דאסטי הנאס חתם
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לבחור אין אפילו עמוד ויקיפדיה , זה לא בסדר
-
- קיבל.ה 113 לייקים
סחב התקפית את הקבוצה בחצי הראשון שי-ם היו קרובים ומסתמן כמו הסקורר הישראלי הכי טוב בליגה, אבל מבחינתך הוא צריך לעשות פחות ממה שהוא יודע לעשות הכי טוב ולנסות דברים אחרים.טכנית לארז כתב: ↑16 מרץ 2024, 23:34כן אני אמיתי.רדנקו כתב: ↑16 מרץ 2024, 23:30אתה אמיתי? ראינו את אותו משחק?טכנית לארז כתב:אחלה ממש אסל מםריע לי קצת שהוא קצת אגואיסט במשחק ומסתמן כילד זין.
חוץ מזה שזה מה שהוא אמור לעשות לפחות קצת (כי אחרים כמו האפס אנגולה לא מסוגלים לעשות את זה) הוא היה יכול לקחת עוד הרבה זריקות אבל לא הכריח ומסר.
אחלה דאסטי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
לפעמים הוא הולך לבד. ומסתמן כילד זין.
לא יודע מה יותר הזוי, העובדה שנס ציונה הייתה הקבוצה שהוא היה אמור לשחק בה השנה או התגובה שלך לגביו אחרי המשחק הזה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
לדעתי כרגע ג'ון דיברתולמאו הוא הסקורר הישראלי הטוב בליגה , אם באמת הוא סקורר באזור שלו פחות או יותר זה חתיכת גיים ציינגרסכין_בבטן_האומה כתב: ↑17 מרץ 2024, 01:04סחב התקפית את הקבוצה בחצי הראשון שי-ם היו קרובים ומסתמן כמו הסקורר הישראלי הכי טוב בליגה, אבל מבחינתך הוא צריך לעשות פחות ממה שהוא יודע לעשות הכי טוב ולנסות דברים אחרים.
לא יודע מה יותר הזוי, העובדה שנס ציונה הייתה הקבוצה שהוא היה אמור לשחק בה השנה או התגובה שלך לגביו אחרי המשחק הזה
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כפי שנאמר בפורום שדים אחרי כל משחק נגד מכבי ביד אליהו(כולם נגמרו בהפסד בשנתיים האחרונות) - מה שיכריע את האליפות זה כנראה לא מי הזרים שיירשמו אלא תפקוד הישראלים/מתארחים שיירשמו.
דאסטי הוא חתיכת הישג של עופר ששם את הכסף על השולחן ואף אחד כבר לא זוכר שדובר פה על מחיר גבוה או או לא גבוה. בין אם באלפים או בדולרים. הכל בולשיט.
you need to spend money to make money.
דאסטי הוא חתיכת הישג של עופר ששם את הכסף על השולחן ואף אחד כבר לא זוכר שדובר פה על מחיר גבוה או או לא גבוה. בין אם באלפים או בדולרים. הכל בולשיט.
you need to spend money to make money.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1941 לייקים
איפה הבנת שלדעתי הוא היה צריך לעשות פחות? תקרא שוב את מה שכתבתי.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑17 מרץ 2024, 01:04סחב התקפית את הקבוצה בחצי הראשון שי-ם היו קרובים ומסתמן כמו הסקורר הישראלי הכי טוב בליגה, אבל מבחינתך הוא צריך לעשות פחות ממה שהוא יודע לעשות הכי טוב ולנסות דברים אחרים.
אני טוען שיש לו סממנים של שחקן שנוטה ללכת לבד + הוא ילד זין.
שם שלשה והסתובב אחורה לעשות פיו פיו לספסל של ירושלים. אני פחות מתחבר לפניניזם הזה. זכותם של אחרים להריע.
בכל מקרה מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו בהמשך ושהוא ימשיך להציג יכולת כזו או משהו שדומה לזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
כשגייקובן או מקריי עשו את זה (יותר מפעם אחת), זה לא היה פניניזם.
היידה דאסטי
היידה דאסטי

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
לפחות עכשיו אתה מסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר ילד זין.טכנית לארז כתב: ↑17 מרץ 2024, 10:09איפה הבנת שלדעתי הוא היה צריך לעשות פחות? תקרא שוב את מה שכתבתי.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑17 מרץ 2024, 01:04סחב התקפית את הקבוצה בחצי הראשון שי-ם היו קרובים ומסתמן כמו הסקורר הישראלי הכי טוב בליגה, אבל מבחינתך הוא צריך לעשות פחות ממה שהוא יודע לעשות הכי טוב ולנסות דברים אחרים.
שם שלשה והסתובב אחורה לעשות פיו פיו לספסל של ירושלים. אני פחות מתחבר לפניניזם הזה. זכותם של אחרים להריע.
בכל מקרה מקווה שזה לא יהיה בעוכרינו בהמשך ושהוא ימשיך להציג יכולת כזו או משהו שדומה לזה.
בשידור בטלוויזיה לא שמתי לב לזה ואני באופן אישי לא מת על זה. אבל אם זו הבעיה היחידה איתו, אני יכול לחיות עם זה בשקט.
לגבי הטענה שלך על סממנים של שחקן שנוטה ללכת לבד - מה זה סממנים? או שהוא הולך לבד או שלא. במקרה הזה כל מי שראה את המשחק ראה שחקן ששיחק לגמרי בשטף של המשחק.
גם אם היה הולך לבד - בשביל זה הוא פה. הוא סקורר וזה מה שמצפים ממנו לעשות.
אני חושב שהוא לא לקח אפילו זריקה אחת בכוח וכל הזריקות שלו היו מעולות.
חבל שבר התעלם ממנו בכוח בכל המחצית הראשונה ופשוט התעקש לשחק לצד השני, לא להסתכל לכיוונו ולא למסור לו. אם הוא היה משחק אחרת אולי היינו גומרים את המשחק כבר במחצית הראשונה.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מה שאתה מתאר שברטי התעלם ממנו (לא שמתי לב בשידור), זה מה שאני מתכוון שאני אומר שאני מקווה שלא יהיה בעוכרינו בהמשך.
יש הרבה אגו פה וצריך לראות איך השילוב של הנאס, שנראה דומיננטי מאוד, לא יפגע בכל מיני דברים מסביב.
יש הרבה אגו פה וצריך לראות איך השילוב של הנאס, שנראה דומיננטי מאוד, לא יפגע בכל מיני דברים מסביב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שחקן מעולה. עדיף אלף ״ילד זין״ על ילדים טובים שעושים במכנסיים מול באשיקטש.
עם ילדים טובים נגיע לתואר במכללה.
עם ילדים טובים נגיע לתואר במכללה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
דווקא בר מסר לו 2 מסירות יפות מאד.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בסופו של דבר כשהוא מוסר לו והוא קולע זה מושך אליו תשומת לב ומשחרר שחקנים אחרים. כולל בר.טכנית לארז כתב: ↑17 מרץ 2024, 13:32 מה שאתה מתאר שברטי התעלם ממנו (לא שמתי לב בשידור), זה מה שאני מתכוון שאני אומר שאני מקווה שלא יהיה בעוכרינו בהמשך.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
נבהלתי. כבר חשבתי נפצע.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
צריך ילדי זין ווינרים בשביל לקחת תארים.טכנית לארז כתב: ↑17 מרץ 2024, 10:09איפה הבנת שלדעתי הוא היה צריך לעשות פחות? תקרא שוב את מה שכתבתי.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑17 מרץ 2024, 01:04סחב התקפית את הקבוצה בחצי הראשון שי-ם היו קרובים ומסתמן כמו הסקורר הישראלי הכי טוב בליגה, אבל מבחינתך הוא צריך לעשות פחות ממה שהוא יודע לעשות הכי טוב ולנסות דברים אחרים.
אחלה קונטרה לג'ון דיק.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
זה רק אני או שהוא עבר אתמול התעללות התקפית?
ספרתי 4 נגיעות בכדור ב 17 דק',ותסכול מתמשך.
מה זה השיט הזה?
ספרתי 4 נגיעות בכדור ב 17 דק',ותסכול מתמשך.
מה זה השיט הזה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 430 לייקים
ממש לא רק אתה
אפס תרגילים בשביל לאפשר לו זריקות.
בר שנראה שבכוונה לא מוסר לו.
כמעט 20 דקות שרץ הגנה התקפה מבלי לקבל כדור.
יש פה קלעי בחסד ששוב כמו עם אדם אריאל (בעיניי הנאס הרבה הרבה יותר טוב ממנו) מר פרנקו מראה איך לא מנצלים יכולות של שחקן.
אפס תרגילים בשביל לאפשר לו זריקות.
בר שנראה שבכוונה לא מוסר לו.
כמעט 20 דקות שרץ הגנה התקפה מבלי לקבל כדור.
יש פה קלעי בחסד ששוב כמו עם אדם אריאל (בעיניי הנאס הרבה הרבה יותר טוב ממנו) מר פרנקו מראה איך לא מנצלים יכולות של שחקן.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה באמת היה מביך מה שקרה איתו אתמול. עזבו תרגילים לסדר לבנאדם שמשחק שעבר לא היה מסוגל להחטיא. פשוט לא מסרו לו את הכדור.
לא יודע אם זה מכוון, או רק כי בר וקאמינגס לא ממש מבינים שהם עכשיו המנהיגים של הקבוצה.
לא יודע אם זה מכוון, או רק כי בר וקאמינגס לא ממש מבינים שהם עכשיו המנהיגים של הקבוצה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
נראה שבר טימור באופן עקבי נמנע מלשתף את הנאס במשחק ההתקפה. כך גם היה ברוב שלבי המשחק הקודם נגד הפועל ירושלים. בר טימור גם לא שיתף מספיק את מנפורד, שכידוע לא שיחק תקופה, ואז בסיום המשחק בשניות המכריעות מנפורד פיספס - אולי אם היה שותף אקטיבי יותר במשך כל המשחק והיה זורק יותר, אז הסיום היה נראה אחרת.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
מסכים איתך לחלוטין.
התעלמו ממנו בכוונה לא רק בר, גם תומר מנפורד ואנגולה.
כנראה, הסופרלטיבים שוהא קיבל במשחק הקודם הפריעה לאגו שלהם!
בחרו לקחת זריקות קשות במקום לתת לו כשהיה פנוי!
ההתעלמות עלתה לנו במשחק אתמול!
אבל,
היכן היה פרנקו?
מדוע לא ראינו תגובה קשה שלו לטעויות ההתקפיות האלה?
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 24 מרץ 2024, 11:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
במשחקים שאנגולה ומנפורד נרשמים ביחד אנחנו מפסידים פעמיים, גם את הולנד שלא נרשם וגם את הנאס שמשחק פחות ולא מעורב, למרות שבמשחק הקודם הוכיח שכרגע מגיע לו לשחק לפני שניהם.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
לא ספרו אותו אתמול, השיא היה בהתקפה שאקס קיבל את הכדור מחצי מרחק ובמקום להוציא להאנאס לשלשה ניסה למסור פנימה לאחד הגבוהים, מסירה שנגמרה באיבוד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מבחינתם הוא אאוטסיידר שרק הגיע, בטח לא מצא חן בעיניהם שהוא קולע יותר מהם
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אדום ותיק כתב: ↑24 מרץ 2024, 10:31מסכים איתך לחלוטין.
אבל,
היכן היה פרנקו?
אני כבר תןחדע אם זה מכוון או שזו סתם אי קריאת מצבים.
אסור לנו, פשוט אסור לנו לתת לכישרון התקפי כזה להתבזבז.
יחד, רק יחד! 

- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
זה היה הזוי אתמול. הרגיש כמו ילדים במגרש שההורים הכריחו אותם לתת לילד לא מקובל לשחק אז הם בכוונה לא משתפים אותו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
פרנקו בתגובה : hold my beer7even כתב: ↑24 מרץ 2024, 14:29אדום ותיק כתב: ↑24 מרץ 2024, 10:31מסכים איתך לחלוטין.
אבל,
היכן היה פרנקו?
אני כבר תןחדע אם זה מכוון או שזו סתם אי קריאת מצבים.
אסור לנו, פשוט אסור לנו לתת לכישרון התקפי כזה להתבזבז.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
damn...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לא מאמין שזאת הסיבה
הרי הוא לא השחקן הראשון העונה שמגיע באמצע העונה.את השניים האחרים לא היה להם בעיה לשלב.למרות שגם הם קלעו יותר מהם במשחקים הראשונים שלהם.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
סבל מההחלטה לרשום גם את מנפורד וגם את אנגולה.
עם כל הצער שבדבר, במיוחד בהתחשב בזה שיש הנאס, אין שום סיבה לרשום את שניהם, הולנד חייב לשחק…
עם כל הצער שבדבר, במיוחד בהתחשב בזה שיש הנאס, אין שום סיבה לרשום את שניהם, הולנד חייב לשחק…
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
נכון, אבל מנפורד אתמול היה יותר חלש מאנגולה. רק אומר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
א. לא בטוח
ב. אז שלא ירשם אם הוא לא הכי טוב כרגע להפועל
ב. אז שלא ירשם אם הוא לא הכי טוב כרגע להפועל
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אני מסכים שביכולת של אתמול, אחד משניהם לא היה צריך להירשם, כנראה על חשבון הולנד.
ועדיין, בבית היה צריך לנצח גם עם שניהם
ועדיין, בבית היה צריך לנצח גם עם שניהם
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
בסופו של דבר ההחלטה לרשום את שניהם די ברורה.
רוצים להחזיר אותם לכושר משחק.
מנפורד לא שיחק בגלל ההשעיה ואנגולה לא שיחק בגלל הפציעה.
הבעיה שאי אפשר לשחק עם שני שחקנים בכושר כל כך גרוע (אני בטוח שמנפורד יחזור לעניינים בדיוק באותה מידה שאני בטוח שאנגולה לא יתן לנו גם בעוד חודש את מה שציפינו לקבל ממנו)
ולמרות ששניהם ביכולת רעה, אין שום סיבה בעולם להראות ככה ולהפסיד לחיפה.
הבעיה שאי אפשר לשחק עם שני שחקנים בכושר כל כך גרוע (אני בטוח שמנפורד יחזור לעניינים בדיוק באותה מידה שאני בטוח שאנגולה לא יתן לנו גם בעוד חודש את מה שציפינו לקבל ממנו)
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אז אל תרשום את קאמינגס - גם ככה זאת הקבוצה של בר ושאנגולה שהבאת במקור כרכז גיבוי ינהל 10 דקות את המשחק.רדנקו כתב: ↑26 מרץ 2024, 17:23 בסופו של דבר ההחלטה לרשום את שניהם די ברורה.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אם אנחנו לא נמצא דרך להכניס אותו למשחקים, וזה בעיקר תלוי בפרנקו ובמצב הרוח של בר, חבל על המאמץ. נכון שיש לנו כלים התקפיים, חלקם בתיאוריה, לטעמי הוא הקלף החזק שיש לנו.
יאללה הביתה!!!
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
נראה באופן די ברור שדדאס לא סומך עליו
עשינו שני בייאאוטים העונה בסכום כולל שהוא שווה ערך למשכורת לזר סופר בכיר, בשביל שחקן שהמאמן החדש לא מעריך ושחקן שהמאמן החדש מעריך יתר על המידה, וזה באנדרסטייטמנט
עשינו שני בייאאוטים העונה בסכום כולל שהוא שווה ערך למשכורת לזר סופר בכיר, בשביל שחקן שהמאמן החדש לא מעריך ושחקן שהמאמן החדש מעריך יתר על המידה, וזה באנדרסטייטמנט
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא ברור מה מיילס עשה היום על המגרש ב-19 דקות.
3 נק', 2 רב', 1 אס' ו-3 עבירות ופלוס מינוס הכי גרוע בקבוצה עם מינוס 11, שוטטות.
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הניסוי לא ממש הצליח.רדפוקס כתב:לא ברור מה מיילס עשה היום על המגרש ב-19 דקות.
3 נק', 2 רב', 1 אס' ו-3 עבירות ופלוס מינוס הכי גרוע בקבוצה עם מינוס 11, שוטטות.
הזמן להחזיר את אלכסנדר
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אין ספק, זימברו את עופר על פארש.פרימו לוי כתב:נראה באופן די ברור שדדאס לא סומך עליו
Sent from my 22101320G using Tapatalk