מסאי דגו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

עדיין להעיף
KingZivos
קיבל.ה  67 לייקים

כל ה ״את מי תביא?״
מזכירים לי את מצביעי ביבי
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

בנימין הציל אותך יא דגו
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אומנם הסגל לא משהו, בניית ה״מספיק טוב ללאומית״, אבל זאת שכונה
קבוצה לא מאומנת בשיט
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

קובי רפואה ויפה שעה אחת קודם
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

בעשרים וחמש דקות הראשונות עשינו כמה התקפות יפות כשלבקוביץ תפס כדור ושיחק מהר, אבל דגו צרח עליו בטירוף להניע מאחורה, ולא עשינו אפילו התקפה טובה אחת שהתחילה מהנעת כדור מסודרת מאחורה.
Adom_Adom
קיבל.ה  270 לייקים

מאמן חלש, אסור לתת לו לבחור להביא אפילו עוד שחקן אחד
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

מערבב יפה בראיונות, מזכיר את ניסו אביטן
ספרא טבא
קיבל.ה  159 לייקים

Adom_Adom כתב: 05 ספטמבר 2024, 21:05 מאמן חלש, אסור לתת לו לבחור להביא אפילו עוד שחקן אחד
מנטליות של הניסנובים
מביא 10 שחקנים זולים במקום להביא 2 איכותיים
כמה זבל הוא העמיס פה מקווה שכולם עם חוזה לעונה אחת ולא יותר
לירון האדום
קיבל.ה  2292 לייקים

שיתחיל להתעורר על עצמו !
לסיים עם חיפה מקום 2 עם סגל כמו שהיה לו זאת לא בדיוק חוכמה.
אותם חילופים, אותה שבלונה, זה לא נראה מספיק טוב.
כל משחק אותו דבר כמו הקודם
Xavi
קיבל.ה  1075 לייקים

היינו בסרט הזה של לזעזע את המערכת 80 פעם
לרוב זה לא עובד
לירון האדום
קיבל.ה  2292 לייקים

Xavi כתב: 05 ספטמבר 2024, 22:08 היינו בסרט הזה של לזעזע את המערכת 80 פעם
לרוב זה לא עובד
עבד בפעם הקודמת בלאומית, מקווה מאד שהוא וגם הפועל יתעוררו
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

KingZivos כתב: 05 ספטמבר 2024, 20:53 כל ה ״את מי תביא?״
מזכירים לי את מצביעי ביבי
דגו מאמן שלנו כבר 20 שנה ולא ידעתי?
אני חושב שדגו חכם יותר ומביא משהו אחר משאר הטרמפיסטים בארץ שרצים על כל הליגה בשנתיים אש הוא מאמן שאני מעדיף לקחת צאנס לראות איך העניין מתאקלם ואז לשפוט
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

דבר אחד קטן שישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה- שני קשרים אחוריים בהרכב, במקום אחד.
למצבי הבקעה אנחנו מגיעים. ישנה בעיית חדירות בהגנה, בעיקר בהתקפות מעבר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

Asafasraf כתב: 06 ספטמבר 2024, 08:32 דבר אחד קטן שישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה- שני קשרים אחוריים בהרכב, במקום אחד.
זאת גם הדעה שלי, הבעיה שהסגל הזה נבנה עם גוני נאור וזהו (כאילו יש את אל ים אבל זה אל ים)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
L.S
קיבל.ה  1030 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 06 ספטמבר 2024, 09:36
Asafasraf כתב: 06 ספטמבר 2024, 08:32 דבר אחד קטן שישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה- שני קשרים אחוריים בהרכב, במקום אחד.
זאת גם הדעה שלי, הבעיה שהסגל הזה נבנה עם גוני נאור וזהו (כאילו יש את אל ים אבל זה אל ים)
דווקא במשחקי הכנה אל ים היה לא רע

הבעיה שדגו מתעקש לשחק עם קשר בודד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

אייבינדר עדיין חופשי
אפשר להחתים כקשר אחורי שני לשנה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

אל באנדי כתב: 06 ספטמבר 2024, 14:19 אייבינדר עדיין חופשי
מעדיף להחזיר את אבוקסיס שגם ככה על הפיירול.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

רדפוקס כתב: 06 ספטמבר 2024, 14:36
אבוקסיס זה רעיון מעניין, אפשר לחזור על הניסוי הזה עם אבוקסיס כל שנה ולראות כמה ליגות עוד אפשר לרדת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

ההוא מפעם כתב: 07 ספטמבר 2024, 02:16
אבוקסיס זה רעיון מעניין, אפשר לחזור על הניסוי הזה עם אבוקסיס כל שנה ולראות כמה ליגות עוד אפשר לרדת
התכוונתי כשחקן, עדיף על איינבינדר ויותר גרזן.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

רדפוקס כתב: 07 ספטמבר 2024, 03:22
גם ג'ימי עדיף על אייבינדר
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

fidel כתב: 07 ספטמבר 2024, 11:25

גם ג'ימי עדיף על אייבינדר
עם איך שהוא אנטי וכל בפרשנות שלו, הוא עוד יכול לעשות בכוונה
יאללה הביתה!!!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אם כבר לשעברים, אני ממליץ על טיש (כיום כמדומני בן 84 ואני מקווה שבריאותו תקינה..). גרזן ושחקן קישור אחורי אדיר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4723 לייקים

אדום ותיק כתב: 07 ספטמבר 2024, 19:27

אם כבר לשעברים, אני ממליץ על טיש (כיום כמדומני בן 84 ואני מקווה שבריאותו תקינה..). גרזן ושחקן קישור אחורי אדיר!
לבטח אותו בגילו יעלה לנו הון תועפות לא שווה.
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

לא ייאמן כמה האוהדים פה צמאים לכישלון. לא מעיפים מאמן מחזור 3. בטח לא אחד שהתמודד על אליפות עונה קודמת והסכים לרדת ללאומית כשמימר לדוג' אומר בריש גלי שסירב לנו אחרי שכבר סיכם בעל פה כי לא רצה לרדת ליגה...
לתת לו עד ינואר לפחות. מאמין שהקבוצה גם תיראה הרבה יותר טוב...
והכי חשוב - למנות מנהל מקצועי. מישהו שיתווה דרך מבחינת רכש ויאפשר לדגו להתמקד באימון
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

MaorShemesh כתב: 08 ספטמבר 2024, 09:24 האוהדים פה צמאים לכישלון.
סיפור חיינו
OMG עווופררר
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
אבל שמאמן מחתים בקיץ שחקנים וכבר מעיף או רוצה להעיף שניים או שלושה מהם משהו פה לא תקין. תוסיף לזה את השמות בדיחה שעולים פה לחיזוק ואת היכולת החלשה מאוד במשחקי הליגה, תקבל מאמן שהוא כנראה לא העילוי שעשו ממנו. כולנו מקווים שהוא כן אבל לבינתיים הכל מראה אחרת.
L.S
קיבל.ה  1030 לייקים

פומפה כתב: 08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
אבל שמאמן מחתים בקיץ שחקנים וכבר מעיף או רוצה להעיף שניים או שלושה מהם משהו פה לא תקין. תוסיף לזה את השמות בדיחה שעולים פה לחיזוק ואת היכולת החלשה מאוד במשחקי הליגה, תקבל מאמן שהוא כנראה לא העילוי שעשו ממנו. כולנו מקווים שהוא כן אבל לבינתיים הכל מראה אחרת.
אנחנו הקהל הכי לא דורש בליגה על מה אתה מדבר?
אין פה שום שאיפה לראות כדורגל כבר שנים
כל השיח פה זה על מספיק או לא מספיק
חס וחלילה לא להנות גם מכדורגל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2659 לייקים

פומפה כתב: 08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
איזה שמות כבר אמורים לעלות כאופציות לקבוצה מהליגה הלאומית...
באמת, עם כל הכבוד להפועל...
ברור שלשמוע את השמות האלה זה מאכזב. אנחנו צריכים לעלות בפער גבוה גם בסגל הנוכחי שלאט לאט יתגבש.

בוא, ראיתי את המשחקים, לפעמים סתם כדרורים מיותרים ברחבה מנעו מאיתנו לסיים עם 4 שערים למשחק.
כן ההגנה בעייתית ואני מאמין שתתייצב עם אנטוניץ'. מגנים אין לנו כבר 10 שנים, זה בסדר.
יחד, רק יחד! :heart:
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

7even כתב: 09 ספטמבר 2024, 07:18
ברור שלשמוע את השמות האלה זה מאכזב. אנחנו צריכים לעלות בפער גבוה גם בסגל הנוכחי שלאט לאט יתגבש.

בוא, ראיתי את המשחקים, לפעמים סתם כדרורים מיותרים ברחבה מנעו מאיתנו לסיים עם 4 שערים למשחק.
כן ההגנה בעייתית ואני מאמין שתתייצב עם אנטוניץ'. מגנים אין לנו כבר 10 שנים, זה בסדר.
עם החלק הראשון אני עוד מסכים למרות שלשמוע את השם של אחמד עאבד שבר אותי סופית. לא החזקתי ממנו אז, אז בטח ובטח לא היום.

לגבי החלק השני אני ממש לא מסכים. אנחנו קבוצה פריכה שכל משחק שלה נראה אותו דבר. שמים גול מנסים 5 דקות אחרי לשים את השני ואפילו משחקים לא רע, הקבוצה השנייה מבינה שאין פה כלום מתחילה לתקוף אנחנו נעלמים והם משווים. בנס נגד רמהש הצלחנו לנצח. מול הפועל פתח תקווה נראינו כמו נערים והם פשוט עשו מה שהם רוצים בבלומפילד. ההגנה חלשה מאוד וכל התקפה זה חצי גול. קישור אנמי בראשות גוני ודודו שהם פשוט לא מספיקים להחזיק אמצע וגם לא מספיק יצירתיים לדחוף קדימה. בהתקפה אתה תלוי אך ורק בטוריאל. החלוץ המוביל שלך איטי וכבד וגם את הכדורים שהוא אמור לשים כחלוץ רחבה אף אחד לא מזין אותו. רוטמן זה שחקן פחות עם פוזה של אמפבה. בקיצור אני ממש לא חושב שעם הסגל הזה אנחנו עולים בהליכה. יותר מזה, אני ממש בספק אם עולים בכלל. אם לא נתחבר למשהו הרבה יותר טוב או שנביא חיזוק איכותי בינואר אני לא רואה אותנו עולים.
האדום מרמת גן
קיבל.ה  12 לייקים

וינסנט כתב: 05 ספטמבר 2024, 20:54 בנימין הציל אותך יא דגו
הפורום לא מיועד לזה.
אבל, אם כבר אז -
בנג'מין ניתאי (השם שלו בארה"ב כשחשב להשתקע שם) הוא הבית קברות של רבים מאיתנו.
MaorShemesh
קיבל.ה  35 לייקים

החתים בקיץ שחקנים בסיטואציה ניהולית מסוימת שעכשיו השתנתה... לא כזה סיפור כמו שעושים את זה. אפילו לא נסגר החלון. מה ההבדל הגדול בין להחתים בינואר לכמה עונות (גנאים, רז מאיר, רוחאנה) ולשחרר בקיץ ללהחתים בתחילת הקיץ ולשחרר בסוף הקיץ? מה אתם יודעים על ההתנהלות הכספית שהייתה בתחילת הקיץ לעומת מה שעכשיו?
זאת בכלל לא הפואנטה..
הבנאדם עונה קודמת אימן ברמות הכי גבוהות והסכים לרדת ללאומית לאמן את הפועל (מה שמאמנים אחרים לא הסכימו) ואחרי 3 מחזורים רוצים להעיף אותו וההסבר היחיד זה כי הוא שחרר את אוהד חזות וציליץ שהם 2 שחקנים לא טובים..
האם מאמן הוא עילוי או לא - נדע במחזור 15. לא זכור לי שקלופ דופק על הדלת... אפילו לא קובי רפואה. ראינו לאן כל השינויים התכופים האלו במאמנים הובילו בעבר (4 שונים עונה קודמת - לטעמי אחת הסיבות הגדולות להתפרקות ולירידה. אין לי ספק שעם בורחה לאמה שבאמת היה מאמן גרוע היינו נשארים בליגה)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2659 לייקים

פומפה כתב: 09 ספטמבר 2024, 08:02
7even כתב: 09 ספטמבר 2024, 07:18

עם החלק הראשון אני עוד מסכים למרות שלשמוע את השם של אחמד עאבד שבר אותי סופית. לא החזקתי ממנו אז, אז בטח ובטח לא היום.

לגבי החלק השני אני ממש לא מסכים. אנחנו קבוצה פריכה שכל משחק שלה נראה אותו דבר. שמים גול מנסים 5 דקות אחרי לשים את השני ואפילו משחקים לא רע, הקבוצה השנייה מבינה שאין פה כלום מתחילה לתקוף אנחנו נעלמים והם משווים. בנס נגד רמהש הצלחנו לנצח. מול הפועל פתח תקווה נראינו כמו נערים והם פשוט עשו מה שהם רוצים בבלומפילד. ההגנה חלשה מאוד וכל התקפה זה חצי גול. קישור אנמי בראשות גוני ודודו שהם פשוט לא מספיקים להחזיק אמצע וגם לא מספיק יצירתיים לדחוף קדימה. בהתקפה אתה תלוי אך ורק בטוריאל. החלוץ המוביל שלך איטי וכבד וגם את הכדורים שהוא אמור לשים כחלוץ רחבה אף אחד לא מזין אותו. רוטמן זה שחקן פחות עם פוזה של אמפבה. בקיצור אני ממש לא חושב שעם הסגל הזה אנחנו עולים בהליכה. יותר מזה, אני ממש בספק אם עולים בכלל. אם לא נתחבר למשהו הרבה יותר טוב או שנביא חיזוק איכותי בינואר אני לא רואה אותנו עולים.
אנחנו קבוצה פריכה שלאט לאט תתייצב. זו עדיין הלאומית נו, לא ליגת האלופות וגם לא ליגת העל. מתי בשנים האחרונות טיילת ללא הפסקה ברחבת היריב. ברור לך שבסוף הגולים יגיעו כן?
רוטמן יהיה הרבה יותר טוב. דווקא לגביו אני לא דואג. אם כבר לדאוג ממשהו זה שכבר 10 שנים אין פה מגן אחד נורמלי. משני הצדדים.
כבר למדנו שלא מחליטים לטוב ולרע כעבור 3 משחקים.
יחד, רק יחד! :heart:
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

MaorShemesh כתב: 09 ספטמבר 2024, 11:09
החתים בקיץ שחקנים בסיטואציה ניהולית מסוימת שעכשיו השתנתה... לא כזה סיפור כמו שעושים את זה. אפילו לא נסגר החלון. מה ההבדל הגדול בין להחתים בינואר לכמה עונות (גנאים, רז מאיר, רוחאנה) ולשחרר בקיץ ללהחתים בתחילת הקיץ ולשחרר בסוף הקיץ? מה אתם יודעים על ההתנהלות הכספית שהייתה בתחילת הקיץ לעומת מה שעכשיו?
זאת בכלל לא הפואנטה..
הבנאדם עונה קודמת אימן ברמות הכי גבוהות והסכים לרדת ללאומית לאמן את הפועל (מה שמאמנים אחרים לא הסכימו) ואחרי 3 מחזורים רוצים להעיף אותו וההסבר היחיד זה כי הוא שחרר את אוהד חזות וציליץ שהם 2 שחקנים לא טובים..
האם מאמן הוא עילוי או לא - נדע במחזור 15. לא זכור לי שקלופ דופק על הדלת... אפילו לא קובי רפואה. ראינו לאן כל השינויים התכופים האלו במאמנים הובילו בעבר (4 שונים עונה קודמת - לטעמי אחת הסיבות הגדולות להתפרקות ולירידה. אין לי ספק שעם בורחה לאמה שבאמת היה מאמן גרוע היינו נשארים בליגה)
אני אסביר מה ההבדל הגדול. הנבדל הגדול הוא שהבאת שחקן לפני חודש. משמע ראית אותו משחק או לכל הפחות עקבת אחריו והבנת שהוא מתאים למה שאתה צריך. מה השתנה בחודש הזה? השחקן הפך מכוכב על לשחקן חלש? לא, התשובה היא שהוא מגיב בפאניקה למצב הקבוצה. ואם זוהי לא תגובת פאניקה אז תסלח לי להביא 4 שחקנים ולהתחרט אחרי חודש שהבאת אותם זה לא דבר שמאמן טוב עושה בעיניי.

תמיד אפשר לתרץ מצב כספי. דגו ידע בדיוק למה הוא נכנס ומה סיטאוציה ובוא בחר להיכנס אליה. לא אני ולא אתה רואי חשבון וזה לא מעניין בכלל מה היה המצב. כמו שלי ולך יש תפקיד בעבודה שלנו גם התפקיד שלו הוא להביא את השחקנים הכי טובים במסגרת התקציב (אותו הוא הכיר אחרת הוא טיפש שנכנס לסיטואציה שבה הוא לא מודע לשום דבר) ולהעמיד קבוצה טובה שתשחק טוב ותעלה ליגה. לבינתיים הוא כושל בשתי המשימות הללו.
אז כן, אפשר לחכות למחזור 15 אבל אפשר גם להתייחס לדגלים האדומים שמגיעים אחרי מחזור 3.
לא אמרתי שצריך לפטר אותו, אבל בטח לא צריך להתעלם מהשגיאות ולהגיד יהיה בסדר.

זה שהוא לא קלופ כולנו יודעים, אף אחד גם לא ביקש את קלופ. ביקשנו מאמן שעם התקציב כנראה הכי גדול בלאומית יעלה אותנו ליגה או לכל הפחות ידאג שהקבוצה תראה טוב. אתה חושב שבמשחקים שהיו עד עכשיו נראינו טוב? כי אני לא חושב ככה. ולהגיד שצריך זמן להתחבר זה בסדר גמור אבל כמונו כל הקבוצות ששיחקו נגדנו צריכות זמן להתחבר ולדעתי הן היו יותר טובות מאיתנו. שליטה אופטית לא רלוונטית מבחינתי. מבחינתי מה שמשנה זה להבין את חולשות היריב ולנצל אותן - ואת זה כולן עשו נגדנו יפה מאוד עד עכשיו ודגו לא ממש עשה את זה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

אני רוצה לחדד את תרוצי האילוצים "המצב הכספי"
בפועל המינוי של דגו נעשה ע"י ספרא ולא ע"י מינצברג שהיה עם שתי רגליים בחוץ גם החתמות השחקנים עברו מראש את האישור של ספרא.
ככה שאין פה פתאום איזה הפתעה או שינוי גדול.
מה שהשתנה מאז החתימה הרשמית חוץ מהסטטוס הרשמי זה אולי שינוי קטן בגודל התקציב, אם לא ראינו לזה שום אינדיקציה נהפוך הוא.
לאור זה שאין בפועל שום שינוי נראה שעל פניו נראה שגם התקציב נקבע מראש ע"י ספרא עוד לפני החתימה בפועל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

מאמן שמתגונן מול רעננה הוא אשם, הביתה.
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

עוד לא פוטר?
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  948 לייקים

אתה ה(וואחאד) ראש
אתה אשם
long live the zapta