איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לא העיר אותם?
הוא כמעט הרביץ לשחקנים פיזית בירידה לטיים אאוט. ובצדק כמובן.
כמעט כולם הגיעו לדרבי חוץ שכל התקשורת דיברה עליו שבוע, כאילו הם באים למשחק נגד עפולה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הפסיד לנו גם את אולם וגם את המשחק היום עם ניהול משחק פשוט מזעזע ולא ברור.
אנחנו רואים שיפור במשחק ההתקפי, בעיקר במחצית הראשונות, אלא שההגנה שלנו כל כך נוראית שאנחנו תמיד מחזירים את היריבה למשחק ואז הפאניקה שלנו פשוט גורמת לנו להפסיד משחקים שהיו לנו בידיים. זה פשוט שידור חוזר למה שהיה מול אולם.
חייב להתחיל להעלות את הרמה של ההגנה וזה מתחיל מלתת יותר דקות לשחקנים שומרים, גם אם הם לא מבריקים התקפית.
אין ספק שבלי בברלי הבעיה מחריפה כי הוא אחד הבודדים שהוא גם כוח התקפי וגם כוח הגנתי.

אם היינו כל קבוצה אחרת הייתי אומר שעם הזמן הדברים ישתפרו. הבעיה היא שהכל אצלנו בכזאת פאניקה שאנחנו בקלות יכולים להיכנס לאיזה משבר שקשה יהיה לצאת ממנו.
מהבחינה הזו המבחן של איטודיס יהיה לא רק בלייצב את המערכת מבחינה מקצועית, אלא גם מבחינה מנטלית.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

מה שהכי מבאס אותי מעבר לניהול משחק האיום בעיני, הוא שהייתי בטוח שאיטודיס יתקן צ׳יק צ׳ק את הבעיה העיקרית שלדעתי נותרה, וזה הבלגן בסגל ובהיררכיה, סליחה על הקלישאה. אבל זה נכון. הרוטציות שלנו כל כך מבולגנות כי אין היררכיה ברורה ואין סדר ושיטתיות בניהול הסגל. הכל מרגיש כמו שליפות מהמותן
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אני חושב שזו עוד הוכחה שכדאי להבין ולהפנים היטב - מאמן איננו קוסם , והוא תלוי בעיקר בשחקנים שלו. גם בכדורסל וגם בכדורגל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הקבוצה במקום גרוע מאד של אדישות וחוסר חיבור.
פתחנו את העונה עם הרבה מחויבות והיא די נעלמה, ונשארנו רק עם ערימת כישרון אישי ותו לא.
צריך שינוי דרסטי (וזה לא אומר להחתים עוד שחקנים!!! עופר!!!)
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Money
קיבל.ה  878 לייקים

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מטריד.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

ניהול משחק מזעזע היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

De Niro כתב: 11 דצמבר 2024, 21:19 אני חושב שזו עוד הוכחה שכדאי להבין ולהפנים היטב - מאמן איננו קוסם , והוא תלוי בעיקר בשחקנים שלו. גם בכדורסל וגם בכדורגל.
אתה לא יכול לטעון שאין פה שחקנים טובים אבל , לא ברור למה העסק לא מתחבר פה וזה ממש מייאש
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

נראה שהוא לא סגור על הההיררכיה שלו.
מי שחקן מוביל, מי משני ומי בכלל אפשר שלא ישחק.

שחקנים שלא שותפו כל המשחק, פתאום שיחק וברבע האחרון.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

its-sick כתב: 18 נובמבר 2024, 18:15 כל עוד הוא לא הגיע אלינו הוא מאמן על. מרגע שאשכרה יאמן אותנו בפועל הוא יהפוך בעיני חצי מהפורום למאמן פח שעושה הכל הפוך ממה שצריך.
כמה צדקת ..
גאוני הכדורסל כאן שביקרו את פרנקו כאילו שהוא חמור מאמן שלקח קבוצת נגרים פלוס jb פלוס מקריי משחק מאליפות עכשיו עושים אותו דבר לאיטודיס שקיבל קבוצה מבולגנת עם שחקנים שמחציתם מקבלים פי 3 ממה שהם היו מקבלים במקום אחר
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

קיבל קבוצה ברמת חיבור של חודש אוגוסט. ושם אנחנו נמצאים. זה המצב וזאת האמת.
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

ranjef כתב: 11 דצמבר 2024, 21:42 קיבל קבוצה ברמת חיבור של חודש אוגוסט. ושם אנחנו נמצאים. זה המצב וזאת האמת.
זה לא אומר שאין לו חלק בהפסדים האלה, ניהול משחק הזוי שלו ולא בפעם הראשונה.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רק הפועל כתב: 11 דצמבר 2024, 21:32
De Niro כתב: 11 דצמבר 2024, 21:19 אני חושב שזו עוד הוכחה שכדאי להבין ולהפנים היטב - מאמן איננו קוסם , והוא תלוי בעיקר בשחקנים שלו. גם בכדורסל וגם בכדורגל.
אתה לא יכול לטעון שאין פה שחקנים טובים אבל , לא ברור למה העסק לא מתחבר פה וזה ממש מייאש
השחקנים בכל זמן ובכל ענף קבוצתי טובים כמו התוצאות שלהם כקבוצה. כל שאר המילים , הביקורות , הדעות והתשבוחות שנכתבות בכל מקום שהוא אינן רלוונטיות.
בנקודת הזמן הנוכחית אלו התוצאות שלהם , וזה מה שהשחקנים האלו שווים כקבוצה.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

adom4 כתב:
ranjef כתב: 11 דצמבר 2024, 21:42 קיבל קבוצה ברמת חיבור של חודש אוגוסט. ושם אנחנו נמצאים. זה המצב וזאת האמת.
זה לא אומר שאין לו חלק בהפסדים האלה, ניהול משחק הזוי שלו ולא בפעם הראשונה.
הוא ניסה למצוא פתרונות. איש, קבוקלו וגם מוטלי היו חושך. נזק מוחלט.
אז הוא הוריד אותם וניסה דברים אחרים.
אם היה משאיר אותם היו אומרים איך לא העיף אותם.
לא חושב שהוא תיכנן שבלייזר ישחק 12 דקות.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אני חושב שחוץ ממדר אין שחקן 1 שבכושר סביר.

מה שעצוב שזה משחק שאצה אמור לנצח קל עם קצת יוצר מחויבות בהגנה.

הם לקחו רק 5 זריקוצ יותר ממך.
קלעת באחוזים טובים מהם בכל טווח.

הבעיה היא שהם זרקו מלא שלשות 36, והרבה מהן היו פנויות ההגנה שלנו מחוץ לקשת היא מתחת לכל ביקורת וזה הדבר המרכזי שצריך לשפר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מוטלי לא היה כזה גרוע , לא במיטבו כמובן אבל היה בסדר , עדיין עדיף הרבה על קבוקלו שלא תורם בכלל
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מוטלי היה ב-3 דרגות מתחת למה שהיה לפני שעזב.
בדיוק כמו מנפורד וההשעיה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוא מקבל פה המון כסף , ברור שזה לא פשוט אבל מצופה ממנו לפתור את הבעיות בטח בשכר שהוא מקבל וזה לא נראה בדרך בנתיים שאנחנו מפסידים לקבוצות עם עשירית תקציב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני עדיין מקבל תחושה שהוא באיזשהו טירוף של ״חינוך מחדש״ של כל הקבוצה.
מעביר מסר שאם לא מקשיבים לו , לא אכפת לו להפסיד גם ברמה שבלייזר משחק רבע רביעי בעמדה חמש.
נראה שהוא אשכרה זורק משחקים כרגע כדי לבסס את המסר הזה.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מילפורד כתב: 11 דצמבר 2024, 23:18 אני עדיין מקבל תחושה שהוא באיזשהו טירוף של ״חינוך מחדש״ של כל הקבוצה.
מעביר מסר שאם לא מקשיבים לו , לא אכפת לו להפסיד גם ברמה שבלייזר משחק רבע רביעי בעמדה חמש.
נראה שהוא אשכרה זורק משחקים כרגע כדי לבסס את המסר הזה.
בסוף זה לחובתו אם זה באמת ככה , אם נסיים את העונה הזו בלי תואר ובכדורסל לא טוב הוא לא ימשיך פה לא משנה כמה השם שלו גדול
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

מרגיש לי שהוא עדיין לא מבין חוזקות וחולשות בסגל, המון שחקנים בפוזשנים סו כולד הגנתיים לא אמורים לשחק (ע״ע תומר) הבוקס אוט שלנו בריבאונד הגנה מזעזע, אי אפשר לתת כל הרבה הזדמנויות שניות, חייב חייב לעבוד על זה באימונים, יש לנו שחקנים דווקא חזקים שאמורים לתת לנו ריבאונדים (אגב בברלי כמה שהוא גארד נמוך יחסית נתן לנו העונה המון ריבאונדים בגלל נחישות) שנית נושא הזריקות מחוץ לקשת בהגנה, לא יכול להיות שכל קבוצה תופסת עלינו יום מחוץ לקשת, זה הזוי בקטע דפוק כל תרגיל עובד להם שמסתיים בזריקה פנוייה, ואחרון זה ההישראלים, יש לי הרבה כבוד אבל וואט דה פאק, בכל פוזשנים חשובים יש רוב ישראלי בסגל יש לנו שחקנים זרים מטורפים והסגל ההישראלי המשלים הוא זה שיציל אותנו? אולי ללמד את הזרים שזה שהם מקבלים שכר עתק לא נותן להם דקות קבועות…
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  706 לייקים

אפשר לנסות למנות את דאדאס למאמן ואת איטודיס לעוזר שלו?
Money
קיבל.ה  878 לייקים

כמו שרשמתי פה אתמול, מאוד מטריד.
עצם זה שהקבוצה מתה והמאמן יושב רגל על רגל על הספסל משדר לשחקנים שהוא ויתר על המשחק.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מה שהכי מדאיג זה שבפועל אנחנו לא נראים יותר טוב ממה שהיה עם דדאס , אפילו התוצאות איתו היו יותר מרשימות , אני לא רואה איך הקבוצה הזו יכולה לנצח את גראן קנריה בכלל כרגע לצורך העניין , אפילו לא בטוח לגביי ירושלים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

גם אם תביא את גווארדיולה להפועל כדורגל, אתה לא תראה שינוי דרמטי ב-4 משחקים.
דדאס אימן את הקבוצה מאמצע אפריל עד אמצע יוני, ואז מאוגוסט עד דצמבר. חצי שנה בערך של אימונים.

רק רוצה להעלות פה כמה נקודות לטובת איטודיס ולהגנת סגל השחקנים

איטודיס:
- הגיע לפני שבועיים, את רובם הוא בילה עד כה בטיסות. את האימונים הראשונים בכלל עשו בלי תומר, בר ובלייזר.
- שחקן בכיר בקבוצה שהוא עוגן הגנתי רציני נפצע לו השבוע ל- 6 שבועות קדימה.
- שחקן אחר (ה-שחקן בסגל כן?) חזר אחרי בלאגן שלם איתו ומשחק לראשונה מזה בערך חודש. לא בטוח שהראש שלו עדיין פה.
- הוא עוד לא סגור בדיוק על רוטציות, הוא בקושי שבועיים פה, כן?
- הסגל רחב מאד ומצריך הרבה התאמות.
- עוד לא היה לו משחק בית אחד ראוי לשמו (לא תירוץ, סתם ביאוס).

סגל השחקנים:
- הסגל הזה, שהורכב משחקנים מפה ומשם, משחק ביחד חודשיים וחצי בערך באופן רשמי. לא יותר. חלקו פחות מזה.
- לסיום העונה בישראל יש עוד לפחות חצי שנה (ביורוקאפ - חודש לסיום שלב הבתים)
- שחקן אחד נעלם וחזר, עוד זר הובא לא מזמן, עוד רכז נחת לא מזמן. על שניים-שלושה כל הזמן דיבורים על עזיבה. לא רגוע בגזרה. צריך יציבות.
- הם משחקים בלי מגרש ביתי כמעט עונה שלמה.
- חלק מהם בכל ללא גרו פה תקופה לא קצרה ובילו בעיקר במלונות ומטוסים.
ועוד...

לא תירוצים, לא ניסיון להיאחז במשהו, אלא רק להבין שלפעמים יש סיבות מקלות גם אם מדובר בסגל הכי נוצץ בעולם.
בסופו של דבר גם שחקנים הם בני אדם וכל הדברים האלה משפיעים גם עליהם.
אדם שיגיע למשרד ריק מאדם פעם בשבוע למשך חצי שנה. איזו מוטיבציה בדיוק תהיה לו?

איטודיס עצמו הובא לטווח ארוך. אני בטוח שעוד ניראה הרבה יותר טוב אם הוא זה שמשיט את הספינה.
לא הפסד פה או שם יגרמו לי לחשוב שהעתיד לא ורוד. בטוח שעוד נראה הפועל טובה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 12 דצמבר 2024, 08:19, נערך 2 פעמים בסך הכל.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

שיביא ניצחון מרשים נגד נס ציונה אחרת כבר מתחיל להיות בעייתי , ברור שיש נסיבות מקלות אבל באמת שתבוסה בדרבי למכבי הזו ו104 נקודות מוולבס זה דברים שלא צריכים לקרות גם אם הוא פה שבוע
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אני עדיין מאמין שיש לנו סגל יותר טוב מקבוצה כמו ירושלים וגם שיכול וצריך לנצח את מכבי אז זה באמת חייב להראות טוב יותר ולהשתפר
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

ציפיתי לראות איך איטודיס יכניס סדר והיררכיה ברורה בקבוצה, אבל הבלגן בהרכבים ממשיך.
הסגל הרחב (מאד) שיש לנו, לא אומר שצריך לאבד את הראש. מה שגרוע זה שאיטודיס משדר תסכול גדול, ואפילו חוסר אונים.

במבט רציונלי, זה מאמן טופ אירופה, יש בסגל שחקנים שהם טופ אירופה. אין עמדה שחסרים בה שחקנים (כמו שקרה לנו בעונות קודמות).
לפעמים מרגיש לי שאשכרה יש על המועדון הזה קללה, מה שלא עושים נקבל תוצאות גרועות. הכוח הקסום והמופלא של המועדון המלחיץ והפסיכוטי הזה לקחת שחקנים טובים (או לפחות סבירים, גם בכדורגל) ולכווץ אותם לכלום ושום דבר, לאפסים נרפים ולוזרים תמידיים.

אני לא מסתנוור בכלל מהמופע של ים מדר אתמול, אין לי אמון בו. היה אותו דבר גם בקדנציה הקודמת שלו - יעשה מספרים אישיים יפים בגארבג' טיים ולא יוביל את הקבוצה לשום מקום מוצלח. עיינו ערך ההתקפה המכרעת אתמול שהסתיימה באיבוד סתמי שלו. איטודיס צריך להתעורר על עצמו דחוף, לבנות היררכיה ברורה שכוללת את מוטלי, בב, רגלנד בתור הבסיס הקבוע והמוביל. להתבסס על הגנה קשוחה סטייל דז'קיץ של ירושלים (ההתקפה תבוא לבד). להביא עוד שחקנים בתחנת הרכבת הזו לא יעשה טוב לאף אחד. לשחרר שני שחקנים אפשר. מאמין שזה יפחית לחץ של דקות וירגיע קצת את כולם. מי שברוסטר צריך לדעת בדיוק כמה דקות הוא צפוי לשחק בליגה, כמה באירופה, ומה מקומו בהיררכיה הקבוצתית. לא לוותר על איש, קבוקלו, תומר, פלטין. להכניס אותם לעניינים בהגנה. ייאוש.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 12 דצמבר 2024, 08:49 ציפיתי לראות איך איטודיס יכניס סדר והיררכיה ברורה בקבוצה, אבל הבלגן בהרכבים ממשיך.
הסגל הרחב (מאד) שיש לנו, לא אומר שצריך לאבד את הראש. מה שגרוע זה שאיטודיס משדר תסכול גדול, ואפילו חוסר אונים.

במבט רציונלי, זה מאמן טופ אירופה, יש בסגל שחקנים שהם טופ אירופה. אין עמדה שחסרים בה שחקנים (כמו שקרה לנו בעונות קודמות).
לפעמים מרגיש לי שאשכרה יש על המועדון הזה קללה, מה שלא עושים נקבל תוצאות גרועות. הכוח הקסום והמופלא של המועדון המלחיץ והפסיכוטי הזה לקחת שחקנים טובים (או לפחות סבירים, גם בכדורגל) ולכווץ אותם לכלום ושום דבר, לאפסים נרפים ולוזרים תמידיים.

אני לא מסתנוור בכלל מהמופע של ים מדר אתמול, אין לי אמון בו. היה אותו דבר גם בקדנציה הקודמת שלו - יעשה מספרים אישיים יפים בגארבג' טיים ולא יוביל את הקבוצה לשום מקום מוצלח. עיינו ערך ההתקפה המכרעת אתמול שהסתיימה באיבוד סתמי שלו. איטודיס צריך להתעורר על עצמו דחוף, לבנות היררכיה ברורה שכוללת את מוטלי, בב, רגלנד בתור הבסיס הקבוע והמוביל. להתבסס על הגנה קשוחה סטייל דז'קיץ של ירושלים (ההתקפה תבוא לבד). להביא עוד שחקנים בתחנת הרכבת הזו לא יעשה טוב לאף אחד. לשחרר שני שחקנים אפשר. מאמין שזה יפחית לחץ של דקות וירגיע קצת את כולם. מי שברוסטר צריך לדעת בדיוק כמה דקות הוא צפוי לשחק בליגה, כמה באירופה, ומה מקומו בהיררכיה הקבוצתית. לא לוותר על איש, קבוקלו, תומר, פלטין. להכניס אותם לעניינים בהגנה. ייאוש.
זה רק נראה ככה העונה , בשנתיים האחרונות לדעתי היכולת הייתה תואמת לרמת הסגלים על הנייר , בכדורגל זה זוועה כבר שנים על גבי שנים לצערנו
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

El dudernio כתב: 11 דצמבר 2024, 22:06 אני חושב שחוץ ממדר אין שחקן 1 שבכושר סביר.

מה שעצוב שזה משחק שאצה אמור לנצח קל עם קצת יוצר מחויבות בהגנה.

הם לקחו רק 5 זריקוצ יותר ממך.
קלעת באחוזים טובים מהם בכל טווח.

הבעיה היא שהם זרקו מלא שלשות 36, והרבה מהן היו פנויות ההגנה שלנו מחוץ לקשת היא מתחת לכל ביקורת וזה הדבר המרכזי שצריך לשפר
זה המשך של השמירה הלקויה בדרבי. הכל מתחיל ונגמר בהגנה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

קבוצה שרוצה לקחת תארים לא יכולה לחטוף 100 נקודות, זה פשוט לא מקובל
איטודיס חייב לעשות עבודה משמעותית בעניין הזה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3075 לייקים

פורסם בYNET, לא ראיתי בעוד מקום:

בהפועל ת"א חושבים שאחת מהסיבות למשבר היא חוסר השקט שיש בתוך ומסביב למועדון ומנסים ליצור אווירה רגועה יותר, אך ל-ynet נודע שלמרות זאת, איטודיס צפוי לבקש לערוך מספר שינויים בסגל. לא רק בקו האחורי כמענה לפציעה של בברלי, אלא גם בקו הקדמי.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הוא בטח רוצה לשחרר את קבוקלו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

גביזון כתב: 12 דצמבר 2024, 10:30 פורסם בYNET, לא ראיתי בעוד מקום:

בהפועל ת"א חושבים שאחת מהסיבות למשבר היא חוסר השקט שיש בתוך ומסביב למועדון ומנסים ליצור אווירה רגועה יותר, אך ל-ynet נודע שלמרות זאת, איטודיס צפוי לבקש לערוך מספר שינויים בסגל. לא רק בקו האחורי כמענה לפציעה של בברלי, אלא גם בקו הקדמי.
בוקר טוב אליהו....
בגלל זה לא מבין מה יש להאשים את איטודיס. הוא הגיע למועדון וקבוצה במצב לא טוב. הבעיה לא מתחילה בו, אלא בהלך החשיבה שעמד מאחורי כל בנית הסגל בקיץ וזה שאפשר לקחת מועדון וסגל בעלייה, ובמקום לבנות עליהם ולשפר עם קפיצת מדרגה או שתיים,הוחלט לעשות ניסוי רדיקלי ולקפוץ 10 מדרגות בבת אחת עם
- לבנות קבוצה חדשה כמעט מאפס סביב שחקנים שמגיעים לפה רק כי הם עושים לנו טובה עבור ים כסף
- החתמות של שופוני שמקצועית אין להן באמת הצדקה
- לשים על כל זה מאמן דרג ג'
- להוסיף החלפת כל צוות המועדון
- לריב עם חלק משמעותי בקהל
- לעשות חודשיים של משחקי חוץ שחצי מהם בטיסות לחור בבולגריה
- לוותר מעשית על האולם הביתי לטובת אולם גדול מנוכר ועם קונוטציות שליליות לקהל

קשה לאמר שזה מאד מפתיע שזה מג'עג'ע.
כל הנ"ל נובע (לדעתי) בעיקר מהאגו של עופר, לא משיקולי טובת הקבוצה המקצועיים לעונה הנוכחית. ונכון לרגע זה הניסוי נכשל. למרבה המזל עופר הבין שלפחות בנושא המאמן טעה. ולכן הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לתת לאיטודיס זמן ולקוות שיצליח לחבר את הקבוצה בכל זאת. כי אם הוא לא יצליח, אז קשה להאמין שמישהו כן.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

דרך מצוינת לייצר אווירה רגועה ושקט היא להוציא את זה ואת מה שאיטודיס רוצה לעשות כידיעה לתקשורת :bang:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הפועל כתב: 12 דצמבר 2024, 10:40

בוקר טוב אליהו....
בגלל זה לא מבין מה יש להאשים את איטודיס. הוא הגיע למועדון וקבוצה במצב לא טוב. הבעיה לא מתחילה בו, אלא בהלך החשיבה שעמד מאחורי כל בנית הסגל בקיץ וזה שאפשר לקחת מועדון וסגל בעלייה, ובמקום לבנות עליהם ולשפר עם קפיצת מדרגה או שתיים,הוחלט לעשות ניסוי רדיקלי ולקפוץ 10 מדרגות בבת אחת עם
- לבנות קבוצה חדשה כמעט מאפס סביב שחקנים שמגיעים לפה רק כי הם עושים לנו טובה עבור ים כסף
- החתמות של שופוני שמקצועית אין להן באמת הצדקה
- לשים על כל זה מאמן דרג ג'
- להוסיף החלפת כל צוות המועדון
- לריב עם חלק משמעותי בקהל
- לעשות חודשיים של משחקי חוץ שחצי מהם בטיסות לחור בבולגריה
- לוותר מעשית על האולם הביתי לטובת אולם גדול מנוכר ועם קונוטציות שליליות לקהל

קשה לאמר שזה מאד מפתיע שזה מג'עג'ע.
כל הנ"ל נובע (לדעתי) בעיקר מהאגו של עופר, לא משיקולי טובת הקבוצה המקצועיים לעונה הנוכחית. ונכון לרגע זה הניסוי נכשל. למרבה המזל עופר הבין שלפחות בנושא המאמן טעה. ולכן הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לתת לאיטודיס זמן ולקוות שיצליח לחבר את הקבוצה בכל זאת. כי אם הוא לא יצליח, אז קשה להאמין שמישהו כן.
מצד שני אתה מתקדם בהדרגתיות והמועדון לא זוכה באף תואר 100 שנה , עופר פשוט מנסה לשנות את העניין הזה ואפשר להבין למה הוא רץ ככה , מחר נגיד מחר נגיד מחר
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 12 דצמבר 2024, 08:49 ציפיתי לראות איך איטודיס יכניס סדר והיררכיה ברורה בקבוצה, אבל הבלגן בהרכבים ממשיך.

לא מסכים עם הקללה, חוץ מזה כל אות!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

KingAlpaca כתב: 12 דצמבר 2024, 12:20

לא מסכים עם הקללה, חוץ מזה כל אות!
לא מסכים גם לגבי ים. כל התקפה ברבע האחרון הייתה קריטית, ואת רובן הוא ניהל בסדר. אי אפשר להאשים אותו על התקפה אחת בלי להסתכל על אחרות.
תוסיף לזה שים בא להתייעץ עם איטודיס מה לעשות והוא צעק עליו ואמר לו לך קדימה, כאילו שזה מה שיעזור לנו.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

:rose:
המאכזב אמש היה הסיום שהיה דומה מאד לסיום עם אולם והראה שלא התאמננו או ניסינו לבנות משהו מובנה.
כשאתה 30-20 שניות לסיום בפיגור 2, ואתה חייב סל צריך להיות תרגיל מובנה שיביא אותך לסל הזה ולא לנסות להציל לבד את המולדת בהתקפות התאבדות. הכדורסל הוא משחק קבוצתי וכל הקבוצה צריכה לדעת מה בדיוק עושים ב 20 שניות האלה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

הייתי רושם גם אם היה נגמר 15 הפרש:
- נהנתי לראות את הפועל מפעילה את הגבוהים שלה כמו שצריך לראשונה מזה הרבה זמן.
- נהנתי גם לראות שכמעט שום זריקה מ-3 לא היתה קשה.
- והכי נהנתי לראות שאם יש זריקה טובה, מוותרים עליה עבור זריקה יותר טובה, וגם עליה מוותרים עבור הכי טובה.

תמשיכו לקרוע את התחת באימונים, ואז בקרבות יהיה יותר קל.
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה