מסאי דגו
כל ה ״את מי תביא?״
מזכירים לי את מצביעי ביבי
מזכירים לי את מצביעי ביבי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אומנם הסגל לא משהו, בניית ה״מספיק טוב ללאומית״, אבל זאת שכונה
קבוצה לא מאומנת בשיט
קבוצה לא מאומנת בשיט
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בעשרים וחמש דקות הראשונות עשינו כמה התקפות יפות כשלבקוביץ תפס כדור ושיחק מהר, אבל דגו צרח עליו בטירוף להניע מאחורה, ולא עשינו אפילו התקפה טובה אחת שהתחילה מהנעת כדור מסודרת מאחורה.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
מאמן חלש, אסור לתת לו לבחור להביא אפילו עוד שחקן אחד
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מערבב יפה בראיונות, מזכיר את ניסו אביטן
-
- קיבל.ה 159 לייקים
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
שיתחיל להתעורר על עצמו !
לסיים עם חיפה מקום 2 עם סגל כמו שהיה לו זאת לא בדיוק חוכמה.
אותם חילופים, אותה שבלונה, זה לא נראה מספיק טוב.
כל משחק אותו דבר כמו הקודם
לסיים עם חיפה מקום 2 עם סגל כמו שהיה לו זאת לא בדיוק חוכמה.
אותם חילופים, אותה שבלונה, זה לא נראה מספיק טוב.
כל משחק אותו דבר כמו הקודם
-
- קיבל.ה 1075 לייקים
היינו בסרט הזה של לזעזע את המערכת 80 פעם
לרוב זה לא עובד
לרוב זה לא עובד
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
דגו מאמן שלנו כבר 20 שנה ולא ידעתי?
אני חושב שדגו חכם יותר ומביא משהו אחר משאר הטרמפיסטים בארץ שרצים על כל הליגה בשנתיים אש הוא מאמן שאני מעדיף לקחת צאנס לראות איך העניין מתאקלם ואז לשפוט
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
דבר אחד קטן שישנה את הקבוצה מהקצה אל הקצה- שני קשרים אחוריים בהרכב, במקום אחד.
למצבי הבקעה אנחנו מגיעים. ישנה בעיית חדירות בהגנה, בעיקר בהתקפות מעבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למצבי הבקעה אנחנו מגיעים. ישנה בעיית חדירות בהגנה, בעיקר בהתקפות מעבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
זאת גם הדעה שלי, הבעיה שהסגל הזה נבנה עם גוני נאור וזהו (כאילו יש את אל ים אבל זה אל ים)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
דווקא במשחקי הכנה אל ים היה לא רעההוא שאמרו לו כתב: ↑06 ספטמבר 2024, 09:36זאת גם הדעה שלי, הבעיה שהסגל הזה נבנה עם גוני נאור וזהו (כאילו יש את אל ים אבל זה אל ים)
הבעיה שדגו מתעקש לשחק עם קשר בודד
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אייבינדר עדיין חופשי
אפשר להחתים כקשר אחורי שני לשנה
אפשר להחתים כקשר אחורי שני לשנה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אבוקסיס זה רעיון מעניין, אפשר לחזור על הניסוי הזה עם אבוקסיס כל שנה ולראות כמה ליגות עוד אפשר לרדת
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 105 לייקים
גם ג'ימי עדיף על אייבינדר
-
- קיבל.ה 950 לייקים
עם איך שהוא אנטי וכל בפרשנות שלו, הוא עוד יכול לעשות בכוונה
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אם כבר לשעברים, אני ממליץ על טיש (כיום כמדומני בן 84 ואני מקווה שבריאותו תקינה..). גרזן ושחקן קישור אחורי אדיר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 35 לייקים
לא ייאמן כמה האוהדים פה צמאים לכישלון. לא מעיפים מאמן מחזור 3. בטח לא אחד שהתמודד על אליפות עונה קודמת והסכים לרדת ללאומית כשמימר לדוג' אומר בריש גלי שסירב לנו אחרי שכבר סיכם בעל פה כי לא רצה לרדת ליגה...
לתת לו עד ינואר לפחות. מאמין שהקבוצה גם תיראה הרבה יותר טוב...
והכי חשוב - למנות מנהל מקצועי. מישהו שיתווה דרך מבחינת רכש ויאפשר לדגו להתמקד באימון
לתת לו עד ינואר לפחות. מאמין שהקבוצה גם תיראה הרבה יותר טוב...
והכי חשוב - למנות מנהל מקצועי. מישהו שיתווה דרך מבחינת רכש ויאפשר לדגו להתמקד באימון
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
אבל שמאמן מחתים בקיץ שחקנים וכבר מעיף או רוצה להעיף שניים או שלושה מהם משהו פה לא תקין. תוסיף לזה את השמות בדיחה שעולים פה לחיזוק ואת היכולת החלשה מאוד במשחקי הליגה, תקבל מאמן שהוא כנראה לא העילוי שעשו ממנו. כולנו מקווים שהוא כן אבל לבינתיים הכל מראה אחרת.
אבל שמאמן מחתים בקיץ שחקנים וכבר מעיף או רוצה להעיף שניים או שלושה מהם משהו פה לא תקין. תוסיף לזה את השמות בדיחה שעולים פה לחיזוק ואת היכולת החלשה מאוד במשחקי הליגה, תקבל מאמן שהוא כנראה לא העילוי שעשו ממנו. כולנו מקווים שהוא כן אבל לבינתיים הכל מראה אחרת.
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אנחנו הקהל הכי לא דורש בליגה על מה אתה מדבר?פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
אין פה שום שאיפה לראות כדורגל כבר שנים
כל השיח פה זה על מספיק או לא מספיק
חס וחלילה לא להנות גם מכדורגל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
איזה שמות כבר אמורים לעלות כאופציות לקבוצה מהליגה הלאומית...פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
באמת, עם כל הכבוד להפועל...
ברור שלשמוע את השמות האלה זה מאכזב. אנחנו צריכים לעלות בפער גבוה גם בסגל הנוכחי שלאט לאט יתגבש.
בוא, ראיתי את המשחקים, לפעמים סתם כדרורים מיותרים ברחבה מנעו מאיתנו לסיים עם 4 שערים למשחק.
כן ההגנה בעייתית ואני מאמין שתתייצב עם אנטוניץ'. מגנים אין לנו כבר 10 שנים, זה בסדר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 430 לייקים
עם החלק הראשון אני עוד מסכים למרות שלשמוע את השם של אחמד עאבד שבר אותי סופית. לא החזקתי ממנו אז, אז בטח ובטח לא היום.7even כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 07:18איזה שמות כבר אמורים לעלות כאופציות לקבוצה מהליגה הלאומית...פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
ברור שלשמוע את השמות האלה זה מאכזב. אנחנו צריכים לעלות בפער גבוה גם בסגל הנוכחי שלאט לאט יתגבש.
בוא, ראיתי את המשחקים, לפעמים סתם כדרורים מיותרים ברחבה מנעו מאיתנו לסיים עם 4 שערים למשחק.
כן ההגנה בעייתית ואני מאמין שתתייצב עם אנטוניץ'. מגנים אין לנו כבר 10 שנים, זה בסדר.
לגבי החלק השני אני ממש לא מסכים. אנחנו קבוצה פריכה שכל משחק שלה נראה אותו דבר. שמים גול מנסים 5 דקות אחרי לשים את השני ואפילו משחקים לא רע, הקבוצה השנייה מבינה שאין פה כלום מתחילה לתקוף אנחנו נעלמים והם משווים. בנס נגד רמהש הצלחנו לנצח. מול הפועל פתח תקווה נראינו כמו נערים והם פשוט עשו מה שהם רוצים בבלומפילד. ההגנה חלשה מאוד וכל התקפה זה חצי גול. קישור אנמי בראשות גוני ודודו שהם פשוט לא מספיקים להחזיק אמצע וגם לא מספיק יצירתיים לדחוף קדימה. בהתקפה אתה תלוי אך ורק בטוריאל. החלוץ המוביל שלך איטי וכבד וגם את הכדורים שהוא אמור לשים כחלוץ רחבה אף אחד לא מזין אותו. רוטמן זה שחקן פחות עם פוזה של אמפבה. בקיצור אני ממש לא חושב שעם הסגל הזה אנחנו עולים בהליכה. יותר מזה, אני ממש בספק אם עולים בכלל. אם לא נתחבר למשהו הרבה יותר טוב או שנביא חיזוק איכותי בינואר אני לא רואה אותנו עולים.
-
- קיבל.ה 12 לייקים
-
- קיבל.ה 35 לייקים
החתים בקיץ שחקנים בסיטואציה ניהולית מסוימת שעכשיו השתנתה... לא כזה סיפור כמו שעושים את זה. אפילו לא נסגר החלון. מה ההבדל הגדול בין להחתים בינואר לכמה עונות (גנאים, רז מאיר, רוחאנה) ולשחרר בקיץ ללהחתים בתחילת הקיץ ולשחרר בסוף הקיץ? מה אתם יודעים על ההתנהלות הכספית שהייתה בתחילת הקיץ לעומת מה שעכשיו?פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
זאת בכלל לא הפואנטה..
הבנאדם עונה קודמת אימן ברמות הכי גבוהות והסכים לרדת ללאומית לאמן את הפועל (מה שמאמנים אחרים לא הסכימו) ואחרי 3 מחזורים רוצים להעיף אותו וההסבר היחיד זה כי הוא שחרר את אוהד חזות וציליץ שהם 2 שחקנים לא טובים..
האם מאמן הוא עילוי או לא - נדע במחזור 15. לא זכור לי שקלופ דופק על הדלת... אפילו לא קובי רפואה. ראינו לאן כל השינויים התכופים האלו במאמנים הובילו בעבר (4 שונים עונה קודמת - לטעמי אחת הסיבות הגדולות להתפרקות ולירידה. אין לי ספק שעם בורחה לאמה שבאמת היה מאמן גרוע היינו נשארים בליגה)
- 7even
- קיבל.ה 2659 לייקים
אנחנו קבוצה פריכה שלאט לאט תתייצב. זו עדיין הלאומית נו, לא ליגת האלופות וגם לא ליגת העל. מתי בשנים האחרונות טיילת ללא הפסקה ברחבת היריב. ברור לך שבסוף הגולים יגיעו כן?פומפה כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 08:02עם החלק הראשון אני עוד מסכים למרות שלשמוע את השם של אחמד עאבד שבר אותי סופית. לא החזקתי ממנו אז, אז בטח ובטח לא היום.7even כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 07:18איזה שמות כבר אמורים לעלות כאופציות לקבוצה מהליגה הלאומית...פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
לגבי החלק השני אני ממש לא מסכים. אנחנו קבוצה פריכה שכל משחק שלה נראה אותו דבר. שמים גול מנסים 5 דקות אחרי לשים את השני ואפילו משחקים לא רע, הקבוצה השנייה מבינה שאין פה כלום מתחילה לתקוף אנחנו נעלמים והם משווים. בנס נגד רמהש הצלחנו לנצח. מול הפועל פתח תקווה נראינו כמו נערים והם פשוט עשו מה שהם רוצים בבלומפילד. ההגנה חלשה מאוד וכל התקפה זה חצי גול. קישור אנמי בראשות גוני ודודו שהם פשוט לא מספיקים להחזיק אמצע וגם לא מספיק יצירתיים לדחוף קדימה. בהתקפה אתה תלוי אך ורק בטוריאל. החלוץ המוביל שלך איטי וכבד וגם את הכדורים שהוא אמור לשים כחלוץ רחבה אף אחד לא מזין אותו. רוטמן זה שחקן פחות עם פוזה של אמפבה. בקיצור אני ממש לא חושב שעם הסגל הזה אנחנו עולים בהליכה. יותר מזה, אני ממש בספק אם עולים בכלל. אם לא נתחבר למשהו הרבה יותר טוב או שנביא חיזוק איכותי בינואר אני לא רואה אותנו עולים.
רוטמן יהיה הרבה יותר טוב. דווקא לגביו אני לא דואג. אם כבר לדאוג ממשהו זה שכבר 10 שנים אין פה מגן אחד נורמלי. משני הצדדים.
כבר למדנו שלא מחליטים לטוב ולרע כעבור 3 משחקים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 430 לייקים
אני אסביר מה ההבדל הגדול. הנבדל הגדול הוא שהבאת שחקן לפני חודש. משמע ראית אותו משחק או לכל הפחות עקבת אחריו והבנת שהוא מתאים למה שאתה צריך. מה השתנה בחודש הזה? השחקן הפך מכוכב על לשחקן חלש? לא, התשובה היא שהוא מגיב בפאניקה למצב הקבוצה. ואם זוהי לא תגובת פאניקה אז תסלח לי להביא 4 שחקנים ולהתחרט אחרי חודש שהבאת אותם זה לא דבר שמאמן טוב עושה בעיניי.MaorShemesh כתב: ↑09 ספטמבר 2024, 11:09החתים בקיץ שחקנים בסיטואציה ניהולית מסוימת שעכשיו השתנתה... לא כזה סיפור כמו שעושים את זה. אפילו לא נסגר החלון. מה ההבדל הגדול בין להחתים בינואר לכמה עונות (גנאים, רז מאיר, רוחאנה) ולשחרר בקיץ ללהחתים בתחילת הקיץ ולשחרר בסוף הקיץ? מה אתם יודעים על ההתנהלות הכספית שהייתה בתחילת הקיץ לעומת מה שעכשיו?פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 17:23 אף אחד לא צמא לכישלון ולא להעיף מאמן סתם. אין אף אוהד שלא רוצה שנצליח.
זאת בכלל לא הפואנטה..
הבנאדם עונה קודמת אימן ברמות הכי גבוהות והסכים לרדת ללאומית לאמן את הפועל (מה שמאמנים אחרים לא הסכימו) ואחרי 3 מחזורים רוצים להעיף אותו וההסבר היחיד זה כי הוא שחרר את אוהד חזות וציליץ שהם 2 שחקנים לא טובים..
האם מאמן הוא עילוי או לא - נדע במחזור 15. לא זכור לי שקלופ דופק על הדלת... אפילו לא קובי רפואה. ראינו לאן כל השינויים התכופים האלו במאמנים הובילו בעבר (4 שונים עונה קודמת - לטעמי אחת הסיבות הגדולות להתפרקות ולירידה. אין לי ספק שעם בורחה לאמה שבאמת היה מאמן גרוע היינו נשארים בליגה)
תמיד אפשר לתרץ מצב כספי. דגו ידע בדיוק למה הוא נכנס ומה סיטאוציה ובוא בחר להיכנס אליה. לא אני ולא אתה רואי חשבון וזה לא מעניין בכלל מה היה המצב. כמו שלי ולך יש תפקיד בעבודה שלנו גם התפקיד שלו הוא להביא את השחקנים הכי טובים במסגרת התקציב (אותו הוא הכיר אחרת הוא טיפש שנכנס לסיטואציה שבה הוא לא מודע לשום דבר) ולהעמיד קבוצה טובה שתשחק טוב ותעלה ליגה. לבינתיים הוא כושל בשתי המשימות הללו.
אז כן, אפשר לחכות למחזור 15 אבל אפשר גם להתייחס לדגלים האדומים שמגיעים אחרי מחזור 3.
לא אמרתי שצריך לפטר אותו, אבל בטח לא צריך להתעלם מהשגיאות ולהגיד יהיה בסדר.
זה שהוא לא קלופ כולנו יודעים, אף אחד גם לא ביקש את קלופ. ביקשנו מאמן שעם התקציב כנראה הכי גדול בלאומית יעלה אותנו ליגה או לכל הפחות ידאג שהקבוצה תראה טוב. אתה חושב שבמשחקים שהיו עד עכשיו נראינו טוב? כי אני לא חושב ככה. ולהגיד שצריך זמן להתחבר זה בסדר גמור אבל כמונו כל הקבוצות ששיחקו נגדנו צריכות זמן להתחבר ולדעתי הן היו יותר טובות מאיתנו. שליטה אופטית לא רלוונטית מבחינתי. מבחינתי מה שמשנה זה להבין את חולשות היריב ולנצל אותן - ואת זה כולן עשו נגדנו יפה מאוד עד עכשיו ודגו לא ממש עשה את זה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני רוצה לחדד את תרוצי האילוצים "המצב הכספי"
בפועל המינוי של דגו נעשה ע"י ספרא ולא ע"י מינצברג שהיה עם שתי רגליים בחוץ גם החתמות השחקנים עברו מראש את האישור של ספרא.
ככה שאין פה פתאום איזה הפתעה או שינוי גדול.
מה שהשתנה מאז החתימה הרשמית חוץ מהסטטוס הרשמי זה אולי שינוי קטן בגודל התקציב, אם לא ראינו לזה שום אינדיקציה נהפוך הוא.
לאור זה שאין בפועל שום שינוי נראה שעל פניו נראה שגם התקציב נקבע מראש ע"י ספרא עוד לפני החתימה בפועל
בפועל המינוי של דגו נעשה ע"י ספרא ולא ע"י מינצברג שהיה עם שתי רגליים בחוץ גם החתמות השחקנים עברו מראש את האישור של ספרא.
ככה שאין פה פתאום איזה הפתעה או שינוי גדול.
מה שהשתנה מאז החתימה הרשמית חוץ מהסטטוס הרשמי זה אולי שינוי קטן בגודל התקציב, אם לא ראינו לזה שום אינדיקציה נהפוך הוא.
לאור זה שאין בפועל שום שינוי נראה שעל פניו נראה שגם התקציב נקבע מראש ע"י ספרא עוד לפני החתימה בפועל
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מאמן שמתגונן מול רעננה הוא אשם, הביתה.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אתה ה(וואחאד) ראש
אתה אשם
אתה אשם
long live the zapta