גביע השוקו - מחזור ראשון כפר שלם בבית
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מהלך יפה של טוריאל שמבשל לגניס את ה-2-0.
טוריאל יכול לעשות בליגה הזאת כמעט מה שבא לו.
טוריאל יכול לעשות בליגה הזאת כמעט מה שבא לו.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 205 לייקים
אם אני לא יכול לשמוע את לחמן ברגיל, אז לשמוע את לחמן חופר על צ'יבוטה זה על גבול הפלילי
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מעניין מתי דגו יקלוט שגלברד לא רואה את קופרמן.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
קופרמן זה נגר גם בהשוואה לליגה לאומית
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הפןעל מטיילים ברחבה מחצית שלמה. עוד לוקים מאד בקבלת החלטות.
מה שכן, לדעתי נראה הרבה קבוצות שופכות לאגר חצי שני.
חלוץ בגדול אין לנו.
מה שכן, לדעתי נראה הרבה קבוצות שופכות לאגר חצי שני.
חלוץ בגדול אין לנו.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
סיכום שלי:
טוריאל שלוש רמות מעל הליגה הזאת. אם רוטמן יגיע או אפילו אם צ'יבוטה ישאר, יחד עם קורין מהספסל, זה אמור לתת לנו כנפיים ברמה מאוד גבוהה ללאומית.
מקאריץ' נראה כאילו מישהו מכריח אותו לשחק. כשהוא נוגע בכדור רואים שיש שם כדורגל, אבל בגדול נראה שכל האירוע מעייף אותו. ליעד רמות חביב, אבל צריך חלוץ מחליף יותר מוכח.
ארי כהן ורן בנימין חביבים, אבל אנחנו הולכים לסבול מהקישור האחורי בין אם קנצפולסקי יהיה שם או אוהד חזוט. אני בגדול איבדתי תקווה לקישור נורמלי בהפועל ולא ברור לי איך כל כך הרבה מאמנים ואנשי מקצוע שונים על פני כל כך הרבה עונות לא רואים את זה. נקווה שדודו (לא יכלו למצוא שחקן עם שם קצת יותר סקסי?) יעלה קצת את הרמה.
בהגנה צ'יליץ' אמנם טכני ויש לו מיקום טוב, אבל איטי בטירוף. גלברד לא רואה את קופרמן וזה עניין של זמן עד שהוא תופס לו את המקום בהרכב.
ומי יודע, אולי נעבור בבקרה יום אחד.
טוריאל שלוש רמות מעל הליגה הזאת. אם רוטמן יגיע או אפילו אם צ'יבוטה ישאר, יחד עם קורין מהספסל, זה אמור לתת לנו כנפיים ברמה מאוד גבוהה ללאומית.
מקאריץ' נראה כאילו מישהו מכריח אותו לשחק. כשהוא נוגע בכדור רואים שיש שם כדורגל, אבל בגדול נראה שכל האירוע מעייף אותו. ליעד רמות חביב, אבל צריך חלוץ מחליף יותר מוכח.
ארי כהן ורן בנימין חביבים, אבל אנחנו הולכים לסבול מהקישור האחורי בין אם קנצפולסקי יהיה שם או אוהד חזוט. אני בגדול איבדתי תקווה לקישור נורמלי בהפועל ולא ברור לי איך כל כך הרבה מאמנים ואנשי מקצוע שונים על פני כל כך הרבה עונות לא רואים את זה. נקווה שדודו (לא יכלו למצוא שחקן עם שם קצת יותר סקסי?) יעלה קצת את הרמה.
בהגנה צ'יליץ' אמנם טכני ויש לו מיקום טוב, אבל איטי בטירוף. גלברד לא רואה את קופרמן וזה עניין של זמן עד שהוא תופס לו את המקום בהרכב.
ומי יודע, אולי נעבור בבקרה יום אחד.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
רק 2-0 מול קבוצה גמורה שעלתה מליגה ארצית
לא לשכוח שאם רוצים לעלות זה לא מספיק להיות קצת יותר טובים מרוב הקבוצות, צריך להיות הרבה יותר טובים ומכל הקבוצות (אולי למעט אחת)
לא לשכוח שאם רוצים לעלות זה לא מספיק להיות קצת יותר טובים מרוב הקבוצות, צריך להיות הרבה יותר טובים ומכל הקבוצות (אולי למעט אחת)
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
בטח יש פה כמה משתמשים שהתוצאה לא באה להם בטוב.
משחק ראשון, חום ולחות של אוגוסט, ניצחון חלק בלי יותר מידי מאמץ ובלי 4 שחקני הרכב (ישראלוב, קורין, הרמן, לבקוביץ').
אבל היי, גרושניקים! אנחנו חלשים!
יורדים ליגה !
משחק ראשון, חום ולחות של אוגוסט, ניצחון חלק בלי יותר מידי מאמץ ובלי 4 שחקני הרכב (ישראלוב, קורין, הרמן, לבקוביץ').
יורדים ליגה !
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
גם הקשר הברזילאי.לירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 22:42 בטח יש פה כמה משתמשים שהתוצאה לא באה להם בטוב.
יורדים ליגה !
משער שגם רוטמן יהיה בהרכב וקורין על הספסל.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אני עדיין לא מצליח להבין איך השופט לא שרק לפנדל.
אחד ההזויים
אחד ההזויים
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מעניין אותי מה גורם להרבה משתמשים פה לחשוב שהסגל הזה לא עולה ליגה (לא בהליכה , פשוט לא עולה ) , עד עכשיו ניצחנו 2 0 את יפו שהיא קבוצת צמרת לאומית וגם היום אמנם קבוצה שמסתמנת להיות חלשה מאוד אבל עדיין , קל ישר לקבוע דברים על סמך כלום (ולצורך העניין אני לא חושב שיש שום דבר מרשים באמת הניצחונות האלה, סתם נקודה ללמה תמיד הכל פה שלילי בצורה הכי קיצונית שיש )
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
שיחקנו אתמול מול יריבה חלשה. כמה שהיא חלשה, היא הצליחה לטייל באין מפריע באמצע שלנו כל המחצית הראשונה וכם הגיעה לכמה מצבים שאם השחקנים שלה היו חדים יותר גם היו כובשים.רק הפועל כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 00:26 מעניין אותי מה גורם להרבה משתמשים פה לחשוב שהסגל הזה לא עולה ליגה (לא בהליכה , פשוט לא עולה ) , עד עכשיו ניצחנו 2 0 את יפו שהיא קבוצת צמרת לאומית וגם היום אמנם קבוצה שמסתמנת להיות חלשה מאוד אבל עדיין , קל ישר לקבוע דברים על סמך כלום (ולצורך העניין אני לא חושב שיש שום דבר מרשים באמת הניצחונות האלה, סתם נקודה ללמה תמיד הכל פה שלילי בצורה הכי קיצונית שיש )
מחצית שניה הם נפלו מהרגליים.
החלוץ שלנו שק תפוחי אדמה ומביא 0 ערך מוסף למשחק.
המחליף שלו, ליעד רמות בכלל לא שחקן כדורגל. מביך שהוא לובש את החולצה של הפועל.
אנחנו חייבים להתחזק אם אנחנו רוצים לעלות ליגה כי זה לא יספיק.
מזכיר שלפני שנתיים פירקנו קבוצות בגביע הטוטו וסיימנו את העונה בליגת העל בזכות גול עצמי במשחק אחד לפני אחרון לליגה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לדעתי עם חיזוק נכון עולים קל , באופן כללי על הסיטואציה הזו שאנחנו בלאומית היא גרועה מאוד מהיסוד שלה ויהיה קשה באמת לשמוח מניצחונות העונה (אלא אם יהיה מסע יפה בגביע ) לנצח קבוצות כמו הפועל כפר שלם ובני טמרה זה לא מרגש בכללL.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:07שיחקנו אתמול מול יריבה חלשה. כמה שהיא חלשה, היא הצליחה לטייל באין מפריע באמצע שלנו כל המחצית הראשונה וכם הגיעה לכמה מצבים שאם השחקנים שלה היו חדים יותר גם היו כובשים.רק הפועל כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 00:26 מעניין אותי מה גורם להרבה משתמשים פה לחשוב שהסגל הזה לא עולה ליגה (לא בהליכה , פשוט לא עולה ) , עד עכשיו ניצחנו 2 0 את יפו שהיא קבוצת צמרת לאומית וגם היום אמנם קבוצה שמסתמנת להיות חלשה מאוד אבל עדיין , קל ישר לקבוע דברים על סמך כלום (ולצורך העניין אני לא חושב שיש שום דבר מרשים באמת הניצחונות האלה, סתם נקודה ללמה תמיד הכל פה שלילי בצורה הכי קיצונית שיש )
מזכיר שלפני שנתיים פירקנו קבוצות בגביע הטוטו וסיימנו את העונה בליגת העל בזכות גול עצמי במשחק אחד לפני אחרון לליגה.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
עידו שרון לא זינק אפילו לא פעם אחת.L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 10:07שיחקנו אתמול מול יריבה חלשה. כמה שהיא חלשה, היא הצליחה לטייל באין מפריע באמצע שלנו כל המחצית הראשונה וכם הגיעה לכמה מצבים שאם השחקנים שלה היו חדים יותר גם היו כובשים.רק הפועל כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 00:26 מעניין אותי מה גורם להרבה משתמשים פה לחשוב שהסגל הזה לא עולה ליגה (לא בהליכה , פשוט לא עולה ) , עד עכשיו ניצחנו 2 0 את יפו שהיא קבוצת צמרת לאומית וגם היום אמנם קבוצה שמסתמנת להיות חלשה מאוד אבל עדיין , קל ישר לקבוע דברים על סמך כלום (ולצורך העניין אני לא חושב שיש שום דבר מרשים באמת הניצחונות האלה, סתם נקודה ללמה תמיד הכל פה שלילי בצורה הכי קיצונית שיש )
לא בעטו לו למסגרת.
זאת הרמה בלאומית, ליגה חלשה.
וככל שהעונה מתקדמת, קבוצות מתעייפות.
ושוב הינו אתמול בלי 3-4 שחקני הרכב.
פעם קודמת עלינו ליגה עם הירש ואקסברד בחוד
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
דרך אגב בני יהודה האימתנית והמפחידה סיימה ב 1:1 מול הפועל ר"ג. הפועל פ"ת גם.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לירון, אני באמת מחזיק מהדעות שלך.
מה שהיה בפעם הקודמת כשהיינו בלאומית לא רלוונטי כרגע.
אנחנו בסה״כ במשחקי הכנה. כל הקבוצות יראו אחרת, גם זו ששיחקנו נגדה אתמול ואני לא חושב שצריך לזלזל בליגה הזו.
בליגה, כולם יעשו לנו אוטובוס ברחבה וינסו לגנוב תיקו ולשחק על העצבים שלנו.
עם 8,500 אוהדים ביציע והלחץ שזה מביא, זה לא יהיה קל כמו שאתה מדמיין את זה בראש שלך.
אם נעלה? עם שיפורים בסגל אני מאמין שכן.
בקלות? אני ממש לא בטוח
אנחנו בסה״כ במשחקי הכנה. כל הקבוצות יראו אחרת, גם זו ששיחקנו נגדה אתמול ואני לא חושב שצריך לזלזל בליגה הזו.
עם 8,500 אוהדים ביציע והלחץ שזה מביא, זה לא יהיה קל כמו שאתה מדמיין את זה בראש שלך.
בקלות? אני ממש לא בטוח
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
הכל שאלה של הגדרה, הליגה הזאת חלשה מאד והפערים מאד גדולים, בדרכ הפערים מתגלים ככל שהליגה מתקדמת (סגלים קצרים פציעות עייפות והבדלים גדולים בין הרכב לספסל).L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:48 לירון, אני באמת מחזיק מהדעות שלך.
בקלות? אני ממש לא בטוח
מבחינתי לעלות ליגה בהליכה זה להגיע לפלייאוף מהמקום הראשון ביתרון של יותר מ 6 נקודות ממקום שלישי.
מאמין שנעשה את זה וברור שיגיעו עוד שחקנים כמו רוטמן שעליו דובר.
לא ילך בהתחלה יש את ינואר כדי לעשות שינויים.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
רואים שאתה לא עוקב אחרי הליגה הלאומית. לפי הניתוח שלך בני יהודה היו משחקים כבר עכשיו בליגת העל. זו ליגה שוחקת. בלי var .,עם שגיאות שיפוט רבות. בדוק מה היה הסגל שלנו בעונה של איוניר וקובי רפואה ותשווה לסגל הפעם. שחקנים צעירים ולא משנה כמה הם מוכשרים לא יעמדו במשימה. רק רוחאנה מכיר היטב את הליגה הזו.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:52הכל שאלה של הגדרה, הליגה הזאת חלשה מאד והפערים מאד גדולים, בדרכ הפערים מתגלים ככל שהליגה מתקדמת (סגלים קצרים פציעות עייפות והבדלים גדולים בין הרכב לספסל).L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:48 לירון, אני באמת מחזיק מהדעות שלך.
בקלות? אני ממש לא בטוח
מבחינתי לעלות ליגה בהליכה זה להגיע לפלייאוף מהמקום הראשון ביתרון של יותר מ 6 נקודות ממקום שלישי.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני ראיתי את הלאומית וזאת ליגה פח אשפה. לבני יהודה בעונה שעברה היה חלק התקפי טוב ביחס ללאומית ואכן סיימו עם הכי הרבה שערים, אבל חלק הגנתי מאוד חלש.
להפועל יש סגל טוב כרגע, אבל צריך עוד חיזוקים. אם יגיע רוטמן ועוד חלוץ מחליף (לדעתי חייבים גם קשר, אבל לא נראה לי שזה יקרה) אנחנו נהיה בסדר, לפחות לחלק הראשון של העונה.
יש לאוהדי הפועל קטע כזה להתחרפן מכל מיני משחקי אימון וטוטו שבהם אנחנו משחקים בלי איזה חמישה שחקני הרכב. זה חוזר על עצמו כל עונה וזה אף פעם לא מעיד כלום.
להפועל יש סגל טוב כרגע, אבל צריך עוד חיזוקים. אם יגיע רוטמן ועוד חלוץ מחליף (לדעתי חייבים גם קשר, אבל לא נראה לי שזה יקרה) אנחנו נהיה בסדר, לפחות לחלק הראשון של העונה.
יש לאוהדי הפועל קטע כזה להתחרפן מכל מיני משחקי אימון וטוטו שבהם אנחנו משחקים בלי איזה חמישה שחקני הרכב. זה חוזר על עצמו כל עונה וזה אף פעם לא מעיד כלום.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
בפעם שעברה שם ברחנו לכל הליגה אחרי החלון של ינואר אחרי שהיה די צמוד בצמרת, מאמין שיעשו את התיקונים שצריך אם לא נהיה בפער גדול ממקום שלישי (בתקווה שלא נתרסק איכשהו).הוקיץ' כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 14:58 אני ראיתי את הלאומית וזאת ליגה פח אשפה. לבני יהודה בעונה שעברה היה חלק התקפי טוב ביחס ללאומית ואכן סיימו עם הכי הרבה שערים, אבל חלק הגנתי מאוד חלש.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
בכל פעם שהנענו כדור בנגיעה אחת זה הפך למצב והלוואי וזו הדרך שדגו מתווה.
אני מסכים עם מה שנאמר כאן שרק עם צעירים לא יספיק.
צריך מישהו מנוסה באמצע.
יש משחקי חוץ לא קלים בליגה הזו - אום אל פאחם, כפר קאסם, יפו, ראשון...צריך מישהו מנוסה. מרגיש לי שחסר כרגע.
מה גם שיש 2 קבוצות שרוצות גם הן לעלות - נוף הגליל ובני יהודה
אני מסכים עם מה שנאמר כאן שרק עם צעירים לא יספיק.
צריך מישהו מנוסה באמצע.
יש משחקי חוץ לא קלים בליגה הזו - אום אל פאחם, כפר קאסם, יפו, ראשון...צריך מישהו מנוסה. מרגיש לי שחסר כרגע.
מה גם שיש 2 קבוצות שרוצות גם הן לעלות - נוף הגליל ובני יהודה
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ראיתי וזה העניין, ככל שהליגה מתקדמת הפערים מתגלים ושם היתרון שלך בעיקר בספסל.הלוטוס הלבן כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 14:19רואים שאתה לא עוקב אחרי הליגה הלאומית. לפי הניתוח שלך בני יהודה היו משחקים כבר עכשיו בליגת העל. זו ליגה שוחקת. בלי var .,עם שגיאות שיפוט רבות. בדוק מה היה הסגל שלנו בעונה של איוניר וקובי רפואה ותשווה לסגל הפעם. שחקנים צעירים ולא משנה כמה הם מוכשרים לא יעמדו במשימה. רק רוחאנה מכיר היטב את הליגה הזו.לירון האדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:52הכל שאלה של הגדרה, הליגה הזאת חלשה מאד והפערים מאד גדולים, בדרכ הפערים מתגלים ככל שהליגה מתקדמת (סגלים קצרים פציעות עייפות והבדלים גדולים בין הרכב לספסל).L.S כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 13:48 לירון, אני באמת מחזיק מהדעות שלך.
בקלות? אני ממש לא בטוח
זאת ליגה חלשה מאד עם שחקנים חלשים.
מעטים השחקנים שעלו מהלאומית והצליחו בליגת העל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
נכון לרגע זה , הקבוצה הנוכחית פחות טובה מזו של עונת 17/18 בלאומית.
גם בני יהודה , הפועל פ"ת , נוף הגליל שואפים לעלות ליגה , ותמיד יש עוד קבוצה אחת או שתיים שמפתיעות.
כרגע נכון לתחילת אוגוסט, זה לא מספיק טוב כדי לעמוד ביעד. לא בחוליית הגנה ולא במרכז הקישור. צריך להמתין לסגירת הסגל.
שוב יש התבססות גדולה מידי על שחקנים צעירים.
גם בני יהודה , הפועל פ"ת , נוף הגליל שואפים לעלות ליגה , ותמיד יש עוד קבוצה אחת או שתיים שמפתיעות.
כרגע נכון לתחילת אוגוסט, זה לא מספיק טוב כדי לעמוד ביעד. לא בחוליית הגנה ולא במרכז הקישור. צריך להמתין לסגירת הסגל.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
חחחחחחDe Niro כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 18:22 נכון לרגע זה , הקבוצה הנוכחית פחות טובה מזו של עונת 17/18 בלאומית.
בוא נשחק משחק:
איזה שחקנים מנוף הגליל והפועל פ"ת אתה מביא להפועל ובמקום מי?