקו כתב:העובדה שאין הבחנה בין מנויים למקומות שונים במגרש היא לא לענין כי מישהו נדפק פה.
למה?
לי יש לאולם 9 (רוצים פאקינג 1,004₪)
וליציע 9 (פה רוצים 244₪)
איזה הבדל....

אגב, יציע 9 זה מקומות מסומנים? מישהו יודע?
יציע 9 הוא מסומן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

פורום של זקנות טרחניות.
רכשתי מיני מנוי ליציע 9 ב-204 ₪.
מבחינתי, הלוואי ויספיק לשני משחקים- אחד שיוביל ליתרון בחצי גמר (כשאת השני ננצח בחוץ), ושהשני יהיה נצחון על מכבי שיבטיח אליפות.
אם חלילה זה יהיה למשחק אחד- רואה בזה תרומה של 100 ₪ לקבוצה, אחרי העונה המעולה באירופה.
לארגון תרמתי יותר מזה בעבר הרחוק.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 20 אפריל 2025, 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מילפורד כתב: 20 אפריל 2025, 18:49 אולם 8-9 שורות 1-5 זה נקרא יציע זהב.
בדרייב אין שילמנו על זה בערך פי 2 מאלו שישבו קצת מעלינו מתוך איזה כוונה לתרום למועדון.
היום הפער הזה עלה לפי 3.3 שזה לא היתה כוונת המשורר מבחינתנו כשבחרנו לשבת שם, האם תהיה לנו אפשרות סבירה להגר קצת למעלה ולרדת לרמה סבירה , זה נראה בקיץ.

להבנתי , הרפרנס למחירים, בטח עכשיו כשאנחנו ביורוליג, זה כמה מכבי גובה על המקומות האלה.
במכבי מנוי לאולם 8/9 עולה כמעט 13 אלף שקל בשנה, למעט השלוש השורות העליונות שלו שעולות משהו כמו 8.5 אלף.
נראה כמה זה יעלה אצלינו ולאיזה יציע נעבור שנה הבאה…
לא מאמין שיעלה למחירים כאלה.
ואם כן - לא חושב שיהיו מספיק רוכשים במחיר הזה.
אני נמצא באולם 8 שורה לפני אחרונה ואין לי שום כוונה לשלם משהו שאפילו מתקרב לזה. ולדעתי רוב האנשים שם לא ישלמו מחיר כזה למנוי. אז נותר לחכות ולראות.
דרך אגב - צריך לזכור שאנחנו גם אמורים לקבל זיכוי על אירופה במנוי לעונה הבאה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

נחיה ונראה , אני כמובן מקוה שאתה צודק, אבל אני מתחיל להערך לעובדה שאני אצטרך להגר למקום אחר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אני כבר מוכן לזה כי ברור לי שהמנוי יתייקר מעבר למה שאני מוכן לשלם.
אם זה יהיה למקום שאני לא נהנה לשבת בו אני כנראה אוותר על המנוי לחלוטין.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

מילפורד כתב:נחיה ונראה , אני כמובן מקוה שאתה צודק, אבל אני מתחיל להערך לעובדה שאני אצטרך להגר למקום אחר.
ואם לא נוכל לעבור כמה שורות מעל, לאן נהגר? ליציע 8-9? לאולם 7 למשל? ומי אמר שיהיו מושבים למכירה שהרי הוא סולד אאוט כרגע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

אני בגישה של "נגיע לגשר ואז נקפוץ ממנו" , לא דואג מזה כל עוד אין לי מה לעשות נגד זה.
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  18 לייקים

Asafasraf כתב: 20 אפריל 2025, 18:57 פורום של זקנות טרחניות.
רכשתי מיני מנוי ליציע 9 ב-204 ₪.
מבחינתי, הלוואי ויספיק לשני משחקים- אחד שיוביל ליתרון בחצי גמר (כשאת השני ננצח בחוץ), ושהשני יהיה נצחון על מכבי שיבטיח אליפות.
אם חלילה זה יהיה למשחק אחד- רואה בזה תרומה של 100 ₪ לקבוצה, אחרי העונה המעולה באירופה.
לארגון תרמתי יותר מזה בעבר הרחוק.

קודם כל לא כולם זכאים להנחה, ככה שזה 244₪. הרבה מאיתנו שילמנו כבר על מנוי שכולל את אירופה, דמי חברות בעמותה, כרטיסים לגביע ואולי גם מוצרים בחנות. אם ארצה "לתרום" עוד, אקנה עוד מוצרים בחנות.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

OkloHood כתב: 20 אפריל 2025, 18:25
תחשוב שאם אין אולטראס כבר שנה שעברה, אתה אפילו מארח השנה את משחק 1 בגמר ואם יש צורך גם את משחק 3...ככה שמחיר המנוי פר משחק בכלל יורד :)
וואלה, גועל נפש של הודעה. וזה הכי עדין שלי.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

רועי גווארה כתב: 20 אפריל 2025, 22:58
OkloHood כתב: 20 אפריל 2025, 18:25

וואלה, גועל נפש של הודעה. וזה הכי עדין שלי.
מה לא נכון בה?
ומה גועל נפש בה?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

עןד שאלה אחת, אבא פורש
ואת החוזה של בלייקני יממן שאקו

תמונהimage hosting html
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

nirgo כתב: 21 אפריל 2025, 08:08 עןד שאלה אחת, אבא פורש
ואת החוזה של בלייקני יממן שאקו
גל איתן ופלייאוף לאומית זה יותר מרגש.
בעצם, עם המצב כספי בו הסתבר שהשאירו העמותה והפועל טרום עופר...לא בטוח שגם את שמשכורת שלו אפשר היה לממן.
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

כמה רפש ברשתות החברתיות על הפרסום של המנויים לפליאוף זה פשוט דוחה , אז יש קצת. טעויות מה קרה? עופר בנה פה קבוצה ב100 מליון שקל בשביל שתוכלו לשמוח , רק לפניי שבוע הבאנו פאקינג יורוקאפ שזה משהו שלפניי שנתיים לא העזנו לחלום עליו בחלומות הכי ורדים שלנו , פשוט עולב אני ראיתי הודעות כמו "להקיא עליכם " איך אותם " אוהדים " לא מתביישים שרק לפניי שבוע זכינו בהישג הכי גדול בהיסטוריה של המועדון איך ? עצוב מאוד
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 22 אפריל 2025, 09:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אפריל 2025, 01:40 כמה רפש ברשתות החברתיות על הפרסום של המנויים לפליאוף זה פשוט דוחה , אז יש קצת. טעויות מה קרה? עופר בנה פה קבוצה ב100 מליון שקל בשביל שתוכלו לשמוח , רק לפניי שבוע הבאנו פאקינג יורוקאפ שזה משהו שלפניי שנתיים לא העזנו לחלום עליו בחלומות הכי וורדים שלנו , פשוט עולב אני ראיתי הודעות כמו "להקיא עליכם " איך אותם " אוהדים " לא מתביישים שרק לפניי שבוע זכינו בהישג הכי גדול בהיסטוריה של המועדון איך ? עצוב מאוד
לא חדש שבכל טעות יוצאים העכברים מהחורים וזורקים רפש. מאכזב ומגעיל אבל צפוי בהתחשב בהתנהגות מתחילת השנה.
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

יהלום14אדום כתב: 22 אפריל 2025, 08:54
רק הפועל כתב: 22 אפריל 2025, 01:40 כמה רפש ברשתות החברתיות על הפרסום של המנויים לפליאוף זה פשוט דוחה , אז יש קצת. טעויות מה קרה? עופר בנה פה קבוצה ב100 מליון שקל בשביל שתוכלו לשמוח , רק לפניי שבוע הבאנו פאקינג יורוקאפ שזה משהו שלפניי שנתיים לא העזנו לחלום עליו בחלומות הכי וורדים שלנו , פשוט עולב אני ראיתי הודעות כמו "להקיא עליכם " איך אותם " אוהדים " לא מתביישים שרק לפניי שבוע זכינו בהישג הכי גדול בהיסטוריה של המועדון איך ? עצוב מאוד
לא חדש שבכל טעות יוצאים העכברים מהחורים וזורקים רפש. מאכזב ומגעיל אבל צפוי בהתחשב בהתנהגות מתחילת השנה.
אני מופתע לרעה בצורה אחרת , עם הניסנוב בכדורגל כבר היו יותר סבלניים ועוד בלי שום סיבה שזה הזויי , נקווה שזה מעט שעושים רעש של הרבה
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אפריל 2025, 09:46
יהלום14אדום כתב: 22 אפריל 2025, 08:54
אני מופתע לרעה בצורה אחרת , עם הניסנוב בכדורגל כבר היו יותר סבלניים ועוד בלי שום סיבה שזה הזויי , נקווה שזה מעט שעושים רעש של הרבה
כי הניסנובים לא עשו הפוך ממה שאותה קבוצת אנשים רוצה, היו בעלים מחורבנים הרסו את הקבוצה, אבל שמרו על אותם אנשים קרוב.
במקרה של עופר, כל מה שהוא יעשה יהיו כאלה שיצאו עליו, ואלה בד"כ אותם קולות
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

מתוך סקרנות, כמה בעלי מנוי עוד לא רכשו את המנוי פליאוף?
יש לי שני מנויים לאולם 10 (מסומן) וטרם רכשתי...
אני ממש לא אוהב את השיטה
(במקרה של הפסד 2-0 לירושלים זה 300שח לכרטיס 1, במקרה של 2-0 לנו על ירושלים זה 150 לכרטיס)
ותוהה האם מחיר כרטיס לאיזה מהמשחקים יכול לעלות יותר מ-130...
ברור שבמקרה של ניצחון 2-1 נגד ירושלים (תרחיש לא מופרך) המנוי משתלם
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

הדדליין לרכישת מנוי אגב - היום ב10:00
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2313 לייקים

אין פה משהו חד משמעי שמישהו יכול להגיד לך.
לדעתי אם יש משחק 3 נגד ירושלים, ו/או אם משחק 2 נגד מכבי הוא משחק על אליפות, זה יוצא סופר משתלם (בכנות, אם משחק 2 הוא על אליפות אתה לא משלם רק עליו 300₪?).

אני מצאתי את זה שאני משלם מראש ולא מתעסק יותר בחישובים/עניינים האלה, ראש נקי ומפה שיהיה מה שיהיה טוב לי על הנשמה עכשיו.
ואני עוד משלם יותר מפי 3 ממה שאתה צריך (על מקום לא בהרבה יותר טוב) אז אם זה היה 300₪ לא הייתי מתלבט בכלל.
מצד שני, אני הוצאתי סכומים פסיכיים על נסיעות השנה, אז לא יודע אם הייתי מציע למישהו להסתכל עלי כמדד למשהו.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

DavidSheriff9 כתב: 23 אפריל 2025, 08:32 מתוך סקרנות, כמה בעלי מנוי עוד לא רכשו את המנוי פליאוף?
אני ממש לא אוהב את השיטה
(במקרה של הפסד 2-0 לירושלים זה 300שח לכרטיס 1, במקרה של 2-0 לנו על ירושלים זה 150 לכרטיס)
לדעתי (ולצערי) קליל שהם ימכרו ביותר מ-130.
הגעת כבר למחיר הזה במשחקי ליגה.
עכשיו הם מוכרים למנויים ב(נגיד בחישוב של 3 משחקים) 100 ש"ח לכרטיס.
היום ב10:00 מעלים את המחיר ("מדרגה" 2 נקרא לזה)
ומי שקונה כרטיס בודד הודיעו כבר שיהיה מחיר עוד יותר גבוה ("מדרגה" 3).
מתווה מגעיל ומטומטם אבל קניתי בחוסר ברירה כי כנראה שאצטרך לשלם יותר אם לא אקנה.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

קניתי בגלל הדד ליין הבזיוני הזה. בכללי כל המהלך הזה הוא חוצפה מטורפת
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

Scofield כתב: 23 אפריל 2025, 09:41
DavidSheriff9 כתב: 23 אפריל 2025, 08:32 מתוך סקרנות, כמה בעלי מנוי עוד לא רכשו את המנוי פליאוף?
אני ממש לא אוהב את השיטה
לדעתי (ולצערי) קליל שהם ימכרו ביותר מ-130.
הגעת כבר למחיר הזה במשחקי ליגה.
עכשיו הם מוכרים למנויים ב(נגיד בחישוב של 3 משחקים) 100 ש"ח לכרטיס.
היום ב10:00 מעלים את המחיר ("מדרגה" 2 נקרא לזה)
ומי שקונה כרטיס בודד הודיעו כבר שיהיה מחיר עוד יותר גבוה ("מדרגה" 3).
מתווה מגעיל ומטומטם אבל קניתי בחוסר ברירה כי כנראה שאצטרך לשלם יותר אם לא אקנה.
לא רואה מצב שהם מוכרים כרטיס למשחק בודד בפחות מ-150 ש"ח
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  18 לייקים

מילפורד כתב: 23 אפריל 2025, 09:18 (בכנות, אם משחק 2 הוא על אליפות אתה לא משלם רק עליו 300₪?).
ממש לא אמור לעלות ככה ליציע
שליחת תגובה