מרכוס פוסטר מצטרף להפועל ת"א
הכדורסל של דדאס מתבסס על שלשות עד כדי לוותר על היתרונות הגדולים שלנו (הכנסת כדורים למוטלי וברונו), לא אוהב את זה שתלויים במזל, אבל זו השיטה וצריך שחקנים שיכולים לבצע אותה.
התפקיד של פוסטר הוא להיות קלעי השלשות העיקרי והיציב וכל השאר שהוא לכאורה עושה לא משנה כי יש מספיק אחרים.
כשלכל השאר נכנסות השלשות כמו אתמול אז זה פחות מורגש, אבל לא בכל ערב תומר יקלע 2 שלשות ב 50%, ברונו 2 שלשות ב 100%, איש 5 שלשות ב 70% והקבוצה באופן כללי בלי הזריקות של פוסטר ב 48 %.
השלשות שלו צריכות להיות באנקר ככה שבבמשחקים שלאחרים לא נכנסות שלשות לא נפסיד, ראינו שזה קורה וגם שהפסדנו על זה אליפות.
אז בכלל לא איכפת לי מה הוא מביא ואם הוא לא מביא שלשות אז אין לו מקום בהפועל הזו.
התפקיד של פוסטר הוא להיות קלעי השלשות העיקרי והיציב וכל השאר שהוא לכאורה עושה לא משנה כי יש מספיק אחרים.
כשלכל השאר נכנסות השלשות כמו אתמול אז זה פחות מורגש, אבל לא בכל ערב תומר יקלע 2 שלשות ב 50%, ברונו 2 שלשות ב 100%, איש 5 שלשות ב 70% והקבוצה באופן כללי בלי הזריקות של פוסטר ב 48 %.
השלשות שלו צריכות להיות באנקר ככה שבבמשחקים שלאחרים לא נכנסות שלשות לא נפסיד, ראינו שזה קורה וגם שהפסדנו על זה אליפות.
אז בכלל לא איכפת לי מה הוא מביא ואם הוא לא מביא שלשות אז אין לו מקום בהפועל הזו.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
את בשיקטאש ניצחנו עם שלשה אחת בלבד מצד שני שזה מראה את ההפך הגמור , על הנייר לקבוצה הזו יש הכל לדעתיTals2000 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 07:45 הכדורסל של דדאס מתבסס על שלשות עד כדי לוותר על היתרונות הגדולים שלנו (הכנסת כדורים למוטלי וברונו), לא אוהב את זה שתלויים במזל, אבל זו השיטה וצריך שחקנים שיכולים לבצע אותה.
בשיקטאש היו חלשים מאוד במשחק נגדינורק הפועל כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 08:49את בשיקטאש ניצחנו עם שלשה אחת בלבד מצד שני שזה מראה את ההפך הגמור , על הנייר לקבוצה הזו יש הכל לדעתיTals2000 כתב: ↑20 אוקטובר 2024, 07:45 הכדורסל של דדאס מתבסס על שלשות עד כדי לוותר על היתרונות הגדולים שלנו (הכנסת כדורים למוטלי וברונו), לא אוהב את זה שתלויים במזל, אבל זו השיטה וצריך שחקנים שיכולים לבצע אותה.
אני דיברתי כמובן על משחקים מכריעים מול קבוצות חזקות, כי זה מה שרלוונטי וחשוב ואת זה לא מנצחים עם שלשה אחת.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
הבעיה הכי גדולה היא שאי אפשר לסמוך על התפוקה שלו.
אז נכון שיש לנו המון שחקנים שיספקו נקודות, אבל הוא ה-2 הזר היחיד שלנו והוא פשוט לא יציב ואי אפשר לסמוך עליו.
אני גם לא חושב שהוא באמת קיבל את התפקיד שלו כשחקן משלים.
אני דווקא לא חושב שהוא שחקן אינטיליגנטי. ההיפך המוחלט.
יש לו נטייה ללכת עם הראש בקיר גם כשלא הולך לו אבל לא פחות גם כשכן הולך לו.
והבעיה הגדולה היא שהקליעה שלו מבחוץ היא ממש לא משהו שניתן לסמוך עליו.
אני חושב שבכדורסל יותר מסודר שיש בו יותר תנועה ללא כדור הוא היה יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי והיה שם על הלוח הרבה נקודות בקלות. אבל בכדורסל של דדאס זה עובד הרבה פחות.
אז נכון שיש לנו המון שחקנים שיספקו נקודות, אבל הוא ה-2 הזר היחיד שלנו והוא פשוט לא יציב ואי אפשר לסמוך עליו.
אני גם לא חושב שהוא באמת קיבל את התפקיד שלו כשחקן משלים.
אני דווקא לא חושב שהוא שחקן אינטיליגנטי. ההיפך המוחלט.
יש לו נטייה ללכת עם הראש בקיר גם כשלא הולך לו אבל לא פחות גם כשכן הולך לו.
והבעיה הגדולה היא שהקליעה שלו מבחוץ היא ממש לא משהו שניתן לסמוך עליו.
אני חושב שבכדורסל יותר מסודר שיש בו יותר תנועה ללא כדור הוא היה יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי והיה שם על הלוח הרבה נקודות בקלות. אבל בכדורסל של דדאס זה עובד הרבה פחות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לא שאני מזלזל בצורך של פוסטר לקלוע יותר טוב ל3.
רק אציין שתומר שנה שעברה היה קרוב ל50% ביותר משלשה למשחק.
קבוקלו גם שחקן של מעל 40%, וגם וויינרייט אמור לקלוע טוב.
בר טימור ופטריק בברלי קלעי שלוש סבירים.
גם גיא פלטין ועוז בלייזר.
נהיה פה איזה נרטיב שפוסטר הוא השלשות שלנו ומלבדו אין.
זה פשוט לא נכון.
רק אציין שתומר שנה שעברה היה קרוב ל50% ביותר משלשה למשחק.
קבוקלו גם שחקן של מעל 40%, וגם וויינרייט אמור לקלוע טוב.
בר טימור ופטריק בברלי קלעי שלוש סבירים.
גם גיא פלטין ועוז בלייזר.
נהיה פה איזה נרטיב שפוסטר הוא השלשות שלנו ומלבדו אין.
זה פשוט לא נכון.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מסכים מאוד עם רדנקו.
נניח לרגע שהקליעה זה סתם עניין של כושר וביטחון (ואני מאמין שזה אכן כך), איזה תפוקה אחרת פוסטר נותן שאנחנו יכולים לסמוך עליה? לא ייצור נקודות לעצמו, לא ייצור לאחרים, לא הגנה, לא ניהול משחק. הכל דברים שהוא מדי פעם עושה, לא בעקביות ולא ברמה גבוהה כל כך.
לפני פתיחת העונה לא ידענו מה נקבל מבברלי. עכשיו כשזה ברור מה אנחנו מקבלים ממנו, בעיני גם ברור מה אנחנו צריכים מהגארד שלידו וזה סקורינג אמין וברמה גבוהה. פוסטר נראה כמו אחלה בחור (תומר ובר גם העידו עליו שהוא הכי מקצוען בקבוצה עובד הכי קשה), אבל זה רחוק מאוד מלהיות זה.
אני כותב את זה בבאסה כי אני מת על השחקן הזה עוד מהקולג'.
נניח לרגע שהקליעה זה סתם עניין של כושר וביטחון (ואני מאמין שזה אכן כך), איזה תפוקה אחרת פוסטר נותן שאנחנו יכולים לסמוך עליה? לא ייצור נקודות לעצמו, לא ייצור לאחרים, לא הגנה, לא ניהול משחק. הכל דברים שהוא מדי פעם עושה, לא בעקביות ולא ברמה גבוהה כל כך.
לפני פתיחת העונה לא ידענו מה נקבל מבברלי. עכשיו כשזה ברור מה אנחנו מקבלים ממנו, בעיני גם ברור מה אנחנו צריכים מהגארד שלידו וזה סקורינג אמין וברמה גבוהה. פוסטר נראה כמו אחלה בחור (תומר ובר גם העידו עליו שהוא הכי מקצוען בקבוצה עובד הכי קשה), אבל זה רחוק מאוד מלהיות זה.
אני כותב את זה בבאסה כי אני מת על השחקן הזה עוד מהקולג'.
-
- קיבל.ה 113 לייקים
נראה לי טעות גדולה לדבר על שחרורים בשלב הזה, בטח שהכל מתחבר. אף קבוצה לא יכולה "לרמות" על פוסטר, לא מהחדירה ולא מהשלשות, וההגנה שלו בסדר, ככה שאני רואה הרבה יותר נזק פוטנציאלי בשביל הסיכוי להמיר חתיכה טובה בפאזל בחתיכה שאולי תהיה מושלמת. מספיק לראות את הבלגן אצל מכבי כדי להבין שזה שכל הזרים הבכירים שלנו חוזרים לישראל זה בכלל לא מובן מאליו.
לפי הרושם שלי פוסטר עושה את המעבר מאלפא דוג לשחקן משלים (באופן יחסי לבברלי ומוטלי) בצורה טובה בסך הכל, ועדיף שיהיה מישהו שאתה יודע שיכול להתפוצץ בכל יום נתון, מאשר 2 סולידי שלא היה כוכב ראשי אף פעם.
לפי הרושם שלי פוסטר עושה את המעבר מאלפא דוג לשחקן משלים (באופן יחסי לבברלי ומוטלי) בצורה טובה בסך הכל, ועדיף שיהיה מישהו שאתה יודע שיכול להתפוצץ בכל יום נתון, מאשר 2 סולידי שלא היה כוכב ראשי אף פעם.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אני חוב שלמדנו כבר מהכדורגל שיד קלה על סעיף השחרור היא דבר גרוע. במיוחד לקבוצה שעוד לומדת את עצמה.
פוסטר יהיה בסדר גמור. אני בטוח בזה. כבר עכשיו הוא בגרף שיפור מתמיד.
נגד הרצליה לא הייתי חושש גם אם היה מסיים עם 3 נקודות והגנה טובה.
אגב...רק לציין שאתמול באנד 1 שהוא קיבל+טכנית הוא קלע את כל ה 4
לא חושב שיש דרך לבדוק את זה, אבל שחקן אחד שקולע 4 ברצף מהקו בהפועל...ואוו, לא זוכר מזמן. ונדיר שאני מפספס משחקים .
פוסטר יהיה בסדר גמור. אני בטוח בזה. כבר עכשיו הוא בגרף שיפור מתמיד.
נגד הרצליה לא הייתי חושש גם אם היה מסיים עם 3 נקודות והגנה טובה.
אגב...רק לציין שאתמול באנד 1 שהוא קיבל+טכנית הוא קלע את כל ה 4

לא חושב שיש דרך לבדוק את זה, אבל שחקן אחד שקולע 4 ברצף מהקו בהפועל...ואוו, לא זוכר מזמן. ונדיר שאני מפספס משחקים .
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1462 לייקים
18 נקודות, 6 מ-8 ל-2, 2 מ-5 ל-3, 3 איבודים ב-34 דקות.
עליו מדברים להעיף לכל הרוחות כן?
בברלי עם 7 נקודות, 2 מ-5 ל-2, 0 מ-4 לשלוש, 4 איבודים ב-35 דקות.
אולי נחליף בשמות ביניהם?
עליו מדברים להעיף לכל הרוחות כן?
בברלי עם 7 נקודות, 2 מ-5 ל-2, 0 מ-4 לשלוש, 4 איבודים ב-35 דקות.
אולי נחליף בשמות ביניהם?
-
- קיבל.ה 632 לייקים
משחק טוב שלו התקפית, קצת התבאסתי על ההחטאה של מלייאפ + שלשה בסוף המשחק (שהיה מחזיר לנו את היתרון), אבל ללא ספק מנקודת האור הבודדות היום, בכל מקרה שיחק יותר מדיי דקות והיה נראה מאוד עייף בסוף
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
חייבים להשאיר אותו עם בלייקני , יחד איתו מאמין שנוכל לגרד את ה80 נקןדות במשחקים כאלה ולנצח
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
זה לא קשור לעוד שחקן פחות שחקן, יש סגל על וסגל מורחב מטורף עד כדי הזיה.רק הפועל כתב:חייבים להשאיר אותו עם בלייקני , יחד איתו מאמין שנוכל לגרד את ה80 נקןדות במשחקים כאלה ולנצח
גם בלייקני לא ייתן מה שאנחנו צריכים העונה.
זה הכל כל דדאס, נקודה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה היה בסוג של ציניות , לגרד 80 נקודות עם קבוצה כזו פלוס בלייקני זו תעודת עניות , דדאס חייב לעןףגביזון כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 23:29זה לא קשור לעוד שחקן פחות שחקן, יש סגל על וסגל מורחב מטורף עד כדי הזיה.רק הפועל כתב:חייבים להשאיר אותו עם בלייקני , יחד איתו מאמין שנוכל לגרד את ה80 נקןדות במשחקים כאלה ולנצח
גם בלייקני לא ייתן מה שאנחנו צריכים העונה.
זה הכל כל דדאס, נקודה.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אז כל מה שהיה צריך זה את בלייקני נושף מאחוריו?
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
יש לו כישרון התקפי מטורף וכשהוא מתחמם הוא בלתי עציר.
אני עדיין חושב אבל שאנחנו צריכים את השחקן הזה שהוא בלתי עציר באחד על אחד ואת זה בלייקני אמור לתת.
אני עדיין חושב אבל שאנחנו צריכים את השחקן הזה שהוא בלתי עציר באחד על אחד ואת זה בלייקני אמור לתת.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
רק שיראה עקביות(אם יירשם במוצש)
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אקס ומקריי הסתדרו יופיהוקיץ' כתב:יש לו כישרון התקפי מטורף וכשהוא מתחמם הוא בלתי עציר.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לפי השידור בעצם נתנו לו 2 משחקים כהזדמנות אחרונה , אם ככב היינו ממש קרובים לאבד אותו
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
שמישהו יחפש באשכול את המילה סבלנות ויעדכן כמה פעמים נרשמה.
יחד, רק יחד! 

שזה אומר שהוא סמאל פורוורד , ולא גארד .
בכל מקרה נראה שהוא צפוי לשחק בעיקר באירופה
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
ממש לא. מקריי גרם לזה שאקס זרק משמעותית פחות ממה שהיה צריך והיה גם מתוסכל מזה.Nati כתב:אקס ומקריי הסתדרו יופיהוקיץ' כתב:יש לו כישרון התקפי מטורף וכשהוא מתחמם הוא בלתי עציר.
יכול לראות בתחילת העונה שעברה איך ארס התפוצץ בלי מקריי בסביבה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אבל ליריבות היה יותר קשה לשמור עליהם.כי הנקודות יכלו לבוא מכל אחד מהם.רדנקו כתב:ממש לא. מקריי גרם לזה שאקס זרק משמעותית פחות ממה שהיה צריך והיה גם מתוסכל מזה.Nati כתב:אקס ומקריי הסתדרו יופיהוקיץ' כתב:יש לו כישרון התקפי מטורף וכשהוא מתחמם הוא בלתי עציר.
יכול לראות בתחילת העונה שעברה איך ארס התפוצץ בלי מקריי בסביבה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
כשהם ביחד עם ג׳ייקובן היה על הפרקט,זה היה סיוט ליריבות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אני באמת חושב שהוא הקלעי הטוב בליגה , משחק טוב שלו אתמול
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
ככה בלי ששמנו לב הוא הפך לשחקן מאד קריטי בהפועל
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
ברגע שהסתגל לעובדה שהוא עוד שחקן בסגל ולא ״ה״כוכב של הקבוצה , הוא השתחרר ואנחנו רואים עכשיו למה הוא מסוגל.
אגב, אלו שהתגעגעו למנפורד אחרי שני משחקים, רואים עכשיו שמדובר לכל הפחות בשחקן באותה הרמה.
אגב, אלו שהתגעגעו למנפורד אחרי שני משחקים, רואים עכשיו שמדובר לכל הפחות בשחקן באותה הרמה.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
וכמה קשיחות (שהיתה מאוד חסרה!) הוא הוסיף אתמול!!
נכנס בכוח לסל, נאבק בריבאונד, נלחם על כדורים
היה תענוג לראות אותו ברבי השלישי
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לגמרי. שחקן כל כך קשוח ואסרטיבי.DavidSheriff9 כתב: ↑03 נובמבר 2024, 10:08 וכמה קשיחות (שהיתה מאוד חסרה!) הוא הוסיף אתמול!!
אני נהנה ממנו עכשיו גם אם הוא לא קולע 15 נקודות.
עושה מעט מאוד טעויות ולא פחות חשוב - שומר מצוין.
הגג שלו אתמול היה מהלך לפנתאון.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
מאוד נהנה ממנו במשחקים האחרונים. הפסיק להכריח והתחיל לשחק בשטף של המשחק.
הוא לא השחקן שאתה שם לו את הכדור ביד וזז הצידה, אבל הוא סקורר אדיר וכשהוא מתחמם זה כאילו הוא לא מסוגל להחטיא.
הוא לא השחקן שאתה שם לו את הכדור ביד וזז הצידה, אבל הוא סקורר אדיר וכשהוא מתחמם זה כאילו הוא לא מסוגל להחטיא.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
נכון מאד!
החלטה טובה מאד של דדאס שהתעקש לתת לו דקות גם כשלא פגע כדי להחזירו לעינינים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
חושב שמנפורד יותר טוב ממנו במתפרצות אבל מנפורד לא היה שומר בכלל
עדיין חושב שהוא למעשה 3 ולא 2
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
במה מנפורד טוב ממנו במתפרצות?
ואיך אפשר לשפוט כשאנחנו כמעט לא יוצאים למתפרצות אצל המאמן האידיוט הזה?
מנפורד היה שומר מצוין כשרצה. הבעיה היתה שלא מעט מהזמן הוא לא רצה ולפוסטר יש יכולות הגנתיות אחרות כי הוא הרבה יותר חזק ופיזי ממנפורד.
ואיך אפשר לשפוט כשאנחנו כמעט לא יוצאים למתפרצות אצל המאמן האידיוט הזה?
מנפורד היה שומר מצוין כשרצה. הבעיה היתה שלא מעט מהזמן הוא לא רצה ולפוסטר יש יכולות הגנתיות אחרות כי הוא הרבה יותר חזק ופיזי ממנפורד.
אני מציע למנהלים שמי שאתה לזרוק אותו יורחק מהפורום עד סוף העונה .
שחקן הכי טוב בפער
שחקן הכי טוב בפער
-
- קיבל.ה 78 לייקים
לא יודע, מחפש כובע לאכול. בשילוב עם בלייקני עמדה של 2-3, לתפוס ולזרוק, תענוג.
שני שחקנים שיכולים למלא 40 דק בעמדה הזו.
העמדה סגורה.
העמדה סגורה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
גם אני. אם יהיה לך אחד מיותר שלח לי לאכול.indiferent כתב: ↑09 נובמבר 2024, 22:21 לא יודע, מחפש כובע לאכול. בשילוב עם בלייקני עמדה של 2-3, לתפוס ולזרוק, תענוג.
העמדה סגורה.
כרגע השחקן הכי טוב ויציב בקבוצה בפער.
השחקן היחיד מלבד בברלי שכל הזמן אגרסיבי גם בהתקפה וגם בהגנה.
אחלה פוסטר.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
החתמה מעולה, אחרי פתיחה צולעת חזר מהר מאד לכושר.
פרט לקליעה, מרשימה אצלו ההגנה והניצול של הפיזיות שלו בהגנה.
שידרוג בולט לעומת אנגולה\מנפורד.
מקווה שימשיך כך.
פרט לקליעה, מרשימה אצלו ההגנה והניצול של הפיזיות שלו בהגנה.
שידרוג בולט לעומת אנגולה\מנפורד.
מקווה שימשיך כך.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לא מופתע בכלל היה ברור שמדובר בשחקן מצויין גם אם היו לו משחקים לא הכי טובים בפתיחת העונה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אף אחד מאיתנו לא מרגיש בבית גם אחרי חודש בעבודה.
אז גם מרכוס פוסטר....
אז גם מרכוס פוסטר....
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 129 לייקים
אני בהלם מהמהפך. ממש כמו ג'קובן בעונה הראשונה.
בהתחלה נראה אבוד, מבולבל, מכריח, קבלת החלטות רעה, הכל בערך.
היום? דבר והיפוכו. אחלה פוסטר.
בהתחלה נראה אבוד, מבולבל, מכריח, קבלת החלטות רעה, הכל בערך.
היום? דבר והיפוכו. אחלה פוסטר.
שמח לאכול את הכובע גם כן, כבר תקופה שנראה פשוט מצויין.
עדיין רוצה לראות אותו כזה גם במשחק בפרופיל גבוה, אבל על פניו אין סיבה להניח שזה לא ייקרה. אוהב את הפיזיות שלו שנדירה יחסית בעמדה שלו.
עדיין רוצה לראות אותו כזה גם במשחק בפרופיל גבוה, אבל על פניו אין סיבה להניח שזה לא ייקרה. אוהב את הפיזיות שלו שנדירה יחסית בעמדה שלו.