הפועל עפולה - הפועל תל אביב 15.2, 19:10
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
בינגהם עושה בלוק בלי לקפוץ
איך הוא מחטיא ככ הרבה לייאפים
איך הוא מחטיא ככ הרבה לייאפים
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
די כבר.
לא יכול לראות את נועם יעקב האגואיסט המסריח הזה. עסוק מהרגע שנכנס רק בנקודות של עצמו. אם רגלנד היה משחק בינגהאם היה כבר במחצית הראשונה עם 15 נקודות.
לא מסתכל על שום דבר מלבד הסל.
בינגהאם חוסם, מוסר לו ורץ למתפרצת ונועם אפילו לא מעלה על דעתו למסור לו כדי שיסיים בסל כתמורה על המאמץ שלי בהגנה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
לא יכול לראות את נועם יעקב האגואיסט המסריח הזה. עסוק מהרגע שנכנס רק בנקודות של עצמו. אם רגלנד היה משחק בינגהאם היה כבר במחצית הראשונה עם 15 נקודות.
בינגהאם חוסם, מוסר לו ורץ למתפרצת ונועם אפילו לא מעלה על דעתו למסור לו כדי שיסיים בסל כתמורה על המאמץ שלי בהגנה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
לא סתם בברלי היה המנטור שלורדנקו כתב: ↑15 פברואר 2025, 20:45 די כבר.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אפשר לסכם את המשחק, זה יצטמצם עכשיו בגלל ההרכב:
באנו מאד פצועים, ניהול משחק מצויין של איטודיס, פלטין ורגלנד אדירים
עשינו את זה פשוט מול קבוצה מסוכנת מאד, הגענו מוכנים.
עוד ריבאונד הפועל!
עדיין חסר פה עוד הרבע רוע בקבוצה הרכה הזאת.
יופי הפועל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
באנו מאד פצועים, ניהול משחק מצויין של איטודיס, פלטין ורגלנד אדירים
עשינו את זה פשוט מול קבוצה מסוכנת מאד, הגענו מוכנים.
עוד ריבאונד הפועל!
עדיין חסר פה עוד הרבע רוע בקבוצה הרכה הזאת.
יופי הפועל
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 15 פברואר 2025, 20:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
לדעתי פשוט הוא מנסה להוכיח את עצמו עדיןרדנקו כתב: ↑15 פברואר 2025, 20:45 די כבר.
האחוזי קליעה שלו חייבים להשתפר
החדירה שלו סבירה אבל
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אפילו רויינה שם סל בהתמקמות בצבע
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
4 נקודות, אחלה רויינה שחקן חשוב לנוRed Wolf כתב:רווינה עם שפת גוף קבוקולואית
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אין תלונות, משחק מצוין עם הרכב יחסית חסר
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא נמאס להם כל הקטע של הלא באים ליד אליהו ? הבנו את זה חלאס
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
זה לא יהיה משחק של הפועל אם לא נמצא משהו להתלונן עליו.רדנקו כתב: ↑15 פברואר 2025, 20:45 די כבר.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
על זה? הטוויטר גועש על זה שעופר קיבל מסאז׳ בצוואר על הפרקט באמצע המשחק.מילפורד כתב: ↑15 פברואר 2025, 20:58זה לא יהיה משחק של הפועל אם לא נמצא משהו להתלונן עליו.רדנקו כתב: ↑15 פברואר 2025, 20:45 די כבר.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
משחק טוב של הקבוצה, היו בשידור דיברוים הזויים של אדלשטיין על זה שהקבוצה משחקת כמו עם דדאס וזה רק כשרון , מסכים שבסהכל זה היה צריך להראות טוב יותר אבל עם דדאס לא נראינו ככה (וזה עדיין לא זה כי לא זכינו בתארים )
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כדורסל כמו כדורגל זה כישרון
אם אתה יודע להביא את הכדור לשחקן במקום שבו הכישרון שלו יצא לפועל עשית את שלך.
זה לא באמת משנה עם 30 מסירות עברו לפני אן רק 3
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אתה מדמיין את גולדהאר בסיטואציה הזאת? יעקב שחר? אלונה ברקת? שמעון מזרחי?
אתה באמת לא מבין כמה משונה זה שבעל קבוצה גדולה מקבל מסאז' בספסל של הקבוצה שלו בזמן משחק? באמת באמת?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בסוף זה מתקבל ככה רק בגלל המעבר ליד אליהו , אם זה לא היה קורה אז לא היה סיבה למתנגדים לחגוג על זה , הם מחפשים בכוח על כל שטות
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
הגב שלו תפוס, יש מעסה שזה התפקיד שלו, בלי קשר לזה שהוא זה שמשלם לו את השכר, גם לדדאס היה מותר.
לא מבין מה הבעיה, אם הוא היה יורד לחדר הלבשה זה יותר טוב?
-
- קיבל.ה 100 לייקים
שחררו כבר את ההתעסקות האובססיבית בעופר.
מנתחים סיפורים מתמונה אחת…
מנתחים סיפורים מתמונה אחת…
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
איפה הימים שהיינו מתלוננים על זה שלא שמים כסף לשחקנים יקרים איפה ?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
כן, זו ליצנות לדעתי וזה נראה לא טוב. אבל זה שאנשים משתמשים בזה לקמפיין שלהם לנסות לגרום לעופר לעזוב זה מביך.Mr.china כתב: ↑15 פברואר 2025, 22:32הגב שלו תפוס, יש מעסה שזה התפקיד שלו, בלי קשר לזה שהוא זה שמשלם לו את השכר, גם לדדאס היה מותר.
לא מבין מה הבעיה, אם הוא היה יורד לחדר הלבשה זה יותר טוב?
אם הם חושבים שזה שהם שרים לו שאמא שלו זונה ושימות עם הכסף יגרום לו לעזוב ואחרי זה יזרמו איתם וילכו אחריהם לקבוצה המרגשת שתישאר, הם הוזים.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
התפקיד של המעסה זה לעסות שחקנים למיטב ידיעתי, לא את שאר אנשי המועדון. מעולם לא ראיתי מעסה קבוצה שמטפל במישהו מלבד שחקנים במהלך משחק. אפילו לא מאמן או עוזר מאמן. בטח לא בעלים.
אני מתקשה להבין איך זה התפקיד שלו בכל ללתת מסאז לבעלי המועדון. אז אם עופר יבקש ממנו עכישו לבוא אליו הביתה לתת לו מסאז זה גם במסגרת הגדרת התפקיד? אולי אלי רמלה צריך להביא לו מגבות בבית כשנגמר לו?
זה באמת הזוי שאנחנו בכלל דנים בזה. לא מתקשר בעיניי לשום קמפיין. זה פשוט תקרית משונה מאד, וזה שיש אנשים שצריך להסביר לאנשים שזה משונה ויוצא דופן, זה עוד יותר משונה.
ולשאלה - כן, בחדר הלבשה זה יותר טוב.ואם הוא לא היה יושב שם מלכתחילה זה היה בכלל יותר טוב.
אני מתקשה להבין איך זה התפקיד שלו בכל ללתת מסאז לבעלי המועדון. אז אם עופר יבקש ממנו עכישו לבוא אליו הביתה לתת לו מסאז זה גם במסגרת הגדרת התפקיד? אולי אלי רמלה צריך להביא לו מגבות בבית כשנגמר לו?
זה באמת הזוי שאנחנו בכלל דנים בזה. לא מתקשר בעיניי לשום קמפיין. זה פשוט תקרית משונה מאד, וזה שיש אנשים שצריך להסביר לאנשים שזה משונה ויוצא דופן, זה עוד יותר משונה.
ולשאלה - כן, בחדר הלבשה זה יותר טוב.ואם הוא לא היה יושב שם מלכתחילה זה היה בכלל יותר טוב.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
בהחלט לא פעם ראשונה שמעסה עושה עיסוי לאיש מועדון שאינו שחקן.
בהחלט היה עדיף אם היו יורדים לחדר ההלבשה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אני אענה לך פה כי שאלת כמה הודעות קדימה, אני חושב שאם שניה תסתכל מבחוץ זה כבר אולטרה הזוי לגמרי מה שאתה עושה מזה, לקחת את למקום מאד הזוי, אבל זו דעתי. לפני שבועיים בעבודתי בקופת החולים כשעברתי במסדרון רופאה שאני מכיר ראתה אותי בדרך למטבחון וראתה שאני עם כאבי חזקים בכתף, הכניסה אותי אליה, למרות שזה לא התפקיד שלה, לא ביקשתי, שום דבר, ועשתה לי דיקור יבש, יצאתי לאחר משם לאחר כמה דקות כמו חדש.הפועל כתב:התפקיד של המעסה זה לעסות שחקנים למיטב ידיעתי, לא את שאר אנשי המועדון. מעולם לא ראיתי מעסה קבוצה שמטפל במישהו מלבד שחקנים במהלך משחק. אפילו לא מאמן או עוזר מאמן. בטח לא בעלים.
היא לא אמורה לטפל בי, אלי רמלה לא יגיע אלי עם מגבות.
בבית החולים שאני עבוד בו כשאיש טיפול אחר סובל מבעיה, הפזיותרפיסט עוזר לו בשמחה, זה יכול להיות גם חבר של איש הטיפול , זה נקרא ערבות הדדית, אף אחד לא עושה מזה סיפור. כלום, זה מקובל.
עופר לפי הטלויזיה הגיע עם חם צוואר ואמרו שהצוואר שלו תפוס. הפזיותרפיסט עשה לו עיסוי בדיוק כמו שמקובל וזה סופר בסדר גמור, בין אם הפזיו הציע בעצמו ובין אם עופר ביקש, ככה זה נהוג.
מי שרוצה לחפש סיפורים ימצא גם את הזחל המעשן על הספסל של הפועל.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
המשתמש הפועל, קבל עוד "מי שמחפש מוצא":
זוכר את המשחק מול באר שבע שהפסדנו ביד אליהו? הגיע חצי מהקהל או פחות והיה מקום למי שהקדים לתפוס מקום שהוא לא יושב בו בד"כ, מקום טוב יותר.
אני יושב שורה חמישית, חבר פורום שיושב שורה ראשונה קרא לי לשבת לידו כי היה פנוי. בדרך חזרה מבואס מההפסד אני מקבל וואטסאפים מעוד חבר פורום ותיק מאד פה שצלמוו אותי, עשיתי צילום מסך והעלתי לפייסבוק.
לא ציפיתי אבל קיבלתי גוש של גועל נפש של חרא מאנשים שראו את התמונה שהעלתי בעצמי בפייסבוק, שאמרו בהתלהבות כמוצא שלל רב שעופר סידר לי כרטיסים כי אני לא נגדו ברשתות, אמיתי. לא רק שלא סידרו לי כלום, מעולם לא ביקשתי דבר.
לא משנה מה אמרתי, לא משנה כלום, מי שרוצה יחפש, מי שרוצה יאמין למה שהוא רוצה.
עופר קיבל עיסוי בגלל כאבי גב וזה לא נראה טוב? מזיז.
זוכר את המשחק מול באר שבע שהפסדנו ביד אליהו? הגיע חצי מהקהל או פחות והיה מקום למי שהקדים לתפוס מקום שהוא לא יושב בו בד"כ, מקום טוב יותר.
אני יושב שורה חמישית, חבר פורום שיושב שורה ראשונה קרא לי לשבת לידו כי היה פנוי. בדרך חזרה מבואס מההפסד אני מקבל וואטסאפים מעוד חבר פורום ותיק מאד פה שצלמוו אותי, עשיתי צילום מסך והעלתי לפייסבוק.
לא ציפיתי אבל קיבלתי גוש של גועל נפש של חרא מאנשים שראו את התמונה שהעלתי בעצמי בפייסבוק, שאמרו בהתלהבות כמוצא שלל רב שעופר סידר לי כרטיסים כי אני לא נגדו ברשתות, אמיתי. לא רק שלא סידרו לי כלום, מעולם לא ביקשתי דבר.
לא משנה מה אמרתי, לא משנה כלום, מי שרוצה יחפש, מי שרוצה יאמין למה שהוא רוצה.
עופר קיבל עיסוי בגלל כאבי גב וזה לא נראה טוב? מזיז.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בחייאת סומך תחשוב מה היה קורה אם עופר היה מבקש/מוצע לו עיסוי מהפזיו וזה היה קורא בחדר הלבשה, פופלינגר מדווחת על זה ועוד סיבה לחגיגה הזויה למי שמחפש: עופר לוקח בעל תפקיד שצריך להיות על המגרש עבור השחקנים לצרכיו האישיים.סומך כתב:בהחלט לא פעם ראשונה שמעסה עושה עיסוי לאיש מועדון שאינו שחקן.
אם כבר יש מי שיכל לראות את ההיפך, עופר מגיע למשחק למרות שהוא סובל פיזית והקור בחוץ לא מיטיב עם כאב כזה.
אני אישית לא רואה פה כלום ושום דבר, לא מפה ולא מפה.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אם מישהו יורד עליך ברשת כי באת למשחק, אני מציע בחום לשים עליו ז** אחד גדול ולחסום אותו.
ואני גם יכול לספר איזה תגובות הזויות עלו בסושיאל של ויקיפועל אחרי הדברים הכי תמימים בעולם שמאשימים באג'נדות מפה ועד הודעה חדשה בלי קשר לכלום.. ברור לי שאנשים קצת מחורפנים סביב כל מה שקורה השנה.
כל זה עדיין לא משנה את העובדה שבשורה התחתונה אני מתקשה להעלות בדעתי סיטואציה שבעל קבוצה כלשהי בישראל יושב בספסל ומקבל מסאז וזה לא הופך לדאחקה ברשת (ובצדק). זה משהו יוצא דופן. לא יעזור בית דין.
אולי מי שמחפש מוצא. אבל מי שמתעקש לא לראות גם לא רואה. זה בעיניי יותר תמוה מהדבר עצמו שהוא בתכלס אנקדוטה איזוטרית משעשעת ותו לא.
ואני גם יכול לספר איזה תגובות הזויות עלו בסושיאל של ויקיפועל אחרי הדברים הכי תמימים בעולם שמאשימים באג'נדות מפה ועד הודעה חדשה בלי קשר לכלום.. ברור לי שאנשים קצת מחורפנים סביב כל מה שקורה השנה.
כל זה עדיין לא משנה את העובדה שבשורה התחתונה אני מתקשה להעלות בדעתי סיטואציה שבעל קבוצה כלשהי בישראל יושב בספסל ומקבל מסאז וזה לא הופך לדאחקה ברשת (ובצדק). זה משהו יוצא דופן. לא יעזור בית דין.
אולי מי שמחפש מוצא. אבל מי שמתעקש לא לראות גם לא רואה. זה בעיניי יותר תמוה מהדבר עצמו שהוא בתכלס אנקדוטה איזוטרית משעשעת ותו לא.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
שמע ממליץ לך להירגע ואןלי לישון על זה לילה.. אתה מקצין את הדבר הזה שאם היה קורה 2 מטר ממני לא הייתי בכלל שם לב אליוהפועל כתב: ↑15 פברואר 2025, 23:21 אם מישהו יורד עליך ברשת כי באת למשחק, אני מציע בחום לשים עליו ז** אחד גדול ולחסום אותו.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
איך מקצין? אמרתי בעצמי - אנקדוטה איזוטרית משעשעת.
רק שבתגובה התחילו לספר לי שזה בעצם נורמלי לחלוטין. שזה פשוט משונה מאד בעיניי.
רק שבתגובה התחילו לספר לי שזה בעצם נורמלי לחלוטין. שזה פשוט משונה מאד בעיניי.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
גביזון כתב: ↑15 פברואר 2025, 22:56אני אענה לך פה כי שאלת כמה הודעות קדימה, אני חושב שאם שניה תסתכל מבחוץ זה כבר אולטרה הזוי לגמרי מה שאתה עושה מזה, לקחת את למקום מאד הזוי, אבל זו דעתי. לפני שבועיים בעבודתי בקופת החולים כשעברתי במסדרון רופאה שאני מכיר ראתה אותי בדרך למטבחון וראתה שאני עם כאבי חזקים בכתף, הכניסה אותי אליה, למרות שזה לא התפקיד שלה, לא ביקשתי, שום דבר, ועשתה לי דיקור יבש, יצאתי לאחר משם לאחר כמה דקות כמו חדש.הפועל כתב:התפקיד של המעסה זה לעסות שחקנים למיטב ידיעתי, לא את שאר אנשי המועדון. מעולם לא ראיתי מעסה קבוצה שמטפל במישהו מלבד שחקנים במהלך משחק. אפילו לא מאמן או עוזר מאמן. בטח לא בעלים.
היא לא אמורה לטפל בי, אלי רמלה לא יגיע אלי עם מגבות.
בבית החולים שאני עבוד בו כשאיש טיפול אחר סובל מבעיה, הפזיותרפיסט עוזר לו בשמחה, זה יכול להיות גם חבר של איש הטיפול , זה נקרא ערבות הדדית, אף אחד לא עושה מזה סיפור. כלום, זה מקובל.
עופר לפי הטלויזיה הגיע עם חם צוואר ואמרו שהצוואר שלו תפוס. הפזיותרפיסט עשה לו עיסוי בדיוק כמו שמקובל וזה סופר בסדר גמור, בין אם הפזיו הציע בעצמו ובין אם עופר ביקש, ככה זה נהוג.
מי שרוצה לחפש סיפורים ימצא גם את הזחל המעשן על הספסל של הפועל.

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אתה בכלל לא מחפש אותוהפועל כתב:התפקיד של המעסה זה לעסות שחקנים למיטב ידיעתי, לא את שאר אנשי המועדון. מעולם לא ראיתי מעסה קבוצה שמטפל במישהו מלבד שחקנים במהלך משחק. אפילו לא מאמן או עוזר מאמן. בטח לא בעלים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
וואו, במה אנשים (משועממים) מתעסקים. הכל כל כך דפוק.
-
- קיבל.ה 1488 לייקים
וואי , אני לא סובל כדורסל וכמעט לא כותב בפורום הזה, אבל באמת שאי אפשר להתעלם מהטרחנות הבלתי נסבלת של הסבתות הממורמרות האלה שמתלוננים על השטות הזו של המסז׳…
את מי זה בכלל מעניין ? צאו לעופר ינאי מהצלחת והתחת .. Get a life
Sent from my iPhone using Tapatalk
את מי זה בכלל מעניין ? צאו לעופר ינאי מהצלחת והתחת .. Get a life
Sent from my iPhone using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
זאת אנקדוטה שאני מקווה שנשכח עוד יום וחציגביזון כתב: ↑15 פברואר 2025, 23:19בחייאת סומך תחשוב מה היה קורה אם עופר היה מבקש/מוצע לו עיסוי מהפזיו וזה היה קורא בחדר הלבשה, פופלינגר מדווחת על זה ועוד סיבה לחגיגה הזויה למי שמחפש: עופר לוקח בעל תפקיד שצריך להיות על המגרש עבור השחקנים לצרכיו האישיים.סומך כתב:בהחלט לא פעם ראשונה שמעסה עושה עיסוי לאיש מועדון שאינו שחקן.
אם כבר יש מי שיכל לראות את ההיפך, עופר מגיע למשחק למרות שהוא סובל פיזית והקור בחוץ לא מיטיב עם כאב כזה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נראה לך?סומך כתב:זאת אנקדוטה שאני מקווה שנשכח עוד יום וחציגביזון כתב: ↑15 פברואר 2025, 23:19בחייאת סומך תחשוב מה היה קורה אם עופר היה מבקש/מוצע לו עיסוי מהפזיו וזה היה קורא בחדר הלבשה, פופלינגר מדווחת על זה ועוד סיבה לחגיגה הזויה למי שמחפש: עופר לוקח בעל תפקיד שצריך להיות על המגרש עבור השחקנים לצרכיו האישיים.סומך כתב:בהחלט לא פעם ראשונה שמעסה עושה עיסוי לאיש מועדון שאינו שחקן.
הכניסו את זה לרשימה.
עכשיו על כל משהו קטן יתנו את הרשימה.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
שידפיסו חולצה המשועממיםNati כתב: ↑16 פברואר 2025, 10:12נראה לך?סומך כתב:זאת אנקדוטה שאני מקווה שנשכח עוד יום וחציגביזון כתב: ↑15 פברואר 2025, 23:19 בחייאת סומך תחשוב מה היה קורה אם עופר היה מבקש/מוצע לו עיסוי מהפזיו וזה היה קורא בחדר הלבשה, פופלינגר מדווחת על זה ועוד סיבה לחגיגה הזויה למי שמחפש: עופר לוקח בעל תפקיד שצריך להיות על המגרש עבור השחקנים לצרכיו האישיים.
הכניסו את זה לרשימה.
עכשיו על כל משהו קטן יתנו את הרשימה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
מסכים עם הפועל. אולי זה רק מראית עין. אבל גם לזה יש משמעות במצב הרעש שסובב את המועדון.
ויאמרו שאני טרחן אבל אומר בפעם האלף שהכל מתחיל מזה שעופר יושב מאחורי הספסל. זה באמת לא צריך להיות אצלנו.
זה לא טוב לקבוצה. יש מספיק מקומות לשבת בהם.
ויאמרו שאני טרחן אבל אומר בפעם האלף שהכל מתחיל מזה שעופר יושב מאחורי הספסל. זה באמת לא צריך להיות אצלנו.
זה לא טוב לקבוצה. יש מספיק מקומות לשבת בהם.