חיזוק - שינוי בסגל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

רק הפועל כתב: 17 פברואר 2025, 08:29 ולא שאני באמת. יודע עד כמה זה ריאלי אבל עדיין מעניין , כמה בלדווין מרוויח בפנר ?
אם אני זוכר נכון, הוא מרוויח 2.5 מיליון יורו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

רק הפועל כתב: 17 פברואר 2025, 08:29 ולא שאני באמת. יודע עד כמה זה ריאלי אבל עדיין מעניין , כמה בלדווין מרוויח בפנר ?
5 מליון ל2 עונות, יותר ממה שבברלי הרוויח אצלנו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

תעיף ליציע כתב: 16 פברואר 2025, 09:57 פיני היה מאמן מצוין ואני חלילה לא יכול להעביר גרם ביקורת.
אבל עם כל הכבוד איטודיס מאמן לא פחות טוב ואני אומר
את זה בעדינות.

הבעיה שלנו היא שאין סבלנות.
ס ב ל נ ו ת .
מי שחשב שהפועל תדרוס את כולן לא מבין ספורט קבוצתי.
צודק מאד לגבי סבלנות ולגבי הנסיון של איטודיס
ופיני היה מאמן מצוין, בעיקר בשילוב בלאט שבחר לו שחקנים כי אחכ הוא חא הבריק

וכמובן נאום המוקה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

תעיף ליציע כתב: 16 פברואר 2025, 09:57 פיני היה מאמן מצוין ואני חלילה לא יכול להעביר גרם ביקורת.
את זה בעדינות.

ס ב ל נ ו ת .
100 אחוז צודק.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

תא מרבוטא כתב: 17 פברואר 2025, 09:27
את זה בעדינות.

ס ב ל נ ו ת .
צודק מאד לגבי סבלנות ולגבי הנסיון של איטודיס
ופיני היה מאמן מצוין, בעיקר בשילוב בלאט שבחר לו שחקנים כי אחכ הוא חא הבריק

וכמובן נאום המוקה
גרשון היה מנהל משחק מצוין אבל פחות טוב בלהעביר אימונים ולבחור שחקנים.
בלאט הוא בדיוק הפוך ולכן לצערנו הם היו קטלניים ביחד
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

חושב שאחת הבעיות היא יש לנו שחקנים שאין להם עמדה מובהקת וזה עוד יותר מסבך את המצב
בברלי היה אפשהוא 1.5
פוסטר ובלייקני 2.5
איש משהוא בין 3 ל4
וקבוקלו 4 ל 5

היחידים שהבאמת מובהקים בעמדות שלהם זה מוטלי ורגלנד
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

יש לנו קו אחורי כבד, איטי, נמוך ולא אתלטי. כנ"ל הקו הקדמי בלי אף שחקן הגנה מובהק. בגלל זה גם יוקובאייטיס עשה צחוק מהגארדים שלנו בגביע, ביורוליג עם הגודל והאתלטיות של הגארדים שם משתקים אותו די מהר. לא יודע כמה כסף עופר הולך לשפוך עונה הבאה, אבל אם הוא יעלה מדרגה אז הפנטזיה זה לראות פה את בולדווין וקולסון בקו האחורי, מה גם הם שיחקו בארץ ומכירים את הליגה.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 17 פברואר 2025, 17:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לדעתי בלדווין מגיע לפה בהצעה של 3 מליון , השאלה אם עופר יסכים לשלף סכום כזה , בתאכלס המנייה שלו בירידה כרגע
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

רק הפועל כתב: 17 פברואר 2025, 15:49 לדעתי בלדווין מגיע לפה בהצעה של 3 מליון , השאלה אם עופר יסכים לשלף סכום כזה , בתאכלס המנייה שלו בירידה כרגע
כאחד שמאד מפנטז על זה שהוא או אחד בקליבר אירופי מוכח שלו יבוא, הוא חזר עכשיו מעוד פציעה ארוכה, הוא די פציע.
בפנר מאוכזבים ממנו כי ציפוי ממנו להיות הגו טו גאי שהיה במכבי והוא לא מספק את הסחורה שם.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

אני מאוד רוצה לדעת מי חבר ההנהלה שמעביר לצנציפר הודעות מתוך שיחות מקצועיות, מי בכלל בהנהלה חוץ מעופר והמנכ"ל?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

אשכרה צנצי שרף מקור שלו בשביל להוכיח משהו שאפילו ב"הוכחה" שלו לא נאמר שרוצים להביא אותו
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

Red Wolf כתב: 17 פברואר 2025, 18:36 אשכרה צנצי שרף מקור שלו בשביל להוכיח משהו שאפילו ב"הוכחה" שלו לא נאמר שרוצים להביא אותו
מהאהבל הזה אין לי ציפיות עוד מסיפור אניימה וווסטהאם. לא מבין אבל את חבר ההנהלה הנחמד שמדליף מתוך דיונים מקצועיים. כאילו חסר רעש בקבוצה הזאת.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

Niro כתב: 17 פברואר 2025, 18:33
אני מאוד רוצה לדעת מי חבר ההנהלה שמעביר לצנציפר הודעות מתוך שיחות מקצועיות, מי בכלל בהנהלה חוץ מעופר והמנכ"ל?
לא הבנתי מה הלך פה?
הפוסט של הינאס נמחק?
הינאס אמר משהו לחבר הנהלה ואז אותו חבר הנהלה הדליף לצנציפר?
מה קרה כאן?
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

גביזון כתב: 17 פברואר 2025, 18:45
Niro כתב: 17 פברואר 2025, 18:33
לא הבנתי מה הלך פה?
הפוסט של הינאס נמחק?
הינאס אמר משהו לחבר הנהלה ואז אותו חבר הנהלה הדליף לצנציפר?
מה קרה כאן?
צנציפר ציטט מאיזה מקור בהנהלה מה הינאס חושב על קולסון.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

אני חושב שהוא מחק אבל אפשר סיכום למה שקרה מבחינת המקור?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

רק הפועל כתב: 17 פברואר 2025, 15:49 לדעתי בלדווין מגיע לפה בהצעה של 3 מליון , השאלה אם עופר יסכים לשלף סכום כזה , בתאכלס המנייה שלו בירידה כרגע
ב3 מיליון עדיף להביא את שורטס חיפי וורד מפאריז ונשאר לך עוד עודף
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

יהלום14אדום כתב: 16 פברואר 2025, 19:20
אוהד כורסא כתב: 16 פברואר 2025, 17:38 מה הסיכוי לבונזי קולסון?
ככה סתם עלה לך בדיוק השם הזה?
במחשבה שנייה, יש מצב שoy קרא בפורום, שלח הודעה בקבוצה של החבר'ה ומשם הכל התחיל :evil-grin:
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

shaharot כתב: 17 פברואר 2025, 19:31
ב3 מיליון עדיף להביא את שורטס חיפי וורד מפאריז ונשאר לך עוד עודף
תגזים עוד קצת
טי גי שורטס אחד השחקנים הטובים ביורוליג שכל קבוצות הצמרת רוצות כולל הצהבת, ועוד משהו למרות היותו נמוך קומה (ביחס לכדורסל) בקטע מלחיץ (1.75!) הוא mvp בכל מקום אפשרי אז להגיע להפועל רק ב3 לא נראה לי
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

שורטס מקבל היום חצי מיליון אם אני לא טועה, למרות שהוא שחקן אדיר, בספק אם הגדולות ישימו עליו יותר מ 1.5 מליון יורו לעונה.. זה לא שהוא לקח את הקבוצה שלו לתואר כמו נגיד טייריס רייס בזמנו. הצעה של 2 מיליון לשורטס ואפשר להביא אותו.. ואני רק מתאר לעצמי אם היינו נותנים לו את הכסף של בברלי בתחילת העונה איך הוא היה עוזר לנו.
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

שורטס עם יד קשורה + רטיה על אחת העיניים לא סופר
טייריס רייס.
שחקן הכי אוברייטד בתולדות היורוליג.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

שיחתימו את דני אבדיה במקום תומר, תמיר בלאט במקום בר, ואפשר להחתים גם את פינחס גרשון בתור יועץ לענייני מוקה.
בולדווין ובונזו קולסון? אנשים פה איבדו את זה, בחסות עופר ינאי הברון הידוע. לא רוצה לכתוב מה אני באמת חושב, כי משתמשים פה ייפגעו.

לפנטז על כל מיני קליברים בשעכר הכי גבוה באירופה זה תמיד נחמד, אבל לא צריך שינוי בסגל כרגע. זה סתם יערער את מה שקיים. צריך לדעתי לרוץ עם הקיים עד סוף העונה ולהגיד תודה לעופר על מה שעשה עד עכשיו.

אם עופר רוצה לבזבז עוד מכספו לרוח, אז בבקשה -שיתחיל עם לשים 7 מלש"ח לקרן ערבות מול עמותה במקרה של עזיבת בעלים (+ מלש"ח נוסף לקרן בכל שנה), להוריד מחירי מנויים לעונה הבאה, להגדיל השקעה בשיווק למשפחות וילדים, ולהמתין עם ההחתמות הנוצצות והמופרכות תקציבית לשנה הבאה, כשאיטודיס יבנה קבוצה (מאוזנת בתקווה) מהתחלה. קצת שפיות וסדר עדיפויות, בבקשה...
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

מספיק טלטלות. יש פה סגל נהדר, הכי טוב בליגה. מאמין בו מאד. מאמן מהטובים באירופה.
אני גם לא הייתי עושה כלום.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 18 פברואר 2025, 10:16 שיחתימו את דני אבדיה במקום תומר, תמיר בלאט במקום בר, ואפשר להחתים גם את פינחס גרשון בתור יועץ לענייני מוקה.
בולדווין ובונזו קולסון? אנשים פה איבדו את זה, בחסות עופר ינאי הברון הידוע. לא רוצה לכתוב מה אני באמת חושב, כי משתמשים פה ייפגעו.

לפנטז על כל מיני קליברים בשעכר הכי גבוה באירופה זה תמיד נחמד, אבל לא צריך שינוי בסגל כרגע. זה סתם יערער את מה שקיים. צריך לדעתי לרוץ עם הקיים עד סוף העונה ולהגיד תודה לעופר על מה שעשה עד עכשיו.

אם עופר רוצה לבזבז עוד מכספו לרוח, אז בבקשה -שיתחיל עם לשים 7 מלש"ח לקרן ערבות מול עמותה במקרה של עזיבת בעלים (+ מלש"ח נוסף לקרן בכל שנה), להוריד מחירי מנויים לעונה הבאה, להגדיל השקעה בשיווק למשפחות וילדים, ולהמתין עם ההחתמות הנוצצות והמופרכות תקציבית לשנה הבאה, כשאיטודיס יבנה קבוצה (מאוזנת בתקווה) מהתחלה. קצת שפיות וסדר עדיפויות, בבקשה...
נדמה לי שהוא שם 30 מיליון שקל לעמותה כשקנה את הזכויות שלו בקבוצה. למה בדיוק הוא צריך לשים עכשיו 7 מיליון ש"ח או כל סכום אחר?
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

רדנקו כתב: 18 פברואר 2025, 11:14
קפטן ג'ק כתב: 18 פברואר 2025, 10:16 שיחתימו את דני אבדיה במקום תומר, תמיר בלאט במקום בר, ואפשר להחתים גם את פינחס גרשון בתור יועץ לענייני מוקה.

נדמה לי שהוא שם 30 מיליון שקל לעמותה כשקנה את הזכויות שלו בקבוצה. למה בדיוק הוא צריך לשים עכשיו 7 מיליון ש"ח או כל סכום אחר?
כי בעבר הלא-מאד רחוק הוא איים לנטוש באמצע העונה ולהשאיר את המועדון בפני שוקת שבורה. כולל תרחיש של שחרור שחקנים שיושבים על חוזים כבדים מאד, ולמעשה הרס העונה.
חשוב שתהיה קרן עם ערבות לכך שגם במידה ויחליט פתאום לקום ולעזוב באמצע עונה, לקבוצה ולעמותה עדיין יהיה מרווח נשימה כלכלי שיאפשר פעילות תחרותית למשך המשך העונה ואפילו למשך עונה נוספת עד למציאת רוכש חדש וראוי מבחינת יכולות השקעה.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

הוא גם אמר שישחרר את השחקנים או ימכור אותם למי שירצה.
בשום שלב לא איים או אמר שישאיר את הקבוצה עם חובות לשחקנים.
בדיוק בשביל מרווח הנשימה הכלכלי הזה העמותה קיבלה 30 מיליון ש"ח.
בלי קשר, אם אתה חושב שנמצא רוכש "חדש וראוי" תוך עונה או שתיים או בכלל במקרה שעופר יחליט לברוח, יש לי איזה נסיך ניגרי להכיר לך.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רדנקו כתב: 18 פברואר 2025, 11:26 הוא גם אמר שישחרר את השחקנים או ימכור אותם למי שירצה.
בלי קשר, אם אתה חושב שנמצא רוכש "חדש וראוי" תוך עונה או שתיים או בכלל במקרה שעופר יחליט לברוח, יש לי איזה נסיך ניגרי להכיר לך.
הוא לא יכול לאיים להשאיר את הקבוצה עם חובות לשחקנים כי בחוזה הוא מחויב לשלם את כל החוזים עליהם הוא חתום (בדיוק בשביל למנוע מצב כזה)
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ויכוח מיותר. לא רק שעופר לא עוזב, הוא הכניס שותף ומחפש עוד שותפים ויש לו תכניות גדולות להמשך הדרך.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

חיזוק הסגל צריך לבוא עי הכנסתם ושילובם במשחק של נועם יעקב ובינגהם.
בעיקר אימונים בשקט בלי טיסות וגיבוש משחק שבו שנים מהשלשה - מוטלי, קבוקלו, בינגהם, משחקים ביחד!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

רדנקו כתב: 18 פברואר 2025, 11:14 נדמה לי שהוא שם 30 מיליון שקל לעמותה כשקנה את הזכויות שלו בקבוצה. למה בדיוק הוא צריך לשים עכשיו 7 מיליון ש"ח או כל סכום אחר?
אני די בטוח שאתה טועה, וה30 מיליון היו לתקציב הקבוצה, לא לעמותה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אתה רוצה שעופר ישים כסף בצד למקרה שהוא עצמו עוזב? אמממ... מה?

ולעניין עצמו, לקבוצה הזאת בעיני יש חסרונות נקודתיים שדורשים חיזוק כדי שיהיה לנו סיכוי טוב להתמודד על אליפות. זה לא אומר שצריך לשפוך מיליוני דולרים עד סוף העונה, אבל אם יש כסף אז החיזוק בהחלט נחוץ.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני רוצה את השחקנים הכי טובים שאפשר להביא שישפרו את הקבוצה , עכשיו ובאופן כללי.
אם בעברם שיחקו או לא במכבי , לא מעניין אותי.
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

אדום ותיק כתב: 18 פברואר 2025, 11:48 חיזוק הסגל צריך לבוא עי הכנסתם ושילובם במשחק של נועם יעקב ובינגהם.
בעיקר אימונים בשקט בלי טיסות וגיבוש משחק שבו שנים מהשלשה - מוטלי, קבוקלו, בינגהם, משחקים ביחד!
בול
אם חיזוק אז רק אחרי שהיורוקאפ מסתיים
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

בני12 כתב: 18 פברואר 2025, 11:29
רדנקו כתב: 18 פברואר 2025, 11:26 הוא גם אמר שישחרר את השחקנים או ימכור אותם למי שירצה.
הוא לא יכול לאיים להשאיר את הקבוצה עם חובות לשחקנים כי בחוזה הוא מחויב לשלם את כל החוזים עליהם הוא חתום (בדיוק בשביל למנוע מצב כזה)
טוב, זה באמת לא נושא האשכול, אבל בכל זאת -
אם עופר עוזב באמצע עונה, הוא משחרר מיד שחקנים בחוזים כבדים (כדי שלא יצטרך לשלם את מלוא שכרם עד סוף העונה), והקבוצה נשארת בסגל חסר מאד. העונה הולכת לפח.
וכמובן שבעונה אחרי זה התקציב צונח משמעותית ללא בעלים חדשים ואמידים מאד - מה שאומר שהקבוצה ככה"נ מחתימה שחקנים בתקציב אפסי, ובסבירות גבוהה נאבקת למנוע ירידת ליגה.
ולכן חשוב להקים מנגנון ביטחון שימנע תרחיש כזה. אמנם עופר הכניס שותף לאחרונה, אבל בגדול התלות התקציבית של המועדון בעופר היא עצומה. וזה לא בריא. ועופר הוא מוערך מאד אבל גם קריזיונר שיכול פתאום לקום ולעזוב.
דא"ג 'עזיבה' יכול להיות חלילה גם בתרחיש (חלילה) שהבנאדם הולך לעולמו, ונכסיו מועברים לניהול של איזה בא כוח משפטי או אפוטרופוס שמקפיא כל העברה נוספת של כסף למועדון.
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

שמועות לא מבוססות -
ניקולה מירוטיץ' שחקנה של מילאנו נצפה הרגע בשדה התעופה במילאנו עולה על טיסה לתל אביב

לא רואה אותו מגיע אלינו עם העומס בגבוהים, מבאס מאוד אם ירושלים או מכבי
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 18 פברואר 2025, 12:59
אם עופר עוזב באמצע עונה, הוא משחרר מיד שחקנים בחוזים כבדים (כדי שלא יצטרך לשלם את מלוא שכרם עד סוף העונה), והקבוצה נשארת בסגל חסר מאד. העונה הולכת לפח.
וכמובן שבעונה אחרי זה התקציב צונח משמעותית ללא בעלים חדשים ואמידים מאד - מה שאומר שהקבוצה ככה"נ מחתימה שחקנים בתקציב אפסי, ובסבירות גבוהה נאבקת למנוע ירידת ליגה.
ולכן חשוב להקים מנגנון ביטחון שימנע תרחיש כזה. אמנם עופר הכניס שותף לאחרונה, אבל בגדול התלות התקציבית של המועדון בעופר היא עצומה. וזה לא בריא. ועופר הוא מוערך מאד אבל גם קריזיונר שיכול פתאום לקום ולעזוב.
דא"ג 'עזיבה' יכול להיות חלילה גם בתרחיש (חלילה) שהבנאדם הולך לעולמו, ונכסיו מועברים לניהול של איזה בא כוח משפטי או אפוטרופוס שמקפיא כל העברה נוספת של כסף למועדון.
עופר העביר לעמותה 30 מליון ש"ח לצורך העניין הזה.
האם כשעופר יעזוב (אם יעזוב) יישאר משהו בקופה מהכסף הזה זאת שאלה אחרת (חלק מהכסף כבר הוצא על רכישת אסא ת"א)
alma
קיבל.ה  7 לייקים

בני12 כתב: 18 פברואר 2025, 13:27

האם כשעופר יעזוב (אם יעזוב) יישאר משהו בקופה מהכסף הזה זאת שאלה אחרת (חלק מהכסף כבר הוצא על רכישת אסא ת"א)
עופר לא העביר לעמות כסף, הכסף הועבר לחיזוק הקבוצה לפי מפתח שנקבע בהסכם רכישה
ולא הוציאו שקל על הרכישה של אסא
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 18 פברואר 2025, 13:12 שמועות לא מבוססות -
ניקולה מירוטיץ' שחקנה של מילאנו נצפה הרגע בשדה התעופה במילאנו עולה על טיסה לתל אביב

וואווווו
סוגר לנו באופן מושלם את עמדה 4
קבוקלו יכול לחזור לברזיל אם הוא רוצה
lior777
קיבל.ה  190 לייקים

shaharot כתב: 18 פברואר 2025, 14:04
אייבר דה-בונלס כתב: 18 פברואר 2025, 13:12 שמועות לא מבוססות -

וואווווו
סוגר לנו באופן מושלם את עמדה 4
קבוקלו יכול לחזור לברזיל אם הוא רוצה
אבל הוא לא שומר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא הייתי מוותר על קבוקלו בכזו קלות כאילו אין בו כלום , הוא במגמת שיפור במשחקים האחורנים
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

alma כתב: 18 פברואר 2025, 13:51
בני12 כתב: 18 פברואר 2025, 13:27

עופר לא העביר לעמות כסף, הכסף הועבר לחיזוק הקבוצה לפי מפתח שנקבע בהסכם רכישה
ולא הוציאו שקל על הרכישה של אסא
במצגת בזמנו דובר על שני סכומים נפרדים
שליחת תגובה